Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 25

Mies soluttautuu äityleihin.
Mammapalstalta päivää, osa 25

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +736 (782 ääntä)
      Nyt on kyllä niin hirvittävä tilanne... Että oli pakko antaa mokalle peukku (ylös) jo yksinomaan tuon hirvittävän tilannekuvan johdosta!

      Lainaa

    2. Larry Gengurch 15.12.2015 1:17
      Tulos: +246 (272 ääntä)
      Ensimmäistä mokaa lukiessa jo mietinkin, kuinka hauskaa olisi itsekin olla osa tätä huumoriarvoltaan todella tasokasta ryhmää. Lähimmäksi taitaa päästä hankkimalla vaimon ja lapsen, joten niitä odotellessa :'D

      Lainaa

    3. Tulos: +153 (179 ääntä)
      Miehille vinkiksi, vaikka kyllähän sen nyt varmaan kaikki jo tietääkin: eikös olekin aivan tavattoman helppoa tehdä sellainen feikkiprofiili, mihin vaan naisen nimi itselle, niin luulisi sillä oven äityleihinkin avautuvan :D

      Lainaa

    4. Tulos: +56 (86 ääntä)
      Oiii! Mulla onkin ollut jo niin ikävä äityleitä!

      Lainaa

    5. Tulos: -216 (238 ääntä)
      Hyvinhän tuo Piian whatsapp toimi, hän onnistui kutsumaan Jannen peuhaaman äityleiden kanssa. Nam nam.

      Lainaa

    6. Tulos: +216 (226 ääntä)
      Onki Piia sama henkilö joka aikoinaan avautui feispuukissa, kun netti, netti, netti ei toimi?

      Lainaa

    7. Tulos: -101 (121 ääntä)
      Gun, mouth , NOW!

      Lainaa

    8. Tulos: +27 (175 ääntä)
      Kuinka pyykinpesu tekee miehestä romanttisen ?

      Lainaa

    9. Raakakauppa 15.12.2015 5:50
      Tulos: +207 (255 ääntä)
      hattufolio: Kuinka pyykinpesu tekee miehestä romanttisen ?
      Ne on ne pienet jutut elämässä ja parisuhteessa... :D

      Lainaa

    10. S. aivartelija 15.12.2015 6:08
      Tulos: +115 (171 ääntä)
      En minä nyt tuota ensimmäistä pahana pidä. Jos ei kukaan ole kertonut, että whatsupp toimii eri tavalla kuin tekstiviestit, niin sitten asia kerrotaan ja sen jälkeen hän ei enää ole tyhmä, eikös vain. Kukaan teistä ei tiedä mitään vielä syntyessään, vaan asiat opitaan. Google asiasta vie ensimmäisillä osumilla demille ja vauvalle(!) ja oikein etsimällä piti etsiä, ennen kuin löysi asiallisen tekstin aiheesta. Minusta on naurettavaa nauraa, jos joku ei tiedä asioita heti, koska jokaisella naurajalla on takuulla jostain muusta asiasta yleistiedossa puutteita.

      Lainaa

    11. Neiti äityli 15.12.2015 6:14
      Tulos: +50 (60 ääntä)
      Otetaanko äityileihin enää ketään, minä olen kaksi viikkoa sitten kysynyt pääsisinkö näin mahtavaan ryhmään ja odottaa tilassa on vaan :(

      Lainaa

    12. Tulos: +74 (80 ääntä)
      Neiti äityli: Otetaanko äityileihin enää ketään, minä olen kaksi viikkoa sitten kysynyt pääsisinkö näin mahtavaan ryhmään ja odottaa tilassa on vaan
      Kauheet jonot on sinne. Ite oon ollu jonossa monta kuukautta.

      Lainaa

    13. Tulos: +178 (182 ääntä)
      Neiti äityli: Otetaanko äityileihin enää ketään, minä olen kaksi viikkoa sitten kysynyt pääsisinkö näin mahtavaan ryhmään ja odottaa tilassa on vaan
      Odottaja ei ole vielä äityli.

      Lainaa

    14. Tulos: +166 (186 ääntä)
      Raakakauppa: Ne on ne pienet jutut elämässä ja parisuhteessa…
      Onneks mun mies pesee pyykkiä ja muutenkin osallistuu kotitöihin ihan joka päivä. Se on sit vissiin romantiikan mestari... Tai ihan vaan vastuullinen isä ja puoliso.

      Lainaa

    15. Tulos: +167 (193 ääntä)
      Jos pyykkäävä mies on ihme niin ehkä kannattaisi ottaa omillaan asunut mies, eikä mitään pikkupoikaa suoraan äidin helmoista. Luulisi lapsiperheessä olevan muutenkin tekemistä kuin olla lasten lisäksi äitinä aikuiselle miehelle. Kyllä naiset jaksavat vielä nykypäivänäkin olla sellaisia tehopakkauksia, että ei voi kuin ihailla. Itse en pienen lapsen äitinä voisi kuvitellakkaan, että lapsen, töiden ja kotitöiden ohella paapoisin vielä aikuista miestä. Miehen jarruraitakalsarit pyykkiin ja kiikuttaa avattu kalja sohvalla rötköttävälle äijälle? Onneksi oma mies osaa olla arjessa se aikuinen eikä peukalo keskellä kämmentä kotitöiden tai lapsen hoitamisen osalta.

      Lainaa

    16. Tulos: +14 (56 ääntä)
      Kyllä kaikki ÄiTyLiT-ryhmään halajavat ovat itse älyllisesti samaa tasoa, tai sairaita masokisteja. Mua ahistaa jo aivan tarpeeksi nämä muutamat otteet, jotka Feissarimokiin nostetaan. Tämmöset tyypit sitten liikkuvat vapaana meidän muiden keskuudessa. Jos joka päivä pitäisi lukea tämmösiä aivopieruja, niin olisi kyllä vaikea jaksaa ylläpitää uskoa ihmiskuntaa kohtaan.

      Lainaa

    17. Tulos: -100 (114 ääntä)
      Selittäkää nyt tyhmälle tuo eka? Se on siis (ilmeisesti vahingossa) laittanut nettiyhteyden pois eikä saa sitä päälle ja kysyy apua Facebookissa. So?! Teen myös itse samaa, jos puhelin joskus temppuilee, että laitan sit miehelle mese-viestin tietokoneella... Vai mikä tässä oli se juttu?

      Lainaa

    18. Tulos: +81 (105 ääntä)
      Ovatko kaikki äitylit ihan oikeasti alakouluikäisiä pikkutyttöjä aikuisten naisten kehoissa?
      Typoi: Selittäkää nyt tyhmälle tuo eka? Se on siis (ilmeisesti vahingossa) laittanut nettiyhteyden pois eikä saa sitä päälle ja kysyy apua Facebookissa. So?! Teen myös itse samaa, jos puhelin joskus temppuilee, että laitan sit miehelle mese-viestin tietokoneella… Vai mikä tässä oli se juttu?
      Juttu oli se, ettei internet-yhteyttä toimintaansa vaativa palvelu voi siirtää tietoa, mikäli yhteyttä ei ole. Suomeksi; et sä pääse nettiin jos netti ei oo päällä. Voitaisko lisätä peruskoulun opetussuunnitelmaan tietoverkkotekniikan perusteet.

      Lainaa

    19. Tulos: +91 (97 ääntä)
      Typoi: Selittäkää nyt tyhmälle tuo eka? Se on siis (ilmeisesti vahingossa) laittanut nettiyhteyden pois eikä saa sitä päälle ja kysyy apua Facebookissa. So?! Teen myös itse samaa, jos puhelin joskus temppuilee, että laitan sit miehelle mese-viestin tietokoneella… Vai mikä tässä oli se juttu?
      Ei, vaan ei tajua että Whatsapp on nettipohjainen, eli sitä ei voi käyttää ilman nettiyhteyttä. Ja sitähän se myös kysyy, lukutaito?

      Lainaa

    20. Tulos: +70 (76 ääntä)
      Juttu oli se, ettei internet-yhteyttä toimintaansa vaativa palvelu voi siirtää tietoa, mikäli yhteyttä ei ole. Suomeksi; et sä pääse nettiin jos netti ei oo päällä. Voitaisko lisätä peruskoulun opetussuunnitelmaan tietoverkkotekniikan perusteet. Haaaaa! Sisälukutaito tavoitti minut vihdoinkin!!! Ymmärsin tuon mokan ensin niin, että se kyselee, mistä saa asetuksia muokattua niin, että saa netin ylipäätään päälle koko laitteeseen. Joka siis on ihan relevantti kysymys minusta. Mutta luettuani vielä sadannen kerran, tajusin, että sehän tosiaan yrittää kysyä, miten Whatsappin saa toimimaan ilman nettiä. Jutun huumoriarvo aukesi vihdoin, kiitos kärsivällisyydestä! :D

      Lainaa

    21. Tulos: +65 (103 ääntä)
      Minkälaisia miehiä näillä äityleillä oikein on, kun noin innostutaan pyykkien pesusta? Nyt äitylit kuunnelkaa: teen meidän perheessä säännöllisesti ruokaa, tiskaan, hoidan lasta. Olen lukemattomia kertoja tehnyt kynttiläillallisen vaimolle. Tiedän mitä ajattelette; onko tuo todellinen? Huijari? Trolli? Eikö nämä olekaan heitä joista kuulee kerrottavan vain saduissa? Voin kertoa teille, olen todellinen.

      Lainaa

    22. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Typoi: Selittäkää nyt tyhmälle tuo eka? Se on siis (ilmeisesti vahingossa) laittanut nettiyhteyden pois eikä saa sitä päälle ja kysyy apua Facebookissa. So?! Teen myös itse samaa, jos puhelin joskus temppuilee, että laitan sit miehelle mese-viestin tietokoneella… Vai mikä tässä oli se juttu? Mitä ilmeisimmin kyseinen ihminen ei tajua että wa toimii netin avulla ja siks ihmettelee miksi viestit ei tule perille kun netti on pois päältä

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Käy Jannea sääliksi :I

      Lainaa

    24. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Eikös tuo pyykinpesu nyt ole ihan perusjuttu parisuhteessa, eikä mitenkään yltiöromanttista? Itsellä mies ainakin välillä innostuu puunaamaan esim. jääkaapin tai mikron ihan ilman mitään erityisjuhlallisuuksia.

      Lainaa

    25. Tulos: +26 (46 ääntä)
      Meillä mies tekee kyllä ihan kaikkea muuta, paitsi niitä pyykkihommia :D Itseasiassa tekee paljon parempaa ruokaaki ku minä. Mut jostain syystä se pyykkipuoli aina unohtuu, mutta eipä se maata kaada. Joten oisin ihan hyvin iteki voinu laittaa tommosen päivityksen :D

      Lainaa

    26. Tulos: +29 (63 ääntä)
      Linalool: Eikös tuo pyykinpesu nyt ole ihan perusjuttu parisuhteessa, eikä mitenkään yltiöromanttista? Itsellä mies ainakin välillä innostuu puunaamaan esim. jääkaapin tai mikron ihan ilman mitään erityisjuhlallisuuksia.
      Eiköhän tuo ollut sarkastinen postaus.

      Lainaa

    27. Käyttäjä 15.12.2015 12:10
      Tulos: +24 (26 ääntä)
      E: Ovatko kaikki äitylit ihan oikeasti alakouluikäisiä pikkutyttöjä aikuisten naisten kehoissa? Juttu oli se, ettei internet-yhteyttä toimintaansa vaativa palvelu voi siirtää tietoa, mikäli yhteyttä ei ole. Suomeksi; et sä pääse nettiin jos netti ei oo päällä. Voitaisko lisätä peruskoulun opetussuunnitelmaan tietoverkkotekniikan perusteet.
      Ne ovat jo! :/ Samoin kuin vaikka perustiedot oikeinkirjoituksesta, historiasta, maantieteestä... Vaikka onkin niitä, joilla ei ole noista juuri mitään aavistusta. (Esim. Feissarimokissa vuosien mittaan.) Ei vain se, mitä koulussa opetetaan, vaan se mitä siitä kuunnellaan ja muistetaan...

      Lainaa

    28. Tulos: -2 (34 ääntä)
      Sinttu: Eiköhän tuo ollut sarkastinen postaus.
      Kyllä meni kauan ennen kuin joku tämän tajusi. Muita haukutaan tyhmiksi kilpaa, taisi se kuuluisa pilkka osua omaan nilkkaan.

      Lainaa

    29. Tulos: -61 (85 ääntä)
      Äitylit täynnä femakkoja? Miksi en ole yllättynyt..terv. nainen

      Lainaa

    30. Tulos: -6 (18 ääntä)
      WhatsApp? Miksi, kun on olemassa http://telegram.org

      Lainaa

    31. Tulos: +25 (33 ääntä)
      Janne mokas. Joku oli epähuomiossa hyväksynyt sen, ja sitten menee esittelemään itsensä... noloa.

      Lainaa

    32. Tulos: +24 (32 ääntä)
      hattufolio: Kuinka pyykinpesu tekee miehestä romanttisen ?
      Lowered expectations.

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Aurinko: Miehille vinkiksi, vaikka kyllähän sen nyt varmaan kaikki jo tietääkin: eikös olekin aivan tavattoman helppoa tehdä sellainen feikkiprofiili, mihin vaan naisen nimi itselle, niin luulisi sillä oven äityleihinkin avautuvan
      Ei tartte nähä oikeestaan mitään vaivaa mihinkään, kun sinne ny pääsee kuka tahansa oli nainen ilman lapsia tai mies xd

      Lainaa

    34. Tulos: +13 (37 ääntä)
      Mun pitää varmaan alkaa päivittäin sitten laittaa facebookiin päivityksia kuinka iiik mun ihana mies on pessyt pyykit/tiskannut/kokannut/imuroinut/pyyhkinyt pölyt... Onko se nyt hehkuttamisen arvoinen asia että ihminen siivoaa kotonaan?

      Lainaa

    35. Tulos: 0 (2 ääntä)
      E: Ovatko kaikki äitylit ihan oikeasti alakouluikäisiä pikkutyttöjä aikuisten naisten kehoissa? Juttu oli se, ettei internet-yhteyttä toimintaansa vaativa palvelu voi siirtää tietoa, mikäli yhteyttä ei ole. Suomeksi; et sä pääse nettiin jos netti ei oo päällä. Voitaisko lisätä peruskoulun opetussuunnitelmaan tietoverkkotekniikan perusteet.
      Tarkoitat varmaan, että palauttaa. Eikä lisätä

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Käyttäjä: Ne ovat jo! Samoin kuin vaikka perustiedot oikeinkirjoituksesta, historiasta, maantieteestä… Vaikka onkin niitä, joilla ei ole noista juuri mitään aavistusta. (Esim. Feissarimokissa vuosien mittaan.) Ei vain se, mitä koulussa opetetaan, vaan se mitä siitä kuunnellaan ja muistetaan…
      No johan nyt. Itse muistan kyllä peruskoulussa käyneeni läpi tietotekniikan perusteita, mutta kurssi otsikolla "Tietoverkkotekniikan perusteet" tuli käytyä vasta ammattikorkeassa, joten vähän vitsillä heitin sen tuohon alkuperäiseen kommenttiini. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, ettei sillä ole mitään väliä mitä siellä koulussa opetetaan, jos oppilaita ei kiinnosta pätkän vertaa. .. Mikä muuten pätee vielä näin kolmannellakin asteella, ja on vähän surullista huomata.

      Lainaa

    37. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Surullista että pyykkäävä mies on joku ihme.

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Jaa: Äitylit täynnä femakkoja? Miksi en ole yllättynyt..terv. nainen
      Femakko? Kaikesta sitä pitää vääntää..

      Lainaa

    39. SuomenToivo 16.12.2015 22:33
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      huihju: Hyvinhän tuo Piian whatsapp toimi, hän onnistui kutsumaan Jannen peuhaaman äityleiden kanssa. Nam nam.
      Alkuperäisyyden multihuipentuma.

      Lainaa

    40. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Joke: Mun pitää varmaan alkaa päivittäin sitten laittaa facebookiin päivityksia kuinka iiik mun ihana mies on pessyt pyykit/tiskannut/kokannut/imuroinut/pyyhkinyt pölyt… Onko se nyt hehkuttamisen arvoinen asia että ihminen siivoaa kotonaan?
      Kyllä se joidenkin kanssa on, ikävä kyllä.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Joutsikka: Surullista että pyykkäävä mies on joku ihme.
      Nyt oikeesti äää ku pitää kaikesta valittaa! Minunkin mieheni pesee pyykkiäja muitakin kotihommia vähintään yhtä paljon kuin minä, ellei jopa enemmän. Mutta viimeksi minäkin olin hyvin iloinen että mies oli pessyt KAIKKI pyykit. Siis useemman koneellisen. Yleensä koriin jää aina jonkun verran pyykkiä.

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Jepajooei: Nyt oikeesti äää ku pitää kaikesta valittaa! Minunkin mieheni pesee pyykkiäja muitakin kotihommia vähintään yhtä paljon kuin minä, ellei jopa enemmän. Mutta viimeksi minäkin olin hyvin iloinen että mies oli pessyt KAIKKI pyykit. Siis useemman koneellisen. Yleensä koriin jää aina jonkun verran pyykkiä.
      Niin no, ihmisiä on kahta sorttia, niitä jotka pesevät kaikki pyykit, ja niitä jotka pesevät vaan osan.

      Lainaa

    43. Aseeton seuraeläin 1.9.2020 9:23
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Viimeisessä mokassa on sama ilmiö kuin naisten- ja miestenvessoissa: Jos nainen menee miestenvessaan, se on ihan OK naisen mielestä, mutta auta armias, jos mies menee naistenvessaan..

      Lainaa

    44. Tulos: -4 (6 ääntä)
      voi janne parkaa,joutunu hiekkapillu-ryhmään....

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, pyykit, mies, mammapalsta, äitylit, netti, WhatsApp, viestit