Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hiljaa bussissa

Suomalainen mies puhuu vierustoverille.
Hiljaa bussissa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +909 (927 ääntä)
   Kyllähän sitä nyt vähän täytyy harkita missä avaa suunsa! Ettei kanssaihmisten rauha järky! :D

   Lainaa

  2. Raivosetä 24.3.2016 4:25
   Tulos: +1653 (1675 ääntä)
   Melkein tyhjä bussi ja istunut penkkirivistölle jossa on jo joku? Kaikenlaisia hulluja sitä vapaana annetaan kulkea...

   Lainaa

  3. Tulos: +901 (915 ääntä)
   Niin epäsuomalaista toimintaa. Seuraavassa feissamokissa saa lukee kun "joku oli lähennelly bussissa ja salakuunnellut puhelinkeskustelua".

   Lainaa

  4. Tulos: +158 (276 ääntä)
   MoniQ: Niin epäsuomalaista toimintaa. Seuraavassa feissamokissa saa lukee kun “joku oli lähennelly bussissa ja salakuunnellut puhelinkeskustelua”.
   Kyllä. Naisen rauha ja lintukoto on nyt toden teolla ja lopullisesti rikottu. Ainoa kriisinhoitokeino tähän on kertoa ainakin seuraavat pari kuukautta kovaan ääneen (työpaikalla, netissä, ihan sama kunhan pääsee jakamaan tätä paheksuntaa) miten joku pirinisti yritti ahdistella bussissa ja lähenteli. Sivumennen, muita hauskoja tapoja rikkoa suomalaisen jylhää, yksinäistä lintukotoa on mennä viereen istumaan tilanteessa jossa ei ole mitenkään mahdollista vain häipyä, eikä myöskään valittaa. Kuten vaikka bussipysäkeillä joihin on rakennettu ne penkit. Tuskanhien kihoamisen pintaan voi suorastaan kuulla, kun joku vieras istuu penkin toiseen päähän. Jos nousee ylös, mutta jää vielä odottamaan bussia, aiheuttaa puolestaan itse paheksuntaa, joten on pakko kestää. Vaikka seuraava minuutti tulisikin olemaan yhtä helvettiä. Vielä kun kysyy äkkiä jotain asianmukaista (Anteeksi, onko bussi X jo mennyt?) niin vot.

   Lainaa

  5. Tulos: -48 (188 ääntä)
   Todella töykeä nainen! Ei suomalaisuus oikeuta ketään olemaan noin epäkohtelias juntti.

   Lainaa

  6. Tulos: +124 (236 ääntä)
   Outo ihminen kuuntelee puheluasi ja sitten tulee utelemaan ties mitä. Ihan tervettä on kieltää kaikki ja olla puhumatta kyseiselle henkilölle.

   Lainaa

  7. Tulos: -82 (214 ääntä)
   Fiksut ihmiset ovat introvertteja. Siinä on yksi syy miksi tutkimuksissa on päädytty siihen, että kissaihmiset ovat paljon fiksumpia kuin koiraihmiset.

   Lainaa

  8. Tulos: +103 (117 ääntä)
   Turhaan suomalaisia niin hiljaisiksi sanotaan. Suun avaaminen suuremmissa joukoissa voi toki olla harvinaista, mutta kyllä useimmat ihmiset juttelevat mielellään jos siihen tilaisuus tulee. Itse olen lähikuukausina jutellut täysin ventovieraiden, enimmäkseen minua vanhempien miesten ja naisten kanssa asioista ja usein harmitellut kun jossain vaiheessa on vain pakko jatkaa matkaa omiin puuhiin. Mukavia ihmisiä ja välillä mielenkiintoisiakin keskusteluja on ilmestynyt mm. kioskin tai huoltoaseman pihalla tai koiraa ulkoiluttaessa. Onhan osa ihmisistä suoraan sanottuna virtsapäitä, mutta useimmat mukavaa väkeä kun ystävällisesti tervehtii ja puhuttelee. Itsellä läheisiä on jo niin paljon, että hyvä kun ehtii heitäkään tapaamaan riittävästi, mutta jos joltakin muulta puuttuu ystäviä ja juttuseuraa niin ei muuta kun suu auki rohkeasti vähän siellä sun täällä, sitä ei tiedä kuinka kivoihin tyyppeihin voi tutustua.

   Lainaa

  9. Tulos: +26 (44 ääntä)
   Raivosetä: Melkein tyhjä bussi ja istunut penkkirivistölle jossa on jo joku? Kaikenlaisia hulluja sitä vapaana annetaan kulkea…
   Eikö tullut lieventävä seikka mieleen: on istuttu ikkunoiden viereen mutta muut ovat lähteneet jo pois...

   Lainaa

  10. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Hölskä:Jos nousee ylös, mutta jää vielä odottamaan bussia, aiheuttaa puolestaan itse paheksuntaa, joten on pakko kestää.
   Tällaisesta en ole kuullutkaan. Miksi olisi noloa nousta jaloittelemaan?

   Lainaa

  11. koiranainen 24.3.2016 14:19
   Tulos: +127 (153 ääntä)
   Faktaa: Fiksut ihmiset ovat introvertteja. Siinä on yksi syy miksi tutkimuksissa on päädytty siihen, että kissaihmiset ovat paljon fiksumpia kuin koiraihmiset.
   a)minä olen koiraihminen b)minä olen introventti c)minä olen aivan luokattoman tyhmä Kas näin, nyt on tuokin tutkimus osoitettu täysin perättömäksi.

   Lainaa

  12. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Faktaa: Fiksut ihmiset ovat introvertteja. Siinä on yksi syy miksi tutkimuksissa on päädytty siihen, että kissaihmiset ovat paljon fiksumpia kuin koiraihmiset.
   Sä tarvit enemmän kissoja.

   Lainaa

  13. Tulos: +30 (42 ääntä)
   Ellei tuo nainen vain osoittanut erittäin huonoa käytöstä, niin ehkä Mikko on huomattavan epäilyttävän näköinen. Tiedä häntä.

   Lainaa

  14. Tulos: +52 (68 ääntä)
   Kerran tuli kehuttua kanssamatkustajan kauniita hiuksia. Enpä kehu enää. Oli nimittäin sen verran lähellä, ettei tullut turpaan. :(

   Lainaa

  15. King Arthur 25.3.2016 18:58
   Tulos: +52 (82 ääntä)
   En usko että aloittajalla on ollut mikään tarkoitus olla villi kapinallinen ja vastustaa tuppisuukulttuuria. Kunhan on hölösuu ja on halunnut läpistä matkastaan. Sitten kun toinen ei alakaan jutulle, päivitetään faceen harmitus siitä miten Suomessa ei saa puhua vieraille. Joo, meillä hiljaisuus kuuluu kulttuuriin mutta näilläkin vähillä vuosillani olen jutellut jos jonkunmoisen (suomalaisen) tyypin kanssa, ihan tuosta noin vain. En tosin ole niin urpo että kuuntelisin muiden puheluita ja alkaisin sen pohjalta kysellä ihmisiltä asioita.

   Lainaa

  16. King Arthur 25.3.2016 19:06
   Tulos: +22 (46 ääntä)
   Faktaa: Fiksut ihmiset ovat introvertteja. Siinä on yksi syy miksi tutkimuksissa on päädytty siihen, että kissaihmiset ovat paljon fiksumpia kuin koiraihmiset.
   Täällä introvertti koiranomistaja. Kissoista en pidä mutten ole niin törspö että arvostelisin muiden lemmikkimakuja. Sellainen ei ole... fiksua. Mistä muuten tulee tämä "kissaihmiset ovat fiksumpia kuin koiraihmiset" -läppä? Onko ollut joku suuri tutkimus aiheesta? Kissanomistajia on yhä huomattavasti enemmän kuin koiranomistajia, eli kissa on "keskiverto" lemmikki. Onko keskiverto ihminen automaattisesti fiksumpi kuin joku joka haluaa sitoutua koiran hoitoon, koulutukseen ja sosiaalisuuteen? Siis ihan vain haluaisin tietää kun tätä niin usein hoetaan, yleensä ylimielisten koiranvihaajien taholta.

   Lainaa

  17. Veispuukeri 26.3.2016 2:27
   Tulos: +81 (89 ääntä)
   Naisen päivitys voisi kuulua näin: "Oli aika outo hetki täällä bussissa. Juttelin äsken puhelimessa melanoomastani, josta läheisimmät jo tietääkin. Päätettyäni puhelun täysin tuntematon mies rupes huutelee mulle jostain Milanosta. Kerroin ystävällisesti, että en ole käynyt. Sit se vaan hiljeni ihan yhtäkkiä. Että semmosta täällä... Kohta kotona!"

   Lainaa

  18. purppurakruunu 26.3.2016 16:12
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   King Arthur: Täällä introvertti koiranomistaja. Kissoista en pidä mutten ole niin törspö että arvostelisin muiden lemmikkimakuja. Sellainen ei ole… fiksua. Mistä muuten tulee tämä “kissaihmiset ovat fiksumpia kuin koiraihmiset” -läppä? Onko ollut joku suuri tutkimus aiheesta? Kissanomistajia on yhä huomattavasti enemmän kuin koiranomistajia, eli kissa on “keskiverto” lemmikki. Onko keskiverto ihminen automaattisesti fiksumpi kuin joku joka haluaa sitoutua koiran hoitoon, koulutukseen ja sosiaalisuuteen? Siis ihan vain haluaisin tietää kun tätä niin usein hoetaan, yleensä ylimielisten koiranvihaajien taholta.
   Kuulin tästä joskus radiossa. Pointti vissiin oli, että kissanomistajalla on koiranomistajaa todennäköisemmin muita "älykkäämpiä" harrastuksia, kuten musiikkia urheilun sijasta. En siis itse ole asiasta yhtä tai toista mieltä, tutkimus oli tehty Jenkeissä, en tiedä miten tämä Suomessa toimii, mutta tähän siis myytti perustuu.

   Lainaa

  19. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Miksi kukaan ei ole vielä tarttunut siihen faktaan, että kovaan ääneen puhelimessa puhuminenkin on äärimmäisen epäkohteliasta häirintää. Ihan oikein, että joku vähän hämmensi kyseistä naista.

   Lainaa

  20. Etelän tyttö 29.3.2016 1:27
   Tulos: -19 (33 ääntä)
   r.r.: Kerran tuli kehuttua kanssamatkustajan kauniita hiuksia. Enpä kehu enää. Oli nimittäin sen verran lähellä, ettei tullut turpaan.
   En tajua, miksi joku kehuisi toisen hiuksia? Ellei ne sitten ole ihan uskomattoman poikkeukselliset. Jokuhan syy siihen on että kehuu toista, ja jättää toisen kehumatta..

   Lainaa

  21. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Ihan kummallisia kommentteja täällä. Minusta on ihan perushyvää käytöstä vastata, kun joku kysyy jotain. Jos joku hälyttää kovaan ääneen bussissa puhelimen, ei sitä voi olla kuulematta (ellei ole kuulokkeet korvissa.) Ei se silloin mitään salakuuntelua ole. Itse olisin varmaankin ollut hieman hämmentynyt, mutta vastannut kuitenkin kyllä, enkä valehdellut päin naamaa. Ja sitten ehkä jutellut vähän ja toivottanut hyvää päivänjatkoa. Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa. Jos käyttäydyt muita kohtaan ystävällisesti, kohdellaan sinuakin todennäköisesti niin. Ja saat vielä hyvän mielen. :)

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Mietin miksi Mikon tarina kuulosti niin tutulta. Sitten sattumalta löysin tämän ja muistinkin. http://www.feissarimokat.com/2013/01/juttuja-joukkoliikenteesta-osa-3/ Sattumaako :D

   Lainaa

  23. Tulos: +4 (8 ääntä)
   M: Eikö tullut lieventävä seikka mieleen: on istuttu ikkunoiden viereen mutta muut ovat lähteneet jo pois…
   Sillon käytävän puolella istuvan kuuluu vaihtaa vapaalle riville. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +1 (1 ääni)
   Animammal: Sä tarvit enemmän kissoja.
   Eheheheeeeh, viikon naurut! Kiitos. :D
   Animammal: Sä tarvit enemmän kissoja.

   Lainaa

  25. Puiseva salaatti 10.1.2021 10:48
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Ja sitten koko bussilastillinen ihmisiä taputti.

   Lainaa

  26. Rajoitettu kalkkuna 11.12.2021 8:25
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Raivosetä: Melkein tyhjä bussi ja istunut penkkirivistölle jossa on jo joku? Kaikenlaisia hulluja sitä vapaana annetaan kulkea...
   Mun kaveri just kerto, että hän on niitä naisia, jotka istuu viereen vaikka bussissa olisi vain yksi henkilö... 😲😰😱

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bussi, hiljaisuus, matka, loma, puhelu, Milano, joukkoliikenne