Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Häähirviöt, osa 3

Häät pilalla, elämä pilalla.
Suurenna näkymä
Häähirviöt, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. purppurakruunu 12.5.2016 3:33
   Tulos: +759 (789 ääntä)
   Sormet ristissä, että nää on vaan astetta radikaalimpia esimerkkejä häähermoilusta... Uskallanko toivoa...

   Lainaa

  2. Tulos: +397 (441 ääntä)
   RIP kulmakarvat. You will be missed.

   Lainaa

  3. Tulos: -169 (761 ääntä)
   Kannattas valita kotimaine eikä turkkilaine mies jo yhteen kasvaneita kulmakarvoja pelkää..

   Lainaa

  4. Tulos: +1158 (1184 ääntä)
   Postimyynnistäkö Minna sulhasen tilasi kun huomas kulmakarvat vasta häiden kynnyksellä.

   Lainaa

  5. Tulos: +310 (332 ääntä)
   Ei hätää Minna, palkkaat sille parturin päivää ennen häitä nyppimään ne, tai palkkaat hyvän photoshop taitoisen valokuvaajan, joka nyppii ne kuvista asialliseksi. :9

   Lainaa

  6. Tulos: +181 (239 ääntä)
   Yhdistyneet kansakunnat :D aijai

   Lainaa

  7. Tulos: +13 (291 ääntä)
   Kärjistäen naisille avioliitto on yksi päivä ka miehille loppuelämä.

   Lainaa

  8. Tulos: +534 (568 ääntä)
   Suolaista naposteltavaa = sipsejä? Eikö voileivät ja leikkeleet ole mitään? + voileipäkakku, juustotarjotin, salamitarjotin ja graavilohiruusukkeet.

   Lainaa

  9. Tulos: +70 (172 ääntä)
   Ruma Elsa: Suolaista naposteltavaa = sipsejä? Eikö voileivät ja leikkeleet ole mitään? + voileipäkakku, juustotarjotin, salamitarjotin ja graavilohiruusukkeet.
   Sipsitkin voi olla juhlavia: hain kerran kutsuille tarjottavaksi muutaman pussillisen katkarapulastuja kiinalaisen ravintolan keittiöstä. Niitä myydään siellä alkupaloina ja näköjään myös mukaan. Lainaan itseäni - olenko siis egoisti?

   Lainaa

  10. Tulos: +94 (138 ääntä)
   "Yhdistyneet kansakunnat" :DDD Pakkohan ton päivityksen on olla vitsi, ei kukaan tosissaan oo noin pimee.

   Lainaa

  11. Tulos: +120 (182 ääntä)
   Huhheij: Kannattas valita kotimaine eikä turkkilaine mies jo yhteen kasvaneita kulmakarvoja pelkää..
   Aika monella Suomalaisella kasvaa yhdistyneet kulmakarvat, luultavasti Suomalaiset nyppii niitä ulkomaalaisia enemmän

   Lainaa

  12. Tulos: +151 (213 ääntä)
   Huhheij: Kannattas valita kotimaine eikä turkkilaine mies jo yhteen kasvaneita kulmakarvoja pelkää..
   Sulla taitaa olla niukasti kokemusta miehistä tai peilistä. Jos toisen karvat ärsyttää naimisiin mennessä jo, niin eipä tule liitosta pitkäikäistä. Omassa äijässäni ärsytti melkein kaikki mukaanlukien huono lihaskunto, iso pää ja kyömy nenä, ja niinpä ero tuli kolmessa vuodessa. Pitäisi miettiä, miksi on naimisiin menossa, ettei vain prinsessaleikin takia. Itse menin ihan väärästä syystä: näyttääkseni kavereille ja itsenäistyäkseni vanhemmista, jotka ahdistivat, painostivat ja jyräsivät. Voin paljastaa, ettei se ahdistaminen ja jyrääminen naimisiinmenooni päättynyt.

   Lainaa

  13. Tulos: +233 (235 ääntä)
   Kuulun mm. Häät 2016-ryhmään ja jaksan aina ihmetellä miten sinne kirjottelevat uskaltavat avautua kaasoista yms. henkilökohtaisesti selviteltävistä asioista. Luulevatko oikeasti, että jutut pysyvät 100% vain ryhmän 4788 jäsenen tiedossa?!

   Lainaa

  14. yövuorolainen 12.5.2016 8:19
   Tulos: +152 (166 ääntä)
   Miten joku haluaa mennä Minnan kaltaisen ihmisen kanssa naimisiin?

   Lainaa

  15. Valtakunnanihmettelijä 12.5.2016 8:35
   Tulos: +36 (128 ääntä)
   Jakobsson: Sulla taitaa olla niukasti kokemusta miehistä tai peilistä. Jos toisen karvat ärsyttää naimisiin mennessä jo, niin eipä tule liitosta pitkäikäistä. Omassa äijässäni ärsytti melkein kaikki mukaanlukien huono lihaskunto, iso pää ja kyömy nenä, ja niinpä ero tuli kolmessa vuodessa. Pitäisi miettiä, miksi on naimisiin menossa, ettei vain prinsessaleikin takia. Itse menin ihan väärästä syystä: näyttääkseni kavereille ja itsenäistyäkseni vanhemmista, jotka ahdistivat, painostivat ja jyräsivät. Voin paljastaa, ettei se ahdistaminen ja jyrääminen naimisiinmenooni päättynyt.
   Nää feissarimoka-inceptionit on kultaa, kun mokan kommenteista löytyy vähintään yhtä myötähävettävä moka

   Lainaa

  16. Raakakauppa 12.5.2016 8:44
   Tulos: +302 (306 ääntä)
   Jos häät ovat kiinni kulmakarvoista, niin kannattaisikohan miettiä koko roska uudestaan? Isoäitini joskus valitteli miten tulen koskaan löytämään kumppania kun päälläni on tuon tuosta eriparisukat. Haluaisinkohan edes seurustella tyypin kanssa, jolle ne sukat ovat niin tärkeä asia? :D Huhheijjakkaa tyypit, ottakaa iisisti ja menkää naimisiin sen tyypin kanssa, ei niitten kulmakarvojen.

   Lainaa

  17. Suolahammas 12.5.2016 9:12
   Tulos: +214 (226 ääntä)
   Kyllä muakin ottaisi pannuun joku sipsitarjoilu, mutta tuosta päivityksestä jäi vähän epäselväksi, että mikä on morsiamen ehdotus? Hän kun tuossa sanoo, että mies "on saanut päähänsä että pitäisi jotain suolaista olla tarjolla" niin eikö hän siis itse olisi tarjoamassa muuta kuin kakkua?

   Lainaa

  18. Tulos: +43 (93 ääntä)
   enpä ole koskaan nähnyt sipsejä tarjolla häissä. ehkä siksi, että niitä kai yleensä kahmitaan käsin, joten se on epähygieenistä. jos olis jokin kätevä otin (jättilusikka?) sipseille, niin miksei mies saisi toivomaansa? moni varmaan nauttisi niistä.

   Lainaa

  19. Tulos: +139 (149 ääntä)
   "jotain kaupan sipsejä", juu ei käy, kyllä pitää itsetehtyä ja premiumia olla. Myös sipsit.

   Lainaa

  20. Tulos: +62 (92 ääntä)
   Jakobsson: Sulla taitaa olla niukasti kokemusta miehistä tai peilistä. Jos toisen karvat ärsyttää naimisiin mennessä jo, niin eipä tule liitosta pitkäikäistä. Omassa äijässäni ärsytti melkein kaikki mukaanlukien huono lihaskunto, iso pää ja kyömy nenä, ja niinpä ero tuli kolmessa vuodessa. Pitäisi miettiä, miksi on naimisiin menossa, ettei vain prinsessaleikin takia. Itse menin ihan väärästä syystä: näyttääkseni kavereille ja itsenäistyäkseni vanhemmista, jotka ahdistivat, painostivat ja jyräsivät. Voin paljastaa, ettei se ahdistaminen ja jyrääminen naimisiinmenooni päättynyt.
   Jos toisen ulkonäkö haittaa noin paljon, niin kannattaa miettiä a) Onko alunperinkin alkanut seurustella väärän miehen kanssa tai b) Olenko turhan pinnallinen...

   Lainaa

  21. Tulos: -10 (68 ääntä)
   eretre: “Yhdistyneet kansakunnat” :DDD Pakkohan ton päivityksen on olla vitsi, ei kukaan tosissaan oo noin pimee.
   meillä peruskoulussa sanottiin yhteen kasvaneita kulmakarvoja yhdistyneiks kansakunniks koska molemmat oli yk, mutta kulmakarvojen sit ois pitäny olla ykk, hölmö juttu joo mut tälläseen varmaa perustuu

   Lainaa

  22. Tulos: +43 (119 ääntä)
   Enpä ole yksissäkään häissä sipsejä nähnyt, enkä kyllä omiin häihinikään sellaisia missään nimessä haluaisi. Suolaista tarjottavaa, kuten voileipäkakkua ja muuta pitää tietenkin olla. Sipsit kuuluu mielestäni enempi sinne viikonlopun leffailtaan kuin (toivottavasti) kerran elämässä vietettävään tärkeään juhlapäivään.

   Lainaa

  23. Tulos: +95 (113 ääntä)
   Suskulle. On totta, että sipsit ovat ainakin suunnin piirtein ennennäkemätöntä häissä. Jos saan ehdottaa, niin miettisit, että kuinka paljon olet saanut päättää siitä, miten häitä vietetään ja voisiko sipsit olla hauska persoonallinen yksityiskohta teidän juhlissa. Usein häät ovat tappavan tylsiä persoonattomuudessaan ja jo hupaisa sipsitarjoilu voisi vähän piristää. Mutta ymmärrän kyllä, että ajatus saattaa ahdistaa, jos se syö prinsessafiiliksiä. Tsemppiä! <3

   Lainaa

  24. Tulos: +161 (169 ääntä)
   Minä olen ollut häissä, joissa tarjoiltiin sipsiä ja irtokarkkeja, tosin vasta loppuillasta, kun ensin oli syöty juhlavasti ja kakkukahvit vielä päälle. Diskossa jytäämisen lomassa oli ainakin omasta mielestäni kiva napsia sipsejä, mutta minä olenkin kyllä sipsien suurfani.

   Lainaa

  25. Tulos: +167 (177 ääntä)
   Jäin mietiskelemään, että onkohan tuo sulhanen häissä ihan pakollinen riesa? Kuitenkin vain syö isolla päällä sipsejä ja on muutenkin hankala. Ja saattaapa sukulaisistakin olla häissä riesaa. Ja kavereilla vasta isot nenät onkin. Mitä jos morsian viettäisi häät yksin ja paremmin kehystettynä eli hääsimulaattorissa, jossa sulholla on jykevä leuka ja leveät hartiat, sukulaisilla ei kellään olisi naama ruma tai muuten nurin. Vähän siis samalla idealla kuin häät muumimaassa (hakukone: häät muumimaassa), mutta myös sulho olisi katalogitasoa. Tietysti häät ikuistettaisiin myöhempää käyttöä (mm. facebookissa ohimennen mainitsemista) varten. Kun sentään elämän tärkein päivä on onnistuneesti kirjoissa ja kansissa, voikin sitä tyytyväisin mielin rakennella yhteistä elämää YK-Jonnen kanssa, joka voi olla muuten mukava, mutta täysin soveltumaton kunnollisiin häihin.

   Lainaa

  26. Tulos: -12 (34 ääntä)
   Tän takia oma kihlaus venyy vuosien mittaseksi. Ei ole minusta tollaseen touhuun!

   Lainaa

  27. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Onhan sitä hienostuneempaaki suolasta tarjottavaa ku sipsit :D Come on jos naimisiin aiotte teidän pitää osata tehdä kompromissejä.

   Lainaa

  28. Tulos: +43 (71 ääntä)
   JoJo: Tän takia oma kihlaus venyy vuosien mittaseksi. Ei ole minusta tollaseen touhuun!
   Eikö olisi reilumpaa purkaa kihlaus ja tunnustaa ettei koskaan aiokaan naimisiin? Omaisuudenhoidollisista syistä ja lasten huoltajuuden takia moni menee naimisiin: yhteinen velka, auto ja lapsille turva. Molemmat takaavat toistensa ja lasten turvallisuuden avioliitolla. Avopuoliso taas ei peri, ei saa verovähennyksiä yhteislainasta, eikä automaattisesti edes lastensa huoltajuutta jos toiselle sattuu jotain. Nykyajan ylenpalttinen juhlinta hörhelöineen ja suuren rakkauden odotus on ollut ihmiskunnassa avioliiton ihanne 1800-luvulta, ei sen kauempaa. Moisen yltiöromanttisen "ikiaikaisen" perinteen voisi jo lopettaa. Ei siis naimisiin vaan yhteinen perheyritys? Vai mikä sen nimitys voisi olla?

   Lainaa

  29. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Ruma Elsa: Eikö olisi reilumpaa purkaa kihlaus ja tunnustaa ettei koskaan aiokaan naimisiin? Omaisuudenhoidollisista syistä ja lasten huoltajuuden takia moni menee naimisiin: yhteinen velka, auto ja lapsille turva. Molemmat takaavat toistensa ja lasten turvallisuuden avioliitolla. Avopuoliso taas ei peri, ei saa verovähennyksiä yhteislainasta, eikä automaattisesti edes lastensa huoltajuutta jos toiselle sattuu jotain. Nykyajan ylenpalttinen juhlinta hörhelöineen ja suuren rakkauden odotus on ollut ihmiskunnassa avioliiton ihanne 1800-luvulta, ei sen kauempaa. Moisen yltiöromanttisen “ikiaikaisen” perinteen voisi jo lopettaa. Ei siis naimisiin vaan yhteinen perheyritys? Vai mikä sen nimitys voisi olla?
   Nuohan on toki sovittavissa nykypäivänä, kunhan muistaa myös tehdä ne. Mutta. Jos isyys (tahi äiteys, jos naispari) on tunnistettu, niin eikös silloin huoltajuus pysy? Mut joo, moni asia on helpompaa ku on naimisissa. Toki myös kannattaa siinä huomassa laskea ja sopia, mitä tehdään jos se onni loppuukin. Ps. Naimisiin pääsee myös ilman kriisejä ja hässäkkää. Otat sen rakkaan kihlattusi, käytte maistraatissa sopimassa ajan, jolloin teidän vihitään. Sitten menette sine ko. päivänä ja kellonaikana, heiltä löytyy myös todistajat tarvittaessa. Sitten vain voitte ilmoittaa sukulaisille/kavereille että näin on tehty ja mahdollisesti tarjota pullakaffit kotona sopivana hetkenä.

   Lainaa

  30. Anneli Mattila 12.5.2016 16:42
   Tulos: +14 (38 ääntä)
   Perutaan häät, perutaan yhteinen autopaikka.

   Lainaa

  31. Tulos: +76 (80 ääntä)
   Susanna on kyllä vähän sympaattinen sipsikammossaan. Juustonaksua niskaan.

   Lainaa

  32. Viilaan pilkkua 12.5.2016 18:49
   Tulos: +34 (44 ääntä)
   Aaje: meillä peruskoulussa sanottiin yhteen kasvaneita kulmakarvoja yhdistyneiks kansakunniks koska molemmat oli yk, mutta kulmakarvojen sit ois pitäny olla ykk, hölmö juttu joo mut tälläseen varmaa perustuu
   Yhdistyneet KansaKunnat =Yk-Ykk, Yhdistyneet KulmaKarvat =Yk-Ykk

   Lainaa

  33. Häävieras 12.5.2016 19:46
   Tulos: +43 (61 ääntä)
   En kyllä osaa sanoa juuta tai jaata sipsien juhlavuudesta, mutta jos oletetaan että häihin on tulossa myös lapsia (kuten useimmissa häissä joissa olen ollut) niin voisin kuvitella lasten tykkäävän ennemmin sipseistä kuin jostain juhlavista erikoisherkuista jotka pentujen silmissä saattaa näyttää jopa ällöiltä. Lapsivieraita ajatellen mies on siis aivan oikealla asialla sipsejä vaatiessaan. Luulisi juhlien kuin juhlien pääasian olevan että kaikki kuitenkin viihtyy ja saa mieleistään naposteltavaa?

   Lainaa

  34. Tulos: -25 (43 ääntä)
   minna on mun sielunsisko! mua kans ÄLLÖTTÄÄ yk:t! kadullakin kun nään jollakin yhdistyneetkulmakarvat, ni tekis mieli vetästä ne jollain karvanajo koneella pois.

   Lainaa

  35. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Itse olen menossa tammikuussa naimisiin. Noin puoli vuotta siis. Olen Facebookissa hääryhmässä, jossa jotkut laskee jo päiviä häihin, joihin on yli vuosi aikaa. Kaikki asiat vieraslahjoja (?) myöten mietitty. En ole ikinä ollut häissä, joten mulla ei ole mitään sellaisia odotuksia mitä niissä pitäisi olla. Hämmennyin kun kaasot alkoi höpöttää väriteemasta. Meille tulee kotikutoiset pienet pubihäät joissa napostellaan sipsejä ja juodaan olutta.

   Lainaa

  36. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Ei tarvis Minnan huolehtia hään peruutuksista tuon päivityksen jälkeen jos ite oisin sen mies.

   Lainaa

  37. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Ruma Elsa: Suolaista naposteltavaa = sipsejä? Eikö voileivät ja leikkeleet ole mitään? + voileipäkakku, juustotarjotin, salamitarjotin ja graavilohiruusukkeet.
   Lisäksi häät ja hääjuhlat lienee nyt sekoittuneet.

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Voi olla sulhasten kannalta parempi asia että molemmat häät perutaan.

   Lainaa

  39. Tulos: -21 (55 ääntä)
   Suolainen pikkupurtava, kuten esmes piirakka, taikinaruusut, kinkkuhyrrät tai vastaavat voivatkin vielä mennä häätarjuhlissa ihan hyvin. Mutta jos mies tosiaan haluaa sinne Taffelin sipsipusseja, kannattaa hänet ehkä ohjata juhlatilanteessa sitten toiseen pöytään. Esimerkiksi lastenpöytään.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (50 ääntä)
   Tää pistää vaan miertimään että miks se mies antaa itellään olla sellaset kulmakarvat? Oli mies tai nainen niin oletan ettei kukaan meistä halua yhdistyneitä kulmakarvoja vaikkei muuten ulkonäöstä välittäiskään.

   Lainaa

  41. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Ihmiset rakentaa egonsa ulkoisista tekijöistä, kuten tässäkin näkee. Jos sipsit romahduttaa maailman, niin mitä tapahtuu häiden jälkeen?

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (46 ääntä)
   Ruma Elsa: Suolaista naposteltavaa = sipsejä? Eikö voileivät ja leikkeleet ole mitään? + voileipäkakku, juustotarjotin, salamitarjotin ja graavilohiruusukkeet.
   Terveisiä 90-luvulta.

   Lainaa

  43. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jatta: Yhdistyneet kansakunnat aijai
   Niin siis YK = Yhdistyneet Kulmakarvat... Tuo "mokan" termi on kyllä jotain ihan uutta...

   Lainaa

  44. Tulos: +44 (44 ääntä)
   pylynalle: Tää pistää vaan miertimään että miks se mies antaa itellään olla sellaset kulmakarvat? Oli mies tai nainen niin oletan ettei kukaan meistä halua yhdistyneitä kulmakarvoja vaikkei muuten ulkonäöstä välittäiskään.
   ite ajelin teininä kulmakarvojen väliä ku oli sanottu että sillä saa karvat kasvamaa. halusin olla frida kahlo. iha esimerkkinä että on meitäki, ei sillä ettei sais muut olla tykkäämättä. paitsi toisten ulkonäön äänekäs vihaamine on tyhmää, oli kyse mistä piirteistä hyväsä.

   Lainaa

  45. Tulos: -7 (71 ääntä)
   Olenko ainut joka ymmärtää näitä morsiammia? Kyse ei ole siitä, että kulmakarvat häiritsisivät suhteessa vaan pointtina on siistiytyä tärkeään ja hienoon juhlaan. Sama kun mies ei kävisi suihkussa ennen häitä, ei laittaisi dödöä tai hiukset olisivat rasvaiset ja kuin harakan pesä. Tai entä jos morsian ei laittaituisi eikä meikkaisi yhtään. "Jos tämä suihkussa käymättömyyteni haittaa kulta sinua hääpäivänä niin ei meitä varmasti ole tarkoitettu toisillemme" Pakko vielä kommentoida kommenttia, jossa joku mainitsi eripariset sukkansa. Hän tuskin juhlatilaisuuksiin pukee näyttävästi eriparisukat vain kun "tää on osa mua, mähän oon aina näin". Kas kun ei pueta villasukkia häihin. Sama sipsitarjoiluista. Häät on hieman hienompi juhla kuin kotibileet tai joku poikien jääkiekkoiltamat. Yhtälailla voisi sitten pistää ranskalaiset ja kalapuikot pöytään. Vieraslahjoina euron juustohampulainen mukaan niin tulee kaikille häistä varmasti hyvä mieli.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (8 ääntä)
   eretre: “Yhdistyneet kansakunnat” :DDD Pakkohan ton päivityksen on olla vitsi, ei kukaan tosissaan oo noin pimee.
   Vaikea sanoa asiasta tietämättä, mutta epäilen vahvasti sisäpiirin vitsiä...

   Lainaa

  47. Tulos: +66 (80 ääntä)
   Kiti: Olenko ainut joka ymmärtää näitä morsiammia? Kyse ei ole siitä, että kulmakarvat häiritsisivät suhteessa vaan pointtina on siistiytyä tärkeään ja hienoon juhlaan. Sama kun mies ei kävisi suihkussa ennen häitä, ei laittaisi dödöä tai hiukset olisivat rasvaiset ja kuin harakan pesä. Tai entä jos morsian ei laittaituisi eikä meikkaisi yhtään. “Jos tämä suihkussa käymättömyyteni haittaa kulta sinua hääpäivänä niin ei meitä varmasti ole tarkoitettu toisillemme” Pakko vielä kommentoida kommenttia, jossa joku mainitsi eripariset sukkansa. Hän tuskin juhlatilaisuuksiin pukee näyttävästi eriparisukat vain kun “tää on osa mua, mähän oon aina näin”. Kas kun ei pueta villasukkia häihin. Sama sipsitarjoiluista. Häät on hieman hienompi juhla kuin kotibileet tai joku poikien jääkiekkoiltamat. Yhtälailla voisi sitten pistää ranskalaiset ja kalapuikot pöytään. Vieraslahjoina euron juustohampulainen mukaan niin tulee kaikille häistä varmasti hyvä mieli.
   No ei ole kyllä yhtään sama asia mennä paskasena henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimattomana juhliin, kuin astua ihmisten ilmoille jonkin OMINAISPIIRTEEN kanssa. Se ei tee ihmisestä likaista, vaan on ainoastaan ihmisten oma keksimä "näin-ei-saa-olla-koska-se-on-rumaa" juttu. Samoiten tuo meikkaaminen: kaikki eivät meikkaa ollenkaan, eikä sitä silloin häissäkään ole pakko tehdä. Se ettei nainen meikkaa ei tee hänestä likaista, paskaista ja itsestään huolehtimatonta. Voi näyttää ihan siistiltä muutenkin, jos siitä hygieniasta ja muusta on huolehtinut. Vai meinaatko, että naiset (ja vain naiset) on aina niin rumia, ellottavia ja likaisia ilman meikkiä?(Enemmänkin se meikki lärvissä kirjaimellisesti on sitä paskaa, joka pitää pestä illalla pois) En vastusta meikkaamista tai muuta laittautumista, mutta sellaisten asioiden vaatiminen ja muunlaisen olemisen väittäminen likaiseksi ja ällöttäväksi on inhottavaa ja täyttä paskaa.

   Lainaa

  48. Satunnainen randomi 14.5.2016 13:39
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Aaje: meillä peruskoulussa sanottiin yhteen kasvaneita kulmakarvoja yhdistyneiks kansakunniks koska molemmat oli yk, mutta kulmakarvojen sit ois pitäny olla ykk, hölmö juttu joo mut tälläseen varmaa perustuu
   YKK on vetoketjumerkki... no liittyy siihenkin joskus yhteenkietoutuneet karvat.

   Lainaa

  49. Tulos: +45 (49 ääntä)
   ööö...Meillä oli häissä iltanaposteltavana sipsejä yms. :D ja ulkona makkaragrilli (Miesvieraat RAKASTI). Toki syömingit päivällä oli vähän hienommat ja laitetummat,mutta illalla moni jo niin kännissä,että voiko enää puhua hienoista juhlista :D

   Lainaa

  50. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Valtakunnanihmettelijä: Nää feissarimoka-inceptionit on kultaa, kun mokan kommenteista löytyy vähintään yhtä myötähävettävä moka
   sanos muuta..

   Lainaa

  51. kisukilljoy 16.5.2016 1:43
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Raakakauppa: Isoäitini joskus valitteli miten tulen koskaan löytämään kumppania kun päälläni on tuon tuosta eriparisukat.
   Ja mulla se on kummitäti, joka mäkättää samasta aiheesta :D Ai mitenkä ne muka voi olla eriparisukat, jos ne on samaa sarjaa mutta eriväriset?! Ne on silloin eriVÄRIsukat, kerpele! :D Mä ymmärtäisin perus valkoinen tennissukka+ musta nilkkasukka = eri paria... Mutta oikeasti, sillä ei ole mitään sen suurempaa seksuaalista merkitystä, kunhan ne sukat on puhtaat ja mukavat jalassa, vai mitä? ;D

   Lainaa

  52. Tulos: -4 (32 ääntä)
   Narsistiset huomionhakuiset ihmiset menevät naimisiin, asian voi hoitaa ihan maistraatissakin ja kertomatta asiasta muille.

   Lainaa

  53. Tulos: +38 (42 ääntä)
   En usko että kukaan sitä sipsipussia on lyömässä ruuan yhteydessä keskelle tarjoilupöytää. Itsekkin olin viime kesänä häissä, missä oli kaikkien ruokien, kakkujen "perinteisen" hääsapuskan jälkeen pieni rennompi napostelupöytä. Irtokarkkeja, sipsejä ja popcorneja. Nätteihin tarjoiluastioihin laitettuna. Pikku kippoihin sai sitten itse haalia mitä halusi. Ja pistin kyllä merkille, että nämä pikkusuolaiset oli erittäin suosittuja loppuillan tanssimisen lomassa! Ilahduin itsekin tästä loppuillan pöydästä enemmän kuin mitä joku graavilohi leikkeleineen olisi tehnyt... Kyllä sipsit pystyy sovittamaan samaan tilaisuuteen kuin hienot ruuatkin, vaikka ei välttämäti samaan pöytään :)

   Lainaa

  54. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Voivoi: Narsistiset huomionhakuiset ihmiset menevät naimisiin, asian voi hoitaa ihan maistraatissakin ja kertomatta asiasta muille.
   Ei sitten tuu mieleen, että joillakuilla on sukua ja ystäviä, jotka tahtovat osalliseksi pariutumisen juhlimisesta? Jotkut oikeasti ihan jopa loukkaantuvat siitä, etteivät saaneet olla paikalla. Ovatko he sitten narsistisia sukulaisia? Vai ihan oikeasti välittäviä läheisi? Me menimme maistraatissa naimisiin ihan kaksin, koska se nyt vaan meidän mielestämme oli mukavinta; emme halunneet joutua huomioimaan hääpäivänämme kuin toisemme. Se vasta narsistista touhua olikin :D

   Lainaa

  55. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Ite jättäisin Minnan välittömästi ton kommentin jälkeen.

   Lainaa

  56. Tulos: -29 (35 ääntä)
   Kiti: Olenko ainut joka ymmärtää näitä morsiammia? Kyse ei ole siitä, että kulmakarvat häiritsisivät suhteessa vaan pointtina on siistiytyä tärkeään ja hienoon juhlaan. Sama kun mies ei kävisi suihkussa ennen häitä, ei laittaisi dödöä tai hiukset olisivat rasvaiset ja kuin harakan pesä. Tai entä jos morsian ei laittaituisi eikä meikkaisi yhtään. “Jos tämä suihkussa käymättömyyteni haittaa kulta sinua hääpäivänä niin ei meitä varmasti ole tarkoitettu toisillemme”
   Kulmakarvojen ajelu ei ole osa normaalia pereytymistä tai laittaitumista. Heteromiehet eivät tee kulmakarvoillensa mitään. Hörsöhintit toki saattavat naisten tavoin nyppiä karvojansa.

   Lainaa

  57. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kiti: Olenko ainut joka ymmärtää näitä morsiammia? Kyse ei ole siitä, että kulmakarvat häiritsisivät suhteessa vaan pointtina on siistiytyä tärkeään ja hienoon juhlaan. Sama kun mies ei kävisi suihkussa ennen häitä, ei laittaisi dödöä tai hiukset olisivat rasvaiset ja kuin harakan pesä. (snip koska pituus) Sama sipsitarjoiluista. Häät on hieman hienompi juhla kuin kotibileet tai joku poikien jääkiekkoiltamat. Yhtälailla voisi sitten pistää ranskalaiset ja kalapuikot pöytään. Vieraslahjoina euron juustohampulainen mukaan niin tulee kaikille häistä varmasti hyvä mieli.
   Taidat kyllä olla ainoa. Jos häät ovat jo suunnitteilla niin sitä pitäisi jo tietää miten toinen pitää kulmakarvojaan ja miten pönöttävistä juhlista pitää, ja ei vain hyväksyä se, vaan arvostaa sitä. Eli toisin sanoen, jos haluaa miehen joka nyppii kulmakarvansa niin sitten valitsee jonkun joka tekee niin -ei puoliso ole mikään projekti, vaan oma ihmisensä. Mieheni kanssa syömme aina huolellisesti ystävänpäivänä ja häiden vuosipäivänä eineksiä keittiössä, ihan korkeintaan ulkona falafelia, koska molempia naurattaa amerikkalaisen kynttilänvaloromanssin pakkosyöttö ja tunnemme yhteisyyttä kun teemme siitä yhdessä pilaa -tajuan kyllä että muille se on outoa, mutta mitäpä heistä, me tässä olemme naimisissa. Yritän siis sanoa että vaikka itse en tarjoilisikaan sipsejä häissä, niin on aika hälyttävää jos pitää toisen ulkomuotoa tai käytöstä vastenmielisenä tai typeränä mutta on silti menossa naimisiin. Miksi?

   Lainaa

  58. kaasuttaja_poistaa 18.5.2016 22:07
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Kaasugrillillä saa lähtemään kulmakarvat, ripsikarvat ja ylipitkät nenäkarvatkin pikaseen pois. Kaasu auki, luukku kiinni, sitten aukaisee kannen ja sytyttää, kuuluu vain humahdus ja karvat on pois.

   Lainaa

  59. voihelevetti 16.11.2016 13:45
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   no Minnan mies toivottavasti älyää lähtee kauas pois tuollasen kotkan luota :D :D

   Lainaa

  60. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Mitäköhän näille pareille kuuluu?

   Lainaa

  61. Istun vessassa 7.1.2021 16:14
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vaikka kyse olikin painajaisesta, niin eikai niitä sipsejä nyt kuitenkaan ennen seremoniaa tarjoilla, vai onko niin, että bestman jakaa ulkona Pringlestölkin jokaiselle lapaan sisään mennessä?😁

   Lainaa

  62. heimosenkeimo 7.1.2022 7:05
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Aamen: Mitäköhän näille pareille kuuluu?
   Kuulin että Minnan häät peruuntu taas uuden miehen kans kun hääauto olikin musta eikä pinkki niin kuin Minna olisi halunnut.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: häät, sipsit, tarjoilu, kirkko, kulmakarvat, häätarjoilu

 • Uusimmat

 • Kategoriat