Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Matti marjapulassa

Nyt pitäisi saada 20 kiloa marjoja ja nopeasti! Mutta miksi?
Matti marjapulassa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 21 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -174 (340 ääntä)
   hitto ku mun ex-kämppis olis ollu yhtä reilu ku kerran jätti pakastimen auki koko päiväks :( hyvä Matti! [ ps. en kyl tajuu miks mä aina valvon nähdäkseni ton piskin ku en ees tykkää koirista. (no ok en sentää pelkästää sen takii, on täs yks esseen palautus aamuks kans..) ]

   Lainaa

  2. Tulos: +456 (472 ääntä)
   hyvä matti :)

   Lainaa

  3. Tulos: +816 (848 ääntä)
   Aivan upea työmoraali! Matti on sankari :) (Tai sitten asiakas on vihanhallintaongelmista kärsivä, mummon marjamaan satoa rakastava kaksimetrinen karhu joka omistaa panssarivaunun, mutta kivempi ajatella niinpäin että Matti olisi oma-aloitteisesti noin kunnollinen.)

   Lainaa

  4. Tulos: +235 (239 ääntä)
   Ihana Matti! <3

   Lainaa

  5. Tulos: +432 (440 ääntä)
   Matti on rehellinen työmies. Loistava hyvänmielen-tyyliin ajoitettu lopetus tän tiistain mokille. :)

   Lainaa

  6. Tulos: +429 (431 ääntä)
   Arvostan kyllä rehellisyyttä. Ilman kitinää tai paskapuheita alkaa etsimään korvauksia ja vähän korkojenkin kera. Tuollaisia yrittäjiä enemmän tähän maahan.

   Lainaa

  7. töttöröö 25.11.2014 1:32
   Tulos: +259 (261 ääntä)
   Loistava työmoraali! Kun jotain alotetaan, se hoidetaan loppuun asti kunnolla. Itekki teen aina niin, vielä kun sais joskus alotettua jotain.

   Lainaa

  8. Tulos: +255 (263 ääntä)
   Ny äkkiä se LVI -liike näkyviin ni ei tarttee enää muita ikinä käyttääkkään!

   Lainaa

  9. Tulos: +21 (105 ääntä)
   cos: hitto ku mun ex-kämppis olis ollu yhtä reilu ku kerran jätti pakastimen auki koko päiväks hyvä Matti! [ ps. en kyl tajuu miks mä aina valvon nähdäkseni ton piskin ku en ees tykkää koirista. (no ok en sentää pelkästää sen takii, on täs yks esseen palautus aamuks kans..) ]
   [Mikä sussa on vikana kun et koirista tykkää?]

   Lainaa

  10. Omakotitaloasuja 25.11.2014 8:36
   Tulos: +178 (178 ääntä)
   Hoh hoh, meillä tumpelo sähköasentaja jätti jääkaappi-pakastimen pistorasian sulakkkeen irti, ja kaikki kaapissa olleet elintarvikkeet menivät pilalle. Ja kun asiasta huomautin, vastauksena oli vain vittuilua. Ei siinä hyvityksiä tarjottu. Sellaista se on pikkupaikkakunnalla, jossa ei ole kilpailua. Asentajia saa suorastaan rukoilla, että tulisivat hommiin. Kalliisti pitää maksaa, eikä ole reklamaatio-oikeutta.

   Lainaa

  11. kiikiiconfused 25.11.2014 8:45
   Tulos: +36 (108 ääntä)
   Mervi: [Mikä sussa on vikana kun et koirista tykkää?]
   Ei kaikki tykkää koirista. Eikä tarviikaan. Ite tykkään kaikista eläimistä, kissat sydäntä lähimpänä. Joskus en itekää tykänny koirista ja on vieläki vähän sellane et kuola ällöttää ja märkä koira haisee järjettömän pahalta, mutta muuten ihan kivoja otuksia ovat

   Lainaa

  12. kiittämättömyys... 25.11.2014 9:05
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Omakotitaloasuja: Hoh hoh, meillä tumpelo sähköasentaja jätti jääkaappi-pakastimen pistorasian sulakkkeen irti, ja kaikki kaapissa olleet elintarvikkeet menivät pilalle. Ja kun asiasta huomautin, vastauksena oli vain vittuilua. Ei siinä hyvityksiä tarjottu. Sellaista se on pikkupaikkakunnalla, jossa ei ole kilpailua. Asentajia saa suorastaan rukoilla, että tulisivat hommiin. Kalliisti pitää maksaa, eikä ole reklamaatio-oikeutta.
   Aaargh tollasia! Meillä oli kerran pihaurakoitsija vanhempien kotona ja se jätti pihan täyteen kaikenmaailman mäkin pussukoita ym. roskaa. Ite olin käymässä raiveleihin, mutta vanhemmat himmaili. :/

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (121 ääntä)
   Putkifirman nimi on Putkiaalto :)
   Nebula: Ny äkkiä se LVI -liike näkyviin ni ei tarttee enää muita ikinä käyttääkkään!
   Putkiaalto

   Lainaa

  14. Tulos: +110 (110 ääntä)
   Ihanaa nähdä rehellisiä työmiehiä! Kaikki kunnioitus Matille. :)

   Lainaa

  15. Tulos: +108 (118 ääntä)
   Hyvä asenne Matilla, mutta eihän hän pelkkää hyvää hyvyyttään sitä tehnyt. Onhan siitä hänelle itelleenkin hyötyä, firman nimi ja maine kärsisi jos ei tekisi asialle mitään. Mutta on toki niitäkin, jotka ei välitä paskaakaan, joten hieno homma, että Matti välittää! Kaikkea hyvää hänelle ja firmalleen.

   Lainaa

  16. Yleinen Puuhamies 25.11.2014 12:29
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Matti 5/5

   Lainaa

  17. Tulos: +18 (46 ääntä)
   kiikiiconfused: Ei kaikki tykkää koirista. Eikä tarviikaan. Ite tykkään kaikista eläimistä, kissat sydäntä lähimpänä. Joskus en itekää tykänny koirista ja on vieläki vähän sellane et kuola ällöttää ja märkä koira haisee järjettömän pahalta, mutta muuten ihan kivoja otuksia ovat
   Samaa mieltä olen, että kaikesta ei tartte tykätä, mutta... Jos perustelut sille ettei tykkää koirista on, että kuola ällöttää ja märkä koira haisee niin mua kiinnostaisi tietää millasia koiria sä oot tavannut? Tai tarkoitan vaan, että suurin osa koirista ei jatkuvasti kuolaa niin että vanat roikkuu poskilla. :D Mutta en siis tässä nyt yritä ketään käännyttää tykkäämään koirista, mielipiteensä kullakin. Heräsi vain kysymys noiden perustelujen pohjalta.

   Lainaa

  18. pete p. geiland 25.11.2014 17:49
   Tulos: -55 (61 ääntä)
   Olipas huonoja mokia, mikään ei edes hymyilyttäni. Joku roti ja rima korkeemmalle kiitos!

   Lainaa

  19. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Matilla on yrityksen omistajana velvollisuus korvata marjat.

   Lainaa

  20. Tulos: -57 (61 ääntä)
   Miksi matti oli menny repimään pakastimen johdon seinästä ensinkään?

   Lainaa

  21. heimosenkeimo 22.5.2022 21:22
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kerrankin laiskuudesta olis hyötyä jos ei jaksa sulattaa pakastinta ikinä kun itse 10v jälkeen otin sen prosessin hoitoon niin sillä kesti 2päivää sulaa että ei siinä päivä tunnu missään jos ovi on auki.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: marjat, pakaste, pakastemarjat, pakastin, Valio