Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 27

Kun äitylit saavat vauhtia vaseliinista.
Suurenna näkymä
Mammapalstalta päivää, osa 27
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -107 (257 ääntä)
   Jollain ei ole huumorintajua :D

   Lainaa

  2. Tulos: +948 (970 ääntä)
   Äitylit oikeesti jakaa ihan liikaa. (tirsk)

   Lainaa

  3. Tulos: +604 (614 ääntä)
   ÄiTyLIt ei ikinä petä

   Lainaa

  4. Tulos: +382 (390 ääntä)
   Vaseliinissa on omat riskinsä

   Lainaa

  5. We get it, you smoke weed 19.1.2016 1:15
   Tulos: +625 (637 ääntä)
   Onko tuolla ryhmässä mitään muuta kun tällaisia "nyt mä kyllä avaudun" julkaisuja/helvetin outoja kysymyksiä?

   Lainaa

  6. Tulos: +151 (179 ääntä)
   Täytyy kyllä myöntää, että nyt tyrskähdin ja seurauksena sipsit näytöllä. Voi vaseliini.

   Lainaa

  7. Tulos: +249 (311 ääntä)
   Joku ilmeisesti masturboi väärin.

   Lainaa

  8. Tulos: -8 (92 ääntä)
   Arvelinki että nuo kaks ensimmäistä päätyy tänne kun näin ne äityleissä

   Lainaa

  9. Tulos: -35 (49 ääntä)
   Vaseliinilla hyvin liukastuu.

   Lainaa

  10. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Yritin lukee Siljan kysymyksen kommentteja...

   Lainaa

  11. Tulos: +205 (219 ääntä)
   Toisinaan tulee tunne, että noita juttuja postaillaan ihan vartavasten siinä mielessä, että päätyisivät tänne.

   Lainaa

  12. Tulos: +6 (30 ääntä)
   texmex: Äitylit oikeesti jakaa ihan liikaa. (tirsk)
   Jos antaessaan aina saa,niin kahta mieluummin antaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +84 (94 ääntä)
   Ei kai tuossa Siljan kysymyksessä sinällään mitään väärää ole, ehkä en omalla nimellä puoli-julkiseen Facebook-ryhmään laittaisi, mutta kuitenkin :D

   Lainaa

  14. Tulos: +224 (248 ääntä)
   Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.

   Lainaa

  15. Tulos: +55 (63 ääntä)
   We get it, you smoke weed: Onko tuolla ryhmässä mitään muuta kun tällaisia “nyt mä kyllä avaudun” julkaisuja/helvetin outoja kysymyksiä?
   Ei.

   Lainaa

  16. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Rakkuloita: Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.
   Ehkä se kaveri ei halunnu olla yksin tautien kanssa? ;) suojaamatontahan ne harrasti. Ja käsittämätöntä mitä asioita tuolla jaellaan

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (68 ääntä)
   Mikä näitä vaivaa? Hyi helvetti mitä sakkia!

   Lainaa

  18. Tulos: +243 (253 ääntä)
   : ÄiTyLIt ei ikinä petä
   Kyllä ne pettää, ja sitten vielä kertookin siitä kovaan ääneen koko ryhmälle. Ba dum tsh.

   Lainaa

  19. Tulos: +152 (160 ääntä)
   Koska kyse äityleistä, ymmärsin "talvikuivat huulet" ensin väärin.

   Lainaa

  20. Tulos: -10 (78 ääntä)
   Siljan kannattais opetella saamaan orgasmi. Masturbaatio ei vielä kerro onko räpellys johtanut loppuun asti ja entistä pahemman munantuskan perusteella uskallan epäillä, että Silja-parka ei osaa itselleen orkkua antaa...

   Lainaa

  21. Tulos: +46 (62 ääntä)
   Janinan poikaystävältä klassinen freudilainen lipsahdus.

   Lainaa

  22. unelmana ÄiTyLIt 19.1.2016 18:37
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin "jono", taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.

   Lainaa

  23. Tulos: -20 (42 ääntä)
   Rakkuloita: Hirveen hauska juttu toi vaseliinikeissi, musta ainakin on kivaa altistaa kaverini ihan huomaamatta vahingossa tuntemattoman kännihoidon herpekselle ja sit nauraa viel päälle.
   Yleisesti ottaen olen hygieniasta kanssasi samaa mieltä. Mutta yli 90% maapallon väestöstä kantaa jo herpesvirusta, niin ei yksinomaan sen herppeksen pelossa tarvitse olla rasvailematta itseään toisten salvoilla.

   Lainaa

  24. Onnellinen Sinkku 19.1.2016 19:23
   Tulos: -66 (96 ääntä)
   Naiset osaa olla kyllä ärsyttäviä ja tyhmiä. Jotenkin vielä tuntuu että äitiys korostaa molempia ominaisuuksia.

   Lainaa

  25. true äityli 19.1.2016 22:09
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   unelmana ÄiTyLIt: Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin “jono”, taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.
   Viime kuuleman mukaan jonossa on noin 9000 ihmistä. Mitään kriteerejä ei ole paitsi että olet nainen. Siinä sitten vaan jatkamaan jonotusta.

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Janina parka. :D Kyllä loukkaantuisin.

   Lainaa

  27. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Äityleihin hakemus ja jonottaminen. Juurihan oli ylläpitäjän julkaisu ja jono tyhjät KOKONAAN tässä 2kk sisään. Ja nyt siellä on toinen Yp nakannut taas pari päivää porukkaa sisälle joten, ei siellä jonossa hirveän kauaa homehtua tarvitse.

   Lainaa

  28. kaikki ei ole samanlaisia 20.1.2016 8:16
   Tulos: +37 (49 ääntä)
   Woiwoi: Siljan kannattais opetella saamaan orgasmi. Masturbaatio ei vielä kerro onko räpellys johtanut loppuun asti ja entistä pahemman munantuskan perusteella uskallan epäillä, että Silja-parka ei osaa itselleen orkkua antaa…
   Tai sitten on kuten minä. Orgasmin jälkeen tekee mieli vain enemmän ja enemmän. Saan hyvin helposti orgasmin ja monta peräkkäin. Nälkä kasvaa syödessä...

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (23 ääntä)
   true äityli: Viime kuuleman mukaan jonossa on noin 9000 ihmistä. Mitään kriteerejä ei ole paitsi että olet nainen. Siinä sitten vaan jatkamaan jonotusta.
   Jotenkin tekis mieli mennä kärpäseksi katsomaan sitä, moniko niistä 9000 ihmisestä ei ole feissarimokien lukijoita menossa hakemaan viihdettä muinakin päivinä kuin vaan silloin kun feissarimokat niitä julkasee.

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Sprinkles: Yleisesti ottaen olen hygieniasta kanssasi samaa mieltä. Mutta yli 90% maapallon väestöstä kantaa jo herpesvirusta, niin ei yksinomaan sen herppeksen pelossa tarvitse olla rasvailematta itseään toisten salvoilla.
   Suurin osa ihmisistä ehkä kantaa jotakin herpesvirusta, mutta kaikki eivät, ja herpestä on kahta tyyppiä, eli jos kannat vaikka ykköstyypin herpesvirusta niin voit edelleen saada tartunnan kakkostyypistä ja toisin päin. Eli jos vaikka sulla itelläs olis jo genitaaliherpes niin huuliasi jonkun eri virustyyppiä kantavan limakalvoihin tai niiden eritteisiin hieroessasi voit saada huuliherpeksen. Että ei oo hauska juttu ja en kokeilis kotona.

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Rakkuloita: Suurin osa ihmisistä ehkä kantaa jotakin herpesvirusta, mutta kaikki eivät, ja herpestä on kahta tyyppiä, eli jos kannat vaikka ykköstyypin herpesvirusta niin voit edelleen saada tartunnan kakkostyypistä ja toisin päin. Eli jos vaikka sulla itelläs olis jo genitaaliherpes niin huuliasi jonkun eri virustyyppiä kantavan limakalvoihin tai niiden eritteisiin hieroessasi voit saada huuliherpeksen. Että ei oo hauska juttu ja en kokeilis kotona.
   Herpesvirusta on itseasiassa kahdeksaa eri tyyppiä, tosin yleisintä simplex- tyyppiä on kahta, kuten mainitsit. Jompaakumpaa kantaa lähes jokainen piilevänä, toisille puhkeaa oireellisena ajoittain. Itse olen lapsuudesta asti kärsinyt silloin tällöin yskänrokosta (huuliherpes), ja yhä edelleen kolmenkympin kynnykselläkin kohtaan niitä idiootteja, jotka luulevat sen tarkoittavan, että minulla on myös genitaaliherpes..

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (20 ääntä)
   Kaiken lisäksi vaseliinin on todettu muistaakseni jossain olevan melko huono liukaste. (löysin jutun: "Vaseliini ja muut öljypohjaiset liukasteet haurastuttavat kondomia, jolloin se voi hajota yhdynnän aikana.") Melko mulkkua toimintaa kyllä. Jos pitää vaseliinia liukasteena, eikö kannattaisi olla erikseen 'huulienrasvausvaseliini' ja 'yhdyntäliukastevaseliini'..

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mää: Kaiken lisäksi vaseliinin on todettu muistaakseni jossain olevan melko huono liukaste. (löysin jutun: “Vaseliini ja muut öljypohjaiset liukasteet haurastuttavat kondomia, jolloin se voi hajota yhdynnän aikana.”) Melko mulkkua toimintaa kyllä. Jos pitää vaseliinia liukasteena, eikö kannattaisi olla erikseen ‘huulienrasvausvaseliini’ ja ‘yhdyntäliukastevaseliini’..
   Kyllä, olet oikeassa. Mutta A. Jutusta voisi joku päätellä ettei kondomia käytetty. B. Kerrankos sitä kännissä...

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Tuo Äitylit pitäisi lopettaa kun sinne näköjään tuo yhteiskunnan "kerma" kokoontuu jakamaan viisauksiaan. Ainakin itse saan päänsäryn joka kerta kun luen noiden ääliöitten älynväläyksiä täällä. Sanokaa että nuo sankarit ovat se promille koko yhteisön jäsenmäärästä ja palauttakaa uskoni ihmiskuntaan ja suomalaisiin, pliis!

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (1 ääni)
   unelmana ÄiTyLIt: Onkohan ÄiTyLIt-ryhmään pitkäkin “jono”, taikka jotkut kriteerit (kuten kuva jälkikasvusta), joiden perusteella varmistetaan, että ryhmään pääsevät liittymään vain aidot oikeat ÄiTyLIt? Olisi ihanaa saada tällaista mieltä kohottavaa lueskeltavaa muulloinkin kuin tiistaisin ja torstaisin, mutta liittymispyyntööni ei kuulu vastausta.
   Ylläpito pitää vissiin taukoa.. Sinne ropisee hirveä määrä päivässä liittymispyyntöjä ja ylläpito (ymmärtääkseni 1 ihminen) yrittää tarkistaa pyytäjien iän, sukupuolen ja onko lapsia, niin siinä on melkoinen urakka..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: äitylit, äidit, mammapalsta, panisin, äiti, poikaystävä, masturbointi, vaseliini