Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 208

Elokuvan nimi johti opettajan harhaan – lapset katsoivat koulussa tämän elokuvan.
Sekalaisia, osa 208

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -112 (290 ääntä)
   Olipas paskat mokat tällä kertaa, ei mitään hauskaa...

   Lainaa

  2. Datsun 100A 20.11.2014 1:29
   Tulos: +607 (641 ääntä)
   Eräs hyvä ystäväni asuu 400 km päässä ja näen häntä naamatusten muutaman vuoden välein, joten väittäisin Skype-kahvien olevan ihan validi juttu :)

   Lainaa

  3. Tulos: +392 (414 ääntä)
   Jos ei jaksa lähtee kahville jonnekki ja maksaa siitä, niin mikä vika on skype-kahvittelussa..?

   Lainaa

  4. Tulos: +262 (292 ääntä)
   Eipä tuossa skype-kahvittelussa mitään outoa sinällään ole, itsekin saatan kaverille soittaa "röökiseuraksi" jos itsekseni olen kämpillä. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +126 (150 ääntä)
   Tekis mieli tykätä tota Simon vikaa kommenttia

   Lainaa

  6. Tulos: -37 (113 ääntä)
   Essin logiikan mukaan perjantai 13. on satua.

   Lainaa

  7. Tulos: +83 (113 ääntä)
   Turhake: Eipä tuossa skype-kahvittelussa mitään outoa sinällään ole, itsekin saatan kaverille soittaa “röökiseuraksi” jos itsekseni olen kämpillä.
   Näinpä, mullekin kaverit soittaa; "Moi, onks kiire? Aattelin jos kerkeisit röökille?", ja sitten jubaillaan se pari minuuttia. Skypekahvit ihan normi juttu. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +504 (536 ääntä)
   Anonyymille pettäjien käräyttäjälle total support.

   Lainaa

  9. Tulos: -378 (422 ääntä)
   Eipä siinä kyllä mitään erikoista ole, jos tinderissä joku on varattu... En kyllä lähtis puuttumaan toisten asioihin lähettämällä tyttöystäville viestiä, mahdollisuus siihen on kyllä monesti ollut.

   Lainaa

  10. Tulos: +403 (435 ääntä)
   Nonnu: Eipä siinä kyllä mitään erikoista ole, jos tinderissä joku on varattu… En kyllä lähtis puuttumaan toisten asioihin lähettämällä tyttöystäville viestiä, mahdollisuus siihen on kyllä monesti ollut.
   No vaikkei olisikaan "mitään erikoista" niin ei se tee siitä yhtään hyväksyttävämpää. Vaikka itse tykkäisitkin siitä että oma seurustelukumppanisi vaihtaa eritteitä sinun lisäksi jokaisen muunkin vastaantulijan kanssa, niin suurin osa ei vastaavaa toimintaa omalta puolisolta hyväksyisi.

   Lainaa

  11. Tulos: +134 (138 ääntä)
   Tinderissä kuulema aika paljon nuita "Vapaa" leimalla seilaavia varattuja. Näin olen kuullut.

   Lainaa

  12. Tulos: +21 (53 ääntä)
   Skypekahvit! :D Mul ei ole edes Skypeä, en pääse kahville. :( Eikä Facebookkia, minua ei edes voi kutsua skypekahville. :((

   Lainaa

  13. Hörhöjä kaikkialla 20.11.2014 9:38
   Tulos: -50 (104 ääntä)
   Mauno: Tinderissä kuulema aika paljon nuita “Vapaa” leimalla seilaavia varattuja. Näin olen kuullut.
   No eipä ole yllätys, pöntöt etsivät seuransa netin välityksellä.

   Lainaa

  14. töttöröö 20.11.2014 10:55
   Tulos: +10 (90 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: No eipä ole yllätys, pöntöt etsivät seuransa netin välityksellä.
   Moni löytää tulevan avioparinsa netistä. Pönttöä tai ei. Ja moni on kyllä tinderissä varattuna, mutta muuten viattomin ajatuksin. Usein myös toinen puolisko selailee tinderiä. Ei sitä kaikki vie sen pidemmälle :) mutta kyllä niille jotka vie, niin ehdoton dislike.

   Lainaa

  15. Tulos: +32 (86 ääntä)
   kynsilakka: Essin logiikan mukaan perjantai 13. on satua.
   ...Tä?

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (57 ääntä)
   Pöntöt eivät sitä etsi netin välityksellä. Miksi ei käyttäisi helppoa tapaa löytää seuraa?
   Hörhöjä kaikkialla: No eipä ole yllätys, pöntöt etsivät seuransa netin välityksellä.

   Lainaa

  17. yli opisto hörho 20.11.2014 11:37
   Tulos: +2 (66 ääntä)
   kynsilakka: Essin logiikan mukaan perjantai 13. on satua.
   Täh? Sun kommentti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..

   Lainaa

  18. Tulos: +91 (113 ääntä)
   skypekahvit on typerää vasta sitten, jos henkilöt asuu lähellä toisiaan ja ovat vaan niin laiskoja näkemään face-to-face

   Lainaa

  19. Tulos: +74 (106 ääntä)
   töttöröö: Moni löytää tulevan avioparinsa netistä. Pönttöä tai ei. Ja moni on kyllä tinderissä varattuna, mutta muuten viattomin ajatuksin. Usein myös toinen puolisko selailee tinderiä. Ei sitä kaikki vie sen pidemmälle mutta kyllä niille jotka vie, niin ehdoton dislike.
   Tää on tää legenda et "etin Tinderistä vaan kavereita". Uskokaa pois, niitä viattomia kaverisuhteita saa muodostettua vähän paremmissakin paikoissa. Musta on aina hämärää jos varatut selaa Tinderiä, oli "viattomat ajatukset" tai ei. Ja mitä tulee Annan mokaan, nauroin ääneen. Sitä en tosin tajua eikö tullu ajatelleeksi lukasta dvd-kotelon takakantta tai muuten kuvausta leffasta...

   Lainaa

  20. Tulos: +11 (63 ääntä)
   imdb.com: "Magic Mike (2012) A male stripper teaches a younger performer how to party, pick up women, and make easy money." Jep jep. Nyt äkkiä kieltämään elokuvat!! Missä on Päivi Räsänen!?!?

   Lainaa

  21. Tulos: -110 (130 ääntä)
   töttöröö: Moni löytää tulevan avioparinsa netistä. Pönttöä tai ei. Ja moni on kyllä tinderissä varattuna, mutta muuten viattomin ajatuksin. Usein myös toinen puolisko selailee tinderiä. Ei sitä kaikki vie sen pidemmälle mutta kyllä niille jotka vie, niin ehdoton dislike.
   Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä. :/

   Lainaa

  22. Tulos: +51 (63 ääntä)
   Hahah itse olen tuo kyseinen Jenny ja asun Ruotsissa

   Lainaa

  23. Tulos: +75 (85 ääntä)
   Tää nyt pätkäs lopun kommentista, niin siis ei olla liian laiskoja näkee face-to-face, on vaa vähän liikaa kilsoja välissä :D

   Lainaa

  24. Tulos: +28 (50 ääntä)
   yli opisto hörho: Täh? Sun kommentti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..
   Jos kuukaudet ja viikonpäivät menisivät päittäin niin silloin 13. päivä ei voisi joskus olla perjantai mutta yleensä ei; perjantai 13. päivä olisi joko jok'ikinen kuukausi tai sitten ei koskaan. Ei kauhean monimutkainen päättelyketju. Mitä Tinderissä solmittujen avioliittojen kestävyyteen tulee niin kuvittelisin käyttäjäkunnan olevan paikkakunnalle juuri muuttaneita opiskelijoita ja muita nuoria ihmisiä; heille varmaan juhannushäiden, 2.5 lapsen, rivarinpätkän ja kultaisen noutajan haku ei ole ihan se ensimmäinen syy haluta tavata ihmisiä.

   Lainaa

  25. Tulos: +116 (126 ääntä)
   itse olen seurustellut kohta vuoden tinderistä "löydetyn" tytön kanssa. hän oli ainut kenelle kirjoitin ja olin ainut kenelle hän vastasi. Olemme kohta asunut kolme kuukautta yhdessä. Joskus käy vaan tuuri. vaiko kohtaloa? nää. Pirun hyvä tuuri!!

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (54 ääntä)
   jenni: Olipas paskat mokat tällä kertaa, ei mitään hauskaa…
   Ehkä se johtuu kommentoijan huumorintajuttomuudesta. Essin tuntemukset olivat tuttuja; kun on 2-kuisen vauvan äiti, aivotoimintaa ei käytännössä ole vaan sen korvaa jonkinlainen automaattiohjaus. Se menee kyllä ohi, kun joskus sitten 18-20 vuoden päästä saa taas nukkua yönsä kunnolla. Nimimerkki "Esikoinen muuttaa pois vajaan vuoden päästä"

   Lainaa

  27. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Sannni: Jos kuukaudet ja viikonpäivät menisivät päittäin niin silloin 13. päivä ei voisi joskus olla perjantai mutta yleensä ei; perjantai 13. päivä olisi joko jok’ikinen kuukausi tai sitten ei koskaan. Ei kauhean monimutkainen päättelyketju. Mitä Tinderissä solmittujen avioliittojen kestävyyteen tulee niin kuvittelisin käyttäjäkunnan olevan paikkakunnalle juuri muuttaneita opiskelijoita ja muita nuoria ihmisiä; heille varmaan juhannushäiden, 2.5 lapsen, rivarinpätkän ja kultaisen noutajan haku ei ole ihan se ensimmäinen syy haluta tavata ihmisiä.
   Niitä lapsia on keskimäärin vähemmän kuin 1,8. Luku on laskussa laman takia.

   Lainaa

  28. Mr. Perfect 20.11.2014 17:07
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Elmorf: Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä.
   Mistä sä löysit kumppanin?

   Lainaa

  29. Tulos: -4 (18 ääntä)
   Missä pullossa Essi on elänyt.

   Lainaa

  30. Tulos: -2 (22 ääntä)
   Mä en edes tiedä mikä tuo tinderi on? huoh...liian vanha jo kaikkeen..Kyllä mä skypen tiedän!

   Lainaa

  31. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Naurahin kyllä sokerille dropboksissa.

   Lainaa

  32. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Vilkku: imdb.com: “Magic Mike (2012) A male stripper teaches a younger performer how to party, pick up women, and make easy money.” Jep jep. Nyt äkkiä kieltämään elokuvat!! Missä on Päivi Räsänen!?!?
   Entä jos Annan oppilaat ovat vaikka ala-astelaisia?

   Lainaa

  33. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Sofia: Entä jos Annan oppilaat ovat vaikka ala-astelaisia?
   Enkä siis sano että Magic Miken näkemisestä olis jotain haittaa. Ois se varmasti lapsista hauska. Mutta ei tällanen leffa oppitunnille sovi.

   Lainaa

  34. Tulos: -4 (18 ääntä)
   yli opisto hörho: Täh? Sun kommentti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..
   No aatteleppa hetki järjellä.. :D

   Lainaa

  35. Kahden lapsen äiti 21.11.2014 7:22
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   yli opisto hörho: ti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..
   Ei tuo Essin postaus nyt niin outo ole. Tuollainen ajattelu on yllättävän yleistä pienten lasten äitien keskuudessa (pää sekasin univajeesta). Koko raskaus ollaan laskettu raskausviikkoja ja uusi viikko alkaa aina tiettynä viikonpäivänä. Kun lapsi syntyy, hänen ikänsä lasketaan ensin viikoissa, ja hän täyttää viikkoja tiettynä viikonpäivänä. Esim. omat lapseni ovat syntyneet sunnuntaina, ja täyttivät esim. neljä viikkoa sunnuntaina (kuopukseni täyttää ensi sunnuntaina kuusi viikkoa, joten tää on aika ajankohtainen aihe). Sit kun lapsi täyttää yhden kuukauden, se osuukin "väärälle" viikonpäivälle. Tässä ihan muutama päivä sitten oikaisin juuri vauvan saanutta tuttavaani, kun vauva oli kuukauden vanha, ja tämä tuttava kirjoitti Facebookiin, että vauva on nyt 1 kk ja kolme päivää. Hän ei ollut nimittäin hoksannut, että vauva ei täytäkään kuukautta samana päivänä, kun hän täyttää neljä viikkoa.

   Lainaa

  36. Tulos: +42 (44 ääntä)
   Kuka vuokraa elokuvan pelkästään nimen perusteella näkemättä esim. kansikuvaa?

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Mr. Perfect: Mistä sä löysit kumppanin?
   Kotibileistä ja siitä se ajatus sitten lähti...

   Lainaa

  38. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Luin jokin aika sitten artikkelin, jonka mukaan tuoreen äidin ajatteluun vaikuttaa univajeen lisäksi myös hormonitoiminta. Lapsen saatuaan nainen taantuu, eli älykkyys joiltain osin laskee. Siinä selitettiin, että tämä auttaa äitiä ymmärtämään vauvan tarpeita ja muutenkin olemaan vauvan kanssa. Yhdessäolohan on todella tiivistä ensimmäiset viikot. Tämä toki on vain yksi teoria, mutta sinänsä ihan looginen sellainen. Univelka toki selittää myös hyvin älykkyyden tippumista. Kun viikkotolkulla hankkii univelkaa 2 h/vrk, niin kenellä tahansa alkaa ajatustoiminta pätkimään.

   Lainaa

  39. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Elmorf: Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä.
   Mistähän sitä seuraa pitäisi etsiä, jos vieraille ihmisille jutteleminen on hankalaa? Esimerkiksi kauppareissulla iso osa ympärillä olevista ihmisistä on jo varattuja. Onko vähän noloa saman kauppareissun aikana käydä ehdottelemassa useammalle naiselle vain kuullakseen, että heillä kaikilla on jo poikaystävä? Harrastuksen parista tietysti voi löytää kumppanin, mutta mitenkään helppoa ja nopeaa se ei ole. Jotkut ovat löytäneet kumppanin töistä, mutta toisaalta taas puhutaan, että "kuormasta ei saa syödä". Minusta Tinderin idea on todella hyvä, ja käyttäisin sitä varmasti itsekin, jos olisi tarvetta. (Olen jo naimisissa, joten en ole kokenut tarpeelliseksi liittyä siihen.)

   Lainaa

  40. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Elmorf: Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä.
   Miten se löytöpaikka muka siihen kestoon vaikuttaa? Löysin nykyiseni netistä ja suhde on ollut monta kertaa parempi kuin ne edelliset, missä mä olen löytänyt sen kumppanin vaikka baarista. Ja mieluummin minä tosiaan netissä sitä etsisin, kun jossain bileissä kännisten seassa.

   Lainaa

  41. Tindertyttö 21.11.2014 18:17
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Elmorf: Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä.
   Koska todennäköisyydet aviopuolison löytämiseen esim. baarissa onkin tosi korkeat, ja avioero on paljon epätodennäköisempi sitten kun on vaan jotenkin jännästi päädytty toisen sänkyyn ja ajauduttu yhteen. Tätä on tutkittukin, ja nettiparien avioliitot kestävät yleisesti muiden liittoja paremmin. Ehkä siksi, että monilla tavoite on tällöin oikeasti tutustua toiseen ennen kuin aletaan seurustella. Itse olin onnekas ja löysin ihan huikean tindermiehen itselleni.

   Lainaa

  42. niinpäniin 21.11.2014 18:56
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Elmorf: Juu, mutta monenko tinderistä löydetyn parin avioliitto tulee kestämään? Eikö ihmiset enää osaa etsiä seuraa muualta kuin netistä.
   Itseasiassa viimeisin ex poikaystäväni oli netti tuttava runosivustolta, seurustelimme viisi vuotta joista kolme asuttiin yhdessä ja suhde ei todella kaatunut sen takia miten tutustuttiin. Nykynen mies on tinderistä, mutta kumpikaan ei ollut sielä seuran haku tarkoituksessa, minä koska ystäväni oli sielä ja halusin tietää mistä on kyse ja sitten eräänä iltana tylsyydessä päädyin arvostelemaan ihmisiä, ja mies koska halusi vittuilla ihmisille. Hän oli myös ainut kenen viestiin edes vastasin. Netti ei ole syy siihen miksi suhteet ei kestäisi, samalla tavalla ihmisiä sielä on. Ja samalla tavalla ensin tutustutaan oikeassa maailmassa ja katsotaan toimiiko ja kiinnostaako. Itse löysin täysin itseni kaltaisen ihmisen.

   Lainaa

  43. Tulos: +15 (15 ääntä)
   haluaisin painaa tykkää tokasta julkaisusta. Ja oikeastaan hyvä että selvitti sen silloisessa vaiheessa kun he olivat vasta menossa tapaamaan eikä siinä vaiheessa kun ollaan tultu sängystä.

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Sofia: Entä jos Annan oppilaat ovat vaikka ala-astelaisia?
   Jos ovat yli 12 v, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Sehän tuon leffan ikäraja on, eikö?

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Kuvittelisin, että Tinderissäkin on jonkin verran polyamoreja, kuten muillakin seuranhakupalstoilla. Siinä saattaa se tyttöystävä naureskella, jos tollasista ilmoittelee, että tottakai se mies on vapaa, koska on vapaassa suhteessa. Saattaa tyttöystäväkin olla siellä Tinderissä. Mutta joo, itsekin törmännyt noihin oikeisiin pettäjiin, mutta en lähtis puuttumaan toisten parisuhteisiin muuta kuin ignooraamalla herran. Dropbox-sokerin kohdalla naurahdin.

   Lainaa

  46. Suomalainen 26.11.2014 14:34
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Voi Essi XD

   Lainaa

  47. (L)opettaja 27.11.2014 11:58
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   yli opisto hörho: Täh? Sun kommentti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..
   Essiajanlaskussa 13. päivä on aina lauantai.

   Lainaa

  48. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Arttu: Luin jokin aika sitten artikkelin, jonka mukaan tuoreen äidin ajatteluun vaikuttaa univajeen lisäksi myös hormonitoiminta. Lapsen saatuaan nainen taantuu, eli älykkyys joiltain osin laskee. Siinä selitettiin, että tämä auttaa äitiä ymmärtämään vauvan tarpeita ja muutenkin olemaan vauvan kanssa. Yhdessäolohan on todella tiivistä ensimmäiset viikot. Tämä toki on vain yksi teoria, mutta sinänsä ihan looginen sellainen. Univelka toki selittää myös hyvin älykkyyden tippumista. Kun viikkotolkulla hankkii univelkaa 2 h/vrk, niin kenellä tahansa alkaa ajatustoiminta pätkimään.
   Alan ymmärtää paremmin Äitylit -ryhmän tasoa...

   Lainaa

  49. twisted time 4.5.2015 11:58
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   yli opisto hörho: Täh? Sun kommentti on ihan yhtä outo kuin Essin postaus..
   Essin logiikan mukaan jokainen 15. päivä on maanantai. Tällä logiikalla perjantai ei voi olla 13. päivä vaan se on satua. Osaan toisaalta kertoa 86% varmaksi, ettet ymmärtänyt selitykseni logiikkaa.

   Lainaa

  50. Tulos: -24 (24 ääntä)
   Jo se on todella vajaata että opettaja ei tee työtään vaan näyttää satunnaisia elokuvia koulutunneilla. Niille maksetaan työstä palkkaa, ihme ettei viitsi töitä tehdä... Suomen virkasuhdejärjestelmä on mätä.

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Sokeria Dropboxiin <3 Nauroin.

   Lainaa

  52. Tulos: -11 (11 ääntä)
   Mikä pakko niitä Skype-kahveja on edes kutsua kahveiksi? Eihän siinä mitään kahvia fyysisesti juoda Skypen yli. Miksei voi olla vain Skype-tuokio tai skypettely? Itsekin aloin kerran miettimään että on se ihmeellistä, kun riippumatta siitä milloin lapsi on syntynyt, hän ehtii kokea vuoden kaikki juhlapäivät ennen 1-vuotissynttäreitään. Ja vähän ajan päästä tajusin että niin tietysti, totta kai se menee niin.

   Lainaa

  53. Queen of Souls 5.8.2017 0:30
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Temppu: Kuka vuokraa elokuvan 0pelkästään nimen perusteella näkemättä esim. kansikuvaa?
   No esimerkiksi vaikka eräs (nyt jo entinen) ystäväni. Vuokrasi aikoinaan American Pien tällä metodilla. Reaktio oli sitten sen mukainen, kun leffa alkoi pyöriä ruudussa

   Lainaa

  54. Vahaamaton pomelo 16.6.2020 14:18
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Sofia: Enkä siis sano että Magic Miken näkemisestä olis jotain haittaa. Ois se varmasti lapsista hauska. Mutta ei tällanen leffa oppitunnille sovi.
   Meillä kerran englannin tunnilla opettaja ehdotti että katsotaan elokuva. Pari naispuolista oppilasta tuumasi että heillä on mukana yksi elokuva, käykö se? Opettaja totesi että senkun ja katsottiiin sitten Hostel. Opettaja totesi vain tunnin loputtua että kuvitteli heillä vähän parempi maku :D

   Lainaa

  55. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Nyt, reilu 6v myöhemmin koronan aikana, Skype-kahvit vaikuttaa täysin normaalilta asialta.

   Lainaa

  56. Spekuloiva mustikka 20.5.2021 3:24
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Vaakku: Nyt, reilu 6v myöhemmin koronan aikana, Skype-kahvit vaikuttaa täysin normaalilta asialta.
   Jenny ja Jelena aikaansa edellä. Heille naurettiin, mutta kyllä kaikki Simot oppivat lopulta.

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toisenlaista oli elämä seitsämän vuotta sitten. Terveisiä vaan täältä vuodesta 2021 kun körönä on tehny etäkahvittelusta täysin normaalia.

   Lainaa

  58. Honottava huuhkaja 5.4.2022 1:24
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Nauran täällä 8 vuotta myöhemmin, että skypekahvittelu oli aikaansa edellä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sekalaisia, vauva, ikä, Magic Mike, opettaja, elokuva, leffa, Skype, kahvit, Tinder, äiti, lapsi, isä