Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hyvät, pahat ja rumat

Kauniit ihmiset ovat parempia ihmisiä – rumat ovat rikollisia.
Hyvät, pahat ja rumat

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +890 (910 ääntä)
      Tai jospa sillä ulkonäöllä on marginaalisen vähän vaikutusta siihen sisäiseen kauneuteen, näin yleisesti. On jumittunut maailmankatsomus jonnekin Disney-leffojen universumiin

      Lainaa

    2. Tulos: +1324 (1344 ääntä)
      Eli kirjoituksestasi päätellen olet hyvin ruma.

      Lainaa

    3. Tulos: +327 (335 ääntä)
      Onneksi Maria ei ole ikinä niin tehnyt..

      Lainaa

    4. Tulos: +725 (735 ääntä)
      "En oo koskaan ollut rumien kanssa tekemisissä mutta kyllä kaikki rumat on tyhmiä, ilkeitä, pahantahtosia, hirveitä, kamalia ihmisiä."

      Lainaa

    5. Tulos: +769 (771 ääntä)
      Tää on totta, ei saa arvostella facebook-päivitysten perusteella. En ole itse ikinä niin tehnyt, mutta olen järkyttynyt huomaamaan miten tyhmä ja pinnallinen Maria on.

      Lainaa

    6. Tulos: +321 (325 ääntä)
      Maria taitaa olla sitten tyhmän näköinen.

      Lainaa

    7. Tulos: +246 (254 ääntä)
      Luulin aluks että tää oli jotain tosi vahvaa sarkasmia?

      Lainaa

    8. Tulos: +283 (289 ääntä)
      Marian periaatteella hän on itse erittäin ruma.

      Lainaa

    9. Muumi (kopio) 14.7.2015 1:20
      Tulos: -192 (240 ääntä)
      Kuka edes haluaisi kaveerata rumien kanssa? Mitä ideaa???

      Lainaa

    10. Seppolainen 14.7.2015 1:24
      Tulos: +192 (198 ääntä)
      Maria taitaa kuulua näihin rumiin ihmisiin juttujensa perusteella. Mutta todisti ilmeisesti pointtinsa tässä päivityksessä hyvin!

      Lainaa

    11. Muttapa mutta 14.7.2015 1:26
      Tulos: +314 (320 ääntä)
      "Tää on totta, ei saa arvostella vain ulkonäön perusteella. En ole ikinä itse niin tehnyt, MUTTA..." Niinpä niin, aina se mutta, jonka jälkeen se arvostelu sitten tuleekin. "Rumat" ovat pahaa tahtovia, epäkypsiä, vinksahtaneita, typeriä häirikköjä... Ymmärtääköhän Maria, että antaa itsestään juuri tällaisen kuvan? Itse lokeroi itsensä, kätevää.

      Lainaa

    12. villshousukeisarinna 14.7.2015 3:56
      Tulos: -49 (65 ääntä)
      Oi, tuosta päätellen olen sitten todella kaunis. Tai sitten ruma ja ikävä ihminrn kaikesta kohteliaisuudesta ja kehuusta huolimatta.

      Lainaa

    13. Tulos: +135 (143 ääntä)
      Voi itku, kaveri sanoi aikoinaan samaa ja ihan aikuinen äiti-ihminen on. Nimi vain ei täsmää, joten näitä havaintoja tekeviä on useampi otos. En kestä.

      Lainaa

    14. JesseJames 14.7.2015 7:08
      Tulos: +306 (310 ääntä)
      Onkohan Maria ottanu huomioon, että se "rumien" käytös voisi olla häntä kohtaan 'huono' myös sen takia, että tuolla tavoin käyttäytyvä ihminen todennäköisesti pitää itseään heitä parempana myös oikeassa elämässä ja tuo sen puheissaan julki. En ainakaan itse jaksa aina käyttäytyä korrektisti jos keskustelukumppani on ... noh, kuten Maria.

      Lainaa

    15. Tulos: +149 (153 ääntä)
      Olin kyllä ihan varma että Maria vitsailee, suorastaan säikähdin kun tajusin että olikin tosissaan. "Ikävä kyllä se ei ole vain lapsellista vaan totta--", eli Maria myöntää asian olevan kyllä lapsellista, mutta totta. Maria on hupsu, ruma tyttö.

      Lainaa

    16. Tulos: +66 (90 ääntä)
      Voi kun saatais nähdä kuva mariasta,saatais varmasti nauraa ainakin enemmän ku tälle jutulle.

      Lainaa

    17. Tulos: +114 (124 ääntä)
      Marian mieli muuttuu kyllä jos sattuu sairastumaan johonkin tautiin joka vie sen pintakiillon. Ei tarvitse muuta kuin Psoriasis-ihosairauden puhjeta niin johan lähtee naamasta ihokerrokset laikukkaina ja hilseilevinä laattoina. Kokemusta on. Tosin, minua ollaan jopa kehaistu nätiksikin. Toisaalta, koska en käyttäydy kuin Maria niin taidan kuulua rumien ryhmyryhmään. (Kuulun mielelläni eri kerhoon kuin Maria...) Tai sitten Maria voi joutua onnettumuuten joka vie kasvot tai koko ihon muualtakin, tai jonkun raajoista. Tai Maria voi joskus sairauden tai muun syyn johdosta lihoa ihan helvetisti jolloin hän tippuu tuolta MeanGirls-prinsessojen maailmasta leppoisten pullukoiden joukkoon ja saakin huomata että lihavuus ei ole rumuutta ja että kauneus todella kumpuaa sisältä päin.

      Lainaa

    18. Tulos: -79 (133 ääntä)
      Rumille pitäisi olla ulkonaliikkumiskielto aamukuudesta iltayhteentoista, niin meidän normaalien ei tarvitsisi pahoittaa mieltämme.

      Lainaa

    19. Tulos: +209 (215 ääntä)
      Minihuomautus: moni on valittanut että tuo "meikkaa itsesi rumaksi ja uskalla postata"-Kamppi on backfire annual, sillä kuvien mukaan silmälasit, Finni ja unibrow on rumia. No, sitä mieltä saa kyllä olla mutta mites kun kampanjan pointti oli että kaikki o kauniita? Miten sitten ne jolla oikeesti on finnejä ja lasit?

      Lainaa

    20. Tulos: +154 (156 ääntä)
      Marian pohdinnoissa on perää, mutta hän on aloittanut ajattelun väärästä suunnasta. Ulkoinen kauneus ei johda sisäiseen kauneuteen, vaan toisinpäin: sisäisesti kauniit ihmiset näyttävät ja tuntuvat ulkoisesta habituksestaan huolimatta paremmalta kuin ilkeät ja vittumaiset kaunottaret/komistukset.

      Lainaa

    21. Fluttershy 14.7.2015 9:40
      Tulos: +42 (50 ääntä)
      Turha yleistää, että pelkästään ulkonäöltään "rumat" ihmiset olisivat idiootteja, huonosti käyttäytyviä, "rumia" sisältäpäin yms. Kyllähän ne "kauniitkin" ihmiset osaavat käyttäytyä lapsellisesti.

      Lainaa

    22. Tulos: +143 (147 ääntä)
      Ja sitten on toki vielä sekin pointti, että se mikä yhden mielestä on kaunis ja hyvännäköinen, on toisen mielestä ruma. Ylipäätään nämä ulkonäköasiat ovat aikalailla yksilökohtaisia, itse esimerkiksi viehätyn silmälasipäisistä ja hieman pyöreistä naisihmisistä. Jonkun muun mielestä taas kauneinta on pitkä, hoikka blondi. Lapsellista taas on se, että ruvetaan arvottamaan ja jaottelemaan ihmisiä lokeroihin sen perusteella miltä he ulkoisesti näyttävät. Mutta tämäkin on yksi niistä osa-alueista missä elämä opettaa :)

      Lainaa

    23. yli opisto hörho 14.7.2015 10:26
      Tulos: +42 (48 ääntä)
      Maria kuulostaa todella hienolta ja sisäisesti kauniilta ihmiseltä.

      Lainaa

    24. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Ja missäs menee rumien ihmisten raja sitten? Toivon totisesti että tossa oli vaan jonkun tylsistyneen tyypin ylisarkastinen tempaus.

      Lainaa

    25. Tulos: +42 (52 ääntä)
      Väittäisin että tyhmyyttä on molemmilla puolilla, niin ulkoisesti kauniiden kuin rumienkin keskuudessa. Se että osaa valita hyvää seuraa ja mahtavia ihmisiä, onkin sitten taitolaji. Mutta sinä Maria, et sitä tule koskaan oppimaan, koska se opittiin päiväkodissa jo.

      Lainaa

    26. Tulos: -70 (80 ääntä)
      No mut onhan se totta että jotkut rumat ihmiset on sisäisestikin rumia. Nää jotka kovaan ääneen inttää että "tärkeintä on sisäinen kauneus", osa niistä on ihan hemmetin ylimielisiä. Ei toki kaikki.

      Lainaa

    27. Tulos: +68 (72 ääntä)
      Jykkke: Marian pohdinnoissa on perää, mutta hän on aloittanut ajattelun väärästä suunnasta. Ulkoinen kauneus ei johda sisäiseen kauneuteen, vaan toisinpäin: sisäisesti kauniit ihmiset näyttävät ja tuntuvat ulkoisesta habituksestaan huolimatta paremmalta kuin ilkeät ja vittumaiset kaunottaret/komistukset.
      Aivan niin, kyllä ilkeä ilme ja vittumainen asenne pilaa minkä ulkonäön tahansa, ja kaunis hymy puolestaan pelastaa. Siinä mielessä Maria on kai oikeassa, että ilkeät ihmiset ovat aina rumia, vaikka heillä olisikin sellainen ulkomuoto ettei sitä heti huomaa -mutta jotenkin tuntuu että sitä ei tarkoitettu...

      Lainaa

    28. Tulos: +87 (91 ääntä)
      Ilmeisesti Marja on yrittänyt suuren tiedemiehen tapaan tarkastaa hypoteesinsa ja uskomuksensa tarkkailemalla näitä rumina pitämiään ihmisiä luonnossa. Ikävä kyllä Marja tosin ei ole varmaankaan ottanut huomioon sitä seikkaa, että lähestymällä jotakuta ihmistä suhtautuen tähän lähtökohtaisesti alempana ja huonompana, alentuen ja jopa halveksien, saa nopeasti vertaisiaan vastauksia. Ja sitten surku on suuri, kun nihkeästi viereen tulleelle, nuivasti tuijottelevalle ja todennäköisesti kaikkea muuta kuin kauniisti ja kunnioittavasti puhuvalle naikkoselle sanotaankin rumasti ta tätä ei jakseta juuri nyt kamalasti miettiä.

      Lainaa

    29. tamperelainen 14.7.2015 13:01
      Tulos: +121 (123 ääntä)
      Viime viikolla bussissa kuuntelin parin n. 20v naisen keskustelua vähän samasta aiheesta. Toinen selitti kovaan ääneen kuinka ei halua rumia kavereita koska eihän niiden kanssa voi lähtee mihinkään kun ne on niin rumia! Baariin ainakaan ei voinut lähteä sillä oli itse niin paljon kaikkia rumia kavereitaan kauniimpi, rumat kaverit kun kuulemma karkottaisivat pois kaikki hänestä kiinnostuneet. Ei voinut ottaa myöskään yhteisiä selfieitä, sillä toinen oli niin ruma että itsekin alkaisi näyttää rumemmalta, vaikka toki olisikin ihan silmiinpistävän paljon toista kauniimpi.. Rumien ihmisten kanssa liikkuminen ylipäätään oli aivan hirveää ja noloa. Naikkoset eivät tosin itse olleet ulkoisestikaan mielestäni mitenkään erityisen kauniita, mutta sisältä taisivat olla ihan mätiä.

      Lainaa

    30. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Olen ruma, ja tulen aina ruma olemaan olin sitten sisäisesti miten "kaunis" (rehellinen, muut huomioon ottava ym.) tahansa. Mutta ehkäpä Marian kaltaiset ihmiset katsovat rumaa ihmistä kerran, päättävät tämän olevan aivan kamala ihminen ja pysyvät loitolla, joten mitenkään ei heidän ensivaikutelmansa pääse muuttumaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +22 (24 ääntä)
      "Ikäwä kyllä"

      Lainaa

    32. Tulos: +23 (35 ääntä)
      haha eikös oo just hyvä liikkuu rumien kaa, ni ite näyttää kauniimmalta!

      Lainaa

    33. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Hmm.. ensinnäkin kannattaa tosiaan ottaa huomioon että kauneus on katsojan silmässä. Toiseksi kannattaa muistaa että mikäli itse kohtelet toisia törkeästi, saat todennäköisesti samanlaista kohtelua takaisin (eli jos luulet olevasi kaikkien yläpuolella ja näytät sen kaikessa mitä teet, sisäinen kauneus tästä kaukana, niin et voi odottaa saavasi hyvää kohtelua muilta kuin mielistelijöiltä.). Kolmantena huomiona se, että vaikka ihminen olisi ensinäkemältä omasta mielestä kaunis tai ruma, sisäinen kauneus/rumuus muuttaa sitä miten ihmisen näet (ainakin omalla kohdalla näin on). Eli vaikka ensivilkaisula olisit minkälainen kaunotar/komistus tahansa, niin tuomalla esiin sisäisen rumuutesi rumennat myös itseäsi ulkoisesti.

      Lainaa

    34. Käyttäjä 14.7.2015 17:00
      Tulos: +55 (59 ääntä)
      Muttapa mutta: “Tää on totta, ei saa arvostella vain ulkonäön perusteella. En ole ikinä itse niin tehnyt, MUTTA…” Niinpä niin, aina se mutta, jonka jälkeen se arvostelu sitten tuleekin.
      Mitä yhteistä on lauseilla: "En ole kateellinen" "En ole rasisti" "Minulla ei ole mitään häntä vastaan" ? Kaikkien loppuun tulee aina "MUTTA"... Ilmeisesti kielessä on tietynlaisia lauseita, joiden välimerkki kuuluu olla tuollainen jännä kirjainyhdistelmä.

      Lainaa

    35. Tulos: -30 (42 ääntä)
      Mauno: Väittäisin että tyhmyyttä on molemmilla puolilla, niin ulkoisesti kauniiden kuin rumienkin keskuudessa. Se että osaa valita hyvää seuraa ja mahtavia ihmisiä, onkin sitten taitolaji. Mutta sinä Maria, et sitä tule koskaan oppimaan, koska se opittiin päiväkodissa jo.
      Mene Maria pois.

      Lainaa

    36. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Wiggin: Mene Maria pois.
      Voi ei mikä moka! Hakun väärää kommentoijaa! Sori Mauno!

      Lainaa

    37. Tulos: +36 (46 ääntä)
      Tietäisittepä vaan paljonko rumat saa paskaa niskaansa hyvännäköisiltä:/ ai että hyvännäköiset kohteliaita,mukavi,hyväkäytöksisiä? enemminkin ilkeitä juonittelijoita ja pahaa tahtovia itsekkäitä kusipäitä. Olen itse ruma,mutta olen mukava,mitä moni hyvännäköinen ei ole.

      Lainaa

    38. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Pidän itseäni ulkoisesti oikein viehättävänä ja kauniina. Lisäksi olen erittäin ärsyttävä, lapsellinen ja pikkumainen kusipää. Yhdet tai parit tälle logiikalle.

      Lainaa

    39. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Hmmm... Jos Marian mielestä rumat ihmiset ovat "pahaa tahtovia, epäkypsiä, vinksahtaneita, typeriä häirikköjä" niin onko ihme jos asenne "rumilla" Mariaa kohtaan on tuo. Mites se metsä vastaa kun sinne huudetaan.

      Lainaa

    40. Tulos: +69 (75 ääntä)
      Eniten kyllä ottaa päähän miten ihmiset puhuu niinku se olis jotenki tähtiin kirjotettu että joku ihminen on ruma tai kaunis. Koko juttu on vaan mielipidekysymys ihan niinku esimerkiksi ihmisten lempivärit. Ei kukaa sano sillee että koska sininen on nyt mun lempiväri niin se tarkottaa että kaikki on nyt yksimielisiä mun kanssa ja sininen on se kaikkein hienoin väri. Ja koska mä en tykkää oranssista niin ei tykkää kukaa muukaan.

      Lainaa

    41. Tulos: +42 (46 ääntä)
      Litton: Eniten kyllä ottaa päähän miten ihmiset puhuu niinku se olis jotenki tähtiin kirjotettu että joku ihminen on ruma tai kaunis. Koko juttu on vaan mielipidekysymys ihan niinku esimerkiksi ihmisten lempivärit. Ei kukaa sano sillee että koska sininen on nyt mun lempiväri niin se tarkottaa että kaikki on nyt yksimielisiä mun kanssa ja sininen on se kaikkein hienoin väri. Ja koska mä en tykkää oranssista niin ei tykkää kukaa muukaan.
      Lainaan koska totta. Riitaannuin kerran kämppikseni kanssa julisteista -omat metallimiesten kuvat olivat kuulemma "pitkätukkaisia narkkareita", kun taas hänen tekorusketetut bodaajamiehensä pikku-uimahousuissaan.. no en viitsi, mutta sanottakoon etten halua nähdä. Ripustimme sitten kuvia kissoista. Mutta kaikkien kaunis ei todellakaan ole samanlainen, joten on aivan turhanaikaista kutsua ketään rumaksi. Jokainen on jonkun mielestä juuri sen näköinen kuin pitääkin.

      Lainaa

    42. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Niinpä niin. Johtuisikohan se myös siitä, että Maria antaa "kauniimmalle" ihmiselle anteeksi lähes kaikki tyhmät asiat? Jos ihminen olisi "ruma", niin Marian kaltaisille ihmisille kynnys nauraa tai vihastua "rumalle" tyhmän lauseen jälkeen on matala. Kun taas se "kaunis" voi vedellä hölmöjä juttuja aivan vapaasti pitkäänkin. Varsinkin sinkuille tämä on yleistä kun kyseessä voi olla "potentiaalinen" partneri. Kerran kun kävelin kaupungilla, kuulin tavallisen näköisen miehen kertovan tarinaa kuinka hän sylkäisi kaverin pannuun kun hän oli keittämässä vettä. "hihihi, aika oksettavaa mutta vähä LÄPPÄ" kuului naiselta. Saman kun sanoisi "ruma" niin kyllä ois toinen ääni kellossa.

      Lainaa

    43. Tulos: +17 (17 ääntä)
      Maria taitaa olla sieltä rumimmasta päästä kirjoituksensa perusteella.

      Lainaa

    44. tuleva rakennusmestarinainen 17.7.2015 13:46
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Double facepalm. Because one facepalm is just not enough.

      Lainaa

    45. Arthur Brown 19.7.2015 12:20
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Oikeassahan hän on. Syy tosin on siinä, että ne kauniit ja ihanat(tm) automaattisesti, sisään rakennetusti syrjivät niitä rumia. Rumasorto on tosiasia. Vastaliikkeenä "rumat" sitten kokoontuvat omiin piireihinsä ja tukevat toisia valtaväestön syrjimiä. Näitä sitten valtamedia sorsii minkä kerkiää, koska he ovat niin "rumia". Tilanne ajautuu lopulta siihen, että "rumat" alkavat syrjiä vielä heikommassa asemassa olevia tunteakseen edes osan siitä oletetusta hyvästä mitä kauniit saavat pelkällä olemuksellaan. Fakta kuitenkin on, että kaikki ihmiset ovat oikeasti noita rumia ja syrjivät toisia pelkästään ulkomuodon ja -asun perusteella, ei vain ne "rumat" joita myös mediakin piikittelee.

      Lainaa

    46. Tulos: -12 (32 ääntä)
      Rankasti yleistäen Maria on kyllä totuuden jäljillä. Teineihin tämä nyt ei varmaan päde, mutta mitä enemmän ihminen vanhenee, sitä varmemmin hänellä on naama minkä hän ansaitsee. Yli kolmekymppisten sarjassa elämänmyönteisyys ja ulkonäkö korrelloivat jo hyvin vahvasti.

      Lainaa

    47. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Eli Marian kommenttien perusteella, Maria on itse ruma sisältä joka taas tarkoittaa että hän on ruma myös ulkoisesti.

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (14 ääntä)
      No täyttä sitä itseensä tuo Maria kyllä hopisee. Mutta onhan tosin semmoinenkin juttu otettava huomioon että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, ja valitettavasti joskus on niin että ne yleisen käsityksen mukaan hyvännäkoiset saa joissain asioissa maailmalta parempaa kohtelua kuin ne mukamasten "rumat", ja saattaa se väkisin myos sitten ihmisen käytokseen vaikuttaa. Vika on silloin kyllä noin niinkuin yhteiskunnassa ja ihmisissä yleensä.

      Lainaa

    49. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Pitäisikö nyt uskoa tuon tekstin perusteella että kaikki kauniit ihmiset ovat aivan uskomattoman naiveja ja typeriä? Ehkä en näin keskinkertaisena voi kuitenkaan sellaista mennä sanomaan, kun yllättäen asiat eivät näin ole :)

      Lainaa

    50. Tulos: +10 (10 ääntä)
      dddd: Tietäisittepä vaan paljonko rumat saa paskaa niskaansa hyvännäköisiltä:/ ai että hyvännäköiset kohteliaita,mukavi,hyväkäytöksisiä? enemminkin ilkeitä juonittelijoita ja pahaa tahtovia itsekkäitä kusipäitä. Olen itse ruma,mutta olen mukava,mitä moni hyvännäköinen ei ole.
      Se tasottuu vanhemmiten, kun alkaa ikää tulla ja rupsahdus tulee kohdalle, niin paskalle luonteelle ei enää voi mitään tehdä.

      Lainaa

    51. MARIA ON RUMA!?!??! 27.7.2015 19:21
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      "kaikki rumat on tyhmiä, ilkeitä, pahantahtosia, hirveitä, kamalia ihmisiä." "tyhmiä, pahantahtoisia, hirveitä ja kamalia" Samaistuin, ja sain käsityksen että Maria on ruma, koska eihän hän muuten voisi täyttää näitä KAIKKIA neljää kriteeriä

      Lainaa

    52. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Huhhhuijjaa!! Onko tämä Maria joku Tuksun alter-ego? =:-O "Minä - kaunis - minä - minä - kaunis - minä ..."

      Lainaa

    53. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Ei alennuta hänen tasolleen
      tyyppi: Voi kun saatais nähdä kuva mariasta,saatais varmasti nauraa ainakin enemmän ku tälle jutulle.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ulkonäkö, kaunis, ruma, rumat, kauneus, kuva