Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 26

Klassinen männänpalautusjousi reistailee jälleen.
Avuton autoilija, osa 26

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -285 (459 ääntä)
   Päivi, ymmärrän ettei kukaan voi ymmärtää kaikkea.... Mutta koita nyt edes yrittää!

   Lainaa

  2. Tulos: +681 (763 ääntä)
   No ei tuo nyt mikään ihme ole jos Päivi ei ymmärrä. Välillä itsekin niin pihalla jos kaverit puhuu peleistä tms tai naikkoset meikeistä ja hajuvesistään. Jos ei ole autoista kiinnostunut sitä pintapuolta enemmän niin ei sitten ole. :D

   Lainaa

  3. halalalalal 30.6.2016 2:19
   Tulos: +95 (111 ääntä)
   Samaistun Virpiin.

   Lainaa

  4. halalalalal 30.6.2016 2:21
   Tulos: +226 (230 ääntä)
   halalalalal: Samaistun Virpiin.
   Eipä tullut loput teksistä.. voin samaistua, olen joskus itse ajatuksissani yrittänyt päästä bussikortilla kotiovesta sisälle

   Lainaa

  5. Tulos: +140 (190 ääntä)
   Älä pete vittuile, jos et osaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +432 (538 ääntä)
   Pete on taas näitä: "jos et tiedä satunnaista nippelitietoa minun erikoisalastani/kiinnostuksen kohteestani, olet auttamattoman tyhmä."

   Lainaa

  7. Irtokipinä 30.6.2016 4:51
   Tulos: +326 (340 ääntä)
   En tiiä esim.autoista paljon mitään, mutta pingispallopumppu ja irtokipinät on puolen sekunnin miettimisen jälkeen olemattomia asioilta. Tästä voinee päätellä, että myös männänpalautusjousi on yhtä olematon tapaus. Plus, että into saada toinen kysymään myyjältä, tää yleensä mainitaan vain silloin kun on källi mielessä. Aidosti auttaessa kerrotaan yleensä vain "Hae Biltemasta se ja se." ja siinä se, yleensä. Ei siis luultavasti menisi läpi, vaikka mitään en tiedä kulkupeleistä tai niiden osista. Mut irtokipinät olisi kyllä pähee juttu.

   Lainaa

  8. Paremmin tietäjä 30.6.2016 6:45
   Tulos: +165 (201 ääntä)
   Ja noista erikoisalan termeistä tiettämättömyydestä veetuilee usein ihmiset, jotka googlettelvat miten vesi keitetään.

   Lainaa

  9. miehetvoittaa 30.6.2016 7:20
   Tulos: -294 (342 ääntä)
   tässä taas todisteita, miksi naisten autolla ajaminen pitäis kieltää

   Lainaa

  10. Tulos: +208 (260 ääntä)
   miehetvoittaa: tässä taas todisteita, miksi naisten autolla ajaminen pitäis kieltää
   Niin, koska on aina kivempaa että tien päällä liikkuu ne jotka siellä eniten niitä onnettomuuksia aiheuttaa. <3

   Lainaa

  11. Puolikiero_savolainen 30.6.2016 8:25
   Tulos: +114 (152 ääntä)
   Pete, on kyllä kuluneet jutut. Muistan amisten heittäneen tuota läppää jo 90-luvulla. Kerrotko vielä miten autoista tietämättömän pitäisi tietää miten mäntä toimii sylinterissä?

   Lainaa

  12. Puolikiero_savolainen 30.6.2016 8:26
   Tulos: -24 (54 ääntä)
   Oho, unohtui eka sana. Siis "Vittu Pete.." äskeiseen.

   Lainaa

  13. Tataariukko 30.6.2016 8:43
   Tulos: +53 (95 ääntä)
   Oivallus irtokipinöiden olemassaolosta ei tarvinne mitään mekaanikon taitoja, höppänät.

   Lainaa

  14. Tulos: -32 (48 ääntä)
   Irtokipinä: En tiiä esim.autoista paljon mitään, mutta pingispallopumppu ja irtokipinät on puolen sekunnin miettimisen jälkeen olemattomia asioilta. Tästä voinee päätellä, että myös männänpalautusjousi on yhtä olematon tapaus. Plus, että into saada toinen kysymään myyjältä, tää yleensä mainitaan vain silloin kun on källi mielessä. Aidosti auttaessa kerrotaan yleensä vain “Hae Biltemasta se ja se.” ja siinä se, yleensä. Ei siis luultavasti menisi läpi, vaikka mitään en tiedä kulkupeleistä tai niiden osista. Mut irtokipinät olisi kyllä pähee juttu.
   Niitä saa motonetistä, ainakin näihin -90 luvun autoihin. Ne myy niitä sellaisissa mustissa muovirasioissa. Kun sen sijoittaa oikeaan paikkaan konepellin alle, auto kulkee taas. ;)

   Lainaa

  15. Tulos: +19 (35 ääntä)
   Eikö kukaan muu muista männän palautusjousi -tarinaa feissarimokista aikaisemmin?

   Lainaa

  16. Tulos: +109 (125 ääntä)
   miehetvoittaa: tässä taas todisteita, miksi naisten autolla ajaminen pitäis kieltää
   Miehiltä puuttuu huumorintaju. Moni mies vetää naaman totiseksi, kun nainen kuittaa huumorilla autokeskustelun.

   Lainaa

  17. Tulos: -3 (49 ääntä)
   Elli: Pete on taas näitä: “jos et tiedä satunnaista nippelitietoa minun erikoisalastani/kiinnostuksen kohteestani, olet auttamattoman tyhmä.”
   Saattoi mennä vähä ohi. Saattoi. Vähän. Ehkä.

   Lainaa

  18. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Petellä hieman vanhat jutut. Taisin kuulla nämä samat vuonna 1981 tai -82 ensimmäistä kertaa.

   Lainaa

  19. Tulos: -13 (63 ääntä)
   joopajoo: No ei tuo nyt mikään ihme ole jos Päivi ei ymmärrä. Välillä itsekin niin pihalla jos kaverit puhuu peleistä tms tai naikkoset meikeistä ja hajuvesistään. Jos ei ole autoista kiinnostunut sitä pintapuolta enemmän niin ei sitten ole.
   Eihän sitä nyt tarvi kiinnostunut olla. Riittää kun vähän ajattelee.

   Lainaa

  20. Tulos: +89 (117 ääntä)
   Mä jo ajattelin letkauttaa sen epä-suositun mielipiteen siitä, kuinka ärsyttäviä petenkaltaiset ihmiset on mutta ilahduin kun näin, etten ole ainoa joka on tätä mieltä. Sit vielä ne jotka tulee sulle silleen "no öh öh jos ajat autoo niin kyllä nää pitäs tietää"... No ens kerran ku otat kameralla kuvaa niin mäkin tuun selittää sulle polttovälistä ja kultasesta leikkauksesta niin katotaan paljon tiiät, koska noh jos ei tollast tiiä niin ei varmaa kannattais ottaa niit kuvii. Tekis niin mieli välillä lyödä sellasia kunnon eliittejä jotka kattoo sua nenänvartta pitkin, kun et tiedä jokaista pikku asiaa heidän intohimon kohteestaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +39 (51 ääntä)
   Ja siis selvennetään nyt hieman, että pete nyt todennäköisesti vitsailee jostain olemattomasta osasta koska kuulostaa niin järkylle. Mutta sillon kun joku heittää tosissaan tollasta niin se pistää veren kiehumaan.

   Lainaa

  22. King Arthur 30.6.2016 16:56
   Tulos: +33 (55 ääntä)
   Pete-parkaa ei ole tarpeeksi kotona kehuttu. :( Pitää se kissan häntä jollain nostaa, vaikka sitten autohistorian ikäisellä naljailulla.

   Lainaa

  23. Tulos: -7 (71 ääntä)
   Oikeen moni ei ilmeisesti hoksannut Pete-tarinan pointtia. Pete yritti saada Päivin biltemareissulle kyselemään osaa jollaista ei ole olemassakaan. En itsekään autoista mitään tiedä mutta miettikääs hetki pingispallopumppua ja irtokipinöitä, sitten lukekaa juttu uudelleen.

   Lainaa

  24. Tulos: -33 (79 ääntä)
   Elli: Pete on taas näitä: “jos et tiedä satunnaista nippelitietoa minun erikoisalastani/kiinnostuksen kohteestani, olet auttamattoman tyhmä.”
   Hoovee, mä tiedän autoista yhtä paljon kuin sika tinalusikasta... Ja olen kyseinen Pete. Sinä taasen taidat olla aika nuori kun et tiedä jo 80-luvulla kiertäneitä vitsejä :D

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (81 ääntä)
   Pitänee tässä selittää. Mä siis olen kyseinen Pete, ja tuo Päivi on mun kaveri jostain 90-luvulta saakka. Mullahan ei ole siis mitään hajua autoista, mutta ei näemmä teilläkään ole hajua kavereitten välisestä suunsoitosta.

   Lainaa

  26. Satunnainen randomi 1.7.2016 1:37
   Tulos: +27 (51 ääntä)
   miehetvoittaa: tässä taas todisteita, miksi naisten autolla ajaminen pitäis kieltää
   Mä olen ajanut naisten autolla kaksi kertaa ja ymmärrän kyllä miksi se pitäisi kieltää.

   Lainaa

  27. Tulos: -46 (62 ääntä)
   naiskuski: Niin, koska on aina kivempaa että tien päällä liikkuu ne jotka siellä eniten niitä onnettomuuksia aiheuttaa.
   Just,kun naiset edellä ajaa päin persettä alinopeutta tai kännyy räpläten ja lähdet sitten ohittamaaan niin syntyyhän siitä vaaratilanteita...

   Lainaa

  28. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Voitaisko me kustantaa näille "naisten autoilu pitäis kieltää" menolippu Saudi-Arabiaan tai jonneki Boko Haramin alueille? Alkaa vähän jo pännimään sisälukutaidon puute (esim http://www.kaleva.fi/teemat/moottori/sukupuoli-vaikuttaa-onnettomuusriskiin/192741/ , siteeraten: "Vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan miehet aiheuttavat 70 prosenttia kaikista liikennevahingoista. Myös liikenteessä kuolleista 70 prosenttia on miehiä, ja miesten riski vammautua vaikeasti liikenteessä on selvästi naisten riskiä suurempi. ... Lammin mukan kyse on miehille tyypillisestä riskikäyttäytymisestä, jolloin kuljettaja arvioi asioita väärin. ...Tutkimuksissa miehet arvioivat naisia useammin omat ajotaitonsa keskinkertaista paremmiksi tai jopa erinomaisiksi. Liikenneturvan näkökulmasta naiset selviävät liikenteessä paremmin, koska he aiheuttavat vähemmän vakavia vahinkoja ... Turvallisuushakuisuudesta huolimatta myös naisille tapahtuu onnettomuuksia. Naiset töppäilevät miehiä enemmän pienillä tilannenopeuksilla pihoilla ja parkkipaikoilla. Tilastot osoittavat naisien syyllistyvän etenkin peruutusvahinkoihin ja muihin kolhimisiin. Naiset ovat useammin osallisena lieviä vammoja aiheuttavissa liikenneonnettomuuksissa.")

   Lainaa

  29. Tulos: +40 (54 ääntä)
   Jorkku: Just,kun naiset edellä ajaa päin persettä alinopeutta tai kännyy räpläten ja lähdet sitten ohittamaaan niin syntyyhän siitä vaaratilanteita…
   Tiedän että täällä meillä Suomessa on sellainen kulttuuri että jos ei aja 5km ylinopeutta niin on liikennettä hidastava etana joka pitää jyrätä, mutta: Ylinopeutta ajamalla ei juurikaan säästä aikaa, ei edes satasella verrattuna kaheksaankymppiin, ja se on vaarallista. Alinopeutta ajamalla taas vähentää turvallisuusriskejä. Minä ainakin olen sitä mieltä, että on paras jos jokainen ajaa sellaista vauhtia mikä tuntuu itsestä vielä turvalliselta. Toki jokaisella kuskilla pitäisi kuitenkin olla sellaiset taidot että voi ajaa lähellä nopeusrajoitusta hyvissä olosuhteissa, ja _todella_ alhaiset nopeudet esim. moottoritiellä ovat kyllä turvallisuusriski nekin, mutta olisi kiva jos luovuttaisiin siitä kulttuurista että suututaan jos joku ei aja lievää ylinopeutta. Koska se 78 vs. 82 on todellisuudessa aika sama.

   Lainaa

  30. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Colour: ...
   Sanottakoon vielä se, että niiltä jotka käyttävät ajaessaan kännykkää voisi mielellään ottaa joko kännykän tai ajokortin pois.

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (29 ääntä)
   Minä oon miespuolinen enkä mopoista ja autoista tiedä yhtään mitään, autollakaan en pääsisi puolta metriä eteenpäin. Kaasupoljin on oikealla (kai), sen tiedän. Ei mitään hävettävää, jos ei osaa, niin ei osaa, tuo kun ei yleistietoakaan ole, erityisalaa vain.

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (25 ääntä)
   Tk: Minä oon miespuolinen enkä mopoista ja autoista tiedä yhtään mitään, autollakaan en pääsisi puolta metriä eteenpäin. Kaasupoljin on oikealla (kai), sen tiedän. Ei mitään hävettävää, jos ei osaa, niin ei osaa, tuo kun ei yleistietoakaan ole, erityisalaa vain.
   Mutta irtokipinät ja pingispallopumppu? Eihän tuo ole yleistietoa, vaan maalaisjärkeä!

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Elli: Pete on taas näitä: “jos et tiedä satunnaista nippelitietoa minun erikoisalastani/kiinnostuksen kohteestani, olet auttamattoman tyhmä.”
   Ei Pete missään vaiheessa ketään tyhmäksi kutsunut. Auttoi ihan kivasti. Asiat ovat varmaan hänelle niin tuttuja ettei osannut neuvoa niistä tietämättömälle. Jos Pete olisi ollut tarkoituksellisesti ilkeä niin olisi varmaan reagoinut negatiivisesti tuohon blaa blaa kommenttiin. Otti sen huumorilla, joten tuskin kumpikaan kyseisestä sananvaihdosta otti nokkiinsa.

   Lainaa

  34. TapioRautaWaara 2.7.2016 21:32
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Kuninkaisten bilikkatehtailta päivää. Hih :)

   Lainaa

  35. Tulos: +12 (14 ääntä)
   halalalalal: Eipä tullut loput teksistä.. voin samaistua, olen joskus itse ajatuksissani yrittänyt päästä bussikortilla kotiovesta sisälle
   minä yritän välillä maksaa kassalla bussikortilla. :D ei oo vielä hyväksyneet ;/

   Lainaa

  36. Öljymestari 5.7.2016 19:36
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Käyhks rypsiöljy?

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kyllä se hiusöljykin olisi varmasti asian ajanut, öljy ku öljy kun saranan narinasta on kyse.

   Lainaa

  38. rottanpää 9.7.2016 5:04
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Tataariukko: Oivallus irtokipinöiden olemassaolosta ei tarvinne mitään mekaanikon taitoja, höppänät.
   Mutta jos ei tiedä aiheesta mitään ei voi tietää kuuluisiko "kipinä" ottaa kirjaimellisesti, vai onko kyseessä alalla yleisesti käytetty lempinimi jollekin. Jos toinen jo muutenkin puhuu kuin olettaisi kaikkien tietävän, käyttäisi hän varmaan oikeiden termien sijaan niitä lempinimiäkin. Ei siirtoleukapihditkään puheessa siirtoleukapihdit ole, vaan papukaijat.

   Lainaa

  39. Tulos: +4 (6 ääntä)
   ananas: minä yritän välillä maksaa kassalla bussikortilla. ei oo vielä hyväksyneet ;/
   Vinkkinä bussimatkaajille, et myöskään kotiavaimet ei toimi maksuvälineenä bussissa:D

   Lainaa

  40. Karsas apina 20.1.2022 10:14
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mä en tykkää yhtää tollasista nolaamisjekuista.

   Lainaa

  41. Kyllästynyt pussieläin 14.11.2022 11:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olin joskus aikaani edellä, kun yritin maksaa bussimatkan bussikortin sijaan pankkikortilla. Nykyäänhän tuo lähimaksaminen jo monessa paikassa onnistuu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, Teboil, huoltoasema, öljy, mäntä, palautusjousi, männänpalautusjousi