Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 32

Rikkinäinen iPhone ilmestyy kirpputorille. Lopputuloksen tiedämme kaikki.
Kahakka kirpputorilla, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kirppistelijä 30.6.2016 1:19
   Tulos: +1032 (1136 ääntä)
   näytössä pieni särö = ihan täysin romuna ja rikki :DDD Samaa logiikkaa kun voitin arpajaisista 450 euron puhelimen ja pistin sen täysin käyttämättömänä suoraan myyntiin 400e niin sain montakymmentä viestiä vihtuilua ja ihan yksäriä miten oon päästäni vialla kun koitan käytetystä puhelimesta pyytää melkein täyden hintaa. kuulemma käytetty pitää aina myydä puoleen hintaan ja kaupasta ulos kannettu on aina käytetty! t: kirpparien kirjoittamattomat säännöt. Onneks sentää torin kautta joku oikeasti osti eikä vihtuillut.

   Lainaa

  2. Tulos: +460 (474 ääntä)
   Jäin vain miettimään että millä perustein pääsee liittymään tälle tosiäijäkirppikselle :D

   Lainaa

  3. Tulos: +387 (455 ääntä)
   Onko pakko raiskata sitä hymiötä

   Lainaa

  4. Spurgugrammi 30.6.2016 1:24
   Tulos: +137 (283 ääntä)
   Juu ei oo muuten iPhone mikään tosiäijän puhelin :D

   Lainaa

  5. Tulos: +247 (265 ääntä)
   TOSIÄIJÄKIRPPIS :D

   Lainaa

  6. Tulos: +382 (398 ääntä)
   April: Jäin vain miettimään että millä perustein pääsee liittymään tälle tosiäijäkirppikselle
   Aika heppoisin veikkaisin , koska Jennikin mukana

   Lainaa

  7. Tulos: +96 (166 ääntä)
   Että mitähän vittua. Jenniltä alkaa jo ekassa kommentissa huumori loppua.

   Lainaa

  8. Tulos: +148 (154 ääntä)
   Aikuiset(?) ihmiset...

   Lainaa

  9. Tulos: +305 (339 ääntä)
   En oo varma kumpi on ärsyttävämpää, Jennin käytös, vai Harrin hymiöraiskaus

   Lainaa

  10. Tulos: +282 (306 ääntä)
   Jos nyt oikein tarkkoja ollaan niin mitähän Jenni tekee Etelä-Karjalan tosiäijäkirppiksellä?

   Lainaa

  11. Tulos: +80 (152 ääntä)
   jenniä vaan vituttaa kun ei ole varaa ostaa tuota puhelinta tuolla hinnalla :D

   Lainaa

  12. Tulos: +126 (154 ääntä)
   Ja miks ihmeessä Jenni kirjottaa muuten yleiskielellä ja sit yhtäkkiä yhen kommentin murteella? Plus että ... mikä on toi yhdyssanakommentti? Enkö vaan ymmärrä sen liittymistä mihinkään vai eikö se vaan oikeesti liity mihinkään? Ah, ihmislapsen ilot.

   Lainaa

  13. Tulos: +86 (110 ääntä)
   Hoksasiko kukaan, mikä oli se yhdyssana mistä oli ohimennen puhe? Minä mietin ja mietin...

   Lainaa

  14. siiseliini 30.6.2016 8:22
   Tulos: +25 (41 ääntä)
   elma: Ja miks ihmeessä Jenni kirjottaa muuten yleiskielellä ja sit yhtäkkiä yhen kommentin murteella? Plus että … mikä on toi yhdyssanakommentti? Enkö vaan ymmärrä sen liittymistä mihinkään vai eikö se vaan oikeesti liity mihinkään? Ah, ihmislapsen ilot.
   CC: Hoksasiko kukaan, mikä oli se yhdyssana mistä oli ohimennen puhe? Minä mietin ja mietin…
   Mä luin sen kommentin varmaan 20 kertaa läpi enkä löytäny. Ja jos myynti-ilmoituksessa lukee paikka x, niin miksi menet profiiliin katsomaan, että missä tuote mahdollisesi on myynnissä?

   Lainaa

  15. Tulos: +87 (91 ääntä)
   CC: Hoksasiko kukaan, mikä oli se yhdyssana mistä oli ohimennen puhe? Minä mietin ja mietin…
   myynti palsta

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (76 ääntä)
   Kukkahattu? Mitä? Voitteko oikeasti opetella mitä mikäkin sana edes tarkoittaa ennenkuin avaatte suutanne -,-

   Lainaa

  17. Tulos: +102 (102 ääntä)
   Tiiviste: myynti palsta
   Sekä lompakko kuoret

   Lainaa

  18. Tulos: +154 (156 ääntä)
   Jennin mukaan myynti-ilmoituksessa oli väärin: -tuotteen hinta -tuotteen kunto -myyjän asuinpaikka -myyjän yhdyssanavirhe -myyjän tietämys puhelimista Jennin osaamisella pääsee varmasti jonkin kirppariryhmän ylläpitäjäksi.

   Lainaa

  19. Tuttu tyyppi 30.6.2016 11:16
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Samainen Jenni esiintyy myös mm. Kotikatukilareissa. :D

   Lainaa

  20. Tuttu tyyppi 30.6.2016 11:20
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Ja vänkäyshän tietenkin jatkui vielä kyseisessä kuvassa, sekä erillisessä postauksessa.

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (102 ääntä)
   En ole ikinä ymmärtänyt sitä, miksi ihmiset myyvät rikkinäisiä puhelimia noin helvetin kovalla hinnalla. Vaikka se nyt on uutena maksanut paljon, niin se on lopulta vain rikkinäinen puhelin.

   Lainaa

  22. Tulos: +1 (27 ääntä)
   Doomi: Onko pakko raiskata sitä hymiötä
   Älä ny, kaveri on vaan ilonen.

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (55 ääntä)
   No mutta kyllähän TOSIÄIJÄ maksaa jostain kuppaisesta iPhonen raadosta melkein neljäsataa! Etenkin jos lompakkokuoret, niiih!

   Lainaa

  24. Tulos: +83 (119 ääntä)
   Täysin ehjä mutta näyttö rikki. Ostat vaan uuden näytön 200-300e kun olet ensin maksanut tästä rikkinäisestä 380e. Seems legit. En minä ainakaan alkaisi vehtailemaan tuollaisten kanssa. Ostaisin ihan suoraan sillä vajaalla 700e uuden puhelimen. Käytetty joka on rikki ja joka sun pitää itse korjata? Kommenteista päätellen aika moni täällä olisi valmis kauppoihin.

   Lainaa

  25. Rampe&Naukkis 30.6.2016 12:47
   Tulos: +13 (29 ääntä)
   Ne on hyvät kaupat kun ostaja ja myyjä on tyytyväisiä. Ja sitten on nämä vinkulelut.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Tiiviste: myynti palsta
   Ja ilmoituksessa "lompakko kuoret"

   Lainaa

  27. Tulos: +48 (68 ääntä)
   Mikä siinä on että suomessa pyydetään yleisesti järkyttäviä hintoja käytetyistä ja/tai hajoinneista esineistä. 600-700e uutena niin ei kyllä minkään järjen mukaan käytetystä osittain hajalla olevasta voi noin paljoa pyytää. Rasittavaa kyllä molempien käytös. Ja hauskuus loistaa taas poissaolollaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +36 (92 ääntä)
   teppet: Mikä siinä on että suomessa pyydetään yleisesti järkyttäviä hintoja käytetyistä ja/tai hajoinneista esineistä. 600-700e uutena niin ei kyllä minkään järjen mukaan käytetystä osittain hajalla olevasta voi noin paljoa pyytää. Rasittavaa kyllä molempien käytös. Ja hauskuus loistaa taas poissaolollaan.
   Sinänsä samaa mieltä, että pyydetään välillä aivan liikaa käytetystä, mutta faktat kuntoon: tuo puhelin maksaa 800e (799 gigantista) ja näytön voi korjauttaa alan liikkeessä tunnissa 179e vuoden takuulla. Eli 380+179 = 559e. Säästöä 240e. Ja lisäksi, pieni särö jos ei haittaa käyttöä, niin voi jättää korjaamatta ja korjaa sitten myöhemmin, jos vaikka itsekkin tiputtaa ja näyttö menee kunnolla säröille. Ei tuo nyt hävytön pyyntihinta ole.

   Lainaa

  29. Tulos: -1 (19 ääntä)
   y.ö.h: Täysin ehjä mutta näyttö rikki. Ostat vaan uuden näytön 200-300e kun olet ensin maksanut tästä rikkinäisestä 380e. Seems legit. En minä ainakaan alkaisi vehtailemaan tuollaisten kanssa. Ostaisin ihan suoraan sillä vajaalla 700e uuden puhelimen. Käytetty joka on rikki ja joka sun pitää itse korjata? Kommenteista päätellen aika moni täällä olisi valmis kauppoihin.
   Paitsi että uusi maksaa 950 €, jos myyjän mainintaan on luottamista.

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (12 ääntä)
   CC: Hoksasiko kukaan, mikä oli se yhdyssana mistä oli ohimennen puhe? Minä mietin ja mietin…
   Nyt kun mainitsit, niin pitihän sitä alkaa ihan ettimällä ettiä, ja ehkä sieltä löytyy lausahdus "myynti palsta", johon saatetaan nyt viitata.

   Lainaa

  31. purppurakruunu 1.7.2016 0:08
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   y.ö.h: Täysin ehjä mutta näyttö rikki. Ostat vaan uuden näytön 200-300e kun olet ensin maksanut tästä rikkinäisestä 380e. Seems legit. En minä ainakaan alkaisi vehtailemaan tuollaisten kanssa. Ostaisin ihan suoraan sillä vajaalla 700e uuden puhelimen. Käytetty joka on rikki ja joka sun pitää itse korjata? Kommenteista päätellen aika moni täällä olisi valmis kauppoihin.
   No henk. koht. voisin kokonaan paskaks menneen tilalle parilla sadalla ostaa säröllisenkin luurin, jos se särö ei käyttöä haittaa ja esim. vältyn kytkykaupalta.

   Lainaa

  32. Tulos: -77 (93 ääntä)
   Joo, Harri näyttää olevan ihan vitun vajaa... Raiskaa emojeita mennen tullen eikä osaa edes suomenkieltä. Oon kyllä Jennin puolella tässä keskustelussa. Ja jos Harri ei edes sijaitse kirpputorin oikealla paikkakunnalla, niin mitä vittua hän ryhmässä silloin tekee? Niinkuin jo alussa mainitsinkin, vitun vajaa. Hankkisi lääkityksen ja hankkiutuisi hoitoon tai kävisi kunnon koulutuksen kun vaan elämänkoulun. Jumalauta että ottaa nuppiin tollaset vajaat nulikat saatana!

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (36 ääntä)
   Kyllä tälläisille jenneille pitäisi pitäisi pistää internettikielto jos joka asiaan pitää puuttua ...

   Lainaa

  34. Tulos: +67 (87 ääntä)
   Tosiasia: Joo, Harri näyttää olevan ihan vitun vajaa… Raiskaa emojeita mennen tullen eikä osaa edes suomenkieltä. Oon kyllä Jennin puolella tässä keskustelussa. Ja jos Harri ei edes sijaitse kirpputorin oikealla paikkakunnalla, niin mitä vittua hän ryhmässä silloin tekee? Niinkuin jo alussa mainitsinkin, vitun vajaa. Hankkisi lääkityksen ja hankkiutuisi hoitoon tai kävisi kunnon koulutuksen kun vaan elämänkoulun. Jumalauta että ottaa nuppiin tollaset vajaat nulikat saatana!
   Moi Jenni. Kannattaa tosiaan hankkia se lääkitys kuntoon.

   Lainaa

  35. Tulos: +31 (51 ääntä)
   Tosiasia: Joo, Harri näyttää olevan ihan vitun vajaa… Raiskaa emojeita mennen tullen eikä osaa edes suomenkieltä. Oon kyllä Jennin puolella tässä keskustelussa. Ja jos Harri ei edes sijaitse kirpputorin oikealla paikkakunnalla, niin mitä vittua hän ryhmässä silloin tekee? Niinkuin jo alussa mainitsinkin, vitun vajaa. Hankkisi lääkityksen ja hankkiutuisi hoitoon tai kävisi kunnon koulutuksen kun vaan elämänkoulun. Jumalauta että ottaa nuppiin tollaset vajaat nulikat saatana!
   Nyt taitaa jenni olla puolustelemas itteää. En tajuu kuka voi olla noi saatanan vajaa ämmä.. oikeesti :( sääliks käy

   Lainaa

  36. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Tosiasia: Joo, Harri näyttää olevan ihan vitun vajaa… Raiskaa emojeita mennen tullen eikä osaa edes suomenkieltä. Oon kyllä Jennin puolella tässä keskustelussa. Ja jos Harri ei edes sijaitse kirpputorin oikealla paikkakunnalla, niin mitä vittua hän ryhmässä silloin tekee? Niinkuin jo alussa mainitsinkin, vitun vajaa. Hankkisi lääkityksen ja hankkiutuisi hoitoon tai kävisi kunnon koulutuksen kun vaan elämänkoulun. Jumalauta että ottaa nuppiin tollaset vajaat nulikat saatana!
   Kuten muutama henkilö tuossa aiemmin mainitsikin... Jenni, sä et ole hienovarainen, kaikki tunnistavat sut. Se, että kommentin jättäessäsi et ymmärtänyt että näin tulisi käymään on sekä hauskaa (meille muille) että surullista. (sinulle)

   Lainaa

  37. TapioRautaWaara 2.7.2016 21:34
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Mitä ihmettä näitten kommenttienkans :(

   Lainaa

  38. Tulos: +22 (30 ääntä)
   Tosiasia: Raiskaa emojeita mennen tullen eikä osaa edes suomenkieltä.
   suomenkieltä??? :DD

   Lainaa

  39. Tulos: -10 (34 ääntä)
   purppurakruunu: No henk. koht. voisin kokonaan paskaks menneen tilalle parilla sadalla ostaa säröllisenkin luurin, jos se särö ei käyttöä haittaa ja esim. vältyn kytkykaupalta.
   Nykyään ei ole enää kytkykauppoja. Säröllinen iphone = arvoton, ennenkuin myyjä itse vaihdattaa siihen ehjän näytön. Jos puhelimen hinta uutena kaupasta tuntuu vieläkin tuskalliselta, pitää jatkossa tyytyä halvempiin malleihin. Milloinka kirpparin ahneet myyjät tajuavat, että tavaran arvosta lähtee heti 50% kun se on ostettu ja kaupan ovesta ulkona. Malleja tulee koko ajan uusia ja tämä Harrinkin aikanaan niin kallis iphone maksaa tällä hetkellä alan liikkeissäkään tuskin 70% uutuushinnasta.

   Lainaa

  40. Tulos: -12 (28 ääntä)
   Käytetyn kaman hinta laskee heti puolelle, jos on priimakunnossa, rikkinäisyys laskee heti hintaa entisestään. Toi 390 olis ok JOS olis täysin kunnossa.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (31 ääntä)
   kirppistelijä: näytössä pieni särö = ihan täysin romuna ja rikki :DDD Samaa logiikkaa kun voitin arpajaisista 450 euron puhelimen ja pistin sen täysin käyttämättömänä suoraan myyntiin 400e niin sain montakymmentä viestiä vihtuilua ja ihan yksäriä miten oon päästäni vialla kun koitan käytetystä puhelimesta pyytää melkein täyden hintaa. kuulemma käytetty pitää aina myydä puoleen hintaan ja kaupasta ulos kannettu on aina käytetty! t: kirpparien kirjoittamattomat säännöt. Onneks sentää torin kautta joku oikeasti osti eikä vihtuillut.
   niin kun tossa puhelimessa nyt se näyttö vaan on aika tärkee osa sitä puhelinta. en ikinä ostas rikkinäistä puhelinta 300 eurolla. (+ uusi näyttö 300euroa?!?!?!?!?) ite maksoin omasta puhelimestani liikkeessä 200e ja sain kaikki takuut ja plus muut edut ja se on täysin ehjä. on vieläkin ehjä, vaikka ostin sen kaksi vuotta sitten. ja se on ihan kunnon puhelin, eikä mikään halppispilipali, vaikka ei tonnia maksanukkaan. ei kannata olla idiootti ja maksaa puhelimesta sitä tonnia, kun halvemmallakin saa paremman.

   Lainaa

  42. Voi vittu. 4.7.2016 4:17
   Tulos: -18 (22 ääntä)
   Et vittu Oo tosissas. Missään ei ole mitään asteikkoa olemassa jossa olisi että 1000€ tavarasta 500 e hintaa on vain kun se on siellä kaupassa. Jos ei olisi vaan myytäisiin ulkona ni hinta uutena 500€ se et ostat tuotteen ni se on ihan arvoltaan sen verran mitä maksoit siitä juuri ja et ole avannut. Niitä myydään aina 20-50 e ostohinnasta halvemmalla. Tuhansia myyty sillä perusteella. Oon eläessäni nähy 0 misä myydään esim 900€ kännykkä avaamattomana 450 e ja sit jos ollu voiko jo myynnissä ni hinta olis siit 350 e koska kantoi ulos kaupasta ja oli viikon ulkona. Muumimuki 20 e ovg nyt swn arvo viimeinen sillä hinnalla ostettu summa. 7000 e. jos kukaan ei myy tolla periaatteella mutta tolla toisella melkein kaikki,nii kyseisen tuotteen arvo on kyllä jotain muuta miten sä luulet. Siis ews nä ihmiset ei ITE myy sillai. 1v käytetty 1000 e kone. Uuden alta myyntiin. 500 e hinta Ku kaupasta ulos. 1v käyttö ikä 300€ hinta. Käyttö ylipäätään 100-200 e hinta. Myydään täysin ehjä naarmuton vuosi sitten. Ostettu 1000€ Mac joka ollut käytössä vuoden aikaa kertaa HP.100 e ei koskaa. Et apllessa ekasta mallista saat Max 100 e se malli tullu vuosikymmenen tyylii sit. 5s 2012-13 saat siitä 250-270 e s6 näyttö säpäleinä 5kk takaperin sen arvo näyttö rikki oli 450-550 e. Tähän todiste. Vikat sellaisten käytettyinä (kunto,ikä ym) hinta jolla on myyty ja ei edes yhtä vaan useita useita. Jos Sulla on postimerkki joka on harvinainen. Se maksaa 10snr joku ostaa sulta sen 10 000 nii sen vähittäisarvo on sen jälkeen 10 tonnia kunnes joku tarjoo toisel enemä. Et sillo sano 1snt koska vanha ym.muumeis ym sama pätee täsä käytettyjen arvossa. Et voi sanoa ton arvoksi esim 200 e jos vikat 5 on ostettu tuossa tilassa 500 e esim koska sana vastaan faktaa joka todistettavissa. Siks esim jengi kattoo muiden ilmoituksia,ja huutonettiä enne Ku myy koska tuotteiden arvo heittelee kokoajan. Ni siel näkee Ku suurinosa on 400-550 et mikä on minimi ja mikä maksimi joka tän hetkinen arvo ja siltä väliltä valitsee hinnan. Lisää ole tota Sun luulemaasi ja pakottamaasi arviota. Kun joku niin toimii ja myy niin arvo on silloin se kunnes joku myy taas tolla hinnalla normi arvolla ja se on se.
   Aissu: Käytetyn kaman hinta laskee heti puolelle, jos on priimakunnossa, rikkinäisyys laskee heti hintaa entisestään. Toi 390 olis ok JOS olis täysin kunnossa.

   Lainaa

  43. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ebaysta saa iPhonen näytön alle viidelläkympillä, vaihtaminen ei ole mitenkään ydinfysiikkaa. Mutta, onko puhelin oikeasti toimiva, vai varastettu ja lukittu?

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Iphonen palvojilla viiraa..

   Lainaa

  45. Mietityttää 6.7.2016 4:22
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ketään ei tunnu kiinnostavan minkälaisen iskun tuo puhelin on ottanut, että näyttö on hajonnut.

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Niin. Tästähän ei mikään avaudu jos ei ole iphonea käyttänyt ja muutenkaan tiedä niistä mitään. Ensinnäkin syy siihen miksi iphonen kerran pmistanut haluaa jatkossakin sellaista käyttää on varmaan sama kuin macin käyttäjillä jotka eivät enää ikinä halua nähdäkään pc:tä. Toiseksi, iphoneissa mallin lisäksi maksaa muisti. Itse pyyhkäisin muistiongelmat lopullisesti hankkimalla 128 gigasen 6+:n. Vuoteen en ole ainuttakaan mediaa tai ohjelmaa tarvinnut tilan vuoksi poistaa eikä muisti ole vieläkään edes puoliksi täysi. Vuosi sitten maksoi päälle 1200€. Näytönvaihto ammattilaisella on tällä hetkellä halvimmillaan 80€ ja vaihto kestää n. 15min. Näistä kokemuksistani johtuen seuraava hankinta on mac pro kun puhelimen on saanut maksettua.

   Lainaa

  47. Eiseootyhmäjokapyytäävaan... 11.7.2016 19:21
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Justjust: Niin. Tästähän ei mikään avaudu jos ei ole iphonea käyttänyt ja muutenkaan tiedä niistä mitään. Ensinnäkin syy siihen miksi iphonen kerran pmistanut haluaa jatkossakin sellaista käyttää on varmaan sama kuin macin käyttäjillä jotka eivät enää ikinä halua nähdäkään pc:tä. Toiseksi, iphoneissa mallin lisäksi maksaa muisti. Itse pyyhkäisin muistiongelmat lopullisesti hankkimalla 128 gigasen 6+:n. Vuoteen en ole ainuttakaan mediaa tai ohjelmaa tarvinnut tilan vuoksi poistaa eikä muisti ole vieläkään edes puoliksi täysi. Vuosi sitten maksoi päälle 1200€. Näytönvaihto ammattilaisella on tällä hetkellä halvimmillaan 80€ ja vaihto kestää n. 15min. Näistä kokemuksistani johtuen seuraava hankinta on mac pro kun puhelimen on saanut maksettua.
   Muiden merkkien puhelimiinhan saa ostettua muistikortin. Itse pyyhkäisin muistiongelmat olemalla ostamatta Applea vaan ostin Samsungin sen sijaan. Iphoneissa ei maksa mikään muu kuin merkki. En ikinä maksaisi 1000e puhelimesta, jonka valmistaminen (Kiinassa) maksaa 500e.

   Lainaa

  48. Tulos: -22 (26 ääntä)
   Öö...? En oo jenni? Siis eiks saa ees puolustaa viattomii ihmisii heidän iloks? Onks suomalaiset oikeesti näin perseestä et ei saa puolustaa muita paitsi jos vaan on ite se henkilö jota puolustetaan? No, onneks tää sukupolvi kuolee pois ja se uus sukupolvi saa alkunsa eli ne henkilöt jotka tukee lgbtq+ yhteisöö, eikä oo rasistei eikä niit jotka valittaa ku "ennen kaikki oli paremmin" joo menkää sinne 500-luvullenne vaa takasi ja itkekää ilman Wi-Fii ku ette pärjäis ku vaik valitatte ku kaikki käyttää puhelimii koko aika eikä puhuta enää no eipä ennenkää oo puhuttu varsinkaa suomes! Kukaan tervejärkinen suomalaine ei puhu tuntemattomil vittu sentää. Enne vanhaa jos ei oo ollu puhelimii ni on luettu jotai lehtii eikä varmast oo katottu päinkään ketään! Also tyypit jotka valittaa nykymusiikist ku ne haluu mennä takas ajas sin mis kuunneltii jotai jazzii ni kyl nykyajan musiikki on parast ja Shane Dawson <3

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hm, olis säästytty tältäkin jos myyjä olis ottanu ton kuvan puhelin päällä niin ois nähny miten paha se särö on...

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Näitä Harreja on oikeasti olemassa. Valitettavasti. Ostin tonnin vehkeen minkä tyhmyyksissäni rikoin mutta eihän se sen arvoa suinkaan alenna. Ehkäpä jopa päinvastoin! 1. Se on käytetty tuote joka tapauksessa. 2. Se on rikki.

   Lainaa

  51. Shokeeraava pulu 2.6.2020 10:07
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Myyn Lamborghiinin 2 milliä, tunnearvoo hinnassa! On niin rakas. *kuvassa auto ajettu ruttuun* Pientä korjausta vailla! Mut tiiäthä kui paljo ne maksaa uutena!! :)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: iPhone, puhelin, kännykkä, näyttö, särö, kirpputori, kirppis, kirppari, riita, väittely, kuva