Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Mielensäpahoittajat, osa 11

  Jättäkää läskit rauhaan!
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Todellisuudessa hoikka Riikka on kuvaa muokkaamalla tehnyt itsestään huomattavan ylipainoisen näköisen. Mielensäpahoittajat, osa 11

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +618 (638 ääntä)
   Jos muokkaan itsestäni mummon, pilkkaanki vanhuksia?

   Lainaa

  2. Tulos: +598 (632 ääntä)
   Olen läski. En loukkaantunut.

   Lainaa

  3. Raakakauppa 26.1.2016 0:36
   Tulos: +834 (868 ääntä)
   Maria: Olen läski. En loukkaantunut.
   Olen myös läski. Hannes loukkasi minua kuvittelemalla etten omaa huumorintajua tai että läskiyttäni pitäisi jotenkin hyssytellä. Ominaisuus se on siinä missä muutkin, erona on se että siihen voisi jopa vaikuttaa jos huvittaisi.

   Lainaa

  4. Tulos: -140 (382 ääntä)
   Olen läski ja loukkaannun helposti läskivitseistä. Saattaisin loukkaantua jos joku hoikka kaverini laittaisi tuollaisen kuvan. Periaatteessa Hannes on oikeassa läskeille nauramisesta. Itselleni ei tulisi mieleen kommentoida asiaa facebookissa, tuskin edes muiden mahdollisesti naurunalaisten ryhmien kuten vammaisten puolesta. (En voi sietää "vammasta" haukkumasanana.) Ja kolmannesta kommentista eteenpäin Hannes on idiootti (joku loukkaantuu tuostakin sanasta).

   Lainaa

  5. Tulos: +144 (168 ääntä)
   Olen läski ja käytän silti välillä tuota sovellusta. Silloin olen melko lihava, mutta en ainakaan loukkaantunut :D Hanneksella meni vähän tunteisiin.

   Lainaa

  6. Tulos: +331 (355 ääntä)
   Kukallinen burkha imetysaukoilla :D

   Lainaa

  7. Tulos: +7 (35 ääntä)
   Mikä sovellus tässä on kyseessä?

   Lainaa

  8. Tulos: +102 (130 ääntä)
   Täält löytyy jällee yks ylipainonen, joka ei loukkaantunu tost. En oo koskaa tullu ees ajatelleeks, et tollasestki vois joku tosissaa loukkaantuu.

   Lainaa

  9. Tulos: +79 (97 ääntä)
   Se on mystinen asia kuinka joidenkin ihmisten aivot tekee johtopäätöksiä. Ihmetelkäämme.

   Lainaa

  10. Tulos: -100 (136 ääntä)
   Eikös läskit voisi lahjoittaa ruokansa Afrikan nälkälapsille.

   Lainaa

  11. Tulos: -22 (44 ääntä)
   Niin joku mielensä taas pahoitti. :DD

   Lainaa

  12. Tulos: +57 (79 ääntä)
   Oikein ylitsepursuavaa sijaiskärsimistä, just näin.

   Lainaa

  13. jukkapalmu 26.1.2016 8:45
   Tulos: -59 (215 ääntä)
   En vaan jaksa ymmärtää tollasta lihavien paapomista. Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi. "Ei saa loukata lihavia!!!" Ja paskat!!! Jos joku kaveri dokaa kaiket päivät ja on menny huonoon kuntoon ja sille sanotaan että lopeta ennenkun lähtee henki ja jopa hoidetaan se kuntoutukseen jne. niin ollaan sankareita, mutta jos lihavalle sanotaan että lopeta se mässäily, syö oikein ja terveellisesti niin johan alkaa paskamyrsky että loukataan!! Läskeille porttikielto pikaruokaravintoloihin. Ei kunnon humalassa saa ostaa alkoholia, mutta kunnon läski saa aina sen tuplajuustowhoppershopper- aterian kyllä.

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (54 ääntä)
   Jeps: Jos muokkaan itsestäni mummon, pilkkaanki vanhuksia?
   Joidenkin mielestä huumori perustuu pilkkaan, enemmistön mielestä älyyn. Huumorintajuttomalta puuttuu sitä.

   Lainaa

  15. Tulos: +67 (105 ääntä)
   jukkapalmu: En vaan jaksa ymmärtää tollasta lihavien paapomista. Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi. “Ei saa loukata lihavia!!!” Ja paskat!!! Jos joku kaveri dokaa kaiket päivät ja on menny huonoon kuntoon ja sille sanotaan että lopeta ennenkun lähtee henki ja jopa hoidetaan se kuntoutukseen jne. niin ollaan sankareita, mutta jos lihavalle sanotaan että lopeta se mässäily, syö oikein ja terveellisesti niin johan alkaa paskamyrsky että loukataan!! Läskeille porttikielto pikaruokaravintoloihin. Ei kunnon humalassa saa ostaa alkoholia, mutta kunnon läski saa aina sen tuplajuustowhoppershopper- aterian kyllä.
   Et taida olla selvillä uusimmasta lihavuustutkimuksesta, jonka mukaan esim, isovanhempien kohtaama nälänhätä näkyy jälkipolvissa epigenetiikan kautta niin, että näiden keho varastoi rasvaa paljon helpommin kuin isovanhempien. Epigenetiikka tutkii mekanismeja, jotka kääntävät olemassaolevia geenejä päälle ja pois.

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (117 ääntä)
   No omasta mielestäni on moraalisesti epäilyttävää harrastaa tuollaista kuvamanipulaatiota syystä että yhteiskunnassa on vallalla lihavia tuomitseva asenne, mistä johtuen lihavat saavat osakseen pilkkaavaa ja halveksuvaa käytöstä. Liittyen sitten tuohon kuvaan, jos hoikka ihminen muokkaa itsensä lihavan näköiseksi, on se moraalisesti epäilyttävää siinä mielessä, että tarkoitus on nauraa lopputulokselle = henkilön lihavuudelle, mutta pointti on siinä, että henkilö ei ole oikeasti lihava, JOTEN siitä lihavuuden konseptista napataan se paras osio eli naurut, mutta siihen se jääkin, koska hoikan ei tarvitse kohdata lihavien kohtaamia sosiaalisia ongelmia. Mutta toisaalta myös: Hannes, hä???

   Lainaa

  17. Tulos: +95 (113 ääntä)
   On niin 2015 loukkaantua muiden ihmisten puolesta.

   Lainaa

  18. Tulos: +59 (97 ääntä)
   Ainakaan tä läskin ruoka-annoksilla ei Afrikan lapsia pelastettaisiin. Vai luuletko että eilen syömäni yksi pieni rouhesämpylä auttaisi? Ja ei, en ole ainut läski joka syö liian vähän. Älä yleistä asioita, joista et selkeästikään mitään tiedä ;)
   hmm: Eikös läskit voisi lahjoittaa ruokansa Afrikan nälkälapsille.

   Lainaa

  19. Tulos: +54 (94 ääntä)
   jukkapalmu: En vaan jaksa ymmärtää tollasta lihavien paapomista. Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi. “Ei saa loukata lihavia!!!” Ja paskat!!! Jos joku kaveri dokaa kaiket päivät ja on menny huonoon kuntoon ja sille sanotaan että lopeta ennenkun lähtee henki ja jopa hoidetaan se kuntoutukseen jne. niin ollaan sankareita, mutta jos lihavalle sanotaan että lopeta se mässäily, syö oikein ja terveellisesti niin johan alkaa paskamyrsky että loukataan!! Läskeille porttikielto pikaruokaravintoloihin. Ei kunnon humalassa saa ostaa alkoholia, mutta kunnon läski saa aina sen tuplajuustowhoppershopper- aterian kyllä.
   Koska se että sä olet lihava ei automaattisesti tarkoita sitä että olisit sairas, ihan niinku laihuuskaan ei voi automaattisesti tarkoittaa sitä että on terve. Tässä on ongelmana nimenomaan se stigma jota lihavat ihmiset joutuvat kokemaan, ja ne yhteiskunnan asenteet ja ongelmat lihavuutta kohtaan, niitä pitäisi päästä purkamaan ja tällainen "hahhah editoin itsestäni läskin" ei ihan oikeasti aiheuta mitään muuta kuin lisää sitä negatiivista asennetta näitä ihmisiä kohtaan. Ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko ymmärtääkseen että nämä asiat ei elä missään tyhjiössä vaan ihan oikeasti vaikuttaa ympäristöön ja rakenteisiin.

   Lainaa

  20. Tulos: -104 (114 ääntä)
   Yebs: On niin 2015 loukkaantua muiden ihmisten puolesta.
   ai sä elät vasta viime vuotta.

   Lainaa

  21. Tulos: +47 (71 ääntä)
   Kaikenlaisille ihmisille nauraminen lopetettava heti! Lihavat, laihat, pitkät, lyhyet, keskikokoiset, rumat, kauniit, vakavat, hauskat, keltaiset, valkoiset, mustat ja siniset ihmiset eivät halua että heille nauretaan. Nyt naamaperuslukemille, kaikki!

   Lainaa

  22. Tulos: +36 (60 ääntä)
   V: Koska se että sä olet lihava ei automaattisesti tarkoita sitä että olisit sairas, ihan niinku laihuuskaan ei voi automaattisesti tarkoittaa sitä että on terve. Tässä on ongelmana nimenomaan se stigma jota lihavat ihmiset joutuvat kokemaan, ja ne yhteiskunnan asenteet ja ongelmat lihavuutta kohtaan, niitä pitäisi päästä purkamaan ja tällainen “hahhah editoin itsestäni läskin” ei ihan oikeasti aiheuta mitään muuta kuin lisää sitä negatiivista asennetta näitä ihmisiä kohtaan. Ei tarvitse olla mikään ydinfyysikko ymmärtääkseen että nämä asiat ei elä missään tyhjiössä vaan ihan oikeasti vaikuttaa ympäristöön ja rakenteisiin.
   Vahinko että V on oikeassa. Koitapa laittaa vaikkapa USAssa blackface jonnekin naamiaisiin, ja saattaa tulla pieniä sosiaalisia ongelmia, koska rakenteellinen syrjintä joidenkin mielestä ei ole hauskaa. On turha loukkaantua jos ei ole ihan pakko, mutta jos tuollaisia kuvia alkaisi esiintyä omassa feedissäni niin saattaisi tulla pientä hiljaista blokkia. Ja en ole ylipainoinen tai afrikkalaisamerikkalainen, tai kukallisen, imetysaukollisen burkan käyttäjä, vaikka viimeisintä olisin jos sellaisen jostain saisi =).

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Pisti jotenkin silmään tuo "nykypäivän profiilikuva".

   Lainaa

  24. Tulos: -8 (46 ääntä)
   Ottaa pannuun toi "läskien" uhrautuminen. Sananvapauskaan ei tarkoita sitä että oilisi oikeeus olla kuulematta ielipiteitä jota ei halua tai ei tykkää. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse sanoa ääneen omaa mieltä parantaakseen. En henkilökohtaisesti ole ikinä kommentoinut kenenkään ulkonäköä kehulla tai paheksuen, koska ei ole minun asiani. Itsetuntoni on kuitenkin pirstaloitu sillä että minun painostani "läskit" saavat mielestään huomautella koska kokevat sen jotenkin oikeutetuksi, kun olen nin laiha. Tekopyhää. Mikäli aikoo loukata muita, on hyväksyttävä se tosiasia että muillakin on tarve loukata sinua.

   Lainaa

  25. Tulos: +3 (11 ääntä)
   ano: Mikä sovellus tässä on kyseessä?
   Kyseessä todennäköisesti sovellus nimeltä Fatbooth

   Lainaa

  26. Tulos: -5 (41 ääntä)
   M: Et taida olla selvillä uusimmasta lihavuustutkimuksesta, jonka mukaan esim, isovanhempien kohtaama nälänhätä näkyy jälkipolvissa epigenetiikan kautta niin, että näiden keho varastoi rasvaa paljon helpommin kuin isovanhempien. Epigenetiikka tutkii mekanismeja, jotka kääntävät olemassaolevia geenejä päälle ja pois.
   Et ole tainnut ymmärtää lukemaasi tutkimusta. Se, että keho varastoi energiaa rasvaksi helpommin kuin lihasmassaksi ei tarkoita, että se keho muuttuu ikiliikkujaksi ja luo energiaa tyhjästä. Tuo geneettinen taipumus tekee lihasmassan kasvattamisesta työläämpää, koska energia varastoituu suuremmalla osin rasvana, eikä esim. lihasmassana tai suoraan solujen energianlähteinä toimivina molekyyleinä. Vastaavasti se tarkoittaa, että valitettavasti myös lyhytaikaiset jaksot, jolloin kokonaisenergiansaanti on positiivinen, näkyvät "vyötäröllä". Yhtälö on joka tapauksessa helvetin yksinkertainen, jos kuluttaa enemmän kuin syö, paino putoaa, ja kuluta vähemmän kuin syöt niin paino nousee. Siihen ei geenit vaikuta.

   Lainaa

  27. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Sargee: siihen ei geenit vaikuta
   Aivan totta, mutta kyse ei ollutkaan siitä, vaan siitä onko systemaattinen syrjintä epäoikeudenmukaista -on aivan tutkittua tietoa että lihavista, varsinkin naisista, tehdään negatiivisia yleistyksiä joiden seurauksena heidän on esim. vaikeampi saada töitä. (Olin juuri lukemassa tätä: http://www.socwomen.org/wp-content/uploads/2010/05/fact_04-2008-wom-size.pdf ). On totta että "keskitysleireillä ei ollut lihavia ihmisiä" ie. kilojouleja ei ilmesty tyhjästä, mutta on myös totta että yhteiskunnalla on erilaisia älyttömiä ennakkoluuloja joiden pohjalta oikeutetaan vastenmielistä käyttäytymistä muita ihmisiä kohtaan, eikä sellaista ole mitään syytä edistää.

   Lainaa

  28. Kovaelämäedessä 26.1.2016 19:21
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   hmm: ai sä elät vasta viime vuotta.
   Miten ihminen voi olla noin tyhmä? Sanonta verrattavissa sanontaan että jokin on "so last season", mutta aina on joku, joka on liian hidas ymmärtämään.

   Lainaa

  29. Tulos: -27 (41 ääntä)
   Kovaelämäedessä: Miten ihminen voi olla noin tyhmä? Sanonta verrattavissa sanontaan että jokin on “so last season”, mutta aina on joku, joka on liian hidas ymmärtämään.
   Ai vai on ihminen tyhmä, jos ei ymmärrä samoja asioita tai ei omaa samanlaista huumoria kuin sinä. No olet varmaan sitten itsekkin tyhmä. Kun et kerta ymmärtänyt lauseeni vitsiä.

   Lainaa

  30. muukalainen 26.1.2016 21:41
   Tulos: -9 (35 ääntä)
   ite oon lyhyt. nauran itelleni että: oon niin pieni että lyön pääni sohvapöytään, hukkapätkä, yms. loukkaanko sillon lyhytkasvusia? :D kyllä itelleen saa/ pitää pystyä nauramaan :D mun elämä ois aika tylsää jos en naurais itelleni. ainakun joku sanois kääpiöks, pitäis mun varmaan loukkaantuu näitten teorioitten mukaan.

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (60 ääntä)
   muukalainen: ite oon lyhyt. nauran itelleni että: oon niin pieni että lyön pääni sohvapöytään, hukkapätkä, yms. loukkaanko sillon lyhytkasvusia? kyllä itelleen saa/ pitää pystyä nauramaan mun elämä ois aika tylsää jos en naurais itelleni. ainakun joku sanois kääpiöks, pitäis mun varmaan loukkaantuu näitten teorioitten mukaan.
   Olet oikeassa siinä että itselleen on hyvä osata nauraa. Ero tässä tapauksessa on kuitenkin se, että sinä olet oikeasti lyhyt, kun taas Riikka ei oikeasti ole lihava. Riikka ei vitsaile omalla kustannuksellaan. Riikan kuva on hauska juuri siksi koska hän on muokannut itsestään lihavan. Toisin sanoen lihavuus on hänen ja hänen kavereidensa mielestä naurettavaa. Riikka ei kuitenkaan itse ole lihava, joten käytännössä Riikka nauraa ihan muille kuin itselleen. Kuulostaa ehkä kaukaa haetulta, mutta jos asiaa ajattelee hetken, on se aika selkeä. En silti itse rupeaisi meuhkaamaan tuolla lailla, enkä usko että tarkoitus oli pahoittaa kenenkään mieltä.

   Lainaa

  32. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Jos lihava ihminen laittaisi päinvastaisen kuvan, niin kukaan ei nauraisi. Kaikki vain paasaisivat huonosta itsetunnosta.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (19 ääntä)
   Olen imettävä äiti. En loukkaannu, jos Hannes photoshoppaa itestään kuvan imettämässä.

   Lainaa

  34. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Raakakauppa: Olen myös läski. Hannes loukkasi minua kuvittelemalla etten omaa huumorintajua tai että läskiyttäni pitäisi jotenkin hyssytellä. Ominaisuus se on siinä missä muutkin, erona on se että siihen voisi jopa vaikuttaa jos huvittaisi.
   Aika vitun hyvä asenne :D

   Lainaa

  35. Tulos: +9 (25 ääntä)
   Aika harva ylipainoinen oikeasti syö vähemmän kuin kuluttaa. Voidaan puida hamaan tappiin hitaasta aineenvaihdunnasta yms, mutta fakta on että jos ylipainoisten ruokatottumuksia seurataan pitkällä aikavälillä, energiaa kertyy liikaa eikä sitä yleensä kuluteta edes kohtuullisella liikunnalla. Olen tämän todennut kaikissa niissä laihdutusryhmissä ja -porukoissa, joissa olen ollut mukana. Ja itse olen yksi näistä.

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (16 ääntä)
   jukkapalmu: En vaan jaksa ymmärtää tollasta lihavien paapomista. Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi. “Ei saa loukata lihavia!!!” Ja paskat!!! Jos joku kaveri dokaa kaiket päivät ja on menny huonoon kuntoon ja sille sanotaan että lopeta ennenkun lähtee henki ja jopa hoidetaan se kuntoutukseen jne. niin ollaan sankareita, mutta jos lihavalle sanotaan että lopeta se mässäily, syö oikein ja terveellisesti niin johan alkaa paskamyrsky että loukataan!! Läskeille porttikielto pikaruokaravintoloihin. Ei kunnon humalassa saa ostaa alkoholia, mutta kunnon läski saa aina sen tuplajuustowhoppershopper- aterian kyllä.
   Samaa mieltä ! Lihavuus voi olla periytyvää joo, mutta Suomessa lihavista ainakin 75% syö liikaa ja liikkuu liian vähän! -> ei välttämättä tuu lihavaksi tosta, mut saa muita tauteja jotka kerryttää esim nesteitä kehoon ja nostaa verenpainetta (=lihoo)! Ja totuus on siis et se on oma vika, helppo pistää sairauden piikkiin...

   Lainaa

  37. Tulos: +5 (11 ääntä)
   hmm: ai sä elät vasta viime vuotta.
   Jep jep... joku ei taas tajunnu mitä kyseisellä kommentilla tarkoitetaan

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sanokaa miksi haluatte, mutta mielestäni oikeasti on aika loukkaavaa väheksyä toisen tuntemuksia tai nauraa toisen mielen pahoittamiselle. En silti tarkoita, että tuossa kohtaa täytyisi anteeksi pyydellä, mutta voisi jättää bensan heittämisen tuleen, vaikka tyyppi omasta mielestä ylireagoisikin.

   Lainaa

  39. Tulos: -8 (12 ääntä)
   M: Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi.
   Varsinkaan sellasten ketkä on tietoisesti syönny ittensä paakuksi.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Lisbe: Samaa mieltä ! Lihavuus voi olla periytyvää joo, mutta Suomessa lihavista ainakin 75% syö liikaa ja liikkuu liian vähän! -> ei välttämättä tuu lihavaksi tosta, mut saa muita tauteja jotka kerryttää esim nesteitä kehoon ja nostaa verenpainetta (=lihoo)! Ja totuus on siis et se on oma vika, helppo pistää sairauden piikkiin…
   Ai vaan 75% läskeistä syö liikaa ja loput 25% tekee mitä? Yhteyttää hiilidioksidista sokeria, kuten kasvit?

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Olen läski ja pilkkaan mielelläni uskovia.

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kukallinen burkha jossa on imetysaukko :,DD JUURI SE MITÄ SUVAKKIMIEHET TARVITSEE

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuvamanipulointi, kuva, profiilikuva, kuvankäsittely, kuvanmuokkaus, läski, ylipaino, ylipainoinen, loukkaantua, loukkaus, nauraa, imetys