Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 27

Kun äitylit saavat vauhtia vaseliinista.
Mammapalstalta päivää, osa 27

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -110 (260 ääntä)
      Jollain ei ole huumorintajua :D

      Lainaa

    2. Tulos: +952 (974 ääntä)
      Äitylit oikeesti jakaa ihan liikaa. (tirsk)

      Lainaa

    3. Tulos: +607 (617 ääntä)
      ÄiTyLIt ei ikinä petä

      Lainaa

    4. Tulos: +384 (392 ääntä)
      Vaseliinissa on omat riskinsä

      Lainaa

    5. We get it, you smoke weed 19.1.2016 1:15
      Tulos: +628 (640 ääntä)
      Onko tuolla ryhmässä mitään muuta kun tällaisia "nyt mä kyllä avaudun" julkaisuja/helvetin outoja kysymyksiä?

      Lainaa

    6. Tulos: +154 (182 ääntä)
      Täytyy kyllä myöntää, että nyt tyrskähdin ja seurauksena sipsit näytöllä. Voi vaseliini.

      Lainaa

    7. Tulos: +250 (312 ääntä)
      Joku ilmeisesti masturboi väärin.

      Lainaa

    8. Tulos: -8 (92 ääntä)
      Arvelinki että nuo kaks ensimmäistä päätyy tänne kun näin ne äityleissä

      Lainaa

    9. Tulos: -35 (49 ääntä)
      Vaseliinilla hyvin liukastuu.

      Lainaa

    10. Tulos: +45 (63 ääntä)
      Yritin lukee Siljan kysymyksen kommentteja...

      Lainaa

    11. Tulos: +207 (221 ääntä)
      Toisinaan tulee tunne, että noita juttuja postaillaan ihan vartavasten siinä mielessä, että päätyisivät tänne.

      Lainaa

    12. Tulos: +5 (31 ääntä)
      texmex: Äitylit oikeesti jakaa ihan liikaa. (tirsk)
      Jos antaessaan aina saa,niin kahta mieluummin antaa.

      Lainaa

    13. Tulos: +85 (95 ääntä)
      Ei kai tuossa Siljan kysymyksessä sinällään mitään väärää ole, ehkä en omalla nimellä puoli-julkiseen Facebook-ryhmään laittaisi, mutta kuitenkin :D

      Lainaa

    14. Tulos: +226 (252 ääntä)
      Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.

      Lainaa

    15. Tulos: +55 (63 ääntä)
      We get it, you smoke weed: Onko tuolla ryhmässä mitään muuta kun tällaisia “nyt mä kyllä avaudun” julkaisuja/helvetin outoja kysymyksiä?
      Ei.

      Lainaa

    16. Tulos: +85 (89 ääntä)
      Rakkuloita: Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.
      Ehkä se kaveri ei halunnu olla yksin tautien kanssa? ;) suojaamatontahan ne harrasti. Ja käsittämätöntä mitä asioita tuolla jaellaan

      Lainaa

    17. Tulos: +46 (68 ääntä)
      Mikä näitä vaivaa? Hyi helvetti mitä sakkia!

      Lainaa

    18. Tulos: +243 (255 ääntä)
      : ÄiTyLIt ei ikinä petä
      Kyllä ne pettää, ja sitten vielä kertookin siitä kovaan ääneen koko ryhmälle. Ba dum tsh.

      Lainaa

    19. Tulos: +152 (162 ääntä)
      Koska kyse äityleistä, ymmärsin "talvikuivat huulet" ensin väärin.

      Lainaa

    20. Tulos: -11 (79 ääntä)
      Siljan kannattais opetella saamaan orgasmi. Masturbaatio ei vielä kerro onko räpellys johtanut loppuun asti ja entistä pahemman munantuskan perusteella uskallan epäillä, että Silja-parka ei osaa itselleen orkkua antaa...

      Lainaa

    21. Tulos: +45 (63 ääntä)
      Janinan poikaystävältä klassinen freudilainen lipsahdus.

      Lainaa

    22. unelmana ÄiTyLIt 19.1.2016 18:37
      Tulos: +56 (58 ääntä)
      Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin "jono", taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.

      Lainaa

    23. Tulos: -23 (45 ääntä)
      Rakkuloita: Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.
      Yleisesti ottaen olen hygieniasta kanssasi samaa mieltä. Mutta yli 90% maapallon väestöstä kantaa jo herpesvirusta, niin ei yksinomaan sen herppeksen pelossa tarvitse olla rasvailematta itseään toisten salvoilla.

      Lainaa

    24. Onnellinen Sinkku 19.1.2016 19:23
      Tulos: -70 (100 ääntä)
      Naiset osaa olla kyllä ärsyttäviä ja tyhmiä. Jotenkin vielä tuntuu että äitiys korostaa molempia ominaisuuksia.

      Lainaa

    25. true äityli 19.1.2016 22:09
      Tulos: +27 (29 ääntä)
      unelmana ÄiTyLIt: Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin “jono”, taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.
      Viime kuuleman mukaan jonossa on noin 9000 ihmistä. Mitään kriteerejä ei ole paitsi että olet nainen. Siinä sitten vaan jatkamaan jonotusta.

      Lainaa

    26. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Janina parka. :D Kyllä loukkaantuisin.

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Äityleihin hakemus ja jonottaminen. Juurihan oli ylläpitäjän julkaisu ja jono tyhjät KOKONAAN tässä 2kk sisään. Ja nyt siellä on toinen Yp nakannut taas pari päivää porukkaa sisälle joten, ei siellä jonossa hirveän kauaa homehtua tarvitse.

      Lainaa

    28. kaikki ei ole samanlaisia 20.1.2016 8:16
      Tulos: +36 (50 ääntä)
      Woiwoi: Siljan kannattais opetella saamaan orgasmi. Masturbaatio ei vielä kerro onko räpellys johtanut loppuun asti ja entistä pahemman munantuskan perusteella uskallan epäillä, että Silja-parka ei osaa itselleen orkkua antaa…
      Tai sitten on kuten minä. Orgasmin jälkeen tekee mieli vain enemmän ja enemmän. Saan hyvin helposti orgasmin ja monta peräkkäin. Nälkä kasvaa syödessä...

      Lainaa

    29. Tulos: +22 (24 ääntä)
      true äityli: Viime kuuleman mukaan jonossa on noin 9000 ihmistä. Mitään kriteerejä ei ole paitsi että olet nainen. Siinä sitten vaan jatkamaan jonotusta.
      Jotenkin tekis mieli mennä kärpäseksi katsomaan sitä, moniko niistä 9000 ihmisestä ei ole feissarimokien lukijoita menossa hakemaan viihdettä muinakin päivinä kuin vaan silloin kun feissarimokat niitä julkasee.

      Lainaa

    30. Tulos: +41 (41 ääntä)
      Sprinkles: Yleisesti ottaen olen hygieniasta kanssasi samaa mieltä. Mutta yli 90% maapallon väestöstä kantaa jo herpesvirusta, niin ei yksinomaan sen herppeksen pelossa tarvitse olla rasvailematta itseään toisten salvoilla.
      Suurin osa ihmisistä ehkä kantaa jotakin herpesvirusta, mutta kaikki eivät, ja herpestä on kahta tyyppiä, eli jos kannat vaikka ykköstyypin herpesvirusta niin voit edelleen saada tartunnan kakkostyypistä ja toisin päin. Eli jos vaikka sulla itelläs olis jo genitaaliherpes niin huuliasi jonkun eri virustyyppiä kantavan limakalvoihin tai niiden eritteisiin hieroessasi voit saada huuliherpeksen. Että ei oo hauska juttu ja en kokeilis kotona.

      Lainaa

    31. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Rakkuloita: Suurin osa ihmisistä ehkä kantaa jotakin herpesvirusta, mutta kaikki eivät, ja herpestä on kahta tyyppiä, eli jos kannat vaikka ykköstyypin herpesvirusta niin voit edelleen saada tartunnan kakkostyypistä ja toisin päin. Eli jos vaikka sulla itelläs olis jo genitaaliherpes niin huuliasi jonkun eri virustyyppiä kantavan limakalvoihin tai niiden eritteisiin hieroessasi voit saada huuliherpeksen. Että ei oo hauska juttu ja en kokeilis kotona.
      Herpesvirusta on itseasiassa kahdeksaa eri tyyppiä, tosin yleisintä simplex- tyyppiä on kahta, kuten mainitsit. Jompaakumpaa kantaa lähes jokainen piilevänä, toisille puhkeaa oireellisena ajoittain. Itse olen lapsuudesta asti kärsinyt silloin tällöin yskänrokosta (huuliherpes), ja yhä edelleen kolmenkympin kynnykselläkin kohtaan niitä idiootteja, jotka luulevat sen tarkoittavan, että minulla on myös genitaaliherpes..

      Lainaa

    32. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Kaiken lisäksi vaseliinin on todettu muistaakseni jossain olevan melko huono liukaste. (löysin jutun: "Vaseliini ja muut öljypohjaiset liukasteet haurastuttavat kondomia, jolloin se voi hajota yhdynnän aikana.") Melko mulkkua toimintaa kyllä. Jos pitää vaseliinia liukasteena, eikö kannattaisi olla erikseen 'huulienrasvausvaseliini' ja 'yhdyntäliukastevaseliini'..

      Lainaa

    33. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Mää: Kaiken lisäksi vaseliinin on todettu muistaakseni jossain olevan melko huono liukaste. (löysin jutun: “Vaseliini ja muut öljypohjaiset liukasteet haurastuttavat kondomia, jolloin se voi hajota yhdynnän aikana.”) Melko mulkkua toimintaa kyllä. Jos pitää vaseliinia liukasteena, eikö kannattaisi olla erikseen ‘huulienrasvausvaseliini’ ja ‘yhdyntäliukastevaseliini’..
      Kyllä, olet oikeassa. Mutta A. Jutusta voisi joku päätellä ettei kondomia käytetty. B. Kerrankos sitä kännissä...

      Lainaa

    34. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Tuo Äitylit pitäisi lopettaa kun sinne näköjään tuo yhteiskunnan "kerma" kokoontuu jakamaan viisauksiaan. Ainakin itse saan päänsäryn joka kerta kun luen noiden ääliöitten älynväläyksiä täällä. Sanokaa että nuo sankarit ovat se promille koko yhteisön jäsenmäärästä ja palauttakaa uskoni ihmiskuntaan ja suomalaisiin, pliis!

      Lainaa

    35. Tulos: +1 (1 ääni)
      unelmana ÄiTyLIt: Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin “jono”, taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.
      Ylläpito pitää vissiin taukoa.. Sinne ropisee hirveä määrä päivässä liittymispyyntöjä ja ylläpito (ymmärtääkseni 1 ihminen) yrittää tarkistaa pyytäjien iän, sukupuolen ja onko lapsia, niin siinä on melkoinen urakka..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitylit, äidit, mammapalsta, panisin, äiti, poikaystävä, masturbointi, vaseliini