Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kun sarkasmitutka pettää

Nuoren miehen viaton vitsi otetaan tosissaan - järkyttävin tuloksin.
Suurenna näkymä
Kun sarkasmitutka pettää
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. PakkasRuska 24.2.2015 1:44
   Tulos: +851 (867 ääntä)
   Alkoholi ja huumeet nyt niin mutta että pikavipin meni ottamaan

   Lainaa

  2. Tulos: -235 (459 ääntä)
   Ällöttää kaiken maailman narkkarit. Joutuu töissä näkee paljon. Ne on iso menoerä.

   Lainaa

  3. Luomuteurastaja 24.2.2015 2:06
   Tulos: +198 (208 ääntä)
   Toivotaan, et se duuni sit löytyi.

   Lainaa

  4. Tulos: +332 (414 ääntä)
   Noori: Ällöttää kaiken maailman narkkarit. Joutuu töissä näkee paljon. Ne on iso menoerä.
   Toivottavasti et ole hoitoalalla töissä.

   Lainaa

  5. Tulos: +178 (244 ääntä)
   Jos työnantajalla huumoria löytyy, niin voisi tuolla vaikka tärpätäkin. Itse kutsuisin ihan jo mielenkiinnosta haastatteluun.

   Lainaa

  6. Tulos: +85 (295 ääntä)
   Moi: Toivottavasti et ole hoitoalalla töissä.
   Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas "hoitamaan" itseänsä. Mutta alkuperäisen tektstin kirjoittajan tuskan ymmärrän. Siis jos haet kesätöitä, niin ne kaikenmaailman "kukaolet-mitäteet-miksioletparas-miksijuurimeille"-tekstiruudut ovat ne pahimmat. :D

   Lainaa

  7. Computer says no 24.2.2015 5:57
   Tulos: -255 (291 ääntä)
   99% todennäköisyydellä tuosta mukahauskasta sarkasmista ei ollut kuin harmia työnhaun yhteydessä. Typerää.

   Lainaa

  8. Tulos: +463 (479 ääntä)
   "Miksi haet juuri tätä paikkaa", ehkä ärsyttävin työhaastattelukysymys. Just give me money and I'll do stuff for you.

   Lainaa

  9. Tulos: -65 (101 ääntä)
   Jonnet on aina yrittänyt olla muka hauskoja, mutta ennen ei ollut "somea".

   Lainaa

  10. Tulos: +18 (184 ääntä)
   En usko että hän oikeasti kirjoitti siihen työnhakulomakkeeseenkin asiat noin. Hän oli turhautunut tyhmiin kysymyksiin siellä ja purki sitten sen turhautumisen Facebookissa tuon tekstin muodossa.

   Lainaa

  11. Tulos: +255 (279 ääntä)
   Kalle: En usko että hän oikeasti kirjoitti siihen työnhakulomakkeeseenkin asiat noin. Hän oli turhautunut tyhmiin kysymyksiin siellä ja purki sitten sen turhautumisen Facebookissa tuon tekstin muodossa.
   No shit, Sherlock!

   Lainaa

  12. Yleinen Puuhamies 24.2.2015 8:28
   Tulos: +131 (135 ääntä)
   Tän siitä saa jos on facessa kavereita joita et oikeasti tunne (jotka ei tunne sua)...

   Lainaa

  13. Tulos: -36 (108 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä.
   Ällöttää kaiken maailman hoitohenkilökunta. Ovat vain turha menoerä.

   Lainaa

  14. Tulos: +119 (125 ääntä)
   "Lähellä paikkaa Pohja" :-D

   Lainaa

  15. Puolikiero_savolainen 24.2.2015 9:15
   Tulos: +116 (178 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä. Mutta alkuperäisen tektstin kirjoittajan tuskan ymmärrän. Siis jos haet kesätöitä, niin ne kaikenmaailman “kukaolet-mitäteet-miksioletparas-miksijuurimeille”-tekstiruudut ovat ne pahimmat.
   Niin kait se oikeasti meinaa. Narkkari yhtä lailla kuin alkoholisti on sairas ihminen ja he kärsivät sairaudesta. Olkoonkin että se on itse aiheutettua. Pitäisikö sitten hoitoalan henkilökuntaa ällöttää myös sydänkohtaus-potilaat? Tai aivohalvauksen saaneet? Hekin voivat olla itse aiheuttaneet sairautensa epäterveellisillä elämäntavoillaan. Tuollainen ylenkatsominen heikompia kohtaan kertoo aika lailla siitä, että asenteet ovat koventuneet. Toivottavasti et koskaan itse ole pulassa ja sinua katsottaisiin tyylillä "kylläpä ällöttää tuollainen loinen".

   Lainaa

  16. Tulos: -147 (165 ääntä)
   "Molempia aivosoluja käyttämällä tästä olisi kenties voinut oppiakin jotakin". Yhdyn edelliseen. Kuten sen että kannattaa jatkossa pitää noin tyhmät jutut kertomatta facebookissa. Ymmärrän täysin jos läpällä heittää sitä sun tätä työnhausta, mutta tuo päivitys herätti vain suurta myötähäpeää siitä että toivottavasti tuo jäbä ei oikeasti kuvittele olevansa hauska koska EI OLE! Mukahauska pelle tuo on. Ja toivottavasti ei saa töitä kun asennekin on noin perseestä.

   Lainaa

  17. Tulos: -18 (36 ääntä)
   Jätkällä kaks aivosolua

   Lainaa

  18. Tulos: +161 (191 ääntä)
   17-vuotias ja kirjoittaa noin hyvää ja selkeää tekstiä? Usko ihmiskuntaan ei vielä ihan täysin ole menetetty.

   Lainaa

  19. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Lähellä paikkaa Pohja...

   Lainaa

  20. Tulos: -111 (121 ääntä)
   Vituttaa tollaset mukahauskat jonnet jotka kirjottaa olevinaan aikuismaisesti ja virallisesti, mutta ei osaa edes kielioppisääntöjä!

   Lainaa

  21. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Joni maksa velkas...

   Lainaa

  22. Tulos: +76 (90 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä
   Addiktio on sairaus, ne ihmiset ovat sairaita. Ehkä tilanne saattaa olla itseaiheutettu, mutta entäs esim. diabetes, sydänkohtaukset tms. mitkä voi myös aiheuttaa itselleen omilla epäterveellisillä elämäntavoillaan? Voin myös kertoa, että aika monella narkomaanilla on huumeidenkäyttö alkanut sen takia, että on ollut hoitamattomia mielenterveysongelmia tai että esim. menneisyydessään on kokenut jonkun vakavan trauman. Ja tästä johtuu se, että alkaa itse lääkitsemään itseään ja etsimään onnea väärillä keinoilla.

   Lainaa

  23. Tulos: +80 (98 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä.
   Ja juurikin tästä johtuu se, että niin monille narkomaaneille (ja alkoholisteille) on todella vaikeaa mennä edes hakemaan sitä hoitoa ja apua, vaikka sitä haluaisivatkin. Joutuvat häpeämään ongelmaansa/sairauttansa ja pelkäämään ihmisten reaktioita.

   Lainaa

  24. Tulos: +113 (113 ääntä)
   En saanut kesätöitä, jos nyt tulevana kesänä paremmin...
   duh: Vituttaa tollaset mukahauskat jonnet jotka kirjottaa olevinaan aikuismaisesti ja virallisesti, mutta ei osaa edes kielioppisääntöjä!
   Facebook on kuitenkin melko julkinen foorumi, jossa kaikki eivät tahdo antaa ilmaisultaan välinpitämätöntä kuvaa itsestään. Ja jotta pidempi päivitys pysyisi helppolukuisena, on tietty virallisuus usein tarpeen esimerkiksi kappalejakojen muodossa. Kieliopppisäännöistä en sitten tiedä. En ainakaan bongannut kuin yhden puuttuvan pilkun, puolipisteen kaksoispisteen paikalla ja yhden puuttuvan kirjaimen.

   Lainaa

  25. Kohtuus kaikessa 24.2.2015 13:37
   Tulos: -10 (36 ääntä)
   Huumeet tuhoavat aivosoluja lopullisesti ja sen kyllä huomaa käyttäjistä.

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Vilhusella tais harkinta pettää.

   Lainaa

  27. Tulos: -39 (53 ääntä)
   Ann: Ja juurikin tästä johtuu se, että niin monille narkomaaneille (ja alkoholisteille) on todella vaikeaa mennä edes hakemaan sitä hoitoa ja apua, vaikka sitä haluaisivatkin. Joutuvat häpeämään ongelmaansa/sairauttansa ja pelkäämään ihmisten reaktioita.
   Niin, mutta ehkä kaikkea ei voi saada.

   Lainaa

  28. Tulos: -31 (53 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä.
   Ihan sama millä alalla, veronmaksanaja ärsyttää/inhottaa ei pelkästään narkit ja pulit, vaan kaikki jotka itseaiheutetuista syistä käyttää jatkuvasti julkista terveydenhuoltoa.

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (51 ääntä)
   Sarkasmi on taitolaji. Etenkin sen vastaanottaminen.

   Lainaa

  30. Tulos: +89 (95 ääntä)
   duh: Vituttaa tollaset mukahauskat jonnet jotka kirjottaa olevinaan aikuismaisesti ja virallisesti, mutta ei osaa edes kielioppisääntöjä!
   No etpä osaa näköjään sinäkään :D Se on "on kirjoittavinaan", EI "kirjottaa olevinaan"! Näen tätä mokaa surullisen usein nykynuorison kirjoittamana. Mokan yleisyys ei kuitenkaan muuta muotoa oikeaksi. Jonilla oli pikkuvirheitä, ei mitään kovin häiritsevää. Sinä sen sijaan teit emämokan.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Lähellä paikkaa Pohja :P

   Lainaa

  32. Tulos: -27 (41 ääntä)
   PakkasRuska: Alkoholi ja huumeet nyt niin mutta että pikavipin meni ottamaan
   Kaikki kolme korreloivat matalan älykkyysosamäärän kanssa, samoin huono huumori väärässä tilanteessa.

   Lainaa

  33. Tulos: -19 (35 ääntä)
   Häh, miksi tuo muka on typerä kysymys? Minä en ainakaan palkkaisi ketään, joka ei osaa edes kertoa, miksi hakee kyseistä työpaikkaa. Tietty jos kyse on kesätyöstä, raha voi oikeasti olla se ainut motiivi, mutta kyllä siihenkin nyt jonkun muunkin syyn luulisi keksivän. Vaikkapa työkokemuksen saaminen?

   Lainaa

  34. Tulos: -26 (30 ääntä)
   Onkohan se vähän oma vika jos kavereilla on vaikeuksia uskoa, että hän ei ole narkki?

   Lainaa

  35. sarkasmitutkahukassa 25.2.2015 0:20
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Computer says no: 99% todennäköisyydellä tuosta mukahauskasta sarkasmista ei ollut kuin harmia työnhaun yhteydessä. Typerää.
   Luitko juttua ollenkaan..

   Lainaa

  36. Partamuumi 25.2.2015 0:41
   Tulos: +48 (52 ääntä)
   duh: Vituttaa tollaset mukahauskat jonnet jotka kirjottaa olevinaan aikuismaisesti ja virallisesti, mutta ei osaa edes kielioppisääntöjä!
   *tuollaiset *kirjoittavat (tai ovat kirjoittavinaan) *eivät osaa

   Lainaa

  37. Tulos: +32 (62 ääntä)
   LOL: Meinaatko, ettei hoitoalan henkilöstöä saisi ällöttää hoitaa ihmisiä, jotka tuhoavat itsensä kerta toisensa jälkeen ja silti vaativat yhteiskunnan hoitavan heidät kuntoon? Jotta pääsevät taas “hoitamaan” itseänsä.
   En ole alkuperäisen kommentin lähettäjä, mutta vastaan silti. Siis hoitoalan henkilöstöä ei todellakaan saisi ällöttää minkäänlaisten ihmisten hoitaminen. Ei kukaan ihminen tahallaan elämäänsä pilaa, vaan he ovat syystä tai toisesta ajautuneet huonolle uralle elämässään. Hoitoalan henkilöstön tehtävänä on tehdä kaikkensa sen eteen, että näiden ihmisten elämä saataisiin paremmille urille. Sen täytyy tuntua elämäntehtävältä - muuten olet väärällä alalla.

   Lainaa

  38. Tulos: +16 (34 ääntä)
   Jonille terkut, että oisin ottanut sut työhaastatteluun meille tolla hakemuksella.. "Pappa betalar"-osuus ehkä vähän liikaa, mut muuten ois kuulostanut just hyvältä! :) ja jos oisit tullut vielä sovittuna aikana käväsemään, ja sulla ei ois kauheita korvaläväreitä, niin kesäduuni ois ollu sun.. Kannattaa laittaa oikeesti itsensänäköinen ja persoonallinen työhakemus paikkoihin. Niin ei joudu mihinkään helvetin esikartanoon, jossa ei voi olla oma itsensä! Jep.. ja hiffasin sarkasmin! :)

   Lainaa

  39. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Computer says no: 99% todennäköisyydellä tuosta mukahauskasta sarkasmista ei ollut kuin harmia työnhaun yhteydessä. Typerää.
   99,9% todennäköisyydellä toi kaveri ei tota oikeesti tuutannu siihen työhakemukseen.

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Nyt on tainnut tutka pettää aika monellakin kommentoijalla...

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (39 ääntä)
   Yes: En ole alkuperäisen kommentin lähettäjä, mutta vastaan silti. Siis hoitoalan henkilöstöä ei todellakaan saisi ällöttää minkäänlaisten ihmisten hoitaminen. Ei kukaan ihminen tahallaan elämäänsä pilaa, vaan he ovat syystä tai toisesta ajautuneet huonolle uralle elämässään. Hoitoalan henkilöstön tehtävänä on tehdä kaikkensa sen eteen, että näiden ihmisten elämä saataisiin paremmille urille. Sen täytyy tuntua elämäntehtävältä – muuten olet väärällä alalla.
   Voi Jeesus. Tietysti eivät potilaille saa näyttää jos joku inhottaa mutta luuletko oikeasti että kaikki potilaat ovat miellyttäviä? En ole hoitoalalla. On eri asia ajatella jotain kun ilmaista se. Tottakai hoitoa on annettava, valitettavasti tuntuu että siitä ole niille yhtään mitään apua. Tuntuu että monella on aika ruusuinen kuva huumeiden käyttäjistä. Ne ei ikinä parane, ne oikeasti tulee lopun ikäänsä kulkemaan "hitaalla". Ja jokainen huumeiden käyttäjä itse tekee päätöksen käyttää laittomia aineita ja mun mielestä se on iso ero jo. Ymmärrän paljon paremmin että alkoholi voi salakavalasti koukuttaa kenentahansa, mutta kyllä suurin osa narkkareista on loppupeleissä itse vastuussa ongelmistaan. Olen kasvatusalalla. Se suurin harmitus on näiden lapsia kohtaan. Lapset eivät saa kunnon lapsuutta. Ja se sossun yms tahojen syyttely jos lapsen tapaamisia on rajattu kun ei pysty sitä yhtä päivää kuivilla olemaan on myös nähty. Kaikki on muiden vikaa. Ja on ollu kurja lapsuus itsellä ja bla blaa blaaaaaa. Eka komenttini oli tarkoituksella provosoiva. En kuitenkaan usko että kaikista ihmisistä tulee yhteiskuntakelpoisia ja mielestäni heidän kohdallaan pitäisi miettiä, miten he voisivat palvella yhteiskuntaa. Ole sitä mieltä että huonokuntoisia teitä voisi laittaa korjaamaan. Uskon myös että työ on aika terapeuttista. Hyysäämällä ei ketään auteta ja ymmärtäminen on tärkeää joo, mutta sillä on rajansa.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (26 ääntä)
   Hassua, miten jotkut kuvittelevat "asenteiden koventuneen." Millä perusteella? Ennen tuollaiset jätettiin ojaan kuolemaan eikä niille todellakaan annettu mitään rahaa. Nykyäänhän asenteet ovat pehmentyneet, kun huumeongelmaan on mahdollista saada verovaroin rajoitettua hoitoa.
   Puolikiero_savolainen: Niin kait se oikeasti meinaa. Narkkari yhtä lailla kuin alkoholisti on sairas ihminen ja he kärsivät sairaudesta. Olkoonkin että se on itse aiheutettua. Pitäisikö sitten hoitoalan henkilökuntaa ällöttää myös sydänkohtaus-potilaat? Tai aivohalvauksen saaneet? Hekin voivat olla itse aiheuttaneet sairautensa epäterveellisillä elämäntavoillaan. Tuollainen ylenkatsominen heikompia kohtaan kertoo aika lailla siitä, että asenteet ovat koventuneet. Toivottavasti et koskaan itse ole pulassa ja sinua katsottaisiin tyylillä “kylläpä ällöttää tuollainen loinen”.

   Lainaa

  43. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Pakko muuten vielä kommentoida, ettei ne pikavipit nyt itsessään ole mikään turmion tielle vievä suuri synti. Toki vippien korkeat korot ja muut kulut tekevät niistä aina huonon idean, mutta jos sen pystyy maksamaan sovitusti takaisin, ei kenenkään elämä muutamasta pikavipistä ole auttamatta pilalla, kuten usein tunnutaan ajattelevan. Ongelmat syntyy siitä, kun ihmiset, joilla ei välttämättä ole edes mitään tuloja, ottaa vaan lainaa miettimättä, että se pitää maksaa takaisinkin. Sitten menee luottotiedot ja kaikki on huonosti.

   Lainaa

  44. työnhakija 7.3.2015 15:45
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   http://www.smbc-comics.com/?id=3454

   Lainaa

  45. Tulos: +11 (13 ääntä)
   duh: Vituttaa tollaset mukahauskat jonnet jotka kirjottaa olevinaan aikuismaisesti ja virallisesti, mutta ei osaa edes kielioppisääntöjä!
   Itselläsi tekstissä kielioppivirhe, joten älä rupea pätemään. Ennen "jotka"-sanaa käytetään pilkkua. ;)

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vitsi, huumeet, huumetesti, työnhaku, kesätyö, työhakemus, työpaikka, viesti, yksityisviesti, ulosotto, velka, pikavippi, huumori