Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suomalainen salaliitto

Näin Suomen hallitus järjestelisi salaliiton.
Suomalainen salaliitto

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +303 (347 ääntä)
   totta joka sana.

   Lainaa

  2. Tulos: +255 (263 ääntä)
   Perusfiksu suomalainen tietää amerikkalaista lajitoveriaan paremmin, ettei hallitus pysty…
   Ilmeisesti Kimmo ei siis ole koskaan tavannut Ireneä. Tai Marissaa. http://www.feissarimokat.com/2011/05/salaliittorokote/ http://www.feissarimokat.com/2013/04/tama-teoria-on-tosi/

   Lainaa

  3. Tulos: -52 (156 ääntä)
   Tämä oli hauskaa luettavaa, mutta tekstin mahdollinen pointti jäi hieman epäselväksi. Vai oliko tarkoituskin vain kirjata ajatuksia ylös ilman sen kummempaa päämäärää? Siisti harrastus sekin, ei sillä :)

   Lainaa

  4. Tulos: +187 (213 ääntä)
   Hattu: Ilmeisesti Kimmo ei siis ole koskaan tavannut Ireneä. Tai Marissaa. http://www.feissarimokat.com/2011/05/salaliittorokote/ http://www.feissarimokat.com/2013/04/tama-teoria-on-tosi/
   Tosissasiko meinaat että noista jompikumpi olisi "perusfiksu suomalainen"? :D

   Lainaa

  5. Tulos: +142 (154 ääntä)
   Kettu: Tosissasiko meinaat että noista jompikumpi olisi “perusfiksu suomalainen”?
   Ennen Heidi Hautalan junailemaa mikrosirutusta, kyllä.

   Lainaa

  6. töttöröö 25.11.2014 1:28
   Tulos: +56 (64 ääntä)
   Hattu: Ilmeisesti Kimmo ei siis ole koskaan tavannut Ireneä. Tai Marissaa. http://www.feissarimokat.com/2011/05/salaliittorokote/ http://www.feissarimokat.com/2013/04/tama-teoria-on-tosi/
   Kettu: Tosissasiko meinaat että noista jompikumpi olisi “perusfiksu suomalainen”?
   Ei, ei varmaan meinannut sitä kyllä nyt tässä.

   Lainaa

  7. Tulos: -27 (111 ääntä)
   Kala: Tämä oli hauskaa luettavaa...
   Aika väkinäistä jaaritteluahan tuo oli.

   Lainaa

  8. Tulos: +95 (117 ääntä)
   Ihan jees kirjoitus. Kaiken ei tarvi mahtua 140 merkkiin.

   Lainaa

  9. Tulos: -102 (148 ääntä)
   Jaksoin lukea 2 riviä.

   Lainaa

  10. tämäonsalaliitto 25.11.2014 9:54
   Tulos: +65 (89 ääntä)
   Tämä on tökerö sala liiton peittely yritys !!!

   Lainaa

  11. Tulos: -55 (103 ääntä)
   Ja te uskotte kaiken mitä valtamedia teille sanoo :D Onhan ne sentään UUTISIA! xD

   Lainaa

  12. Tulos: +113 (117 ääntä)
   Suomalaisista salaliitoista tulee lähinnä mieleen Jäniksen vuosi -kirjassa ollutta tyyppiä, joka keräili kaikkia Kekkosta esittäviä kuvia ja pyrki todistamaan että alkuperäinen Kekkonen olisi kuollut ja tilalle laitettu melkein samannäköinen tyyppi. :D

   Lainaa

  13. Hörhöjä kaikkialla 25.11.2014 10:34
   Tulos: +47 (55 ääntä)
   Erkki Tuomioja vaan olisi mukana juonessa.

   Lainaa

  14. Tulos: +108 (112 ääntä)
   Kuuntelin tässä Children of Bodomia ja ihmeellisesti tekstissä mainittiin Bodom-järven murhat. Hämmennyin hetkeksi, kunnes tajusin koko tekstin olevan vain hallituksen salaliitto. Älkää uskoko Kimmoa! Kimmo on juonessa mukana!

   Lainaa

  15. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Nyt v*ttu Steffe.

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Muuten piti paikkansa, mutta nykyinen ympäristöministeri ei ole hirveän kiinnostunut ympäristöstä. Tai plussaa sekin jos sentään Itämeri kiinnostaa, kun suot eivät ainakaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (42 ääntä)
   Olisko tää kuitenkin 'osataan enkkuu'-Kimmo. 'Government' joka on salaliittojen takana ei koostu ministereistä vaan virkamiehistä. Niin USA: ssa kuin Suomessakin. Ja varsinkin EU:ssa joka on salaliittojen luvattu maa.

   Lainaa

  18. Tulos: -26 (30 ääntä)
   En jaksanu lukee kokonaan mut aika hauska juttu kyl ja täysin totta :D

   Lainaa

  19. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Tylsimys: Olisko tää kuitenkin ‘osataan enkkuu’-Kimmo. ‘Government’ joka on salaliittojen takana ei koostu ministereistä vaan virkamiehistä. Niin USA: ssa kuin Suomessakin. Ja varsinkin EU:ssa joka on salaliittojen luvattu maa.
   "Hallituksen salaliitto" on ainakin minulle (ja samanikäisille, noin 30-v, kavereilleni) se ainoa oikea, sillä se oli käännetty niin Salaisiin kansioihin. Nykyisin, kun ymmärrän ilmaisun virheellisyyden, se vain korostaa minusta näiden (suomenkielisten) salaliittoteoreetikoiden hörhöyttä. Eli kauan eläköön Hallituksen salaliitto! PS. Arvatkaa millainen pettymys oli, kun sitten yhdeksännellä luokalle meille yhteiskuntaopin tunnilla vihdoin kerrottiin, mikä on hallitus. Hallituksen salaliitosta meni kerralla kaikki mystiikka. :-(

   Lainaa

  20. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Stubb twiittaisi koko salajuonen ja laittaisi selfien missä näkyy hallitus taustalla

   Lainaa

  21. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Musta toi oli iha jees, ei nyt mikään supermegahassu jolle nauraisi vedet silmissä tunnin putkeen mutta viihdyttävä nyt kumminkin. Mutta tota juttuakin ehkä enemmän silmille hyppäsi noi kommentit missä sanotaan ettei jaksanu lukee ku 2 riviä tai että ei jaksa lukee kokonaan....okei, kaikki ei vaan ole niitä "lukuihmisiä" mutta havahduin ajattelemaan että eikö ihmiset enää oikeasti jaksa keskittyä mihinkään tai lukea mitään? Ja joskus joistaki kommenteista voisi melkeimpä luulla että jokainen Facebookissa kirjoittaa sillä silmällä että jos vaikka tänne mokiin päätyisi. Ei, en usko siihen salateoriaan vaan uskon että suhteellisen suuri osa kirjoittaa omalle fb-seinälleen ihan muuten vain, miettimättä koko feissarimokien olemassa oloa. :)

   Lainaa

  22. Puolikiero_savolainen 26.11.2014 7:31
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   sakke: Ja te uskotte kaiken mitä valtamedia teille sanoo Onhan ne sentään UUTISIA!
   Kyllä, sitähän se automaattisesti tarkoittaa kun ei ala sekoilemaan teikäläisten tavalla! Heh, "conspirancy for everyone" kaikki on mukana salaliitossa hihhuleiden mukaan ja kun heidän "todisteet" on ammuttu alas, alkaa lähes aina sekoilu. Tiesitkö että muuan Alex Jones Yhdysvalloista on tehnyt miljoonaomaisuuden 9/11-tarinoilla? Ajatelkaa ihmiset itse ja tutkikaa. Maailma on hieman monimutkaisempi paikka kuin mitä salaliitot tarjoavat..

   Lainaa

  23. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Mariel: Musta toi oli iha jees, ei nyt mikään supermegahassu jolle nauraisi vedet silmissä tunnin putkeen mutta viihdyttävä nyt kumminkin. Mutta tota juttuakin ehkä enemmän silmille hyppäsi noi kommentit missä sanotaan ettei jaksanu lukee ku 2 riviä tai että ei jaksa lukee kokonaan….okei, kaikki ei vaan ole niitä “lukuihmisiä” mutta havahduin ajattelemaan että eikö ihmiset enää oikeasti jaksa keskittyä mihinkään tai lukea mitään? Ja joskus joistaki kommenteista voisi melkeimpä luulla että jokainen Facebookissa kirjoittaa sillä silmällä että jos vaikka tänne mokiin päätyisi. Ei, en usko siihen salateoriaan vaan uskon että suhteellisen suuri osa kirjoittaa omalle fb-seinälleen ihan muuten vain, miettimättä koko feissarimokien olemassa oloa.
   Luen paljonkin, mutta tuo aihe vaan ei ollut kiinnostava. Sellaiset skippaan suosiolla.

   Lainaa

  24. yli opisto hörho 26.11.2014 15:27
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   sakke: Ja te uskotte kaiken mitä valtamedia teille sanoo Onhan ne sentään UUTISIA!
   Ja sinä uskot kaiken mitä internet sanoo. Onhan se sentään internet.

   Lainaa

  25. (L)opettaja 27.11.2014 11:53
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mariel: Musta toi oli iha jees, ei nyt mikään supermegahassu jolle nauraisi vedet silmissä tunnin putkeen mutta viihdyttävä nyt kumminkin. Mutta tota juttuakin ehkä enemmän silmille hyppäsi noi kommentit missä sanotaan ettei jaksanu lukee ku 2 riviä tai että ei jaksa lukee kokonaan….okei, kaikki ei vaan ole niitä “lukuihmisiä” mutta havahduin ajattelemaan että eikö ihmiset enää oikeasti jaksa keskittyä mihinkään tai lukea mitään?
   Jes, viihdyttävä kyllä. Ihan kelpo kamaa. Ja ei ne jaksa lukea, se on taivaan tosi.

   Lainaa

  26. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Miksi tää mun mielestä kuulostaa ihan mahdolliselta? :D Stubb sanoisi kaiken toki leveästi hymyillen. :D

   Lainaa

  27. Tulos: +7 (25 ääntä)
   One word NSA Jos joku olisi joku vuosi sitten väittänyt että U.S.A:sta vakoillaan laajasti sähköposti- ja puhelinliikennettä... USAssa valmistettuihin verkkolaitteisiin on ympätty tekniikkaa jolla pääsevät vakoilemaan ja jäljittämään... ym... tuota olisi pidetty vähintäänkin salaliittoteorioiden hurahtaneensa höyrypäänä. Tänään se on totta. Ajatelkaas sitä ennenkin nauratte kaikille salaliittoteorioille

   Lainaa

  28. Tulos: +7 (17 ääntä)
   sakke: Ja te uskotte kaiken mitä valtamedia teille sanoo Onhan ne sentään UUTISIA!
   Suomessa on maailman vapaimpia medioita, joten miksi ihmiset eivät uskoisi? Löysää foliohattua.

   Lainaa

  29. Tulos: +24 (26 ääntä)
   jEdward: One word NSA Jos joku olisi joku vuosi sitten väittänyt että U.S.A:sta vakoillaan laajasti sähköposti- ja puhelinliikennettä… USAssa valmistettuihin verkkolaitteisiin on ympätty tekniikkaa jolla pääsevät vakoilemaan ja jäljittämään… ym… tuota olisi pidetty vähintäänkin salaliittoteorioiden hurahtaneensa höyrypäänä. Tänään se on totta. Ajatelkaas sitä ennenkin nauratte kaikille salaliittoteorioille
   NSA vakoilusta onkin todisteita + he ovat itse myöntäneet sen. Salaliittoteorioissa nämä "todisteet" ovat yleensä eriskummallisia.

   Lainaa

  30. Tämä on salaliitto! 28.3.2015 14:27
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Tajusin Kimmon olevan osa suurta salaliittoa, jonka tarkoitus on harhauttaa suomalaiset. Näin suomalaiset eivät saa ikinä tietää, että hallitus on osa salaliittoa. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salaliitto, salaliittoteoria, hallitus, usa, Yhdysvallat, suomi, Haglund, Stubb, Päivi Räsänen, NASA

 • Uusimmat

 • Kategoriat