Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Halpa elämä keskustasta

Ilmainen asunto Helsingin keskustasta pitäisi nyt saada.
Halpa elämä keskustasta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +179 (255 ääntä)
   Kimppakämppä kaverin kanssa kannattaa! Saattaapi saada pari etuutta mukana -samat autokyydit kouluun :)

   Lainaa

  2. Tulos: +276 (306 ääntä)
   what

   Lainaa

  3. Tulos: +752 (824 ääntä)
   Marille voisi sopia sellainen irstas vanha vuokranatajamies, joka kävisi aina sillontällön "perimässä vuokraa".. Tulisi ainakin halvaksi..

   Lainaa

  4. Tulos: +820 (846 ääntä)
   Nyt on pakko kommentoida se, mitä varmaan kaikki tulevat kommentoimaan. MONTAKO ihmistä siellä New Yorkin asumuksessa siis oli? Olikohan kyseessä 400 hengen yksiö?

   Lainaa

  5. Tulos: +123 (127 ääntä)
   Aina sitä voi yrittää.

   Lainaa

  6. Tulos: +266 (274 ääntä)
   Mari ja Marin haavemaailmat.

   Lainaa

  7. Locationpitkänsillanalla1961 4.11.2014 1:37
   Tulos: -191 (265 ääntä)
   pahin moka oli tässä toi "kallion alueelta" luoja tätä gentrifikaatiota. Missä vaiheessa tästä alueesta tuli tälläinen keskiluokkaisten trendi alue.

   Lainaa

  8. Tulos: +380 (392 ääntä)
   Vooi... Mun yks tuttu etti tässä joku vuosi sitten "alueelta punavuori, hietaniemi, eira tai kaartinkaupunki, myös kamppi käy" kahden makkarin kämpää noin 700e kuussa.... Hälle tuli myös stadin hintataso aikamoisena järkytyksenä :D

   Lainaa

  9. Tulos: +299 (307 ääntä)
   Kala: Nyt on pakko kommentoida se, mitä varmaan kaikki tulevat kommentoimaan. MONTAKO ihmistä siellä New Yorkin asumuksessa siis oli? Olikohan kyseessä 400 hengen yksiö?
   New York on aika iso alue. Ei se todennäköisesti ollut mitään Manhattanin West Sidea, vaan luultavammin joku Harlemin crack-luola..

   Lainaa

  10. Tulos: +181 (183 ääntä)
   Ja niin, sanoihan tuo myös että "aikanaan", milloin lie 70-luvulla ollut tuohon hintaan..

   Lainaa

  11. Tulos: +177 (187 ääntä)
   Mari vaikuttaa vähän yksinkertaiselta.

   Lainaa

  12. Tulos: +283 (289 ääntä)
   "Vaihdetaan et mä tuun asuun sun halpaan keskustakämppään, ja sä saat vaihdos jonkun luukun laitakaupungilta kaukana kaikesta, reilu ja tasavertanen diili eikös?"

   Lainaa

  13. Tulos: +122 (132 ääntä)
   En edes uskalla ajatella mitä kämpät maksavat stadin keskustan lähellä kun ovat jo Keski-Suomessakin kalliita.

   Lainaa

  14. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Mari ei vaan tajuu.

   Lainaa

  15. Tulos: +127 (133 ääntä)
   Jos haluaa edullista vuokraa, kannattaa vuokrata 3-4 hengen voimalla joku 4h+k lähiöstä, josta pääsee alle 20 minuutin keskustaan. Vuokraa jää joku 300-400 per naama henkilömäärästä ja asunnosta riippuen.

   Lainaa

  16. Tulos: -44 (76 ääntä)
   eira: Vooi… Mun yks tuttu etti tässä joku vuosi sitten “alueelta punavuori, hietaniemi, eira tai kaartinkaupunki, myös kamppi käy” kahden makkarin kämpää noin 700e kuussa…. Hälle tulimyös stadin hintataso aikamoisena järkytyksenä
   Kato se on ihan vaan alue se Kallio. Jotkut haluaa asua siellä, jostain syystä, jotkut ei. Miten hankalan haluat yrittää asiasta tehdä?

   Lainaa

  17. Tulos: +90 (106 ääntä)
   Banaani: Kato se on ihan vaan alue se Kallio. Jotkut haluaa asua siellä, jostain syystä, jotkut ei. Miten hankalan haluat yrittää asiasta tehdä?
   Lainasin väärää kommenttia :) mä tarkotin sitä yhtä toista. Tiedättehän.

   Lainaa

  18. Tulos: +141 (143 ääntä)
   New Yorkissa 20 dollaril kämppä vai? Milläköhän vuosikymmenellä, ja monenko ihmisen kimppakämppä? Ja mistä toi on saanut päähänsä, että Helsingin keskustasta voisi saada kohtuuhintaisen kämpän? ainii olihan nykissäkin..

   Lainaa

  19. Tulos: -37 (143 ääntä)
   Helsingin keskusta on kyllä asuinalueena sen verran vastenmielisen oloinen, että tuskinpa siellä kukaan viitsisikään kovaa vuokraa maksaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (84 ääntä)
   Turhake: En edes uskalla ajatella mitä kämpät maksavat stadin keskustan lähellä kun ovat jo Keski-Suomessakin kalliita.
   Kaksio noin 20 minuutin päässä keskustasta maksaa tällä erää sellaisen sopivan napsakan 1000 euroa kuussa, siihen päälle kaikki muut asumisen kulut. Vannon, että jos niitä työpaikkoja olisi tarjolla missään muualla, niin ei olisi vaikeaa karata Stadista.

   Lainaa

  21. Tulos: +97 (123 ääntä)
   Näyttää siltä että olen ollut väärässä. Typeriä taitaa olla ne Helsinkiin muuttavat.. Mari ajattelee elämän Helsingissä olevan kun jostain Amerikkalaisesta elokuvasta. :D "Stokka ja espa hei! Uus elämä, aamupala ekbergissä joka aamu" Mites kalliita ne asunnot muuten on Helsingissä? Kuopiosta saa yksiön 400-500 euroo/kk..

   Lainaa

  22. Hörhöjä kaikkialla 4.11.2014 9:19
   Tulos: +23 (45 ääntä)
   No eipä sitä halpaa vuokra-asuntoa löydy muualtakaan pk-seudulta ellei sitten ns. slummialueet kiinnosta. Itä-helsingistä, Vantaan Varistosta ja Espoon keskuksesta voisi irrota halvemmalla.

   Lainaa

  23. Tulos: +95 (99 ääntä)
   Kahdella kybällä voi koisia Töölönlahden rannassa. Ainakin siihen asti, että kytät tulee ystävällisesti siirtämään valtion vilteille. Tervetuloa Stadiin <3

   Lainaa

  24. Tulos: +43 (55 ääntä)
   hekomopo: Näyttää siltä että olen ollut väärässä. Typeriä taitaa olla ne Helsinkiin muuttavat.. Mari ajattelee elämän Helsingissä olevan kun jostain Amerikkalaisesta elokuvasta. “Stokka ja espa hei! Uus elämä, aamupala ekbergissä joka aamu” Mites kalliita ne asunnot muuten on Helsingissä? Kuopiosta saa yksiön 400-500 euroo/kk..
   Kyllä tuon keskustassa saa tuplata vähintään, eikä ehkä riitäkään.

   Lainaa

  25. Tulos: +86 (88 ääntä)
   Helsingin keskusta ja sana halpa, eivät kohtaa kovin usein. Miten ois Mari vaikka tuo sillan alle majoitus. Hyvät naapurit. Kivat piirit. Pääset lähelle keskustaa. On halpa.

   Lainaa

  26. Tulos: -12 (72 ääntä)
   Mitä kukaan edes tekee keskustassa? Mä en muuttaisi.

   Lainaa

  27. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Hihii: Marille voisi sopia sellainen irstas vanhavuokranatajamies, joka kävisi aina sillontällön “perimässä vuokraa”..Tulisi ainakin halvaksi..
   Mitä kukin halpana pitää.

   Lainaa

  28. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: No eipä sitä halpaa vuokra-asuntoa löydy muualtakaan pk-seudulta ellei sitten ns. slummialueet kiinnosta. Itä-helsingistä, Vantaan Varistosta ja Espoon keskuksesta voisi irrota halvemmalla.
   Missä vaiheessa Varisto on muuttunut slummiksi? Siistiä omakotialuetta se on tähän asti ollut. Joku Rajatorppa on enempi slummia täällä lännessä. :D (Idän lähiöistä en puhu mitään, kun en ole siellä asunut, mutta imagohan niillä on hivenen kyseenalainen.)

   Lainaa

  29. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Tuli jotenkin sama tuntu Marin jutuista kuin fok_it-sarjakuvassa...

   Lainaa

  30. Tulos: -18 (44 ääntä)
   Vittu mitä slangia taas:D kirjoittaisivat niinkuin oikeat ihmiset ja kunnolla

   Lainaa

  31. Ääniyliherkkyys 4.11.2014 12:22
   Tulos: -5 (25 ääntä)
   diididii: Kimppakämppä kaverin kanssa kannattaa! Saattaapi saada pari etuutta mukana -samat autokyydit kouluun
   Shoon: Kaksio noin 20 minuutin päässä keskustasta maksaa tällä erää sellaisen sopivan napsakan 1000 euroa kuussa, siihen päälle kaikki muut asumisen kulut. Vannon, että jos niitä työpaikkoja olisi tarjolla missään muualla, niin ei olisi vaikeaa karata Stadista.
   Montas neliöö sulla on siinä kaksiossa? Samalta etäisyydeltä saa neliöitäkin tonnilla, jopa 700€ olen nähnyt. Meillä kolmio 800€, metroradan varrella ja kotiovelta 20min keskustaan. Tietysti yksityisellä kalliimpaa mutta ei tarvi olla edes kaupungin kämppä että saa halvemmalla kuin tuo sun... Kantakaupungin kupeessakin on itseasiassa osassa paikkoja tätä samaa hintaluokkaa nähty, noilla alueilla mistä tuo yllä oleva haki onkin varmasti kalliimpaa.

   Lainaa

  32. Tulos: 0 (36 ääntä)
   Ääniyliherkkyys: Montas neliöö sulla on siinä kaksiossa? Samalta etäisyydeltä saa neliöitäkin tonnilla, jopa 700€ olen nähnyt. Meillä kolmio 800€, metroradan varrella ja kotiovelta 20min keskustaan. Tietysti yksityisellä kalliimpaa mutta ei tarvi olla edes kaupungin kämppä että saa halvemmalla kuin tuo sun… Kantakaupungin kupeessakin on itseasiassa osassa paikkoja tätä samaa hintaluokkaa nähty, noilla alueilla mistä tuo yllä oleva haki onkin varmasti kalliimpaa.
   "Kotiovelt 20 min keskustaan" HAHAH Ite asun Kuopion keskustasta 25 km pääs ja 20 min ajomatka! :D:D Toki aamulla ennen seittämää ja kahdeksaa, kaupungin kaduilla saa poltettua rutkasti aikaa, samoin 15-16 aikaan iltapäivällä. ;)

   Lainaa

  33. Tulos: +60 (64 ääntä)
   Pertti: “Kotiovelt 20 min keskustaan” HAHAH Ite asun Kuopion keskustasta 25 km pääs ja 20 min ajomatka! :D:D
   Kuopio ja Helsinki eivät ehkä ole ihan verrannollisia tuossakaan. Ja pääkaupunkiseutuhan on kallis vaikka asuisi kaupungillakin. Itse karkasin landelle, vuokra tippu reilusti ja kämpässä on enemmän kokoa (ja parempi pohja).

   Lainaa

  34. Tulos: -22 (36 ääntä)
   diididii: Kimppakämppä kaverin kanssa kannattaa! Saattaapi saada pari etuutta mukana -samat autokyydit kouluun
   Haha. Kaveris on helposti kusetettavaa tyyppiä. Itse tein tälläin että bensat puoliksi jos ei niin sai sitten saatana kävellä kylmässä talvisäässä 5 km.

   Lainaa

  35. Tulos: +38 (38 ääntä)
   "Pasila - Vallila - MIKONKATU - Ruoholahti"??? Joo, tässä olisi teille hyvä kimppakämppä niillä nurkilla, kun pistätte sen 20 €/kk perään pari nollaa: http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/7389827

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (26 ääntä)
   Shoon: Kaksio noin 20 minuutin päässä keskustasta maksaa tällä erää sellaisen sopivan napsakan 1000 euroa kuussa, siihen päälle kaikki muut asumisen kulut. Vannon, että jos niitä työpaikkoja olisi tarjolla missään muualla, niin ei olisi vaikeaa karata Stadista.
   Juuh elikkäs viihdyn ihan mielelläni kyllä täällä Jyväskylän keskustan lähellä olevassa 43m2 kaksiossani jossa vuokra hivenen alle 500e/kk. Muutenkin kylllä tuo pk-seutu ei ole koskaan napannut.

   Lainaa

  37. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Locationpitkänsillanalla1961: pahin moka oli tässä toi “kallion alueelta” luoja tätä gentrifikaatiota. Missä vaiheessa tästä alueesta tuli tälläinen keskiluokkaisten trendi alue.
   Onko nämä keskustelijat siis sinun mielestä keskiluokkaisia:)?

   Lainaa

  38. Locationpitkänsillanalla1961 4.11.2014 17:58
   Tulos: 0 (20 ääntä)
   hanne64: Onko nämä keskustelijat siis sinun mielestä keskiluokkaisia:)?
   Arvasin että joku tarttuu tähä. Ei nähä ehkä ole keskiluokkaisia, mutta puhuin yleisesti. Mikä kalliossa viehättää niin paljon? minun mielestäni on ainakin surullista, että suurella osalla ihmisistä, jotka haluaisivat asua vielä kalliossa ja ovat asuneet siellä vaikka lapsesta asti, niin heillä ei ole varaa. Tottakai melkein jokaisela alueella asuntojen hinnat on noussut paljon, mutta kalliossa ne ovat nousseet räjähdysmäisesti. No joo ehkä lopetan länkyttämisen, pitää vaan tyytyä, että ajat muuttuvat.

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Juuh elikkäs

   Lainaa

  40. Tulos: +32 (60 ääntä)
   lkr: Helsingin keskusta on kyllä asuinalueena sen verran vastenmielisen oloinen, että tuskinpa siellä kukaan viitsisikään kovaa vuokraa maksaa.
   Mä nyt vaan kysyn että ootko ees käyny Forumin ja Rautatieaseman ulkopuoleisessa keskustassa? Esimerkiks Ullanlinna, Eira, Punavuori, Kaivopuisto ja Munkkiniemi on arkkitehtuuriltaan maailmanlaajuisesti täysin uniikkeja superhienoja alueita. Töölössäkin ja vaikka Lauttasaaressa löytyy vehreä ja rauhallinen ilmapiiri, niin onnellisia asukkaita et muualta Suomesta löydä. Sitte löytyy tietenkin nää Ilta-Sanomien hipsterialueet Punavuori ja Kallio, ja paljon muuta, ja lisää valmistuu. Että tuu käymään ennen ku rupeet inisemään!

   Lainaa

  41. Tulos: +19 (21 ääntä)
   kiira: “Pasila – Vallila – MIKONKATU – Ruoholahti”??? Joo, tässä olisi teille hyvä kimppakämppä niillä nurkilla, kun pistätte sen 20 €/kk perään pari nollaa: http://asunnot.oikotie.fi/vuokrattavat-asunnot/7389827
   Forenomin asunnot on tarkoitettu väliaikaiseen majoitukseen, siis käytännössä korvaamaan hotellia esim. pidemmällä työkeikalla. Ei ole tarkoituskaan että näissä varsinaisesti asutaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Jimbo: New York on aika iso alue. Ei se todennäköisesti ollut mitään Manhattanin West Sidea, vaan luultavammin joku Harlemin crack-luola..
   Olen ollut New Yorkissa muutaman viikon, nuorisohostellissa joka tosiaankin sijaitsi Haarlemissa aika, hm, värikkäällä alueella, huoneessa oli 8 ihmistä, ja vessanpönttö oli irti. Maksoi sen mainitun 20 dollaria... vuorokaudessa. Ja tämä oli vuosituhannen taitteessa.

   Lainaa

  43. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Sannni: Olen ollut New Yorkissa muutaman viikon, nuorisohostellissa joka tosiaankin sijaitsi Haarlemissa aika, hm, värikkäällä alueella, huoneessa oli 8 ihmistä, ja vessanpönttö oli irti. Maksoi sen mainitun 20 dollaria… vuorokaudessa. Ja tämä oli vuosituhannen taitteessa.
   ...Siis Harlemissa. Haarlem on Hollannissa, ja siellä on jo vähän järkevämmät hinnat =)

   Lainaa

  44. Tulos: +28 (28 ääntä)
   Sannni: Olen ollut New Yorkissa muutaman viikon, nuorisohostellissa joka tosiaankin sijaitsi Haarlemissa aika, hm, värikkäällä alueella, huoneessa oli 8 ihmistä, ja vessanpönttö oli irti. Maksoi sen mainitun 20 dollaria… vuorokaudessa. Ja tämä oli vuosituhannen taitteessa.
   Vuosituhannen vaihteessa pari vuotta asuin puolison kanssa New Yorkissa. Brooklynin aivan eteläkärjessä, torakoiden ja hiirien kaverina kahden makuuhuoneen kämppä maksoi tasan $1000/kk. Myöhemmin muutama kilometri pohjoisemmaksi Brooklynissä, eroon torakoista, edelleen 2mh, vuokra oli $1600/kk. Tähän aikaan siis 1 dollari oli 1 euro. Manhattanilta, 90. kadun alapuolelta ei saanut mitään (2mh) alle $2500/kk. Ja tuosta on aikaa sen viitisentoista vuotta, jotenkin oletan, että vuokrataso ei ole sittemmin ainakaan laskenut. Toki pääsääntöisesti homma menee niin, että keskimääräinen työssäkäyvien (käteen jäävä) palkkataso korreloi sen keskimääräisen vuokratason kanssa, kun kaupunkeja vertailee eri maiden välillä.

   Lainaa

  45. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Vuosituhannen vaihteen jälkeen ostettiin asunto 8 km/15min päästä Helsingin keskustasta. Maksettiin silloin noin 200 000€, nyt samankokoisista asunnoista naapureissa maksetaan noin 500 000€. Punavuoressa maksoin 340€/kk yksiöstä vuosituhannen vaihteessa, nyt vastaavasta asunnosta maksetaan noin 800-1000€/kk. Eli ei taida ihan noin vuosituhannen vaihteen hinnat olla enää näin 14 vuotta myöhemmin verrannollisia tähän päivään.

   Lainaa

  46. Tulos: +24 (28 ääntä)
   lkr: Helsingin keskusta on kyllä asuinalueena sen verran vastenmielisen oloinen, että tuskinpa siellä kukaan viitsisikään kovaa vuokraa maksaa.
   Minkähän miellät Helsingin keskustaksi? Rautatieaseman? Kampin kauppakeskuksen? Itse asun rauhallisella kadulla kivenheiton päässä historiallisesta keskustasta (you know, Senaatintori, Tuomiokirkko, Kauppatori jne.?) ja en muuta pois ennen kuin työ menee alta tai muusta pakottavasta syystä. Vuokra on tonnin hujakoilla, mutta olkoon, yhtä hyvin maksan tästä kuin vaikka auton ylläpidosta tai esim. jostain kalliista "elämysharrastuksesta".

   Lainaa

  47. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Shoon: Kaksio noin 20 minuutin päässä keskustasta maksaa tällä erää sellaisen sopivan napsakan 1000 euroa kuussa, siihen päälle kaikki muut asumisen kulut. Vannon, että jos niitä työpaikkoja olisi tarjolla missään muualla, niin ei olisi vaikeaa karata Stadista.
   kaksio noin 20 minuutin päästä hesan keskustasta maksaa noin 600-800€ riippuen vähän siitä missäpäin keravaa asuu. :D Tai tikkurila tai tai tai. Jip jip.

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Yksiö kaisaniemessä 850€/kk, ja se on alueelle harvinaisen halpa.

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Niin no, duuniani lähinnä ajattelin noilla "Kallion huudeilla" ;) Helpottaisi vaan tuota työmatkaa jos asuisin lähempänä ja on täällä nyk mestassakin yksityisellä sen verran kovaa vuokraa, että vähän jos laittaa lisää, niin saattais kivan pikkukodin löytää haluamaltaan alueelta :) Eikös jokainen saa haaveilla ja kenties toteuttaakin haavettaan asuinpaikastaan, jossa viihtyy..? ;)

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Ääniyliherkkyys: Montas neliöö sulla on siinä kaksiossa? Samalta etäisyydeltä saa neliöitäkin tonnilla, jopa 700€ olen nähnyt. Meillä kolmio 800€, metroradan varrella ja kotiovelta 20min keskustaan. Tietysti yksityisellä kalliimpaa mutta ei tarvi olla edes kaupungin kämppä että saa halvemmalla kuin tuo sun… Kantakaupungin kupeessakin on itseasiassa osassa paikkoja tätä samaa hintaluokkaa nähty, noilla alueilla mistä tuo yllä oleva haki onkin varmasti kalliimpaa.
   Ryusuzaku: kaksio noin 20 minuutin päästä hesan keskustasta maksaa noin 600-800€ riippuen vähän siitä missäpäin keravaa asuu. Tai tikkurila tai tai tai. Jip jip.
   Yleisön pyynnöstä tarkennuksia. Ratikalla rautatieasemalle pääsee noin 28 minuutissa, bussilla vähän nopeammin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että jos rautatieasemalta 5 kilometrin säteeltä löydätte yli 49 neliöisiä kaksioita 600-800 euron haarukassa, niin kannattaa pitää kiinni (tai oikeastaan olettaa jotain koukkua).

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kipp: Kyllä tuon keskustassa saa tuplata vähintään, eikä ehkä riitäkään.
   En nyt lähtis liiottelemaan. Ite asun ihan siistissä ja rempatussa 29 neliön yksiössä kruununhaassa 8min kävelymatkan päässä rautatientorista ja maksan 750e/kk vuokraa. Onhan sekin aivan törkeesti, mut ei se nyt sentään mitään tonneja ole.

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Turhake: En edes uskalla ajatella mitä kämpät maksavat stadin keskustan lähellä kun ovat jo Keski-Suomessakin kalliita.
   Kaverin äiti asuu Heinolassa ja vuokraa helsingin keskustan tuntumassa kaksiota. Vuokra 1200€ *omg*

   Lainaa

  53. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ryusuzaku: kaksio noin 20 minuutin päästä hesan keskustasta maksaa noin 600-800€ riippuen vähän siitä missäpäin keravaa asuu. Tai tikkurila tai tai tai. Jip jip.
   Milläs ajattelit hilpasta Keravalta Helsingin keskustaan 20 minuutissa? ;) Tikkurilasta taitaa juuri ja juuri päästä junalla tuossa ajassa, mutta Keravalle menee tuplasti.

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Jimbo: Ja niin, sanoihan tuo myös että “aikanaan”, milloin lie 70-luvulla ollut tuohon hintaan..
   Itse veikkaan että mennään lähemmäs 30-lukua... Tuo $20 oli silloin ihan käypä hinta vuokralle New Yorkissa.

   Lainaa

  55. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: No eipä sitä halpaa vuokra-asuntoa löydy muualtakaan pk-seudulta ellei sitten ns. slummialueet kiinnosta. Itä-helsingistä, Vantaan Varistosta ja Espoon keskuksesta voisi irrota halvemmalla.
   No eipä toi centti mikään slummialue mun mielestä ole, kun itse asuin siellä 10 vuotta ennen muuttoa lepuskiin ja ei siellä mitään pahempaa sattunut.

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (6 ääntä)
   EIVTTU: Haha. Kaveris on helposti kusetettavaa tyyppiä. Itse tein tälläin että bensat puoliksi jos ei niin sai sitten saatana kävellä kylmässä talvisäässä 5 km.
   Hehe, sitten mulla on käynyt harvinaisen hyvä tuuri. Koululle matkaa liki 20 km suuntaansa kun asutaan keskustan liepeillä ja koulu sijaitsee syrjässä. Molemmilla on kuitenkin omat autot, joten kolikoiden kanssa ei tarvi pelailla -välillä mennään toisen autolla ja sit vuorostaan toisen. Homma on sillä selvä, mennään rennosti ja sovussa eteenpäin. :) Niin, kämppä on tilava kaksio (molemmilla omat huoneet), keskustaan kävelee 25min ja rautatieasemalle 15min. Vuokra lähes sama kuin opiskelijasäätiön kautta saadulla kämpällä.

   Lainaa

  57. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Minä itte: Milläs ajattelit hilpasta Keravalta Helsingin keskustaan 20 minuutissa? Tikkurilasta taitaa juuri ja juuri päästä junalla tuossa ajassa, mutta Keravalle menee tuplasti.
   Tikkurila-Helsinki 13min ja Kerava-Helsinki 23min

   Lainaa

  58. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kämppä läheltä stokkaa, joppajoo.

   Lainaa

  59. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Miten ootte noin surkeet asunnot onnistunu keskustasta saamaan, ittellä ja kaikilla tutuilla vakiovuokra yksiöön 600 e/kk akselilla kallio-töölö-meikku.

   Lainaa

  60. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Huoh: Miten ootte noin surkeet asunnot onnistunu keskustasta saamaan, ittellä ja kaikilla tutuilla vakiovuokra yksiöön 600 e/kk akselilla kallio-töölö-meikku.
   Kerro vielä neliömäärät, niin voidaan keskustella.

   Lainaa

  61. Tulos: +1 (9 ääntä)
   ihminen: Mä nyt vaan kysyn että ootko ees käyny Forumin ja Rautatieaseman ulkopuoleisessa keskustassa? Esimerkiks Ullanlinna, Eira, Punavuori, Kaivopuisto ja Munkkiniemi on arkkitehtuuriltaan maailmanlaajuisesti täysin uniikkeja superhienoja alueita. Töölössäkin ja vaikka Lauttasaaressa löytyy vehreä ja rauhallinen ilmapiiri, niin onnellisia asukkaita et muualta Suomesta löydä. Sitte löytyy tietenkin nää Ilta-Sanomien hipsterialueet Punavuori ja Kallio, ja paljon muuta, ja lisää valmistuu.Että tuu käymään ennen ku rupeet inisemään!
   Kyllä sitä keskustaa on tullut vuosien saatossa kierreltyä ristiin rastiin ihan riittävästi. Todella kiva paikka käydä, mutta todella ikävä paikka asumiseen.

   Lainaa

  62. Fantasiahörhö 7.12.2014 21:52
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kyyllähän esim. Kalliosta on vielä mahdollista saada se yksiö suht halvalla. Ilman suihkua ja isompi ihminen ei voi ovea laittaa kiinni, kun ei mahdu muuten pöntölle istumaan + seinät aivan hirveät.. (Y) Asun itse siis landella ja tämä näky oli itselle aikamoinen shokki :D

   Lainaa

  63. Tulos: +11 (11 ääntä)
   eira: Vooi… Mun yks tuttu etti tässä joku vuosi sitten “alueelta punavuori, hietaniemi, eira tai kaartinkaupunki, myös kamppi käy” kahden makkarin kämpää noin 700e kuussa…. Hälle tulimyös stadin hintataso aikamoisena järkytyksenä
   Joo mun kaveri asuu kampissa 18 neliön kopperossa ja vuokra on sen 700

   Lainaa

  64. jukkapalmu 1.9.2015 16:36
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Locationpitkänsillanalla1961: pahin moka oli tässä toi “kallion alueelta” luoja tätä gentrifikaatiota. Missä vaiheessa tästä alueesta tuli tälläinen keskiluokkaisten trendi alue.
   N. 5 vuotta sitten. Et taida asua helsingissä sinäkään.

   Lainaa

  65. jukkapalmu 1.9.2015 16:42
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Nin: Itse veikkaan että mennään lähemmäs 30-lukua… Tuo $20 oli silloin ihan käypä hinta vuokralle New Yorkissa.
   Ja itseasiassa New York on osavaltio, jotan kämppä voi olla vaikka Jeffersonin piirikunnassa.

   Lainaa

  66. Kalakaveri 23.8.2016 4:41
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: No eipä sitä halpaa vuokra-asuntoa löydy muualtakaan pk-seudulta ellei sitten ns. slummialueet kiinnosta. Itä-helsingistä, Vantaan Varistosta ja Espoon keskuksesta voisi irrota halvemmalla.
   Paitsi että itä-hki ei ole kokonaan slummia, urpo

   Lainaa

  67. Paljasjalkanen stadilainen 10.11.2017 17:10
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Shoon: Kaksio noin 20 minuutin päässä keskustasta maksaa tällä erää sellaisen sopivan napsakan 1000 euroa kuussa, siihen päälle kaikki muut asumisen kulut. Vannon, että jos niitä työpaikkoja olisi tarjolla missään muualla, niin ei olisi vaikeaa karata Stadista.
   En tiedä missä asut, itse asun vaimon ja kahden lapsen kanssa herttoniemenrannassa, kaksikerroksinen vuokrakämppä, 4h+k, valmistunut 2004, ja meillä on vuokra 915€/kk

   Lainaa

  68. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kala: Nyt on pakko kommentoida se, mitä varmaan kaikki tulevat kommentoimaan. MONTAKO ihmistä siellä New Yorkin asumuksessa siis oli? Olikohan kyseessä 400 hengen yksiö?
   Jos ei puhu kaupungista 😅

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, kämppä, vuokra, Helsinki, keskusta, ilmainen, halpa, edullinen