Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pulmatilanne pyörätiellä

Häikäilemätön pyörävaras iskee kesken matkan – eikä päästä irti.
Pulmatilanne pyörätiellä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kylmä Pieru 24.9.2015 1:09
   Tulos: +675 (791 ääntä)
   Vitun Turku.

   Lainaa

  2. Tulos: +406 (420 ääntä)
   Serkulta varastettiin ensimmäisen opintovuoden aikana Turussa 2 pyörää. Nyt kun toinen vuosi alkoi, niin aloimme kaveriporukassa pitää vedonlyöntiä tänä vuonna katoavien pyörien määrästä. Ikäväähän tässä on se ettei vaijerilukotkaan pyörävarkaita pidättele ellei ole jäätävän paksua lenkkiä.

   Lainaa

  3. Tulos: +463 (487 ääntä)
   "Heippa", huikkaa epäonnistuneen pyörävarkauden uhri yrityspöllijän pikakävellessä auringonlaskuun ilman uskoollista kumikameliratsua.

   Lainaa

  4. Tulos: +300 (312 ääntä)
   Juuso: Ikäväähän tässä on se ettei vaijerilukotkaan pyörävarkaita pidättele ellei ole jäätävän paksua lenkkiä.
   Niin siis perus vaijerilukkohan on juuri se huonoin vaihtoehto, eikä spiraalimallisetkaan paljoa parempia ole. Paras on U-lukko.

   Lainaa

  5. hattufolio 24.9.2015 2:22
   Tulos: +83 (171 ääntä)
   Kylmä Pieru: Vitun Turku.
   ei, Turku löytyy siitä vähän alempaa, tietäjät tietää.

   Lainaa

  6. Tulos: +370 (386 ääntä)
   Pitkästä aikaa ei-ainakaa-niin-ärsyttävästi kirjotettu tarina tapahtuneesta Matiaksella. Sha se vasta osasikin pitää asian kompaktin lyhyenä ja ytimekkäänä. Ilahduin.

   Lainaa

  7. Tulos: -22 (58 ääntä)
   Aaro: Niin siis perus vaijerilukkohan on juuri se huonoin vaihtoehto, eikä spiraalimallisetkaan paljoa parempia ole. Paras on U-lukko.
   Pffft, u-lukko saa olla sellasta munanpaksuista teräsmiestankoa jos haluut fillaris säilyttää ammattivarkailta. Pienellä tunkilla saat uukkarin ku uukkarin auki. Nivellukko rules!!

   Lainaa

  8. Tulos: +79 (87 ääntä)
   Juuso: Serkulta varastettiin ensimmäisen opintovuoden aikana Turussa 2 pyörää. Nyt kun toinen vuosi alkoi, niin aloimme kaveriporukassa pitää vedonlyöntiä tänä vuonna katoavien pyörien määrästä. Ikäväähän tässä on se ettei vaijerilukotkaan pyörävarkaita pidättele ellei ole jäätävän paksua lenkkiä.
   Koko ikäni asunut Turussa ja pyöräillyt ja vielä ei ole varastettu pyörää.

   Lainaa

  9. Tulos: +164 (166 ääntä)
   Eeppinen nyrkinheristäjä

   Lainaa

  10. Tulos: +7 (51 ääntä)
   Itseltäni ei ikinä ole ryöstetty Turussa pyörää? :o eihän sitä nyt ihan mihin tahansa kannatakaan jättää.

   Lainaa

  11. Tulos: +106 (108 ääntä)
   "Heippa.." :D

   Lainaa

  12. Tulos: +181 (211 ääntä)
   Illuusia: Itseltäni ei ikinä ole ryöstetty Turussa pyörää? eihän sitä nyt ihan mihin tahansa kannatakaan jättää.
   Ja tämän kommentin relevanssi on mikä? Ei kai kukaan nyt kuvittelekaan/väitäkään, että _kaikilta_ varastettaisiin Turussa pyörä, vaikka se ilmeisen yleistä onkin? Eli ei, ei kaikkien, joilta ei ole pyörää Turussa varastettu tarvitse tulla tänne ilmoittamaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +111 (113 ääntä)
   No ei se ihme ole jos pyöriä lähtee kun tietyllä ryhmällä turkulaisia voimapihdit kuuluu vakiokalustoon. Jumalauta kun talonyhtiön lukitusta pyöräkellaristakin lähti pyörä.

   Lainaa

  14. Tulos: +102 (106 ääntä)
   U-lukko, vaijerilukko, ketjulukko? Kaikki ne. Oman kokemukseni mukaan kunhan lukkojen hinta on n. puolitoista kertaa pyörän hinta, ja sen lukitsee kiinni johonkin sen verran painavaan että omistautuneempikaan narkkari ei nosta (silta tms), sen pyörän saa jopa pitää. (Jos jotain inhoan niin pyörävarkaita. Ja autoilijoita jotka tulevat merkitylle pyörätielle päälle).

   Lainaa

  15. Tulos: +21 (57 ääntä)
   Reksi: Ja tämän kommentin relevanssi on mikä? Ei kai kukaan nyt kuvittelekaan/väitäkään, että _kaikilta_ varastettaisiin Turussa pyörä, vaikka se ilmeisen yleistä onkin? Eli ei, ei kaikkien, joilta ei ole pyörää Turussa varastettu tarvitse tulla tänne ilmoittamaan.
   heheei! Multakaan ei ole varastettu Turussa pyörää :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD he he

   Lainaa

  16. yli opisto hörho 24.9.2015 11:07
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Juuso: Ikäväähän tässä on se ettei vaijerilukotkaan pyörävarkaita pidättele ellei ole jäätävän paksua lenkkiä.
   Ei vaijerilukkoja tai vieterilukkoja. Ei missään nimessä. Kuka tahansa saa ne rikki niin että pistää vaikka pyörästä jalan paskaksi (mikä tahansa tukeva tanko ajaa asian) ja alkaa sillä vääntämään vaijeria tiukalle. Ennemmin tai myöhemmin se lukitus antaa periksi. Vaijerilukolla oli minun pyörä taloyhtiön pyörävajassa patterissa kiinni. Illalla pistin siihen ja aamulla se oli poissa lukkoineen. U-lukko tai sitten ihan rautaketjua, koska niiden rikkomiseen vaaditaan jo ihan kunnon välineitä.

   Lainaa

  17. Tulos: -18 (60 ääntä)
   Kirkkonummella on viime viikkoina hävinnyt monelta fillarit, syytä voi vain arvailla.

   Lainaa

  18. Tulos: +180 (188 ääntä)
   Illuusia: Itseltäni ei ikinä ole ryöstetty Turussa pyörää? eihän sitä nyt ihan mihin tahansa kannatakaan jättää.
   Ei multakaan :O Tosin oon käyny Turussa vain kaks kertaa, eikä pyörä ollu kummallakaan kerralla mukana.

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Eipä täällä Turussa tunnu lukitut varastotkaan pyörävarkaita pidättelevän

   Lainaa

  20. Tulos: -27 (73 ääntä)
   Oonko ainoa jota häiritsee ilmaisu "ryöstetty pyörä"? Eikö ihminen ryöstetä ja pyörä varasteta?
   Illuusia: Itseltäni ei ikinä ole ryöstetty Turussa pyörää? eihän sitä nyt ihan mihin tahansa kannatakaan jättää.

   Lainaa

  21. Tulos: +78 (82 ääntä)
   riesa: Pitkästä aikaa ei-ainakaa-niin-ärsyttävästi kirjotettu tarina tapahtuneesta Matiaksella. Sha se vasta osasikin pitää asian kompaktin lyhyenä ja ytimekkäänä. Ilahduin.
   Täytyy aina muistaa että ihmisethän ei kirjoita tekstejään feissarimokiin, vaan omille sivuilleen..

   Lainaa

  22. Tulos: -6 (32 ääntä)
   block: heheei! Multakaan ei ole varastettu Turussa pyörää :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD he he
   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Siis ei voi kun ihailla miten joillain on huumori hallussa!!!11 NAUTIN :DFDDFFFFF

   Lainaa

  23. Tulos: -19 (49 ääntä)
   Hörhör: Oonko ainoa jota häiritsee ilmaisu “ryöstetty pyörä”? Eikö ihminen ryöstetä ja pyörä varasteta?
   Oot.

   Lainaa

  24. Tulos: +82 (82 ääntä)
   Illuusia: Itseltäni ei ikinä ole ryöstetty Turussa pyörää? eihän sitä nyt ihan mihin tahansa kannatakaan jättää.
   Eikä kannata ilmeisesti taluttaakaan...

   Lainaa

  25. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Meinasin oikeasti tukehtua juomaani tarinan "jeesus-veli otti vallan" -kohdassa.

   Lainaa

  26. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Ensimmäisellä viikolla kun olin turkuun muuttanut niin oltiin jo mun ensimmäinen pyörä varastettu. 20min jopa ehti olla keskellä kirkasta päivää keskustassa se pyörä. Sen jälkeen varastettiin/rikottiin palasiksi vielä 4 muuta pyörää... Sen jälkeen hankin bussikortin enkä pahemmin täällä turussa enään pyöräile. Vitun turku.

   Lainaa

  27. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Vaijerit ja muut tilpehöörilukot ei pidättele amatöörivarastakaan, U-lukko kestää jo paremmin kunhan on riittävästi paksuutta ja materiaali karkastua terästä tai muuta tarpeeks jykevää. Paras on omasta mielestä tuommonen nivellukko joka on kaverin kans testattu palokunnan katkasuvälineet kestäväks (hydrauliset kamat erikseen), saa kiinni rungon ja takarenkaan vaikka lyhtypylvääseen tai kaiteeseen. Harva varas kantaa rälläkkää mukana ja narkit ettii helpomman kohteen... Iltasin se fillari kannattaa kantaa oikeesti ihan sisälle asti eikä mihinkään kälyseen taloyhtiön fillarivarastoon, jos siis kyseessä kalliimpi kun parinkympin pyörä ja sille oikeesti on tarvetta...

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (19 ääntä)
   en asu turussa, mutta multakin on varastettu ties kuinka monta pyörää. yhessä oli joku tietty tuntomerkki, ja löysin sattumalta omani jostain. otin omani oman käden oikeudella. yks varastettiin niin, että siitäkin oli takakumi puhjennut/ tyhjentynyt, ja se oli vielä lukossa, ni eikös joku sankari sen silti vieny. yhestä pyörästä rälläköitiin(?) se lukko mikä menee takapyörän välistä. sit on ollu vaan bussipysäkillä pusikossa piilossa missä ei ollu lukkoa niin pari sellasta varastettu. jokohan siinä oli ne pyörät mitä on varastettu. ykskään niistä ei oo ollu mikään hieno tai kallis pyörä, ettei niitten jälleen myynnistä ees oo saanu rahaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Jeah: Kirkkonummella on viime viikkoina hävinnyt monelta fillarit, syytä voi vain arvailla.
   Yks Kirkkonummi, kaks gangstahurrii ;)

   Lainaa

  30. Tulos: +79 (79 ääntä)
   Sain kerran lahjaksi lukon, sellaisen vaijerilukon, jossa numerolukitus. Siis piti tietää oikea koodi lukon avatakseen. Olikohan siinä joku kuus numeroa, eli satatuhatta eri numerovaihtoehtoa. Sillä laitoin vanhan Crescentin taloyhtiön pyöräkellarin patteriin kiinni ja vielä ujutin vaijerin pyörätelineenkin välistä, että varmaan pyörä säilyy tallessa. Ei menny kuin kaks päivää, niin joku varasti sen lukon. Itse pyörä on tallessa vieläkin.

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Juuso: Serkulta varastettiin ensimmäisen opintovuoden aikana Turussa 2 pyörää. Nyt kun toinen vuosi alkoi, niin aloimme kaveriporukassa pitää vedonlyöntiä tänä vuonna katoavien pyörien määrästä. Ikäväähän tässä on se ettei vaijerilukotkaan pyörävarkaita pidättele ellei ole jäätävän paksua lenkkiä.
   Vaijerilukothan ammattitaitonen pyörävahraz katkoo näin: 1. Katkaise fillarista jalka nojaamalla 2. Työnnä pyörän jalka lukon väliin 3. Kierrä kunnes napsahtaa ja ratsasta aamunkoittoon Ilman jalkaa oikeastaan mikä vaa puukepukka tai putkenpätkä kelpaa jos perus vaijerilukosta kyse. Eli suosittelen ihan kunnollisia lukkoja niiden kahden minuutin hidasteiden sijaan joita joku vaijerilukokoiksi väittää. Yllämainittu myös siltävaralta kerrottu jos avain häviää. En suosittele ketään kuitenkaan varastamaan pyörää yllämainitulla tekniikalla vaan varotan perus lenkkilukkojen huonoudesta.

   Lainaa

  32. Tulos: -13 (21 ääntä)
   "Aurajoki on surkee puro ja turkulaiset on m*lkkuja"

   Lainaa

  33. Ruuviton maahinen 5.9.2020 23:39
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Toivottavasti Matias itse uskoo höyryissään valveuneensa, sillä minä en.

   Lainaa

  34. Ai Mää vai 6.9.2020 15:08
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Hörhör: Oonko ainoa jota häiritsee ilmaisu "ryöstetty pyörä"? Eikö ihminen ryöstetä ja pyörä varasteta?
   Tuossahan on nimen omaa kyse ryöstön yrityksestä, kun ihminen yritetään pakottaa antamaan omaisuuttaan!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pyörävaras, pyörä, varas, varastaa, varastettu, tie, ylitys, ylittää, vanhus, risteys