Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Voihan villasukka

Joku on tainnut herätä sukkapuikko väärässä kädessä.
Voihan villasukka

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. töttöröö 8.9.2015 0:50
   Tulos: +873 (893 ääntä)
   Onks ihmisillä oikeesti niin tylsää, että pitää pahottaa mielensä muiden puolesta, ja kaiken lisäks asioista, mistä ei olis mitään syytä mieltään pahottaa :D

   Lainaa

  2. Tulos: +312 (360 ääntä)
   Villasukkaryhmät ovat hulluuden tyyssijoja. Samaa sarjaa Äityleiden kanssa.

   Lainaa

  3. miumaumamma 8.9.2015 1:00
   Tulos: +293 (295 ääntä)
   Kyllä sitä kaikesta voikin loukkaantua.

   Lainaa

  4. Tulos: +291 (295 ääntä)
   Tanja käsitti väärin ja joko ei halua myöntää tai ei vain ymmärrä sitä.

   Lainaa

  5. Tulos: +320 (326 ääntä)
   Tanjan mielestä "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa" on varmaan myös ihan kauhea sanonta!

   Lainaa

  6. Tulos: +252 (258 ääntä)
   Hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaiset!

   Lainaa

  7. Kylmä Pieru 8.9.2015 1:20
   Tulos: +122 (134 ääntä)
   Tota..ripaus huumoria ei ois Tanjalle pahitteeksi.

   Lainaa

  8. hattufolio 8.9.2015 2:01
   Tulos: +136 (142 ääntä)
   Tanjalla on sukka kireellä.

   Lainaa

  9. mortal1ty 8.9.2015 2:14
   Tulos: +63 (75 ääntä)
   töttöröö: Onks ihmisillä oikeesti niin tylsää, että pitää pahottaa mielensä muiden puolesta, ja kaiken lisäks asioista, mistä ei olis mitään syytä mieltään pahottaa
   ihmisillä tuntuisi olevan jatkuvasti tarpeeksi tylsää alkaakseen solvata tuntemattomia ihmisiä vain koska eivät ymmärrä vitsiä, ja kun heille sitten vihdoin valkenee että kyseessä oli vitsi heillä ei sitten olekaan enää tarpeeksi tylsää että viitsisivät ratkaista asian muuten kuin solvaamalla vielä vähän lisää...

   Lainaa

  10. Tulos: +110 (132 ääntä)
   Vaikkei se pointti ollukka, ni pakko sanoo et en kyl ny tajunnu mikä nois sukis o muka menny pielee?

   Lainaa

  11. sisuliini 8.9.2015 3:14
   Tulos: +69 (77 ääntä)
   Minä neulon kyllä vastakin villasukkani hiljaa oman olohuoneeni sohvalla ja hämärässä...

   Lainaa

  12. Tulos: -21 (37 ääntä)
   Niin koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +181 (193 ääntä)
   Mauno: Niin koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.
   Kyllä minusta on aika tylyä haukkua ihmisiä kalikoiksi täällä, EDES sanonnan välityksellä!!

   Lainaa

  14. mortal1ty 8.9.2015 5:27
   Tulos: +132 (140 ääntä)
   Banaani: Kyllä minusta on aika tylyä haukkua ihmisiä kalikoiksi täällä, EDES sanonnan välityksellä!!
   aika tylyä rinnastaa koira ihmiseen, ei mikään eläin ansaitse tulla verratuksi ihmiseen...

   Lainaa

  15. Tulos: +58 (80 ääntä)
   Tanjan reaktio on ihan ymmärrettävä: hän ei huomannut mikä vika sukissa on ja siksi otti sanonnan henkilökohtaisena loukkauksena.

   Lainaa

  16. S. aivartelija 8.9.2015 6:36
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   Petkele: Hulluilla on halvat huvit ja idiooteilla ilmaiset!
   Vai sanot sitä meitä feissarimokien lukijoita idiooteiksi. Tuohan on kamala loukkaus. Nämähänä ei maksa mitään ja tämä on hupia, joten tuo on suora vihje. Nyt sitten odotellaan, että joku ottaa tämän tosissaan.

   Lainaa

  17. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Marina: Tanjan reaktio on ihan ymmärrettävä: hän ei huomannut mikä vika sukissa on ja siksi otti sanonnan henkilökohtaisena loukkauksena.
   Minäkään en ymmärrä mikä tuossa sukassa on vikana. Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin... :(

   Lainaa

  18. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Maria: Villasukkaryhmät ovat hulluuden tyyssijoja. Samaa sarjaa Äityleiden kanssa.
   Totta! Auta armias jos joku erehtyy sinne postaamaan kuvan lapasista...

   Lainaa

  19. Tulos: -33 (69 ääntä)
   Miten helvetissä voi aina joku muija pahoittaa mielensä jostain sanasta ?

   Lainaa

  20. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Ei oo totta :D Varmaan puolet meidän sanonnoista on jotain ton tyyppisiä, eikä nyt lähetä muuttamaan niitäkin nykymuotoon.

   Lainaa

  21. Tulos: -25 (65 ääntä)
   Tanjalla tais jäädä rantsupäivän jälkeen alapää huuhtelematta.

   Lainaa

  22. Tulos: +53 (71 ääntä)
   Tanjahan ei siis ymmärtänyt "viisas ei virka mitään"-lauseen tarkoittavan: Parempi olla suu kiinni eli virka = sanoa. Ei virkata, kutoa, neuloa, nyplätä.

   Lainaa

  23. Tulos: +91 (99 ääntä)
   Toi vertaus äityleihin oli vaan ihan pikkuisen yliammuttu. Tulta on ottaneet mm. aiheet: onko lakupekka-kuvion tekeminen rasismia, voiko (aikuiselle) pojalle kutoa sukkaan hampunlehden kuvaa vai tuleeko siitä huumehörhö per heti ja viimeksi kunnon tappelu siitä, onko raidallisten sukkien tekeminen yllytystä homouteen.

   Lainaa

  24. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Jollain on nyt kyllä pikkusen heikko itsetunto. Eihän tolle Tanjalle uskaltais sanoa juuri mitää.

   Lainaa

  25. Tulos: +116 (118 ääntä)
   kylläh: Tanja käsitti väärin ja joko ei halua myöntää tai ei vain ymmärrä sitä.
   Suomen kansan vanhat sananparret moni käsittää väärin, kun hoksottimet ovat lähtökohtaisesti niukat, samoin äidinkielentuntemus. Joka kymmenes ei osaa lukea eikä kirjoittaa, joka viides ei viitsi. Moni käsittää väärin esim. sanonnan "viina on viisasten juoma" ja luulee, että juomalla viisastuu, kun sanonnan tarkoitus on varoittaa syntymätyhmää juomasta ollenkaan, ettei lähde se vähäkin järki.

   Lainaa

  26. Käyttäjä 8.9.2015 10:19
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   M: Suomen kansan vanhat sananparret moni käsittää väärin, kun hoksottimet ovat lähtökohtaisesti niukat, samoin äidinkielentuntemus. Joka kymmenes ei osaa lukea eikä kirjoittaa, joka viides ei viitsi. Moni käsittää väärin esim. sanonnan “viina on viisasten juoma” ja luulee, että juomalla viisastuu, kun sanonnan tarkoitus on varoittaa syntymätyhmää juomasta ollenkaan, ettei lähde se vähäkin järki.
   Totta! Yksi samanlainen on myös "poikkeus vahvistaa säännön". 99 % ihmisistä käsittää sen ihan päin peltoja ja luulee voivansa perustella sillä argumenttejaan...

   Lainaa

  27. Tulos: +82 (82 ääntä)
   Hulvattomia ihmisiä nuo, jotka ei ensinnäkään ymmärrä lukemaansa ja kuulemaansa, ja toiseksi vetää herneen nenään kaikesta. Aivan ihana yhdistelmä.

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Mielesäphoittaja taas liikkeellä...

   Lainaa

  29. TikullaSilmään 8.9.2015 12:41
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Tanja veti kyllä herneen vähän turhan syvälle sieraimeen :D tässä vielä pari Tanjan kommenttia alkuperäiseen ketjuun: "Lea, ei se, että joku on sananlasku, tarkoita, ettei se voisi olla loukkaava ainakin jossain yhteydessä. Esim. jonkun iloitessa "hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaiset" tai jonkun pyytäessä jotain "parempi kuolla kuin kerjätä" ovat yhtä loukkaavia kuin tämäkin tapaus - vaikka ehkä jossain tilanteissa sopivatkin käytettäviksi." "Ehkä Leena tarkoitit sanonnalla, että jos joku arvostelee virheen takia, ei arvostelua pidä ottaa nokkiinsa. Mutta tosiasiassa sanoit, että virheestä puhuvat eivät ole viisaita, ja ne, jotka eivät sitä huomanneet, ovat hulluja. Eikä siinä sinänsä mitään, ainahan sitä voi epähuomiossa kirjoittaa jotain mitä ei tarkoita; sellaista sattuu kaikille."

   Lainaa

  30. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Kyseinen villasukkaryhmä menee samaan sarjaan äityleiden kanssa. Millon villasukkia esitellään liian seksikkäissä asennoissa (muiden mielestä) ja milloin homosaatio on levinnyt ryhmään (henkilö teki Novitan valmiista sateenkaarilangasta sukat) ja ei unohdeta sitä, kun joku teki tankkisukat joissa oli minimaalinen hakaristi ja joku julisti eroavansa ryhmästä, ettei häntä leimata uusnatsiksi. Aivan jumalattomia itkupotkuraivareita ja keski-ikäisten elämäm koululaisten tappelua ja mielensäpahoittamista. Suosittelen lämpimästi.

   Lainaa

  31. Kirsi Liljeberg 8.9.2015 14:31
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   Minä sukkien tekijänä kyllä virheeni huomasin ja sen korjasin :) tämä keskustelu äityi yli sadan kommentin pituiseksi... huomauttaessani jossain vaiheessa keskustelua, että nyt riittää tästä aiheesta keskustelu Tanja kysyi olenko ylläpitäjä kun voin lopettaa keskustelun :D no en ole mutta kuva on kuitenkin minun enkä mistään muusta loukkaantunut kuin tuosta älyttömästä jankkaamisesta..

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Merida: Kyseinen villasukkaryhmä menee samaan sarjaan äityleiden kanssa. Millon villasukkia esitellään liian seksikkäissä asennoissa (muiden mielestä) ja milloin homosaatio on levinnyt ryhmään (henkilö teki Novitan valmiista sateenkaarilangasta sukat) ja ei unohdeta sitä, kun joku teki tankkisukat joissa oli minimaalinen hakaristi ja joku julisti eroavansa ryhmästä, ettei häntä leimata uusnatsiksi. Aivan jumalattomia itkupotkuraivareita ja keski-ikäisten elämäm koululaisten tappelua ja mielensäpahoittamista. Suosittelen lämpimästi.
   Näin toissapäivänä kauniin sateenkaaren. Leviääkö homosaatio nyt feissarimokiinkin? (En ole ihan varma miten homoseksuaalisuuteen voi rohkaista. Luulisi että ihmisellä ihan itsellään on suht varma käsitys siitä kenen kanssa tekisi mieli, ja kenen kanssa ei ainakaan...)

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Tästä lähtien suhtaudun terveellä itsesuojeluvaistolla villasukkien neulojiin...

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Mikä ryhmä tää on? Pakko liittyä

   Lainaa

  35. yli opisto hörho 8.9.2015 15:41
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kaikesta voi ja pitääkin loukkaantua.

   Lainaa

  36. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Käyttäjä: Totta! Yksi samanlainen on myös “poikkeus vahvistaa säännön”. 99 % ihmisistä käsittää sen ihan päin peltoja ja luulee voivansa perustella sillä argumenttejaan…
   sama "kaikilla on omamielipide" ja "sananvapaus" oikeuttaa sanoa mitä vaan toiselle

   Lainaa

  37. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tämän artikkelin kommenttien perusteella taidan liittyä villasukka ryhmään, vaikka en osaa kutoa, neuloa tai virkata :D

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Hmm: Vaikkei se pointti ollukka, ni pakko sanoo et en kyl ny tajunnu mikä nois sukis o muka menny pielee?
   Sukkien kuviointi ei ole identtinen keskenään, vaikka olisi ilmeisesti pitänyt olla. Se menee väärään suuntaan jo varressa, mutta Kirsi huomasi virheensä vasta lopussa kavennusten kohdalla. Osa raidoista on pidempiä kuin toisessa sukassa ja kuviointi ei kääntyile oikein. Itse en ole koskaan arvostanut keskenään identtisiä sukkia, ne on tylsille ihmisille.

   Lainaa

  39. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Novitan Voihan villasukka! -ryhmä.

   Lainaa

  40. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Itse kuulun tuohon ryhmään, mutten ole koskaan postannut sinne mitään vaikka neulonkin ja harvemmin käyn lukemassakaan. Lukemista täytynee selkeästi lisätä ja minkään postaamista en taida edes harkita. Siellä kun oli vastikään tappelu siitä sopivatko virkatut kukat villasukkiin vaiko eivät......

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Kirsi Liljeberg: Minä sukkien tekijänä kyllä virheeni huomasin ja sen korjasin tämä keskustelu äityi yli sadan kommentin pituiseksi… huomauttaessani jossain vaiheessa keskustelua, että nyt riittää tästä aiheesta keskustelu Tanja kysyi olenko ylläpitäjä kun voin lopettaa keskustelun no en ole mutta kuva on kuitenkin minun enkä mistään muusta loukkaantunut kuin tuosta älyttömästä jankkaamisesta..
   No, sukat ovat kuitenkin nätit! :)

   Lainaa

  42. Tulos: -31 (39 ääntä)
   "Hullu ei huomaa ja viisas ei virka mitään" Nyt kun miettii, tämän voi väärinymmärtää loukkaukseksi:D "Hullu ei huomaa" -heitolla Leena viittasi itseensä (kehui sukkia kommentin alussa-> Leena on se hullu joka ei edes huomaa sukissa mitään vikaa). Kirsi luuli hullun viittaavan itseensä ("hulluko olet kun et virkatessa tuota virhettä huomannut") Ja niinkuin joku aiemmin huomauttikin, "viisas ei virka" lauseen voi luulla tarkoittavan "viisas ei VIRKKAA" Toisin sanoen Kirsi luuli, että häntä haukuttiin hulluksi ja tyhmäksi, eikä kukaan tajunnut korjata väärinymmärrystä.

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Sannni: Näin toissapäivänä kauniin sateenkaaren. Leviääkö homosaatio nyt feissarimokiinkin? (En ole ihan varma miten homoseksuaalisuuteen voi rohkaista. Luulisi että ihmisellä ihan itsellään on suht varma käsitys siitä kenen kanssa tekisi mieli, ja kenen kanssa ei ainakaan…)
   No tietenkin: koska Jumala ilmoitti Nooalle liiton merkiksi sateenkaaren (vedenpaisumuksen jälkeen, ettei enää hukuta maailmaa), luoja vain valmisteli ihmisiä homouden hyväksymistä varten. Jos pilvet alkavat repeillä, kun vielä sataa, kannattaa aina olla varuillaan ettei homokaari käännä ajatuksia epäpuhtaaseen suuntaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: villasukka, kuva, kutoa, kutominen, villasukat, sanonta, mielensäpahoittaja, sukat, loukkaantua

 • Uusimmat

 • Kategoriat