Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kielletään sima

Apua, lapseni joivat simaa ja örveltävät nyt kännissä.
Kielletään sima

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1158 (1178 ääntä)
   Ahaa! Pitääkin siis alkaa vetämään LSD:tä alkoholin sijaan viihdemielessä, siinä kun ei niitä promilleja ole. Kiitos vinkistä, Johanna! :)

   Lainaa

  2. Tulos: -614 (710 ääntä)
   Vähän hihhulimainen kirjotustyyli, mutta en mäkään antaisi täysin vapaasti pienille kitattavaks simaa osittain just promillejen ja potentiaalisen huonon olon takia kun siinä simassa voi olla sitä alkoholia yllättävän paljonkin.

   Lainaa

  3. Lääh joo 5.5.2015 1:19
   Tulos: +775 (807 ääntä)
   Omena: Vähän hihhulimainen kirjotustyyli, mutta en mäkään antaisi täysin vapaasti pienille kitattavaks simaa osittain just promillejen ja potentiaalisen huonon olon takia kun siinä simassa voi olla sitä alkoholia yllättävän paljonkin.
   Tulit sitten jatkamaan mokaa Facebookista ihan tänne Feissarimokien puolelle, aika ovelaa!

   Lainaa

  4. Tulos: +385 (409 ääntä)
   Omena: Vähän hihhulimainen kirjotustyyli, mutta en mäkään antaisi täysin vapaasti pienille kitattavaks simaa osittain just promillejen ja potentiaalisen huonon olon takia kun siinä simassa voi olla sitä alkoholia yllättävän paljonkin.
   Moi Kaija

   Lainaa

  5. Tulos: +417 (441 ääntä)
   Meillä kaks- ja neljä-vee pojat juo simaa. Ei nyt litroittain eikä edes desitolkulla, mutta hyvää tuntuu olevan ja rusinoiden jännääminen on oikein kikatusta aiheuttava kohokohta. Isompi oikein itse jopa pullotti omaan pikkupulloonsa oman pikkusiman. Pitäähän nyt herranen aika saada makuja maistella ilman panikointia jostain mahdollisen alkoholin mahdollisesta promillen promilleosasta. Ja mitä oikeasti on vappu ja vappumunkki ilman simaa? Vähän kuin hillomunkki ilman hilloa. Myös lapsille.

   Lainaa

  6. Tulos: +310 (314 ääntä)
   no enpä kyllä itte mitenkää kieroo kasvanu vaikka sima maistuki :D

   Lainaa

  7. töttöröö 5.5.2015 2:37
   Tulos: +37 (101 ääntä)
   Kielletään sima

   Lainaa

  8. Tulos: +115 (117 ääntä)
   http://www.vau.fi/Meilla-on-lapsi/Terveys/Ravinto-ja-syominen/Saako-simaa-antaa-lapselle/

   Lainaa

  9. Tulos: +301 (305 ääntä)
   "Kiljua keittäny" Kaijahan on oikeen asiantuntija :D

   Lainaa

  10. Tulos: +167 (173 ääntä)
   Ite en oo koskaan tykänny simasta. Hitsin hitsi, nyt on jääny monet kännit kokematta..!

   Lainaa

  11. Tulos: +180 (192 ääntä)
   Voi herttinen sentään. Mitäpä jos Kaija olisit ensin itse maistanut sitä simaa ja ottanut selvää että maistuuko se alkoholi vai ei. Sima kuuluu vappuun ja monet ihmiset tekee sitä itse kotona ja osaavat kyllä tehdä alkoholitontakin.

   Lainaa

  12. Tulos: +357 (367 ääntä)
   "Tulin ystävän luota". Varmaan tosi hyvä ystävä kun heti selän takana mietitään millä syyllä saisi tehtyä lastensuojeluilmoituksen. Kaijan lapsilta varmaan kielletty myös alkoholilla kostutetut leivonnaiset, punaviinikastike sekä haavoja tai muita ruhjeita ei saa putsata desinfiointiaineella.

   Lainaa

  13. Tulos: +153 (169 ääntä)
   Tää on taas tätä muodissa olevaa paapomista.. Aina on lapset simaa juoneet eikä se ketään haitannut ennenkun kaupassa sen myynti kielettiin alle 18-vuotiailta. Sama koskee niitä mietoja siidereitä, mitä joskus mun lapsuudessa ja nuoruudessa sai kaupasta lapsetkin ostettua. Eipä siitä(kään) kukaan kännissä ollut. Huoh, mitäs seuraavaks kielletään?

   Lainaa

  14. Tulos: +153 (159 ääntä)
   onhan tuota pienenä tullut vedettyä äidin tekemää simaa litroittain vappuna.. eipä siitä mitään kännejä saati hiprakkaa koskaan tullut. Äidin tekemä sima oli suurinta herkkua vappuisin.

   Lainaa

  15. Tulos: +185 (189 ääntä)
   Ranskassa ja ties missä lapsille annetaan viiniä aterioilla ja täällä riehutaan vappusimasta.... Ja kyllä, ei ne mitään isoja määriä sitä saa mutta veikkaan että niissäkin annoksissa on enemmän alkoholia kun noissa meiän kotisimoissa :)

   Lainaa

  16. Tulos: +161 (181 ääntä)
   Simassa on kutakuinkin saman verran alkoholia kuin missä tahansa leivoksessa, missä on käytetty hiivaa. "Et saa simaa, kun siinä on alkoholia, nyt syö leipäsi"

   Lainaa

  17. Tulos: +109 (113 ääntä)
   Eikös ne oo tavanneet olla prosentteja alkoholijuomissa, promillet on sitten veressä.. Tai voihan toki juomassakin puhua promilleista, mut ne on sitten prosentin kymmenyksiä, eli eivät yhtikä mitään.

   Lainaa

  18. löpölöö 5.5.2015 7:49
   Tulos: +127 (141 ääntä)
   No jos ihan tarkkoja ollaan, niin kyllä lapsi voi tulla simasta "humalaan". Simakin on käymistuote, ja lapsen elimistö polttaa alkoholia huonommin ja reagoi oleellisesti pienempiin määriin kuin aikuisen. Meille sattui käymään näin eräs vuosi, äiti oli tehnyt simat ajoissa ja olivat sitten ilmeisesti käyneet "harvinaisen hyvin" :D 6-, 4- ja 2-vuotias sitä sitten kittasivat, itse vieressä keittiössä kahvilla. Havahtuminen siihen kun ruokasalista kuuluu hirveä älämölö. Lapset riekkuvat ja kikattavat kuin nousuhumalaiset apinat, 2v yrittää sihdata lusikkaa mukiin, mutta onnistuu vasta kolmannella yrittämällä :D Ei siinä sitten muuta kuin pullot äkkiä pois pöydästä, ja toteamus että simakiintiö taitaa olla tältä vapulta ohi ;-). Ei se aikuisen suuhun mitenkään erikoiselta maistunut, vain häivähdyksen normaalia vahvempi käymisen haju haistettaessa. Ihan täysjärkisiä ja terveitä näyttävät vielä olevan, eikä tullut simakieltoa. Tarinan opetus ennemminkin, että kannattaa noudattaa normiohjetta sekä -käymisaikoja, eikä muutenkaan antaa pienten lasten juoda kannutolkulla.

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (125 ääntä)
   löpölöö: No jos ihan tarkkoja ollaan, niin kyllä lapsi voi tulla simasta “humalaan”. Simakin on käymistuote, ja lapsen elimistö polttaa alkoholia huonommin ja reagoi oleellisesti pienempiin määriin kuin aikuisen. Meille sattui käymään näin eräs vuosi, äiti oli tehnyt simat ajoissa ja olivat sitten ilmeisesti käyneet “harvinaisen hyvin” 6-, 4- ja 2-vuotias sitä sitten kittasivat, itse vieressä keittiössä kahvilla. Havahtuminen siihen kun ruokasalista kuuluu hirveä älämölö. Lapset riekkuvat ja kikattavat kuin nousuhumalaiset apinat, 2v yrittää sihdata lusikkaa mukiin, mutta onnistuu vasta kolmannella yrittämällä Ei siinä sitten muuta kuin pullot äkkiä pois pöydästä, ja toteamus että simakiintiö taitaa olla tältä vapulta ohi ;-). Ei se aikuisen suuhun mitenkään erikoiselta maistunut, vain häivähdyksen normaalia vahvempi käymisen haju haistettaessa. Ihan täysjärkisiä ja terveitä näyttävät vielä olevan, eikä tullut simakieltoa. Tarinan opetus ennemminkin, että kannattaa noudattaa normiohjetta sekä -käymisaikoja, eikä muutenkaan antaa pienten lasten juoda kannutolkulla.
   Näinköhän oli ihan tavallinen sokerihumala... Vai montako kuukautta se sima oli käynyt?

   Lainaa

  20. SpedePasanen 5.5.2015 8:08
   Tulos: +42 (84 ääntä)
   Mistä näitä kukkahattuhorveloita oikein sikiää??? Tuntuu ihan olevan muotia nykypäivänä! Taisivat vielä kaiken huipuksi äänestää vaaleissa Räsästä.

   Lainaa

  21. Tulos: +87 (91 ääntä)
   hekomopo: Simassa on kutakuinkin saman verran alkoholia kuin missä tahansa leivoksessa, missä on käytetty hiivaa. “Et saa simaa, kun siinä on alkoholia, nyt syö leipäsi”
   Niin, leivoksista tuo alkoholi vaan poistuu paistettaessa. Ite vertaisin ehkä ennemminkin pullataikinaan, missä sitä alkoholiakin vielä löytyy.

   Lainaa

  22. lastentarhanope 5.5.2015 8:48
   Tulos: +117 (121 ääntä)
   Ja meillä päiväkodissa kaikki pienimmätkin sai keskuskeittiön valmistamaa simaa. Iiiik!

   Lainaa

  23. Fluttershy 5.5.2015 9:04
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Kielletään kaikki

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (98 ääntä)
   LSD tosiasiassa olis ihan hyvä vaihtoehtopäihde alkoholille. Ei aiheuta riippuvuutta eikä pysyviä terveyshaittoja.

   Lainaa

  25. Tulos: +34 (54 ääntä)
   vitun äitylit

   Lainaa

  26. helkutius 5.5.2015 9:40
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Sain simaa lapsena 80-luvun alkupuolelta alkaen. Sukulaisilla sitä oli maalla koko kesän tarjolla (ah,paratiisi!) Nykyisin olen lähes absolutisti mutta sima maistuu, tosin kauppojen "einessimaa" ei kurkusta alas saa tippaakaan. Jos ei saa äidin tms. tekemää niin sitten ollaan ilman.

   Lainaa

  27. Tulos: +63 (81 ääntä)
   Omena: Vähän hihhulimainen kirjotustyyli, mutta en mäkään antaisi täysin vapaasti pienille kitattavaks simaa osittain just promillejen ja potentiaalisen huonon olon takia kun siinä simassa voi olla sitä alkoholia yllättävän paljonkin.
   No ei voi olla. Ei enempää kuin piimässä. Tämä siman promillepitoisuus on kihahtanut hattuun niille, joiden käsityskyky ei riitä suuruusluokkien tajuamiseen. Kauppiaat ovat omatoimisesti rajoittaneet kaiken alkoholia hiukankin sisältävien tuotteiden (suklaakonvehdit, pesuaineet, partavedet, jäätelö, sima) myymistä alaikäisille, vaikkei laki sellaista määrää. Alkoholijuomalla ja simalla on yhteistä vain se, että ne ovat nesteitä.

   Lainaa

  28. Seppo Sepanderos 5.5.2015 10:17
   Tulos: -8 (44 ääntä)
   No, mutta voihan kotisimassa olla kovatkin prosentit. Sellaisessa, joka käy kahdessa päivässä ei ole keppanankaan vertaa, mutta onhan se eri asia antaa käydä kaksi viikkoa. Se kelpaa jo teekkarillekin vapuksi;D

   Lainaa

  29. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Joskus kaverilla syötiin munkkia ja juotiin simaa ihan mahdottomat määrät. Tämän jälkeen mentiin pian trampalle pomppimaan. Jostain syystä pian alkoi hihityttämään ja naurattamaan niin paljon, että maattiin kumpikin kippurassa. Olisikohan kuitenkin pitänyt nyt kaverin vanhempien terästäytyä ja ottaa simat pois... Vaarallista olla sokerihumalassa...

   Lainaa

  30. Tulos: +29 (49 ääntä)
   Will someone please think of the children?

   Lainaa

  31. yli opisto hörho 5.5.2015 11:19
   Tulos: +68 (74 ääntä)
   Joo koska kukaan ei osaa maistamalla sanoa onko simaan tullut alkoholia vaiko ei. Ja koska vaikka jos simaan olisikin tullut paljon promilleja, sitä silti annettaisiin omille muksuille litratolkulla. Mikä helvetti näitä kukkahattuja vaivaa? Ja joku 0,7% aiheuttaa maksavaurioita lapsille, koska lsd:kin on vaarallista eikä siinä ole yhtään promilleja. Kaija vaikuttaa siltä että haluaa tehdä lastensuojeluilmoituksia mutta ei vaan ole vielä (ennen tätä) keksinyt hyvää syytä. Vittu sentään näitä ihmisiä.

   Lainaa

  32. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Join simaa. Onko tämä paha?

   Lainaa

  33. Tulos: +20 (34 ääntä)
   Kielto-Suomi elää ja voi hyvin.

   Lainaa

  34. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Jesse: “Tulin ystävän luota”. Varmaan tosi hyvä ystävä kun heti selän takana mietitään millä syyllä saisi tehtyä lastensuojeluilmoituksen. Kaijan lapsilta varmaan kielletty myös alkoholilla kostutetut leivonnaiset, punaviinikastike sekä haavoja tai muita ruhjeita ei saa putsata desinfiointiaineella.
   Särähti sama silmään. Uskomattoman hyvä "ystävä"

   Lainaa

  35. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Itsekin olen nyt raskaana ollessani juonut kotisimaa vapusta alkaen päivittäin, olen varmaan kauhea juoppoäiti. Yhden hieman tujumman oloisen pullollisen annoin suosiolla miehelle 'ihan omaks', vaikka eipä tuo millään lailla känniseltä ole näyttänyt sitä juotuaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +136 (142 ääntä)
   Näin lapsen kaupungilla juovan kirkasta nestettä pullosta, jossa luki "LÄHDEVESI". Mistään ei voi varmuudella tietää, etteikö siinä olisi ollut puhdasta pirtua. Mitäs mieltä tästä, riittäisikö lastensuojeluilmoituksen tekemiseen?

   Lainaa

  37. Tulos: +37 (37 ääntä)
   löpölöö: No jos ihan tarkkoja ollaan, niin kyllä lapsi voi tulla simasta “humalaan”. Simakin on käymistuote, ja lapsen elimistö polttaa alkoholia huonommin ja reagoi oleellisesti pienempiin määriin kuin aikuisen. Meille sattui käymään näin eräs vuosi, äiti oli tehnyt simat ajoissa ja olivat sitten ilmeisesti käyneet “harvinaisen hyvin” 6-, 4- ja 2-vuotias sitä sitten kittasivat, itse vieressä keittiössä kahvilla. Havahtuminen siihen kun ruokasalista kuuluu hirveä älämölö. Lapset riekkuvat ja kikattavat kuin nousuhumalaiset apinat, 2v yrittää sihdata lusikkaa mukiin, mutta onnistuu vasta kolmannella yrittämällä Ei siinä sitten muuta kuin pullot äkkiä pois pöydästä, ja toteamus että simakiintiö taitaa olla tältä vapulta ohi ;-). Ei se aikuisen suuhun mitenkään erikoiselta maistunut, vain häivähdyksen normaalia vahvempi käymisen haju haistettaessa. Ihan täysjärkisiä ja terveitä näyttävät vielä olevan, eikä tullut simakieltoa. Tarinan opetus ennemminkin, että kannattaa noudattaa normiohjetta sekä -käymisaikoja, eikä muutenkaan antaa pienten lasten juoda kannutolkulla.
   Mulle kävi lapsena vähän sama. Oltiin ala-asteen viimisillä, vappu oli menny jo jokin aika sit ohi ja pari avaamatonta 1,5l kotitekosta simapulloa oli jääny yli. Kitattiin ne ihan herkuttelumielessä kahdestaan kaverin kanssa ja on jääny mieleen, et oli tosi hassu olo ja vaan kikatettiin. Iso osa menee tietty kevään, ilon ja sokerimäärän piikkiin, mut tais siinä vähän prosenttejakin olla :) mut kyllä silti omat lapset tulee simaa saamaan :) sokerilientähän se on, et ihan sen takia en pienelle antais, jos ei ees osaa pyytää. Mut siis, kohtuus kaikessa, nipoilussakin :D

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Ei voi vittu olla totta taas -___-

   Lainaa

  39. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Hui hirvitys, tulin just töistä, onneksi pomo ei nähnyt että join simaa siellä. Tai kirkkaita nesteitä pullosta, jossa luki "varannan vatten"!

   Lainaa

  40. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Hyvin varustetuista kaupoista saa alkoholimittareita, ei tartte arpoa. Tämän vuoden simassa oli meillä 5.5%, yhden pitemmän käyneen erän huiput huiteli kymmenessä prosentissa. Ja ei, näitä ei tehty parissa päivässä.

   Lainaa

  41. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Ette kai te vaan anna lastenne syödä ihan yhtään mitään, ties mitä kokaiiniamfetamiiniä joku on niihin aineksiin tai ruokaan laittanut!!

   Lainaa

  42. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Joo käyhän se sima, joten siihen väkisinkin tulee muutama tippa alkoholia sekaan, mutta kuten aiemmin on jo selitetty niin sitä syntyy niin vähän ettei sillä ole mitään merkitystä edes lapselle. Rasittaa muutenkin se, että vielä nykyäänkin ihmiset yrittävät leimata alkoholista paholaisen juomaa. Tämä kannustaa teinejä taas juomaan sitä, koska se on ns. kielletty hedelmä. Jos siitä ei tehtäisi niin isoa numeroa, niin uskoisin että yleisesti ihmisten kiinnostus kyseistä ainetta kohtaan laskee.

   Lainaa

  43. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Jorma: LSD tosiasiassa olis ihan hyvä vaihtoehtopäihde alkoholille. Ei aiheuta riippuvuutta eikä pysyviä terveyshaittoja.
   Lsd = limusipsidippi

   Lainaa

  44. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Itse ostin kaupasta pullollisen sitä ihan perus Marlin simaa, ja kassalla syynättiin paperit tarkkaan. Vähän hämmennyin, olen kuitenkin 27. Että sinänsä en ihmettele jos joku mistään tietämätön yliherkkä äiti reagoi noin...

   Lainaa

  45. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Simaa kun olen tehnyt niin se on aina ollut 100%.

   Lainaa

  46. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Niin se maailma muuttuu. Lapsena (vuonna miekka ja kilpi) kytättiin kellarin simapullojen rusinoita. Simaa sai juoda kun rusina kellui. Niitä rusinoita käytiin sitten kellarissa tarkkailemassa monta kertaa päivässä. Pari ämpärillistä simaa meni hetkessä. Nyt viisikymppisenä on kuulemma edelleen ihan terve maksa - ainakin työterveyslääkärin mukaan. ;)

   Lainaa

  47. siipiveikko 5.5.2015 22:03
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Muistelin, että tämä sinänsä hauska tapaus olisi liittynyt simaan, mutta kaverini Google korjasi käsitykseni, ja kyseessä olikin kotikalja. Käymisteitse ja ilman keittämistä valmistettuja kumpainenkin. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009121910813452_uu.shtml Itse antaisin simaa lapsille, mutta en nyt kuitenkaan 10 lasillista

   Lainaa

  48. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Kielletään kieltämisen kieltäminen. T.Räsänen ja kukkahatut

   Lainaa

  49. Tulos: +16 (18 ääntä)
   siis. tää oli iha uus juttu et tästä ees keskustellaan :D minä ja kylän kaikki lapset joi kyllä pienenä simaa. ei tietenkää litratolkulla mutta kyllä sitä aina kupin sai :D Mä en oo ihan varma onko tuo ees tosissaan, jotenki niin uskomatonta, mutta toisaalta, kyllähän niitä löytyy vaikka mimmosia mammoja :D

   Lainaa

  50. Sun kohdalla 5.5.2015 23:04
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Iha pennusta asti oon kiskonu (kuten kaikki muutkin tuntemani lapset) simaa montakin kuppia päivässä. Ei siinä mitään alkoholia ole jos ei anna käydä kuin pari päivää.

   Lainaa

  51. Tulos: -26 (30 ääntä)
   Simukka: Niin se maailma muuttuu. Lapsena (vuonna miekka ja kilpi) kytättiin kellarin simapullojen rusinoita. Simaa sai juoda kun rusina kellui. Niitä rusinoita käytiin sitten kellarissa tarkkailemassa monta kertaa päivässä. Pari ämpärillistä simaa meni hetkessä. Nyt viisikymppisenä on kuulemma edelleen ihan terve maksa – ainakin työterveyslääkärin mukaan.
   Jos rusina kelluu avaamattomassa pullossa niin ei siellä silloin ole vielä tarpeeksi hiilihappoa. :/

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Toki on hyvä vahtia, kuinka paljon pieni lapsi juo alkoholipitoista simaa, mutta en kuitenkaan lähtisi kieltämään kyseistä vappuherkkua lapsilta kokonaan. Eikös kotikaljassakin ole suunnilleen saman verran alkoholia kuin simassa?

   Lainaa

  53. Tulos: +16 (20 ääntä)
   kalle: Hyvin varustetuista kaupoista saa alkoholimittareita, ei tartte arpoa. Tämän vuoden simassa oli meillä 5.5%, yhden pitemmän käyneen erän huiput huiteli kymmenessä prosentissa. Ja ei, näitä ei tehty parissa päivässä.
   Ei kai tuollaisilla prosenteilla varustettua simaa kukaan juota lapsille?

   Lainaa

  54. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Mun siskonpoika oli päivähoito ikänen ku oli yllä linkattua kotikalja keissi. Oli poijan mukaan ollu ihan hyvää kotikaljaa ;) ja samaa tavaraa sai päivähoidon puolen muksut mitä noi kiululaiset :D

   Lainaa

  55. Tulos: +13 (15 ääntä)
   kalle: Hyvin varustetuista kaupoista saa alkoholimittareita, ei tartte arpoa. Tämän vuoden simassa oli meillä 5.5%, yhden pitemmän käyneen erän huiput huiteli kymmenessä prosentissa. Ja ei, näitä ei tehty parissa päivässä.
   Noilla alkoholimittareilla ei saa edes sinne päin oikeita arvoja mistään juomasta jossa on vähänkään sokeria ja/tai hiilihappoa. Suhteellisen varma kotikonsti siman tai makean viinin prosenttien selvittämiseen on punnita liemen ominaispaino ennen ja jälkeen käymisen, niin että lopputuotteesta vielä hölskyttää hapot pois. Tavallisessa avoimessa astiassa pari päivää käytetyssä kotisimassa nyt ei ole normaalein keinoin mitattavia määriä alkoholia. Tosin jos ei tiedä mitä eroa on promillella ja prosentilla, lienee turha edes yrittää valistaa faktoilla...

   Lainaa

  56. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ilman muuta ilmoitus vaan kehiin, tärkeetä on myös ilmoittaa palokunnalle ja poliisi, palokunnalla kun riittää vettä kattavaan vatsahuhteluun ja poliisi vie sitten lapset selviimään putkaan. Missä helvetissä on noin tyhmiä akkoja, saasteet ei tuho ihmiskuntaa vaan jatkuva tyhmistyminen, ei tässä voi muuhun näkökulmaan enää tulla .

   Lainaa

  57. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tavallisesti särähtää pahasti korvaan kun ihmiset ei ymmärrä sadas- ja tuhannesosien eroa mutta tässä tapauksessa jälkimmäinen onkin aivan mielekäs yksikkö kun tyypillisen, varsin miedon siman alkoholipitoisuudesta puhutaan.

   Lainaa

  58. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Kyllä nämä simanjuojalapset ovat just niitä, jotka sitten siirtyvät piikittämään kannabista suoraan suoneen. Ois kiva tietää, minkä värinen kukkahattu Kaijalla on.

   Lainaa

  59. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Anteeks nyt vaan, mut MITÄ VITTUA?! Kyllä meillä on kakarasti asti juotu vappuna simaa ja aivan täysissä järjissä ollaan. Ikinä ei ole känniin tultu, eikä tullakkaan. Hoh hoijakkaa, näitä äly hoi älä jätä kukkahattutanttoja löytyy yhä enemmän ja enemmän. Missä MAALAISJÄRKI? Sangen monelle kyllä niin tuntematon termi, että oikeen pahaa tekee, kun vierestä seuraa idiotismin kasvamista.

   Lainaa

  60. Tulos: +10 (20 ääntä)
   loimu: siis. tää oli iha uus juttu et tästä ees keskustellaan minä ja kylän kaikki lapset joi kyllä pienenä simaa. ei tietenkää litratolkulla mutta kyllä sitä aina kupin sai Mä en oo ihan varma onko tuo ees tosissaan, jotenki niin uskomatonta, mutta toisaalta, kyllähän niitä löytyy vaikka mimmosia mammoja
   Sima-asiaan sen enempää puuttumatta voisin huomauttaa, että "kyllä ennenkin, ja hengissä ollaan" on harvinaisen huono ja epälooginen peruste yhtään millekään. Ei minunkaan lapsuudessani ollut autoissa takapenkin turvavöitä saati lasten turva-istuimia. Ja silti minä ja kaikki mun kaverit ollaan hengissä! Miettikääpä sitä. Ihan turhia sellaiset vyöt ja istuimet.

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Joskus kans tehtiin itte simat ja jälkeenpäin tuli todettua et taidettiin olla vappupäivät ja vähän yli jatkuvassa hiprakassa. Et kyllä siinä kotitekosessa ihan ilman yrittämistäkin voi olla ylläreitä.

   Lainaa

  62. JessepIPAri 5.8.2015 11:44
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Simassa ei lähtökohtaisesti ole alkoholia, jos sen oikein tekee. Alkoholia alkaa muodostumaan, mikäli sen antaa käydä tarpeeksi kauan. Oma kokemus liian pitkästä (unohtuneesta pullosta) käymisestä oli se, että maistui paskalle ja aiheutti ripulin. Senki amatöörit :D

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Miksi h*lvetti meillä on näin typeriä ihmisiä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vappu, sima, alkoholi, alkoholipitoisuus, lapset, lapsille