Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 22

Kaksi tyttöä ajoi Jyväskylään – sitten kävi näin.
Avuton autoilija, osa 22

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -518 (852 ääntä)
   Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia

   Lainaa

  2. Tulos: +618 (722 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Kumpikaan noista ei lukenut karttaa eikä suunnistanut, vaan heillä oli kaksi (2) navigaattoria neuvomassa, mutta he eivät ehtineet kälätykseltään kuunnella, mihin päin piti kääntyä ja mistä liittymästä. Itselläni navigaattori pitää seuraa pitkillä matkoilla, jotka muistan ulkoa, ja asetan sen neuvomaan lyhintä reittiä, vaikka ajan nopeampaa ja pitempää reittiä. Saan lähes joka risteyksessä käskyn "Tee U-käännös", jolle voin sitten väittää vastaan ja tuntuu kuin en olisikaan yksin autossa.

   Lainaa

  3. Tulos: +92 (112 ääntä)
   Ainakin oli mukava ajomatka

   Lainaa

  4. Tulos: +208 (218 ääntä)
   oma kokemus: nuori aikuinen Mortal1ty oli ajelemassa Helsinkiin navigaattorin kanssa, loppumatkasta hän sitten kytki navigaattorin pois ennen perille pääsyä. Oltuaan muutaman päivän Helsingissä hän sitten ajeli sukulaisen luo Kirkkonummelle (ei navigaattoria koska tällä kertaa reitti oli tuttu), lopulta hänen oli sitten aika palata kotiin, mutta kuinka ollakaan hän ei luottanut muistavansa oikeaa reittiä ilman navigaattorin apua, joten hän kytki navigaattorin päälle ja valitsi "ajaen kotiin", alkumatka sujui hyvin; reitti oli tuttu, mutta sitten navigaattori käski kääntyä sivutielle joka ei vaikuttanut tutulta. Mortal1ty tuumasi että ehkä tämä on vain lyhyempi reitti, mieli kuitenkin muuttui kun ohjeet johtivat Kehä III:lle kohti Helsinkiä; navigaattori halusi palata pisteeseen jossa se oli viimeksi suljettu ennen paluumatkareitin laskemista. Eipä tässä mitään, pysähdytään jossain ja yritetään syöttää uusi määränpää, mutta eikös tässä ollutkin käynyt niin että navigaattorissa oli vuoden vanhat kartat ja Kehä III:n liittymät olivat sillä välin muuttuneet merkittävästi, tehden navigaattorista hyödyttömän. Lisätään tähän opastetaulut joissa oli kaksi vaihtoehtoa: "Itään" ja "Länteen", oman sijainnin ollessa vähintään epävarma navigaattorin akun loputtua päätös "Itään" vaiko "Länteen" oli hankala, mutta sitten lopulta, ikään kuin vahingossa, eteen tuli opaste jossa ei lukenutkaan ilmansuuntaa, vaan ne kaksi asiaa joihin Mortal1tyn kaltainen Hämäläinen landepaukku saattoi luottaa: "Pori" sekä punainen neliö jonka sisällä valkoinen numero "2"

   Lainaa

  5. Tulos: +25 (31 ääntä)
   mortal1ty: oma kokemus: nuori aikuinen Mortal1ty oli ajelemassa Helsinkiin navigaattorin kanssa, loppumatkasta hän sitten kytki navigaattorin pois ennen perille pääsyä. Oltuaan muutaman päivän Helsingissä hän sitten ajeli sukulaisen luo Kirkkonummelle (ei navigaattoria koska tällä kertaa reitti oli tuttu), lopulta hänen oli sitten aika palata kotiin, mutta kuinka ollakaan hän ei luottanut muistavansa oikeaa reittiä ilman navigaattorin apua, joten hän kytki navigaattorin päälle ja valitsi “ajaen kotiin”, alkumatka sujui hyvin; reitti oli tuttu, mutta sitten navigaattori käski kääntyä sivutielle joka ei vaikuttanut tutulta. Mortal1ty tuumasi että ehkä tämä on vain lyhyempi reitti, mieli kuitenkin muuttui kun ohjeet johtivat Kehä III:lle kohti Helsinkiä; navigaattori halusi palata pisteeseen jossa se oli viimeksi suljettu ennen paluumatkareitin laskemista. Eipä tässä mitään, pysähdytään jossain ja yritetään syöttää uusi määränpää, mutta eikös tässä ollutkin käynyt niin että navigaattorissa oli vuoden vanhat kartat ja Kehä III:n liittymät olivat sillä välin muuttuneet merkittävästi, tehden navigaattorista hyödyttömän. Lisätään tähän opastetaulut joissa oli kaksi vaihtoehtoa: “Itään” ja “Länteen”, oman sijainnin ollessa vähintään epävarma navigaattorin akun loputtua päätös “Itään” vaiko “Länteen” oli hankala, mutta sitten lopulta, ikään kuin vahingossa, eteen tuli opaste jossa ei lukenutkaan ilmansuuntaa, vaan ne kaksi asiaa joihin Mortal1tyn kaltainen Hämäläinen landepaukku saattoi luottaa: “Pori” sekä punainen neliö jonka sisällä valkoinen numero “2″
   lisäys: *Lounais-Hämäläinen*

   Lainaa

  6. Tulos: +50 (210 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Fiktiivisestä tarinastakin pitää keksiä jotakin naista loukkaavaa. Mitäpä jos nämä _fiktiiviset henkilöt_ olisivat olleet miehiä?

   Lainaa

  7. Tulos: +55 (73 ääntä)
   mistä löytyy se Jyväskylän ja Lahden välinen uudehko moottoritie?

   Lainaa

  8. Tulos: +33 (41 ääntä)
   Tulee katsottua ite vaa suuntaa antavat neuvot navigaattorista jos on tarve ja sit maalaisjärki käyttöön :)

   Lainaa

  9. Pakolliset kentät 23.7.2015 13:27
   Tulos: -54 (110 ääntä)
   En jaksanu lukee.

   Lainaa

  10. täähän on ku 23.7.2015 13:32
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Tulee mieleen se serranon laskutehtävä :D

   Lainaa

  11. Tulos: -167 (225 ääntä)
   Erinomainen esimerkki siitä, miksi naiset autossa pitäisi varustaa suukapuloilla, jos autossa ei ole yhtään miestä.

   Lainaa

  12. Tulos: +271 (289 ääntä)
   esimerkki: Erinomainen esimerkki siitä, miksi naiset autossa pitäisi varustaa suukapuloilla, jos autossa ei ole yhtään miestä.
   satutko muuten tietämään miksi Odysseuksen paluu Troijasta kesti 10 vuotta? Koska Odysseus kieltäytyi pysähtymästä kysymään reittiohjeita paikallisilta.

   Lainaa

  13. Maailmankansalainen 23.7.2015 14:17
   Tulos: -44 (134 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Miksi tällä on näin monta miinusta? Tottahan tuo. Koskee kyllä suunnilleen yhtä montaa miestäkin.

   Lainaa

  14. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Onneksi kuitenkin perille pääsivät vaikka tie oli mutkainen ja matkakin.

   Lainaa

  15. Tulos: -36 (106 ääntä)
   onpa taas: Fiktiivisestä tarinastakin pitää keksiä jotakin naista loukkaavaa. Mitäpä jos nämä _fiktiiviset henkilöt_ olisivat olleet miehiä?
   Kirjoittaja oli Erika, joten tuskin on oikeasti fiktiivinen tarina.

   Lainaa

  16. Tulos: -61 (119 ääntä)
   onpa taas: Fiktiivisestä tarinastakin pitää keksiä jotakin naista loukkaavaa. Mitäpä jos nämä _fiktiiviset henkilöt_ olisivat olleet miehiä?
   Tällöin he olisivat olleet perillä jo reilun tunnin kukuttua lähdöstä.

   Lainaa

  17. keksi-ikäinen ukko 23.7.2015 17:21
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Se Jyväskylän kohta on kyllä hyvä paikka eksyä.

   Lainaa

  18. en ymmärrä 23.7.2015 21:06
   Tulos: +120 (148 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Hauska aina huomata, kun joku yksittäinen henkilö joka sattuu olemaan nainen tekee jotain niin aina on joku joka leimaa tapahtuneen takia kaikki naiset samanlaiseksi, tässä tapauksessa kaksi naista eivät osaa lukea karttaa tai suunnistaa joten tietysti kaikki _naiset_ ovat huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia? :)))) (tai no täs tapaukses niillä oli kyllä navigaattori mut silti) Sit tietty jos tää sama oiski tapahtunu miehelle, sanotaa vaikka, että se mies olis nimeltä Teemu, niin tääki kommentti olis varmaa ollu jotai tyylii "Teemu ei sitten vaan osaa lukea karttaa!!" tai "Ei Teemu oikeen osaa suunnistaa" EIKÄ "jotkut miehet ovat niin huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia." Huoh.

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (24 ääntä)
   Onnistuu eksymään 4-tieltä :D yhdeltä suomen tieverkoston pääväylältä.

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Pori mainittu, torilla tavataan!
   mortal1ty: oma kokemus: nuori aikuinen Mortal1ty oli ajelemassa Helsinkiin navigaattorin kanssa, loppumatkasta hän sitten kytki navigaattorin pois ennen perille pääsyä. Oltuaan muutaman päivän Helsingissä hän sitten ajeli sukulaisen luo Kirkkonummelle (ei navigaattoria koska tällä kertaa reitti oli tuttu), lopulta hänen oli sitten aika palata kotiin, mutta kuinka ollakaan hän ei luottanut muistavansa oikeaa reittiä ilman navigaattorin apua, joten hän kytki navigaattorin päälle ja valitsi “ajaen kotiin”, alkumatka sujui hyvin; reitti oli tuttu, mutta sitten navigaattori käski kääntyä sivutielle joka ei vaikuttanut tutulta. Mortal1ty tuumasi että ehkä tämä on vain lyhyempi reitti, mieli kuitenkin muuttui kun ohjeet johtivat Kehä III:lle kohti Helsinkiä; navigaattori halusi palata pisteeseen jossa se oli viimeksi suljettu ennen paluumatkareitin laskemista. Eipä tässä mitään, pysähdytään jossain ja yritetään syöttää uusi määränpää, mutta eikös tässä ollutkin käynyt niin että navigaattorissa oli vuoden vanhat kartat ja Kehä III:n liittymät olivat sillä välin muuttuneet merkittävästi, tehden navigaattorista hyödyttömän. Lisätään tähän opastetaulut joissa oli kaksi vaihtoehtoa: “Itään” ja “Länteen”, oman sijainnin ollessa vähintään epävarma navigaattorin akun loputtua päätös “Itään” vaiko “Länteen” oli hankala, mutta sitten lopulta, ikään kuin vahingossa, eteen tuli opaste jossa ei lukenutkaan ilmansuuntaa, vaan ne kaksi asiaa joihin Mortal1tyn kaltainen Hämäläinen landepaukku saattoi luottaa: “Pori” sekä punainen neliö jonka sisällä valkoinen numero “2″

   Lainaa

  21. Tulos: -6 (48 ääntä)
   Huom. "Jotkut naiset", ei "kaikki naiset" tai "naiset yleensä"

   Lainaa

  22. Tulos: -34 (50 ääntä)
   onpa taas: Fiktiivisestä tarinastakin pitää keksiä jotakin naista loukkaavaa. Mitäpä jos nämä _fiktiiviset henkilöt_ olisivat olleet miehiä?
   Siinähän oli nimetty nää _fiktiiviset henkilöt_ ja ne oli maisa ja erika, eli naisia.

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (47 ääntä)
   onpa taas: Fiktiivisestä tarinastakin pitää keksiä jotakin naista loukkaavaa. Mitäpä jos nämä _fiktiiviset henkilöt_ olisivat olleet miehiä?
   En tiedä olitko tosissasi, mutta jostain kumman syystä vaikuttaa, ettei tarina ollutkaan fiktiivinen. Varsinkaan kun tarinan kirjoittajan nimi oli toinen näistä _fiktiivisistä_ naishenkilöistä

   Lainaa

  24. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Samoin aika monet miehet. Meillä rouva on kokonaisuudessaan suunnistuksessa allekirjoittanutta nopeampi, juurikin paremman suunnistustaidon ansiosta. Itse kyllä juoksen hieman nopeammin. Autolla myö sitten vaan mennään, minne on tarvis, sen enempiä suunnistamatta.

   Lainaa

  25. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Anatti: mistä löytyy se Jyväskylän ja Lahden välinen uudehko moottoritie?
   Luulisin tässä olevan kyse Jyväskylä - Toivakka moottoritie. Mutta en voi olla varma. Voihan olla, että kirjoittajalla on jokin oma salainen moottoritie.

   Lainaa

  26. Paroni Puolipallo 24.7.2015 21:56
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   Hyvä puoli tässä tarinassa verrattuna moniin aikaisempiin oli se, että ilmeisesti minkäänlaista vaaratilannetta ei päässyt syntymään... Miksi siis minua silti ärsyttää moinen tyhjäpäisyys, kun vahinkoa ei kellekään kuitenkaan päässyt käymään?

   Lainaa

  27. Tulos: -29 (47 ääntä)
   Pakkoko kaikkien on aina tarinoida ah niin hienoilla kielikuvilla ja mukahauskoilla lausahduksilla. Vittu tämmöstä ymmärrä maalaiset helvetilläkää.

   Lainaa

  28. purppurakruunu 25.7.2015 1:55
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Paroni Puolipallo: Hyvä puoli tässä tarinassa verrattuna moniin aikaisempiin oli se, että ilmeisesti minkäänlaista vaaratilannetta ei päässyt syntymään… Miksi siis minua silti ärsyttää moinen tyhjäpäisyys, kun vahinkoa ei kellekään kuitenkaan päässyt käymään?
   Olet huolissasi ylimääräisen autoilun hiilijalanjäljestä? Ehkä? Ei? Okei sitten.

   Lainaa

  29. Tuomas Korhonen 26.7.2015 1:12
   Tulos: -4 (32 ääntä)
   Olipa turha postaus. Ei mokaa, eikä oikein mitään nokkelaakaan, vitsistä puhumattakaan. Minkä ihmeen takia tälläista on tänne postattu?!

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Mikä aivopähkinä tääkin on, kun vastaus paljastetaan heti? :D jos oli vitsiksi tarkoitettu, niin missä kohtaa pitää nauraa?

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (21 ääntä)
   "Pidemmittä puheitta"...

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Ei kai kukaan oikeasti käytä pelkästään navigaattoria?!? Suomessa on aika hyvä opastus, jos sitä osaa käyttää ja lisäksi kartasta kannattaa katsoa oikea ajoreitti ennen matkalle lähtöä. Navigaattoria kuuntelemalla pääsee parhaassa tapauksessa jollekin pikkutielle, jossa ei mahdu tekemään edes sitä u-käännöstä.

   Lainaa

  33. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Nyt on kyllä feissarimokien käsittämättömin juttu ikinä. Miten tuo voi edes olla mahdollista? Ovat vissiin ajelleet aika nollat taulussa tai joidenkin epämääräisten aineiden alaisina, jos eivät ole Heinolasta osanneet Jyväskylään ajaa edes kahden navigaattorin kanssa.

   Lainaa

  34. Tulos: +29 (33 ääntä)
   mortal1ty: satutko muuten tietämään miksi Odysseuksen paluu Troijasta kesti 10 vuotta? Koska Odysseus kieltäytyi pysähtymästä kysymään reittiohjeita paikallisilta.
   Siitäkin tuli onneksi hyvä tarina.

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (42 ääntä)
   Maailmankansalainen: Miksi tällä on näin monta miinusta? Tottahan tuo. Koskee kyllä suunnilleen yhtä montaa miestäkin.
   Luulen vaan, että jengiä (minua, muita naisia, suurinta osaa ihmisistä sukupuoleen katsomatta) alkaa vituttaa nämä jokaikiseen mokaan ängettävät "hauskat" jutut. -naiset! -nähty! -wanha -mitä mä just luin -sain syövän Mitä muita tulee mieleen?

   Lainaa

  36. Mokia lukenut 6.8.2015 15:26
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   : Luulen vaan, että jengiä (minua, muita naisia, suurinta osaa ihmisistä sukupuoleen katsomatta) alkaa vituttaa nämä jokaikiseen mokaan ängettävät “hauskat” jutut. -naiset! -nähty! -wanha -mitä mä just luin -sain syövän Mitä muita tulee mieleen?
   Vanha kunnon 'Ei voinu oikeesti tapahtua'

   Lainaa

  37. Ruuviton maahinen 8.9.2020 14:14
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Eli siis Erikalle kävi näin. Kälättäviä naisia ei pitäisi päästää rattiin, minunkin kylkeeni ovat sellaiset ajaneet.

   Lainaa

  38. heimosenkeimo 31.7.2021 0:07
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   totuus kirpassu aika montaa:D

   Lainaa

  39. Leikkisä hedelmä 11.8.2021 8:32
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   "Kaksi tyttöä ajoivat"?... Kukas tämän otsikon on laatinut? Korjatkaa se kiitos, näyttää ihan hoopolta kun kielioppi heittää noin pahasti.

   Lainaa

  40. Pilkukas leijona 22.4.2023 21:31
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kasari: Jotkut naiset ovat vaan huonoja kartanlukijoita ja suunnistajia
   Jotkut miehet ovat vaan pienivehkeisiä ja luultavasti siksi naisia halveksuvia

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, kartta, navigaattori, reitti