Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Räsypokka pitää

Nuori mies järkyttää yleisöään alastonkuvalla.
Taustatietoja: Kuva oli sensuroimaton Facebookissa ja Instagramissa. Räsypokka pitää

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +941 (961 ääntä)
   Halusikohan Jukka nyt kuitenkin vähän tahallaantahattomasti esitellä sukukalleuksiaan kun ei kerta "tahallaan" kuvaa laittanut mutta ei sitten poistanutkaan :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1072 (1090 ääntä)
   Vahingossa laitoin, hashtagit ja kaikki.

   Lainaa

  3. Tulos: +670 (680 ääntä)
   Jukka innoissaan laittanut kuvan lerssistään, ajatteli varmaan että kohta käy puhelin kuumana naisista!

   Lainaa

  4. Tulos: +779 (793 ääntä)
   Hups, otin kuvan omasta vääpelistä. Aijjai, vahingossa avasin Facebookin kännykällä. Herra varjele, peukalo ihan itsestään klikkasi sitä lisää kuva -nappia! Ääk, ihan huomaamatta sitten latasin ton lerssikuvan julkisesti näkyville. Lisäänpä ihan vahingossa viis #häshtägiä. Miten näin pääsikään tapahtumaan?

   Lainaa

  5. Tulos: +468 (480 ääntä)
   Jotenkin tuli mieleen, että Jukka itse on lähettänyt kuvan tänne, tietysti sensuroituna niin, että sensuroitu osuus näyttää hieman isommalta kuin onkaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +332 (334 ääntä)
   "Vahingossa juotiin ja pelattiin räsypokee jätkien kanssa (no gay) ja laitoin kuvan FB:hen kun hävisin. Vittu että vitutti mutta elämä jatkuu."

   Lainaa

  7. Tulos: +47 (71 ääntä)
   urso: Hups, otin kuvan omasta vääpelistä. Aijjai, vahingossa avasin Facebookin kännykällä. Herra varjele, peukalo ihan itsestään klikkasi sitä lisää kuva -nappia! Ääk, ihan huomaamatta sitten latasin ton lerssikuvan julkisesti näkyville. Lisäänpä ihan vahingossa viis #häshtägiä. Miten näin pääsikään tapahtumaan?
   Jos kuva on julkaistu sekä fb:ssä että instassa, niin hästägit on todennäköisesti laitettu instan puolella (sitten kuva sieltä fb:hen). Mutta vahinko, juu-u... :D

   Lainaa

  8. SpedePasanen 24.3.2015 8:38
   Tulos: -140 (314 ääntä)
   Mitä nuokin ämmät tuossa vinkuu ja saa traumoja. "Iik, pippeli.." Onpa aivan saatanan kamalaa, jos jonkun lerssi näkyy aamulla tietokoneen ruudulla.

   Lainaa

  9. Tulos: +259 (277 ääntä)
   Eikös ne apinat luonnossakin käyttäydy tuolla tavalla, esittelevät vehkeitään kosiomielessä. Jukalla vain on jäänyt joku kehitysaste evoluutiossa väliin, ehkä hän on se puuttuva linkki...

   Lainaa

  10. Tulos: -117 (223 ääntä)
   SpedePasanen: Mitä nuokin ämmät tuossa vinkuu ja saa traumoja. “Iik, pippeli..”Onpa aivan saatanan kamalaa, jos jonkun lerssi näkyy aamulla tietokoneen ruudulla.
   Tätä minäkin ihmettelin. Melko varmasti on nämäkin neitokaiset ennenkin peniksiä nähneet ja ihan mielissään siitä olleet.

   Lainaa

  11. Tulos: +73 (81 ääntä)
   Hemmetti, voisi minunkin feedissä näkyä värmeitä välillä, ettei ihan unohdu, miltä sellaiset pelit näyttää, kun joskus taas kohtaa. Kumma että facebook poisti kyllä erään jakamani videon kahdessa minuutissa, vaikkei se sisältänyt mitään "kiellettyä", mutta tällaiset lerssikuvat saavat seistä monta tuntia?

   Lainaa

  12. Tulos: +61 (65 ääntä)
   M: Jos kuva on julkaistu sekä fb:ssä että instassa, niin hästägit on todennäköisesti laitettu instan puolella (sitten kuva sieltä fb:hen). Mutta vahinko, juu-u…
   niin ja ihan vahingossahan se laitetaan ensin instaan ja sitten vielä vahingossa jaettu faceen...

   Lainaa

  13. Tulos: +154 (162 ääntä)
   *Tirsk*...Seistä..
   Timon: Hemmetti, voisi minunkin feedissä näkyä värmeitä välillä, ettei ihan unohdu, miltä sellaiset pelit näyttää, kun joskus taas kohtaa. Kumma että facebook poisti kyllä erään jakamani videon kahdessa minuutissa, vaikkei se sisältänyt mitään “kiellettyä”, mutta tällaiset lerssikuvat saavat seistä monta tuntia?

   Lainaa

  14. Tulos: -68 (126 ääntä)
   Mitä väliä?!?! Alasti tänne synnytään ja joka jätkältä tommonen löytyy... Traumoja.. Huoh!

   Lainaa

  15. Tulos: +177 (197 ääntä)
   E: Tätä minäkin ihmettelin. Melko varmasti on nämäkin neitokaiset ennenkin peniksiä nähneet ja ihan mielissään siitä olleet.
   Lietkö se sama tyyppi joka hillui tuolla leikkipuiston lähellä sadetakissa jota välillä availi jos kerran tällainen mielestäsi on ihan asiallista? Kyllä, miehillä on vehje, ei, en saa siitä traumaa, mutta kyllä yleensä sellaista miestä joka omaansa julkisesti pyytämättä heiluttelee pidetään ressukkana, häiriintyneenä, tai sekä että.

   Lainaa

  16. Tulos: +31 (75 ääntä)
   Ette ois sensuroinu! Mä haluun alkuperäsen.

   Lainaa

  17. Tulos: -47 (91 ääntä)
   Olen mies enkä ole koskaan ymmärtänyt mikä vimma miehillä on esitellä sukuelimiään julkisesti. (Mutta naisten paljasta pintaa on välillä ihan kiva nähdä... =) )

   Lainaa

  18. Tulos: -43 (53 ääntä)
   toi oli alunperin jaettu instagrsmin Facebook ja Twitter ja eikä ollu sensuroitu ehkä täällä mutta poistin lauantaina ehkä illalla sen ja daisy saat sen jos tuut juttelee facebook

   Lainaa

  19. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Daisy: Ette ois sensuroinu! Mä haluun alkuperäsen.
   Mulla on se alkuperäinen :"D

   Lainaa

  20. Tulos: -6 (62 ääntä)
   Mauno: “Vahingossa juotiin ja pelattiin räsypokee jätkien kanssa (no gay) ja laitoin kuvan FB:hen kun hävisin. Vittu että vitutti mutta elämä jatkuu.”
   Facebookhen? Facebookeehen? Feisbuukkehen?

   Lainaa

  21. Tulos: -30 (78 ääntä)
   Sannni: Lietkö se sama tyyppi joka hillui tuolla leikkipuiston lähellä sadetakissa jota välillä availi jos kerran tällainen mielestäsi on ihan asiallista? Kyllä, miehillä on vehje, ei, en saa siitä traumaa, mutta kyllä yleensä sellaista miestä joka omaansa julkisesti pyytämättä heiluttelee pidetään ressukkana, häiriintyneenä, tai sekä että.
   Tämä mielivaltainen johtopäätöksien vetely on kovin hämmentävää. En tietääkseni missään vaiheessa ilmaissut tällaisen käytöksen olevani mielestäni "asiallista", lähinnä ihmettelin miten joku voi saada traumat nähdessään jonkun (puolitutun?) vastakkaisen sukupuolen edustajan sukuelimet. Jos minusta alastomuudessa (etenkään nykyään internetissä) ei ole mitään erikoista tai hätkähdyttävää, tekeekö se automaattisesti minustakin jonkin sortin ekshibitionistin? Olettamuksien tekeminen ja asioiden lukeminen niin, kuin ne haluaa nähdä on ilmeisesti mukavaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +30 (62 ääntä)
   MissK: Facebookhen? Facebookeehen? Feisbuukkehen?
   Fb:hen luetaan ihan äfbeehen :D Mieti esim spr:ään jne muita lyhenteitä...

   Lainaa

  23. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Mäki haluun nähdä alkuperäsen!

   Lainaa

  24. VivaFinlandia 25.3.2015 14:53
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Ei vaan voi ymmärtää että jollain on oikeesti pokkaa pistää tollanen kuva nettiin ja sitten ei ees poista sitä. :D Kaipa jäbä on niin helvetin ylpee mulkerostaan, varmasti kokoa löytyy niin saatanasti.

   Lainaa

  25. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Daisy: Ette ois sensuroinu! Mä haluun alkuperäsen.
   voin lähettää :D

   Lainaa

  26. Tulos: -26 (54 ääntä)
   Mikäs sen parempaa kuin lauantaiaamu ja komea lerssi silmien edessä! Minä ainakin osaan naisena arvostaa mieskomeutta. ;)

   Lainaa

  27. Tulos: +76 (86 ääntä)
   SpedePasanen: Mitä nuokin ämmät tuossa vinkuu ja saa traumoja. “Iik, pippeli..”Onpa aivan saatanan kamalaa, jos jonkun lerssi näkyy aamulla tietokoneen ruudulla.
   No enpä minä hirveästi haluaisi nähdä facebook kavereiden kuvia heidän pilluistaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Jukka tarjoutui lauantaina lähettämään halukkaille kuvan ihan alkuperäisessä muodossaan. Ei ollut vahinko ei.

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (37 ääntä)
   meh: No enpä minä hirveästi haluaisi nähdä facebook kavereiden kuvia heidän pilluistaan.
   Totta. Asiaahan voisi ajatella näinkin päin että miltäs meistä miehistä itsestämme tuntuisi jos facebookin avatessa naaman eteen tupsahtaisi kuvia puolituttujen pimpeistä. Ihan ymmärrettävää että traumat voi jäädä.

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Niitä joiden mielestä pojan on ihan ok esitellä sukupuolielimiään somessa niin pyydän osallistumaan pieneen ajatusleikkiin. Kuvittelepa huonoryhtisen pojankuikelon tilalle saman kaliiberin sosiaalisesti yhtä taidoton nainen. Mieluusti tietysti joku jonka tunnet, joku jolla on valta saastuttaa sun fb-feediä. Siihen niin haarat auki ja reva levällään, niin että karvat sojottaa minne sattuu ja sisemmät ja ulkoiset hävyt lörpöttävät innottomina. Joko tajuat? Miksi miehillä on oikeus kasuaalisti esitellä vehkeitään, kun naiset saisivat sen jälkeen osakseen mittaamattoman kasan ryöpytystä ja ikuisen stigman?

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Eikös jokainen mies oo ihan pikkasen homo? Ainakin nuo lerssit aina niin paljon kiinnostaa ja aiheuttaa päänvaivaa... :P

   Lainaa

  32. nymfokitiara 6.4.2015 17:32
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Ihanan sympaattinen tuo pikselien määrä. Nyt joku kuvan nähnyt vois kertoa, onko noin pitkä sensuuri oikeasti tarpeen :D

   Lainaa

  33. Käyttäjä 14.4.2015 9:29
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Ja minulla näkyy alla Fatbarhde Hetemajn mainos "Rohkeita tekoja nuorten ja yrittäjien eteen"..

   Lainaa

  34. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Olin ite paikan päällä kun tää kuva otettiin ja laitettiin facee ja instaan. Siel ei ollu pelkästää jätkiä vaan muijia kans. Olin nimittäin ite jakajana ja halusin tehä snadin "koston" ja pistin jukan häviämään mut joo. Tää kuva on poistettu somesta aikoja sitten. Ja jukalle tuli snadi black out tos kun se sano "vahingossa".

   Lainaa

  35. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Voin sanoa tosta sensuroinnista sen verran että toi kuva kun laitettiin sitä ei ollu.

   Lainaa

  36. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Mä. Haluun. Linkin. Heti. Alkuperäinen. Heti.

   Lainaa

  37. Pokka pitää 22.4.2018 9:10
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Täytyy silti nostaa hattua Jukalle, että teki tämän. Jos pelissä on säännöt ja ne ymmärtää ja vie katkeraan loppuun saakka, niin pelimiehiähän siinä ollaan. Hyvä häviäjä vieläpä. Monella ei olisi kantti riittänyt. Ei olisi ollut riittävästi munaa. Jukalla oli.

   Lainaa

  38. Tulos: -1 (9 ääntä)
   On niin huonoryhtinen pulkannaru että _melkein_ menisi läpi jos sanoisi että seisoo kuvassa kädet selän takana.

   Lainaa

  39. Karmia maito 12.8.2020 13:24
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Pokka pitää: Täytyy silti nostaa hattua Jukalle, että teki tämän. Jos pelissä on säännöt ja ne ymmärtää ja vie katkeraan loppuun saakka, niin pelimiehiähän siinä ollaan. Hyvä häviäjä vieläpä. Monella ei olisi kantti riittänyt. Ei olisi ollut riittävästi munaa. Jukalla oli.
   Jos on hyvin varustautunut(!) häviämään niin vähemmän se kirpaisee. Pieni mahdollisuus on että yksityisviestiäkin on saattanut tulla perässä joka tapauksessa suosio menee, mutta maine kasvaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: räsypokka, alaston, kuva, mies, Instagram, alastonkuva