Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 123

Myydään aito suomalainen kotiäiti.
Kirpputorin löytöjä, osa 123

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Myrkkymuratti 10.9.2015 3:13
   Tulos: +3006 (3418 ääntä)
   Joko olen täysin huumorintajuton tai Jarnon postauksessa ei ollut mitään hauskaa.

   Lainaa

  2. Tulos: +470 (624 ääntä)
   Jarno, vanha vitsi

   Lainaa

  3. No perskuta 10.9.2015 3:22
   Tulos: +207 (391 ääntä)
   Onko se ihmiskauppa taas laillista?! :'D

   Lainaa

  4. Tulos: -584 (994 ääntä)
   Myrkkymuratti: Joko olen täysin huumorintajuton tai Jarnon postauksessa ei ollut mitään hauskaa.
   Huumoria se huonokin huumori on. Ei kaikesta huumorista tarvitse pitää tai nauttia mutta itseäni pirun väsyneenä tämä jopa hiukan hymyilytti.

   Lainaa

  5. Niimpä niin 10.9.2015 3:47
   Tulos: +1700 (1806 ääntä)
   B-p: Huumoria se huonokin huumori on. Ei kaikesta huumorista tarvitse pitää tai nauttia mutta itseäni pirun väsyneenä tämä jopa hiukan hymyilytti.
   Jossain vaiheessa vitsi on kyllä mielestäni jo niin huono (esim. kun tunnistettavan kuvan kanssa puhutaan erinäisten paikkojen "löysyydestä") että voidaan luokitella jo joksikin muuksi kuin huumoriksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +1141 (1167 ääntä)
   Voi olla, että kohta ei ole mitä vaihtaa :D

   Lainaa

  7. Tulos: +402 (438 ääntä)
   Tuliko Jarno ero kun pitää noin hätäseen vaihtaa vai etkö vaan saa enää?

   Lainaa

  8. Tulos: +1064 (1136 ääntä)
   Niimpä niin: Jossain vaiheessa vitsi on kyllä mielestäni jo niin huono (esim. kun tunnistettavan kuvan kanssa puhutaan erinäisten paikkojen “löysyydestä”) että voidaan luokitella jo joksikin muuksi kuin huumoriksi.
   Mäkin oon varmaan huumorintajuton mutta ei ollut kyllä mitään hauskaa tuossa postauksessa. Toivottavasti nainen ymmärtää erota. Ihan täyttä nöyryyttämistä alusta loppuun tunnistettavan kuvan kanssa.

   Lainaa

  9. Tulos: +837 (881 ääntä)
   Mietin vaan miten mahtaisi Jarno reagoida jos hänestä olisi moinen ilmoitus. Puhuen hänen liian pienestä paketista tai taidon puutteesta, tai liian nopeasta ja itsekkäästä petipuolen toiminnasta...

   Lainaa

  10. Tulos: +159 (197 ääntä)
   Joskus luin sellaisen uutisen, että mies laittoi myynti-ilmoituksen vaimostaan Huuto.nettiin. Se oli joku kännipäähänpisto perheriidan jälkeen. Tapahtui Suomessa, onneksi se vaimokin lopulta leppyi. Korkein tarjous ennen kuin ilmoitus poistettiin sääntöjenvastaisena oli ollut yhtä senttiä vaille miljardi euroa.

   Lainaa

  11. Tulos: +533 (551 ääntä)
   Kuka mies ei tiedä vaimonsa syntymävuotta?

   Lainaa

  12. Tulos: +506 (530 ääntä)
   No oli kyllä huono. Mut siihen oon tyytyväinen, että tähän mennessä yksikään kommentti ei käsittele muuta kun tota Jarnon paskaa, nöyryyttävää ja mukahauskaa päivitystä. Sympaattista porukkaa.

   Lainaa

  13. Tulos: +268 (312 ääntä)
   Haha: Kuka mies ei tiedä vaimonsa syntymävuotta?
   Ehkä se tietääkin, mutteihän sellasta nyt voi julkisesti kertoa! Noloa vaimolle, eihän naisen ikää saa kysyä saatika levitellä ympäri maailmaa. Toisin kun tätä "löysyys"asiaa. Logiikan mies.

   Lainaa

  14. Kukkahattutäti 10.9.2015 8:27
   Tulos: +718 (780 ääntä)
   "Kopauttamalla hiljenee"? Oikeesti toivon et oon ainoo joka käsittää ton väkivaltana. Ällöttävää tekstiä toisesta ihmisestä julkisessa levityksessä. Oot Jarno idiootti ja sulla on huono huumorintaju

   Lainaa

  15. pallinaama 10.9.2015 8:52
   Tulos: +67 (83 ääntä)
   K, mun autosta on löytynyt mystiset avaimet, paljonko maksat!?

   Lainaa

  16. Tulos: +197 (211 ääntä)
   Mitä helkkaria Jarno.

   Lainaa

  17. Muumi (kopio) 10.9.2015 9:22
   Tulos: -50 (132 ääntä)
   Kuka näki oikotieltä aikoinaan sen Jaguarin myynti-ilmoituksen jossa myytiin kuumaa kissaa? Miehen vaimo(?) halusi että Jagge myydään joten mies pisti auton myyntiin. Tiedot oli Jaggen mutta kuvat oli vaimosta. Oli aika hauska, molemmat oli kuumia kissoja :)

   Lainaa

  18. Tulos: +293 (295 ääntä)
   Haha: Kuka mies ei tiedä vaimonsa syntymävuotta?
   Varmaankin sellainen, joka yrittää myydä/vaihtaa vaimoaan nettipalstalla.

   Lainaa

  19. Tulos: +434 (446 ääntä)
   Niin kovin kauniisti Jarno kirjoittaa kaksi lasta synnyttäneestä naisesta.

   Lainaa

  20. Tulos: -14 (186 ääntä)
   Mitä kamalaa tuossa vessanistuimessa on?

   Lainaa

  21. Tulos: +208 (248 ääntä)
   jr: Mitä kamalaa tuossa vessanistuimessa on?
   Mietin samaa, mutta ehkä minulla sitten vaan on karmea sisustusmaku?

   Lainaa

  22. Tulos: -3 (175 ääntä)
   Toi vessanpöntön kansi on kyllä tottapuhuen aika hieno.

   Lainaa

  23. Käyttäjä 10.9.2015 10:06
   Tulos: +117 (169 ääntä)
   Martta: Mäkin oon varmaan huumorintajuton mutta ei ollut kyllä mitään hauskaa tuossa postauksessa. Toivottavasti nainen ymmärtää erota. Ihan täyttä nöyryyttämistä alusta loppuun tunnistettavan kuvan kanssa.
   Jospa kyseessä oli alusta loppuun vitsi ja Jarnolla ei edes ole vaimoa, kuvakin jostain netistä napattu. Haluan toivoa niin.

   Lainaa

  24. Käyttäjä 10.9.2015 10:06
   Tulos: +128 (142 ääntä)
   Mutta juu, huono vitsi joka tapauksessa.

   Lainaa

  25. Tulos: +242 (268 ääntä)
   B-p: Huumoria se huonokin huumori on. Ei kaikesta huumorista tarvitse pitää tai nauttia mutta itseäni pirun väsyneenä tämä jopa hiukan hymyilytti.
   Tiedoksi, että pari kertaa synnyttänyt ei ole "väljä", mutta Jarnolla on kolme pikkurilliä.

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Jarno on tylsä,ei tollanen o hauskaa ollenkaan. Attelta tais Peridentit kyl jäädä saamati,ehkä eldoradon halpis sumpit mut ei kyllä täyttä pakettii sitäkään.Otan osaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +211 (217 ääntä)
   Niimpä niin: Jossain vaiheessa vitsi on kyllä mielestäni jo niin huono (esim. kun tunnistettavan kuvan kanssa puhutaan erinäisten paikkojen “löysyydestä”) että voidaan luokitella jo joksikin muuksi kuin huumoriksi.
   Jep. Feissarimokissa juttu voi ehkä tuntua hauskalle, mutta erilaisissa olosuhteissa tuo voisi hyvin olla parisuhdeväkivallan muoto (toisen nöyryyttäminen julkisesti). Itseänikään eivät tälläiset jutut naurata, ellen tunne pilan molempia osapuolia.

   Lainaa

  28. Tulos: +163 (167 ääntä)
   Mahtaa Jarnon nainen olla tyytyväinen.

   Lainaa

  29. Tulos: -277 (337 ääntä)
   Murkel: Tiedoksi, että pari kertaa synnyttänyt ei ole “väljä”, mutta Jarnolla on kolme pikkurilliä.
   On se väljempi kuin yhden synnyttänyt tai synnyttämätön. Tosiasiat tosiasioina.

   Lainaa

  30. Tulos: +305 (321 ääntä)
   Jassoo: On se väljempi kuin yhden synnyttänyt tai synnyttämätön. Tosiasiat tosiasioina.
   Itseasiassa tosiasia on se, että jopa neitsyt voi olla väljempi kuin useasti synnyttänyt. Nää on yksilöllisiä asioita ja toiset on luonnostaan väljempiä kuin toiset ja toiset myös palautuvat paremmin kuin toiset. Ja pääasiassa se on raskaus eikä synnytys joka niitä paikkoja löystyttää. Osa synnyttäneistä on muuten synnytyksen jälkeen jopa aiempaa tiukempia, kun paikat on revennyt ja niitä on kursittukin astetta timmimmiksi.

   Lainaa

  31. Tulos: +222 (230 ääntä)
   Voidaan kysyä että jos koot eivät sovi yhteen, niin miksi syy olisi välttämättä naisen... Mutta en kyllä oikein usko että tässä on mikään ero edessä; ei tuolla Jarnolla voi mitenkään olla vaimoa, saati lapsia, alun perinkään. Lie facekuva jostain tuntemattomasta ja tolkuttoman huono huumorintaju.

   Lainaa

  32. Tulos: +204 (264 ääntä)
   Jassoo: On se väljempi kuin yhden synnyttänyt tai synnyttämätön. Tosiasiat tosiasioina.
   Naisen tiukkuus ja väljyys ei ole kiinni siitä onko synnyttänyt vai ei, vaan siitä kuinka kiihottunut nainen on seksin aikana. Jos nainen tuntuu "tiukalta" seksin aikana, häntä ei luultavasti kiinnosta sillä hetkellä paskan vertaa tai mies on vain helvetin huono. Faktat ja anatomia kuntoon, saatana.

   Lainaa

  33. Tulos: -245 (281 ääntä)
   Myrkkymuratti: Joko olen täysin huumorintajuton tai Jarnon postauksessa ei ollut mitään hauskaa.
   Olet täysin huumoritajuton (ja idiootti.) Jarno on hauska. :D

   Lainaa

  34. Pekka Eerola 10.9.2015 12:26
   Tulos: -111 (173 ääntä)
   Rautaisesta huorasta en tiedä mutta vaihdossa voin tarjota exää. Maksua se ei ottanut mutta tarjosi niinsanotusti kaverille kans. Väliin voin antaa vanhan pölynimurin mitä em. ei osaa käyttää sekä kahvipaketin. Ex. keittää myös todella laihaa kahvia..

   Lainaa

  35. Tulos: -89 (177 ääntä)
   ghfd: Naisen tiukkuus ja väljyys ei ole kiinni siitä onko synnyttänyt vai ei, vaan siitä kuinka kiihottunut nainen on seksin aikana. Jos nainen tuntuu “tiukalta” seksin aikana, häntä ei luultavasti kiinnosta sillä hetkellä paskan vertaa tai mies on vain helvetin huono. Faktat ja anatomia kuntoon, saatana.
   Ei pidä paikkaansa, ainakaan kaikkien naisten kohdalla. Faktat kuntoon saatana.

   Lainaa

  36. Tulos: +249 (265 ääntä)
   Yleensä meikäläisellä on hyvin epämääräinen huumorintaju ja nauran sopimattomille asioille, mutta Jarnon juttu ei naurattanut pätkääkään. Alkoi lähinnä surettamaan. Olisi kiva kuulla taustaa tohon juttuun, kommentteja jne nähdä. Haluan uskoa että tuon joku erittäin paska läppä pariskunnan kesken ja vaimo on täysillä mukana. "hehe halvenna mieheni minua netissä, katsotaan miten ihmiset vetää herneet nenään, hehe."

   Lainaa

  37. Tulos: +178 (208 ääntä)
   huhuuh: Ei pidä paikkaansa, ainakaan kaikkien naisten kohdalla. Faktat kuntoon saatana.
   Anteeksi, nyt en ymmärtänyt, että mikä EI pidä paikkaansa? Wikipediasta suoraan: Synnytyksen jälkeen emätin palautuu normaaliin kokoonsa Väestöliiton sivuilta: Synnytyksen jälkeen emätin palautuu ajan kuluessa normaaliin kokoonsa. Kiihotuksesta Decibel.fi: Emätin on normaalitilassa keskimäärin 8 senttiä syvä, mutta seksuaalisen kiihottumisen myötä emättimestä tulee syvempi ja sileämpi, keskimäärin syvyydeltään noin 15 senttiä. Nämä luvut ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä ja ne vaihtelevat myös sen mukaan, kuinka kiihottunut nainen on. Tietenkin näiden pitäisi olla lähes itsestään selviä asioita jos omistaa itse emättimen ja on kuunnellut ala-asteen bilsan tunneilla kun käsiteltiin ihmisen anatomiaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +106 (114 ääntä)
   Jarnoseni, se voi olla ettei tuo pyydetty (vaihdetaan??) satanen ihan riitä kattamaan kunnianloukkaussyytteen käsittelykuluja(kaan).

   Lainaa

  39. Tulos: -36 (40 ääntä)
   Ella teiniangstissa myymässä vanhempiensa irtaimistoa? Ei yhtään yllättäis tänä päivänä.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (57 ääntä)
   ghfd: Anteeksi, nyt en ymmärtänyt, että mikä EI pidä paikkaansa? Wikipediasta suoraan: Synnytyksen jälkeen emätin palautuu normaaliin kokoonsa Väestöliiton sivuilta: Synnytyksen jälkeen emätin palautuu ajan kuluessa normaaliin kokoonsa. Kiihotuksesta Decibel.fi: Emätin on normaalitilassa keskimäärin 8 senttiä syvä, mutta seksuaalisen kiihottumisen myötä emättimestä tulee syvempi ja sileämpi, keskimäärin syvyydeltään noin 15 senttiä. Nämä luvut ovat kuitenkin hyvin yksilöllisiä ja ne vaihtelevat myös sen mukaan, kuinka kiihottunut nainen on. Tietenkin näiden pitäisi olla lähes itsestään selviä asioita jos omistaa itse emättimen ja on kuunnellut ala-asteen bilsan tunneilla kun käsiteltiin ihmisen anatomiaa.
   Niin normaali koko voi olla "tiukka", ja mies voi olla sille kookas eikä sillä ole kiihottumisen kanssa tekemistä. Keskiarvo on keskiarvo eikä yleismitta

   Lainaa

  41. Tulos: -25 (81 ääntä)
   ghfd: Naisen tiukkuus ja väljyys ei ole kiinni siitä onko synnyttänyt vai ei, vaan siitä kuinka kiihottunut nainen on seksin aikana. Jos nainen tuntuu “tiukalta” seksin aikana, häntä ei luultavasti kiinnosta sillä hetkellä paskan vertaa tai mies on vain helvetin huono. Faktat ja anatomia kuntoon, saatana.
   Mä olen "tiukka" seksin aikana tasan siksi, että a) anatomiani on sellainen ja b) poikaystävälläni on massiivinen penis.

   Lainaa

  42. Tulos: +151 (167 ääntä)
   Raino: Olet täysin huumoritajuton (ja idiootti.) Jarno on hauska.
   Mikähän siinä on että nykyään kaikesta pitäisi olevinaan saada tehdä huumoria? Naurattaisikohan "rainoakaan" jos sinusta laitettaisiin julkiselle sivulle tunnistettava kuva, jossa sinut haukuttaisiin pienimunaiseksi nysväriksi, joka ei löytäisi klitorista vaikka se olisi maalattu shokkiväreillä? Veikkaan että ei, koska usein nämä suomalaiset, jotka nauravat tuon Jarnon kaltaisille jutuille, eivät kestä jos se pilkka osuukin omaan nilkkaan. Jos raino olet nainen, häpeä. Jos joku on idiootti, se ei ole myrkkymuratti, vaan raino/jarno.

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (48 ääntä)
   Jassoo: On se väljempi kuin yhden synnyttänyt tai synnyttämätön. Tosiasiat tosiasioina.
   Mulle kyl on sanottu, et ei oo olemas löysää tavaraa, vain liian pieniä vehkeitä :)
   Juveliina: Itseasiassa tosiasia on se, että jopa neitsyt voi olla väljempi kuin useasti synnyttänyt. Nää on yksilöllisiä asioita ja toiset on luonnostaan väljempiä kuin toiset ja toiset myös palautuvat paremmin kuin toiset. Ja pääasiassa se on raskaus eikä synnytys joka niitä paikkoja löystyttää. Osa synnyttäneistä on muuten synnytyksen jälkeen jopa aiempaa tiukempia, kun paikat on revennyt ja niitä on kursittukin astetta timmimmiksi.
   Joskus mulle sanottiin e elämän suurin viisaus. Ei ole olemassa löysää tavaraa on vai liian pieniä vehkeitä :)

   Lainaa

  44. Tulos: -17 (27 ääntä)
   Voisiko joku olla niin ystävällinen että selittäisi tuon ensimmäisen jutun?

   Lainaa

  45. Tulos: +180 (190 ääntä)
   Miten feissarimokat on edes kehdannut julkaista tuon Jarnon jutun? Alistavaa ja loukkaavaa nettikiusaamista. En ole koskaan ymmärtänyt näitä miehiä, jotka puhuvat kumppanistaan tavarana. Se ei ole hauskaa, vaikka olisi tarkoitettu vitsiksi. Idioottimaista se on.

   Lainaa

  46. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Juveliina: Ja pääasiassa se on raskaus eikä synnytys joka niitä paikkoja löystyttää. Osa synnyttäneistä on muuten synnytyksen jälkeen jopa aiempaa tiukempia, kun paikat on revennyt ja niitä on kursittukin astetta timmimmiksi.
   Miulla on melko tiukat paikat (ja/tai sitten en vaan kiihotu tarpeeksi, mikä myös hyvin mahdollista, jos se nyt mihinkään vaikuttaa) ja odotin toiveikkaana synnytystä että vähän venyisin. En venynyt vaan repesin, ja sain kivan paksun arven tiukentamaan paikkoja vielä entisestään. Kyllä kiukuttaa.

   Lainaa

  47. Tulos: -35 (45 ääntä)
   No perskuta: Onko se ihmiskauppa taas laillista?! :’D
   Onko se muka joskus ollut laitonta?

   Lainaa

  48. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Joko tuolla naisella on aivan jäätävän rautainen itsetunto... Tai sit se vaan on niin tossun alla, että sääliks käy.

   Lainaa

  49. Tulos: +108 (124 ääntä)
   Jarno, toivon että luet tämän: Tunge ittes vaikka tunkiolle, kieri läjässä löysää lehmänpaskaa ja muuta sen jälkeen Pohjois-Koreaan, vankileirille eikä sinne palatsiin. Sun kaltaset sovinisti-mulkvistit ei todellakaan, missään tapauksessa, ansaitse kaunista ja herttaista naista josta sinä helvetin kusipää kehtaat kirjoittaa tuollaista törkyä. Häpeä urpo! >_<

   Lainaa

  50. Tulos: +37 (53 ääntä)
   Toi vessanpytynkansi on kyl iha helveti ruma minunkin mielestä :D

   Lainaa

  51. Tulos: +150 (156 ääntä)
   "Ahahaa, haukuin vaimoani väljäksi ja tylsäksi ja vihjailin että huitaisen jos aukoo päätään! Lisäksi se on vähän rumakin kun ei edes osaa meikata! Päälle vielä polkuhinta, että ymmärrätte sen olevan tosiaankin aika vähän arvoinen! Olen hauska!" Vaimolleen (tai kumppanilleen ja lasten äidilleen noin nyt yleisesti) tai muulle läheiselleen vittuilulla ja kevyellä huulenheitolla, ja tämän julkisesti nöyryyttämisellä kaikkien nähden mukahauskasti on pieni ero. Ja jos nöyryyttäjä ei olekaan vain kilipää vaan kyseinen ilmaisee suhteen kuntoa, voi siitä kehkeytyä vähän isompikin ero. Mahdollisesti joka tapauksessa.

   Lainaa

  52. Tulos: -29 (65 ääntä)
   No perskuta: Onko se ihmiskauppa taas laillista?! :’D
   On. Pääministerimmekin edistää sitä palkitsemalla siitä. Vai miten kuvittelit, että irakilaiset ja somalit juuri nyt tulvivat Eurooppaan?

   Lainaa

  53. Tulos: -39 (63 ääntä)
   siis tuo jarnon juttu OIS voinu olla hauska eritavalla kirjotettu. ei mitään henkilökohtasista tiedoista kuten paikkojen väljyydestä.

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Minä vain: Voisiko joku olla niin ystävällinen että selittäisi tuon ensimmäisen jutun?
   Yksinkertaisesti tuo pöntön kansi on aivan järkyttävän ruma.

   Lainaa

  55. Tulos: -131 (147 ääntä)
   Löysät ja läskit kukkahattutädit vinkuu kun joku puhuu totuuksia :D

   Lainaa

  56. Tulos: +99 (109 ääntä)
   Mies: Löysät ja läskit kukkahattutädit vinkuu kun joku puhuu totuuksia
   Oliko tämä olevinaan argumentti?

   Lainaa

  57. Tulos: -73 (91 ääntä)
   Hölskä: Vaimolleen (tai kumppanilleen ja lasten äidilleen noin nyt yleisesti) tai muulle läheiselleen vittuilulla ja kevyellä huulenheitolla, ja tämän julkisesti nöyryyttämisellä kaikkien nähden mukahauskasti on pieni ero. Ja jos nöyryyttäjä ei olekaan vain kilipää vaan kyseinen ilmaisee suhteen kuntoa, voi siitä kehkeytyä vähän isompikin ero. Mahdollisesti joka tapauksessa.
   Siis sinun mielestäsi on. Ihmisiä on erilaisia, ihmisillä on erilainen ajatusmaailma huumorin taju tai miksei vaikka kieroutunut huumorikin. Viestissähän ei näytetä kommentteja niinkään paljon, joten viestin tarkoitus ja ajatus ei kyllä tule selville. Se voi olla ihan yhtä hyvin miehen tekemä vääryys naistaan kohtaan kuin miehen ja naisensa yhteinen päätös vähän provosoida ihmisiä ko. facebook-ryhmässä. Automaattinen syyttäminen, uhkaileminen tai vaikka miehen toivottaminen alinpaan helvettiin (mitä näin kohteliaasti mainiten täälläkin näkyy tapahtuvan), on mielestäni naurettavaa VARSINKIN kun ei tiedä viestin takana olevia faktoja.

   Lainaa

  58. Tulos: +56 (70 ääntä)
   hmm: Siis sinun mielestäsi on. Ihmisiä on erilaisia, ihmisillä on erilainen ajatusmaailma huumorin taju tai miksei vaikka kieroutunut huumorikin. Viestissähän ei näytetä kommentteja niinkään paljon, joten viestin tarkoitus ja ajatus ei kyllä tule selville. Se voi olla ihan yhtä hyvin miehen tekemä vääryys naistaan kohtaan kuin miehen ja naisensa yhteinen päätös vähän provosoida ihmisiä ko. facebook-ryhmässä. Automaattinen syyttäminen, uhkaileminen tai vaikka miehen toivottaminen alinpaan helvettiin (mitä näin kohteliaasti mainiten täälläkin näkyy tapahtuvan), on mielestäni naurettavaa VARSINKIN kun ei tiedä viestin takana olevia faktoja.
   Jarno.. ole nyt jo vihdoinkin hiljaa..

   Lainaa

  59. Tulos: -91 (99 ääntä)
   Martta: Mäkin oon varmaan huumorintajuton mutta ei ollut kyllä mitään hauskaa tuossa postauksessa. Toivottavasti nainen ymmärtää erota. Ihan täyttä nöyryyttämistä alusta loppuun tunnistettavan kuvan kanssa.
   uli uli vaan sullekin kukkahattutäti

   Lainaa

  60. Tulos: -67 (73 ääntä)
   Olet täysin huumorintajuton.
   Myrkkymuratti: Joko olen täysin huumorintajuton tai Jarnon postauksessa ei ollut mitään hauskaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +40 (56 ääntä)
   Viimeinen osa Jarmon vaimosta oli kyllä täysin mauton. Olisiko feissarimokien ylläpidon mahdollista poistaa kuva, tai ainakin jättää vastaisuudessa loukkaavia ja esineellistäviä mokia kokonaan julkaisematta. Lukijat varmaan tykkäisivät, nytkin lähestulkoon kaikki kommentit arvostelevat Jarmoa (mitä nyt toisilla pientä eripuraa ihmisanatomiasta), eikä vastaavilla mauttomuuksilla jatkossa saisi näkyvyyttä, saati kieroutuneen kaveriporukan kunniaa. Nimim. yhdessä parempia feissarimokia :)

   Lainaa

  62. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Pyyntöni poistaa julkaisu odottaa edelleen hyväksyntää, sen jälkeiset kommentit kyllä hyväksytty...
   batman: Feissarimokat: Jarnon “vitsi” pois täältä välittömästi. Kuvan naisen naama on sensuroitu, mutta hänet voi silti tunnistaa siitä. Väestöliiton sivuilta: “Henkistä väkivaltaa on toisen mitätöinti, halventaminen ja solvaaminen. Puolison pilkkaaminen ja nimittely erikoisesti toisten läsnä ollessa satuttaa ja murentaa itsetuntoa.” http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhdevakivalta/henkinen-vakivalta/ Todella nöyryyttävää naisen kannalta löytää tämä facebookista; vielä pahempaa laittaa se nettiin kiertämään. Alistava, oksettava teksti naisesta, jolla kaiken lisäksi on pieniä lapsia. Parisuhdeväkivalta ei ole mikään hupaisa moka tai helmi. Ottakaa tämä pois.

   Lainaa

  63. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Korvento: On. Pääministerimmekin edistää sitä palkitsemalla siitä. Vai miten kuvittelit, että irakilaiset ja somalit juuri nyt tulvivat Eurooppaan?
   Jaa että isämmaantoivot on täälläki meuhkaa, ettekö te suatanan vajukit pysty pitämään mölyjä mahassanne missään ???

   Lainaa

  64. Tulos: -30 (34 ääntä)
   melaina: Jarno.. ole nyt jo vihdoinkin hiljaa..
   Kukas se Jarno on jonka käsket olla hiljaa. Kastetodistuksessani kun ei lue sellaista nimeä lainkaan.

   Lainaa

  65. Kylmä Totuus 4.12.2017 9:12
   Tulos: -23 (31 ääntä)
   Myrkkymuratti: Joko olen täysin huumorintajuton tai Jarnon postauksessa ei ollut mitään hauskaa.
   Miltä siis tuntuu olla täysin huumorintajuton? Onko elämässäsi mitään iloa?

   Lainaa

  66. Kylmä Totuus 4.12.2017 9:18
   Tulos: -36 (44 ääntä)
   On kyllä sellasia kukkahatutätejä täynnä tämä kommentointiosuus kun vedetään noin pahasti herneet nenään jarnon huumoripostauksesta, ei voi kuin nauraa teille :D

   Lainaa

  67. Hikoileva majava 5.5.2021 15:09
   Tulos: -24 (26 ääntä)
   Siis... Olen nainen ja mun mielestä Jarnon postaus oli hauska. Tunnen yhden parin, joka tekee ihan samaa. Haukkuvat toisiaan ja vittuilevat, mutta se kaikki on vain läppää. Heillä on vain todella ihana suhde, joka kestää tällaisen, eikä oteta nokkiin. Rakastavat toisiaan hyvin paljon ja näyttävät sen tuolla tavalla. Ei siinä ole mitään väärää. En minä ainakaan loukkaantuisi, jos oma kumppani tekisi tuollaisen postauksen ja sanoisi pilluani löysäksi. Kyllä mulla itsetunto ja huumorintaju sen kestää 😁 Käsittäkää se, että ihmiset ovat erilaisia. Vaikka teidän parisuhteeseen ei kuulu toisten dissaaminen ja halveksuminen, toisten terveisiin parisuhteisiin se vpi kuulua ja vain vahvistaa heidän sidettään! Mieluummin olisin Jarnon kaltaisen miehen kanssa, kuin sellaisen jonka pitää kokoajan vain kehua imelästi ja varoa mitä sanoo etten loukkaannu. En tykkäisi ollenkaan. En ole niin hauras, että pitäisi kohdella tuolla tavalla. Mielestäni se ei ole kunnon parisuhde, jos ei saa olla oma itsensä ja avoin. Molemmin puolin.

   Lainaa

  68. Arvoton majava 5.2.2022 18:41
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   B-p: Huumoria se huonokin huumori on. Ei kaikesta huumorista tarvitse pitää tai nauttia mutta itseäni pirun väsyneenä tämä jopa hiukan hymyilytti.
   Sua siis joskus väsyneenä huvittaa naisten pahoinpitely. Onneksi ei pirteänä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis, kuva, vaimo, ihmiskauppa, vessanpönttö