Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 43

Tapaus Riihimäen pakkopysäkki.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 43

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 22 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +363 (457 ääntä)
   Klikin säästäjä ♥

   Lainaa

  2. Vitsiniekka 31.5.2016 1:24
   Tulos: +1432 (1462 ääntä)
   sannnnni: Klikin säästäjä ♥
   Kokeile myös välilyönninsäästäjää

   Lainaa

  3. purppurakruunu 31.5.2016 3:03
   Tulos: +238 (266 ääntä)
   Riksu mainittu, ei kokoonnuta torille kun Mäkkiäkään ei enää ole.

   Lainaa

  4. Tulos: +101 (235 ääntä)
   Luin uutisen ja kuulemma vain yhden vaunun ovessa oli vika... Onkohan nuo Hyvinkääläiset tyhmiä, kun itse olisin kokeillut toista ovea =D

   Lainaa

  5. Tulos: +69 (103 ääntä)
   :D Kenenkää pidä Hyvinkäälle joutua. Sinne on moni jäänyt.

   Lainaa

  6. Paremmin tietäjä 31.5.2016 6:33
   Tulos: +293 (293 ääntä)
   Miarez93: Luin uutisen ja kuulemma vain yhden vaunun ovessa oli vika… Onkohan nuo Hyvinkääläiset tyhmiä, kun itse olisin kokeillut toista ovea =D
   Jos ei ehtinyt? Kerran ollut matkalla Seinäjoelta Jyväskylään ja sama tapahtu jossain hevonkuusen asemalla, itse olin menossa pääteasemalle. Porukka juoksi kuin Usain Bolt toiselle ovelle, että ehtivät, onneksi ehtivät. Joku kommentoi, että hakekaa konduktööri, mutta porukka siihen, että ei ehdi, juna kerkee lähtee.

   Lainaa

  7. Tulos: +98 (104 ääntä)
   Voisinpa tykätä Tanelin kommentista.

   Lainaa

  8. Tulos: -27 (53 ääntä)
   En tajua tota Ullaa. Pelastu Jyväskulältä ja valittaa vaan

   Lainaa

  9. Käyttäjä 31.5.2016 9:47
   Tulos: +227 (231 ääntä)
   Klikinsäästäjä onkin ainoa mitä Facebookista ikinä katson! Nyt kaikki sinne sankoin joukoin tutustumaan. Se on journalismimme pelastus ja Suomen toivo. Klikinsäästäjä siis paljastaa, mitä pöljien klikkiotsikoiden takana on, niin ei tarvitse klikata ja tukea niitä. Yleensähän niiden takana ei ole yhtään mitään. Harhaanjohtaminen ja suorananainen valehtelu on eräiden lehtien normaali tapa tehdä otsikoita.

   Lainaa

  10. Tulos: +30 (34 ääntä)
   MoniQ: Kenenkää pidä Hyvinkäälle joutua. Sinne on moni jäänyt.
   Muuttaisin Espoosta heti sinne jos vaan duunia olisi.

   Lainaa

  11. Tulos: +224 (234 ääntä)
   "Anteeksi, ennen kuin poistutte..." "Hä?" "Ei suinkaan nimenne sattuisi olemaan Seppo?" "On juu" "Oletteko Jyväskylästä?" "Eeei... minä asun Hyvinkäällä." "No sepä sattui!" "Miten niin?" "Kun me konduktöörien kanssa joka aamu arvotaan etunimi ja kaks paikkaa." "Mitä?" "Joo, tänään kaikki Sepot Hyvinkäältä viedään Riihimäelle" "Eiku kotiin olin kyllä menossa...!" "Hupsis, juna lähtee! Heitetään sut pihalle sitten Riihimäellä! Hauskaa matkaa!"

   Lainaa

  12. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Tuo voisi olla aika vittumaista.

   Lainaa

  13. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Miarez93: Luin uutisen ja kuulemma vain yhden vaunun ovessa oli vika… Onkohan nuo Hyvinkääläiset tyhmiä, kun itse olisin kokeillut toista ovea =D
   Et vissiin ikinä ole pk-seudun lähiliikenteen junilla kulkenut? Miten ahtautuisit sen 20 sekunnin aikana, jonka ovet ovat auki, täpötäyden vaunun läpi seuraavalle ovelle? Siellä väki seisoo käytävillä hikisenä tänäkin päivänä, kun istumapaikat ovat täpötäynnä viimeistään Pasilassa. Helsinki-Riihimäki-välillä saa seistä kolme varttia viiva tunnin.

   Lainaa

  14. Spurgugrammi 31.5.2016 16:16
   Tulos: -37 (45 ääntä)
   Täysin varma ainoastaan on alkoholin vahva osuus asiaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Voi Seppo parkaa. Tässähän olisi jo ison maailman draamaelokuvan ainekset. "Viaton diplomi-insinööri Seppo Hyvinkäältä ei päässyt teknisen vian takia nousemaan junasta kauniiseen kotikaupunkiinsa, vaan joutuu vääjämättä paikkaan, josta hänellä on vakavia lapsuuden traumoja: Riihimäelle! Luvassa on jännitystä, draamaa, kauhua ja hieman myös romantiikkaa, kun Seppo tapaa lohjalaisen Sirpan, jota on kohdannut hieman samantapainen kohtalo. Uskaltaako Seppo kohdata menneisyytensä haamut? Onko Sirpa hänen sielunkumppaninsa? Toimiiko junan vessa? Tulossa elokuvateatterihin ensi syksynä!"

   Lainaa

  16. Piilevä kyky 31.5.2016 21:23
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Osanotto Sepolle, minäkin olen kerran joutunut Riihimäelle junasta joka ei edes pysähdy Riihimäellä. Pendolinon kuulutuksessa: Seuraavaksi Hämeenlinna. Juna jarruttaa ja pysähtyy. Hyppään ulos ja käännyn ympäri. Aseman seinässä seisoo RIIHIMÄKI. Yritän palata takaisin junaan, mutta ovi on kiinni ja pysyy, juna liikkuu kohti Hämeenlinnaa. Pendolinon ovien ikkunoista pitää kumartua katsomaan jos haluaa nähdä asemakyltit. Matka oli paljon kauemmas kuin H:linna, siellä piti vain vaihtaa oikeaan päähän junaa ja läpi ei pääse kulkemaan. Oli kiva selittää Riksun asemalla VR:n virkailijalle, että tulin juuri Pendolinolla ja täti sanoo että miten se on mahdollista, kun ei se juna tässä pysähdy...

   Lainaa

  17. Perspillu ja hyvät vitut 31.5.2016 22:04
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Klickbait-journalismia parhaillaan. Onneksi on klikinsäästäjä.

   Lainaa

  18. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Käyttäjä: Klikinsäästäjä onkin ainoa mitä Facebookista ikinä katson! Nyt kaikki sinne sankoin joukoin tutustumaan. Se on journalismimme pelastus ja Suomen toivo. Klikinsäästäjä siis paljastaa, mitä pöljien klikkiotsikoiden takana on, niin ei tarvitse klikata ja tukea niitä. Yleensähän niiden takana ei ole yhtään mitään. Harhaanjohtaminen ja suorananainen valehtelu on eräiden lehtien normaali tapa tehdä otsikoita.
   Paitsi että lehdet saavat hyvin mainontaa, kun tekemällä klikkiotsikoita saavat lisänäkyvyyttä (vaikkakin huonoa huomiota, mutta pitkäänhän tuo Tukiainenkin jaksoi ihmisiä roskalehdissä kiinnostaa, vaikka paskaa olikin). Ihan en kutsuisi Klikinsäästäjä-sivua "journalismimme pelastukseksi ja Suomen toivoksi". Viihdyttävä sivu kyllä, ei siinä mitään.

   Lainaa

  19. Tulos: +5 (9 ääntä)
   asia: Paitsi että lehdet saavat hyvin mainontaa, kun tekemällä klikkiotsikoita saavat lisänäkyvyyttä (vaikkakin huonoa huomiota, mutta pitkäänhän tuo Tukiainenkin jaksoi ihmisiä roskalehdissä kiinnostaa, vaikka paskaa olikin). Ihan en kutsuisi Klikinsäästäjä-sivua “journalismimme pelastukseksi ja Suomen toivoksi”. Viihdyttävä sivu kyllä, ei siinä mitään.
   Ei muuten ollut tarkoitus mitään kukkahattunihkeilyä harrastaa :D Kunhan mainitsin, usea ei vain tule ajatelleeksi asiaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Piilevä kyky: Osanotto Sepolle, minäkin olen kerran joutunut Riihimäelle junasta joka ei edes pysähdy Riihimäellä. Pendolinon kuulutuksessa: Seuraavaksi Hämeenlinna. Juna jarruttaa ja pysähtyy. Hyppään ulos ja käännyn ympäri. Aseman seinässä seisoo RIIHIMÄKI. Yritän palata takaisin junaan, mutta ovi on kiinni ja pysyy, juna liikkuu kohti Hämeenlinnaa. Pendolinon ovien ikkunoista pitää kumartua katsomaan jos haluaa nähdä asemakyltit. Matka oli paljon kauemmas kuin H:linna, siellä piti vain vaihtaa oikeaan päähän junaa ja läpi ei pääse kulkemaan. Oli kiva selittää Riksun asemalla VR:n virkailijalle, että tulin juuri Pendolinolla ja täti sanoo että miten se on mahdollista, kun ei se juna tässä pysähdy…
   Mikäli tuo tapahtui n. 15 v (?) sitten, se oli luultavasti minun syyni. Olin astunut väärään junaan, ja kiltti konduktööri soitti Pendolinoon, joka pysähtyi Riihimäellä vain minun takiani. Moni ihminen tuijotti minua naamat junan ikkunoihin liimautuneina. Pendolinon konkkari otti minut nauraen vastaan. Teki mieli vajota maan alle.. Pahoittelen, jos aiheutin toisen ihmisen eksymisen. o_O

   Lainaa

  21. Koskaan ei tiedä, mitä tulee, kun VR:n junaan astuu 4.6.2016 8:45
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Tuosta kun vielä rapsahtaisi Sepolle tarkastusmaksu, että on mennyt ilman lippua ajelemaan Riihimäelle asti, niin siinä olisi päivä kohdillaan. Tietysti lisäksi voisi myöhästyä vaikka tärkeästä työhaastattelusta tai palaverista. VR - jännitystä elämääsi.

   Lainaa

  22. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Spurgugrammi: Täysin varma ainoastaan on alkoholin vahva osuus asiaan.
   Seppo (nimi muutettu).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Klikinsäästäjät, VR, juna, Hyvinkää, Ilta-Sanomat, linkki, artikkeli, Riihimäki, Seppo