Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kylän kovin kaahari

Paikallinen hurjapää herättää paheksuntaa yllättävällä kulkuneuvolla.
Kylän kovin kaahari

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +672 (698 ääntä)
   Haluaisin kyllä nähdä tämän muorin tukka putkella viilettämässä! Kiitos loistavista päivityksistä ja yön piristyksistä :)

   Lainaa

  2. Tulos: +380 (420 ääntä)
   Tämän kun näkisi omin silmin. Jos kysytään tarvitseeko hän apua ja kysyjä saakin vain syljet päälle, niin kyllä tämä neitokainen ansiatsisi tuplaten takaisin.

   Lainaa

  3. Tulos: +269 (283 ääntä)
   Huligaaneja, huligaaneja kaikkialla!

   Lainaa

  4. Tulos: +476 (496 ääntä)
   "Etten never kysy enää"........

   Lainaa

  5. rullatuolilla itsekin 19.1.2016 1:56
   Tulos: -268 (420 ääntä)
   Kova täti saa olla kun rullatuolilla (= esim. toimistotuolit) pystyy näillä lumilla menemään. Hyvä jos maton reunoista selviää.

   Lainaa

  6. Tulos: +282 (292 ääntä)
   Tässä muorissahan on legenda-ainesta.

   Lainaa

  7. Tulos: +203 (245 ääntä)
   Mä oon törmännyt häneen ja kauhuissani soitin hätäkeskukseenkin. :D

   Lainaa

  8. Tulos: -44 (172 ääntä)
   Mia: Mä oon törmännyt häneen ja kauhuissani soitin hätäkeskukseenkin.
   Ja siis kuvainnoillisesti, en kirjaimellisesti

   Lainaa

  9. Raaka-Arska 19.1.2016 3:15
   Tulos: -63 (97 ääntä)
   Tuhatta ja sataa rullatuolilla. Riiiiight :D

   Lainaa

  10. Tulos: +121 (123 ääntä)
   TurboMummo :)

   Lainaa

  11. Tulos: +288 (290 ääntä)
   Vielä äskettäin puhuttiin että nuoriso rellestää ja rällää, mutta näyttää nuo vanhuksetkin osaavan. :D

   Lainaa

  12. Tulos: +496 (540 ääntä)
   "Muistan tapauksen jo 80-luvulta. Silloin oli vielä mies ja normi pyörätuoli" Sukupuoltaan vaihtanut pyörätuolikaaharimummo.

   Lainaa

  13. purppurakruunu 19.1.2016 5:04
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   Kids these days...

   Lainaa

  14. Tulos: -64 (134 ääntä)
   TT: “Muistan tapauksen jo 80-luvulta. Silloin oli vielä mies ja normi pyörätuoli” Sukupuoltaan vaihtanut pyörätuolikaaharimummo.
   Tässä kohtaa itelle tuli sellanen tunne, että mikäköhän tästä on totta ja mikä ei.

   Lainaa

  15. Tulos: +297 (315 ääntä)
   kylläh: Tässä kohtaa itelle tuli sellanen tunne, että mikäköhän tästä on totta ja mikä ei.
   Tai oiskohan kyse siitä, että rouvalla oli silloin vielä mies?

   Lainaa

  16. Tulos: +55 (113 ääntä)
   Rullatuoli ja pyörätuoli ovat ihan eri asioita.

   Lainaa

  17. Tulos: +297 (305 ääntä)
   Tuli mielikuva viritetystä pyörätuolista, jonka kylkiin on teipattu liekkikuviot ja huligaanimummo ajelee keskisormeaan vilkutaen.

   Lainaa

  18. Tulos: -9 (87 ääntä)
   GJN: Tämän kun näkisi omin silmin. Jos kysytään tarvitseeko hän apua ja kysyjä saakin vain syljet päälle, niin kyllä tämä neitokainen ansiatsisi tuplaten takaisin.
   Nii, eihän ihmisellä voi mitenkään olla sekä fyysistä että psykkiistä ongelmaa yhtä aikaa, vai miten?

   Lainaa

  19. Tulos: +30 (56 ääntä)
   rullatuolilla itsekin: Kova täti saa olla kun rullatuolilla (= esim. toimistotuolit) pystyy näillä lumilla menemään. Hyvä jos maton reunoista selviää.
   Mielikuva tästä :D :::Dddd

   Lainaa

  20. Tulos: +88 (106 ääntä)
   Tässä tulee kyllä mieleen että jos mummeli on eläny elämänsä samalla asenteella jo ennen rullatuoliaikaa niin en ollenkaan ihmettele että nyt sitten istuu rullatuolissa. Asioilla kun tuuppaa olemaan syy ja seuraus. Ja mihinkäs se nuoruuden jääräpäisyys katoaisi sitten vanhana rullatuolissa. Kerran kusipää aina kusipää on se mitä olen huomannut tähänastisella elämänpolulla.

   Lainaa

  21. entinen kassa 19.1.2016 11:08
   Tulos: -41 (71 ääntä)
   Pyörätuoli väki, siis nämä sähkökäyttöiset vehkeet, on usein harvinaisen huonokäytöksistä sakkia, ikävä homma.

   Lainaa

  22. Tulos: +55 (79 ääntä)
   Kova on nähtävästi mummo kaahaileen kun koko kylä tapauksen tuntee! Kovasti on ihmisillä mielipiteitä ja muistoja hänestä ja hänen töppäilyistä, vanhemmat jo vuodesta 80 kun hän oli vielä mies ja kulki vielä tavallisella tuolilla. Kovasti on meininki muuttunu tähän päivään:D

   Lainaa

  23. Tulos: +86 (86 ääntä)
   Itellä on myös tämmöinen sähköpyörätuolissa istuva setä tullu Helsingissä itäväylällä vastaan samalla kaistalla aamuruuhkassa taannoin. Nyrkkiään vaan pui vastaantuleville vaikka itse tuli sillä tuolillaan väärään suuntaan ja aivan väärässä paikassa...

   Lainaa

  24. Tulos: -7 (23 ääntä)
   sssh: Kova on nähtävästi mummo kaahaileen kun koko kylä tapauksen tuntee! Kovasti on ihmisillä mielipiteitä ja muistoja hänestä ja hänen töppäilyistä, vanhemmat jo vuodesta 80 kun hän oli vielä mies ja kulki vielä tavallisella tuolilla. Kovasti on meininki muuttunu tähän päivään:D
   Pieni kylä ja vähän tapahtumia. Viime mätäkuussakaan ei tappajahauki purrut kenenkään lasta, joten tilanne eskaloituu talven mittaan, viimeistään helmikuussa. Ihmiset nyt vain tarvitsevat draamaa - jos sitä ei ole, se tehdään.

   Lainaa

  25. Tulos: +11 (13 ääntä)
   sssh: Kova on nähtävästi mummo kaahaileen kun koko kylä tapauksen tuntee! Kovasti on ihmisillä mielipiteitä ja muistoja hänestä ja hänen töppäilyistä, vanhemmat jo vuodesta 80 kun hän oli vielä mies ja kulki vielä tavallisella tuolilla. Kovasti on meininki muuttunu tähän päivään:D
   Ai kamala!! :'DD

   Lainaa

  26. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Tekstiä mukaillen sanoisin, et jos tämä on negatiivisinta, mitä on internetissä nähnyt kirjoitettavan, ni kannattaa joskus tulla toisenkin kerran vilkaisemaan.

   Lainaa

  27. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Jonkun pitäisi mennä kertomaan mummolle, että vuoden alusta on laki muuttunut ja nyt on hänenkin laillista ajaa jalkakäytävällä, kunhan vauhtia on alle 15km/h. Ote Liikenne- ja viestintäministeriön tiedotteesta: "Kevyet, enintään 15 km/h kulkevat laitteet rinnastettaisiin liikennesäännöissä potkulautoihin ja rullaluistimiin, eli niihin sovellettaisiin jalankulkijan liikennesääntöjä. Kävelyä avustavan tai korvaavan laitteen käyttö on tähän saakka ollut sallittua vain vammaisille henkilöille. Tämä rajoitus poistettaisiin. Isompia, enintään 25 km/h kulkevia laitteita saisi käyttää polkupyöräilijän liikennesäännöillä, mutta tasapainottuvia kulkuvälineitä kuten Segwayta saisi käyttää myös jalkakäytävillä sillä edellytyksellä, että niillä ajetaan enintään kävelynopeutta."

   Lainaa

  28. Raakakauppa 20.1.2016 0:23
   Tulos: -32 (34 ääntä)
   "Eiköhän tämä ole se areena, jonka kautta ehkä voisi saada viestiä eteenpäin." No, ei oikeastaan ole. Viestin luulisi saavan paremmin eteenpäin jos vaikka osoittaisi sen viestin toivotulle vastaanottajalle, esimerkiksi suullisesti. Tai jos toiselle puhuminen niin pelottaa, niin tuossa tapauksessa poliisille soitto on mahdollisuus. Come on, tyypit. Jos joku vituttaa, kertokaa sille itselleen.

   Lainaa

  29. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Pyörätuolissa tai ei niin ei tasan oikeuta tuollaiseen käytökseen. Jos liikaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita niin kannattaa olla yhteydessä jonnekin tahoon

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Go nokian hurjin mummo, go!

   Lainaa

  31. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Naurattaa ajatus rullatuolista ajoradalla :D

   Lainaa

  32. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Olen 20v sitten mennyt kaverin kanssa kysymään pyörätuolinaiselta tarvitseekohän apua, kun apua huuteli. Kiitoksena avun tarjoamisesta alkoi huutaa raiskaus ja koetti ajaa päälle.

   Lainaa

  33. Tulos: +5 (13 ääntä)
   B-p: Olen 20v sitten mennyt kaverin kanssa kysymään pyörätuolinaiselta tarvitseekohän apua, kun apua huuteli. Kiitoksena avun tarjoamisesta alkoi huutaa raiskaus ja koetti ajaa päälle.
   :'D

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Come on niuhis, sehän sanoi, että anteeksi maallikkoilmaisu!
   Norsu: Rullatuoli ja pyörätuoli ovat ihan eri asioita.

   Lainaa

  35. PussyJuices 20.1.2016 11:55
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   "Etten never kysy enää" = Että en ei koskaan kysy enää. Tuplakielto samassa virkkeessä!

   Lainaa

  36. Tulos: -26 (28 ääntä)
   Pisti silmään toi ettei kyseisessä paikassa muka aurattaisi kunnolla kävelyteitä? Pystyyköhän tolla pyörätuolilla sitten muuallakaan kuin autotiellä ajamaan? Kävelevätkö jalankulkijatkin autotiellä? Täytyy kyllä olla kyseessä aika köyhä kaupunki, jos ei ole kävelyteitä varaa aurata :D:D Helsingissä aurataan ihan reunamillakin sijaitsevat koiranulkoilutuspolut keskellä peltoa.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (22 ääntä)
   TT: “Muistan tapauksen jo 80-luvulta. Silloin oli vielä mies ja normi pyörätuoli” Sukupuoltaan vaihtanut pyörätuolikaaharimummo.
   Mä kiinnitin myös erityisesti tuohon huomiota! :D Juu juu, tarkoitti varmaan, että hänellä oli mies, mutta lauserakenne vähän ontuu..

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Okei, tää on ehdottomasti hauskin juttu minkä olen ikinä tältä sivustolta bongannut. Mä en tiedä naurattaako mua enemmän kuvitella päässäni näky tästä tyypistä, vai tämän tyypin helevettihin-koko-sakki-elämänasenne, mutta tää pelasti mun päivän, ehkä jopa koko viikon.

   Lainaa

  39. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Aika jännä... jopa tästä jutustä pääsi joku omaan kyynisyyteensä onanoiva kommentoimaan "mahtoikohan mennä just noin". Päivitys: "Näin perhosen" Kommentti: "Ei varmaan menny noin, luin ton netistä ja kaveri kertoi jo seitkytluvulla. Pitääkö näitä oikeesti keksiä, eikö kellekään tapahdu oikeesti mitään enää?"

   Lainaa

  40. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Hopssan: Nii, eihän ihmisellä voi mitenkään olla sekä fyysistä että psykkiistä ongelmaa yhtä aikaa, vai miten?
   Voi toki olla. En ole mikään empatian maisteri, mutta silläkin on rajansa. Sopimattomalla käytöksellä tulisi aina olla seuraamukset takaisin, koska muutoin tämä käytös jatkuu.

   Lainaa

  41. Tulos: +29 (33 ääntä)
   B-p: Olen 20v sitten mennyt kaverin kanssa kysymään pyörätuolinaiselta tarvitseekohän apua, kun apua huuteli. Kiitoksena avun tarjoamisesta alkoi huutaa raiskaus ja koetti ajaa päälle.
   Se oli puumamummo, jonka raiskaus-huutelu tarkoitti omaa toimintaansa (tai sen yritystä) eikä suinkaan syyllistää teitä auttajia :D Siis avutonta vanhusta esittäen uikuttaa apua, ja kun joku hyväuskoinen mies (tai mistäs sitä tietää vaikka naisistakin tykkäisi) lähestyy, yrittää ajaa päälle = kammeta avuntarjoajan syliinsä siihen tuoliin ja körötellä saaliineen kohti auringonlaskua :D

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Pitkänkissankatu! :'D

   Lainaa

  43. King Arthur 22.1.2016 16:32
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Pan: Se oli puumamummo, jonka raiskaus-huutelu tarkoitti omaa toimintaansa (tai sen yritystä) eikä suinkaan syyllistää teitä auttajia Siis avutonta vanhusta esittäen uikuttaa apua, ja kun joku hyväuskoinen mies (tai mistäs sitä tietää vaikka naisistakin tykkäisi) lähestyy, yrittää ajaa päälle = kammeta avuntarjoajan syliinsä siihen tuoliin ja körötellä saaliineen kohti auringonlaskua
   Ehkä ainoa raiskausvitsi jolle olen koskaan nauranut.

   Lainaa

  44. heimosenkeimo 12.11.2021 14:14
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   kuinka lammas suomalainen voi olla kun pahottaa mielensä kaahailevasta rullatuoli mummosta. sitä kyrpii just tommoset normot. saan taas tästäkin kommentista miinusta koska normot hyökkää narniasta aina negatiivistä kommenttia vastaan. onnea sinne kuplaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ylinopeus, kaahata, kaahari, pyörätuoli, heijastin