Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Mammapalstalta päivää, osa 28

  Mitä rintamaidolle tapahtuu saunassa?
  Suurenna näkymä
  Mammapalstalta päivää, osa 28

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ludvig Fauerbach 28.1.2016 1:36
   Tulos: +1172 (1236 ääntä)
   Kaisan elämänkoulu tulee olemaan raskas.

   Lainaa

  2. Tulos: +1532 (1630 ääntä)
   Onko toi Veeran päivitys todellinen :O kai tuosta on tehty lasu-ilmoitus? Voi lapsiparkaa. Miksi tuollaiset vastuuttomat ihmiset saa lapsia ja mitä ihanimmat jää ilman omaa nyyttiä.

   Lainaa

  3. Tulos: +1150 (1176 ääntä)
   Toivon sydämeni pohjasta, että Veera ei oo tosissaan...

   Lainaa

  4. Tulos: +782 (820 ääntä)
   Miksi, oi miksi Veeran kaltaiset ihmiset lisääntyvät?

   Lainaa

  5. Tulos: +836 (876 ääntä)
   Pikku Kaisa rukka :O Toivottavasti äiti ei ainakaan millään ompeluneulalla mennyt tikkaamaan... Toivon todella, että olisi trolli, mutta miten joku voisi olla omasta lapsestaan noin välinpitämätön? "En käytä vauvaikäistä, haavoittunutta lastani päivystyksessä, kun pitäisi kohta mennä viihteelle."

   Lainaa

  6. Tulos: +507 (537 ääntä)
   Hyi helvetti Veera! Anna lapses jonnekki jos ei kiinnosta.

   Lainaa

  7. KaroliinaCZ 28.1.2016 2:00
   Tulos: +443 (473 ääntä)
   Veeran hoidosta lapsi pois ja heti! >:(

   Lainaa

  8. Tulos: +253 (279 ääntä)
   Veera ootko tosissaan?

   Lainaa

  9. Raaka-Arska 28.1.2016 2:02
   Tulos: +313 (365 ääntä)
   Veera vitun paskakasa!

   Lainaa

  10. Tulos: +500 (544 ääntä)
   16,5 kuukautta. Oikeasti?

   Lainaa

  11. Tulos: +392 (430 ääntä)
   8 henkilöä tykkää tästä. Rakastan ihmiskuntaa. Mitäpä viilloista kaulassa. Lapsella.

   Lainaa

  12. Tulos: -150 (312 ääntä)
   Oon selvänäkijä ja väitän että on tulossa suuri määrä kommentteja, siitä että miksi Veera on hankkinu lapsen ja pitäis olla naamaraja lapsen hankkimiselle. Voin alottaa. Miksi? Niin ja kysymykset että, ei kai Veera oikeesti oo tosissaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +34 (214 ääntä)
   Tais tulla aika lailla myöhään tää mun kommentti mut vannon etten ollu nähny nuita mun toteen käymiä ennustuksia.

   Lainaa

  14. Tulos: +589 (611 ääntä)
   Puoli senttiä syvä haava kaulassa on aikuisenkin mittapuulla syvä. Veera voi kokeilla mitata esimerkiksi tuikkaamalla leipäveitsen noin puolen sentin syvyyteen omaan kaulaansa. Sen jälkeen hän tikkaa itsensä ompeluneulalla ja langalla, ilman puudutteita.

   Lainaa

  15. Tulos: +399 (421 ääntä)
   "En millään jaksaisi lähteä sairaalaan, kun pitäisi kohta mennä viihteelle" - päätän siis parsia lapsen haavan ompelutarvikeilla. Ei terve!

   Lainaa

  16. Tulos: +77 (297 ääntä)
   Ihan selvä vitsihän tuo Veeran kirjoitus on

   Lainaa

  17. Tulos: +117 (309 ääntä)
   Voi teitä. Veeran päivitys on selvä vitsi tai provo.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (144 ääntä)
   ....siis nyt oli sellainen MITÄ HELVETTIÄ -feissarimoka. Haava kaulassa ja aateli itse ruveta sairaanhoitajaksi ja tikkailla kiinni?! Sanokaa joku joka tietää tämän, ettei oo tosissaan. Ei voi olla tosissaan. Ja toivottavasti joku teki tästä ilmoituksen poliisille.....

   Lainaa

  19. Tulos: +143 (195 ääntä)
   Älä nyt hyvä ihminen millään neulalla ja langalla mene tikkaamaan. Pikalliima toimii.

   Lainaa

  20. Tulos: +200 (244 ääntä)
   Nora: Voi teitä. Veeran päivitys on selvä vitsi tai provo.
   Entäs jos ei ookkaan??? (siis todellakin uskon sen olevan provo, mutta maailma on täynnä kummallisuutta)

   Lainaa

  21. Tulos: +242 (256 ääntä)
   Voisko joku Veeran tunteva tulla varmistamaan, oliko kyseessä vain erittäin huono vitsi? Tuollainen haava on nimittäin aikuisellekin iso, tosin arvelen mittojen menneen pikkuisen pieleen.

   Lainaa

  22. Tulos: +155 (163 ääntä)
   Kaisa lienee joku mollamaija.

   Lainaa

  23. Tulos: +735 (745 ääntä)
   Huoli pois, arvoisat fm-fanit. Veeran juttu on suoraa ironiaa eräälle vanhemmalle Äityli-ketjulle, joka valitettavasti oli totta. Siinä 1,5v lapsi oli saanut aivotärähdyksen, mutta vanhemmat eivät vieneet lasta jatkotutkimuksiin, koska oli isot juhlat illalla. Myöhemmin menivät kyllä, mutta sitten lapsi otettiin huostaan. Oli muitakin syitä kyllä...

   Lainaa

  24. Tulos: -13 (33 ääntä)
   Toivottavasti Veera on provo :S....

   Lainaa

  25. Niin on nyt mieli pahana, buhuu... :( 28.1.2016 8:51
   Tulos: -111 (123 ääntä)
   On se nyt vallan kamalaa... Afrikan lapset, Intian kerjäjäiset ja Suomen aikuiset t-paikka lapset. voivoi...

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (91 ääntä)
   äitylit ei yleensä loista järjellään, eikä ilmeisesti heidän miehetkään:)

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (29 ääntä)
   mitä janette kysyy? ei ainuttakaan kysymystä näy olevan

   Lainaa

  28. Tulos: +71 (77 ääntä)
   Haistan Veeran päivityksessä trollin. Rintamaito o iha yhtä lämmintä saunan jälkee ku muutenki, ellei sitten ole tosi kovissa löylyissä niin saattaa hivenen olla lämpimämpää.

   Lainaa

  29. Lääkärisetä 28.1.2016 10:12
   Tulos: -40 (90 ääntä)
   5cm pitkä ja 0,5cm syvä haava alle 1,5 vuotiaan kaulassa kuulostaa kyllä jo aika kriittiseltä... Kunhan lapsi on paikattu niin jälkihoidoksi suosittelen: - Lapsi sijaisperheeseen - Äidille 3 annosta 9mm buranaa niskaan annosteltuna. Sydämestäni toivon, että toi päivitys ei kuitenkaan ole totta tai vähintään lapsen haavan kokoa on liioitelty ja tämä kaikki liittyy vain huomionhakuisuuteen.

   Lainaa

  30. Tulos: +71 (79 ääntä)
   Eihän tästä nyt tuu lasta eikä paskaa...

   Lainaa

  31. Tulos: +41 (71 ääntä)
   Jeps: äitylit ei yleensä loista järjellään, eikä ilmeisesti heidän miehetkään:)
   Ei kai kukaan järkevä mies noin tyhmää eukkoa ottaiskaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +180 (194 ääntä)
   Eikö voi vaan sanoa että noin puolitoista vuotias.....minäkin olen 240kk vanha. Plus Jaanan kysymyks ei ole moka? Ihan normaali asia, synntyksessä tulee kaikenlaisia eritteitä, ei olla enää ala-asteikäisiä eihän?

   Lainaa

  33. Tulos: +25 (47 ääntä)
   Nora: Voi teitä. Veeran päivitys on selvä vitsi tai provo.
   En tiedä uskaltaisinko itse vitsailla muista äityleissä. Vaarallista puuhaa ja kaiken lisäksi mautonta.

   Lainaa

  34. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Mairanne: Huoli pois, arvoisat fm-fanit. Veeran juttu on suoraa ironiaa eräälle vanhemmalle Äityli-ketjulle, joka valitettavasti oli totta. Siinä 1,5v lapsi oli saanut aivotärähdyksen, mutta vanhemmat eivät vieneet lasta jatkotutkimuksiin, koska oli isot juhlat illalla. Myöhemmin menivät kyllä, mutta sitten lapsi otettiin huostaan. Oli muitakin syitä kyllä…
   Nämä vanhemmat oli varmaan ne teinit jotka "vähän vaan poltteli kotona ja tyhmä kyttä teki etsinnän, lapsi vietiin ilman syytä. Vittu yhteiskunta" En ole äityleissä, siitä oli muuallakin ja typerät teinit sai sympatiaa kunnes kävi ilmi että olivat itse hakanneet lastaan eivätkä vieneet hoitoon. Nyt itkevät kun prinsessa vietiin pienen kolhun takia ja kyttänatsipaska uliuliuli.

   Lainaa

  35. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Ja vuoden äiteyspalkinto menee... !

   Lainaa

  36. Tulos: +60 (76 ääntä)
   Sammakko: Miksi, oi miksi Veeran kaltaiset ihmiset lisääntyvät?
   kun ei ne muutakaan osaa

   Lainaa

  37. Tulos: -10 (58 ääntä)
   Itseltänikin tulee toisinaan kyseenalaista huumoria, mutta Veeran huumori (ja nyt tosiaan toivon, että kyseessä on "huumori" eikä tosijuttu...) ampaisee kyllä kertaheitolla liian pitkälle. Toivottavasti on varmuuden vuoksi lasu tehty.

   Lainaa

  38. Tulos: +1 (25 ääntä)
   Jeps: äitylit ei yleensä loista järjellään, eikä ilmeisesti heidän miehetkään:)
   Nopeastikin ajateltuna, en usko että kukaan viisas mies kauaa jaksaisi katsoa tuollaista päätöntä sekoilua..

   Lainaa

  39. Tulos: +100 (110 ääntä)
   maailmaa: Ihan selvä vitsihän tuo Veeran kirjoitus on
   Ei välttämättä. Äityleitä seuranneena olen useasti bongannut mm. kysymyksen siitä, että kuinka pitkäksi aikaa puoli vuotta vanhan voi jättää yksi himaan (mahdollisesti jopa tuttipullon kanssa pinnasänkyyn), kun äiskä lähtee vähän radalle (ja useita kertojahan näitä uutisoidaan, kun vaipoissa skidi harhailee kadulla ja äiti on lähikuppilassa). Ikähaarukka 16-30. Kaikille ei ole järkeä annettu edes kahvilusikalla, mutta lisääntymiskyky löytyy melkein jokaiselta.

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Mairanne: Huoli pois, arvoisat fm-fanit. Veeran juttu on suoraa ironiaa eräälle vanhemmalle Äityli-ketjulle, joka valitettavasti oli totta. Siinä 1,5v lapsi oli saanut aivotärähdyksen, mutta vanhemmat eivät vieneet lasta jatkotutkimuksiin, koska oli isot juhlat illalla. Myöhemmin menivät kyllä, mutta sitten lapsi otettiin huostaan. Oli muitakin syitä kyllä…
   Tämähän ei toki ollut äityli-ketju vaan äityleihin jaettu täysin ulkopuolinen kirjoitus :)

   Lainaa

  41. Tulos: +45 (85 ääntä)
   Miten hitossa täällä on näin monta ihmistä luullut että toi Veeran teksti vois MITENKÄÄN olla aito? Miettikää nyt, noin iso viilto taaperon kaulassa? Eiköhän se lapsi olis kuollut verenhukkaan (aikuinenkin) jos toi olis totta. 100% selkeä trollaus.

   Lainaa

  42. Puolikiero_savolainen 28.1.2016 18:00
   Tulos: -54 (76 ääntä)
   Miten saakaan tuollainen "äiti" voimaan pahoin.. Kuvottavaa! Pieni ja syytön lapsi kärsii, kun "äidin" pitää keretä juomaan. Vaikka kannatan lähdesuojaa, niin jossain se raja kulkee ja mielestäni se raja on nyt ylitetty selvästi: FM-tiimi, teillä on velvollisuus antaa tästä tiedot lastensuojelulle, joka kyllä löytää tämän "äidin".

   Lainaa

  43. Tulos: +32 (54 ääntä)
   Siis eikös nää kaikki äityli-jutut oo vaan läppää? Moon käsittäny että koko ryhmän tarkoitus on lähinnä postailla juuri tommoisia vitsillä.

   Lainaa

  44. Tulos: +217 (223 ääntä)
   Janeten mies: Olet aivan oikeassa. Rintamaito tulee ruumiista ulos aina ruumiinlämpöisenä, ja kaikkihan sen tietävät, että 80-asteisessa saunassa ihmisen ruumiinlämpö kohoaa 80 celsiusasteeseen. Sen vuoksi täytyy myös varoa menemästä ulos silloin, kun on yksi aste pakkasta, koska ihmisen ruumiissahan on aika paljon vettä ja veden jäätymispiste on tunnetusti 0 celsiusastetta. Vaatteet suojaavat ruumista jonkin aikaa, mutta esim. silmämunat jäätyvät ja menevät kuolioon jo muutamassa minuutissa, jos ei niiden ympärille kiedo esim. villasukkia.

   Lainaa

  45. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Jos ton Veeran juttu ois lähetetty kommentteineen niin kenellekään ei olisi epäselvää että se oli ihan vaan vitsi. Joskin huono sellainen.

   Lainaa

  46. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Keksi: Toivon sydämeni pohjasta, että Veera ei oo tosissaan…
   tiit: Onko toi Veeran päivitys todellinen kai tuosta on tehty lasu-ilmoitus? Voi lapsiparkaa. Miksi tuollaiset vastuuttomat ihmiset saa lapsia ja mitä ihanimmat jää ilman omaa nyyttiä.
   Onhan näitä. Ja sitten kun ja jos huostaanotto tehdään, tulee joku vatun Lokakuunliike itkemään kuinka ihan hyvältä ja rakastavalta äidiltä vietiin lapsi väkivalloin, kun sattui olemaan pikku naarmu kaulassa ja äiti itse oli niin väsynyt, ettei viitsinyt sellaisen takia mihinkään terkkariin.

   Lainaa

  47. Tulos: +57 (73 ääntä)
   J: Itseltänikin tulee toisinaan kyseenalaista huumoria, mutta Veeran huumori (ja nyt tosiaan toivon, että kyseessä on “huumori” eikä tosijuttu…) ampaisee kyllä kertaheitolla liian pitkälle. Toivottavasti on varmuuden vuoksi lasu tehty.
   Ottamatta kantaa Veeran huumorin tasoon, toivottavasti tajuat "varmuuden vuoksi" selkeästä vitsistä tehdyn lasun olevan ehkä typerin mahdollinen tapa lisätä jo valmiiksi ylikuormittuneen lastensuojelun työtaakkaa. Oli vitsi kuinka tyhmä tahansa, kostomielessä liian pitkälle ampaisseen huumorin takia tehty lastensuojeluilmoitus on kyllä minusta täydellinen pohjanoteeraus, ihme jeesustelua tuollainen.

   Lainaa

  48. Kaikki ulos mikä tulee 29.1.2016 2:06
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Jos Jaana on tosissaan kysymyksensä kanssa, ei voi muuta sanoo ku että ei meillä synnyttäviä ihmisiä kovin hyvin briiffata siitä mitä on tiedossa. Kyllähän nyt herrajumala se peräsuolikin siinä helposti tyhjenee kun kaikilla alavatsan lihaksilla puskee kakaraa pihalle, eikö tää oo ihan itsestäänselvää? Minäkin tiedän, eikä mulla ole edes synnyttämiseen vaadittavia värkkejä.

   Lainaa

  49. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Miksi tuo viimeisin on edes mokissa, kun kaikkihan (?) tietävät että suurin osa synnyttäjistä ulostaa siinä samalla, vähän mahdotonta pidätellä toista aukkoa jos toisesta kannustetaan ponnistamaan lapsi ulos.

   Lainaa

  50. Tulos: -28 (32 ääntä)
   Tulipas kaikenkaikkiaan kurja olo ku luki tän mokan ja siihen liittyvät kommentit! Haistakaa p...a, kurijia ihmisiä olette.

   Lainaa

  51. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Siis toi Veeran päivitys tsiisus, "en jaksa lähtee vauvan kanssa päivystykseen,mut viihteelle jaksan" vittu mikä muija,toivottavasti lapsi otetaan pois ja saa paremman kodin, olettaen,et on paska äiti muutenkin

   Lainaa

  52. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Kuulun itsekin äityleihin ja voin sanoa että tuo Veran päivitys on kyllä niin vitsillä tehty kuin voi olla. Ja siellä näkee noita päivittäin, joten ei hätää. Mutta onko vitsi hauska, voidaan olla monta mieltä. Itse en löydä siitä paljoakaan huumoria.

   Lainaa

  53. Tulos: +2 (20 ääntä)
   : Miten hitossa täällä on näin monta ihmistä luullut että toi Veeran teksti vois MITENKÄÄN olla aito? Miettikää nyt, noin iso viilto taaperon kaulassa? Eiköhän se lapsi olis kuollut verenhukkaan (aikuinenkin) jos toi olis totta. 100% selkeä trollaus.
   Samaa ihmettelin. Itse ainakin nauroin tuolle kun oli niin selvä trolli. Jutun hauskuutta vielä lisäsi juuri se, että vaikka se on noin yliampuva niin moni sen ottaa todesta ja vauhkoontuu turhanpäiten :D

   Lainaa

  54. muukalainen 1.2.2016 19:33
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   dandy: Oon selvänäkijä ja väitän että on tulossa suuri määrä kommentteja, siitä että miksi Veera on hankkinu lapsen ja pitäis olla naamaraja lapsen hankkimiselle. Voin alottaa. Miksi? Niin ja kysymykset että, ei kai Veera oikeesti oo tosissaan.
   tosissaan tai ei, kuka ees keksii tollasta? "hahhaaa keksimpä nyt hauskan jutun fb:hen!" mutta toivon että on kuitenki keksiny.

   Lainaa

  55. Sweeney Todd 2.2.2016 17:44
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Rouva: Eihän tästä nyt tuu lasta eikä paskaa…
   Siinä on jo aika rankasti ummella..

   Lainaa

  56. Tulos: +16 (18 ääntä)
   : Miten hitossa täällä on näin monta ihmistä luullut että toi Veeran teksti vois MITENKÄÄN olla aito? Miettikää nyt, noin iso viilto taaperon kaulassa? Eiköhän se lapsi olis kuollut verenhukkaan (aikuinenkin) jos toi olis totta. 100% selkeä trollaus.
   Lisäksi toi "16,5 kk" on niin absurdi tapa ilmaista lapsen ikä, että mielestäni jo siitäkin tunnistaa jutun vitsiksi (ja parodiaksi mammapalstojen ja -ryhmien keskusteluista).

   Lainaa

  57. sdjhrtfg4 3.2.2016 4:46
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Ei saatana ihmiset. Aivan selvää että Veeran päivitys on mustaa huumoria, jolla se yrittää morkata muita huonoja äitejä. Taas sen huomaa ketkä ajattelee tunteilla ja ketkä järjellä.

   Lainaa

  58. Suomalainen 3.2.2016 13:37
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Jantteri: Veera ootko tosissaan?
   tosissasi*

   Lainaa

  59. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Ei oo Jaana ainoo. Siitä vaan ei pahemmin puhuta, mutta tapahtuu lähes jokaiselle.

   Lainaa

  60. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Siis että mitä? :o Onko toi Veera tosissaan? Ihmiset osaa olla niin piittaamattomia palikoita, ettei ikinä voi olla varma.

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Veerasta voi spekuloida mitä tahansa, itellä tuli mieleen että perheenisä ollu väkivaltanen ja viiltäny lastansa ja tää on Veeran tapa hakea apua siihen ja isä tuijottanu vierestä kaikkee mahollista internetin käytöstä kasvavaan verenhukkaan. Harmi ettei ikinä saada tietää. Mutta helpommin tulee mieleen että Veera on täysin itseensä menevä kusipää joka laittaa viihteelle menemisen toisen elämän edelle.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (0 ääntä)
   dandy: Oon selvänäkijä ja väitän että on tulossa suuri määrä kommentteja, siitä että miksi Veera on hankkinu lapsen ja pitäis olla naamaraja lapsen hankkimiselle. Voin alottaa. Miksi? Niin ja kysymykset että, ei kai Veera oikeesti oo tosissaan.
   Kyse eläimestä.. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: mammapalsta, äitylit, synnytys, viilto, haava, tikit, sauna, rintamaito, kuuma, maito