Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ihmisen paras ystävä

Keskustelu koiran nimestä karkaa pahasti käsistä sekunnissa.
Ihmisen paras ystävä PÄIVITYS: Jenni selittää tapahtumat tarkemmin videolla.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 99 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2120 (2130 ääntä)
   "Joku some helvetti ei millään tavalla mee mun tunteisiin" *tyrsk*

   Lainaa

  2. SaRaKalliO 26.5.2016 1:35
   Tulos: +492 (514 ääntä)
   Mulle tuli päänsärky.....

   Lainaa

  3. Tulos: +302 (338 ääntä)
   Mitä.

   Lainaa

  4. Tulos: -131 (329 ääntä)
   Eläimet saa kyllä ihmisen pään sekasi pahemmin ku mikään muu...

   Lainaa

  5. Tulos: +754 (768 ääntä)
   Ai ei mee tunteisiin...

   Lainaa

  6. Tulos: +57 (85 ääntä)
   Voi voi...

   Lainaa

  7. Tulos: +124 (144 ääntä)
   Mä oon todella hämmentyny

   Lainaa

  8. Tulos: +852 (872 ääntä)
   huh "Vittu mun tekis mieli kuristaa sut. Eikö kerta riitä hä?" kuulostaa pahalta. Itse ilmoittaisin poliisille, ainakin vittuiluna.

   Lainaa

  9. Tulos: +489 (517 ääntä)
   Anne selvästikin uusi keskustelupalstoilla, kun yritti puhua Jennille järkeä eikä vain hakenut popcornia.

   Lainaa

  10. Skibediveenau 26.5.2016 2:03
   Tulos: +582 (592 ääntä)
   Jennin kommentit oli niinkuin jostain huonosta räppibiisistä :D

   Lainaa

  11. Tulos: +841 (845 ääntä)
   Onneksi läheiset tietää miten kiva ihminen Jenni on, ei nimittäin hirveesti paista läpi tälle puolelle.

   Lainaa

  12. Tulos: -145 (283 ääntä)
   All of my what. Eikö ihmiset srsly mieti ollenkaan mitä kirjottelevat ja jakavat näissä ryhmissä omalla nimellään ja naamallaan? Jenni vei tän ihan next levelille, mut ei oo imo myöskään ihan asiallista myöskään tuttavia käydä mustamaalaamassa julkisessa ryhmässä tuhansille ihmisille, ellei nyt oo ihan akuutti vaaratilanne päällä.

   Lainaa

  13. Tulos: +181 (225 ääntä)
   Jennillä tainnut lääkitys jäädä ottamatta.

   Lainaa

  14. Tulos: +518 (552 ääntä)
   Hitto että ärsyttää ihmiset jotka ottavat eläimen, vähän ajan päästä antavat sen pois kun eivät jaksa kouluttaa tms, ja sitten seuraava eläin kiertoon.

   Lainaa

  15. eriparisukka 26.5.2016 4:02
   Tulos: +293 (307 ääntä)
   Tuli mieleen vaan että tässä on elämän kovan koulun lopputulos.

   Lainaa

  16. Tulos: +133 (193 ääntä)
   Saatanan kaksnaamaset lorttopillut.

   Lainaa

  17. Tulos: +427 (439 ääntä)
   Voidaanhan koirakin ottaa huostaan? Minusta jotenkin alkoi tuntumaan tämän "kypsän avautumisen" jälkeen että Jenni ei tarttee koiraa.

   Lainaa

  18. Tulos: +563 (583 ääntä)
   Inhottaa että tuollaiset saa omistaa jonkun elävän olennon. Jos menettää hermonsa noin pahasti, että uhkaa kuristamisella, miten sitten, kun koira tekee jotain kiellettyä? Heitetäänkö se seinään viljellen jotain ala-arvoisia lorttopilluja, vai kuristetaanko narsisti-koira, kun se repi lempikengät kappaleiksi tai kusi lempikoltun käyttökelvottomaksi koulutuksen puutteessaan? Ja miten Jenni kehtaa käyttää Auroran mahdollista masennusta häntä vastaan?

   Lainaa

  19. Tulos: +247 (251 ääntä)
   Onko tää jenni sama henkilö joka muistaakseni viime vuonna etsi koiralle lennättäjää, joka toisi koiran kreikasta suomeen..? Fb:ssä levisi päivitys asiasta ja sai paljon huomiota

   Lainaa

  20. Tulos: -31 (47 ääntä)
   Tässä Jennille nimiehdotuksia: http://www.babble.com/baby-names/filter/baby-girl-names/any/any/any/

   Lainaa

  21. Tulos: +211 (219 ääntä)
   Vai vielä aikuinen,olisin voinut veikata 14-15 vuotiaita.

   Lainaa

  22. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Someen voitaisiin kokonaisuudessaan vaatia joku käyttöoikeus, joka voidaan perua jos ihminen ei kykene siellä käyttäytymään. Jennin kohdalla esim. erittäin hyödyllinen ratkaisu.

   Lainaa

  23. King Arthur 26.5.2016 6:50
   Tulos: +226 (242 ääntä)
   Mietin tässä että miten voi olla noin monta entistä koiraa teinillä. Ikähän ei siis tullut ilmi mutta tunnen keski-ikäisiä ihmisiä joilla on ollut koira koko aikuisuuden ja niillekin on kertynyt vain n. 3 otusta. Vai onko sillä siellä lauma? Tuolla kärsivällisyydellä ja kypsyydellä.

   Lainaa

  24. Paremmin tietäjä 26.5.2016 7:06
   Tulos: +287 (297 ääntä)
   Kirsi: Hitto että ärsyttää ihmiset jotka ottavat eläimen, vähän ajan päästä antavat sen pois kun eivät jaksa kouluttaa tms, ja sitten seuraava eläin kiertoon.
   Ilmeisesti kyseessä on tyyppi, joka haluaa vain koiranpennun, ei koiraa. Kertoohan tuokin paljon, että entisiä koiria on ollut paljon, vaikka kyeessä on ilmeisesti nuori ihminen.

   Lainaa

  25. Tulos: +100 (108 ääntä)
   Vimpat? Viitannee jotenkin siihen että kaveruus loppui, mutta mistä tuo sana oikein tulee?

   Lainaa

  26. Tulos: +90 (100 ääntä)
   King Arthur: Mietin tässä että miten voi olla noin monta entistä koiraa teinillä. Ikähän ei siis tullut ilmi mutta tunnen keski-ikäisiä ihmisiä joilla on ollut koira koko aikuisuuden ja niillekin on kertynyt vain n. 3 otusta. Vai onko sillä siellä lauma? Tuolla kärsivällisyydellä ja kypsyydellä.
   Mutta voihan sillä olla ollut muitakin elikoita. Jotkut hiiret ei kuitenkaan elä kovin montaa vuotta. Mikäli nuo kaikki on olleet koiria niin pidän kyllä itsekin aika outona että on nuorella ollut noin monta. Tai sitten on valikoinut harvinaiset sairaita ja/tai vanhoja yksilöitä...

   Lainaa

  27. Vierailija 26.5.2016 8:38
   Tulos: +94 (94 ääntä)
   kurre: Onko tää jenni sama henkilö joka muistaakseni viime vuonna etsi koiralle lennättäjää, joka toisi koiran kreikasta suomeen..? Fb:ssä levisi päivitys asiasta ja sai paljon huomiota
   Keskustelusta päätellen on.

   Lainaa

  28. Tulos: +234 (244 ääntä)
   Noi koirien nimet tossa alussa jo paljasti mitä tuleman pitää.

   Lainaa

  29. Rampe&Naukkis 26.5.2016 9:02
   Tulos: +140 (146 ääntä)
   Viimeinen lause täyttä kultaa. Ei tunnu missään.

   Lainaa

  30. King Arthur 26.5.2016 9:10
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Muitakin: Mutta voihan sillä olla ollut muitakin elikoita. Jotkut hiiret ei kuitenkaan elä kovin montaa vuotta. Mikäli nuo kaikki on olleet koiria niin pidän kyllä itsekin aika outona että on nuorella ollut noin monta. Tai sitten on valikoinut harvinaiset sairaita ja/tai vanhoja yksilöitä…
   Voihan se niinkin (toivottavasti) olla. Elukoistahan oli vain puhe. Niistäkin käytti mennyttä aikamuotoa mutta ei tuon tason ulosannilla voi tietenkään päätellä että se pitäisi ottaa kirjaimellisesti. En silti soisi noin montaa huollettavaa tyypille joka syyttää koiranpentua omasta häädöstään.

   Lainaa

  31. Tulos: -409 (435 ääntä)
   Anne-nimiset teennäiset viisastelijat. Olenko ainoa ketä pelkästään säälitti Jennin raivokohtaus? ...ja ärsytti kahden Annen siveät kommentit: "Nyt kuuntelet." "Melkoista kielikuvaa." "Pelottaa millainen olet." Pelottaa? Innokas mutta kiukkuinen koiranpennunomistaja ei ole mikään yhteiskunnan vihollinen tai yleisvaarallinen terminaattori. Koirapalstalla ei ole samat säännöt kuin lastentarhan puurojuhlassa. ps.En ole koiranomistaja.

   Lainaa

  32. Lclzözxnxn 26.5.2016 9:37
   Tulos: +89 (95 ääntä)
   Hyvä jos nyt on töitä mut onko kauaa noilla puheilla tai mahdollisuutta uuteen paikkaan...

   Lainaa

  33. Tulos: +132 (154 ääntä)
   SaRaKalliO: Mulle tuli päänsärky…..
   Ja minua alkoi taas ahdistaa, miten moni täysin sekainen on "avohoidossa" eli hoitoa vailla. Jos ei tosiaan kykene itsestään ja tunteistaan selviämään, ei pidä ottaa eläintä ahdistuksensa purkukanavaksi. Sitäpaitsi aikuinenkin eläin oppii oikein kauniisti asumaan ihmisasunnossa kun sitä oikein ja hyvin hoitaa ja kouluttaa. Lemmikkieläimet ovat kuva omistajastaan, joko sekopäitä kaksiontuhoajia (tuskin koira jätti vuokria maksamatta, ja se on häätöperuste, ei se että koira potee eroahdistusta). Se on ihmisestä kiinni se, mutta oma pääkoppa pitää olla kunnossa ensin. Se, että repeää ystävän asiallisesta sanomisesta kertoo että diagnoosini tilanteesta on oikea.

   Lainaa

  34. Tulos: -135 (171 ääntä)
   yyh: huh “Vittu mun tekis mieli kuristaa sut. Eikö kerta riitä hä?” kuulostaa pahalta. Itse ilmoittaisin poliisille, ainakin vittuiluna.
   Jonkun teinin Facebook-avautumisesta ei ilmoiteta poliisille, eikä varsinkaan vittuiluna.

   Lainaa

  35. Tulos: -64 (100 ääntä)
   Koiraihmiset..

   Lainaa

  36. Tulos: +137 (187 ääntä)
   Hansu: All of my what. Eikö ihmiset srsly mieti ollenkaan mitä kirjottelevat ja jakavat näissä ryhmissä omalla nimellään ja naamallaan? Jenni vei tän ihan next levelille, mut ei oo imo myöskään ihan asiallista myöskään tuttavia käydä mustamaalaamassa julkisessa ryhmässä tuhansille ihmisille, ellei nyt oo ihan akuutti vaaratilanne päällä.
   Voitaisko kirjoittaa hei ihan vaan suomeksi, srsly?

   Lainaa

  37. Tulos: +46 (82 ääntä)
   Tuo nimien kysely on muutenkin typerää, eiköhän se ajan saatossa selviä mikä nimi kuvaa lemmikin persoonaa parhaiten.

   Lainaa

  38. Tulos: +118 (132 ääntä)
   OJ: Noi koirien nimet tossa alussa jo paljasti mitä tuleman pitää.
   Ajattelin samaa. Jo se, että tavoittelee koiralle eksoottista nimeä oli helppo vihje tulevasta.

   Lainaa

  39. Tulos: +141 (143 ääntä)
   Jep: Onneksi läheiset tietää miten kiva ihminen Jenni on, ei nimittäin hirveesti paista läpi tälle puolelle.
   Hyvin Jenni mukavuutensa peittää kieltämättä... =D

   Lainaa

  40. Tulos: +101 (109 ääntä)
   Jo toi "Omia elukoita ollut nimeltään.." antoi sellaisen kuvan, että niitä eläimiä on ollut monta eikä mikään ole enää itsellä. Ja niinhän se taisikin olla. Surullista.

   Lainaa

  41. Tulos: +99 (105 ääntä)
   Aina kun mä luen Jennin kaltaisista ihmisistä, mä haluaisin kuristaa itseni kelmulla.. Itkettää..

   Lainaa

  42. Tulos: -139 (167 ääntä)
   Ruma Elsa: Anne-nimiset teennäiset viisastelijat. Olenko ainoa ketä pelkästään säälitti Jennin raivokohtaus? …ja ärsytti kahden Annen siveät kommentit:
   Jennin raivari ei säälittänyt, mutta Anne kyllä ärsytti. Jos jonkun kanssa ei pysty tulemaan toimeen, olipa syynä sitten jokin naurettava teinidraama tai mikä tahansa, niin Facessa on sellainen kätevä funktio että sen ihmisen voi saada kokonaan näkymättömäksi, vaikka hän olisikin samassa ryhmässä tms. Epäilemättä on täysin psykoottista nimitellä ihmisiä "lorttopilluiksi" tai uhata kuristamisella, julkisella palstalla tai sinänsä missään, mutta en myöskään tajua miksi sitä pitää jäädä kuuntelemaan -kun kerran nämä psykot voi yhdellä klikkauksella poistaa elämästään niin mitä järkeä on sensijaan inttää ja eskaloida? Ei Jenni kuitenkaan tule siitä vähemmän hulluksi tai hoida koiraansa sen paremmin.

   Lainaa

  43. Tulos: +145 (147 ääntä)
   skag: Inhottaa että tuollaiset saa omistaa jonkun elävän olennon. Jos menettää hermonsa noin pahasti, että uhkaa kuristamisella, miten sitten, kun koira tekee jotain kiellettyä? Heitetäänkö se seinään viljellen jotain ala-arvoisia lorttopilluja, vai kuristetaanko narsisti-koira, kun se repi lempikengät kappaleiksi tai kusi lempikoltun käyttökelvottomaksi koulutuksen puutteessaan? Ja miten Jenni kehtaa käyttää Auroran mahdollista masennusta häntä vastaan?
   Ei, ne annetaan eteenpäin pitovaikeuksien takia tai viedään viimeiselle piikille. Toki nuo listaamasi voivat olla esiasteita tässä. Tuollaiselle ihmiselle ei pitäisi koiraa antaa. On jollain tasolla ymmärrettävää, että kaikki ei pärjää vaikeamman koiran kanssa, mutta jos ei pysty sitä selittämään ilman, että uhkailee tappamisella, on ongelmia jo pahasti. Tässä vielä näkee, mistä ongelma on ekan koiran kanssa tullut: Jenni ei ole selvittänyt maahantuontimääräyksiä/koiralla ei ole ollut papereita/rokotuksia eikä sitä ole sen takia saanut tuoda Suomeen. Tämän vuoksi koiranpentu on lempattu pariksi kuukaudeksi luoja tietää minne, jonka jälkeen se on täysin traumatisoituneena sitten postitettu Suomeen. Koira oli ollut Jennillä jo kolme kuukautta ennen lähtöä, joten aikaa koiran maahantuonnin järjestämiseen olisi ollut.

   Lainaa

  44. Tulos: +179 (187 ääntä)
   Miten musta tuntuu että kaikki ihmiset on nykyään narsisteja? Kaikki exät, exien exät, entiset kaverit, entisen kaverin koiran kaimat. Kaikki narsisteja!

   Lainaa

  45. Tulos: +67 (91 ääntä)
   Jälkiabrotoida.

   Lainaa

  46. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Olen allerginen koirille, mutta tuo koira olisi kyllä tervetullut minun luokseni turvaan :(

   Lainaa

  47. Tulos: +72 (74 ääntä)
   eriparisukka: Tuli mieleen vaan että tässä on elämän kovan koulun lopputulos.
   Noh, Jennihän sano et sillä on koulupaikka..

   Lainaa

  48. Tulos: +155 (167 ääntä)
   Jorkku: Vai vielä aikuinen,olisin voinut veikata 14-15 vuotiaita.
   Mä olin kanssa ihan varma, että ikää varmaan 13-14, juurikin kielenkäytöstä ja tuosta "oot vaan kateellinen et se on mun kaveri eikä sun" (tällasta käytöstä ite muistan ala-asteelta). Mutta sitten iski pahin. Hää on AIKUINEN ja vielä joku raukka mieskin joutuu sietämään tollsta D:

   Lainaa

  49. Tulos: -142 (166 ääntä)
   Sannni: Jennin raivari ei säälittänyt, mutta Anne kyllä ärsytti. Jos jonkun kanssa ei pysty tulemaan toimeen, olipa syynä sitten jokin naurettava teinidraama tai mikä tahansa, niin Facessa on sellainen kätevä funktio että sen ihmisen voi saada kokonaan näkymättömäksi, vaikka hän olisikin samassa ryhmässä tms. Epäilemättä on täysin psykoottista nimitellä ihmisiä “lorttopilluiksi” tai uhata kuristamisella, julkisella palstalla tai sinänsä missään, mutta en myöskään tajua miksi sitä pitää jäädä kuuntelemaan -kun kerran nämä psykot voi yhdellä klikkauksella poistaa elämästään niin mitä järkeä on sensijaan inttää ja eskaloida? Ei Jenni kuitenkaan tule siitä vähemmän hulluksi tai hoida koiraansa sen paremmin.
   Aivan. Kommentoijat tähtäsivät yksinomaan ristiinnaulitsemaan Jennin. En ottaisi hetkeäkään todesta Jennin lapsellista uhittelua. Anne 1:n ja 2:n "pelottaa" -kommentit olivat pelkkää pyhää teeskentelyä.

   Lainaa

  50. Tulos: +96 (104 ääntä)
   Jälleen hyvin tasapainoinen ja yhteiskuntaan sopeutunut yksilö. Toivottavasti ei saa sitä koiraa. Tai lapsia.

   Lainaa

  51. Tulos: +119 (121 ääntä)
   Burgeri: Miten musta tuntuu että kaikki ihmiset on nykyään narsisteja? Kaikki exät, exien exät, entiset kaverit, entisen kaverin koiran kaimat. Kaikki narsisteja!
   Tässä tapauksessa nyt oli ainakin alka selvää, että Jennillä ei ole hajuakaan mitä narsisti tarkoittaa.

   Lainaa

  52. Tulos: +132 (140 ääntä)
   Ruma Elsa: Anne-nimiset teennäiset viisastelijat. Olenko ainoa ketä pelkästään säälitti Jennin raivokohtaus? …ja ärsytti kahden Annen siveät kommentit: “Nyt kuuntelet.” “Melkoista kielikuvaa.” “Pelottaa millainen olet.” Pelottaa? Innokas mutta kiukkuinen koiranpennunomistaja ei ole mikään yhteiskunnan vihollinen tai yleisvaarallinen terminaattori. Koirapalstalla ei ole samat säännöt kuin lastentarhan puurojuhlassa. ps.En ole koiranomistaja.
   Ps. Sen huomaa ettet omista koira , kultakalaa ja toivottavasti edes huonekasveja. Tuolle jennille en antas hoitoon mitään elollista. Kivikin on siinä rajoilla

   Lainaa

  53. Tulos: +168 (172 ääntä)
   "oon kokenu elämässäni enemmän ku sä ja janika yhteensä" perus elämämkoulukommentti, aina ollaan niin muka koettu elämässä paljon enemmän kuin muut ihmiset (päinvastoin) antakaa mun kaikki kestää :D

   Lainaa

  54. Tulos: -98 (116 ääntä)
   ookoo: Ps. Sen huomaa ettet omista koira , kultakalaa ja toivottavasti edes huonekasveja. Tuolle jennille en antas hoitoon mitään elollista. Kivikin on siinä rajoilla
   Huomasin, ettet nyt huomannut mihin pyrin. Jenninkaltaiset raivoajat saa yleensä rauhoittumaan hyvällä kohtelulla, ei piikittelyllä ja kiusaamisella. Tätä hain. ...ja kiitos mielenkiinnosta, kyllä meillä on komeita eläviä köynnöksiä, kissoja sekä yksi lapsikin talossa.

   Lainaa

  55. Tulos: +35 (51 ääntä)
   tää nyt ei varsinaisesti liity asiaan mutta ilmaisu "munkaa" on jotenkin..ärsyttävä.

   Lainaa

  56. itsellenauraja 26.5.2016 16:14
   Tulos: +93 (95 ääntä)
   "Tekis mieli kuristaa sut kelmulla". ??!!

   Lainaa

  57. Tulos: +105 (117 ääntä)
   Ja jälleen kerran jaksaa hämmästyttää, et tuollaisia Jennin kaltasia ihmisiä on oikeesti olemassa. Aika kamala ajatus ja valitettavasti totta. Miten kukaan mies jaksaa katella noin huonosti käyttäytyvää ja lapsellista tyttöä? Kun asiallisiin kommentteihinki on pakko vastata käyttäen tuollasta kielenkäyttöä, ei sillon henkinen ikä ole lähellekään aikusta. Enemmin murrosikäinen teinityttö, jonka mielestä "vittu" on maailman siistein sana.

   Lainaa

  58. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Sannni: Jennin raivari ei säälittänyt, mutta Anne kyllä ärsytti. Jos jonkun kanssa ei pysty tulemaan toimeen, olipa syynä sitten jokin naurettava teinidraama tai mikä tahansa, niin Facessa on sellainen kätevä funktio että sen ihmisen voi saada kokonaan näkymättömäksi, vaikka hän olisikin samassa ryhmässä tms. Epäilemättä on täysin psykoottista nimitellä ihmisiä “lorttopilluiksi” tai uhata kuristamisella, julkisella palstalla tai sinänsä missään, mutta en myöskään tajua miksi sitä pitää jäädä kuuntelemaan -kun kerran nämä psykot voi yhdellä klikkauksella poistaa elämästään niin mitä järkeä on sensijaan inttää ja eskaloida? Ei Jenni kuitenkaan tule siitä vähemmän hulluksi tai hoida koiraansa sen paremmin.
   Kaikissa ihmisissä ei tule vakiona sellaista toimintoa kuin "anna olla".

   Lainaa

  59. Tulos: +36 (46 ääntä)
   enääN...

   Lainaa

  60. Tulos: +12 (16 ääntä)
   All is lost...

   Lainaa

  61. Tulos: +89 (123 ääntä)
   "labbis mix"? Onko tuo joku hienompi viritys termistä "sekarotuinen"? Anyway, ehdotan labbis mixin nimeksi: lorttopillu kaksnaama jälkiabroto. Hienoa että Jenni saa koiran. Sitten heitä on... *drumroll* kaksi narttua. *ba-dum-tsss*

   Lainaa

  62. Tulos: +124 (126 ääntä)
   "kaikki vihaa sua", teiniangstikortti käytetty :D!

   Lainaa

  63. Tulos: +109 (111 ääntä)
   Vaikea kuvitella et Jennillä olisi ongelmia koiran nimen keksimisen kanssa, kun sanavarastoki on noin mielikuvituksellinen ja laaja, "kaksnaamane lorttopillu"

   Lainaa

  64. Tulos: +61 (91 ääntä)
   Ehdotan nimeksi: Connecticut, Delaware tai Nebraska... kun se Dakota on jo ollut Jennin lemmikkinä. Ayshat ja Alyssat on kyllä niin korneja, että voi Shanya Canna Jannica sentään...

   Lainaa

  65. Sofia Christiina Ropponen 26.5.2016 18:47
   Tulos: +40 (72 ääntä)
   Mitä tarkoittaa tuo Tj 3 viikkoa Jennin päivityksen alussa? Toimitusjohtaja 3 viikkoa?

   Lainaa

  66. Tulos: +78 (84 ääntä)
   Miksi herää halu kuristaa nimenomaan kelmulla? Mikä kuristusväline kelmu on? Miksei ihan vaan omin pikku kätösin, kun on niin paha ja pelottava bad ass tää Jenni? Ihan kiva ihminen Jenni, jolla ei somehelvetti mee millään tavalla tunteisiin. =D (Jenni, olet todellinen pelle ja sulle pitäs itelles antaa kunnolla selkään. Ei kelmulla.)

   Lainaa

  67. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Ruma Elsa: Ehdotan nimeksi: Connecticut, Delaware tai Nebraska… kun se Dakota on jo ollut Jennin lemmikkinä. Ayshat ja Alyssat on kyllä niin korneja, että voi Shanya Canna Jannica sentään…
   Dakotan osavaltioitakin on kaksi, joten vielä on toinen käyttämättä!

   Lainaa

  68. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Sofia Christiina Ropponen: Mitä tarkoittaa tuo Tj 3 viikkoa Jennin päivityksen alussa? Toimitusjohtaja 3 viikkoa?
   Oon ymmärtänyt että armeijassa käytetään tota termiä: tänään jäljellä. esim päiviä.

   Lainaa

  69. Tulos: +99 (109 ääntä)
   Ketä EI pelota nuo kuristamisella uhkailut? Olen optimisti, uskon ihmisten hyvyyteen... mutta uskon kyllä myös, että maailmassa riittää sellaisia, jotka sekopäissään käyvät sumeilematta päälle. Ja kyllä, syyksi riittää tosiaan se, että "en nyt vaan tykännyt siitä, mitä se somessa sanoi." Vähemmästäkin on syntynyt murhatarinoita. PALJON vähemmästä.

   Lainaa

  70. Koiraihminen 27.5.2016 8:26
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Kannattaa kyllä välttää asioita, mitkä menevät Jennin tunteisiin, kun hän on ilman tunnelataustakin jo noin pelottava. Pelottaa tuon labbis mixin puolesta. Koiranpennut kun tyypillisesti eivät osaa aina käyttäytyä siten, että aiheuttaisivat vain positiivisia tunteita.

   Lainaa

  71. kommenteissa_parhaat 27.5.2016 8:41
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Pitäisikö liittyä koiraryhmään, koska telkkarista ei tule nykyään mitään katsottavaa... Lihoisin kyllä muodottomaksi, sillä popcornia kuluisi järjettömiä määriä. Jennin viimeinen kommentti on kyllä legendaarinen! Hyvä, ettei aamukahvit purskahtaneet näytölle. Mikä lopetus tälle(kin) kauniille tarinalle. Ikävä kyllä nämä feissarimokien kommentit kirvoittavat usein makeammat naurut kuin mokat itse, niin tälläkin kertaa. Kiitos taas, kanssakommentoijat!

   Lainaa

  72. Tulos: +106 (106 ääntä)
   "Oon kokenu enemmän elämässäni kun sä ja janika yhteensä." Mua jotenkin hämmensi se, että Jennin ilmeisen kovana valuuttana pitämä Janikan ystävyyskin uhrattiin yht äkkiä päänauonnan alttarilla.

   Lainaa

  73. Tulos: +9 (11 ääntä)
   https://www.youtube.com/watch?v=fE4pXjS0ir8 Nyt se on videolla! Go Jenni!

   Lainaa

  74. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Olipa tylsä ja sisällötön video. Ja aivan jumalattoman pitkä! En pystynyt katsomaan loppuun asti, koska eihän tuolla ihmisellä ole mitään sanottavaa. Olikohan Jennin tarkoitus tylsistyttää ihmiset puolelleen? Onneksi siinä oli naama näkyvissä, niin tietää kiertää kaukaa, jos tulee jossain vastaan, sen verran vastenmieliseltä ihmiseltä vaikuttaa kaiken kaikkiaan.

   Lainaa

  75. Tulos: +30 (46 ääntä)
   Katsoin videon. En epäile hetkeäkään, etteikö Jenni rakastaisi eläimiä ja kohtelisi niitä hyvin. Kuitenkin mieleen jää elämään kuva, että hän ei tiedosta sanojen voimaa. Olkoon tässä tilanteessa irrelevanttia, toteuttaako sanomansa asiat, pointti on se, että jo tuollaisten asioiden sanominen on toisen ihmisen terrorisointia. En voi myöskään täysin vakavasti suhtautua argumenttiin, että ei tule täysin normaaleista olosuhteista. Ei tule muutama ystävänikään, mutta he eivät ole koko seitsemään vuoteen, jotka heidät olen tuntenut, sanoneet mitään tuollaista.

   Lainaa

  76. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Hän on selkeästi videon perusteella käyttänyt jonkin verran aikaa ulkoisen kauneuden kohentamiseen. Olisi vaikka saman ajan käyttänyt sisäisen kauneuden kehittämiseen.

   Lainaa

  77. Nounouounou 27.5.2016 14:40
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Saiko joku ladattua tuota videota talteen? :D

   Lainaa

  78. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Heh.: https://www.youtube.com/watch?v=fE4pXjS0ir8 Nyt se on videolla! Go Jenni!
   "Käyttäjä on poistanut videon" Höh. Oisin kernaasti katsonut sen.

   Lainaa

  79. Avohoidon työntekijä 27.5.2016 19:05
   Tulos: +16 (40 ääntä)
   Muks: Ja minua alkoi taas ahdistaa, miten moni täysin sekainen on “avohoidossa” eli hoitoa vailla.
   Avohoito tarkoittaa ihan kaikkea muuta kuin sitä, että on hoitoa vailla.

   Lainaa

  80. Tulos: +40 (58 ääntä)
   Ruma Elsa: Jenninkaltaiset raivoajat saa yleensä rauhoittumaan hyvällä kohtelulla, ei piikittelyllä ja kiusaamisella.
   Sinulla on lapsi. Ajatteletko myös, että aina kun lapsesi raivoaa ja vaikka lyö kaveria suutuksissaan, ainoa oikea tapa tilanteen rauhoittamiseksi on taputella lasta päähän? En puolusta kiusaamista, mutta en myöskään katso sormieni läpi toista satuttavaa ja törkeää käytöstä millään lailla asiana jolla ansaitsee hyvää kohtelua. Kasvoin keskellä realiteetti terapiaa ja uskon siihen täysin. Koskaan en idioottimaisuuksistani oppinut, ennen kuin sain järjellä kovan kovaa vastaan ja tajusin miten tyhmä olin.

   Lainaa

  81. Koirat kivoja 27.5.2016 19:57
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Uskomatonta käytöstä. Ei kehdannut sitten kouluttaa entistä koiraa? Ei pidä aina paikkaansa sanonta "vanha koira ei opi uusia temppuja". Kyllä oppii jos emännällä/isännällä kärsivälisyyttä tarpeeksi! Käly otti löytökoiran tarhasta, joka oli jo silloin iäkäs. Äärettömän arka ja hyökkävä, mutta sai koulutettua siitä todella hyväkäytöksisen ja reippaan. Tämä muorisko on ottanut elämäntehtäväkseen hoitaa meidän lapsia kylään tullessa. Tietenkään ei päde joka koiraan (kyseessä sekarotuinen)

   Lainaa

  82. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Tuune: “labbis mix”? Onko tuo joku hienompi viritys termistä “sekarotuinen”?
   Labbis mix kertoo koirasta paljon enemmän, kuin pelkkä sekarotuinen. Kuvasta näkee että labukka on ulkonäöllisesti vahvoilla ja nimeämiseen ainakin itsellä on usein liittynyt se miltä koira näyttää. Plus tietää odottaa energistä, keksikokoista, palvelusrotuista koiraa. Itse mietein näitä asioita nimetessä koiriani, mutta niin.. Adessa aysha tms. Näihin se koiran rotu ja luonne ei tainnu hirveesti painaa, piti olla vain eksoottinen. Perun kaiken. Olet oikeassa. Sekarotuinen olisi riittänyt.

   Lainaa

  83. Tulos: +30 (32 ääntä)
   video kadonnu :) voi harmi. Hankkikaa tolle ämmälle hoitoa.

   Lainaa

  84. TapioRautaWaara 28.5.2016 11:17
   Tulos: -39 (45 ääntä)
   Rumat ihmiset. Menkää kotiinne :D

   Lainaa

  85. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Höh käyttäjä poistanut videon. :(

   Lainaa

  86. Tilannetta seurannut 28.5.2016 15:31
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Eläimiä on ainakin fb:ssä tullut ja mennyt. Hevosia, kissoja, koiria. Hän tuntuu olevan kiinnostunut eläintenoikeuksista jne., muttei vaikuta tarpeeksi kypsältä ymmärtämään omia toimiaan. Hänen fb on tosissaan viihdyttävä! On narsisti kämppiksiä, narsisti ex-bestiksiä, joiden takia joutuu putkaan (jotka pian ovat taas bestiksiä jes!), narsisti sitä ja narsisti tätä.

   Lainaa

  87. Tulos: +20 (22 ääntä)
   MoniQ: Voidaanhan koirakin ottaa huostaan? Minusta jotenkin alkoi tuntumaan tämän “kypsän avautumisen” jälkeen että Jenni ei tarttee koiraa.
   Koiranremmistä korkeintaan. Ihmiset kummasti unohtaa olevansa julkisella paikalla kun omalla facellaan jauhavat tuollaista vikapäistä soopaa ryhmissä.

   Lainaa

  88. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Realisti: aina kun lapsesi raivoaa ja lyö kaveria suutuksissaan, ainoa oikea tapa tilanteen rauhoittamiseksi on taputella lasta päähän? En puolusta kiusaamista, mutta en myöskään katso sormieni läpi toista satuttavaa ja törkeää käytöstä millään lailla asiana jolla ansaitsee hyvää kohtelua. Kasvoin keskellä realiteetti terapiaa ja uskon siihen täysin. Koskaan en idioottimaisuuksistani oppinut, ennen kuin sain järjellä kovan kovaa vastaan ja tajusin miten tyhmä olin.
   Kasvoit missä? Aikuisen räjähtelevään persoonallisuuteen suhtaudun eri tavoin kuin lastenkasvatukseen: en kuvittele voivani kasvattaa tai muokata aikuisia ihmisiä. Muita aikuisia pitää välillä vain sietää naapureina ja työkavereina, vaikka käytös olisi joskus hankalaa.

   Lainaa

  89. kolme pientä porsasta 28.5.2016 21:53
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   ääh en huomannu aikasemmin videoo, mitä siinä oli?

   Lainaa

  90. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Onko tuo video jossain edelleeen tai voiko joku valaistamitä siinä oli?

   Lainaa

  91. Tulos: +9 (19 ääntä)
   Koiraparka! :(

   Lainaa

  92. Tulos: -4 (6 ääntä)
   ei vittu..

   Lainaa

  93. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Elikkä siinä videolla Jenni esitti anteeksipyyntönsä, valotti aika pitkästi lisää mm. tätä Kreikan koiran tarinaa, ja selitteli FB-purkaustaan. Tosiaan jäi vähän selittelyn maku, kun kuulemma FB-ryhmä oli vähän perseestä, ihmiset rakastaa draamaa, ym. (huom! omia sanojani, mutta viesti kuitenkin tuossa pääpiirteittäin). Lisäksi selitti temperamenttiaan sillä, ettei ole itse kaikkein parhaista oloista. Eläimistä tuntus tykkäävän, kun kertoi koiran luovutuksesta itku silmässä. Mutta siis kuulemma on selvittänyt välit Auroran kanssa ja sepä aika pitkälti siinä.

   Lainaa

  94. Tulos: +11 (27 ääntä)
   Tuune: “labbis mix”? Onko tuo joku hienompi viritys termistä “sekarotuinen”?
   Yleensä se on eufemismi tälle: https://fi.wikipedia.org/wiki/Pentutehtailu Rotukoirat tuppaavat olemaan kaiken byrokratian takia kalliita, kun ne täytyy rekisteröidä ja muuta. Halvempaa on tuottaa sekarotuisia pentuja ja myydä ne jollain epämääräisenä "mix"-liitteellä varustettuna, kuitenkin alkuperäisen rodun maineella ratsastaen.

   Lainaa

  95. Tulos: +2 (4 ääntä)
   itsellenauraja: “Tekis mieli kuristaa sut kelmulla”. ??!!
   Hän tarkoittanee kelmulla tukehduttamista.

   Lainaa

  96. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Mie oon maalta ja ajan vaan polkupyörällä, niin kertokaa tyhmälle, minkälainen on lorttopillu? Etu- ja takapillun tiedän, mutta nyt jäi vähän epäilyksen varjoon..? Ettei vaan omasta pöksystä löytyisi lorttoa?

   Lainaa

  97. Tulos: +8 (10 ääntä)
   King Arthur: Mietin tässä että miten voi olla noin monta entistä koiraa teinillä. Ikähän ei siis tullut ilmi mutta tunnen keski-ikäisiä ihmisiä joilla on ollut koira koko aikuisuuden ja niillekin on kertynyt vain n. 3 otusta. Vai onko sillä siellä lauma? Tuolla kärsivällisyydellä ja kypsyydellä.
   Helposti jos antaa aina pois kun pennusta on kasvanut vähän liian iso ja epä-söpö. Sitten uutta ihanaa pentua kehiin vaan, pääsee kysymään facebookissa nimiehdotuksia ihqdaa

   Lainaa

  98. Tulos: +1 (1 ääni)
   Mutta saiko Jenni yhtään nimiehdotusta?

   Lainaa

  99. It's a deal 14.11.2022 15:02
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ja taas..: Voitaisko kirjoittaa hei ihan vaan suomeksi, srsly?
   "At least mä ja mun läheiset."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: koirat, nimi, kaverit, kuva, kreikka, riita