Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiitos tästäkin tiedosta, osa 6

Yksityisyys, mitä se on?
Kiitos tästäkin tiedosta, osa 6

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1194 (1214 ääntä)
   Ihan kiva että jotkut pystyvät puhumaan häpeämättä lähes mistä tahansa, mutta kyllä se joillekin muille aiheuttaa myötähäpeän tunnetta.

   Lainaa

  2. Tulos: +586 (638 ääntä)
   Viimeksi optikolla käydessä jonkun vatsa murisi. Se ei ollut minun. Liikkeeseen tuli kaksi mummoa, joista toinen pieraisi. Tulipa näön lisäksi testattua myös kuulo- ja hajuaisti kahdellakympillä.

   Lainaa

  3. spamminorsu 23.7.2015 10:36
   Tulos: +708 (744 ääntä)
   Murojen pettäminen se onkin se paras juttu. Mikä helvetin raksu?

   Lainaa

  4. Tulos: +761 (779 ääntä)
   En tiedä kumpi on tyhmempi, Anne pettämisineen ja päivityksineen vai Annen "raksu" joka vielä kaiken tuon jälkeen jaksaa katella tota menoa...

   Lainaa

  5. Tulos: +1056 (1080 ääntä)
   Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: "Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??" Anne: "Joo" Mies: "Ok"

   Lainaa

  6. Tulos: +189 (197 ääntä)
   ..... miksi?

   Lainaa

  7. Tulos: +330 (344 ääntä)
   Öö, mitä ihmettä? Miks pitää pettää? Ja vielä niin että kumppani tietää mutta hänelle asia on ok?! Ja vielä neljä kertaa (tai kuten Anne sanoisi, 4-kertaa). Ja Sini wtf :D

   Lainaa

  8. Tulos: +423 (437 ääntä)
   Petin raksuni – ostin koiralleni märkäruokaa kuivamuonan sijasta.

   Lainaa

  9. Tulos: -249 (287 ääntä)
   spamminorsu: Murojen pettäminen se onkin se paras juttu. Mikä helvetin raksu?
   Se "raksu" on oletettavasti puhekielinen ilmaisu sanalle rakas.

   Lainaa

  10. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Jami-kultani.... -______-

   Lainaa

  11. Tulos: +134 (150 ääntä)
   spamminorsu: Murojen pettäminen se onkin se paras juttu. Mikä helvetin raksu?
   Koirat syö raksuja.

   Lainaa

  12. Tulos: -48 (62 ääntä)
   Tää oli tosi hauska!!!

   Lainaa

  13. Tulos: +154 (164 ääntä)
   Lissää, lissää.

   Lainaa

  14. Tulos: +147 (155 ääntä)
   Nää jutut antoivat minulle liikaa informaatiota...aivan liikaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +156 (166 ääntä)
   Hiivanen raksu.

   Lainaa

  16. Tulos: +113 (171 ääntä)
   Örrr: Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: “Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??” Anne: “Joo” Mies: “Ok”
   Mutta eihän hiivasieni ole mikään sukupuolitauti.

   Lainaa

  17. PetettyMies 23.7.2015 16:20
   Tulos: +96 (132 ääntä)
   Örrr: Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: “Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??” Anne: “Joo” Mies: “Ok”
   Ei se ihan noin mene. Minua exä petti, mutta ei tullut mitään hiivasieniä eikä muita. Minulla oli aina ollut nollatoleranssi pettämisen suhteen, mutta kun seurustelin exän kanssa pitkään ja se tapahtu niin annoin anteeksi vaikka luottamus siinä kyllä kärsi. Teki se sen uudelleen ja taas annoin anteeksi. Joskus on kirous olla liian kiltti ja anteeksi antavainen ja siihen päälle kun lisäät sen, että rakastat toista tosissaan niin sydän kun sanoo toista ja järki toista ja nainen lupailee ettei enää tapahdu niin päätäppä siinä sitten mitä teet. No sydän vei voiton muutaman kerran järjestä ja usko tulevaan, mutta lopulta lemppasin pihalle.

   Lainaa

  18. PetettyMies 23.7.2015 16:23
   Tulos: +44 (70 ääntä)
   Raxxus: Se “raksu” on oletettavasti puhekielinen ilmaisu sanalle rakas.
   Jep ja niitä on muitakin nimityksiä kuten ''muru'' josta jotkut ovat keksineet semmoisen, kuin ''joillekkin oot vaan muru, mutta mulle oot koko pulla''. Toiset tykkää ja toiset ei voi sietää.

   Lainaa

  19. Tulos: +175 (191 ääntä)
   Annelle tiedoksi: jos raksusi on saanut sinulta hiivatulehduksen ei mitenkään todista sinun uskottomuuttasi. Raksusi on tainnut huijata sinut tunnustamaan. Nimittäin hän on kyllä voinut saada hiivasienitulehduksen sinulta (tai joltain toiselta naiselta), mutta sinä olet voinut saada hiivatulehduksen vaikka liiasta makean syömisestä. "Hiivatulehduksen voi aiheuttaa allergia, tartunta, liika hygienia, hiostavat siteet, liika makean nauttiminen, antibioottikuuri tai stressi."

   Lainaa

  20. Tulos: +138 (152 ääntä)
   Raxxus: Se “raksu” on oletettavasti puhekielinen ilmaisu sanalle rakas.
   Sherlock meillä taas paikalla.

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Ei_näin. Happi loppuu huokaisun syvyyteen. Kaikilla meillä on elämä, mutta useimmat eivät jaa sitä someen. :|

   Lainaa

  22. Tulos: +65 (81 ääntä)
   Tietääkseni hiivasieni harvemmin vieläpä tarttuu miehelle ja vaikka tarttuisikin, se on yleensä oireeton. Naisille se tulee sitäkin helpommin, voi tulla vaikka stressistä. Joko "raksu" on keksinyt hienon tekniikan saadakseen selville Annen pettämiset tai sitten sillä on vaan ollut helvetin huono tuuri. Ja tuosta Emiliasta ja "Jami-kullasta" en edes sano mitään... Yh.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (41 ääntä)
   Voi kyllä, täytyy myöntää että kerran petin raksuani märkäruuan kanssa :(

   Lainaa

  24. Hohhoijjaa 24.7.2015 7:05
   Tulos: +95 (111 ääntä)
   Örrr: Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: “Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??” Anne: “Joo” Mies: “Ok”
   Hiivasieni ei ole sukupuolitauti, vaan hyvin yleinen emättimen tulehdus, jonka lähes jokainen nainen kokee ainakin kerran elämässään. Se voi myös naiselta tarttua miehelle, mutta tämä ei suinkaan ole merkki siitä, että nainen olisi käynyt vieraissa. Anne on nyt tainnut sekoittaa kukkakaalit ja sienet keskenään ja puhuu hiivasienestä, kun herpeksestä ilmeisesti kyse. Tai sit on muuten vaan tyhmä muija, mikä sekin on päivityksensä perusteella todennäköistä...

   Lainaa

  25. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Örrr: Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: “Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??” Anne: “Joo” Mies: “Ok”
   Hiivasieni kyrvän päähän pettämisestä? Meikäläinen saa hiivasienen antibioottikuurista ja silloin en harrasta seksiä juuri siitä syystä ettei se tarttuisi kultani kyrvänpäähän. En nyt ihan näe tätä yhteyttä pettämisen ja hiivan välillä.

   Lainaa

  26. yli opisto hörho 24.7.2015 10:13
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   "jaa"

   Lainaa

  27. Tulos: +37 (51 ääntä)
   Jotain vikaa täytyy olla niissä raksuttelijan muissakin miehissä jos joka kerta tartuttavat hiivasienen :D Eikä ole kovin hyvällä vastustuskyvyllä varustettu se omakaan ukko jos se joka kerta tarttuu vielä häneenkin. Onko nää jotain aids-potilaita vai mitä? Ei vaan, ihan vakavissaan. Hiivasieni kun ei ole mikään sukupuolitauti ja sinänsä hiiva kuuluu ihan normaaliflooraan alapäässäkin. Määrä se on joka ratkaisee, ja syyt miksi se joskus villiintyy. No todennäköisempiä syitä on vaikka kuinka paljon kuin mitä pettäminen. Esimerkiksi nykyaikana kovin suositut kovin muovipintaiset pikkuhousunsuojat ja siteet ovat yksi kiva, varsinkin ne hajustetut. Tuskin kaikki niistä ongelmia saavat naiset juoksevat kerran kuussa, juuri kuukautisten aikaan, vieraissa.

   Lainaa

  28. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Örrr: Miten se mies on sietäny sen, että on tullu NELJÄ kertaa hiivasieni?! Luulis että ensimmäisen kerran lähtis lätkimään. Meneeks ne keskustelut aiheesta sit jotenki näin: Mies: “Kulta, mulla on taas se hiivasieni, ootko pettäny mua taas??” Anne: “Joo” Mies: “Ok”
   hihitin ääneen :D

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kyllä hiivasieni voi tarttua vaikka se ei ole varsinainen sukupuolitauti. Ihan samoin kuin aika moni muukin tauti voi tarttua ihmisestä toiseen. http://www.terve.fi/kysy-asiantuntijalta-pheebs-hiivatulehdus-22-april-2008-1257

   Lainaa

  30. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Omo: Kyllä hiivasieni voi tarttua vaikka se ei ole varsinainen sukupuolitauti. Ihan samoin kuin aika moni muukin tauti voi tarttua ihmisestä toiseen. http://www.terve.fi/kysy-asiantuntijalta-pheebs-hiivatulehdus-22-april-2008-1257
   Juu, voi tarttua. Mutta ei todista Annen uskottomuutta, Anne kun on voinut saada sen vaikka antibiooteista, stressistä, liiasta makeasta, hiostavista kuukautissiteistä tms. Sen sijaan jos Annen miehellä on hiivasieni mutta Annella ei, niin silloin mies on todennäköisesti pettänyt Annea.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (17 ääntä)
   mievaa: Öö, mitä ihmettä? Miks pitää pettää? Ja vielä niin että kumppani tietää mutta hänelle asia on ok?! Ja vielä neljä kertaa (tai kuten Anne sanoisi, 4-kertaa). Ja Sini wtf
   Ihan samaa ihmettelen. Ei kuitenkaan vaikuta sille, että Sini ja "Raksu" olisivat avoimessa suhteessa. Idiootti nainen, mutta niin on kyllä sitä menoa katseleva mieskin - ellei sitten itse ole oikeasti käynyt pettämässä ja päässyt kuin koira veräjästä alkamalla syyttää naistansa :D

   Lainaa

  32. Tulos: -2 (6 ääntä)
   vai on sitä jo comoon asti päässyt raksu pettäjä http://www.como.fi/uutiset/anne-petti-miestaan-nain-mies-sai-tietaa/#at_pco=smlrebh-1.0&at_si=55b4fd2d2fb07fee&at_ab=per-2&at_pos=1&at_tot=4

   Lainaa

  33. Tulos: +25 (31 ääntä)
   spamminorsu: Murojen pettäminen se onkin se paras juttu. Mikä helvetin raksu?
   Pitäsköhän mennä nukkuun, hihityttää enempi kuin mokat.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Saastainen Anne.

   Lainaa

  35. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Nyt on kyllä Anne saanu pettämisen vähän liian monta kertaa (vai monta-kertaa?) anteeksi, kun alkaa tolla tavalla suorastaan leveillä asialla. Mahtaa olla herra Raksu kullastaan ylpeä. Ja itestään myös. True love at it's best.

   Lainaa

  36. Huhhahhei! 22.7.2017 0:30
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Herra: Ihan kiva että jotkut pystyvät puhumaan häpeämättä lähes mistä tahansa, mutta kyllä se joillekin muille aiheuttaa myötähäpeän tunnetta.
   Sanoppa muuta.. ihmettelen miten ne ei koskaan tapaa toisiaan, jotka siihen pystyvät ja kehtaavat.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (4 ääntä)
   On tosi harvinaista että miehelle tarttuu hiivasieni, että aika huono tuuri jos jokaisella miehellä kenen kans pettänyt on ollut hiivasieni ja siitä siia tarttunut taas omalle miehelle. Hiivasieni voi tulla vaikkei olisi koskaan harrastanut seksiä. Sekottaakohan johonki toiseen tautiin vai onko vain näin huono tuuri. Kuitenkaan hiivasieni ei mitenkään todista pettämistä mutta hyvä että mies niistä kuitenkin tietoinen. En kyllä ymmärrä mitwn tommosta raxua vielä kattoo

   Lainaa

  38. Parree kurkku 9.10.2021 9:47
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sinin ja Terhin tarinasta tuli hyvä mieli, kuulostaa aidolta ystävyydeltä.

   Lainaa

  39. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Emilia mitä vittua...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alushousut, pikkuhousut, vessassa, vessa, pettää

 • Uusimmat

 • Kategoriat