Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 110

Lopullinen todiste siitä, että nyt on leikattu väärästä paikasta?
Kuvakooste, osa 110

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +979 (1023 ääntä)
   Tais olla Anne itse ratissa, kun meni noin tunteisiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +564 (604 ääntä)
   Samaa mieltä Petterin kanssa! Huolestuttavaa, jos nykyajan nuorisp ei osaa enää edes pimppiä kirjoittaa oikein

   Lainaa

  3. Tulos: +570 (608 ääntä)
   Miarez_93: Samaa mieltä Petterin kanssa! Huolestuttavaa, jos nykyajan nuorisp ei osaa enää edes pimppiä kirjoittaa oikein
   *Nuoriso! -_- Vituiks meni tämäkin...

   Lainaa

  4. Tulos: +181 (199 ääntä)
   Niin se Anne taas kovin mielensä pahoitti.

   Lainaa

  5. faksibaari 26.5.2016 3:17
   Tulos: +409 (417 ääntä)
   Miarez_93: *Nuoriso! -_- Vituiks meni tämäkin…
   Ei hätää, siitä pimpistä on vaan vähän leikattu yhteisten talkoiden nimissä

   Lainaa

  6. eriparisukka 26.5.2016 3:56
   Tulos: +203 (217 ääntä)
   Ja Jyväskylän vihreä bussi edustettuna. Torille!

   Lainaa

  7. Tulos: -12 (50 ääntä)
   Yritin tykätä Sebastianin kommentista.

   Lainaa

  8. King Arthur 26.5.2016 6:58
   Tulos: +230 (252 ääntä)
   Miksi Anne luulee että ketään kiinnostaa kierrättää tuollaista kuvaa ikuisesti netissä? Ihan tuli juu keskiaikainen torikivitys mieleen! Mutta voisko "kukkahattu" lakata jo olemasta olemassa terminä kaikelle?

   Lainaa

  9. Tulos: +4 (38 ääntä)
   Hienoa Petteri että osaat repostata toisten kuvia! Alkuperäinen on jonkun helsinkiläispoliitikon julkaisu melkein samalla saatetekstilläkin

   Lainaa

  10. Tulos: +82 (86 ääntä)
   King Arthur: Miksi Anne luulee että ketään kiinnostaa kierrättää tuollaista kuvaa ikuisesti netissä? Ihan tuli juu keskiaikainen torikivitys mieleen! Mutta voisko “kukkahattu” lakata jo olemasta olemassa terminä kaikelle?
   Etenkin kun ne jotka sanaa käyttävät, eivät enää tiedä sen etymologiaa. Hei, jos bussi on poikittain tiellä julkisella paikalla, siitä saa ottaa kuvan. Mikä julkisesti tehdään, on julkista. ERotukseksi siitä mikä tehdään kotona verhojen takana; sitä ei saa kuvata kuin kaikkien kuvattavien suostumuksella. Tiedätte tämän menossa olevan oikeudenkäynnin nuorta miestä kohtaan, jonka oli ihan pakko videoida seksiään jotta voi jälkeenpäin ihailla itseään. Olispa sitten kuvannut vain soolosuorituksiaan ja jättänyt naiskumppanit kuvaamatta, niin mitään rikosta ei olisi tehty.

   Lainaa

  11. Tulos: +33 (45 ääntä)
   https://www.urbaanisanakirja.com/word/pinppi/ Käytettiin Pinppiä joskus 80-luvun lopulla omassakin kaveripiirissä... Harvinaisempi versiohan tuo on pimpistä mutta kuitenkin.

   Lainaa

  12. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Jyväskylä mainittu! Kompassilla tavataan!

   Lainaa

  13. Tulos: +22 (34 ääntä)
   lorrrror: https://www.urbaanisanakirja.com/word/pinppi/ Käytettiin Pinppiä joskus 80-luvun lopulla omassakin kaveripiirissä… Harvinaisempi versiohan tuo on pimpistä mutta kuitenkin.
   Juu, täällä kans piNppi -sana pimpin sijasta aina välillä silloin joskus. Ja vielä joskus nykypäivänäkin.

   Lainaa

  14. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Timon kommentti oli parhautta! (PS. Miten tällä vaihdetaan nimimerkkiä?)

   Lainaa

  15. Tulos: -23 (39 ääntä)
   Miksi M-kirjaimen tilalla on N? Miksi I-kirjain on kirjoitettu pienellä muiden ollessa iSOLLA?

   Lainaa

  16. Tulos: +12 (20 ääntä)
   JKL Linkki <3

   Lainaa

  17. Satunnainen randomi 26.5.2016 18:11
   Tulos: -26 (68 ääntä)
   faksibaari: Ei hätää, siitä pimpistä on vaan vähän leikattu yhteisten talkoiden nimissä
   Ymmärrän tämän niin että yhteisiin talkoisiin liittyy myös maahanmuuton edistäminen, jolla kaikki tienaa, ja jossa pimpeistä päädytään leikkaamaan.

   Lainaa

  18. Satunnainen randomi 26.5.2016 22:04
   Tulos: +2 (24 ääntä)
   Ylläpito voi poistaa äskeisen. Liian rankkaa huumoria.

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Voi kun voisi tykätä tuosta ice age kommentista. Ja jotenkin en ole yllättynyt että, tuo "pinppi" ilmesty tänne myös.

   Lainaa

  20. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Timo: Timon kommentti oli parhautta! (PS. Miten tällä vaihdetaan nimimerkkiä?)
   Kiitoksia :)

   Lainaa

  21. Koiraihminen 27.5.2016 8:34
   Tulos: +9 (29 ääntä)
   Satunnainen randomi: Ymmärrän tämän niin että yhteisiin talkoisiin liittyy myös maahanmuuton edistäminen, jolla kaikki tienaa, ja jossa pimpeistä päädytään leikkaamaan.
   Tukemalla maahanmuuttoa, vaikka siitä noin lähtökohtaisesti ei ole meille muuta kuin haittaa (voisi tosin olla, mutta mehän ei haluta hyötyä siitä, vaan halutaan olla marttyyreita), me varmistamme sen, että jos Suomi joskus on pulassa, niin joku valtio saattaa auttaa myös meitä. On auttanut ennenkin. Ei kannata tässä maailmassa tuudittautua siihen uskoon, ettei Suomi koskaan tarvitse apua mistään koskaan ja näin ollen irtisanoutua yhteistoiminnasta muun maailman kanssa. Olemme nimittäin aika pikkuinen valtio, joten ei ole turvallista kieltäytyä auttamasta toisia. En silti tarkoita, että olisin täysin tyytyväinen siihen, miten se tehdään, mutta meille ei ole turvallista kieltäytyä auttamasta.

   Lainaa

  22. Jyväskylä se vasta on poppis 27.5.2016 9:53
   Tulos: -47 (53 ääntä)
   On nuo jyskyläläiset herttaisen lapsellisia. Ei tarvi kuin kaupunki jossain mainita, niin heti pitää vouhottaa torijuhlista. On noissa Läntinen pitkäkatukin mainittu, mutta muualla osataan ottaa asiat oikeassa mittakaavassa.

   Lainaa

  23. Tulos: -17 (33 ääntä)
   sdgsd: Miksi M-kirjaimen tilalla on N? Miksi I-kirjain on kirjoitettu pienellä muiden ollessa iSOLLA?
   Kiinnostaisi tietää miksi tämäkin asiallinen kommentti on miinuksella?

   Lainaa

  24. Satunnainen randomi 27.5.2016 22:28
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Koiraihminen: Tukemalla maahanmuuttoa, vaikka siitä noin lähtökohtaisesti ei ole meille muuta kuin haittaa (voisi tosin olla, mutta mehän ei haluta hyötyä siitä, vaan halutaan olla marttyyreita), me varmistamme sen, että jos Suomi joskus on pulassa, niin joku valtio saattaa auttaa myös meitä. On auttanut ennenkin. Ei kannata tässä maailmassa tuudittautua siihen uskoon, ettei Suomi koskaan tarvitse apua mistään koskaan ja näin ollen irtisanoutua yhteistoiminnasta muun maailman kanssa. Olemme nimittäin aika pikkuinen valtio, joten ei ole turvallista kieltäytyä auttamasta toisia. En silti tarkoita, että olisin täysin tyytyväinen siihen, miten se tehdään, mutta meille ei ole turvallista kieltäytyä auttamasta.
   Toisaalta olet kyllä oikeassa. Silti turvapaikanhakuun pitää minusta ottaa tiukempi linja. Jos odotusaikana rötöstelee niin ei kun pois maasta. Turvapaikan saanninkin jälkeen pitäisi olla joku koeaika. Ja jos jaksaa odottaa turvapaikan saantia ja vielä koeajan päättymistä, ja alkaa sitten tehdä tyhmyyksiä niin ei siitäkään pitäisi palkita, koska se ei enää osoita pelkkää välinpitämättömyyttä vaan että toimii suunnitelmallisesti hyötyäkseen systeemistä.

   Lainaa

  25. TapioRautaWaara 28.5.2016 11:25
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Noinhan se kirjoitetaan oikeesti. Eihäm pimppi edes oo sana. :(

   Lainaa

  26. Koiraihminen 29.5.2016 14:54
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Satunnainen randomi: Toisaalta olet kyllä oikeassa. Silti turvapaikanhakuun pitää minusta ottaa tiukempi linja. Jos odotusaikana rötöstelee niin ei kun pois maasta. Turvapaikan saanninkin jälkeen pitäisi olla joku koeaika. Ja jos jaksaa odottaa turvapaikan saantia ja vielä koeajan päättymistä, ja alkaa sitten tehdä tyhmyyksiä niin ei siitäkään pitäisi palkita, koska se ei enää osoita pelkkää välinpitämättömyyttä vaan että toimii suunnitelmallisesti hyötyäkseen systeemistä.
   Kuten sanottu, en ole lainkaan tyytyväinen siihen, miten maahanmuuttohommat on täällä toteutettu. Ehdottomasti rikolliset pysykööt muualla ja heidän palauttamisen pitäisi tapahtua välittömästi. Ja onhan siinä paljon muitakin puutteita, joista isoin on luultavasti se, ettei pakolaisilla ole minkäänlaisia mahdollisuuksia osallistua omaan elämiseensä täällä tai yrittää sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan kuukausiin tai jopa vuosiin, kun he joutuvat odottamaan päätöstä keskuksissa tekemättä mitään.

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ihmeellistä miten tästäkin saatiin väännettyä maahanmuuttoon liittyvä keskustelu. Hei ihmiset ulkona on kesä, menkää rannalle tms.

   Lainaa

  28. Diginaali 5.6.2016 2:43
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Oon töissä tossa Pinppi graffitin vieressä. Nähnyt monta kertaa, kyllä ekalla kerralla vähän nauratti. Nyt se on jo siitä kadonnut.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Tuo ylin! :D (Y)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, roskalava, pimppi, bussi, mielensäpahoittajat