Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kahakka kirpputorilla, osa 27

  Suurenna näkymä

  71 kommenttia

  1. Katri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +501 (551 ääntä)

   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

     Lainaa

  2. Ripalemies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +771 (823 ääntä)

   Katri:
   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

   Androidissa on oletusfontti minkä voi vaihtaa menemällä (yleisesti) “Asetukset” -> “teemat” tai “kieli ja syöttötapa” riippuen puhelimesta OS-versiosta ja GUI:sta -> “fontit”. Eri luureissa on eri vaihtoehtoja.

   Henkilökohtainen mielipiteeni tuosta fontista koostuu huuto-oksennuksesta ja silmämunan uloskaivamisesta lusikalla. Hyi saatana.

     Lainaa

  3. Raino kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +116 (436 ääntä)

   kyl mun puolesta kaikki muijat vois liikkua tissit paljaana :D

     Lainaa

  4. Tege kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -86 (582 ääntä)

   Siellä on taas joku vähän rumempi ja painavampi yksilö kateellisena kommentoimassa nuoremman ja parempi kroppaisen muijan kuvaa.

     Lainaa

  5. Svonkey kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +46 (70 ääntä)

   Katri:
   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

   Taitaa olla puhelimella otettu screenshotti.

     Lainaa

  6. FMteam kirjoitti:
   VN:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1106 (1160 ääntä)

   Ripalemies: Henkilökohtainen mielipiteeni tuosta fontista koostuu huuto-oksennuksesta ja silmämunan uloskaivamisesta lusikalla. Hyi saatana.

   Tämä ei ole mielipiteesi vaan totuus.

     Lainaa

  7. Nero kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -40 (54 ääntä)

   Katri:
   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

   Joskus oli ainakin olemassa selaimeen lisättävä “Facebookin muokkaus” -lisäosa, millä sai mm. vaihdettua koko sivun väriä ja fonttia. Olisiko joku tämän tyylinen käytössä henkilöillä?

     Lainaa

  8. nöpö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (37 ääntä)

   Katri:
   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

   Fontin (ja muutenkin koko ulkoasun) voi kustomoida lataamalla selaimeen (Firefox/Chromium/Chrome) Stylish-lisäosan ja kirjoittamalla omat tyylit. Kaikkien nettisivujen ulkoasu on siis tätä kautta muokattavissa.

   Firefoxilla voi tehdä saman myös lataamatta lisäosaa luomalla profiilikansioon (Linuxilla ~/.mozilla/firefox/{hash}.default/chrome/, OS X:llä ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/{hash}.default/chrome, Windowsista en tiedä) userContent.css -nimisen tiedoston ja kirjoittamalla sinne omat tyylit.

     Lainaa

  9. snøre kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +192 (316 ääntä)

   Kui mä en huomaa näitä kuuluisia nännejä? Vasemmassa rinnassa näkyy toi pieni kuhmu mut eihä nänni siinä sijaitse (kyllä, jokaisen anatomia on erilainen mutta ymmärtänette mitä haen). Tuliks Hennalle jotenkin yllätyksenä et miehetkin omistaa samat nännit kuin naisetkin vai mikä ton jättihymiön tarkotus oli? “äksdee sanoit et miehilläki on nännit”.

     Lainaa

  10. Poks kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +282 (312 ääntä)

   Vapauttakaa nännit ja niin edelleen! On se kumma että joku niin kovin pahastuu hieman pilkottavasta nännistä.. Mene saunaan hölmö!

     Lainaa

  11. KonnaJee kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +79 (87 ääntä)

   Alko koskee tosissaan päähän toi fontti, kaikella kunnioituksella tontyylistä fonttia käyttäville

     Lainaa

  12. Kirikiri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +464 (484 ääntä)

   Paidan läpi näkyi nänni! Peittäkää silmänne moisen herutuksen edessä, tyrkkynänni rikkoo siveellisyyssääntöjä! Pue päällesi nänninpeittävät rintaliiviesteet, äläkä kuunaan anna moisen hirvistyksen näkyä!

   Oh, paitsi jos olet mies. Koska vain naisten nännit ovat seksiobjekteja.
   Imettäjät kiittävät.

     Lainaa

  13. ??? kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +240 (274 ääntä)

   Rintaliivit tuntuu kamalilta. Kaikilla on nännit. End of story.

     Lainaa

  14. Petkele kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +113 (123 ääntä)

   Nonni, siin on nänni.

     Lainaa

  15. Gerbiili kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -96 (148 ääntä)

   Rintsikat unohtuu helposti varsinkin jos aamulla tulee tulipalokiire. On mukava ylläri poinaystävälle sitten illemmalla ;)

     Lainaa

  16. Banaani kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +257 (277 ääntä)

   Ihme luonnosta vieraantumista tämäkin. Jos naisten nännien näkyminen olisi tavanomaista niin ketään ei kiinnostaisi. Niinkuin muslimimaissa miehellä nytkähtää heti kun naisen nilkka tai kaula vilahtaa, kun eivät moisia ihmeitä jatkuvasti näe, on täällä muka joku yhtä kamala raja rikottu jos nänni näkyy. Te joiden mielestä “nännien ei kuulu näkyä kiitos”: mikä ero sillä, että te teette toisen ihmisen nänneistä oman ongelmanne, on sen asian kanssa että joissain kulttuureissa nimenomaan naisen pitää piilottaa koko vartalonsa ettei vain kukaan mies kiinnittäisi seksuaalisessa mielessä huomiota? Jos nilkkojen näyttäminen vapaasti on teidän mielestänne naisen oikeus niin miksei nännien sitten? -ne asiat naisesta seksualisoidaan joita naisissa kollektiivisesti piilotellaan. Järkisyyt lienevät vähissä, kulttuurisia tottumuksia kaikki tyynni.

     Lainaa

  17. Gerbiili kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -14 (26 ääntä)

   Typot. *huoh* ei jaksa olla skarppna neljältä aamuyöllä

     Lainaa

  18. Mauno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +56 (112 ääntä)

   Päivän sana vois olla tilannetaju. Haittaako jos joku laittaa kirpparille myynti-ilmoituksen jossa nännit/tissivako/tissit/pylly näkyy? Ei. Laittaisinko minä sellaisen ilmoituksen? En. Mutta on olemassa tilanteita missä on ihan soveliasta pukeutua kunnolla ja asiallisesti.

     Lainaa

  19. Kaka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +207 (221 ääntä)

   Mauno:
   Päivän sana vois olla tilannetaju. Haittaako jos joku laittaa kirpparille myynti-ilmoituksen jossa nännit/tissivako/tissit/pylly näkyy? Ei. Laittaisinko minä sellaisen ilmoituksen? En. Mutta on olemassa tilanteita missä on ihan soveliasta pukeutua kunnolla ja asiallisesti.

   Samaa mieltä, ja ainakin minusta tämä kuva täytti kunnollisen ja asiallisen kuvan merkit. Ihan selvästi paita oli pääosassa.

     Lainaa

  20. Sofia kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +150 (180 ääntä)

   Yleensä vihaan, kun mistään ei saa olla eri mieltä, kun joku ottaa kateellisuuskortin esiin, mutta nyt täytyy kyllä poikkeuksellisesti sanoa, että Henna on helkutin kateellinen näistä tisseistä. Ja niin oon minäkin, jos ovat aidot!

     Lainaa

  21. Anni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +175 (179 ääntä)

   No siis voi luoja tää on some!

   Paras argumentti ikinä.

     Lainaa

  22. Jen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +62 (116 ääntä)

   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja :D siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

     Lainaa

  23. hmp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +117 (131 ääntä)

   snøre:
   Kui mä en huomaa näitä kuuluisia nännejä? Vasemmassa rinnassa näkyy toi pieni kuhmu mut eihä nänni siinä sijaitse (kyllä, jokaisen anatomia on erilainen mutta ymmärtänette mitä haen). Tuliks Hennalle jotenkin yllätyksenä et miehetkin omistaa samat nännit kuin naisetkin vai mikä ton jättihymiön tarkotus oli? “äksdee sanoit et miehilläki on nännit”.

   Mielenkiintoista olis tietää, et missähän sinä kuvittelet nännien sijaitsevan, jos ei tuossa missä Jannilla on tuo pieni “kuhmu. :DD

     Lainaa

  24. Miihku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +24 (60 ääntä)

   Hyvät tissit :)

     Lainaa

  25. Miu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +189 (197 ääntä)

   No mul ainaki näkyy nännit jopa urheilurintsikoiden läpi jos on kylmä ja nännit nöpöttää, ei sille saatana voi mitään. Kai sekin sitten on herutusta :D

     Lainaa

  26. E kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +56 (72 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   Heh. Mietinkin, että aika epäedullinen kuvakulma jos oli tarkoitusta esitellä ainoastaan kyseistä paitaa.

     Lainaa

  27. Jepjep kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -78 (110 ääntä)

   Tyypillinen lautarintainen nainen, kitisee kateudesta kun jollakin on luonnostaan isommat.

     Lainaa

  28. JoJo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +81 (95 ääntä)

   vau. Laita collegepaita myyntiin fb-kirppikselle ja tule haukutuksi tyrkkyhutsuksi.

     Lainaa

  29. murrehirmu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +108 (124 ääntä)

   Tege:
   Siellä on taas joku vähän rumempi ja painavampi yksilö kateellisena kommentoimassa nuoremman ja parempi kroppaisen muijan kuvaa.

   Juu, pelkästään kaikki pullukathan on kateellisia ja etenkin rumia ns. “normaalipainoisille”. Not.

   Terveisin, pullukka

   Ps. Ei häirtise nännit eikä tissit!

     Lainaa

  30. snøre kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -15 (71 ääntä)

   hmp: Mielenkiintoista olis tietää, et missähän sinä kuvittelet nännien sijaitsevan, jos ei tuossa missä Jannilla on tuo pieni “kuhmu. :DD

   Itse paikantaisin nännin rinnan päähän, tuo kuhmu aika alhaalla siihen verrattuna. Mutta toistan: jokaisen anatomia erilainen, voi hyvin olla että se onkin se kuuluisa nänni.

     Lainaa

  31. Reksi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (72 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   Ja huomiostahan on väärin nauttia… On vähintään kohtuullista tulla haukutuksi “tyrkkyhutsuksi”. Huhhu.

     Lainaa

  32. korallikakku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +23 (53 ääntä)

   snøre: Itse paikantaisin nännin rinnan päähän, tuo kuhmu aika alhaalla siihen verrattuna. Mutta toistan: jokaisen anatomia erilainen, voi hyvin olla että se onkin se kuuluisa nänni.

   Siis miten ihmeessä “alhaalla”?!. Eihän se nänni PYÖREÄN rinnan päälläkään voi olla?! Voi luoja! Jossain dekolteellako sen mielestäsi olisi?! Käypä vähän tutustumassa Googlen kuvapalveluun, jos ikä riittää.

   Jos rinta olisi tilavuudeltaan yhden desin, saattaisi nänni törröttää taivasta kohti, koska naiselta puuttuisi kaikki rasvakudos rinnasta.

     Lainaa

  33. korallikakku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +80 (86 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   No tämä muuttaa mielipiteeni. Tosin Hennan käsitys rintsikoista on aika rajoittunut. Kuvassa ei tosiaan olekaan rintsikoita ja ko. Janni-neiti on kuvaillut itseään kymmeniä kertoja ilman alusvaatteita, mutta Henna hei, mene käymään rintsikkakaupassa ja totea itsekin, että vain puolissa rintsikoissa on toppaukset. Muut ovat ihan ohuesta kankaasta tehtyjä ja kyllä niissä nännit sanoo “hellou” kylmällä ilmalla.

     Lainaa

  34. rikka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +64 (66 ääntä)

   En kyl huomannu ennenkuin Henna alkoi huomauttelemaan.
   Itsekin käytän usein urheilurintsikoita (mukavammat kuin perinteiset), joista saattaa välillä näkyä vähän nännin muoto läpi. Ei oo vakavaa. Nännit meillä kaikilla on :D

     Lainaa

  35. Hairysteed kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (23 ääntä)

   Hennalle löysempi pipo!

     Lainaa

  36. yli opisto hörho kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (22 ääntä)

   Huomasin nännin jo ennen kuin luin kommentteja, mutta olenkin mies.

   Ei siinä kyllä mtn mokaa ole. Enemmänkin se moka on tuolla Hennalla.

     Lainaa

  37. Kerubi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -22 (46 ääntä)

   Siis, melkein näkyvästä naisen nännistä riehaantuvat toiset naiset. Niin sen pitää mennäkin. Naisten tehtävänä kollektiivisesti on pitää huolta toistensa moraalista. Nimittäin, jos nyt ei heti pistetä yksissänaisin nänniänsä melkein vilauttavaa naista kuriin, hän kohta unohtaa paitakuvasta rintaliivien lisäksi myös paidan. Ja se olisi jo vastoin sitä moraalia, josta piti pitää huolta. Tästä voisi jatkaa (ja esim. H. Laasanen onkin jatkanut) kehittelyä eteenpäin, mutta tuskin esimerkkitapauksen naiset asiaa näin miettivät. Heitä vain paheksutti ja he toivat paheksuntansa ilmi.

     Lainaa

  38. Sannni kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +26 (46 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   No kunhan ne vaatteet ovat oikeasti olemassa ja oikeasti myytävänä niin mitä sitten? En tosiaankaan ostaisi housuja jotka joku on kuvannut itsensä päällä ilman alkkareita, mutta siinähän kuvaa, se on netin kirppariyhteisö. Eli ei siis mikään vakava asia. Kuka tahansa joka osaa laittaa tietokoneen päälle on kyllä ennenkin nähnyt vieraan nännin, ja kestää sen. Jättää ostamatta ja jatkaa elämää.

     Lainaa

  39. snøre kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -58 (106 ääntä)

   korallikakku: Siis miten ihmeessä “alhaalla”?!. Eihän se nänni PYÖREÄN rinnan päälläkään voi olla?! Voi luoja! Jossain dekolteellako sen mielestäsi olisi?! Käypä vähän tutustumassa Googlen kuvapalveluun, jos ikä riittää.

   Jos rinta olisi tilavuudeltaan yhden desin, saattaisi nänni törröttää taivasta kohti, koska naiselta puuttuisi kaikki rasvakudos rinnasta.

   Kyllä, minä, 20-vuotias muija, en tiedä naisen anatomiasta mitään, viimeksi näin nännin kun äiti imetti. Suuri salaisuuteni on paljastunut. Jumalauta.

   En voi hävitä tätä argumenttikisaa kaltaisellesi idiootille, joten pakko selventää lisää. Koska Janni on 22-vuotias, oletan ettei hänen rintansa roiku eikä näin ollen nännien päät osoita lattiaan – todisteena vielä Jannin lisäämä kuva. Jos itse vaikka kokeilet sitä googlausta, saatat huomata että kiinteässä rinnassa nänni on siinä keskellä koko komeutta – siis rinnan päässä. Tuo kuhmu kuvassa taas on aika matalalla, se ei ole rinnan päässä. Siksi epäilen mahtaako koko kuhmu olla edes nänni, vaan pikemminkin jokin rintiskoiden osa. Selittäisi myös miksei kuhmu näy toisessa rinnassa. Ja kolmannen kerran vielä: jokaisen anatomia on yksilöllinen, hyvin mahdollista että se on kuin onkin nänni, mutta epäilen. Saatana.

     Lainaa

  40. kpt kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -12 (32 ääntä)

   Hennaa vaan keljuttaa kun Jannilla on aivan upeat tissit.

     Lainaa

  41. yövuorolainen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +43 (51 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   Missä niitä kuvia on lisää? Ihan vaan että tarina aukeaisi mulle paremmin…

     Lainaa

  42. Miims kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (18 ääntä)

   Toi Henna ei yleisesti ottaenkaa kulje täysillä. On useemmas ryhmässä päivittäin haastamassa riitaa.

     Lainaa

  43. Nöpöttäjä kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +10 (20 ääntä)

   Mulla näkyy nännit poikkeuksetta melkein kaikkien urheiluliivien läpi aina, jos en pistä toppauksia erikseen väliin. Nykyään onneksi omistan näitä toppauksia, mutta joskus nekin lipsahtaa paikoiltaan, niin sit oon usein joku yksnänninen. Noloa, mut minkäs voi. Ihan luomurinnat löytyy, mutta onhan ne melko isot ja nännit ilmeisesti erityisen terhakkaat.

     Lainaa

  44. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (30 ääntä)

   yövuorolainen: Missä niitä kuvia on lisää? Ihan vaan että tarina aukeaisi mulle paremmin…

   Mitä, joku joka ei perustele “kaveri pyytää” tai jollain muulla vastaavalla syyllä.

     Lainaa

  45. Nomes kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -35 (71 ääntä)

   Nänniheitteri ilmoittautuu! Itteeni kyllä haittaa näkyvät nännit. En käsitä miten kukaan nainen voi liikkua ilman rintaliivejä julkisesti. Se ois ihan hirveetä jos ruuhkassa tai muussa tilanteessa joku hipasis mun nänniä vahingossa. Karmivaa! Enkä myöskään pysty kattoo muuta kuin nännejä jos jollain ne töpöttää paidan läpi. Hiton häiritsevää!

     Lainaa

  46. p kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +19 (29 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   Hmm.. Itse en edes huomannut koko nännejä ennen kuin siitä tuli mokassa puhe. Ja ylläoleva muuttaa ehkä vähän mielipidettäni, mutta noin yleisesti, kyllä ne nännit voi näkyä vähän vahvempienkin rintaliivien alta. Eikä tuo kuva ole mitenkään tyrkky omasta mielestäni, ehkä hieman näyttää siltä että on rintaa työnnetty vähän liioitellen eteen, mutta ei tässä kuvassa yksittäistapauksena todellakaan ole mitään järkyttymisen aihetta.

     Lainaa

  47. Masa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (29 ääntä)

   Raino:
   kyl mun puolesta kaikki muijat vois liikkua tissit paljaana

   Ja miehiltä voisi poistaa päät turhina.

     Lainaa

  48. your mom kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -11 (15 ääntä)

   Sitokaa Henna kiinni kuurakettiin ja lähettäkää kiertämään ilmakehää.

     Lainaa

  49. duh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (30 ääntä)

   Miusta Jannin kommentti, että naisetki voi kulkea paljaana on ihan ok, ei se oikeesti sukupuolta kato prkl

   Hennan ois aika ite kasvaa aikuseks :( naisilla on tissit

     Lainaa

  50. lumipapu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (37 ääntä)

   snøre: Kyllä, minä, 20-vuotias muija, en tiedä naisen anatomiasta mitään, viimeksi näin nännin kun äiti imetti. Suuri salaisuuteni on paljastunut. Jumalauta.

   En voi hävitä tätä argumenttikisaa kaltaisellesi idiootille, joten pakko selventää lisää. Koska Janni on 22-vuotias, oletan ettei hänen rintansa roiku eikä näin ollen nännien päät osoita lattiaan – todisteena vielä Jannin lisäämä kuva. Jos itse vaikka kokeilet sitä googlausta, saatat huomata että kiinteässä rinnassa nänni on siinä keskellä koko komeutta – siis rinnan päässä. Tuo kuhmu kuvassa taas on aika matalalla, se ei ole rinnan päässä. Siksi epäilen mahtaako koko kuhmu olla edes nänni, vaan pikemminkin jokin rintiskoiden osa. Selittäisi myös miksei kuhmu näy toisessa rinnassa. Ja kolmannen kerran vielä: jokaisen anatomia on yksilöllinen, hyvin mahdollista että se on kuin onkin nänni, mutta epäilen. Saatana.

   Hmm… jospa ottaisit silmälasit lipaston laatikosta, niin huomaisit, että neidillä näkyy myös tummempi nännipiha paidan läpi ja nänni on luonnollisesti siinä ihan keskellä. Nänni ei myöskään millään muotoa hänellä osoita lattiaa kohti, vaan suoraan eteenpäin. Mitä ihmettä sinä vielä epäilet??

     Lainaa

  51. Tiilimies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -14 (42 ääntä)

   Masa: Ja miehiltä voisi poistaa päät turhina.

   Oletko sinä sellainen feministi?

     Lainaa

  52. Rasistipeppu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (5 ääntä)

   snøre:
   Kui mä en huomaa näitä kuuluisia nännejä? Vasemmassa rinnassa näkyy toi pieni kuhmu mut eihä nänni siinä sijaitse (kyllä, jokaisen anatomia on erilainen mutta ymmärtänette mitä haen). Tuliks Hennalle jotenkin yllätyksenä et miehetkin omistaa samat nännit kuin naisetkin vai mikä ton jättihymiön tarkotus oli? “äksdee sanoit et miehilläki on nännit”.

   Kannattaa näytöstä säätää tota kontrastia ja kirkkautta, kunnes näkyy selvä ero tumman ja vaalean välillä.

     Lainaa

  53. 24v kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +33 (33 ääntä)

   No se nännin sijainti on kyllä nimenomaan yksilöllistä, se voi osoittaa eteen- tai vaikka alaspäin. Selvä nännihän tuo on. Snørelle tiedoksi, että vähänkään isommat tissit roikkuu kyllä jo suakin nuoremmalla. Ja ei ne nännit yleensä jää siihen entiselle paikalleen rinnan alaosan vaan lisääntyessä :D

     Lainaa

  54. Alfonz kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -23 (23 ääntä)

   Tissi tytsyn naamakuvaa?rakastuin :3

     Lainaa

  55. fakta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (39 ääntä)

   Raino:
   kyl mun puolesta kaikki muijat vois liikkua tissit paljaana

   Kunhan vaan eivät imetä. Rinnat saavat olla esillä pelkästään seksuaalisessa mielessä.

     Lainaa

  56. pups kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (14 ääntä)

   Tyrkky hutsu

     Lainaa

  57. Nipo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Tässä oppimateriaalia niille, jotka eivät tiedä miltä tissit näyttävät: http://sephiramy.tumblr.com/post/26594484273

   Ihan piirrettyjä, kyllä. Huhu kertoo, että internetistä löytyisi ihan valokuviakin..

     Lainaa

  58. Alfons kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (3 ääntä)

     Lainaa

  59. korallikakku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +5 (15 ääntä)

   24v:
   No se nännin sijainti on kyllä nimenomaan yksilöllistä, se voi osoittaa eteen- tai vaikka alaspäin. Selvä nännihän tuo on. Snørelle tiedoksi, että vähänkään isommat tissit roikkuu kyllä jo suakin nuoremmalla. Ja ei ne nännit yleensä jää siihen entiselle paikalleen rinnan alaosan vaan lisääntyessä

   Snørelle itseasiassa kävi varmaan juuri noin. Kymmenenvuotiaana hänellä alkoi nännien alapuolelle, vyötärön yläpuolelle kasvaa rinnat ja nännit jäivät paikoilleen. Nyt hänen nänninsä ovat kaulan ja rinnanpään puolessavälissä…Hänen oman evoluutioteoriansa mukaan….

     Lainaa

  60. juupajaapa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (7 ääntä)

   snøre: Kyllä, minä, 20-vuotias muija, en tiedä naisen anatomiasta mitään, viimeksi näin nännin kun äiti imetti. Suuri salaisuuteni on paljastunut. Jumalauta.

   En voi hävitä tätä argumenttikisaa kaltaisellesi idiootille, joten pakko selventää lisää. Koska Janni on 22-vuotias, oletan ettei hänen rintansa roiku eikä näin ollen nännien päät osoita lattiaan – todisteena vielä Jannin lisäämä kuva. Jos itse vaikka kokeilet sitä googlausta, saatat huomata että kiinteässä rinnassa nänni on siinä keskellä koko komeutta – siis rinnan päässä. Tuo kuhmu kuvassa taas on aika matalalla, se ei ole rinnan päässä. Siksi epäilen mahtaako koko kuhmu olla edes nänni, vaan pikemminkin jokin rintiskoiden osa. Selittäisi myös miksei kuhmu näy toisessa rinnassa. Ja kolmannen kerran vielä: jokaisen anatomia on yksilöllinen, hyvin mahdollista että se on kuin onkin nänni, mutta epäilen. Saatana.

   Oletko sinä sellainen rekkakuski?

     Lainaa

  61. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (1 ääni)

   Katri:
   Go Arla *peukutus*

   Itteä kiinnostaa vähän tuo fontti, noita on näkynyt täällä muutaman kerran. Saako Facesta jotenkin vaihdettua sen vai mikä jippo tämä on? (Ei sillä että itse haluaisin vaihtaa mutta ihan puhtaasti teoreettisesta mielenkiinnosta…)

   Samsungissa ainakin voi valita tuon fontin siihen FB appiin :) ehkä i phoneissa.

     Lainaa

  62. hmm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (7 ääntä)

   Raino:
   kyl mun puolesta kaikki muijat vois liikkua tissit paljaana

   Niin no, lakihan ei varsinaisesti kiellä yläosattomana olemista naisiltakaan.

     Lainaa

  63. Niksu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   Jostain syystä minun oli pakko lukea Hennan kaikki kommentit oikeen ärsyttävällä pissisäänellä. “No voi siis luoja!!!”
   Tällä naisella on First World Problemsit paikallaan.

     Lainaa

  64. Laura kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (14 ääntä)

   Imettävät naiset tietää, et nännit voi näkyä vaikka topattujen rintsikoiden läpi… Nimim. Kokemusta on. Kyllä se pikkasen pistää nolottamaan, kun asian itse jossain vaiheessa päivää huomaa :s

     Lainaa

  65. as kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (8 ääntä)

   Jen:
   Tää moka ei ehkä aukea parhaiten niille, jotka eivät kyseisessä kirppiksyhteisössä ole.

   Mutta hommahan siis meni niin, että tää Janni alkoi yhtäkkiä lisäillä paljon myynti-ilmoituksia omista vaatteistaan. Ei siinä mitään, mutta kun oikeasti kaikki kuvat oli jäätäviä nännäriposeja siis kuvasi kaikki läpikuultavat ja ohuet topitkin ilman rintsikoita ja housut ilman alkkareita. Jokaiseen kuvaan tuli luonnollisesti aikamoinen kommenttivyöry, että onko nyt niin vaikea laittaa alusvaatteita edes sen kuvaamisen ajaksi. Taisi vain nauttia huomiosta, sillä pommitti noita kuvia kirpparille kritiikistä huolimatta.

   Onko näitä kuvia jossain nähtävillä? Erityisesti läpikuultavat kiinnostaa… Poikani puolesta kyselen.

     Lainaa

  66. Jehna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (15 ääntä)

   snøre: Itse paikantaisin nännin rinnan päähän, tuo kuhmu aika alhaalla siihen verrattuna. Mutta toistan: jokaisen anatomia erilainen, voi hyvin olla että se onkin se kuuluisa nänni.

   Jotenkin tulee mieleen että olet nähnyt vain ja ainoastaan silaririntoja, kun luonnollisissa rinnoissa nännit usein on juuri tuossa kohdin kuin Jannilla…

     Lainaa

  67. SymiCa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (11 ääntä)

   “Henkilökohtainen mielipiteeni tuosta fontista koostuu huuto-oksennuksesta ja silmämunan uloskaivamisesta lusikalla. Hyi saatana.”

   Aika voimakas reaktio yhteen fonttiin.

     Lainaa

  68. ... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   Jepjep:
   Tyypillinen lautarintainen nainen, kitisee kateudesta kun jollakin on luonnostaan isommat.

   Ei taida olla ihan luonnostaan, mutta isommat kuitenkin todennäköisesti.

     Lainaa

  69. piatro kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   AV ja YV nänneihin…

     Lainaa

  70. piatro kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   : Ei taida olla ihan luonnostaan, mutta isommat kuitenkin todennäköisesti.

   voi olla myös isompi rintanen mutta omat nännit osottaa napaan…

     Lainaa

  71. Valuvika kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (0 ääntä)

   Onpa helppo kuvitella minkä näköinen nainen tuo Henna on.

     Lainaa

  72. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , , , , ,