Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Maailman kaunein nainen puhuu jälleen

Eikä juttujen laatu ole parantunut.
Taustatietoja: Viimeksi Maria kertoi meille, että kauniit ihmiset ovat parempia ihmisiä. Maailman kaunein nainen puhuu jälleen Stressikö vaarallisempaa sikiölle kuin tupakointi? – Asiantuntija tyrmää harhaluulon

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 95 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1520 (1542 ääntä)
      Toivottavasti Maria aikuistuisi tullessaan äidiksi. Epäilen kyllä suuresti. Joiltain ihmisiltä pitäis kieltää lisääntyminen kokonaan.

      Lainaa

    2. Myrkkymuratti 11.8.2015 2:28
      Tulos: +1311 (1337 ääntä)
      Mistä näitä x- ja w-kirjaimia käyttäviä ihmisiä oikein sikiää?

      Lainaa

    3. Tulos: +1245 (1253 ääntä)
      Luonnonkauneus ei paina vaa'assa yhtään mitään jos luonne on tuo. Vähän niinku että mädän mansikan sylkäisee suustaan vaikka se olis päältä kuinka kaunis.

      Lainaa

    4. Tulos: +739 (747 ääntä)
      Ois kiva nähä miltä tuo emäntä näyttää jos oikeasti on niin "luonnonkaunis", että puhuukohan ihan totta. Ja miks tuo x:ää ja w:tä pittää raiskata tuonne tekstin sekaan..

      Lainaa

    5. Tulos: +1168 (1176 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mistä näitä x- ja w-kirjaimia käyttäviä ihmisiä oikein sikiää?
      Niiden äidit poltti raskauden aikana...

      Lainaa

    6. Tulos: +783 (809 ääntä)
      Uusien tutkimusten mukaan liikunnan määrällä ei ole mitään tekemistä lihavuuden kanssa, vaan kaikki johtuu 100% geeneistä. En linkkaa. Mulle riittää, että mun kaveri sano, että joku tutkija sano noin.

      Lainaa

    7. Tulos: +14 (52 ääntä)
      Jja Niina laukoo!

      Lainaa

    8. Tulos: +225 (229 ääntä)
      Woiha wittu

      Lainaa

    9. Tulos: +417 (425 ääntä)
      Jjj: Ois kiva nähä miltä tuo emäntä näyttää jos oikeasti on niin “luonnonkaunis”, että puhuukohan ihan totta. Ja miks tuo x:ää ja w:tä pittää raiskata tuonne tekstin sekaan..
      Kaikin puolin todella tavallisen näköinen, sekä kasvot että kroppa. Ei “kuumis”, muttei nyt varsinaisesti rumakaan. Ei mielestäni yllä edes tasolle perus pissis. Katseessa tietty hullun kiilto, tyyliin “overly attached girlfriend”.

      Lainaa

    10. Tulos: +362 (374 ääntä)
      nolan: Kaikin puolin todella tavallisen näköinen, sekä kasvot että kroppa. Ei “kuumis”, muttei nyt varsinaisesti rumakaan. Ei mielestäni yllä edes tasolle perus pissis. Katseessa tietty hullun kiilto, tyyliin “overly attached girlfriend”.
      Olipa hirveen yllättävää. Monesti oikeasti todella kauniit ihmiset eivät millään tavalla mainosta omaan hyvännäköisyyttään.

      Lainaa

    11. kiikiiconfused 11.8.2015 3:08
      Tulos: +317 (325 ääntä)
      Ensinnäkin: mä liikun päivittäin ilman meikkiä koska mua ei kiinnosta mitä muut ajattelee. Toiseks: tuo x ja w käyttö...

      Lainaa

    12. Tulos: -104 (160 ääntä)
      Ei Maria vaikka luonnonkaunis onkin niin taida mikään suohirviö olla, kun joku on sitä puikannut.

      Lainaa

    13. töttöröö 11.8.2015 3:14
      Tulos: +208 (208 ääntä)
      Muistaakohan Marian mies warmasti kehua kumppaniaan tarpeexi? Tai liikaa..

      Lainaa

    14. Kylmä Pieru 11.8.2015 3:44
      Tulos: +113 (125 ääntä)
      Mun cvees lukee,vaikee olla vi*un upee.

      Lainaa

    15. Tulos: +196 (230 ääntä)
      Jos kerta tupakka ei lapseen vaikuta, miksihän on joidenkin naisten keskuudessa trendi, että poltetaan tupakkaa raskauden ajan (vaikka ei välttämättä ikinä aiemmin muuten ole), että lapsi syntyisi pienenä ja olisi näin helpompi synnyttää? Naiset- leikkikää edes mielummin omalla elämällänne kun toisen, joka ei voi edes puolustautua.

      Lainaa

    16. polvipetteri 11.8.2015 6:48
      Tulos: +215 (231 ääntä)
      Petkele: Ei Maria vaikka luonnonkaunis onkin niin taida mikään suohirviö olla, kun joku on sitä puikannut.
      Kyllä ne suohirviötkin tuppaavat lisääntymään. Kas kun me miehet ollaan sellainen laji, että joissain tilanteissa kaikki käy.

      Lainaa

    17. Tulos: +312 (320 ääntä)
      Sama pätee muuten juomiseen raskausaikana. Lääkäri suositteli eukolle, ettei saa missään vaiheessa päästää lipsumaan krapulan puolelle.

      Lainaa

    18. Tulos: +145 (169 ääntä)
      Hirviä akka. Ja kaikki jotka käyttää muikki-sanaa pitäs viedä saunan taakse.

      Lainaa

    19. Puolikiero_savolainen 11.8.2015 7:27
      Tulos: +162 (168 ääntä)
      Vielä se tulee se päivä kun Mariakin tajuaa olleensa idiootti.. Tai sitten ei, mutta tuota menoa on ongelmia luvassa ja paljon tulevaisuuteen. Sääli lasta, joka ehkä joskus löytää nämäkin tarinat netistä.

      Lainaa

    20. Tulos: +113 (117 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Vielä se tulee se päivä kun Mariakin tajuaa olleensa idiootti.. Tai sitten ei, mutta tuota menoa on ongelmia luvassa ja paljon tulevaisuuteen. Sääli lasta, joka ehkä joskus löytää nämäkin tarinat netistä.
      Tuollaiset ihmiset kenellä tuo tyhmyys on synnynnäistä se kasvaminen on mahdotonta. Pahinta on se, että pystynyt lisääntymään ja lapsi edes syntynyt ja saa osakseen kaltoin kohtelua.

      Lainaa

    21. Tulos: +362 (364 ääntä)
      Mä olen kuullut muutamankin raskausaikaröökaajan väittävän että neuvolantäti kielsi lopettamasta kun ne vierotusoireet on vauvalle pahempia kun röökinvetäminen. Mistä ne nuita keksii? Olen mä itsekin polttanut, pahimmillaan melkein askin päivässä, mutta sillon kun tulin raskaaksi loppu se kessuttelu siihen paikkaan. Eikä muuten tehnyt tiukkaakaan. Neuvolantäti kysyi jotta mites tupakointi, meikä sanoi että loppu kun tuli plussa ja täti siihen että oikein. Eikä yhtään ruvennut väittelemään että nyt se sikiö kuule kärsii ku ei saa röökiä. Kyllä se tyhmä pitää ihmisen olla jos raskaana polttaa ja uskottelee vielä itselleen että ei siitä mitään vaaraa ole. Ja kehtaa vielä julkisesti vängätä. Idiootti.

      Lainaa

    22. Tulos: -60 (192 ääntä)
      Yebs: Uusien tutkimusten mukaan liikunnan määrällä ei ole mitään tekemistä lihavuuden kanssa, vaan kaikki johtuu 100% geeneistä. En linkkaa. Mulle riittää, että mun kaveri sano, että joku tutkija sano noin.
      Noh, nyt pitää vähän nillittää. Lihavuus johtuu 90-100 prosenttisesti ruokavaliosta. Terveisin ylipainoinen himoliikkuja, jolla ei ole löytynyt selkärankaa laittaa ruokavaliotaan kuntoon.

      Lainaa

    23. Tulos: +101 (107 ääntä)
      Oh God no, it's multiplying!

      Lainaa

    24. Paroni Puolipallo 11.8.2015 8:42
      Tulos: +215 (217 ääntä)
      Aluksi tunsin jopa vähän sympatiaa. En voisi uskoa että kukaan jolla on itsetunto kohdillaan yrittäisi noin vakaasti vakuuttaa muille ja itselleen olevansa helvetin kaunis. No, kaipa niitä narsistejakin on olemassa. Mahdollinen myötätuntoni loppui kuitenkin sillä sekunnilla kun luin Marian selittävän urbaanilegendaan perustuvasta päätöksestään aiheuttaa lapselleen potentiaalisia eliniän kestäviä terveysongelmia välttääkseen itse pientä epämukavuutta.

      Lainaa

    25. Tulos: +108 (114 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mistä näitä x- ja w-kirjaimia käyttäviä ihmisiä oikein sikiää?
      Elämäm koulusta tietenki.

      Lainaa

    26. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Olis kiva tietää kuka tää emäntä on.. Hänen aikajanallaan vois joskus viihdyttää itteään kun tulee vastustamaton halu tuntea myötähäpeää..

      Lainaa

    27. sairaanhoitaja 11.8.2015 9:58
      Tulos: +146 (146 ääntä)
      Mä kanssa ihmettelen, että missä neuvolassa lääkärit ja terkkarit antaa tota ohjeistusta! Onko todella tälle ja muille vastaan tulleille samaa asiaa väittäville neuvolassa tuollaista sanottu. Vai onko vaan kuultu huhuna, että joku lääkäri tai th on jossain sanonu. Ja sitten kysyjille vastaa, että "lääkäri sano", jolloin kuulija olettaa että hänelle on henkilökohtaisesti sanottu ja legenda jatkaa matkaa...

      Lainaa

    28. Tulos: +148 (152 ääntä)
      Maria luulee vissiin olevansa spesiaalitapaus ja tyyliin maailman ainoa luonnonkaunis nainen. Eiköhän jokainen meikkaava nainen ole (toivottavasti) joskus kuullut, ettei tarttisi meikkiä ollenkaan. Ja yleisesti ottaen ihmiset on sellaisinaan ihan kauniita muiden mielestä. Omat silmät vaan peilissä näkee sen tarpeen meikata. Muille ihmisille se kehu ei vaan kihahda hattuun eikä tule tarvetta kirjoittaa someen. "Joku sanoi minua kauniiksi, meikäpä on kauniimpi ko te kaikki muut, hihihii". Raskausasiaan on vaikea sannoo muuta ko että hitto mikä perse ihimiseksi, pakkosteriloida pitäs. Toivottavasti lukee tämän mokan kommentteineen.

      Lainaa

    29. Tulos: -101 (141 ääntä)
      Tupakointia ei saa lopettaa seinään, koska vieroitusoireet tulevat myös sikiölle. Eli tasaiseen tahtiin, usean viikon ajan vähentää ja lopulta lopettaa kokonaan.

      Lainaa

    30. Tulos: +167 (193 ääntä)
      Mäsä: Noh, nyt pitää vähän nillittää. Lihavuus johtuu 90-100 prosenttisesti ruokavaliosta. Terveisin ylipainoinen himoliikkuja, jolla ei ole löytynyt selkärankaa laittaa ruokavaliotaan kuntoon.
      Sen sijaan sarkasmitutka on 100% geeneissä: joko sitä on tai ei ole. Sitä ei pysty opettelemaan.

      Lainaa

    31. yli opisto hörho 11.8.2015 10:47
      Tulos: +81 (83 ääntä)
      Tuon lahopään lapsella tulee olemaan kyllä "hieno" elämä. Toivottavasti se hieman aikuistuisi kunhan se muksu syntyy. Narsistinen äiti on ehkä yksi hirveimmistä asioista mitä lapselle voi käydä. Toivottavasti huostaanotto toimii mikäli tämä ääliö ei muuta tapojaan. Polttaminen raskausaikanakin on yksi idioottimaisimmista asioista mitä voi tehdä, ja sitten vielä väittää että kyllä hänelle on sanottu ettei siitä haittaa ole. Tekisipä ihan mieli piikittää nestemäistä nikotiinia tuon ämmän suoneen.

      Lainaa

    32. Tulos: +138 (138 ääntä)
      Marian navassa täytyy olla todella hyvät laakerit kun koko maailma pyörii sen ympärillä.

      Lainaa

    33. Tulos: +92 (100 ääntä)
      sh: Tupakointia ei saa lopettaa seinään, koska vieroitusoireet tulevat myös sikiölle. Eli tasaiseen tahtiin, usean viikon ajan vähentää ja lopulta lopettaa kokonaan.
      Joo. Oikein pahat nixat kun iskee niin sikiö häippäsee kiskalle hakeeröökii.

      Lainaa

    34. Tulos: +195 (195 ääntä)
      tästä bile-danille nainen! Sehän haastattelussa sanoi, että luonteella ei väliä, kuhan nainen näyttää yhtä hyvältä ku hän :D

      Lainaa

    35. eriparisukka 11.8.2015 11:17
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      Ei mulla muuta mut pakkoko tota x ja w:tä tonne väliin on tunkee.

      Lainaa

    36. Tulos: +85 (91 ääntä)
      Lääkärit, kätilöt ja terkkarit eivät ole sanoneet tuota ikinä. En tiedä mistä Maria on saanut tuon päähänsä, mutta hoitohenkilökunta ei ole tuota sanonut! Äidin tupakoidessa myös lapsi tupakoi. Tahtomattaan. Ajattelin ensin, että kyseessä olisi 16-w teinix, mutta kyseessähän on aikuinen nainen.

      Lainaa

    37. Tulos: +60 (68 ääntä)
      kaikilla ei pitäisi olla oikeutta lisääntyä

      Lainaa

    38. Mother of Vile Excrement 11.8.2015 12:34
      Tulos: +48 (48 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mistä näitä x- ja w-kirjaimia käyttäviä ihmisiä oikein sikiää?
      No siellähän on just tulollaan yksi...

      Lainaa

    39. korallikakku 11.8.2015 12:40
      Tulos: +92 (96 ääntä)
      TUPAKOINNIN RISKIT OVAT MITTAVAT Raskausajan tupakoinnista lapselle aiheutuvia terveyshaittoja ovat mm.: - yliaktiivisuus - adhd - käytöshäiriöt - alentunut ÄO - univaikeudet - keskittymiskyvyn häiriöt - taipumus jopa rikolliseen käytökseen - vaikeus kuullunymmärtämisessä - sikiön epämuodostumat - kätkytkuolema - kaksinkertainen keskenmenoriski - kohonnut kohtukuoleman riski - lapsen kasvanut syöpäriski

      Lainaa

    40. Tulos: +86 (96 ääntä)
      Mäsä: Noh, nyt pitää vähän nillittää. Lihavuus johtuu 90-100 prosenttisesti ruokavaliosta. Terveisin ylipainoinen himoliikkuja, jolla ei ole löytynyt selkärankaa laittaa ruokavaliotaan kuntoon.
      Eiku niinhän se mun kaveri sanoki että ruokavalio oli se, jolla ei ollut väliä. Niin tarkotin sanoa ihan koko ajan. Sä vaan oot tyhmä kun et tajunnu. Olin kuitenkin koko ajan oikeessa. En ollu väärässä. Haistakaa kaikki v***u. EN MÄ EES SUUTTUNU KUN TE RUPESITTE RÄHJÄÄN MULLE! MINÄ OLEN UHRI!

      Lainaa

    41. Tulos: -48 (60 ääntä)
      korallikakku: TUPAKOINNIN RISKIT OVAT MITTAVAT Raskausajan tupakoinnista lapselle aiheutuvia terveyshaittoja ovat mm.: - yliaktiivisuus - adhd - käytöshäiriöt - alentunut ÄO - univaikeudet - keskittymiskyvyn häiriöt - taipumus jopa rikolliseen käytökseen - vaikeus kuullunymmärtämisessä - sikiön epämuodostumat - kätkytkuolema - kaksinkertainen keskenmenoriski - kohonnut kohtukuoleman riski - lapsen kasvanut syöpäriski
      Mää ja mun veli ollaan ihan normaaleita (vielä), vaikka meän äiti poltti kun se ootti meitä. Ei sillä, en silti oo kauheen innoissani siitä tiedosta, että oon altistunu niin voimakkaasti tupakalle sikiönä vaikka mitään em. vikaa mulla ei olekaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +135 (141 ääntä)
      Raskausajan tupakointi. On harvoja asioita jotka saa meikäläisen yhtä pahasti raivon valtaan. Varsinkin kun äitinä on elämäm koululainen ääliö, joka onnesta soikeana kertoo että "kyllä munkin äiti poltti mua odottaessa ja musta tuli ihan ok" ja ne ei tajua kuinka vitun hyvin ne todistaa sitä, että raskaana ollessa EI SAA POLTTAA. Nyt on 2015 ja JOKA paikasta toitotetaan raskausajan päihteidenkäytön haittavaikutuksia (surullista sinäänsä että niitä pitää toitottaa, kuvittelisi että se olisi maalaisjärjellä pääteltävissä että sikiötä ei altisteta tuommoisille myrkyille) ja silti nämä idiootit keksii tarinoita oikeuttaakseen polttamisensa. Tuollaisilta voitaisiin vielä lapset samantien pois, jos ei pysty sisällä asuvasta sikiöstä huolehtimaan niin miten voi luottaa, että tuollainen ihmissaasta huolehtisi oikeasta, syntyneestä lapsesta ja sen terveydestä. Suututtaa miten monta pariskuntaa yrittää ja yrittää kaikkensa ja eivät saa lapsia, joille olisivat valmiita takaamaan turvallisen ja terveen elämän, kun samaan aikaan nämä aivokääpiöt lisääntyvät ja tuovat maailmaan tarkkaavaisuushäiriöisiä, astmaatikkoja ja aivoiltaan huonosti kehittyneitä lapsiparkoja, koska "lääkäri sano että parempi polttaa!!!!111 ja musta tuli ok waikka äiti poltti!!!!1" MURRR

      Lainaa

    43. Aatzigavengaa 11.8.2015 14:02
      Tulos: +78 (80 ääntä)
      X- ja w-kirjaimen käyttö paljastaa kaiken: perus elämäm koululainen. Maria oli naamakirjassakin kirjoittanut "parhaat lisääntyy ja pärjää! Sorry mut luonnonlaki dude." Dafuq oikeesti! Näköjään muutkin lisääntyy kuin vaan parhaat.

      Lainaa

    44. Tulos: +79 (81 ääntä)
      Miten nykyään edes on tälläisiä ihmisiä jotka luulee että raskauden aikana voi polttaa tai juoda ilman että se vaikuttaisi negatiivisesti sikiöön???

      Lainaa

    45. Tulos: -19 (35 ääntä)
      Mella: Mä olen kuullut muutamankin raskausaikaröökaajan väittävän että neuvolantäti kielsi lopettamasta kun ne vierotusoireet on vauvalle pahempia kun röökinvetäminen. Mistä ne nuita keksii?
      Itse ymmärtäisin kehoituksen tarkoittavan sitä, että jos poltat raskauden ALKU-ajan, niin rakauden LOPPU-ajalle on pahempi yhtäkkiä lopettaa se röökinpolttaminen kuin jatkaa sitä tupakointia.Eikä niinkään, että tupakointi itsessään on hyväksi sikiölle.

      Lainaa

    46. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Toiko vielä tekee lapsen tähän maailmaan, niin alkaa tuo kierto alusta. Olis edes jotain karsintaa.

      Lainaa

    47. Tulos: -24 (36 ääntä)
      koo: Sen sijaan sarkasmitutka on 100% geeneissä: joko sitä on tai ei ole. Sitä ei pysty opettelemaan.
      Millä perusteella väität etten tunnistanut sarkasmia?
      Yebs: Eiku niinhän se mun kaveri sanoki että ruokavalio oli se, jolla ei ollut väliä. Niin tarkotin sanoa ihan koko ajan. Sä vaan oot tyhmä kun et tajunnu. Olin kuitenkin koko ajan oikeessa. En ollu väärässä. Haistakaa kaikki v***u. EN MÄ EES SUUTTUNU KUN TE RUPESITTE RÄHJÄÄN MULLE! MINÄ OLEN UHRI!
      Anteeksi. Sarkasmitutkani on yliaktiivinen, niin kuin "koo" meinasikin että se ei toimi. Hälytti muuten taas... PIIP!

      Lainaa

    48. Tulos: +50 (50 ääntä)
      On se hyvä, että Marialla on sitä itseluottamusta, vielä kun olisi järjellä siunattu.

      Lainaa

    49. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Vau...onkohan tällä Marialla joku copycat vai onko nimi nykyään facessa useampiosainen? Meinaan yhtä Mariaa olen seuraillut kaverin kautta ja kirjoitustyyli ja jutut on ihan täsmälleen samanlaiset. Raskaanakin on ainakin olevinaan, kuvista vaikea arvioida ja toppauksilla saisi saman efektin aikaan. Jokin kuitenkin kutkuttaa, ettei kyse olisi aidosta henkilöstä, jutut on niin uskomattomia... mutta tämä mokan Maria, uskomaton samankaltaisuus.

      Lainaa

    50. Tulos: +70 (70 ääntä)
      Ja mitä tulee tuohon polttamiseen. Kenellekään ei automaattisesti anneta suositusta jatkaa polttamista, ei edes niille harvoille tapauksille joilla se polttamisen jatkaminen on todettu paremmaksi. Mutta laiska, mukavuudenhaluinen ja itsekäs ihminen kuulee just sen mitä haluaa. Eli "ei kannata lopettaa, aiheuttaa stressiä joka on vaaraksi".

      Lainaa

    51. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Olis kyllä mielenkiintoista nähdä Marian kuva. Omasta mielestään täydellinen niinkuin minäkin. t. 174cm ja 118kg

      Lainaa

    52. Ihmiskunta tyhmenee 11.8.2015 16:20
      Tulos: +12 (12 ääntä)
      isotooppi: Suututtaa miten monta pariskuntaa yrittää ja yrittää kaikkensa ja eivät saa lapsia, joille olisivat valmiita takaamaan turvallisen ja terveen elämän, kun samaan aikaan nämä aivokääpiöt lisääntyvät ja tuovat maailmaan tarkkaavaisuushäiriöisiä, astmaatikkoja ja aivoiltaan huonosti kehittyneitä lapsiparkoja, koska “lääkäri sano että parempi polttaa!!!!111 ja musta tuli ok waikka äiti poltti!!!!1″ MURRR
      No lopputuloshan saattaa olla kuten hienossa leffassa Idiocracy (suomeksi Idioluutio)... http://www.imdb.com/title/tt0387808/

      Lainaa

    53. Tulos: +53 (53 ääntä)
      ku on ollu jo alusta asti viisas, ei tarvii polttamista lopettaa, ku sitä ei oo koskaan alottanukkaa!

      Lainaa

    54. Tulos: +92 (92 ääntä)
      Halusin nii tykätä kommentista "Luonnonkaunis kun hirvi" ! Aivan ajaton

      Lainaa

    55. Tulos: +56 (60 ääntä)
      sh: Tupakointia ei saa lopettaa seinään, koska vieroitusoireet tulevat myös sikiölle. Eli tasaiseen tahtiin, usean viikon ajan vähentää ja lopulta lopettaa kokonaan.
      Lääkärini kanssa juttelin kun tämä perheenlisäys alkaa tulla ajankohtaiseksi, ja suositus kyllä on että sekä polttaminen että juominen lopetetaan, ja lääkitys jos on säädetään sikiölle turvalliseksi, jo pari kuukautta ennen kuin aletaan tosissaan yrittää. Miksi pitäisi ottaa mitään riskejä? Jos on niin herkkä stressille ettei kestä edes tupakoinnin lopettamista, niin miten on ajatellut selvitä vanhemmuuden muista, suuremmista haasteista? Nuorempana en olisi halunnut lopettaa juomista tai polttamista kokonaan, joten en sitten hankkiutunut silloin raskaaksi enkä tullut huonoksi äidiksi; ei se vaikea konsepti ole. (Ainakaan saamieni neuvojen mukaan polttaa ei saa eikä kännejä vetää jatkossakaan lapsen nähden; ne oppivat vanhempiaan tarkkailemalla miten pitää olla joten "tee niinkuin sanon eikä niinkuin itse teen" ei toimi).

      Lainaa

    56. Tulos: -7 (19 ääntä)
      Mäsä: Noh, nyt pitää vähän nillittää. Lihavuus johtuu 90-100 prosenttisesti ruokavaliosta. Terveisin ylipainoinen himoliikkuja, jolla ei ole löytynyt selkärankaa laittaa ruokavaliotaan kuntoon.
      Sarkasmi vieras käsite ilmeisesti sulle

      Lainaa

    57. Tulos: +93 (93 ääntä)
      ..ja joo, on pokkaa ja rahkeitä käydä asioilla salivaatteissa ilman meikkiä. Koin nimittäin joskus kymmenvuotiaana oivalluksen: olin todella ujo lapsi jota ahdisti luokan edessä oleminen ja sellainen. Sitten eräänä päivänä tajusin että en muista kenenkään muun esiintymisiä ja mahdollisia mokia, omani vain. Joten luultavasti muitakin huolestuttaa heidän omat asiansa, ei minun. Sen jälkeen olen kehdannut hoitaa asiani niinkuin itse hyväksi näen, tyynenä siinä tiedossa että kukaan ei valvo öitään pohtien Sannnin meikkejä -luojan kiitos. Kävisi sääli noin vainoharhaista, ellei vaikuttaisi muutenkin niin ikävältä ihmiseltä.

      Lainaa

    58. Tulos: +5 (13 ääntä)
      kaigo: Toivottavasti Maria aikuistuisi tullessaan äidiksi. Epäilen kyllä suuresti. Joiltain ihmisiltä pitäis kieltää lisääntyminen kokonaan.
      Maria kasvaa ainoastaan ulkonaisesti: ympärysmitta vuoden päästä nykyiseen verrattuna kolminkertainen.

      Lainaa

    59. Tulos: +91 (93 ääntä)
      siiseli: Mää ja mun veli ollaan ihan normaaleita (vielä), vaikka meän äiti poltti kun se ootti meitä. Ei sillä, en silti oo kauheen innoissani siitä tiedosta, että oon altistunu niin voimakkaasti tupakalle sikiönä vaikka mitään em. vikaa mulla ei olekaan.
      Raskaustupakointi on vähön sama asia kun rattijuopumus: Se, että joku ei kännissä ajaessaan tapa toista ihmistä, ei tarkoita sitä etteikö niin tapahtuisi ja etteikö kännissä ajaminen lisäisi onnettomuuden riskiä moninkertaisesti. Sinulla ja veljelläsi on käynyt tuuri, mutta kaikilla ei ole yhtä hyvä onni ja se riski ei ole todellakaan ottamisen arvoinen.

      Lainaa

    60. Tulos: +45 (49 ääntä)
      No siis tupakka on myrkkyä, ja vielä syntymätöntä ja kehittyvää lasta sitten myrkytetään jatkuvasti 9kk ennen kuin syntyy, ja sitten todennäköisesti vielä passiivisesti syntymän jälkeen. Saa kyllä aika kova itsepetos olla jos kehtaa väittää että ei haittaisi lapsen kehitystä. Nikotiiniriippuvuus lapsella ainakin on heti alkuunsa. Todennäköisesti lapsi on kuitenkin yleisterve, enkä asiantuntija ole, mutta sitten myöhemmin voisi luulla että tästä syystä voisi ilmetä vaikka mitä vaivaa, esim luuston haurautta, huonoa näköä, muistia, lukihäiriöö, jotai vajaatoimintoja jne. Omia luuloja nää tosin vaan ja eikä sitä voi tietää millainen lapsi olisi ollut jos tupakkaa ei olisikaan polttanut.

      Lainaa

    61. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Onko tää tuplaveejuttu nyt oikeasti (taas?) joku muotifädi, vai vaan henkisen keskenkasvuisuuden ilmentymä? En ymmärrä.

      Lainaa

    62. Tulos: +64 (64 ääntä)
      Mitähän tapahtuu sitten, jos Maria saakin ruman lapsen..? O.o

      Lainaa

    63. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Kun julkaistiin se tutkimus jonka mukaan tupakoinnin lopettaminen voi olla äidille haitallisen stressaavaa, arvasin kaikkien idioottien tarttuvan siihen tekosyynä sauhuttelulleen.

      Lainaa

    64. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Miks mua ihmetyttää, et toi on ees raskaana. Alanya?

      Lainaa

    65. Tulos: -22 (32 ääntä)
      Itse kuulin jonkun aikaa työkaverilta että hänkin on polttanut raskaana. Ja siinä sitä sitten hämmästelin, niin kyllä hänelle oltiin (neuvola/lääkärissä, en juuri nyt muista kummassa) sanottu että voi tupakoida raskauden aikana. Koska tupakasta vierottautuminen tuotti pahempia oireita ja oli vaarallisempaa sikiölle kuin se että jatkaa tupakointia. Enkä sano tätä siksi että itse sitä millään tavalla hyväksyisin ja hämmästelen asiaa edelleen. Mutta uskon että näin on voitu myös marialle sanoa. Tosin aikaisemmista päivityksistä en menis varmaksi sanomaan

      Lainaa

    66. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Inhottaa tuo Maria. Sääli, että odottaa lasta. Todella sääli.

      Lainaa

    67. miumaumamma 11.8.2015 23:51
      Tulos: +37 (37 ääntä)
      Äitinä tuli kyllä tosi paha mieli tuosta viimeisestä :( Muuten lähinnä raivostuttaa tuon ihmisperseen mielipiteet. Ja jostain syystä musta tuntuu että, että tuo ämmä vain luulee olevansa kaunis.

      Lainaa

    68. Tulos: +26 (32 ääntä)
      Mulla on tuttu töissä neuvolassa ja joskus juteltiin tästä aiheesta. Kertoi että joo, jos äiti silloin tällöin polttaa YHDEN tupakan niin se ei vauvaa tapa eikä vaikuta kehitykseen, mutta jokaisen tulis miettiä että haluaako aiheuttaa sikiölle sen hetkellisen tilan missä se ei saa happea kunnolla... Ja siitä syystä koska jotkut ihmiset haluavat ymmärtää edellä mainitun tiedon niin että röökiä sais vedellä pitkin päivää, on heitä ohjeistettu neuvolassa sanomaan että röökiä ei saa vetää raskausaikana.

      Lainaa

    69. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Mä kyllä oisin Marian kaverina kommentoinu tohon tupakkajuttuun että teen valituksen ko. terveyskeskuksen hlökunnasta kun suosittelevat tupakoinnin jatkamista (mitä eivät todellakaan tee mutta ois mielenkiintoista ollut nähä mitä Maria ois kommentoinut. Todnäk jotain "me sovittiin sen th/lääkärin kanssa ettei puhuta tästä asiasta kellekkää nii turhaan teet valituksen"). Raskausaikana tupakoivista pitäis tehdä lasu!

      Lainaa

    70. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Siinä on taas yks turha valkoroska mennyt paukahtamaan paksuksi. Sääliksi käy lapsiparkaa.

      Lainaa

    71. Tulos: +35 (35 ääntä)
      "Paskasta ei saa konvehtia"

      Lainaa

    72. Tulos: +38 (38 ääntä)
      ISMO: Itse kuulin jonkun aikaa työkaverilta että hänkin on polttanut raskaana. Ja siinä sitä sitten hämmästelin, niin kyllä hänelle oltiin (neuvola/lääkärissä, en juuri nyt muista kummassa) sanottu että voi tupakoida raskauden aikana. Koska tupakasta vierottautuminen tuotti pahempia oireita ja oli vaarallisempaa sikiölle kuin se että jatkaa tupakointia. Enkä sano tätä siksi että itse sitä millään tavalla hyväksyisin ja hämmästelen asiaa edelleen. Mutta uskon että näin on voitu myös marialle sanoa. Tosin aikaisemmista päivityksistä en menis varmaksi sanomaan
      Niin siis kuulitko tämän työkaverisi neuvolantädiltä tai lääkäriltä, että näin on tosiaan neuvottu? No et tietenkään, vaan ihan työkaverisi suusta, ihan niinkuin tämän Mariankin tapauksessa kuullaan hänen näkemyksiään. Eli todennäköisyys siihen, että on vähän muunnellen kertonut juttua on aika merkittävä. On hyvin harvassa ne ihmiset joilla riittäisi pokkaa kertoa rehellisesti, että ei halunnut tai motivaatio ei riittänyt lopettaa. Häpeä on oikeasti liian suuri ja jos vain jokin lieventävä tekosyy löytyy, niin tottahan siihen vedotaan. Joissain tapauksissa, kuten uhkaavan ennenaikaisen synnytyksen kohdalla kielletään turha stressi. Eli jos vedet tihkuu, supistelee kovasti tai kohdunkaula on pettämässä ja jos sinne asti on polttanut reippaasti, niin siinä ei todellakaan kylmää kalkkunaa suositella. Eli nikotiinia on saatava suht samaan tahtiin jotta ei provosoida synnytystä alkamaan lisästressillä. Vaan ei näillekään tapauksille ensimmäisellä neuvolakäynnillä ole suositeltu tupakoinnin jatkamista, vaan on ollut aikaa KAUAN vähentää ja lopettaa.

      Lainaa

    73. Tulos: +31 (31 ääntä)
      Ajatelkaa jos tuon lapsesta kasvaakin susiruma tai syntyy kehitysvammaisena.

      Lainaa

    74. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Myrkkymuratti: Mistä näitä x- ja w-kirjaimia käyttäviä ihmisiä oikein sikiää?
      Ei voinu tykätä kun oli +666 ääntä just. :D

      Lainaa

    75. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Yleensä mua ei kiinnosta mitä ihmiset tekee elämällään. Polttakoon mun puolesta vaikka kahdeksan askia päivässä ja juokoon tajun pois joka viikonloppu, mutta se että vaarantaa toisen ihmisen hengen... Rattijuopumus jne.... Yh, no, tulipas paha maku suuhun heti aamusta. :(

      Lainaa

    76. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Sannni: ..ja joo, on pokkaa ja rahkeitä käydä asioilla salivaatteissa ilman meikkiä. Koin nimittäin joskus kymmenvuotiaana oivalluksen: olin todella ujo lapsi jota ahdisti luokan edessä oleminen ja sellainen. Sitten eräänä päivänä tajusin että en muista kenenkään muun esiintymisiä ja mahdollisia mokia, omani vain. Joten luultavasti muitakin huolestuttaa heidän omat asiansa, ei minun. Sen jälkeen olen kehdannut hoitaa asiani niinkuin itse hyväksi näen, tyynenä siinä tiedossa että kukaan ei valvo öitään pohtien Sannnin meikkejä -luojan kiitos. Kävisi sääli noin vainoharhaista, ellei vaikuttaisi muutenkin niin ikävältä ihmiseltä.
      Helkkarin hyvin sanottu.

      Lainaa

    77. Tulos: +2 (2 ääntä)
      ottakaa asioista selwää

      Lainaa

    78. Tulos: +26 (26 ääntä)
      Ninsq: tästä bile-danille nainen! Sehän haastattelussa sanoi, että luonteella ei väliä, kuhan nainen näyttää yhtä hyvältä ku hän
      IMHO bile-dänistä tulee mieleen lähinnä peruna, joten epäilemättä hänelle voisi sopia tuollainen vihannes.

      Lainaa

    79. Tulos: +10 (10 ääntä)
      r: ottakaa asioista selwää
      nää lukee sun seinällä ihan näkyvillä niin eihän näissä paskaa puhuta missään kohtaa :) tollanenhan sä olet :)

      Lainaa

    80. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Joo kävin urkkimassa lisää, tän täytyy oikeesti olla joku parodia tietynlaisista henkilöistä? Eihän kukaan oikeesti voi olla tuommonen xD

      Lainaa

    81. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Entäs sitten kun se lapsi syntyy niin eikös sillon se stressaannu kun joutuu lopettaa polttamisen kylmiltään? Tai no, kaipa se jatkaa passiivista tupakointia.

      Lainaa

    82. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Pädäm: Mitähän tapahtuu sitten, jos Maria saakin ruman lapsen..? O.o
      Voi luoja en halua edes tietää :DD

      Lainaa

    83. Tulos: +10 (10 ääntä)
      lobo: Joo kävin urkkimassa lisää, tän täytyy oikeesti olla joku parodia tietynlaisista henkilöistä? Eihän kukaan oikeesti voi olla tuommonen
      Tämä henkilö on siis tosissaan juuri tuollainen.. omalla sivullaan nyt väittää että näitä on vääristelty täällä vaikka omin silmin olen nähnyt kaikki hänen toinen toistaan uskomattomammat kirjoitukset :D

      Lainaa

    84. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Mahtavaa jos jollakulla on känyt hyvä tuuri, vaikka vanhemmat ovatkin odotusaikana polttaneet. Tunnen hyvin 5 äitiä, jotka väittivät samaa kuin tämä Maria. Yhden lapsi on munuaissairas, yhdellä ilmeni leukemia kouluiässä, kahdella on aikamoiset adhd:t ja yhden muksun selkä on jo leikattu kolmesti. Keskenmenoja näistä on saanut ainakin kolme. Yhdenkään äiti ei näe aiheuttaneensa mitään haittaa lapselleen tupakoinnista.

      Lainaa

    85. Tulos: +12 (12 ääntä)
      En voi uskoa, että vielä vuonna 2015 löytyy ihmisiä jotka korvaavat ks-kirjaimet x:llä. Sama koskee w:n käyttöä.

      Lainaa

    86. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Tää on niin epäreilua! Me ei yrittämisestä huolimatta olla saatu lasta ja sitten tällaset idiootit lisääntyy. Itse en polta mutta otan joskus alkoa, pisaraakaan en ottais jos tulisin raskaaksi. Mies polttaa mutta sekin loppuisi kuin seinään jos lapsi olisi tulossa, en haluaisi tupakoida edes passiivisesti.

      Lainaa

    87. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Ni.: Luonnonkauneus ei paina vaa’assa yhtään mitään jos luonne on tuo. Vähän niinku että mädän mansikan sylkäisee suustaan vaikka se olis päältä kuinka kaunis.
      Näin juuri! Ja yleensä kun luonne on tuollainen, niin ihminen "rumentuu" silmissä hyvinkin nopeasti sitä mukaa, kun päästele suustaan sammakoita. Ja jos tää Maria vielä polttaa ja rahat on loppu, niin mun on vaikea uskoa, että näyttää ihanan freesiltä luonnonkaunottarelta. Pikemminkin Fiorella-kaunottarelta white trash-twistillä ja omalla luonnollisella liukuvärillä (lue: tyvikasvulla) varustettuna. Ja nyt en sano, että rahattomat ei voi olla kauniita, vaan että Marialle on ilmeisesti se rööki ihan yhtä tärkeää kuin raha. Päättelisin, että heti saatu raha menee ihan ekaks tupakkaan ja näin luonnonkauneus kokee aikanaan särkymisen ryppyjen ja ihon kellastumisen muodossa. Eipä nuo x:t ja w:t kirjoituksessa sen enempää tätä muikkelia kaunista. On kyllä sisäisesti ruma ihminen, ihan kirjoitustyyliä myöten.

      Lainaa

    88. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Eiköhän olisi humaaneinta jo neuvolavaiheessa pakkoabortoida kaikki lapset joiden äiti käyttää yhtään mitään kahvia vahvempaa. Saattaisi tämäkin white trash ottaa varoitukset jo toisella kerralla hiukan vakavammin.

      Lainaa

    89. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Luonnonkaunis kuten hirvikin, helmi edelleen :D Mut joo, hankkikaa joku tolle akalle lääkitys.

      Lainaa

    90. Tulos: +11 (11 ääntä)
      sairaanhoitaja: Mä kanssa ihmettelen, että missä neuvolassa lääkärit ja terkkarit antaa tota ohjeistusta! Onko todella tälle ja muille vastaan tulleille samaa asiaa väittäville neuvolassa tuollaista sanottu. Vai onko vaan kuultu huhuna, että joku lääkäri tai th on jossain sanonu. Ja sitten kysyjille vastaa, että “lääkäri sano”, jolloin kuulija olettaa että hänelle on henkilökohtaisesti sanottu ja legenda jatkaa matkaa…
      Ei kyllä missään neuvolassa neuvota noin. Olen ollut äitiysneuvolassa töissä liki kaksikymmentä vuotta, eikä hoitohenkilöstö koskaan neuvoisi raskaana olevan jatkamaan tupakointia, päinvastoin.

      Lainaa

    91. Tulos: +6 (6 ääntä)
      hoox: En voi uskoa, että vielä vuonna 2015 löytyy ihmisiä jotka korvaavat ks-kirjaimet x:llä. Sama koskee w:n käyttöä.
      En kans. Jotkut aparit luulee, että ovat nuorekkaampia kun käyttävät noita kirjaimia. Noh, kyllähän noitten käyttö antaa tietyn vaikutelman, nimittäin sen että oot todella nolo. Pikku vinkki… et ole trendikäs tai nuorekas tms., jos olet jumiutunut 90-luvulla käytettyyn kirjoitustyyliin! Annat vaan itestäs todella j untin ja kehityksessä "hieman" jalkoihin jääneen vaikutelman.

      Lainaa

    92. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Aina kun tällä sivustolla käy, tulee mieleen leffa "Idiocracy" ja joka kerta tuntuu siltä, että se on enemmän ja enemmän tulevaisuutta.

      Lainaa

    93. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Mella: Mä olen kuullut muutamankin raskausaikaröökaajan väittävän että neuvolantäti kielsi lopettamasta kun ne vierotusoireet on vauvalle pahempia kun röökinvetäminen. Mistä ne nuita keksii? Olen mä itsekin polttanut, pahimmillaan melkein askin päivässä, mutta sillon kun tulin raskaaksi loppu se kessuttelu siihen paikkaan. Eikä muuten tehnyt tiukkaakaan. Neuvolantäti kysyi jotta mites tupakointi, meikä sanoi että loppu kun tuli plussa ja täti siihen että oikein. Eikä yhtään ruvennut väittelemään että nyt se sikiö kuule kärsii ku ei saa röökiä. Kyllä se tyhmä pitää ihmisen olla jos raskaana polttaa ja uskottelee vielä itselleen että ei siitä mitään vaaraa ole. Ja kehtaa vielä julkisesti vängätä. Idiootti.
      Empä ole ennen nähnyt kommenttia +291/291 peukuilla. Arvostan ja olihan se täyttä asiaa!
      Mella: Mä olen kuullut muutamankin raskausaikaröökaajan väittävän että neuvolantäti kielsi lopettamasta kun ne vierotusoireet on vauvalle pahempia kun röökinvetäminen. Mistä ne nuita keksii? Olen mä itsekin polttanut, pahimmillaan melkein askin päivässä, mutta sillon kun tulin raskaaksi loppu se kessuttelu siihen paikkaan. Eikä muuten tehnyt tiukkaakaan. Neuvolantäti kysyi jotta mites tupakointi, meikä sanoi että loppu kun tuli plussa ja täti siihen että oikein. Eikä yhtään ruvennut väittelemään että nyt se sikiö kuule kärsii ku ei saa röökiä. Kyllä se tyhmä pitää ihmisen olla jos raskaana polttaa ja uskottelee vielä itselleen että ei siitä mitään vaaraa ole. Ja kehtaa vielä julkisesti vängätä. Idiootti.
      Empä ole ennen nähnyt kommenttia +291/291 peukuilla, arvostan! Hyvin sanottu.

      Lainaa

    94. Tupakoimaton tupakoitsija 8.10.2015 7:58
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Asiahan on niin, että aina on paras lopettaa tupakointi, jos siihen suinkin pystyy. Alkuraskauden aikana voi lopettaa seinään, mutta myöhemmin kannattaa lopettaa vähän asteittain, koska se lapsi on jo tottunut saamaan myrkkyjä, mutta ehdottomasti lopettaminen kannattaa missä vaiheessa tahansa. On valheellista ja typerää väittää muuta. On voitu sanoa, että jos lopettaminen aiheuttaa ihan hirveätä stressiä, niin kannattaa ainakin vähentää reilusti (max. 5/pv). Tästä sitten jotkut ovat kuulleet mitä haluavat ja kuvittelevat, että tupakointi on ok. Lopettamista kuitenkin aina suositellaan ja on aivan turha muuta väittää. Myös imetysaikana tupakoimattomuus on paras vaihtoehto lapselle. Jos pitää polttaa, niin sen jälkeen on pidettävä 3 h:n tauko imetyksestä. Aika monelle vauvalle tulee nälkä ennen sitä. Tästä syystä jotkut tupakoitsijat siirtyvät korvikkeeseen. En ymmärrä, että miksi joidenkin pitää olla niin itsekkäitä, etteivät voi lopettaa, vaan myrkyttävät syntymätöntä lastaan ja yrittävät keksiä teolleen oikeutusta! Kyllä minäkin poltin ennen raskautta, mutta lopetin, kun plussasin. Teki kyllä koko raskauden ajan tupakkaa mieli, mutta ajattelin lasta enkä omia mielitekojani. Päätin myös olla imetysajan polttamatta lapseni takia. Saa nähdä mitä teen imetyksen jälkeen. Jos "retkahdan", niin en silloinkaan polta lapsen lähellä ja vain ulkotiloissa. Siitäkin lapsi saa huonoa esimerkkiä, mutta en sentään häntä myrkytä.

      Lainaa

    95. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kuka tuon on paksuksi pannu? O_O Ja kumman itsepäisesti ihmiset tahtoo uskoa, että tupakoinnin lopettaminen olisi vaarallisempaa lapselle kuin nikotiini, terva, ja karsinogeeniset aineet...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kaunis, kauniit, rumat, ulkonäkö, meikki, raskaus, raskaana, tupakointi, lopettaminen, polttaa, lopettaa