Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 53

Tämä naurattaa vain kakkapieruhuumorin ystäviä.
Kohtaamisia kaupoilla, osa 53

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +329 (413 ääntä)
   :DD toi vika.

   Lainaa

  2. Tulos: +589 (785 ääntä)
   Lastenosastolla on ihan hienojakin vaatteita, monet 170-senttiset menevät hyvin pienikokoisille. En tajua tuota mielensäpahoittamista, jos myyjä yrittää olla avuksi. Ei ne niin paljoa aikuisten vaatteista eroa...

   Lainaa

  3. Tulos: +534 (572 ääntä)
   No jos Miia on kyselly tyyliin kenkiä kokoa 32, niin mitä siihen nyt vastais... Olisko parempi, jos sanoisivat ettei semmoisia ole ollenkaan olemassa, kun ei saa toiselle osastolle ohjata.

   Lainaa

  4. Tulos: +521 (543 ääntä)
   Timpan hirmuinen kosto taitaa kyllä murentua siinä vaiheessa, kun isi huikkaa vaan pojalle, että ojentaa sitä paperia.

   Lainaa

  5. Tulos: -67 (151 ääntä)
   Jos joskus törmään Timoon kadulla niin tarjoan bisset.

   Lainaa

  6. Tulos: +243 (317 ääntä)
   hmmmmhmm: Valitettavasti leikkaukset eroavat paljonkin. Naisilla, myös lyhyillä, tapaa olla lantio ja rinnat. Ja tuskin korkokenkiäkään saa pienessä koossa tavan kaupasta... Onneksi pienille naisille on omia vaatemerkkejä ja liikkeitä sekä osaavia myyjiä. Itse en 155 cm pitkänä voi lastenvaatteita käyttää, vaikka olen normaalipainoinen. Farkutkin on aina tehty pitkäsäärisille.

   Lainaa

  7. Tulos: +192 (270 ääntä)
   Taidanpa ostaa hevoskuvioidun paidan lastenosastolta ja mennä se päällä töihin katsomaan kollegoiden ja asiakkaiden reaktioita. Lastenvaateosasto ei ole kaikille pienikokoisille ratkaisu, mahdollisuus toki, muttei ratkaisu ongelmaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +126 (148 ääntä)
   Ex-muija osti suosiolla lastenosastolta, pienikokoinen kun on. Saapahan ainakin halvemmalla kuteita.

   Lainaa

  9. Tulos: +219 (229 ääntä)
   dea ja Vippe: Itse ostan paljonkin lastenostastolta (23v/158cm/44kg). Ei siellä pelkkiä heppakuvioisia ja muita sellaisia ole, nykyajan 12-vuotiaathan eivät sellaisiin oikeastaan edes pukeudu. :P Tietysti housujen kohdalla voi olla hieman eri asia, mutta hameita ja paitoja tulee ostettua paljonkin lastenvaatteiden puolelta. Ja lyhyt on tietysti eri asia kuin pienikokoinen.

   Lainaa

  10. Tulos: +149 (247 ääntä)
   Timo taitaa olla melko urpo tapaus. Ite olisin ehkä vaan pyytänyt, että esim. se jutun iskä heittäis mulle vaikka oven alta vähän paperia ja jokainen pääsis jatkamaan päiväänsä haluamallaan tavalla. Mutta jos nyt sitten kuitenkin toteaa parhaaksi vaihtoehdoksi lähteä seikkailemaan perse paljaana, niin voiko tulla yllätyksenä, että joku toinen ei välttämättä osaa omalta hölmistykseltään valita oikeita sanoja ja olla mahdollisimman diplomaattinen vastatessaan pikkumiehelle, joka puolestaan tekee huomioita ilman sen kummempaa filtteriä? No näköjään voi, ja on ilmeisesti jopa suotavaa vetää siitä herne nenään ja kyräillä ja kostaa asia, joka on aivan itse aiheutettu ja erittäi todennäköisesti myös itse väärin tulkittu. Ja avautua vielä Facebookissa ja kertoa koko maailmalle omasta pikkusieluisuudestaan ja vahingonilostaan. Ja siitä, kuinka sai viimeisen sanan ja voitti kamppailun, joka käytiin oman pään sisällä. PS. Mä en uskaltaisi tarjota tälle herrasmiehelle bisseä. Ties miten se sen kostaisi, jos siinä ei olisi vaikka tarpeeksi hiilihappoja tai jos se olisi liian märkää.

   Lainaa

  11. S. aivartelija 20.11.2014 6:33
   Tulos: +35 (149 ääntä)
   Ongelma on siinä, että lastenosastolta ei löydy aikuisten vaatteita. En minä halua teinimuotiin pukeutua. Siellä ei ole jakkupukuja tai iltapukuja tai bleisereitä, ainakaan täällä pikkukaupungissa. Toinen ongelma on se, että vaatekokoja on isonnettu, koska halutaa uskotella naisille illuusiota, että 15 kilon lihomisesta huolimatta he mahtuvat yhtä kokoon 36. Samalla on unohdettu, että meitä pienikokoisia naisia on kuitenkin todella paljon. Itse olin ostamassa farkkuja, ja en voi käsittää, miten 27 tuuman farkut saattoivat olla niin järkyttävän isot, vaikka olen vähän saanut painoa lisääkin. Tuuma kun ei mielestäni voi olla mikään muu kuin tuuma. Tuo on jo huijausta. Jos vyötärön ympärykseksi ilmoitetaan 27 tuumaa, sen pitää olla juuri se, eikä 30 tuumaa todellisuudessa.

   Lainaa

  12. Tulos: +28 (50 ääntä)
   Onpas nyt hirveän loukkaavaa että ehdotettiin lastenosastoa :D Itse olen 164-senttinen ja omistan tissit ja perseen tietääkseni ja vaatteista tietenkin riippuen menee koot 158-170. Hoikemmanpuoleiselle lastenvaatteet istuu usein hyvin, eikä ne ulkonäön puolesta eroa mitenkään radikaalisti aikuisten vastaavista. Ps. Olen kuullut että monet isomahaiset vannovat äitiyshousujen nimeen ;)

   Lainaa

  13. Tulos: +94 (108 ääntä)
   Itellä tapana tarkistaa että on paperia ennenkuin alan mitään suunnitella. :D

   Lainaa

  14. perse-erkki 20.11.2014 7:41
   Tulos: -86 (106 ääntä)
   Mikähän on "supistajalihas?

   Lainaa

  15. Tulos: -36 (98 ääntä)
   On tuo minusta aika asiakasta nöyryyttävää sanoa oletetusti aikuiselle ihmiselle, että hänen tulisi etsiä vaatteita lastenosastolta.

   Lainaa

  16. ex-lastenvaateshoppailija 20.11.2014 8:41
   Tulos: +31 (77 ääntä)
   hmmmmhmm: Lastenosastolla on ihan hienojakin vaatteita, monet 170-senttiset menevät hyvin pienikokoisille. En tajua tuota mielensäpahoittamista, jos myyjä yrittää olla avuksi. Ei ne niin paljoa aikuisten vaatteista eroa…
   Sen lisäksi mitä S.aivartelija sanoo, niin niitä 170 senttisia lastenvaatteita ei ole suunniteltu naisvartalolle, eli jos pienikokoisuudesta huolimatta kropassa on yhtään muotoja, niin ne vaatteet eivät sovi, nimimerkillä kokemusta on. Ymmärrän siis varsin hyvin ärtymyksen, sillä lastenvaatteita tarjoava myyjä kertoo samalla olevansa sitä mieltä, että asiakkaalla on lapsen vartalo. "Toinen ongelma on se, että vaatekokoja on isonnettu, koska halutaa uskotella naisille illuusiota, että 15 kilon lihomisesta huolimatta he mahtuvat yhtä kokoon 36. Samalla on unohdettu, että meitä pienikokoisia naisia on kuitenkin todella paljon." Tämän olen itse huomannut 32/XS-kokoisissa paidoissa. Tuumakokoja sen sijaan ei kyllä oikeastaan voi muuttaa, eli mahdatko ostaa väärän kokoisia vaatteita? Itse ainakin löydän varsin helposti 24-25" housuja.

   Lainaa

  17. Tulos: -18 (86 ääntä)
   Turhake: Ex-muija osti suosiolla lastenosastolta, pienikokoinen kun on. Saapahan ainakin halvemmalla kuteita.
   Onnistuu varmaankin, jos ei ole mm. hartioita eikä rintoja. Jos lisäksi haluaa näyttää hienommissakin tilaisuuksissa ala-asteelta karanneelta, niin mikäs siin.

   Lainaa

  18. Hörhöjä kaikkialla 20.11.2014 9:35
   Tulos: +13 (57 ääntä)
   No johan on Miialla ongelmat.

   Lainaa

  19. hjhjkjhjklhjklhjkj vcz 20.11.2014 9:59
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   ohhoh

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (33 ääntä)
   Scallywags be enjoyin' this. :D

   Lainaa

  21. Mitäköhän nyt taas 20.11.2014 10:33
   Tulos: +1 (77 ääntä)
   Onko se niin häpeä mennä edes kokeilemaan. Myyjä tekee vain työtään eikä mahda sille mitään, että typeränä asiakas tulee viidettä kertaa kokeilemaan saisiko normaalikokoisia vaatteita ylleen. Vaikka ihan varmasti arvon asiakas tietää ettei ole kasvanut 10 vuoteen kuin leveyttä.. Nytkun nykynuorisoakin katsoo niin 11vuotiaallakin on jo muotoja. Tosin ihan muista syistä kuin luustosta johtuvia. Että eiköhän sieltä lastenkin puolelta löydy sopivia vaatteita joihin saa ylimääräisen läskin piilotettua. Itse olisin ihan kiltististi vienyt tuolle isälle sitä paperia. Miksi viedä pahaa eteenpäin. Onhan kaikki tuon vessapaperi loppuu mokan joskus tehnyt. Vähä huumoria! ;)

   Lainaa

  22. Tulos: +79 (83 ääntä)
   Kyllä minäkin 162 cm pitkänä ja kengänkooltani 36:sena lastenosastolla aina välillä shoppailen. Isojen lasten vaatteet ovat nykyään jo ihan siistejä ja neutraaleja, että ei se myyjä nyt hänelle mitään kirkuvan pinkkejä 5-vuotiaiden vaatteita ole tarjoamassa. Lasten kengät ovat myös huomattavasti halvempia, joten yleensä koitan etsiä kenkäni junnupuolelta.

   Lainaa

  23. Tulos: +67 (83 ääntä)
   Tosiaan aika tyhmää ettei voinut vain pyytää sitä paperia naapurikopista. Sitten vielä tuo "kosto". Kuten joku jo sanoi, vessaan mennyt isä todennäköisesti vain pyysi poikaansa antamaan paperia. Ei taida Timolla olla ihan kaikki Ismot kasinolla.

   Lainaa

  24. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Kyllä meikäläinen ostaa ihan mielellään "lastenkengät". Jalka on kokoa 35, nii saa niken, addun yms. lenkkarit -50%, koska juniorikoot

   Lainaa

  25. Satunnainen randomi 20.11.2014 15:37
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Katseltiin kerran reissussa pieniluiselle tuttavalle halpoja tennareita. Naisten ja isojen tyttöjen mallisto loppui 38 paikkeille ja päädyttiin lastenosastolle. Täysin samalla ulkopuolisella designillä oli 37 ja alaspäin kokoja mutta sisäpuolella väritys pinkki tai turkoosi. Kokoa 36 lähti sitten mukaan ja hyvät on kuulemma olleet.

   Lainaa

  26. Tulos: +36 (44 ääntä)
   hmmmmhmm: Lastenosastolla on ihan hienojakin vaatteita, monet 170-senttiset menevät hyvin pienikokoisille. En tajua tuota mielensäpahoittamista, jos myyjä yrittää olla avuksi. Ei ne niin paljoa aikuisten vaatteista eroa…
   Menkka-Haukan lastenvaatteita voi ostaa vaikka Vaasankadulle työvaatteiksi. Niitähän parjataan kaiken aikaa liian aikuismaisiksi ja pornahtaviksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (39 ääntä)
   S. aivartelija: Ongelma on siinä, että lastenosastolta ei löydy aikuisten vaatteita. En minä halua teinimuotiin pukeutua. Siellä ei ole jakkupukuja tai iltapukuja tai bleisereitä, ainakaan täällä pikkukaupungissa. Toinen ongelma on se, että vaatekokoja on isonnettu, koska halutaa uskotella naisille illuusiota, että 15 kilon lihomisesta huolimatta he mahtuvat yhtä kokoon 36. Samalla on unohdettu, että meitä pienikokoisia naisia on kuitenkin todella paljon. Itse olin ostamassa farkkuja, ja en voi käsittää, miten 27 tuuman farkut saattoivat olla niin järkyttävän isot, vaikka olen vähän saanut painoa lisääkin. Tuuma kun ei mielestäni voi olla mikään muu kuin tuuma. Tuo on jo huijausta. Jos vyötärön ympärykseksi ilmoitetaan 27 tuumaa, sen pitää olla juuri se, eikä 30 tuumaa todellisuudessa.
   Musta ainakin tuntuu, että vaatteet on pienentyny. En oo lihonu yhtään aikoihin ja eipä sovi XS enää nätisti vaan pitää ostaa S tai M. Ja siis ei se mua haittaa, kunhan olen miettinyt. Ei oo tissitkään kasvanu enää pariin vuoteen joten sekään ei ole ongelman ydin. Housuistakin joudun ottamaan yhen tuumakoon isommat sovitukseen kuin vaikka vuosi sitten. Ja ei, enpä usko että mun lantiokaan on tässä leventynyt, aina olen ollut yhtä muodoton.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Viimeinen oli niin sanotusti paska juttu.

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (54 ääntä)
   Eli Miia haluaa nyt vaan kertoa, että hän on hyvin hoikka ja pienikokoinen, voi hitsi sentään. Tosiaan voisi mennä edes kokeilemaan, jos sieltä lastenosastolta löytyiskin jotain. Turha pyytää myyjältä apua, jos ei apu kelpaa. Mitä myyjän sitten olis pitänyt sanoa? "Voi voi"?

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (16 ääntä)
   perse-erkki: Mikähän on “supistajalihas?
   Se mikä supistaa peräaukkoa, ettei sullakin tuu kakki lattialle silloin ku sattuu.

   Lainaa

  31. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii 21.11.2014 11:21
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   ex-lastenvaateshoppailija: Sen lisäksi mitä S.aivartelija sanoo, niin niitä 170 senttisia lastenvaatteita ei ole suunniteltu naisvartalolle, eli jos pienikokoisuudesta huolimatta kropassa on yhtään muotoja, niin ne vaatteet eivät sovi, nimimerkillä kokemusta on. Ymmärrän siis varsin hyvin ärtymyksen, sillä lastenvaatteita tarjoava myyjä kertoo samalla olevansa sitä mieltä, että asiakkaalla on lapsen vartalo. “Toinen ongelma on se, että vaatekokoja on isonnettu, koska halutaa uskotella naisille illuusiota, että 15 kilon lihomisesta huolimatta he mahtuvat yhtä kokoon 36. Samalla on unohdettu, että meitä pienikokoisia naisia on kuitenkin todella paljon.” Tämän olen itse huomannut 32/XS-kokoisissa paidoissa. Tuumakokoja sen sijaan ei kyllä oikeastaan voi muuttaa, eli mahdatko ostaa väärän kokoisia vaatteita? Itse ainakin löydän varsin helposti 24-25″ housuja.
   32 ja XS eivät kyllä vastaa toisiaan, eivätkä koskaan ole vastanneet. 32 vastaa kokoa XXS, kun taas XS-kirjainkokoa vastaa numerokoko 34. Jos siis olet käyttänyt 32-kokoa, niin ei ihmekään, jos XS-kokoiset tuntuvat sinulle isoilta. En muutenkaan usko tuohon, että vaatteita yleisesti ottaen suurennettaisiin, vaan vaatteissa on eri vaatemerkeillä eri malleja ja mitoituksia. Olen ollut saman kokoinen noin viimeiset kymmenen vuotta ja itse käytän vaihtelevasti vaatteita väliltä XS aina jopa silloin tällöin M-kokoon saakka, ilman, että oma kroppa muuttuu. Onpa monen monta kertaa jäänyt niitä kaikista pienintäkin kokoa olevia vaatteita ostamatta, kun ovat olleet liian isoja, mutta sille ei voi mitään, kyllä niitä muita kivoja vaatteita sitten löytyy sopivinakin. Eri ihmisille muutenkin sopivat vähän eri vaatteet, ei voi olettaa, että kuka tahansa voi käyttää mitä tahansa vaatetta.

   Lainaa

  32. Tulos: +12 (14 ääntä)
   dea: hmmmmhmm: Valitettavasti leikkaukset eroavat paljonkin. Naisilla, myös lyhyillä, tapaa olla lantio ja rinnat. Ja tuskin korkokenkiäkään saa pienessä koossa tavan kaupasta… Onneksi pienille naisille on omia vaatemerkkejä ja liikkeitä sekä osaavia myyjiä. Itse en 155 cm pitkänä voi lastenvaatteita käyttää, vaikka olen normaalipainoinen. Farkutkin on aina tehty pitkäsäärisille.
   Sama vika, 158. Sain käytettyä lastenvaatteita vielä 18-kesäseksi asti, mutta sitten ilmestyi lantio melkein kerta heitolla, eikä enää mennytkään farkut. Harmi, pituus olisi ollut aina oikea. Paidat vielä menee, mutta napapaita-mallina (mikä harmittaa, minulla oli pari todella kivaa lasten osastolta ostettua paitaa)

   Lainaa

  33. Lenkkikenkä 21.11.2014 20:11
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Juniorikengät tosiaan ovat huomattavasti halvempia kuin aikuisten vastaavat. Jos kuitenkin on muutoin aikuisen kokoinen, on esimerkiksi lenkkareissa erilaiset ominaisuudet lapsille ja aikuisille. Lasten kengissä ei välttämättä ole tarpeeksi riittävä "painonkantavuus" aikuiselle. Tukevien kenkien puolestapuhujana aka kenkänatsina suosittelen siis hankkimaan aikuisten kengät varsinkin urheiluun jos vain mahdollista :)

   Lainaa

  34. Tulos: -7 (9 ääntä)
   :) kakka vitsit toimii aina. hahahaha...

   Lainaa

  35. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Ikävä kyllä lasten osaston vaatteet ei nykyään eroa ns aikuisten vaatteista...
   hmmmmhmm: Lastenosastolla on ihan hienojakin vaatteita, monet 170-senttiset menevät hyvin pienikokoisille. En tajua tuota mielensäpahoittamista, jos myyjä yrittää olla avuksi. Ei ne niin paljoa aikuisten vaatteista eroa…

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: vessa, lasten vaatteet, koko, vessassa, vessapaperi, kauppa, kaupassa, pissa-kakka-hih!