Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 57

Ladattavat mustalaiset nyt kaupoissa!
Kohtaamisia kaupoilla, osa 57

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +880 (958 ääntä)
   Manne 2.0 :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1012 (1094 ääntä)
   "Ladattava mustalainen" :DD Ei veljet hajosin. Viikon paras.

   Lainaa

  3. Tulos: -351 (673 ääntä)
   Ei vit.. Miten voi Virva olla noin apari? Miks tollasessa tilanteessa pitää ruveta muka-panikoimaan. Noi hällärit nyt paukahtelee hälyttämään milloin mistäkin syystä!!! No, tapa toikin huomiohuorata... Parempi ettet käy enää missään kaupassa, jos et osaa olla normaalisti!

   Lainaa

  4. pillijapulla 29.1.2015 1:32
   Tulos: +122 (160 ääntä)
   Toivottavasti ei oo päivityksii tulossa noihin

   Lainaa

  5. Tulos: -50 (106 ääntä)
   Kohta varmaan joku tulee ihmettelemään, että ompas paljon kavereita Markolla.

   Lainaa

  6. Tulos: -59 (171 ääntä)
   Luumu: Ei vit.. Miten voi Virva olla noin apari? Miks tollasessa tilanteessa pitää ruveta muka-panikoimaan. Noi hällärit nyt paukahtelee hälyttämään milloin mistäkin syystä!!! No, tapa toikin huomiohuorata… Parempi ettet käy enää missään kaupassa, jos et osaa olla normaalisti!
   Hyvää päivää tai yötä sinullekin! :) Koitetaan kuitenkin olla trollailematta, jookos?

   Lainaa

  7. Tulos: +242 (268 ääntä)
   Ompas paljon kavereita Markolla.

   Lainaa

  8. Tulos: +41 (115 ääntä)
   mikä ihmeen hatun hälytin??

   Lainaa

  9. Tulos: -39 (83 ääntä)
   cos: mikä ihmeen hatun hälytin??
   Joo, samaa mietin... Veikkaan, että nähnyt kyseisen tapahtuman sketsinä jossain.

   Lainaa

  10. Tulos: +275 (297 ääntä)
   Hälytintarina on kyllä outo. Oon laukassu noita hälyttimiä eri liikkeissä ties miten monta vuosien varrella ja ikinä ei ole kolmea myyjää kiinnostanut. Sieltä tulee yks kaveri laiskasti laahustaen ja suorittaa hälyttimen kuittauksen eleettömästi ja poistuu muihin tehtäviin, koska on tehnyt saman homman jo pelkästään samana päivänä ties kuinka monesti. Ja mikä ihmeen hattu hälyttimen päälle?

   Lainaa

  11. S. aivartelija 29.1.2015 6:29
   Tulos: +22 (74 ääntä)
   Kaikki tykkääjät ei ole kavereita. Päivitys voi olla joko julkinen tai sitten päivitys on jaettu kavereiden kanssa, jolloin siitä voi tykätä myös kavereiden kaverit.

   Lainaa

  12. Tulos: +215 (249 ääntä)
   Olen kuullut jutua että sinne hameen alle tosiaan mahtuu. Kerran on tipahtanut hameen alta moottorisaha ja mamma jatkanyt kävelyä. Toisella kertaa hameen alta tulee multavana. Vartijat pyys nostamaan hametta, siellä oli jukkapalmu.

   Lainaa

  13. Tulos: +98 (108 ääntä)
   tuuli: Joo, samaa mietin… Veikkaan, että nähnyt kyseisen tapahtuman sketsinä jossain.
   Nii. Josse yritti piilottaa/vaimentaa hatulla sen hälyn?

   Lainaa

  14. Tulos: +60 (76 ääntä)
   Tai sitten päivitys ei ole kenenkään seinällä laisinkaan vaan ryhmässä. Kuten tässä tapauksessa.

   Lainaa

  15. Tulos: +57 (99 ääntä)
   Vekkulia sakkia nuo mustalaiset kyllä :D

   Lainaa

  16. Tulos: -10 (52 ääntä)
   Jospa se oli sähkölämmitteinen hame?Onhan niit sellasii hanskoja,kenkiä yms...Ni miksei vois olla,siihen minä ainakin uskon. :P

   Lainaa

  17. Tulos: -21 (57 ääntä)
   Mauno: Olen kuullut jutua että sinne hameen alle tosiaan mahtuu. Kerran on tipahtanut hameen alta moottorisaha ja mamma jatkanyt kävelyä. Toisella kertaa hameen alta tulee multavana. Vartijat pyys nostamaan hametta, siellä oli jukkapalmu.
   mitä manne tekee moottorisahal?

   Lainaa

  18. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 29.1.2015 9:08
   Tulos: +130 (160 ääntä)
   Garza: mitä manne tekee moottorisahal?
   Verivelitöitä?

   Lainaa

  19. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Välillä käytetään noissa kalliimmissa elektroniikoissa niin sanottuja spider-hälyttimiä eli tosiaan sen paketin päällä on sellainen musta mötikkä, jossa vilkkuu koko ajan punainen valo.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (92 ääntä)
   Toivottavasti Marko vinkkasi moisesta sähkökäyttöisestä romanista vartijalle! Ei varmaan ehtinyt ku tärkeämpää laittaa faceen asiasta päivitys. On tämä maailma menny hienoksi - tosiaan!

   Lainaa

  21. Tulos: +131 (139 ääntä)
   tarkku: Nii. Josse yritti piilottaa/vaimentaa hatulla sen hälyn?
   Ymmärsikö joku tuon oikeasti jollain muulla tavalla ja miten?

   Lainaa

  22. Prööt sanoi aivopieru 29.1.2015 11:02
   Tulos: +28 (52 ääntä)
   Garza: mitä manne tekee moottorisahal?
   Myy kytkynä "aidon" nahkatakin kanssa.

   Lainaa

  23. Tulos: -5 (13 ääntä)
   pillijapulla: Toivottavasti ei oo päivityksii tulossa noihin
   Banaani: Hälytintarina on kyllä outo. Oon laukassu noita hälyttimiä eri liikkeissä ties miten monta vuosien varrella ja ikinä ei ole kolmea myyjää kiinnostanut. Sieltä tulee yks kaveri laiskasti laahustaen ja suorittaa hälyttimen kuittauksen eleettömästi ja poistuu muihin tehtäviin, koska on tehnyt saman homman jo pelkästään samana päivänä ties kuinka monesti. Ja mikä ihmeen hattu hälyttimen päälle?
   Jep kuin mörkö muumeissa konsanaan

   Lainaa

  24. Tulos: -58 (84 ääntä)
   Kohta tulee noita rasisti kommentteja täällä, suomalaisia saa haukkua,mut ei ulkomaalaisia

   Lainaa

  25. Tulos: +52 (72 ääntä)
   kiksu: Ymmärsikö joku tuon oikeasti jollain muulla tavalla ja miten?
   ilmauksen "reagoin laittamalla hattuni hälyttimen päälle" voi ihan selkeesti tulkita kahdella eri tavalla :D :D onneks tajusin nyt palattuani myös sen huomattavasti ilmeisemmän tulkinnan, tosin mokan erikoisuusarvo laimeni samalla aika reilusti ja asusterintamalla ei ollakaan niin innovatiivisia ku jo ehdin ajatella..

   Lainaa

  26. yli opisto hörho 29.1.2015 12:24
   Tulos: +76 (104 ääntä)
   Anteeksi että takerrun pikkuseikkoihin, mutta hän tutki Applen tablettia, häläri alkoi soimaan ja "paniikissa laittoi kannen kiinni". Tabletista kansi kiinni? En ummarra..

   Lainaa

  27. yli opisto hörho 29.1.2015 12:28
   Tulos: +156 (174 ääntä)
   dddd: Kohta tulee noita rasisti kommentteja täällä, suomalaisia saa haukkua,mut ei ulkomaalaisia
   Suomessa asuvat mustalaiset ovat suomalaisia, eivät ulkomaalaisia. Tämä saattoi olla sinulle yllätys, mutta on jo korkea aika oppia se.

   Lainaa

  28. Tulos: +26 (114 ääntä)
   dddd: Kohta tulee noita rasisti kommentteja täällä, suomalaisia saa haukkua,mut ei ulkomaalaisia
   Kyllä hitusen ketuttaa että romaneista saa näköjään edelleenkin sanoa ihan mitä tahansa (vaikka voisi useammallakin mennä herne nenään jos vedettäisiin vitsiä vaikka juutalaisten ahneudesta). Viimeinen sosiaalisesti sallittu törkyilyrasismin muoto. En silti usko että tilanne sillä paranisi että alkaisimme vittuilla ulkomaalaisista myös?

   Lainaa

  29. Tulos: -38 (76 ääntä)
   Markon mokaan kuva tosiaan olis kiva koska muuten on hitusen vaikea uskoa, että rasistisen vitsin tilanne on oikeasti sattunut.

   Lainaa

  30. Tulos: -32 (92 ääntä)
   Mauno: Olen kuullut jutua että sinne hameen alle tosiaan mahtuu. Kerran on tipahtanut hameen alta moottorisaha ja mamma jatkanyt kävelyä. Toisella kertaa hameen alta tulee multavana. Vartijat pyys nostamaan hametta, siellä oli jukkapalmu.
   Kuten myös tätäkään en usko ilman kuvatodisteita. Jospa jätetään ne "naapurin kaveri oli kuullut"-henkiset rasistiset yleistykset kertomatta. Antaa lähinnä huonon kuvan itsestään.

   Lainaa

  31. SeLeipuriTiedätkö,pullapoika 29.1.2015 15:32
   Tulos: +40 (70 ääntä)
   Epo: Kuten myös tätäkään en usko ilman kuvatodisteita. Jospa jätetään ne “naapurin kaveri oli kuullut”-henkiset rasistiset yleistykset kertomatta. Antaa lähinnä huonon kuvan itsestään.
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606124651897_uu.shtml Rasistiset yleistykset:) Olisko aika herätä todellisuuteen?

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (24 ääntä)
   tuuli: Joo, samaa mietin… Veikkaan, että nähnyt kyseisen tapahtuman sketsinä jossain.
   Laittoi oman hattunsa sen hälyttimen päälle. Lukekaa uudestaan

   Lainaa

  33. Tulos: +36 (68 ääntä)
   Luumu: Ei vit.. Miten voi Virva olla noin apari? Miks tollasessa tilanteessa pitää ruveta muka-panikoimaan. Noi hällärit nyt paukahtelee hälyttämään milloin mistäkin syystä!!! No, tapa toikin huomiohuorata… Parempi ettet käy enää missään kaupassa, jos et osaa olla normaalisti!
   Voi tulla sulle yllärinä, mutta monilla ihmisillä on omatunto. Kun kokee tulevansa epäillyksi rötöksistä, joita ei unissaankaan tekisi, se omatunto paukauttaa suojamekanismin päälle ja ihminen ahdistuu. Ei tietenkään koske aivotonta, omatunnotonta tollikkaa kuten sinä. Sitä paitsi: jos kaikki olisivat kuin sinä eikä olisi panikoivia reppanoita, maailma olisi paljon tylsempi paikka, niin tylsä, ettei elää jaksaisi. Sitä paitsi likka kirjoitti tosi hauskasti kommelluksestaan, sinä taasen et.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (48 ääntä)
   astetta vanhempi juttu tua ladattava mustalainen, miljoona vuotta sama legenda liikkunut, vituttaa tua vanhojen vitsien ominaan kertominen

   Lainaa

  35. Tulos: -25 (43 ääntä)
   yli opisto hörho: Suomessa asuvat mustalaiset ovat suomalaisia, eivät ulkomaalaisia. Tämä saattoi olla sinulle yllätys, mutta on jo korkea aika oppia se.
   Koska itse päätit näsäviisastella, niin annetaanpa vastine. Voipa niitä rasismikommentteja silti tulla. Rasismi kun ei ole kansalaisuusvihaa vaan ROTUperäistä vihaa, syrjintää, ennakkoluuloa yms. Suomessa asuvaan eri rotuiseen ihmiseen voi siis kohdistua rasismia vaikka sukunsa olisi ollut tuhat vuotta Suomen kansalainen. Tämä saattoi olla sinulle yllätys, mutta on jo korkea aika oppia se. ;) Joo okei okei, neljädee ilmaisi itsensä tökerösti, pieni piikki sinne suuntaan oli kyllä tavallaan jees.

   Lainaa

  36. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Kyllä nyt oli niiiiin wanha..

   Lainaa

  37. Tulos: -22 (32 ääntä)
   SeLeipuriTiedätkö,pullapoika: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606124651897_uu.shtml Rasistiset yleistykset:) Olisko aika herätä todellisuuteen?
   Ja tästä syystä hameeseen ei enää tehdö salataskua, ettei sitä takavarikoitaisi rikoksentekovälineenä. Mäpäs tiädänki, kuinka homma nykyään hoidetaan, mut oonpa luvannu pitää suuni kiinni, ni enpäs jaakkaan tätä tietoa teille

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (61 ääntä)
   Epo: Kuten myös tätäkään en usko ilman kuvatodisteita. Jospa jätetään ne “naapurin kaveri oli kuullut”-henkiset rasistiset yleistykset kertomatta. Antaa lähinnä huonon kuvan itsestään.
   Viimeksi eilen Tammisaaren Lidlissä sain kassan jälkeen kiinni lustalaisnaisen jonka hameen alta löytyi kuusi Oltermannia. Rasistiset yleistyksen on eri asia kun valitettava totuus mitä tämä ihmisryhmä itsellensä aiheuttaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Garza: mitä manne tekee moottorisahal?
   Jaa'a. Sinun pitää ehkä kysyä niiltä. Mutta villi veikkaus on että käyttää sitä tai myy sen?

   Lainaa

  40. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Epo: Kuten myös tätäkään en usko ilman kuvatodisteita. Jospa jätetään ne “naapurin kaveri oli kuullut”-henkiset rasistiset yleistykset kertomatta. Antaa lähinnä huonon kuvan itsestään.
   Tämän tapahtuman näki kaverini, ja se oli sitä aikaa kun ei ollut älypuhelinta ja monella ei ollut puhelimessa edes kameraa. Eikä tämä ole rasistinen henkäys, jotkut heidän kulttuurista vain harrastaa tällaista toimintaa että kaupasta vievät tavaraa. En silti väitä että kaikki sitä tekevät.

   Lainaa

  41. Tulos: -2 (18 ääntä)
   Mauno: Jaa’a. Sinun pitää ehkä kysyä niiltä. Mutta villi veikkaus on että käyttää sitä tai myy sen?
   tuskin käyttää...

   Lainaa

  42. Tulos: +42 (62 ääntä)
   Mauno: Tämän tapahtuman näki kaverini, ja se oli sitä aikaa kun ei ollut älypuhelinta ja monella ei ollut puhelimessa edes kameraa. Eikä tämä ole rasistinen henkäys, jotkut heidän kulttuurista vain harrastaa tällaista toimintaa että kaupasta vievät tavaraa. En silti väitä että kaikki sitä tekevät.
   Tämä!! En ole persu enkä rasisti, hiljattain mua haukuttiin jopa suvakiksi. :D En silti ymmärrä rasismisyytöksiä silloin kun puhutaan ihan oikeista ilmiöistä, kuten mustalaisten hameenallenäpistelystä. Sitä tapahtuu. Se ei silti tarkoita sitä, että KAIKKI mustalaiset tekisivät sitä! Jos niin väittäisi, niin vasta se olisi rasistista yleistämistä! Mulla ei ole sitä mustalaisvihaa, jota monella tuntuu olevan. Henkilökohtaisesti on vain hyviä kokemuksia heistä. Ja vaikkapa esim. julkisilla paikoilla heidän kovaäänisyytensä ei mua haittaa. Silti nauran mustalaisvitseille. Sue me. Tuli semmonenkin juttu mieleen, että ehkä vitsailu on ihan tervettä. Suomen mustalaiset on ollu täällä satoja vuosia eikä oo menossa minnekään. Meidän täytyy sietää toisiamme. Huumori on siihen oiva keino. Kerrotaanhan ruotsalaisvitsejäkin. Ja joka maassa kerrotaan naapurikansoista vitsejä. Mun puolesta mustalaisetkin saa heittää vitsiä meistä valkolaisista! Itse asiassa haluisin kuulla semmosia, niin vois testata kestääkö ite ;)

   Lainaa

  43. Tulos: +25 (29 ääntä)
   JJ: Ja tästä syystä hameeseen ei enää tehdö salataskua, ettei sitä takavarikoitaisi rikoksentekovälineenä. Mäpäs tiädänki, kuinka homma nykyään hoidetaan, mut oonpa luvannu pitää suuni kiinni, ni enpäs jaakkaan tätä tietoa teille
   Hameen sisäpuolelle laitetaan koukkuja? Ihan oon jostain uutisesta lukenu tuon, että niinkin salainen tuo sun uusi niksi...

   Lainaa

  44. Tulos: +11 (15 ääntä)
   JJ: Ja tästä syystä hameeseen ei enää tehdö salataskua, ettei sitä takavarikoitaisi rikoksentekovälineenä. Mäpäs tiädänki, kuinka homma nykyään hoidetaan, mut oonpa luvannu pitää suuni kiinni, ni enpäs jaakkaan tätä tietoa teille
   Ja mä kun luulin, että vain byrokratia suojelee rikollisia...

   Lainaa

  45. Tulos: -32 (56 ääntä)
   En ymmärrä miksi feissarimokat kannustavat rasismiin? Toivoisin, että tuo manneläppä poistettaisiin! Ei aina siitä suomalaisesta matistakaan kirjoiteta, joka varastaa tai tekee muuta typerää. Miksi vähemmistöistä uutisoidaan/kirjoitetaan aina?

   Lainaa

  46. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Ei ollu sisätilalämmitin, vaan sisäreisilämmitin

   Lainaa

  47. Tulos: -12 (42 ääntä)
   SeLeipuriTiedätkö,pullapoika: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606124651897_uu.shtml Rasistiset yleistykset:) Olisko aika herätä todellisuuteen?
   ''wau, löysin yhden esimerkin! kaikki mannet on varkaita! herätkää todellisuuteen :)'' kato kyl ne ihan ''normaalit'' suomalaisetkin osaa http://www.hs.fi/kaupunki/a1407637071230 http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288770345272.html?pos=ok-nln on ne normaalit suomalaiset kyllä tommosia ihan hulluja väkivaltaisia että herääppä todellisuuteen!

   Lainaa

  48. Tulos: +32 (40 ääntä)
   dddd: Kohta tulee noita rasisti kommentteja täällä, suomalaisia saa haukkua,mut ei ulkomaalaisia
   Suomen mustalaiset eivät ole ulkomaalaisia. Suomi on meidän kotimaamme (paitsi jonkun verran on Suomessa mustalaisia, jotka ovat muuttaneet Ruotsista) ihan samoin kuin muillakin. Suomessa on asunut mustalaisia satoja vuosia, ja esimerkiksi niin pitkälle kuin sakkiani, tiedän niin se on asunut Suomessa. Ja normaaleissa hameissa ei ole mitään koukkuja tai taskuja, kyllä niitä pitää erikseen pyytää jos sellaisia tahtoo, ja epäilenpä että kovin moni ompelija ei edes suostuisi sellaisia tekemään, kun tajuaahan sen, että ovat rikoksia varten sellaiset (sitäpaitsi, monet ompelijat ei edes ole maatalousosastoltaa).

   Lainaa

  49. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Ja ei ole mitään "romanimaata" olemassakaan, joka olisi pelkästään romanien maa.

   Lainaa

  50. kiintiömusta 31.1.2015 1:09
   Tulos: +21 (33 ääntä)
   apila: En ymmärrä miksi feissarimokat kannustavat rasismiin? Toivoisin, että tuo manneläppä poistettaisiin! Ei aina siitä suomalaisesta matistakaan kirjoiteta, joka varastaa tai tekee muuta typerää. Miksi vähemmistöistä uutisoidaan/kirjoitetaan aina?
   Ai ei kirjoiteta suomalaisista täällä? kato vaikka muutama moka taaksepäin, niin löytyy suomalaisia.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Juuli: Suomen mustalaiset eivät ole ulkomaalaisia. Suomi on meidän kotimaamme (paitsi jonkun verran on Suomessa mustalaisia, jotka ovat muuttaneet Ruotsista) ihan samoin kuin muillakin. Suomessa on asunut mustalaisia satoja vuosia, ja esimerkiksi niin pitkälle kuin sakkiani, tiedän niin se on asunut Suomessa. Ja normaaleissa hameissa ei ole mitään koukkuja tai taskuja, kyllä niitä pitää erikseen pyytää jos sellaisia tahtoo, ja epäilenpä että kovin moni ompelija ei edes suostuisi sellaisia tekemään, kun tajuaahan sen, että ovat rikoksia varten sellaiset (sitäpaitsi, monet ompelijat ei edes ole maatalousosastoltaa).
   Siis eivät ole muskaltaisin monet ompelijat :-D

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (17 ääntä)
   tota "ladattava manne" -vitsiä on kerrottu jo jostain -60 luvulta lähtien. Alunperin meni niin, kaupan työntekijä näki johdon tulevan hameen alta ja tokas, "kappas, ladattava manne.."

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (35 ääntä)
   kiintiömusta: Ai ei kirjoiteta suomalaisista täällä? kato vaikka muutama moka taaksepäin, niin löytyy suomalaisia.
   Ero onkin siinä, että tässä mokassa piti mainita erikseen kyseessä olevan romani. Harvemmassa mokassa, jossa kerrotaan jonkun toisen tekemästä rötöksestä tai hölmöilystä, mainitaan erikseen, että henkilö oli suomalaiseen valtaväestöön kuuluva. Romaneita kohtaan on muutenkin paljon ennakkoluuloja, joista on hankala päästä eroon, vaikka miten yrittäisi todistaa että "en minä varastele ja ihan oikeasti käyn töissä" tms. ja jotka oikeasti haittaavat esimerkiksi työllistymistä (kyllä, olen hakenut töitä ja valitettavasti soittaessa huomasi monta kertaa, että ensin oltiin ihan innostuneita, mutta kerrottuaan sukunimeni muuttui ääni kellossa. Sukunimeni on siis sellainen, jota esiintyy ainakin lähes pelkästään romaneilla/romanitaustaisilla. Alallani on hyvin töitä, mutta minä en lukuisista yrityksestäni huolimatta meinannut saada mistään edes lyhyitä sijaisuuksia. Tosin lopulta, pitkän ja aktiivisen työnhaun päätteeksi sain kyllä töitä ja tällä hetkellä olen vakituisessa työsuhteessa) ja tälläiset "hupaisat" jutut eivät niitä ainakaan hälvennä. Jos oikesti näkee jonkun harjoittavan rikollista toimintaa (oli tekijä sitten etniseltä taustaltaan mikä hyvänsä) ei siitä tarvitse päivittää hekotellen sosiaaliseen mediaan, vaan kannattaa ilmoittaa vaikka vartijalle tai soittaa poliisit. Se auttaa kitkemään rikollisuutta, toisinkuin se että asiaa nauretaan sosiaalisessa mediassa ja keksitään mukahauskoja juttuja siitä. Ja en tiedä onko tämä juttu totta, vähän kyllä epäilen kun on tämä sama juttu kuultu monta kertaa aikaisemminkin. Aika usein nämä jutut, joissa joissa ollaan itse nähty tai tuttu on nähnyt romanin tekevän jotakin rikollista/jäävän kiinni rikoksesta, ovat jo pitkään kiertäneitä kaupunkilegendoja, joita kerrotaan hieman erilaisina versioina uudelleen ja uudelleen omina juttuina. Esimerkkeinä nyt vaikka, tämä jossa joltakin naiselta oli pudonnut moottorisaha hameen alta, ja hän oli jatkanut vain kävelyä tai juurikin roikkunut johto sieltä hameen alta, tai se, kun yhdeltä romaniseurueessa olleelta romanimieheltä oli pudonnut kaupassa takin alta pakastekana/kinkku, ja sitten kun vartija/myyjä/poliisi oli kysellyt asiasta, joku toinen seurueesta oli huutanut että "kuka heitti meidän Raikkua/Mertsiä/Leiffiä/Taistoa/Kyöstiä/Allania pakastekanalla/kinkulla, kuka?". Luultavasti sellaiset romanit, jotka varastelevat paljon, ovat sitten sen verran taitavampia (ja ei, se ei ole ylpeden aihe) varastelijoita, että eivät tunge niitä varastettuja tavaroita niin että ne putoilevat milloin mihinkin tai pilkottavat jostakin. Jos nuo tarinat jotakuta niin kovin naurattavat, että pitää kavereillekin kertoa, niin voisi nyt edes rehellisesti kertoa että kyseessä on vaan jostain luettu/kuultu huhupuhe. Aika lapsellista valehdella olleensa itse näkijänä/tutun olleen näkijänä.

   Lainaa

  54. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Misä lähin latauspiste :D

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (9 ääntä)
   muumi: Tämä!! En ole persu enkä rasisti, hiljattain mua haukuttiin jopa suvakiksi. En silti ymmärrä rasismisyytöksiä silloin kun puhutaan ihan oikeista ilmiöistä, kuten mustalaisten hameenallenäpistelystä. Sitä tapahtuu. Se ei silti tarkoita sitä, että KAIKKI mustalaiset tekisivät sitä! Jos niin väittäisi, niin vasta se olisi rasistista yleistämistä! Mulla ei ole sitä mustalaisvihaa, jota monella tuntuu olevan. Henkilökohtaisesti on vain hyviä kokemuksia heistä. Ja vaikkapa esim. julkisilla paikoilla heidän kovaäänisyytensä ei mua haittaa. Silti nauran mustalaisvitseille. Sue me. Tuli semmonenkin juttu mieleen, että ehkä vitsailu on ihan tervettä. Suomen mustalaiset on ollu täällä satoja vuosia eikä oo menossa minnekään. Meidän täytyy sietää toisiamme. Huumori on siihen oiva keino. Kerrotaanhan ruotsalaisvitsejäkin. Ja joka maassa kerrotaan naapurikansoista vitsejä. Mun puolesta mustalaisetkin saa heittää vitsiä meistä valkolaisista! Itse asiassa haluisin kuulla semmosia, niin vois testata kestääkö ite
   Samaa mieltä!

   Lainaa

  56. Pitkäkynsi-Tenho 30.7.2023 23:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Juuli: Suomen mustalaiset eivät ole ulkomaalaisia. Suomi on meidän kotimaamme (paitsi jonkun verran on Suomessa mustalaisia, jotka ovat muuttaneet Ruotsista) ihan samoin kuin muillakin. Suomessa on asunut mustalaisia satoja vuosia, ja esimerkiksi niin pitkälle kuin sakkiani, tiedän niin se on asunut Suomessa. Ja [...]
   Kissat koiria.... HAHAHAHAHAHHA!!!

   Lainaa

  57. Varastelija-Kyösti 30.7.2023 23:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sarza: Misä lähin latauspiste 😁
   Hevos aitauksessa varmaankin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ladata, ladattava, mannet, mustalaiset, romanit, gigantti, Apple, tablet, hälytys