Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Meillä kävi varkaita

Joskus pieni lahjus on paikallaan.
Meillä kävi varkaita

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 26 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. KaroliinaCZ 28.1.2016 1:49
      Tulos: +819 (823 ääntä)
      Mä vähän veikkaisin, että seuraavana aamuna on Mintun rapusta vietty tölkki ja kolikot, mutta tumpit löytyy kuitenkin lattialta..

      Lainaa

    2. joulupukki 28.1.2016 2:13
      Tulos: +203 (241 ääntä)
      Saa jakaa.. Mona hei, ei tämä nyt niin mielenkiintoinen uutinen ollut :D

      Lainaa

    3. Tulos: +161 (175 ääntä)
      Selvää sisarrakkautta.

      Lainaa

    4. Sisarusrakkautta 28.1.2016 5:36
      Tulos: +626 (628 ääntä)
      Siis veli haki tuolit varastosta, sisko pyysi niitä takaisin, veli kantaa ne roskikseen? Kuulostaa samanlaisilta riidoilta mitä harrastettiin alle 10-vuotiaana sisarusten kesken. Jos mä en saa niin ei saa muutkaan saada.

      Lainaa

    5. Tulos: +162 (184 ääntä)
      En ehkä lähtisi maksamaan vielä lisäbonuksia tuhkakupin viejälle. Todennäköisesti ei ainakaan kannusta lopettamaan, kun roskaamisesta saa jo rahaakin. Sen sijaan saattaisin ehkä, kumouksellisesti, pistää mokoman rikolliseen toimintaan viettelevän tötsän pois näkyvistä. Olen vähän outo, tiedän.

      Lainaa

    6. Tulos: +238 (254 ääntä)
      Itse etsisin suolakurkkupurkin tai vastaavan. Jos ei tyhjää mistään saa, niin vaikka ostaisin sellaisen ja jos ei kurkut maistu niin heittäisin kurkut menemään(tai käskisin jonkun vieraani syömään ne). Jos se vietäisiin kanssa, niin sitten en voisi kuin nauraa.

      Lainaa

    7. Tulos: -198 (264 ääntä)
      Suolasipsinkatu..? :O Ei sellasta ookkaan...

      Lainaa

    8. Tulos: +366 (378 ääntä)
      KaroliinaCZ: Mä vähän veikkaisin, että seuraavana aamuna on Mintun rapusta vietty tölkki ja kolikot, mutta tumpit löytyy kuitenkin lattialta..
      Päivitys tilanteeseen! Tuon lappusen jälkeen ei oo pihaltani hävinnyt muuta kuin katuharja, jospa ei tulis ennee siivottavaakaan.. Liekkö pullovaras suuttunut jättämästäni ohjelappusesta, vienyt harjan varuilta, ja nyt suunnittelee vuosisadan rikosta, jota en pääse edes siivoomaan! :D -Minttu ylimmästä kuvasta

      Lainaa

    9. Tulos: +204 (212 ääntä)
      Tjuu: Suolasipsinkatu..? Ei sellasta ookkaan…
      No, ei tietenkään ole. Siinä on sensuuripalkki päällä ja joku huumorisveikko rustannut mieleisensä osoitteen tilalle.

      Lainaa

    10. Tulos: +116 (134 ääntä)
      Ota etiketti pois pullosta, ei luulisi vievän pantitonta pulloa.

      Lainaa

    11. Tulos: +43 (55 ääntä)
      Tjuu: Suolasipsinkatu..? Ei sellasta ookkaan…
      Ei niin. Siinä on harmaalla palkilla peitetty se oikea kadun nimi ja keksitty vastaava tilalle.

      Lainaa

    12. Tulos: +114 (116 ääntä)
      Ei tuo mitään, mulla on ollut vieraita varten juurikin joku suolakurkkupurkki tuhkiksena, ja se on aina viety - tumppeineen. Tiedä häntä sitten...

      Lainaa

    13. Tulos: +24 (28 ääntä)
      SAA JAKAA!

      Lainaa

    14. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Kiinnostais kyllä kovasti miten Mona ja sen veli on alunperinkään päätynyt tuollaseen tilanteeseen? Ja mua vähän naurattaa kun Mona vielä erikseen painottaa kuinka _asiallisesti_ hän niitä tuoleja pyysi takas :D jos me oltais mun broidin kans tuollases tilantees, voin vaan kuvitella sen asiallisuuden määrän...tosin onnekseni mun veljeni on maailman paras veli <3 ei valituksen sanaa!

      Lainaa

    15. Tulos: 0 (94 ääntä)
      Lopettaisi tupakoinnin.

      Lainaa

    16. Tulos: +41 (51 ääntä)
      your mom: Ei tuo mitään, mulla on ollut vieraita varten juurikin joku suolakurkkupurkki tuhkiksena, ja se on aina viety – tumppeineen. Tiedä häntä sitten…
      Spurgu kääriny jämistä itelleen tupakat? Mutta hei, maitopurkki on hyvä tuhkis: menee näppärästi kiinni ja on helppo heittää roskikseen.

      Lainaa

    17. Tulos: -46 (94 ääntä)
      Oonko ainoo, joka ymmärsi, että tuolit olivat veljen, ja ne olivat Monalla vaan säilytyksessä?

      Lainaa

    18. Tulos: +97 (117 ääntä)
      Mimmi: Oonko ainoo, joka ymmärsi, että tuolit olivat veljen, ja ne olivat Monalla vaan säilytyksessä?
      Juu olet.

      Lainaa

    19. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Alkoi kummasti tehdä mieli sipsejä.

      Lainaa

    20. Tulos: +59 (63 ääntä)
      -"Vesa hei..." -"Voi vittu!"

      Lainaa

    21. Tulos: -11 (25 ääntä)
      mikä se isompi ongelma on? jäi vaivaaman.

      Lainaa

    22. Tulos: +49 (51 ääntä)
      jukkapalmu: mikä se isompi ongelma on? jäi vaivaaman.
      Sisarusten välit.

      Lainaa

    23. Tulos: +72 (72 ääntä)
      Taannoisena isona omenavuonna pisti kaverini niitä saavillisen kadunvarteen, "OTA TÄSTÄ", tuli himaan, omput läsnä, saavi ei niinkään. Kutsui sitten päiväkotiporukan järsimään jiabloja suoraan puusta niin eikö joku valistunut pirpana kysy "Onko nää kotimaisia?"-

      Lainaa

    24. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Tuo tuhkakuppirosvous on muuten maailman ärsyttävintä! Asuin muutamia vuosia kerrostalossa, jossa ei ollut parvekkeita, joten tupakoin pihassa. Monet kerrat vein tyhjän hillo-, suolakurkku- tai muun pantittoman lasipurkin pihaan tuhkakupiksi. Joskus tuhkis sai olla useita viikkoja rauhassa, se ehdittiin tyhjentääkin pariin otteeseen. Mutta sitten taas joskus (usein) joku naapuri oli vienyt tuhkiksen. Koita siinä sitten olla roskaamatta pihaa tumpeilla, kun tuhkakuppi viedään parhaimmillaan viisi kertaa viikossa (ja ei, ei todellakaan täysi, parhaimmillaan ollut alle viisi tumppia tuhkiksessa kun se on kadonnut), enkä ihan sitä tahtia saa suolakurkkuja tai hilloja syötyä. Muutaman kerran kuukaudessa tuhkiksen kävi yön pimeydessä spurgu tyhjentämässä, mutta hän sentään jätti aina tyhjän purkin omalle paikalleen. Joten; jos kerrostalosi pihassa on tuhkakuppi, niin älä hyvä ihminen mene sitä pöllimään tai heittämään roskiin, ellet välttämättä halua, että koko talon piha on viikossa yksi iso tuhkakuppi!

      Lainaa

    25. Tulos: -5 (35 ääntä)
      Eku: Tuo tuhkakuppirosvous on muuten maailman ärsyttävintä! Asuin muutamia vuosia kerrostalossa, jossa ei ollut parvekkeita, joten tupakoin pihassa. Monet kerrat vein tyhjän hillo-, suolakurkku- tai muun pantittoman lasipurkin pihaan tuhkakupiksi. Joskus tuhkis sai olla useita viikkoja rauhassa, se ehdittiin tyhjentääkin pariin otteeseen. Mutta sitten taas joskus (usein) joku naapuri oli vienyt tuhkiksen. Koita siinä sitten olla roskaamatta pihaa tumpeilla, kun tuhkakuppi viedään parhaimmillaan viisi kertaa viikossa (ja ei, ei todellakaan täysi, parhaimmillaan ollut alle viisi tumppia tuhkiksessa kun se on kadonnut), enkä ihan sitä tahtia saa suolakurkkuja tai hilloja syötyä. Muutaman kerran kuukaudessa tuhkiksen kävi yön pimeydessä spurgu tyhjentämässä, mutta hän sentään jätti aina tyhjän purkin omalle paikalleen. Joten; jos kerrostalosi pihassa on tuhkakuppi, niin älä hyvä ihminen mene sitä pöllimään tai heittämään roskiin, ellet välttämättä halua, että koko talon piha on viikossa yksi iso tuhkakuppi!
      Todennäköisesti asialla on ollut joku, joka ei halua lasten pääsevän käsiksi sinun tumppeihisi.

      Lainaa

    26. Sovelias järvisieni 20.2.2023 18:56
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eku: Tuo tuhkakuppirosvous on muuten maailman ärsyttävintä! Asuin muutamia vuosia kerrostalossa, jossa ei ollut parvekkeita, joten tupakoin pihassa. Monet kerrat vein tyhjän hillo-, suolakurkku- tai muun pantittoman lasipurkin pihaan tuhkakupiksi. Joskus tuhkis sai olla useita viikkoja rauhassa, [...]
      Meillä sama juttu. Täällä vaan lapset tekee sitä, että heittelee tuhkakuppia ympäriinsä ja on sitten lasinsirut ja tumpit ympäri pihaa 🫤 Ollaan alettu piilottamaan tuhkakupit roskakatokseen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: varas, varastettu, varkaat, tuolit, kuva, roskis, roska, pullo, tupakka, tumpit, tumppi, viesti, lappu