Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tykkää ja jaa

Tykkäämällä tästä voit voittaa auton!
Tykkää ja jaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +158 (448 ääntä)
      Jami puhuu asiaa, ei siinä mitään. Mutta ei tää nyt oikein ole moka eikä sosiaalisen median helmi.

      Lainaa

    2. KaroliinaCZ 28.1.2016 1:52
      Tulos: +336 (354 ääntä)
      It's on the internet, so it must be true.

      Lainaa

    3. Pasanen Spede 28.1.2016 4:34
      Tulos: +186 (236 ääntä)
      Ei kukaan kuuntele vaikka niitä käskisikin. Oletteko koskaan kassajonossa kattonut minkälaista rystysenlaahaajaa tämä maa pitää sisällään, ja näillä kaikilla on todennäköisesti facebook. Keskiverto ja puolet tyhmempia jne.

      Lainaa

    4. Tulos: +175 (185 ääntä)
      Tää valistus on tosiaan joillekkin ihmisille tarpeen. Kaiken maailman rihkamaa ja sankkoa sitä netissä arvotaan ja niistä ei tosiaan voita mitään.

      Lainaa

    5. Ja sitten kun 28.1.2016 5:40
      Tulos: +201 (205 ääntä)
      "voita nämä muumimukit" "voita divaanisohva" "voita vuoden kahvit" ja nuo kilpailuja järjestävät fb-sivut ovat esim "kaikki rakastavat kahvia". Eihän tuon sivun takana ole edes ketään yritystä, joka voisi tarjota sen palkinnon. Itse olen ajatellut että keräävät sivustolle tietyn määrän tykkäyksiä ja vaihtavat sitten ryhmän nimen. Ja myyvät sen jollekin yritykselle.

      Lainaa

    6. Tulos: +139 (153 ääntä)
      Itse kyllä olen voittanut paikallisen bistron lahjakortin. Käytiin siellä sitten siipan kanssa syömässä hyvin. En kyllä juuri osallistu muihin kuin tykkäämieni paikallisten pikkupuljujen arvontoihin. Tunnustaako kukaan voittaneensa mitään esim. Jounin kaupasta?

      Lainaa

    7. Tulos: +112 (134 ääntä)
      Miu: Itse kyllä olen voittanut paikallisen bistron lahjakortin. Käytiin siellä sitten siipan kanssa syömässä hyvin. En kyllä juuri osallistu muihin kuin tykkäämieni paikallisten pikkupuljujen arvontoihin. Tunnustaako kukaan voittaneensa mitään esim. Jounin kaupasta?
      Eiköhän Jounin kaupan arvonnoissa ole mahdollisuus voittaa. Mutta mahdollisuus vaan taitaa olla suhteellisen pieni noin 500 000 sivuston tykkääjän kesken.

      Lainaa

    8. Tulos: +47 (93 ääntä)
      Mitä hyväntahtoinen nigerialainen miljonääri tekee meidän yhteystiedoillamme?

      Lainaa

    9. Tulos: -8 (48 ääntä)
      T&J!!

      Lainaa

    10. Tulos: +209 (213 ääntä)
      Ja sitä en ymmärrä, kun johonkin kilpailuun osallistujien täytyy lähes kaikkien kommentoida T&J. Miksi? Sivun ylläpitäjät kyllä näkevät tykkääjien sekä jakajien nimet. Vai olenko vain liian kriittinen hermostuttuani kaikkeen siihen sontaan, jota someen kirjoitetaan?

      Lainaa

    11. Tulos: +97 (99 ääntä)
      valaiskaa: Uusimmat
      Ilman näitä se nigerialainen prinssi ei olisi muhunkaan ottanut yhteyttä, kohta mä oon rikas!

      Lainaa

    12. Tulos: +10 (20 ääntä)
      saanko pipon?

      Lainaa

    13. Tulos: +142 (146 ääntä)
      Miu: Itse kyllä olen voittanut paikallisen bistron lahjakortin. Käytiin siellä sitten siipan kanssa syömässä hyvin. En kyllä juuri osallistu muihin kuin tykkäämieni paikallisten pikkupuljujen arvontoihin. Tunnustaako kukaan voittaneensa mitään esim. Jounin kaupasta?
      Firmojen omat arvonnat ovat ihan eri juttu kuin näiden tiettyjen "kahvinrakastajat" -tyylisten sivustojen arvonnat. Itsekin olen monesta fb-kisasta voittanut. Fb:n säännöt muuten kieltävät jakamiskisat, joten siinä on jo hyvä syy olla jakelematta niitä juttuja. Sivusto, jolla on puhtaat jauhot pussissa ei sellaisia kisoja järjestä, ei ainakaan sen jälkeen kun säännöstä on infottu.

      Lainaa

    14. Pienyrittäjä 28.1.2016 8:31
      Tulos: +73 (89 ääntä)
      Ainakin meillä ihan tasan tarkkaan arvotaan se mitä luvataan arpoa, ja ilmoitetaan voittajien nimet myös. Eli aika turha yleistys. Mutta ei kannata tietenkään tykätä sellaisesta sivustosta, mitä ei tunne tai josta ei oikeasti tykkää.

      Lainaa

    15. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Jouni lähettää Jamille lohdutuksena pipon.

      Lainaa

    16. Tulos: -19 (53 ääntä)
      mikä on t&j ?

      Lainaa

    17. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Kyse on näistä et voitat matkan Malediiveille vain tykkäämällä ja jakamalla. Sivustot on yleensä luotu aika vähällä aikavälillä.

      Lainaa

    18. Tulos: +23 (33 ääntä)
      ggeeegeee: mikä on t&j ?
      Tykätty ja jaettu.

      Lainaa

    19. Tulos: +10 (38 ääntä)
      Pasanen Spede: Ei kukaan kuuntele vaikka niitä käskisikin. Oletteko koskaan kassajonossa kattonut minkälaista rystysenlaahaajaa tämä maa pitää sisällään, ja näillä kaikilla on todennäköisesti facebook. Keskiverto ja puolet tyhmempia jne.
      No mut oishan elämä aika tylsää jos kaikki olisi yhtä viisaita kuin sinä.

      Lainaa

    20. Tulos: +9 (37 ääntä)
      Hiphei: Ja sitä en ymmärrä, kun johonkin kilpailuun osallistujien täytyy lähes kaikkien kommentoida T&J. Miksi? Sivun ylläpitäjät kyllä näkevät tykkääjien sekä jakajien nimet. Vai olenko vain liian kriittinen hermostuttuani kaikkeen siihen sontaan, jota someen kirjoitetaan?
      Käsittääkseni näissä usein käsketään kaiken lisäksi vielä kommentoimaan, ja tuo "t & j" on ilmeisen helppo ja nopea vaihtoehto, jos ei keksi mitään henkevää sanottavaa.

      Lainaa

    21. Tulos: -31 (91 ääntä)
      99% ihmisistä on täysin idiootteja eivätkä edes itse tajua sitä. Täälläkin kommenteissa ihan oikeasti 99% näistä luulee tietävänsä asioista jotakin, mutta silti itse naputtavat tykkäysnappia tai vastavuoroisesti uskovat johonkin muuhun täysin ääliömäiseen asiaan elämässään. Medialukutaito ja maalaisjärki ovat katoava luonnonvara.

      Lainaa

    22. Tulos: -39 (49 ääntä)
      Mun kaveri teki paljon hauskemman samankaltaisen päivityksen kuin tämä. Ja näitä "valistuksia" on aika paljon. Eli vähän turha tänne sivulle.

      Lainaa

    23. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Ja sitten kun: “voita nämä muumimukit” “voita divaanisohva” “voita vuoden kahvit” ja nuo kilpailuja järjestävät fb-sivut ovat esim “kaikki rakastavat kahvia”. Eihän tuon sivun takana ole edes ketään yritystä, joka voisi tarjota sen palkinnon. Itse olen ajatellut että keräävät sivustolle tietyn määrän tykkäyksiä ja vaihtavat sitten ryhmän nimen. Ja myyvät sen jollekin yritykselle.
      Jos lukisit ne viestit ajatuksella loppuun, niihin yleensä sisältyy linkki jonnekin AIVAN toiselle sivulle kuin facebook, jossa saat sitten vastailla typeriin kysymyksiin ja tilata kaikkea anaalitapeista me naiset -lehtiin siinä samalla. Lisäksi tottakai ne yhteystietosi lähtevät kiertoon. Kilpailuissa luvataan yleensä myös muhkeaa rahapalkintoa jolla voit sitten ostaa niitä divaanisohvia, muumimukeja yms. JOS noista ikinä kukaan mitään voittaisi.

      Lainaa

    24. Tulos: +95 (101 ääntä)
      Hiphei: Ja sitä en ymmärrä, kun johonkin kilpailuun osallistujien täytyy lähes kaikkien kommentoida T&J. Miksi? Sivun ylläpitäjät kyllä näkevät tykkääjien sekä jakajien nimet. Vai olenko vain liian kriittinen hermostuttuani kaikkeen siihen sontaan, jota someen kirjoitetaan?
      Niinpä!! Ja lisäks vielä osa kommentoi tyyliin "kyllä tulis tarpeeseen, ei oo miehen kanssa päästy ikinä lomalle ja lapsi on sairas". WHO THE FUCK CARES kun sillä ei ole voittomahdollisuuksien kans mitään tekemistä.

      Lainaa

    25. Ilonpilaaja 28.1.2016 13:04
      Tulos: +77 (77 ääntä)
      Nuo fb:ssä järjestettävät kilpailut, joissa osallistuakseen pitää päivitys myös jakaa, ovat facebookin säännöissä kiellettyjä. Olleet marraskuusta 2014 lähtien. Toivoisin, että pikkuhiljaa fb alkais heittää tätä sääntöä rikkovat yritykset pihalle, niin rasittavia nuo t&j-kisat on!

      Lainaa

    26. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Vae että venäläinen perseensuristin. Mistä semmosia saa?

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Liian pitkä, en lukenut, joten suorilta T & J! \o/

      Lainaa

    28. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Mimmi: Niinpä!! Ja lisäks vielä osa kommentoi tyyliin “kyllä tulis tarpeeseen, ei oo miehen kanssa päästy ikinä lomalle ja lapsi on sairas”. WHO THE FUCK CARES kun sillä ei ole voittomahdollisuuksien kans mitään tekemistä.
      KIITOS. Mä myös nähnyt näitä evoluution riemuvoittoja itkemässä samaa paskaa ja otsasuoni tykyttää tuskallisesti joka kerta.

      Lainaa

    29. Tulos: +97 (97 ääntä)
      Jokin aika sitten oli Sotkalla tai vastaavalla kilpailu, jossa Facebook -linkin kautta pääsi osallistumaan sohvan arvontaan. Kommenteissa oli kuitenkin satoja T&J kommentteja, vaikka tykkääminen ja jakaminen ei kilpailuun vaikuttanut mitenkään :D

      Lainaa

    30. Miten bongaat feikin ABC 28.1.2016 14:59
      Tulos: +43 (49 ääntä)
      Itseänikin ärsyttää tuo etusivun spämmäys näillä kilpailuilla, joista 75% on lisäksi täysin feikkejä, joten 10s ohje kilpailun aitouden tarkastukseen, mikäli medianlukutaito on muuten vähän lapsenkengissä: A) Näet kilpailun FB:ssa B) Klikkaa yrityksen/sivun nimeä, mikä järjestää kilpailun C) Tarkista aiemmat julkaisut Jos sivu on perustettu viikko sitten ja eka julkaisu on 500 ps4:n lahjoitus, se ei ole totta. Jos sivu on perustettu kauan sitten, on tunnettu yritys, siellä on liuta muita julkaisuja, niin kilpailu hyvinkin voi olla totta. -Profit+ et vaikuta idiootilta FB kaveriesi silmissä.

      Lainaa

    31. Tulos: +73 (73 ääntä)
      Entäs ne idiootit, jotka jakaa nekin kilpailut joita ei tarvitsisi? Samallahan he pienentävät omia voittomahdollisuuksiaan, kun useampi ihminen tulee tietoiseksi kilpailusta ja osallistuu siihen...

      Lainaa

    32. Tulos: +54 (56 ääntä)
      Saga: Jokin aika sitten oli Sotkalla tai vastaavalla kilpailu, jossa Facebook -linkin kautta pääsi osallistumaan sohvan arvontaan. Kommenteissa oli kuitenkin satoja T&J kommentteja, vaikka tykkääminen ja jakaminen ei kilpailuun vaikuttanut mitenkään
      Ja yksi huonekaluliike vain kertoi päivityksessään että nyt on tämmöinen uutuustuote tullut myymälöihin. Kommenteissa hirveä määrä "t&j" vaikkei siinä mainittu mitään kilpailuista tai arvonnoista :D

      Lainaa

    33. Tulos: +38 (38 ääntä)
      kylmä ja karu faktahan on se, että vaikka näistä huijaussivuista varoitettaisiin miten hyvin tahansa, aina löytyy uunoja ketkä menevät halpaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Mikäli sivu ja yritys ovat tuntemattomia sekä arvonnan palkinto kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, ei kannata vaivautua. Sen sijaan voi osallistua arvontaan, jos yritys on tuttu ja arvonnan voittajan nimi julkistetaan tiettynä päivänä ja julkisesti. Itse olen kerran voittanut tutun kosmetiikkayrityksen FB-arvonnassa 18e arvoisen kynsilakan. Silloin palasi usko siihen, että jotkut luotettavat tahot oikeasti arpovatkin jotain. Ei ole kovin vakuuttavaa, jos joka viikko arvotaan kalliita Moccamastereita yms. kuten eräällä sivulla aina on. Tiivistettynä: Jos netissä on jotain liian hyvää ollakseen totta, se ei luultavasti ole totta.

      Lainaa

    35. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Mimmi: Niinpä!! Ja lisäks vielä osa kommentoi tyyliin “kyllä tulis tarpeeseen, ei oo miehen kanssa päästy ikinä lomalle ja lapsi on sairas”. WHO THE FUCK CARES kun sillä ei ole voittomahdollisuuksien kans mitään tekemistä.
      Sitten on vielä nämä, kun jossain arvonnassa pyydetään kommentoimaan yhdellä sanalla, ja ihmiset kirjottelee niihin kommentteihin jotain romaaneja. Vasta oli joku Robin-aiheinen arvonta, ja siihen osallistuakseen piti kommentoida YHDELLÄ sanalla että mikä Robinista tekee niin hyvän tjsp. Ykskään arvontaan osallistunut, mitä niitä kommentteja näin, ei ollut jättänyt siihen yhteen sanaan vaan mammat siellä kirjotteli minkä ehti miten Robin on niin sitä ja tätä ja tuota ja sitten vielä... Olisin kyllä ite jättänyt koko homman arpomatta kun ei edes sääntöjä osata noudattaa.

      Lainaa

    36. Tulos: +40 (42 ääntä)
      ggeeegeee: mikä on t&j ?
      Tom & Jerry?

      Lainaa

    37. Kisajärjestäjä 29.1.2016 13:46
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Olen itse järjestänyt vastaavia kisoja firman FB sivulla kenties kymmenkunta ja joka kerta on kyllä voittaja arvottu ja palkinnot toimitettu. Enimmillään 1000EUR. Huolellisuutta vain, että mihin osallistuu ja mitä osallistuminen vaatii.

      Lainaa

    38. Tulos: -10 (14 ääntä)
      Olen voittanut facebook tykkää ja jaa kisasta 200 euron arvoisen tuotepalkinnon. missä on jumalanne nyt ?

      Lainaa

    39. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Ilonpilaaja: Nuo fb:ssä järjestettävät kilpailut, joissa osallistuakseen pitää päivitys myös jakaa, ovat facebookin säännöissä kiellettyjä. Olleet marraskuusta 2014 lähtien. Toivoisin, että pikkuhiljaa fb alkais heittää tätä sääntöä rikkovat yritykset pihalle, niin rasittavia nuo t&j-kisat on!
      Eipä ne siellä FB:ssä hirveästi voi jokaista tiliä seurata. Ne kisat saisi paljon helpommalla pois jos valitat fb:lle siittä. Ne kun eivät kuulemma seuraa feissarimokia, joten täällä asiasta valittaminen ei auta.
      Saga: Jokin aika sitten oli Sotkalla tai vastaavalla kilpailu, jossa Facebook -linkin kautta pääsi osallistumaan sohvan arvontaan. Kommenteissa oli kuitenkin satoja T&J kommentteja, vaikka tykkääminen ja jakaminen ei kilpailuun vaikuttanut mitenkään
      Itse törmään jatkuvasti "kisoihin" joissa kommenttikentät on täynnä t&j tekstejä. Jopa ne kisat joissa suoraan oltiin linkitetty kisaan fb:n ulkoinen urli

      Lainaa

    40. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Ite vastaanotin just 55" television jonka voitin FB arvonnasta. 8B mutta sen arvonnan takana oli yritys, pitäisi olla tosiaan ihmisillä medialukutaitoa sen verran, ettei kaikkiin "kahvi kansa, tykkää ja jaa!" osallistuisi...

      Lainaa

    41. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Eikä myöskään pidä uskoa vaikka on esim. Lidlin kuva ja arvotaan Lidlin lahjakorttia. (Ellei ole lidlin oma sivu) Sitä ei kukaan voita! Oon välillä raivopäissäni käyny moittimassa näillä sivustoilla, niin laittavat vain meikäläisen estoon... Ja kymmenet tuhannet normityypit vaan tykkää ja jakaa! Mä en kestä...

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (0 ääntä)
      https://www.youtube.com/watch?v=i8NBoiJgGTo&feature=youtu.be

      Lainaa

    43. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Itse voitin jostain arvonnasta Thaimaalaisen vaimon. Ja auton. Kyllä ne toimii!!

      Lainaa

    44. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Itse olen piiloittanut kaikki t&j jutut, siis kaikki julkaisut ko. sivulta jos fiidiin tulee joku t&j juttu (esim jounin kauppa). Jos kaikki alkaisi tehdä samaa niin saataisiin homma nopeasti loppumaan. Omaa hautaa kaivavat.

      Lainaa

    45. Minä1234567 1.2.2016 21:34
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Meikäläinen on voittanut monta kertaa miljoonia brittiläisessä lotossa, ja sähköposti on täynnä rikkailta leskirouvilta yms. tulleita viestejä. Viimeisin tuli jopa aika hyvällä suomen kielellä. Eipä näy rahoja tilillä ei...

      Lainaa

    46. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kyllähän noista osasta voittaa, itsekin olen voittanut. Toki sen näkee otsallaankin että mistä kilpailusta voi voittaa. Jos kyseessä on täysin tuntematon taho joka lupailee ihan mahdottomia palkintoja, niin tuskin niistä sitten voittaa mitään.

      Lainaa

    47. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Hiphei: Ja sitä en ymmärrä, kun johonkin kilpailuun osallistujien täytyy lähes kaikkien kommentoida T&J. Miksi? Sivun ylläpitäjät kyllä näkevät tykkääjien sekä jakajien nimet. Vai olenko vain liian kriittinen hermostuttuani kaikkeen siihen sontaan, jota someen kirjoitetaan?
      Itseasiassa ei näy, kikkailemalla saa viimeisimmät 500 tykkääjää, mutta koko listaa ei saa. Ainoa tapa tähän on kommentit, jotka eivät poistu. Ja itse mokaan: kyllä niistä voittaa, kunhan nyt on oikean yrityksen järjestämä kisa. Ne "voita uusi BMW", jonka taustalla on autovalmistajaan liittymäntön FB-sivu, on toki ihan huuhaata.

      Lainaa

    48. Medialukutaitoinen 4.2.2016 22:33
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kyllä omassa fiidissä näkyvät tykkäyskilpailut on pääsääntöisesti olleet ihan aitoja. Huijauksissa yleensä on aika huonoa kieltä ja niissä on linkki johonkin epämääräiselle sivustolle. Huvittavinta on lukea niistä kommenttiketjuista näitä "onko tää nyt taas joku huijaus" ja parhaimmillaan porukka vielä kertoo kuinka on rahat menneet kun luottokorttinumeronsa ovat johonkin menneet antamaan, kun on luvattu kuu taivaalta postikulujen hinnalla. Jonkun Neste-aseman polttoainelahjakorttiarvonnassa näitä epäilijöitä oli ainakin pilvin pimein. Samoin Katalysaattorikierrätyksen matkailubussiarvonnassa vähän väliä on joku epäilemässä, että kyseessä on joku huijaus. Siinä on kilpailun sääntönä mainittu, että palkinto arvotaan yrityksen fb-sivusta tykänneiden kesken, mikäli tietty määrä tykkääjiä saadaan kasaan. Kuitenkin joka julkaisu on täynnä t&j-kommentteja eli jengi tykkää niistä julkaisuista eikä käy tykkäämässä itse fb-sivusta.

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (7 ääntä)
      ggeeegeee: mikä on t&j ?
      Toimitus ja johtaja

      Lainaa

    50. Kylmä Totuus 29.11.2017 11:03
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      Tämähän on aivan sama juttu kuin Veikkauksen lotto: älyltään vajaat ihmiset osallistuvat kilpailuun, josta ei voi voittaa. Lotosta toki voittaa pikkupotteja, mutta pääpottia ei kukaan kykene saamaan kun ei sellaista oikeasti jaeta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kilpailu, tykkäys, tykätä, tykkää, jakaa, jää, Facebook, palkinto, voittaa