Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kurkistus kaiteen yli

  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Jenny asuu Espanjassa. Kurkistus kaiteen yli

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 20 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. töttöröö 16.12.2014 1:33
   Tulos: +874 (892 ääntä)
   Hihnat vaan sopivasti lisäs saanan itseluottamusta :D kummasti heti tasapainokin paranee kun luulee, että on turvassa eikä painetta putoamisesta ole.

   Lainaa

  2. markku_laamanen 16.12.2014 2:40
   Tulos: -33 (145 ääntä)
   Koiran hihnoissakin on turvakerroin, joten olisi luultavasti kestänyt pudotuksen... just saying

   Lainaa

  3. Tulos: +140 (198 ääntä)
   Repesin niin pahasti tuolle "rohkeasti pesin vähän turhankin paljon kurkotellen kaiteen yli ja jopa kaiteellla seisten" -kohdalle sen aiheuttamien mielikuvien takia, että mieskin rupesi tuossa vieressä pyörimään levottomasti. Nyt yritän pidättää naurua niin että peitto (ja luultavasti koko sänky) hytkyy.

   Lainaa

  4. Tulos: +369 (403 ääntä)
   Melkonen luotto hihnoihin, jos korkeanpaikankammo katoaa saman tien kokonaan. Tai sitten Saana ei kyllä tiedä korkeanpaikankammosta mitään. Kuka hullu menee kaiteelle seisomaan, vaikka olis millasissa hihnoissa kiinni...

   Lainaa

  5. Tulos: +81 (87 ääntä)
   Selviytyjät koti -versio Saanan kotona.

   Lainaa

  6. Tulos: +152 (172 ääntä)
   Mua jäi vaivaamaan että millainen pyykkiteline lentää parvekkeelta alas ja miten? Kai siinä parvekkeessa normaali kaide on? Vai mikä trombi siihen telineeseen on iskenyt?

   Lainaa

  7. Tulos: +161 (163 ääntä)
   Vaikka se hihna olisi ollut 100 kg kestävä niin putoaminen moninkertaistaa pysäytyksen eikä kestä ihmisen painoa,eikä se koirahihna ole tarkoitettu muutenkaan riiputtamiseen...

   Lainaa

  8. Tulos: +114 (118 ääntä)
   Ikkunanpesimiin on jatkovarsia. Remmeistä (kuormaliinoista?) ei ole pudotessa mitään hyötyä, kun ne leikkaavat kudokseen ja ruhjovat sisäelimet muusiksi. Siinä sitten pelastuslaitoksen tikasautoa odotellessa vuodat sisäisesti kunnes henki lähtee.

   Lainaa

  9. Tulos: +43 (43 ääntä)
   DeLeon: Mua jäi vaivaamaan että millainen pyykkiteline lentää parvekkeelta alas ja miten? Kai siinä parvekkeessa normaali kaide on? Vai mikä trombi siihen telineeseen on iskenyt?
   Meillä on sellainen pyykkiteline, joka ripustetaan kaiteeseen niin, että se roikkuu ns. tyhjän päällä eli kaiteen ulkopuolella. Varsinaista parveketta meillä ei ole, pelkkä ranskalainen parveke eli max. 20 cm levyinen uloke ja kaide lasioven takana. Espanjassa on todennäköisesti samanlaisia virityksiä. Tällöin on hyvinkin mahdollista, että kovalla tuulella pyykkitelineen kiinnityskoukut keikahtavat kaiteen reunan yli, jos telinettä ei ole sidottu narulla kaiteeseen kiinni, kuten itse olen tehnyt. Linkissä havaintokuva tällaisesta pyykkitelineestä: http://www.ludospace.com/article.php3?id_article=10898

   Lainaa

  10. Tulos: +13 (15 ääntä)
   DeLeon: Mua jäi vaivaamaan että millainen pyykkiteline lentää parvekkeelta alas ja miten? Kai siinä parvekkeessa normaali kaide on? Vai mikä trombi siihen telineeseen on iskenyt?
   No ihan helposti voi lentää pyykkiteline tuulen mukana, varsinkin jos siihen on ripustettu pelkkiä alusvaatteita. Nehän ei paina mitään. Ja jos kaide ei ole umpinainen, niin tuulihan pääsee tuivertamaan ihan vapaasti. Ei se mitään trombia vaadi.

   Lainaa

  11. Tulos: +16 (48 ääntä)
   Minä paransin korkeanpaikan kammoni niin, että menin Alpeilla seisomaan suoraan sellaiselle telineelle, josta oli yli 900 metria suoraa pudotusta maahan. Siitä katsoin suoraan alas. Ei muuten enää paljoa missään kerrostaloissa pelota :D

   Lainaa

  12. Tulos: +45 (45 ääntä)
   DeLeon: Mua jäi vaivaamaan että millainen pyykkiteline lentää parvekkeelta alas ja miten? Kai siinä parvekkeessa normaali kaide on? Vai mikä trombi siihen telineeseen on iskenyt?
   Espanjassa usein nää pyykkitelineet roikkuu parvekkeen reunan ulkopuolella. Eli varmaan vaan pidike pettänyt.

   Lainaa

  13. Tulos: -55 (79 ääntä)
   Saana vähän pulska kun ei 30kg riitä. T. Pro-ana

   Lainaa

  14. Tulos: +46 (46 ääntä)
   U2FsdGVkX18EU3cGF5YDfvCGZ27bbF9RjCDyiB8c5MRAzJQG8P6nc34Uboai4T/alzNU3BJlM40kV5RLjyN7/rFvEd7L6qi/abgYjM6biDqPI57mB/jHyBUJWUdILci0lw+1PQnwzYdwTmiAQIG54r6nS8fg1NVpnN5PwNxb5wqlXaCBdWFKGsesjdVt/3yKJboKuIuO/X9oMyMgYyP9RAJ0CLhxd+hW6ANlFxZcIHYpd92feBngLFJQk8dwTX01fjXEHE9el4WimqLhScLzytcgeXcYJPzaIzAXwvpvRCRHysHeSOPLW7PyspSpbG/s

   Lainaa

  15. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Sanoisin, että Saanan ongelma on ennemminkin maalaisjärjen puute kuin korkeanpaikankammo...

   Lainaa

  16. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kannattaa lukea pikkupräntitkin. Mietin ensin että onpas kiva taloyhtiö kun on uima-allaskin.. Mutta siis Jennyhän asuu ESPANJASSA!

   Lainaa

  17. Tulos: +11 (17 ääntä)
   "Kamat kasaan ja naama punasena poistuin paikalta..." Miks pitää aina punastella ja häpeillä? Heittäs vaikka pienen vitsin naapureilleen. Näköjään suomalainen on suomalainen vaikka asuiskin Espanjassa tai missä nyt ikinä asuukin.

   Lainaa

  18. S. aivartelija 21.12.2014 7:21
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Mulla on oikea korkeanpaikan kammo. Eikä se parantunut sillä, että eräässä kesätyöpaikassa oli mahdollisuus katsella 8. kerroksesta ritilätasojen läpi alas asti. Ne ritilät pitää ihan varmasti, mutta silti pyörrytti. Pystyn näköalatorneissa katsomaan lasien läpi alas, mutta en selviä ilman huimauksen tunnetta siitäkään. Olen sitä koettanut siedättää noilla, mutta kun se on korvien välissä niin pahasti, ei se helpolla lähde. Mulla on tämä ollut ihan pikkuisesta saakka, pelkästin jo pienenä kiivetä ritiläportaita.

   Lainaa

  19. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Enään...... -_-

   Lainaa

  20. Tulos: -9 (15 ääntä)
   S. aivartelija: Mulla on oikea korkeanpaikan kammo. Eikä se parantunut sillä, että eräässä kesätyöpaikassa oli mahdollisuus katsella 8. kerroksesta ritilätasojen läpi alas asti. Ne ritilät pitää ihan varmasti, mutta silti pyörrytti. Pystyn näköalatorneissa katsomaan lasien läpi alas, mutta en selviä ilman huimauksen tunnetta siitäkään. Olen sitä koettanut siedättää noilla, mutta kun se on korvien välissä niin pahasti, ei se helpolla lähde. Mulla on tämä ollut ihan pikkuisesta saakka, pelkästin jo pienenä kiivetä ritiläportaita.
   Mulla on korkeanpaikan kammo, mutta pesen kyllä parvekelasit, hypin benjiä - ei peloilleen pidä antaa valtaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: parveke, kaide, vaatteet, pestä, pyykki, uima-allas, ikkunat, lasit, korkealla