Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 94

"Suomi irti eurosta ja Muumi-mukit valuutaksi!"
Kirpputorin löytöjä, osa 94

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +234 (248 ääntä)
      Hyväkuntone kertakaikkiaa

      Lainaa

    2. Tulos: +400 (486 ääntä)
      Oon alkanu jo vihata koko sanaa "muumimuki".

      Lainaa

    3. Tulos: +347 (1481 ääntä)
      Kuinka moni omistaa ainakin yhden muumimukin? Peukkua ylös tai alas :)

      Lainaa

    4. Tulos: +248 (282 ääntä)
      Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?

      Lainaa

    5. Tulos: -258 (324 ääntä)
      Voittajafiilis, minun lähettämäni moka! Tosin meinasin jo menettää toivoni, kun luulin ettei bongaamani hupaisa juttu kelpaa. Miksi tämän julkaisuun meni ainakin yli kuukausi? Odottaminen oli tuskallisen piinaavaa, ja menetin jo toivoni muutaman viikon kuluttua. Onneksi tänne pääsi sittenkin tänne. Ps. Se tarkensi myöhemmin, että sellaista vaaleanbeigeä persereikää hakee.

      Lainaa

    6. Tulos: +172 (182 ääntä)
      Luumu: Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?
      Jos se tulee vain yksityiseen käyttöön eikä näyteikkunalle, niin ei ole tarvetta.

      Lainaa

    7. Tulos: -56 (150 ääntä)
      kolopallo: Kuinka moni omistaa ainakin yhden muumimukin? Peukkua ylös tai alas
      Eli pitää painaa joko peukkua ylös tai alas, mikäli omistaa ainakin yhden mukin? Eikö olisi kivempi, että mikäli omistaa vähintään yhden mukin, painaa sitä peukkua ylös, ja mikäli taas ei, painaa peukkua alas? Silloin voisi eritellä, kuinka moni äänestäneistä omistaa mukin ja kuinka moni ei, nyt kaikki muumimukittomat vaan jättävät äänestämättä, eikä me koskaan saada tietää kuinka monta näitä mukittomia (äänestämättä jättäneitä) todellisuudessa oli. Ahdistavaa. Ps. Eritellä on aika hauska sana, kun tarkemmin miettii.

      Lainaa

    8. Tulos: -141 (161 ääntä)
      Eikun oho, se mainitsikin sen väritoiveen jo tossa ilmoituksessa. Syytän omasta virheestäni feissarimokien ylläpitoa, kun odotuttivat näin kauan julkaisussa, niin ehdin jo unohtamaan keskustelun kulun. Jokatapauksessa, joku ehdotti Kristalle valkaistua eikä se kelvannut hänelle. Tohon oli jo tolloin heti tullut kommentteja, mutten pystyny lähettämään kun ton ilmotuksen kun mulla ei ollu konetta käytössä ja yhteen screenshottiin mahtui vain tuo enkä osannut (tai tänne ei voi) lähettää kun yhden kuvan kerralla. Lol, oon kuitenkin ylpeä siitä että lähettämäni moka pääsi tänne.

      Lainaa

    9. Uusavuttomuus 29.1.2015 2:12
      Tulos: +65 (87 ääntä)
      Mitäs jos Krista ite ois vaikka omatoiminen, ja ilmottas että ostaa/ottaa jos joku on kirpparilla myymässä jotain tai antamassa pois? Helvetti ku joillekin kaikki pitää tulla valmiina.

      Lainaa

    10. kynsilakka 29.1.2015 2:30
      Tulos: +62 (84 ääntä)
      Wou: Eli pitää painaa joko peukkua ylös tai alas, mikäli omistaa ainakin yhden mukin? Eikö olisi kivempi, että mikäli omistaa vähintään yhden mukin, painaa sitä peukkua ylös, ja mikäli taas ei, painaa peukkua alas? Silloin voisi eritellä, kuinka moni äänestäneistä omistaa mukin ja kuinka moni ei, nyt kaikki muumimukittomat vaan jättävät äänestämättä, eikä me koskaan saada tietää kuinka monta näitä mukittomia (äänestämättä jättäneitä) todellisuudessa oli. Ahdistavaa.
      Eikös tää nyt ollut se pointti..?

      Lainaa

    11. Tulos: +92 (102 ääntä)
      "anna joku halpa muki" ei kannata ehkä muumimukia oottaa jos halpaa pyytää.

      Lainaa

    12. Tulos: +43 (57 ääntä)
      "Ois tarvetta peppureiälle. Ja minä tiedän että jollakin täällä sellainen on myytävänä, te ette vain koskaan vastaa tähän mun ilmotukseen, mutta heti kun alan selaamaan ryhmän aiempia ilmoituksia niin Kappas Kappas, joku Jarno Mänkiältä siellä kauppaa ruskeeta yön herkkua. Vitsi te ihmiset ootte inhottavia."

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (44 ääntä)
      Luumu: Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?
      Luomureikä katsos ;)

      Lainaa

    14. Seppo Saviniemi 29.1.2015 9:09
      Tulos: +128 (134 ääntä)
      "Gollege"huppari. Samaa sarjaa reglamaation, probagandan (tai joskus jopa brobaganda) ja stradegian kanssa.

      Lainaa

    15. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Krista ostamassa Wendylle lahjaa. :D

      Lainaa

    16. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Ei sitten tullut Kristalle mieleen selata myynti-ilmoituksia, vaikkapa ennen sen ostoilmoituksen laittamistakin? Ei kannata odottaa että myyjät jaksaa kytätä ostoilmoituksia jos ei itse jaksa vaivatua selaamaan myynti-ilmoituksia.

      Lainaa

    17. Tulos: +40 (46 ääntä)
      joku ilmiselvästi kuullut, että muumimukit on jotain hienoa ja tärkeää ja haluaa saada myös omansa tästä kansallisaarteesta.

      Lainaa

    18. Tulos: +84 (96 ääntä)
      Joku jaksaa hehkuttaa parin viestin verran sitä että lähettämänsä moka on julkaistu... Kyllä nyt varmaan pääset BB-taloon tai seiska.päivään!

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (18 ääntä)
      gollege

      Lainaa

    20. Tulos: +55 (57 ääntä)
      Seppo Saviniemi: “Gollege”huppari. Samaa sarjaa reglamaation, probagandan (tai joskus jopa brobaganda) ja stradegian kanssa.
      Jotkut kirjoittavat jopa "golizi", aiheesta on käyty monta hauskaa nettikeskustelua.

      Lainaa

    21. Tulos: +1 (23 ääntä)
      Luumu: Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?
      Sergio: Jotkut kirjoittavat jopa “golizi”, aiheesta on käyty monta hauskaa nettikeskustelua.
      Soon draagista kunei yheksäsä vuuesa krijottaman äidin kieltä oppi.

      Lainaa

    22. Tulos: -27 (41 ääntä)
      Miten hemmetti joku edes viitsii jotain muumimukeja säilytellä kaapeissaan? Vajakit...

      Lainaa

    23. Tulos: +43 (59 ääntä)
      Nyt joku kertoo ihan oikeasti, että mikä niissä muumimukeissa on? Tuntuvat olevan aivan uskomattoman haluttua tavaraa, ja aina välillä kaupassa käydessä silmille loikkii "AIDOT muumimukit! Vain ihan saatanasti!" -tyylinen kyltti. Ja joka jumalan höyrypää Facebookissa tuntuu joko leveilevän niillä tai sitten himoavan niitä kuin hukkuva pelastusliiviä. Jokainen tunnetaan nimeltä ja arvoja syynätään kuin viimeistä päivää. Mikä näissä kipoissa ihan oikeasti ajaa ihmisiä hulluuteen? Vai ovatko kuitenkin oikeasti vain tavallisia astioita, joista tylsät ihmiset ovat tehneet uskomattoman numeron koska maksavat enemmän kuin perinteinen juomalasi? Miksi Muumi-tavara yleisesti ottaenkin tuntuu olevan jokin pyhä lehmä, josta voi nyhtää aivan helvetisti hintaa ja ihmiset silti onnellisesti maksavat?

      Lainaa

    24. Tulos: +6 (24 ääntä)
      Hölskä: Nyt joku kertoo ihan oikeasti, että mikä niissä muumimukeissa on? Tuntuvat olevan aivan uskomattoman haluttua tavaraa, ja aina välillä kaupassa käydessä silmille loikkii “AIDOT muumimukit! Vain ihan saatanasti!” -tyylinen kyltti. Ja joka jumalan höyrypää Facebookissa tuntuu joko leveilevän niillä tai sitten himoavan niitä kuin hukkuva pelastusliiviä. Jokainen tunnetaan nimeltä ja arvoja syynätään kuin viimeistä päivää. Mikä näissä kipoissa ihan oikeasti ajaa ihmisiä hulluuteen? Vai ovatko kuitenkin oikeasti vain tavallisia astioita, joista tylsät ihmiset ovat tehneet uskomattoman numeron koska maksavat enemmän kuin perinteinen juomalasi? Miksi Muumi-tavara yleisesti ottaenkin tuntuu olevan jokin pyhä lehmä, josta voi nyhtää aivan helvetisti hintaa ja ihmiset silti onnellisesti maksavat?
      Itteenikin ärsyttää muumiasioitten ylihehkutus. Mulla on koko kämppä täynnä muumeja, mut oon vaan niin sekopäinen muumifani. Ja jos oisin hipsteri, sanoisin et olin fani jo ennen kun muumeista tuli muotia :)

      Lainaa

    25. Tulos: +26 (36 ääntä)
      emppy: Itteenikin ärsyttää muumiasioitten ylihehkutus. Mulla on koko kämppä täynnä muumeja, mut oon vaan niin sekopäinen muumifani. Ja jos oisin hipsteri, sanoisin et olin fani jo ennen kun muumeista tuli muotia
      No, onneksi pääsit kertomaan kuitenkin sen että olit fani jo ennen kuin Muumi-tuotteet tulivat muotiin. Siis vaikket olekaan hipsteri.

      Lainaa

    26. Tulos: +22 (30 ääntä)
      emppy: Itteenikin ärsyttää muumiasioitten ylihehkutus. Mulla on koko kämppä täynnä muumeja, mut oon vaan niin sekopäinen muumifani. Ja jos oisin hipsteri, sanoisin et olin fani jo ennen kun muumeista tuli muotia
      Aika kauan oot ollut fani sitten. Ensimmäiset muumiastiatkin tehtiin 1950-luvulla.

      Lainaa

    27. Tulos: +23 (29 ääntä)
      "Vaihdetaan muumimukiin, koko 40" aika iso muumimuki :)

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Maria halusi vain kertoa kaikille että omistaa muumimukeja.

      Lainaa

    29. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Peelo13: Maria halusi vain kertoa kaikille että omistaa muumimukeja.
      Ei, vaan KAIKKI muumimukit. [tähän ylpeä hymiö]

      Lainaa

    30. Tulos: 0 (6 ääntä)
      PAKKO SAADA MUUMIMUKI! PAKKO! ! !

      Lainaa

    31. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Mikä näissä kipoissa ihan oikeasti ajaa ihmisiä hulluuteen? Vai ovatko kuitenkin oikeasti vain tavallisia astioita, joista tylsät ihmiset ovat tehneet uskomattoman numeron koska maksavat enemmän kuin perinteinen juomalasi? Miksi Muumi-tavara yleisesti ottaenkin tuntuu olevan jokin pyhä lehmä, josta voi nyhtää aivan helvetisti hintaa ja ihmiset silti onnellisesti maksavat?
      Keräilyharrastus ylipäätään on asia, jolle ei varsinaisesti ole järjellistä selitystä. Keräiltävien kohteiden arvo määräytyy niiden harvinaisuuden, mahdollisesti ulkonäön ja harvinaisuuden mukaan. Niillä ei välttämättä ole käyttöarvoa ollenkaan, joten sen perusteella ei voi päätellä esineen arvoa keräilykohteena. Usein ulkopuolinen ei kykenekään arvioimaan keräilyesineen arvoa, koska ei tiedä kaikkia arvoon vaikuttavia tekijöitä.

      Lainaa

    32. Muumipeikko 2.2.2015 19:23
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Olikohan Marilla mitään muuta syytä kysyä minkä mukin Kaarina haluaisi, kuin päästä ilmaisemaan Kaarinan typeryys ja kertoa että hänellä on kaikki muumimukit? Aika läpinäkyvää, että ensin Mari itse tulee kysymään mihin mukiin Kaarina haluasi hupparinsa vaihtaa, ja sitten lopulta kun Kaarina kysyy että minkä mukin Mari olisi valmis antamaan vaihtokaupassa, eli Kaarina ilmaisee olevansa valmis ottamaan vaihdossa minkä hyvänsä mukin, niin Mari tarjoaa hupparista 5 euroa eikä suostu antamaan vaihdossa mitään mukia. Jos Mari kerran arvioi hupparin arvoksi 5 euroa, ei hänen olisi tarvinnut edes kysyä minkä mukin Kaarina haluaa, koska kaikki ehjät muumimukit ovat arvoltaan enemmän kuin 5 euroa (ja Mari joka on selvästi kovan luokan keräilija, kun on haalinut kaikki 77 tuotannossa ollutta erilaista muumimukia, kyllä varmasti sen tietää). Jos Mari tosissaan olisi hupparin halunnut, hän olisi voinut joko suoraan kysyä, että myykö Kaarina huppariaan viidellä eurolla tai onko Kaarina vaikka valmis maksamaan välirahaa muumimukista. Tai sitten vain skipata ilmoituksen sensijaan, että jää esittämään siihen fiksua, vaikka todellisuudessa halusi vain rehennellä mukeillaan ja päteä hinnoista.

      Lainaa

    33. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Iittala teema ja pentik on meijän juttu. Muumista ei koskaan olla innostuttu. Mutta tuolla ei ollu kyllä nyt rahhaa mukeihin ja oli silti pakko saaha muumimuki. "Mulle kaikki heti tässä ja nyt heti"

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (14 ääntä)
      En pysty vieläkään käsittään että tää yli 100e muumimukista ei muka oo järjetöntä kusetusta. Kuka hullu maksaa normaalista posliinimukista 140e?

      Lainaa

    35. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Luumu: Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?
      Halutaan olla kansainvälisiä.

      Lainaa

    36. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Luumu: Miksi joku haluaisi ostaa ruskean persereiän? Eikö se valkaistu olekaan enää muodissa?
      Juuri siksi nyt on hyvä ostella vanhoja ruskeita anusaukkoja pois, kun porukka ostaa valkaistuja tilalle. Ne voi sitten laittaa persevitriiniin odottamaan 10 vuotta, että niille kertyy keräilyarvoa. Sitten voi myydä peräreiät eteenpäin voitolla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, muumimuki, Muumit, muumi, Muumi-muki, kuva, vaihto, avautuminen, hermot