Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

White trash vauhdissa, osa 7

Nainen pettää miestä miehen kämppiksen kanssa - isä puuttuu peliin.
White trash vauhdissa, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 93 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +652 (704 ääntä)
   :DDDD

   Lainaa

  2. Tulos: +1584 (1686 ääntä)
   Joo pettäminen on paskamaista mut aika jännästi puhuu omasta tyttärestään. :D

   Lainaa

  3. Jorkoteushittavainen 12.2.2015 1:28
   Tulos: +1347 (1523 ääntä)
   "Joni on sentään kunnon kundi" Isän reaktiolle 5/5! :D

   Lainaa

  4. Tulos: +712 (956 ääntä)
   Fb-juttujen perusteella pistää välit tyttäreensä katkipoikki? Onkohan Niinalla ollut lapsuudessa ja teininä turvallinen tunne siitä, että mitä tahansa hölmöileekin, kotiin voi aina tulla ja siellä autetaan. Jos oli, nyt mureni.

   Lainaa

  5. Tulos: +767 (835 ääntä)
   Inhoan pettäjiä yli kaiken, mut isän kommentti oli jo aika muikea.

   Lainaa

  6. Tulos: -95 (383 ääntä)
   Tuppaa oleen niinoilla taipumuksia tohon touhuun.

   Lainaa

  7. Tulos: +70 (306 ääntä)
   Jukka on hieno mies :D

   Lainaa

  8. Tulos: +331 (341 ääntä)
   Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä frendiltä tuo Jonin toivottavasti ex-kaveri...

   Lainaa

  9. töttöröö 12.2.2015 4:47
   Tulos: +312 (350 ääntä)
   josefina: Vaikuttaa kyllä tosi hyvältä frendiltä tuo Jonin toivottavasti ex-kaveri…
   Aivan, tässä mokassa on kyllä melkeen enemmän asiat pielessä sillä kaverilla nimenomaan. Vaikka muikkeli kävis kuin lämpimänä nii eihän nyt kaveri mimmiin kosketa!

   Lainaa

  10. Tulos: -6 (342 ääntä)
   Asia faija kyllä. :D Hyvä että ees tytön porukalta tulee tuollaista järkevää kommentia, eikä aleta esim. kääntämään perinteisesti syytä uhrille. Oot hieno mies Joni.

   Lainaa

  11. Tulos: -96 (140 ääntä)
   koitti --> koetti (=yritti)

   Lainaa

  12. Tulos: +356 (420 ääntä)
   No huh, pettäjät voi suksia alimpaan helvettiin, mutta aika karua tekstiä isältä. En menis kyllä sanomaan, että Jonikaan ihan "kunnon kundi" on, kun tarvii fabossa revitellä, vaikka hemmetin hyvin kiukun ymmärränkin.

   Lainaa

  13. Tulos: +304 (314 ääntä)
   Anteeksi, mutta yritti lavastaa yhden putkaan, jotta voisi harrastaa seksiä toisen kanssa? Mitäh?

   Lainaa

  14. Tulos: +198 (274 ääntä)
   "tänne ei ole enää asiaa jakakoon persettä muualla" sil isälleenkö se sit on sitä persettä jakanu?

   Lainaa

  15. Tulos: +142 (178 ääntä)
   Timon: No huh, pettäjät voi suksia alimpaan helvettiin, mutta aika karua tekstiä isältä. En menis kyllä sanomaan, että Jonikaan ihan “kunnon kundi” on, kun tarvii fabossa revitellä, vaikka hemmetin hyvin kiukun ymmärränkin.
   Samaa mieltä. Pettäminen on perseestä, mutta ei tällaista kuitenkaan tarvitse mielestäni julkisesti vuodattaa, vaan selvittää kahden kesken aikuisella tavalla. Sana leviää nopeasti muutenkin kun puhuu asiasta sitten kavereiden kanssa jälkeenpäin. Nimim. kokemusta on petetyksi tulemisesta.

   Lainaa

  16. Tulos: +220 (250 ääntä)
   Enää ei ole kotiin asiaa jakamaan persettä. Ennen kelpasi.

   Lainaa

  17. Tulos: +47 (329 ääntä)
   Joni vaikuttaakin todella hyvälle jätkälle, kun kutsuu exäänsä huoraksi, koska tällä on suhde kämppikseen. Vähän on näillä tyypeillä merkitykset hukassa. Tässäpä lyhyt oppimäärä: myy seksiä rahasta = huora, makaa kumppanin kämppiksen kanssa = pettäjä, harrastaa seksiä monen eri miehen kanssa (kun ei ole suhteessa) = on seksuaalisesti aktiivinen, ilman mitään huoramaisuutta (näin yleisenä huomautuksena).

   Lainaa

  18. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 12.2.2015 9:30
   Tulos: -95 (287 ääntä)
   M: Joni vaikuttaakin todella hyvälle jätkälle, kun kutsuu exäänsä huoraksi, koska tällä on suhde kämppikseen. Vähän on näillä tyypeillä merkitykset hukassa. Tässäpä lyhyt oppimäärä: myy seksiä rahasta = huora, makaa kumppanin kämppiksen kanssa = pettäjä, harrastaa seksiä monen eri miehen kanssa (kun ei ole suhteessa) = on seksuaalisesti aktiivinen, ilman mitään huoramaisuutta (näin yleisenä huomautuksena).
   Huora, lutka what evöö ei se muuksi muutu vaikka kuinka pilkkuakin yrittäisi nusaista.

   Lainaa

  19. Hermot menee 12.2.2015 9:45
   Tulos: -36 (136 ääntä)
   Niinalla on fiksu isä.

   Lainaa

  20. Tulos: -39 (57 ääntä)
   texmex: Joo pettäminen on paskamaista mut aika jännästi puhuu omasta tyttärestään.
   jännästi myös puhuu

   Lainaa

  21. Tulos: +85 (189 ääntä)
   Saattoihan tuo olla Jukalle ns. viimmeinen pisarakin. Kai vanhemmillekkin tulee raja vastaan vieressäkatsomiseen, kun laps pilaa elämänsä ja/tai maineensa.

   Lainaa

  22. kiikiiconfused 12.2.2015 10:14
   Tulos: +73 (95 ääntä)
   bob: Fb-juttujen perusteella pistää välit tyttäreensä katkipoikki? Onkohan Niinalla ollut lapsuudessa ja teininä turvallinen tunne siitä, että mitä tahansa hölmöileekin, kotiin voi aina tulla ja siellä autetaan. Jos oli, nyt mureni.
   Valitettavasti kaikki vanhemmat ei oo sellasia.

   Lainaa

  23. Tulos: +183 (299 ääntä)
   Minun lapset on kyllä AINA tervetulleita kotiin. Olkoon vaikka varkaita ja narkkeja. Joku puolison pettämisjuttu ja isä on hylkäämässä omaa lastaan. Kattois peiliin vaan jos ei lapsensa käytökseen ole tyytyväinen. Ihme faija ei voi muuta sanoa

   Lainaa

  24. Tulos: -9 (99 ääntä)
   Minun lapset on kyllä AINA tervetulleita kotiin. Olkoon vaikka varkaita ja narkkeja. Joku puolison pettämisjuttu ja isä on hylkäämässä omaa lastaan. Kattois peiliin vaan jos ei lapsensa käytökseen ole tyytyväinen. Ihme faija ei voi muuta sanoa

   Lainaa

  25. King Inkrabbit 12.2.2015 10:52
   Tulos: -47 (151 ääntä)
   Kurppa: Minun lapset on kyllä AINA tervetulleita kotiin. Olkoon vaikka varkaita ja narkkeja. Joku puolison pettämisjuttu ja isä on hylkäämässä omaa lastaan. Kattois peiliin vaan jos ei lapsensa käytökseen ole tyytyväinen. Ihme faija ei voi muuta sanoa
   Niin, sehän on vanhempien vika, jos lapsi aikuisena jakelee pitkin kyliä itseään.

   Lainaa

  26. Tulos: +85 (221 ääntä)
   aivan hirveä faija. tuli paha olo. ei kukaan hylkää lastaan pettämisen (joka on erittäin perseestä tosin) takia. ei kukaan hyvä vanhempi vain tee niin.

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (84 ääntä)
   oisko joni kaapannu ex appiukon tunnukset.

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Jotenkin tuosta lopusta tuli mieleen: http://www.feissarimokat.com/2014/08/omakehu-haisee/

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (136 ääntä)
   M: Joni vaikuttaakin todella hyvälle jätkälle, kun kutsuu exäänsä huoraksi, koska tällä on suhde kämppikseen. Vähän on näillä tyypeillä merkitykset hukassa. Tässäpä lyhyt oppimäärä: myy seksiä rahasta = huora, makaa kumppanin kämppiksen kanssa = pettäjä, harrastaa seksiä monen eri miehen kanssa (kun ei ole suhteessa) = on seksuaalisesti aktiivinen, ilman mitään huoramaisuutta (näin yleisenä huomautuksena).
   Asia selvä, tämähän muuttaa koko tilanteen. Joku voisi mennä kertomaan Jonille että valitusoikeus meni juuri äsken, kun epähuomiossa erehtyi näin kamalaan asiavirheeseen. Kiitos että opetit meitä kaikkia. Onnea ja menestystä pedanttiseen elämääsi.

   Lainaa

  30. Tulos: +107 (147 ääntä)
   .: Saattoihan tuo olla Jukalle ns. viimmeinen pisarakin. Kai vanhemmillekkin tulee raja vastaan vieressäkatsomiseen, kun laps pilaa elämänsä ja/tai maineensa.
   Voipi sitten olla että vanhempi voisi vaikkapa soittaa sille lapselle, ja pitää esitelmän siitä ettei halua katsoa kun lapsi sotkee asiansa, ja että vähän pitäisi skarpata, ja mikään ihme että ex on vihainen, jne. Ihmisten "perseen jakamisen" kommentointi FB'ssa vieraille on roskaväen puuhaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri

   Lainaa

  31. Tulos: +108 (130 ääntä)
   Siis saako joku oikeesti selvää tosta sokelluksesta? Ymmärsin ehkä pääpiirteet ja niiden perusteella en kyllä anna pisteitä isälle. Toki voi tytärtään sitten myöhemmin tylyttää, mutta tossa vaiheessa voisi vaan sanoa että tällaiset asiat ei kuulu naamakirjaan vaan hoidetaan ihan perhepiirissä.

   Lainaa

  32. Tulos: +54 (100 ääntä)
   Just. Luulisi että sukulaisuuden irtisanomiseen tarvittaisiin joku pikkasen järisyttävämpi rikos.

   Lainaa

  33. Tulos: +105 (177 ääntä)
   1) Jonina olisin vihaisempi niille kavereille kuin eksälle. Pistäisin kaverit ihan helvetin lujaa pihalle elämästä eksän seuraksi. 2) Se, mitä tytär "pitkin kyliä tekee", ei kuulu isälle mitenkään. Isä tukee tytärtään hölmöilyissäkin, tai sitten ei olisi pitänyt koskaan ikinä lapsia hankkia. Ihmiset tekee virheitä, ja jos isän mielestä pettäminen on nyt se suurin syy katkaista välit, niin aikamoisessa pumpulivyöhykkeessä on herra saanut elää.

   Lainaa

  34. Tulos: +98 (122 ääntä)
   dollyboy: 1) Jonina olisin vihaisempi niille kavereille kuin eksälle. Pistäisin kaverit ihan helvetin lujaa pihalle elämästä eksän seuraksi. 2) Se, mitä tytär “pitkin kyliä tekee”, ei kuulu isälle mitenkään. Isä tukee tytärtään hölmöilyissäkin, tai sitten ei olisi pitänyt koskaan ikinä lapsia hankkia. Ihmiset tekee virheitä, ja jos isän mielestä pettäminen on nyt se suurin syy katkaista välit, niin aikamoisessa pumpulivyöhykkeessä on herra saanut elää.
   Ja lisätään nyt vielä 3) Nina on ihan helvetin tyhmä tapaus. En yritä puolustella neidin tekoja, mutta isänsä puhui kyllä ihan saamarin vastenmielisesti _omasta tyttärestään_.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (23 ääntä)
   : DD Tää oli kyllä ihan helevetin hauskaa seurattavaa

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Eeviäinen: : DD Tää oli kyllä ihan helevetin hauskaa seurattavaa
   Kommenttiosio siis.

   Lainaa

  37. Tulos: -95 (171 ääntä)
   Isälle pisteet & Jonille pisteet. Lutkat ansaitsevat kaiken sen mitä niskaansa saavat, ja vähän vielä lisääkin. Itse olisin vauhdittanut molemmat pettäjistä lasarettiin. Olisivat voineet viereisillä vuoteilla maatessaan sitten pohdiskella, että kannattiko.

   Lainaa

  38. Tulos: +27 (55 ääntä)
   bob: Fb-juttujen perusteella pistää välit tyttäreensä katkipoikki? Onkohan Niinalla ollut lapsuudessa ja teininä turvallinen tunne siitä, että mitä tahansa hölmöileekin, kotiin voi aina tulla ja siellä autetaan. Jos oli, nyt mureni.
   Nii, voihan se olla myös että kun on tuo seuraelämä näyttäisi Niinalla muotoutuneen hieman erikoiseksi niin pari muutakin tunnetta on jäänyt jossain kehitysvaiheessa uupumaan. Jotenkin vaan tuli mieleen tuosta isukin toimintatavasta....

   Lainaa

  39. Tulos: +33 (85 ääntä)
   Jos Niina on aikuinen ihminen, niiku tod.näk on, ei isän tarvii puolustaa ja paapoo. Jos on ite omat asiansa sotkenut, nii oma vika jos saa yksin rypee paskassaan. Ei tietenkään isältä sellasta puhetta, mitä oottais kuulevansa, mutta jotenki tuntuu että isä on saanu selvitellä ja vatvoo Niinan asioita ja sotkuja aika monta kertaa vuosien mittaan. Ja toi putka juttu, WTF?

   Lainaa

  40. Tulos: -52 (106 ääntä)
   Näitä naisia löytyy, saunan taakse semmoset! Iha paras tuo iskä, vaikka rumasti puhuu omasta tytöstä

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (44 ääntä)
   joni maksa velat

   Lainaa

  42. Tulos: -4 (24 ääntä)
   hahaha joo, täähän on aivan totta varmasti :o

   Lainaa

  43. Tulos: +34 (102 ääntä)
   1. Kyseessä on nimenomaan "viimeinen pisara" ja välit ovat olleet huonot jo kauan. 2. Petetty mies oli Niinan kihlattu 3. Niina on ikuinen elämän_koululainen, jonka jokaisesta toimesta heijastuu aivovamma. 4. Niinalla on kaksi lasta. Kyseessä oleva "Joni" ei ole lasten isä. 5. Niina pakeni tapauksen jälkeen Amerikkaan, josta käsin nyt huutelee asioita. 6. Yllä olevat asiat ovat faktaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (63 ääntä)
   Helsinkiläiset... Suomen juntein kansanosa!

   Lainaa

  45. Tulos: +28 (58 ääntä)
   Kalia: Helsinkiläiset… Suomen juntein kansanosa!
   Höpö höpö, valkoroskaisuus on ihan universaali piirre/sairaus halki pallon.

   Lainaa

  46. Tulos: -10 (64 ääntä)
   dickbutt: Samaa mieltä. Pettäminen on perseestä, mutta ei tällaista kuitenkaan tarvitse mielestäni julkisesti vuodattaa, vaan selvittää kahden kesken aikuisella tavalla. Sana leviää nopeasti muutenkin kun puhuu asiasta sitten kavereiden kanssa jälkeenpäin. Nimim. kokemusta on petetyksi tulemisesta.
   No kyllä tarvitsee nimenomaan julki tuoda! Julkinen häpeä on oikeastaan ainoa rangaistus, mitä pettäjä voi saada. Mun mielestä se saisi olla rikosoikeudellisesti tuomittavaa. Ainakin avioliitossa.

   Lainaa

  47. Maalaispoika 13.2.2015 14:50
   Tulos: +3 (35 ääntä)
   M: Joni vaikuttaakin todella hyvälle jätkälle, kun kutsuu exäänsä huoraksi, koska tällä on suhde kämppikseen. Vähän on näillä tyypeillä merkitykset hukassa. Tässäpä lyhyt oppimäärä: myy seksiä rahasta = huora, makaa kumppanin kämppiksen kanssa = pettäjä, harrastaa seksiä monen eri miehen kanssa (kun ei ole suhteessa) = on seksuaalisesti aktiivinen, ilman mitään huoramaisuutta (näin yleisenä huomautuksena).
   Kiitos tästä analyysistä. Vielä kun oppisit sanomaan suomeksi "vaikuttaa hyvältä jätkältä", ei "hyvälle jätkälle"... :p

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (80 ääntä)
   Wili: No kyllä tarvitsee nimenomaan julki tuoda! Julkinen häpeä onoikeastaan ainoa rangaistus, mitä pettäjä voi saada.
   Samaa mieltä. Mitä sillä saavuttaa että peittelee totuutta? Ainut ketä sillä suojellaan on pettäjä. Joniki on saattanu tällä pelastaa jonku muun tulevalta paskalta, kun useemmat tietää millanen ämmä niina on.

   Lainaa

  49. Tulos: -14 (54 ääntä)
   blöblö: Samaa mieltä. Mitä sillä saavuttaa että peittelee totuutta? Ainut ketä sillä suojellaan on pettäjä.Joniki on saattanu tällä pelastaa jonku muun tulevalta paskalta, kun useemmat tietää millanen ämmä niina on.
   Itse taas katson että vaikka huonoa käytöstä ja vääriä tekoja laitettaisiin jonoon kuinka monta hyvänsä niin ei se tee niistä teoista yhtäkään hyväksi. Itse en olisi tekemisissä ihmisen kanssa joka kokee tarvetta tämän tyyppiseen rankaisuun tai johonkin lasareettiin hakkaamiseen, aivan sama millaiseen jaskaan hänen on tullut kätensä iskettyä. Jos haluaa ihmisiä yleensäkin muka pelastella niin on olemassa parempiakin tapoja, mm. lukuisia vapaaehtoistöitä. Näissä asioissa muutenkaan ihmiset eivät yleensä halua tulla pelastetuksi vaan koittaa onneaan itse, ja parempi niin koska tuo sinun visiosi on sitten taas sitä settiä että kenet vaan voi tuomita hylkiöksi ikuisiksi ajoiksi kunhan osaa olla tarpeeksi vakuuttava ja saa tarpeeksi ihmisiä mukaan, eikä loppupään juorujen levittäjät enää tunne ketään eikä tiedä mistään mitään. Se on sitten aivan sama onko mikään edes tottakaan mutta pääasia että pääsee jakamaan tietonsa ja tuntemuksensa. Sitä voi vaikka hetkeksi seisahtua miettimään minkälaiset ihmiset on vaikkapa seiskan vakioaineistona setvimässä suhteitaan julkisesti toistaan hurjempien väittämien kera. Maamme sivistyneistö? Kaikenlaisista toimintatavoista sitä ihminen voikin ylpeyttä tuntea mutta kukin toki tyylillään....

   Lainaa

  50. Tulos: -39 (41 ääntä)
   niin osaatko lukea?? vai etkö ehdi lukemaan ku kaikkia kyrpiä otat vastaan itseesi
   SeLeipuriTiedätkö,pullapoika: Huora, lutka what evöö ei se muuksi muutu vaikka kuinka pilkkuakin yrittäisi nusaista.

   Lainaa

  51. puolsekunttii 15.2.2015 19:22
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   Jöö: Tuppaa oleen niinoilla taipumuksia tohon touhuun.
   jännä ettei jätkän nimi ollu eetu ku huoraks haukkuu jälkeenpäi

   Lainaa

  52. Tulos: +37 (47 ääntä)
   Hmmmmm: Jos haluaa ihmisiä yleensäkin muka pelastella niin on olemassa parempiakin tapoja, mm. lukuisia vapaaehtoistöitä.
   Pakko miettii, että miten helvetissä vapaaehtoistyö liittyy tähän aiheeseen? Joltakin tainnu mennä vähän keskustelun aihe ohi...

   Lainaa

  53. Tulos: -21 (45 ääntä)
   : Hmmmmm
   Vielä kun vähän aikaa mietit niin ehkä oivallat että kenenkään pelastaminen tuskin välkkyy mielessä ylimpänä tai edes alimpana motiivina kun silmät kiiluen laitetaan mehukkaimmat juorut jakoon haukkujen kera ja nykyään netin avulla jopa ihan maailmanlaajuisesti. Sitä on siksi hieman läpinäkyvää tarjota motiiviksi ja luulla olevansa jotenkin hieno ihminen toimiessaan näin. Joten oikea kysymys kuuluu miten kenenkään pelastaminen kuuluu tähän aiheeseen kun en usko että juorukellot ajattelevat oikeasti ketään muuta millään tavalla vaan saavat vaan kiksinsä siitä juoruamisesta ja rankaisemisesta. Vapaaehtoistyö liittyy "blöblön" mainitsemaan ihmisten pelastamiseen huomattavasti enemmän kuin julkiseen lynkkaukseen osallistuminen liittyy.

   Lainaa

  54. Tulos: -25 (37 ääntä)
   Täähän on just parasta komiikkaa, kuinka tyhmiä suomalaiset on että ottaa tän tosissaan? olisko kuitekin surullisenkuuluisa esimerkki päihteidenli aiheuttamista harhoista ja ylilyönnistä. Hävettää tän jätkän puolesta!

   Lainaa

  55. Tulos: +25 (49 ääntä)
   Hmmmmm: Itse taas katson että vaikka huonoa käytöstä ja vääriä tekoja laitettaisiin jonoon kuinka monta hyvänsä niin ei se tee niistä teoista yhtäkään hyväksi...
   Hohoh melkein veti tää analyysi sanattomaks. Eiköhän jokanen täyspäinen ihminen tiedosta että jos pahoista teoista on nyt puhutaan, niin kyllä se itse pettäminen on paljon paljon pahempi kuin pettäjän/pettämisen tuomitseminen. Jos joku tosissaan toisesta ihmisestä välittää, niin sillon ei juosta vieraissa. Ilmeisesti et ole vielä oppinu, mutta teoilla on seuraukset. Niitä kannattaa miettiä etukätee, ettei sitten tulis sitä (ansaittua) paskaa niskaan. Mut tää keskustelu on mun osalta tässä, koska täysin loogiseen ajatteluun kykenemättömän kanssa väittely ei johda mihinkää :D

   Lainaa

  56. Tulos: +20 (36 ääntä)
   Hmmmmm:
   Moi Niina!

   Lainaa

  57. Tulos: +21 (45 ääntä)
   Hmmmmm: Vielä kun vähän aikaa mietit niin ehkä oivallat että kenenkään pelastaminen tuskin välkkyy mielessä ylimpänä tai edes alimpana motiivina kun silmät kiiluen laitetaan mehukkaimmat juorut jakoon haukkujen kera ja nykyään netin avulla jopa ihan maailmanlaajuisesti. Sitä on siksi hieman läpinäkyvää tarjota motiiviksi ja luulla olevansa jotenkin hieno ihminen toimiessaan näin. Joten oikea kysymys kuuluu miten kenenkään pelastaminen kuuluu tähän aiheeseen kun en usko että juorukellot ajattelevat oikeasti ketään muuta millään tavalla vaan saavat vaan kiksinsä siitä juoruamisesta ja rankaisemisesta. Vapaaehtoistyö liittyy “blöblön” mainitsemaan ihmisten pelastamiseen huomattavasti enemmän kuin julkiseen lynkkaukseen osallistuminen liittyy.
   Öööö onkoha jollaki vähä pallit sekasi? :DD 1. Jos kerrot totuuden mukaisesti parisuhteen päättynee toisen osapuolen pettämisen takia, se EI oo juoru, vaan fakta, joka jokaisen on oikeus kertoa omasta elämästä 2. Maailmanlaajuisesti? Taitaa olla vähän menny julkkikset ja tosielämä sekasin? Ne joita tuol netissä ihan "maailmanlaajusesti" haukutaan on julkkiksia ym. Tällä ei ole mitää tekemistä jonien ja niinojen ja muitten tavallisten tallaajien kanssa. Ei, miljoonat ja miljoonat ihmiset ei lue jonin facebookkia. 3. En edelleenkääm tiiä, miten joku vitun vapaaehtoistyö auttaa tai ylipäätään liittyy tähän asiaan.

   Lainaa

  58. Viiden lapsen iskä 17.2.2015 13:03
   Tulos: +32 (42 ääntä)
   Tietyllä tapaa ymmärrän myös isän reaktion, mutta kuitenkaan en. Jokainen taaplaa elämänsä valitsemallaan tyylillä läpi. Jos oma lapseni tekee jotakin sellaista mitä en hyväksy, en julkisesti lähtisi tätä mollaamaan, vaan ehkä vaimolle marmattaisin asiasta. Jos lapsi toistuvasti hölmöilisi elämänsä, toivottaisin "tervetuloa takaisin kun olet saanut elämäsi järjestykseen". Totta on tarinassa kuitenkin myös se, että menisin myös peilin ääreen katsomaan ja miettisin mikä meni kasvatustyössä pieleen. Loppujen lopuksi kuitenkin lapsi lentää pesästä ja sen jälkeen voit hyvin vähän vaikuttaa siihen mitä tämä elämässään tekee. Sitä ennenkin vain vähän, enemmän on kaveripiirillä vaikutusta.

   Lainaa

  59. Tulos: +11 (49 ääntä)
   Wili: No kyllä tarvitsee nimenomaan julki tuoda! Julkinen häpeä on oikeastaan ainoa rangaistus, mitä pettäjä voi saada. Mun mielestä se saisi olla rikosoikeudellisesti tuomittavaa. Ainakin avioliitossa.
   Komppaan tätä. Oudosti juuri pettäminen on about ainoa asia jonka kaikki kysyttäessä tuomitsevat, mutta jota ei silti ole kielletty laissa. Tälläinen nettilynkkaus on valitettavasti ainut tapa saada syypäälle jotain ajateltavaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +12 (42 ääntä)
   Pettäminen ei ole laissa kielletty siksi, että ihmisten seksielämä ei kuulu valtiolle. Paitsi ehkä joissain arabimaissa, mutta sellaista meininkiä en kyllä havittelis tänne.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Samaa white trash jengii koko porukka. Mautonta käytöstä jokaiselta.

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (30 ääntä)
   dollyboy: 1) Jonina olisin vihaisempi niille kavereille kuin eksälle. Pistäisin kaverit ihan helvetin lujaa pihalle elämästä eksän seuraksi. 2) Se, mitä tytär “pitkin kyliä tekee”, ei kuulu isälle mitenkään. Isä tukee tytärtään hölmöilyissäkin, tai sitten ei olisi pitänyt koskaan ikinä lapsia hankkia. Ihmiset tekee virheitä, ja jos isän mielestä pettäminen on nyt se suurin syy katkaista välit, niin aikamoisessa pumpulivyöhykkeessä on herra saanut elää.
   Kävikö mielessä että tuo isä ei tykkää lapsensa käytöksestä jonkin vakaumuksen vuoksi.

   Lainaa

  63. suckmydiack 18.2.2015 12:24
   Tulos: +22 (44 ääntä)
   abacaba: Oudosti juuri pettäminen on about ainoa asia jonka kaikki kysyttäessä tuomitsevat
   Pakko lisätä, että kaikki muut, paitsi ne jotka tätä itse tekevät. Täällä kommenteissakin löytyy muutama joka jostain merkillisestä syystä puoltaa pettäjiä.... Ja vinkki kaikille: jos ette halua että maineenne menee pilalle: älkää pilatko sitä omilla teoillanne. Kiinnijäädessä turha syyttää muita kuin itseään.

   Lainaa

  64. Tulos: -9 (51 ääntä)
   suckmydiack: Pakko lisätä, että kaikki muut, paitsi ne jotka tätä itse tekevät. Täällä kommenteissakin löytyy muutama joka jostain merkillisestä syystä puoltaa pettäjiä…. Ja vinkki kaikille: jos ette halua että maineenne menee pilalle: älkää pilatko sitä omilla teoillanne. Kiinnijäädessä turha syyttää muita kuin itseään.
   En nähnyt kommenteissa kyllä pettäjiä puolustelevia tekstejä kuten niitä väitit olevan, mutta ehkä tämä sellaiseksi lasketaan. Ehkäpä sinä et ole kasvanut ihmisenä vielä tarpeeksi, että ymmärtäisit, ettei maailma ole mustavalkoinen. Pettämiseen voi ajautua hyvin monista syistä, eikä vika ole aina yksinomaan siinä pettävässä osapuolessa. Itse olen elämäni varrella tullut petetyksi useammankin kerran, mutta olen myös joskus pettänyt itsekin(en todellakaan ole siitä ylpeä, mutta niin käynyt). Pettäminen on hyvin yleistä, sitä tapahtuu paljon enemmän kuin moni tahtoo edes myöntää. Ihminen kun ei ole luonnostaan mikään yksiavioinen eläin. Tuskinpa kaikki nämä pettäjät alimpaan helvettiin toivovatkaan ovat täysin puhtoisia. Exäni oli tällainen äärimmäisen jyrkkä pettäjien tuomitsija, kunnes huomasi itse pettäneensä minua toisen kanssa. Koska olen aikuinen, en lähtenyt lähtenyt häntä helvettiin teostansa tuomitsemaan, saati julkisesti siitä retostelemaan, suhteemmekaan ei vielä siihen päättynyt, vaan pystyimme jatkamaan asian yli. Sitäkin voisit miettiä, ettei ylipäätään kukaan muu voi omistaa toisen ruumista ja päättää toisen puolesta, mitä se saa tehdä ja haluta. Hieman malttia siihen lynkkausmielialaan.

   Lainaa

  65. Tulos: -22 (36 ääntä)
   kiki: Pettäminen ei ole laissa kielletty siksi, että ihmisten seksielämä ei kuulu valtiolle. Paitsi ehkä joissain arabimaissa, mutta sellaista meininkiä en kyllä havittelis tänne.
   Jos ihmisten seksielämä ei kuulu valtiolle, miksi sitten esimerkiksi avioliitto on olemassa valtion tunnustamana asiana? Eikö senkin pitäisi olla vain ihmisten keskinäinen juttu josta ei virkamiehille kerrota mitään?

   Lainaa

  66. Tulos: +23 (45 ääntä)
   katupoika: Pettämiseen voi ajautua hyvin monista syistä, eikä vika ole aina yksinomaan siinä pettävässä osapuolessa. ...Sitäkin voisit miettiä, ettei ylipäätään kukaan muu voi omistaa toisen ruumista ja päättää toisen puolesta, mitä se saa tehdä ja haluta. Hieman malttia siihen lynkkausmielialaan.
   Kyllä se vain on. Houkutuksia on maailma täynnä mutta ne vain pitää torjua, tai sitten pistää rehellisesti poikki nykyisen heilan kanssa. Eikä siinä mistään omistamisesta ole kyse, vaan siitä että on tehty sopimus, sopimus jossa yhdelle ihmiselle annetaan monopoli genitaaleihisi, ja sinä rikoit sitä sopimusta. Turha siinä on inistä tai lähteä ketään muuta syyttelemään. Maailma ei ole mustavalkoinen, mutta tämä asia on.

   Lainaa

  67. Tulos: -8 (44 ääntä)
   Ottaen huomioon kuinka yleistä pettäminen on ja kuinka suuri osuus ihmiskunnasta sitä harrastaa, on aika erikoista miten voikin yhteen kommenttiosioon osuakin pelkästään täydellisesti tästä synnistä vapaita ihmisiä? Pettäminen on perseestä, mutta ei julki tulleen pettäjän lynkkaaminen poista omia virheitä...

   Lainaa

  68. suckmydiack 18.2.2015 17:33
   Tulos: +17 (43 ääntä)
   katupoika: En nähnyt kommenteissa kyllä pettäjiä puolustelevia tekstejä kuten niitä väitit olevan, mutta ehkä tämä sellaiseksi lasketaan. Ehkäpä sinä et ole kasvanut ihmisenä vielä tarpeeksi, että ymmärtäisit, ettei maailma ole mustavalkoinen. Pettämiseen voi ajautua hyvin monista syistä, eikä vika ole aina yksinomaan siinä pettävässä osapuolessa.Itse olen elämäni varrella tullut petetyksi useammankin kerran, mutta olen myös joskus pettänyt itsekin(en todellakaan ole siitä ylpeä, mutta niin käynyt). Pettäminen on hyvin yleistä, sitä tapahtuu paljon enemmän kuin moni tahtoo edes myöntää. Ihminen kun ei ole luonnostaan mikään yksiavioinen eläin. Tuskinpa kaikki nämä pettäjät alimpaan helvettiin toivovatkaan ovat täysin puhtoisia. Exäni oli tällainen äärimmäisen jyrkkä pettäjien tuomitsija, kunnes huomasi itse pettäneensä minua toisen kanssa. Koska olen aikuinen, en lähtenyt lähtenyt häntä helvettiin teostansa tuomitsemaan, saati julkisesti siitä retostelemaan, suhteemmekaan ei vielä siihen päättynyt, vaan pystyimme jatkamaan asian yli. Sitäkin voisit miettiä, ettei ylipäätään kukaan muu voi omistaa toisen ruumista ja päättää toisen puolesta, mitä se saa tehdä ja haluta. Hieman malttia siihen lynkkausmielialaan.
   Joo, tuo on justkin sellanen pettämistä puoltava kommentti, mut mitäpä muuta vois sitä harrastavalta oottaa. Tämä saattaa yllättää sut, että vaikka pettäminen surullisen yleistä onki, ei kaikki tee sitä. Jos on nii vaikeeta olla nussimatta ympäriinsä, ei kannata ruveta parisuhteeseen. Ja please, lopettakaa "lynkkaus"-sanan käyttö tilanteessa mihi se ei mitenkää liity. Tietääkseni tässä ei nyt kuiteskaa oo tapettu ketää.

   Lainaa

  69. Tulos: +29 (47 ääntä)
   Vaikka yllättävän moni hokee että "kaikki pettää"ei se tee asiasta yhtää hyväksyttävämpää. Tekijöiden määrä ei muuta ite tekoa sen paremmaks. esim. Monissa parisuhteissa esiintyy väkivaltaa, kouluissa on jatkuvasti enemmä koulukiusaamista ja monet kännissä riehuu ja pieksee toisiaan, mutta ei se muuta sitä että ne on väärin. Ja vielä vanha kunnon natsikortti; valtaosa saksalaisista kuulu natsipuolueeseen ja se ei millää tavalla muuta niitä tekoja vähemmän hirveiks. Ja EI en vertaa pettämistä massamurhaan, sanon vaan että tekijöitten määrällä ei oo mitää väliä sen kannalta onko asia väärin vai oikein.

   Lainaa

  70. Tulos: -11 (51 ääntä)
   Ei määrä sitä asiaa paremmaksi teekään. Mutta tuo raivo minkä saatte kerättyä asiasta on aivan naurettavaa. Vieraiden ihmisten sotkut, ei se nyt voi jokaisen täällä pettämisestä mesoavan persettä noin kovasti kutittaa? Ei oikeasti yhden hupakon idioottimaisuus voi teidän elämäänne heilauttaa noin pahasti raiteiltaan, että pitää sylki roiskuen tulla huutamaan saunan taakse viemisestä yms..? Kyllä, pettäminen on väärin. Kyllä, se on paskamainen juttu kumppanille, aina. Ei, sitä ei oikeuta mikään. Ja ei, se ei tee siitä yhtään vähemmän pahaa, että sitä tapahtuu niin paljon. Kyse ei ole siitä, että asiaa mitenkään puolusteltaisiin, se on väärin ja minä en ainakaan sitä mitenkään kiellä. Kyse on vaan siitä, että nuo reaktiot ovat aivan ylimitoitettuja. Ja "tuommoisia ne kaikki naiset on"-mentaliteetti kertoo jostain syvemmästä ja paljon pelottavammasta ongelmasta. Tuollekin energialle, jolla nyt innolla olette ratkomassa "ongelmaa", olisi tässä maailmassa paljon hyödyllisempääkin käyttöä. Varsinkin kun luultavasti nämä ovat kaikki ihan yhtä kaulaansa myöten uimassa samassa paskassa ja ovat jokainen ansainneet oman kohtalonsa. Niina on perseestä kun on pettänyt, Joni on todennäköisesti sekaantunut aiemmin johonkin Niinan kaveriin. Tai kännipäiten baarissa johonkin ihan vieraaseen lumppuun, eikä ymmärrä, että miten se nyt omaan nilkkaan kopsahti. Sovinistilta, itseään täynnä olevalta mulkulta vaikuttaa muutenkin ja Jukka nyt vaan näyttää olevan vähän...noh, hän on mitä on. Itsepähän on tyttärensä kasvattanut ja vaikkei olisikaan kasvattanut (mikä voi muuten olla paljolti mahdollista), niin ainakin on puoliksi syyllinen tyttären geeniperimään.

   Lainaa

  71. Tulos: -1 (45 ääntä)
   suckmydiack: Joo, tuo on justkin sellanen pettämistä puoltava kommentti, mut mitäpä muuta vois sitä harrastavalta oottaa. Tämä saattaa yllättää sut, että vaikka pettäminen surullisen yleistä onki, ei kaikki tee sitä. Jos on nii vaikeeta olla nussimatta ympäriinsä, ei kannata ruveta parisuhteeseen. Ja please, lopettakaa “lynkkaus”-sanan käyttö tilanteessa mihi se ei mitenkää liity. Tietääkseni tässä ei nyt kuiteskaa oo tapettu ketää.
   No onhan tuolla jo hoettu, että saunan taakse pitäisi kaikki pettäjät viedä. Kyllä se nyt vähän lynkkausmielialalta vaikuttaa. Eikä pettäminen aina tarkoita "nussimista ympäriinsä". Vaikutat niin nuorelta vielä, ettet vain taida ymmärtää. En näe itse kauhean tuomittavana ja vääränä, jos joku pettää vaikka väkivaltaista puolisoaan ja pääsee esim. tätä kautta tuhoisasta suhteestaan irti. Maailma ei edelleenkään ole mustavalkoinen, vaikka se fanaattisesti asioihin suhtautuvista siltä tuntuukin. Ja jos minä olen kerran eläessäni n. 15 vuotta sitten pettänyt, ei se tee minusta alan harrastajaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +11 (45 ääntä)
   katupoika: No onhan tuolla jo hoettu, että saunan taakse pitäisi kaikki pettäjät viedä. Kyllä se nyt vähän lynkkausmielialalta vaikuttaa. Eikä pettäminen aina tarkoita “nussimista ympäriinsä”. Vaikutat niin nuorelta vielä, ettet vain taida ymmärtää. En näe itse kauhean tuomittavana ja vääränä, jos joku pettää vaikka väkivaltaista puolisoaan ja pääsee esim. tätä kautta tuhoisasta suhteestaan irti. Maailma ei edelleenkään ole mustavalkoinen, vaikka se fanaattisesti asioihin suhtautuvista siltä tuntuukin. Ja jos minä olen kerran eläessäni n. 15 vuotta sitten pettänyt, ei se tee minusta alan harrastajaa.
   Pettäjä on pettäjä vaikka voissa paistas. Sama kun jonkun raiskannu sanos, että ei se kerta raiskaajaa tee.

   Lainaa

  73. Taistelu-Jaska 19.2.2015 20:41
   Tulos: +10 (38 ääntä)
   oho niinallaha on täällä ihailijoitaki! white trashia tuppaa joka tuutista. niinanpulustajat ja elämäm koululaiset. mut pliis älkää hankkiko lapsia tai ainakaa opettako niille hieman hämärtynyttä käsitystänne siitä mikä on oikei ja mikä ei

   Lainaa

  74. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Varmaanki paras elämänohje mitä oon saanu ja hyväks havainnu on "Tee sitä mikä tekee sut onnelliseks mut älä satuta muita". Tietenkää ei toimi jos joku saa tyydytystä just muitten tuskasta, mutta toivotaa et kovi monen kohalla nii ei oo.. :) Tää neuvo käy tähänki asiaan. Jos joku haluu harrastaa seksiä useempien ihmisten kaa tai ei oo valmis sitoutumaa yhtee ihmisee, nii mikäs siinä: jokasen oma asia ja minun mielestä normaalia. Mut sillon ei kannata ruveta seurustelemaa, koska sillo se ei enää kosketa vaa yhtä ihmistä. Itelläki joskus oli sellanen vaihe että seksi kiinnosti, seurustelu ei ja se oli iha normaalia ja tervettä, etenkää ku ei antanu kenenkää olettaa liikoja, valehellu tai kusettanu ketää :) Ja kannattaa harkita myös avointa suhetta, jos se molemmille osapuolille sopii :) vaihtoehtoja on monta, pettäminen huonoin, ollaan mahollisimman hyviä toisillemme :)

   Lainaa

  75. Persikkainen 19.2.2015 23:31
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Mariia: Varmaanki paras elämänohje mitä oon saanu ja hyväks havainnu on “Tee sitä mikä tekee sut onnelliseks mut älä satuta muita”. Tietenkää ei toimi jos joku saa tyydytystä just muitten tuskasta, mutta toivotaa et kovi monen kohalla nii ei oo.. Tää neuvo käy tähänki asiaan. Jos joku haluu harrastaa seksiä useempien ihmisten kaa tai ei oo valmis sitoutumaa yhtee ihmisee, nii mikäs siinä: jokasen oma asia ja minun mielestä normaalia. Mut sillon ei kannata ruveta seurustelemaa, koska sillo se ei enää kosketa vaa yhtä ihmistä. Itelläki joskus oli sellanen vaihe että seksi kiinnosti, seurustelu ei ja se oli iha normaalia ja tervettä, etenkää ku ei antanu kenenkää olettaa liikoja, valehellu tai kusettanu ketää Ja kannattaa harkita myös avointa suhetta, jos se molemmille osapuolille sopii vaihtoehtoja on monta, pettäminen huonoin, ollaan mahollisimman hyviä toisillemme
   Avoin suhde jo 3 vuotta. Toimii! Mielestäni tässä se luottamus on ollut 110% ja rehellisyys parempi kuin ns. " normaalissa " suhteessani joka kesti 5 vuotta pettämättä vaikka mieli teki. ;) Nyt on täydellinen meille molemmille osapuolille sopiva suhde ja pelisäännöt eikä seksikään arkistu! 5/5.

   Lainaa

  76. Tulos: -11 (29 ääntä)
   "voi vittu mitenkä olen näin TYHMÄ" = Jonin ainoa lause, josta olen hänen kanssaan samaa mieltä.

   Lainaa

  77. Tulos: +7 (35 ääntä)
   Oho iha yllätti osa kommenteista. Aika harvat aiheet on sellasii, mistä luulin lähes jokasen oleva samaa mielt, mut tää ilmeisesti ei ookkaa niit. Onks tää pettämisen vähättely, puolustus ym joku uus hipsteriyden muoto? Pyritäänkö sillä erilaisuutee, tuleeko cooli olo ku puoltaa yleisesti -ja syystä- vääränä piettävää ja inhottavaa asiaa? on meit näköjää monee junaa, mut toisaalta onha noita muitaki, holokaustinkieltäjät, terrorismin puolustajat yms.. ehkä joskus kuitenki kannattaa kuunnella muitten mielipiteitä ja miettiä miks valtaosa maailma ihmisistä on just sitä mieltä....

   Lainaa

  78. Tulos: -9 (29 ääntä)
   Dahlia: Oho iha yllätti osa kommenteista. Aika harvat aiheet on sellasii, mistä luulin lähes jokasen oleva samaa mielt, mut tää ilmeisesti ei ookkaa niit. Onks tää pettämisen vähättely, puolustus ym joku uus hipsteriyden muoto? Pyritäänkö sillä erilaisuutee, tuleeko cooli olo ku puoltaa yleisesti -ja syystä- vääränä piettävää ja inhottavaa asiaa? on meit näköjää monee junaa, mut toisaalta onha noita muitaki, holokaustinkieltäjät, terrorismin puolustajat yms.. ehkä joskus kuitenki kannattaa kuunnella muitten mielipiteitä ja miettiä miks valtaosa maailma ihmisistä on just sitä mieltä….
   Ole ihan huoleti, voit nukkua yösi rauhassa. Kukaan ei edelleenkään tykkää pettämisestä riippumatta siitä ymmärrättekö te lukemaanne vaiko ette. Toivotaan että vielä joskus aikamatkustuksesta tulee arkipäivää niin voidaan käydä kysäisemässä vaikka 30-40 -lukujen Euroopassa mitä mieltä valtaosa ihmisistä asioista mahtaa siellä olla ja kuulostaako asiansa fiksulta juuri sillä perusteella että mielipide on yleinen. Kohteitahan historiassa kyllä riittää muitakin jos oikein haluaa tutkia asiaa mitä mieltä valtaosa ihmisistä milloinkin on ollut ja vaikuttaa siltä että asioiden kyseenalaistaminen, se muiden kuin oman mielipiteen kuunteleminen ja minkäänlainen lähdekritiikki on taas taantumassa sille tasolle että satojen vuosien päästä selvinnee mitä valhetta tässä nyt eletään.

   Lainaa

  79. Taistelu-Jaska 1.3.2015 21:54
   Tulos: +10 (26 ääntä)
   Hmmmmm: Ole ihan huoleti, voit nukkua yösi rauhassa. Kukaan ei edelleenkään tykkää pettämisestä riippumatta siitä ymmärrättekö te lukemaanne vaiko ette. Toivotaan että vielä joskus aikamatkustuksesta tulee arkipäivää niin voidaan käydä kysäisemässä vaikka 30-40 -lukujen Euroopassa mitä mieltä valtaosa ihmisistä asioista mahtaa siellä olla ja kuulostaako asiansa fiksulta juuri sillä perusteella että mielipide on yleinen. Kohteitahan historiassa kyllä riittää muitakin jos oikein haluaa tutkia asiaa mitä mieltä valtaosa ihmisistä milloinkin on ollut ja vaikuttaa siltä että asioiden kyseenalaistaminen, se muiden kuin oman mielipiteen kuunteleminen ja minkäänlainen lähdekritiikki on taas taantumassa sille tasolle että satojen vuosien päästä selvinnee mitä valhetta tässä nyt eletään.
   sori, vaikee uskoo että satojen vuosien päästäkään ihmiset alkaa tykkäämään pettämisestä. ja heti kun se aikakone keksitään nii suosittelen hyppäämää siihen ja matkustamaa aikaan enne nettiä koska se on selvästi vähä liikaa sulle.

   Lainaa

  80. Tulos: +19 (29 ääntä)
   Lobo: Niina on perseestä kun on pettänyt, Joni on todennäköisesti sekaantunut aiemmin johonkin Niinan kaveriin. Tai kännipäiten baarissa johonkin ihan vieraaseen lumppuun, eikä ymmärrä, että miten se nyt omaan nilkkaan kopsahti.
   Ja mistähä näi päättelit? Tunnen Jonin ja vähä epäilen tota perätöntä väitettä. Niina taas... vaikka voikin kuulostaa vähä ilkeeltä, nii ehkä parempi että pääs eroon..

   Lainaa

  81. Tulos: +6 (26 ääntä)
   jotenki tulee sellane tunne et kaikki nää samansävyset butthurt kommentit jotka vähättelee pettämistä/raivoo niille jotka ei hyväksy sitä, on sama ihmise kirjottamii. jotenki samanlaine kirjotusasu, hirmu pitkät tekstit ja täsmällee sama sisältö...

   Lainaa

  82. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Taistelu-Jaska: sori, vaikee uskoo että satojen vuosien päästäkään ihmiset alkaa tykkäämään pettämisestä. ja heti kun se aikakone keksitään nii suosittelen hyppäämää siihen ja matkustamaa aikaan enne nettiä koska se on selvästi vähä liikaa sulle.
   No pitäisikö sinun mielestäsi sitten ihmisten alkaa tykkäämään pettämisestä satojen vuosienkaan päästä? Eiköhän netti ole liikaa tällä hetkellä kaikille vaikka tuskinpa vahvasti menisi muinakaan aikoina muidenkaan välineiden kanssa. Mikään ei siis muutu eikä varsinkaan kehity. Käsi ylös joiden mielestä tämäkin jutun kaikinpuolinen uskottavuus nousi raketin lailla välittömästi kun vaan ilmestyy joku nimimerkki joka antaa ymmärtää tietävänsä tämän tapauksen oikeassa elämässä? "Miten raketti liittyy tähän, gggööö......?"

   Lainaa

  83. Taistelu-Jaska 2.3.2015 21:29
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Hmmmmm: No pitäisikö sinun mielestäsi sitten ihmisten alkaa tykkäämään pettämisestä satojen vuosienkaan päästä? Eiköhän netti ole liikaa tällä hetkellä kaikille vaikka tuskinpa vahvasti menisi muinakaan aikoina muidenkaan välineiden kanssa. Mikään ei siis muutu eikä varsinkaan kehity. Käsi ylös joiden mielestä tämäkin jutun kaikinpuolinen uskottavuus nousi raketin lailla välittömästi kun vaan ilmestyy joku nimimerkki joka antaa ymmärtää tietävänsä tämän tapauksen oikeassa elämässä? “Miten raketti liittyy tähän, gggööö……?”
   en ymmärrä mite jollaki voi olla noi pahoja ongelmia luetun ymmärtämisessä. Tai sit vaa sarkasmitutka pettää ja paha kerra... löysää vähä pipoo. ja no nää mokat on kuitenki ihmiste facebookeista ja en piä mitenkää mahottomana et joku joka tuntee ne päätyy lukemaa näitä. Eikä täälläkää kovi epäillyttävän montaa kommenttia oo joista käy ilmi et kirjottaja tuntis mokan henkilöit

   Lainaa

  84. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Lobo: Ei määrä sitä asiaa paremmaksi teekään. Mutta tuo raivo minkä saatte kerättyä asiasta on aivan naurettavaa. Vieraiden ihmisten sotkut, ei se nyt voi jokaisen täällä pettämisestä mesoavan persettä noin kovasti kutittaa? Ei oikeasti yhden hupakon idioottimaisuus voi teidän elämäänne heilauttaa noin pahasti raiteiltaan, että pitää sylki roiskuen tulla huutamaan saunan taakse viemisestä yms..?
   Vielä naurettavampaa on ehkä se millasen ongelman sä kehität itelles siitä, että jotkut muut inhoo pettämistä. Mitäs se sun persettäs kutkuttaa, tuntemattomie ihmisten mielipiteet? "Sylki roiskuen huutamaa"?? :DD kellää ei oo ees capsit päällä, eli ei iha voi puhua mistää raivosta, korkeintaa inhosta. Ja saunan taakse-kommentteja taitaapi olla jopa 1, joka ei sekää kirjotettu mitenkää raivoovaa sävyyn...

   Lainaa

  85. Tulos: +10 (26 ääntä)
   Hmmmmm: .
   Kaikki viestisi läpi lukeneena voin todeta, että vaikka suurin osa tuskin ajattelee näin, pidän sinua mielenkiintoisena psykologisesti. Miksi tämä on sinulle niin tärkeää? Petätkö itse? Olisi kiinnostavaa selvittää mistä tuo uho ja kiukku kumpuaa. Myös ikäsi kiinnostaa minua. Oletko vain kapinoiva teini vaiko aikuinen ihminen, jonka henkisessä kehityksessä on aukko? Tekstisi sävy vähättelee muita ja otat jokaisen kommentin henkilökohtaisena hyökkäyksenä itseäsi kohtaan, vaikkei niitä olisi edes sinulle osoitettu. Sävy tavoittelee ehkä sivistynyttä ja sarkastista, mutta läpi kuultaa kiukku kun muut ihmiset eivät ymmärräkkään. Onko tämä vain internetpersoonasi vai käyttäydytkö samalla tavalla tosielämässä? Myöskin aiheessa pysyminen näyttäisi olevan vaikeaa. Oikeiden argumenttien puuttuessa vedät mukaan täysin kyseiseen keskusteluun liittymättömiä asioita ja lopputuloksena on sekava teksti. Sinulla tuntuu myös olevan vaikeuksia hyväksyä sitä, että muut ihmiset eivät jaa samaa mielipidettä kanssasi. Siksi et lopeta kommentointia, vaan jatkat ja jatkat ja jokainen viesti on sisällöltään vielä kauempana aiheesta kuin edellinen. Kuten joku mainitsikin vaikutat ihmiseltä jonka kanssa on vaikea keskustella, koska et kykene vastaanottamaan muiden näkemyksiä tai mielipiteitä. Suosittelen itsesi henkistä tutkiskelua, se voi auttaa oman mielensä avartamista muulle maailmalle. T. Yksityisen terveydenhuollon psykiatri

   Lainaa

  86. Tulos: +1 (25 ääntä)
   MTA123: Kaikki viestisi läpi lukeneena voin todeta, että vaikka suurin osa tuskin ajattelee näin, pidän sinua mielenkiintoisena psykologisesti. Miksi tämä on sinulle niin tärkeää? Petätkö itse? Olisi kiinnostavaa selvittää mistä tuo uho ja kiukku kumpuaa. Myös ikäsi kiinnostaa minua. Oletko vain kapinoiva teini vaiko aikuinen ihminen, jonka henkisessä kehityksessä on aukko? Tekstisi sävy vähättelee muita ja otat jokaisen kommentin henkilökohtaisena hyökkäyksenä itseäsi kohtaan, vaikkei niitä olisi edes sinulle osoitettu. Sävy tavoittelee ehkä sivistynyttä ja sarkastista, mutta läpi kuultaa kiukku kun muut ihmiset eivät ymmärräkkään. Onko tämä vain internetpersoonasi vai käyttäydytkö samalla tavalla tosielämässä? Myöskin aiheessa pysyminen näyttäisi olevan vaikeaa. Oikeiden argumenttien puuttuessa vedät mukaan täysin kyseiseen keskusteluun liittymättömiä asioita ja lopputuloksena on sekava teksti. Sinulla tuntuu myös olevan vaikeuksia hyväksyä sitä, että muut ihmiset eivät jaa samaa mielipidettä kanssasi. Siksi et lopeta kommentointia, vaan jatkat ja jatkat ja jokainen viesti on sisällöltään vielä kauempana aiheesta kuin edellinen. Kuten joku mainitsikin vaikutat ihmiseltä jonka kanssa on vaikea keskustella, koska et kykene vastaanottamaan muiden näkemyksiä tai mielipiteitä. Suosittelen itsesi henkistä tutkiskelua, se voi auttaa oman mielensä avartamista muulle maailmalle. T. Yksityisen terveydenhuollon psykiatri
   Olen todella pahoillani etten tajunnut etten saa vastata kuin niihin kommentteihin jotka on suoraan minulle osoitettu. Omat lainaukseni eivät myöskään ihan aina onnistuneet mutta luulin kuitenkin käyttäväni vastauksissani sanamuotoja ja esimerkkejä jotka on jonkun muun toimesta jo ensin mainittu. Ehkä joku holokausti ym. sopii esimerkiksi ainoastaan tietyille asioille eikä siitä sovi muiden jatkaa sen kummemmin ettei mene sivupoluille. Hatusta vedetty analyysisi minusta liittyy tietenkin tähän keskustelun aiheeseen olennaisesti eikä juttu juurikaan harhautunut alkuperäisestä mihinkään. En ole sen vihaisempi kuin muutkaan, en ole käyttänyt capseja. ;-) Olen täysin tietoinen siitä että ajattelen eri tavalla asioista kuin muut ja vaikket sitä uskoisikaan niin silloin on oikeasti hieman vaikea perustella kantaansa ihan vaan äänestämällä "jaa, ei tai poissa." Olisi pitänyt siis olla suosiolla hiljaa jo ensimmäisen viestin jälkeen vaikka sitä oli lainattukin, varsinkin kun ihan erikseen mainitsit että vaan jatkan ja jatkan... Täälläkö oli joku kiintiö? En tajunnut aiemmin että henkisessä kehityksessäni on aukko jos valitsen erossa pysyttelyn ihmisistä jotka pesevät likapyykkiään julkisesti enkä ole innostunut tavasta tehdä jotain väärää tai vain typerää jos joku muu möhlii ensin, oli sitten virhe toistaan isompi, pienempi tai samanarvoinen. Senkin arvottaminen riippuu ihan jokaisesta yksilöstä erikseen ja arvelenpa vaan että melko yleinen lopputulos voi olla se, että kumpikin osapuoli katsoo olevansa lähes pelkästään oikeassa koska toinen on aina omasta vinkkelistä katsottuna pahempi tai ainakin aloitti. Valitettavasti en pysty itseäni tästä vajavaisuudestani mitenkään parantamaan ja joudun jatkamaan ihan näillä eväillä kaikkien muiden eli täyspäisten joukossa. Ja jos tämäkin nyt oli sitten analyysisi mukaan jotain ihan omaa kiukutteluani niin väännä viimeinen lause sitten jotenkin nätimmäksi jos jaksat ja tykkäät, en todellakaan ihan rehellisesti tiedä miten tämänkään nyt kirjoittaisin kukkasin. Kumminkin kyse on tässä kohtaa viestistä jossa mielipiteeni vetää kirjoittajan "lähes sanattomaksi" koska en ymmärrä jotain mitä "jokaisen täyspäisen tulisi ymmärtää" ja lisäkeskustelua ei kaivattu koska olen "loogiseen ajatteluun kykenemätön." Ja kuitenkin vain minulla on oletetun ammattilaisenkin huomion herättäviä vaikeuksia ottaa vastaan muiden mielipiteitä ja näkemyksiä, mutta ehkä se kritiikki nyt vaan koski sitten sitä että minun pitäisi olla hiljaa ajallaan jos en kerran osaa olla samaa mieltä muiden kanssa.

   Lainaa

  87. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Onha se totta, että on tyhmää ostaa lehmä jos halluu vaa maitoo. Mut viel helevetisti typerämpää ja naurettavaa on ostaa se lehmä ja sit käydä lypsää toisia lehmiä.

   Lainaa

  88. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Hmmmmm: Itse taas katson että vaikka huonoa käytöstä ja vääriä tekoja laitettaisiin jonoon kuinka monta hyvänsä niin ei se tee niistä teoista yhtäkään hyväksi. Itse en olisi tekemisissä ihmisen kanssa joka kokee tarvetta tämän tyyppiseen rankaisuun tai johonkin lasareettiin hakkaamiseen, aivan sama millaiseen jaskaan hänen on tullut kätensä iskettyä. Jos haluaa ihmisiä yleensäkin muka pelastella niin on olemassa parempiakin tapoja, mm. lukuisia vapaaehtoistöitä. Näissä asioissa muutenkaan ihmiset eivät yleensä halua tulla pelastetuksi vaan koittaa onneaan itse, ja parempi niin koska tuo sinun visiosi on sitten taas sitä settiä että kenet vaan voi tuomita hylkiöksi ikuisiksi ajoiksi kunhan osaa olla tarpeeksi vakuuttava ja saa tarpeeksi ihmisiä mukaan, eikä loppupään juorujen levittäjät enää tunne ketään eikä tiedä mistään mitään. Se on sitten aivan sama onko mikään edes tottakaan mutta pääasia että pääsee jakamaan tietonsa ja tuntemuksensa. Sitä voi vaikka hetkeksi seisahtua miettimään minkälaiset ihmiset on vaikkapa seiskan vakioaineistona setvimässä suhteitaan julkisesti toistaan hurjempien väittämien kera. Maamme sivistyneistö? Kaikenlaisista toimintatavoista sitä ihminen voikin ylpeyttä tuntea mutta kukin toki tyylillään….
   Et tunnu ymmärtävän että petetyksi tuleminen tuntuu todella pahalta. Suurin osa ihmisistä tuntee tuskaa myös henkisellä tasolla, mikä voi tuntua yhtä pahalta kuin fyysinen kipu. Useampia vuosia sitten eksäni petti minua. Ehkä oli omaa typeryyttäni että olin niin luottavainen, mutta minkäs tekee kun rakastuu. Loogisesti suhde päättyi asian käydessä ilmi. Kun minulta kysyttiin syytä eroon (ystävät ym läheiset pääasiassa), niin tein varmaan hirveän teon, kun kerroin asian niinkuin se oli. Helpotti myös omaa oloani purkaa tunteitani ja pahaa oloani. En peitellyt tai salaillut asiaa, en ollut tehnyt mitään väärää. Silmät eivät kiiluneet, eikä sylki roiskunut, eikä levinnyt tämä "juoru" maailmaanlaajuisesti. En vain rehellisenä ihmisenä nähnyt mitään syytä valehdella. En revitellyt asialla pitkin kyliä, kerroin vain totuuden.Jos tämä pilasi jotenkin eksäni maineen, oli se hänen itsensä aiheuttamaa. Eikä tämä mielestäni ollut millään tavalla huonoa käytöstä tai paha teko, mutta sinun mielestäsi olen tämän takia varmaan itse saatana. Olisi varmaan pitänyt vain padota kaikki tunteeni ja kokemani huono kohtelu sisääni ja mennä vapaaehtoistyöhön.

   Lainaa

  89. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Oon varmaan ite juntti white trash myös, mut en kyl nää täs mitää "väärää" (paitsi tuon kotoa ulos heittämisen). Joo aika rankkaa tekstiä omalle tyttärelleen, mut miten muutenkaan oppii mikä on väärin ja mikä ei jos ei kunnolla opeteta? Nykyään vapaa kasvatus on menny iha vitun liian pitkälle, eikä sillä meiningillä ainakaan kasvateta kunnon kansalaisia. Moraali, sekä hyvä ja paha pitää opettaa kunnolla, eikä mitenkää "joo oivalla sitte ite elämäm koulun kautta!". Ehkei sentää ulos tarttis kuitenkaa heittää, mut jonkinlaisen opetuksen tollasille kusinaamoille sais kyllä opettaa. Pettäjät on oksettavia, eikä kyllä tältä suunnalta ainakaan saa minkäännäköstä arvostusta/ymmärrystä.

   Lainaa

  90. Tulos: -6 (16 ääntä)
   texmex: Joo pettäminen on paskamaista mut aika jännästi puhuu omasta tyttärestään.
   Eiköhän ole hyvä että näkee mitä todellisuudessa on. Ei kai nyt kenenkään tommosta lutkaa tartte kattella.

   Lainaa

  91. Siivetön maksamato 17.1.2021 13:09
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   MTA123: Kaikki viestisi läpi lukeneena voin todeta, että vaikka suurin osa tuskin ajattelee näin, pidän sinua mielenkiintoisena psykologisesti. Miksi tämä on sinulle niin tärkeää? Petätkö itse? Olisi kiinnostavaa selvittää mistä tuo uho ja kiukku kumpuaa. Myös ikäsi kiinnostaa minua. Oletko vain kapinoiva [...]
   :D Sori mutta ei mene läpi. Älykkyytesi ei riitä edes kirjoittamaan kuten alan ammattilainen. Et osaa siis edes matkia psykiatria.

   Lainaa

  92. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Persikkainen: Avoin suhde jo 3 vuotta. Toimii! Mielestäni tässä se luottamus on ollut 110% ja rehellisyys parempi kuin ns. " normaalissa " suhteessani joka kesti 5 vuotta pettämättä vaikka mieli teki. 😉 Nyt on täydellinen meille molemmille osapuolille sopiva suhde ja pelisäännöt eikä seksikään arkistu! 5/5.
   Nautitko kylän polkupyöräni olemisestasi?

   Lainaa

  93. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Pisteet Jonille ja isälle. Molemmilta täysin oikea reaktio Niinan käytökseen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: white trash, pettää, petetty, avautuminen, isä