Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Etkö tiedä kuka olen?

Pieninkin tunne vallasta voi näköjään nousta päähän.
Taustatietoja: Vesan päähän nousi viimeksi hänen kokemuksensa näyttelijänä. Etkö tiedä kuka olen?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 78 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. entinen kökköläläinen 30.10.2014 1:32
      Tulos: +646 (684 ääntä)
      Aina saa kärsiä ja hävetä kotikaupunkinsa ihmisten takia. Kokkola - merestä noussut kaupunki <3

      Lainaa

    2. Tulos: +571 (583 ääntä)
      Kylläpä nousi kaverilla helposti pissi päähän.

      Lainaa

    3. Tulos: +143 (235 ääntä)
      entinen kökköläläinen: Kokkola – merestä noussut kaupunki
      Ja siltä se haiseekin...

      Lainaa

    4. töttöröö 30.10.2014 1:43
      Tulos: +440 (450 ääntä)
      Kaveri päässy vallankahvaan kiinni :D tulee mieleen isovanhempieni taloyhtiössä vaikuttava "turvallisuuspäällikkö". Haki kaikkia mahdollisia vastuutehtäviä taloyhtiössä, oli ainoa ja sai kaikki paikat. Sittemmin on alkanut kaikenmaailman kieltoja satelemaan yhtiössä, viimesimpänä yrittää saada läpi grillauskieltoa takapihalla, muulla kuin sähkögrillillä. Ja syy on se, että hän ei pidä siitä.

      Lainaa

    5. Tulos: +580 (588 ääntä)
      Nyt lainauksia tuon jannun profiilista :D "Turun Yliopisto/oikeusteettelinen tiedeluokka Oikeusnotaari. Rikosoikeuden laudsatur ja finanssi -sekä hallunto-oikeuden ja julkisoikeuden cumu." "freenlancer" "järjestyksenvalvoja Toholammilla Lampin Lavalla ja Lestijärven Discolandiassa huvitilaisuuksissa, piirivartija Kokkolassa, myymälävahtimestari Jyväskylässä City Marketissa ja Pietarsaaressa Prismassa, myymäläetsivä" "Kokkolan polissilatios" "Päihtymyksen vuoksi ja pidätettyhen vartuiunu, Poliisivankilan esimies." "i Tavastehus inte vara Svenska Folk Partiet. Aikoinani olin Nuorten Keskusta liiton puheenjohtaja usean kauden asuessani Pohjsnmsslla. Nyt kokoomusen aktiivipolittinen vaikuttaja. Hämeenlinnan tuleva kaupunginvaltuuttu." "Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näytteleen Olen erään mallitoimiston listoilla mallina." "Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään." Osaa se sentään melkein kirjoittaa. Todellisuudentaju sen sijaan on vähän pahemmin hukassa.

      Lainaa

    6. Tulos: +177 (185 ääntä)
      Tulee mieleen eräs kappale. Se menee vähän näin: "Eksä tiedä kuka mä luulen olevani?" Räppiä en kamalasti kuuntele, mutta tuo biisi on monet kerrat tuntunut kovin sopivalta kaikenlaisiin viiden pennin megalomaaneihin.

      Lainaa

    7. Tulos: +229 (241 ääntä)
      "Etkö tiedä kuka olen?" "En. Eikä kiinnosta."

      Lainaa

    8. Onks tää mies tosissaan? 30.10.2014 2:52
      Tulos: +305 (311 ääntä)
      Ne jotka kyseisen henkilön profiilin osaavat löytää ja kuten Turo jo tuolla lainailikin parhaita paloja, miehen profiili on kyllä ehdottomasti vilkaisun arvoista viihdettä.. Viimeistään siinä vaiheessa kun näin hänen sähköpostiosoitteensa, sekä mese tunnuksensa, repeilin ääneen xD xD Joo ei sais olla ilkeä, mutta kyllä tässä menee miehellä ego jo vähän yli. Ja päivän helmi löytyykin kansiosta "Salatut elämät", kuvatekstinä: "Esiinnynn Salatuissa Elämissä (istun selin vaaleassa takissa)", ja screenshotti ilmeisesti nyt sitten salkkareissa, jossa näkyy tosiaan hänen selkänsä taustalla. :D:D:D EN KESTÄ!!! Vau mikä filmistara!!!

      Lainaa

    9. Virtuaalipippeli 30.10.2014 3:41
      Tulos: +35 (63 ääntä)
      Se on tätä kun ei ota enää eteen.

      Lainaa

    10. Tulos: +89 (93 ääntä)
      Kokkolan eliitti ei nuku vasta sitten kun ryhmä hiljenee :) Eli milloinkas sitten? Ennen kuin ryhmä hiljenee?

      Lainaa

    11. Tulos: +175 (177 ääntä)
      Valokuvakansiosta: "Näyttelen yhtenä pääosan esittäjänä Verimalja-nimisessä elokuvassa NKVD neuvostoupseeria roolihahmona kapteeni" "Joo tämä elokuva-produktio on ollut pitkissä kantimissa, mielestäni liiankin. Tätä ollaan työstetty nyt jo 2 vuotta että eiköhän pikkuhiljaa ala oleen jo purkissa. Mulla oli viimeiset kohtaukset tähän tuotantoon tossa talvella, luultavasti mutta noista amatööreistä en tiedä. Minä pyrin valmistautumaan roolisuorituksiin aina huolella ja se on ohjaajan pätemättömyyttä jos joutuu ottaan monta otosta. Niin kuin tässäkin vaihdettiin yhtä äkkiä kesken kuvausten mun käsikirjoitusta jossa puhuin venäjää ja oli muutenkin kaikkein vaativin rooli jossa oli eniten näyttelemistä. Toivotaan että yleisö tulisi tämän näkemään koska sitä on paljon odotettu. Valitettavasti kuulin ohimennen vaan sellaista ettei tv:on tulisi mutta ehkä elokuvateatteriin tai ainakin filmifestivaaleille." Eiköhän tässä ole jo todettu, että miehellä on perin suuret luulot itsestään. Noita työpaikkakuvauksia lukiessa tuli btw hieman epämukava olo, sillä lieneekö tällainen henkilö paras mahdollinen vartijan tai järkkärin tehtäviin..?

      Lainaa

    12. Satunnainen randomi 30.10.2014 6:02
      Tulos: +57 (61 ääntä)
      Ettei nyt olisi sattunut sarjaa valitettavia ylilyöntejä...

      Lainaa

    13. Tulos: +142 (150 ääntä)
      Kävin vilkaisemassa profiilia. Siellä ollaan muna pystyssä kun on päästy statistiksi pariin leffaan. Itse käyn harrastuksen vuoksi myös statistihommissa, ja siellä ollaan kyllä ihan ruoka- ja hyvän mielen palkalla mukana, suurin saamani palkkio taisi olla 20 euroa ja mukana olin silloinkin 15 päivää eli poikkeuksellisen pitkään. Koekuvausten kautta noihin kyllä on aina menty, eli se jos on mukana jossain koe-esiintymisessä ei tarkoita että tarjolla olisi joku suurempikin rooli. Tämä kaveri kuvittelee olevansa joku suurikin stara kun on päässyt roolittajan eteen keekoilemaan. Näin myös "mallikuvat". Saatoin ehkä hymyillä hieman.

      Lainaa

    14. Tulos: +99 (107 ääntä)
      Voisko Kokkolan kaupunginjohtaja erottaa Vesan sieltä Kokkolasta?

      Lainaa

    15. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Nyt on Vesalla kova käsi.

      Lainaa

    16. kiikiiconfused 30.10.2014 7:41
      Tulos: +61 (75 ääntä)
      Oli pakko käydä stalkkaamassa profiili ja muuta ei voi sanoo ku että voi Jeesus Kristus, miksi tyhmiä ihmisiä pitää olla...

      Lainaa

    17. Tulos: -61 (97 ääntä)
      Vesalta pitäis pamauttaa leegot sisään

      Lainaa

    18. tosi iso julkkis 30.10.2014 7:52
      Tulos: +72 (72 ääntä)
      Minäkin olen ollut statistina elokuvissa enkä ole kyllä koskaan ollut missään koekuvauksissa. Ehkä täällä päin Suomea ei ole niin kova hinku mukaan elokuviin, on vaan otettava ne jotka suostuu tulemaan. Tietysti kun avustajat haalitaan paikallisista harrastajateattereista niin voinee olettaa että paikalle saapuvilla on edes jonkinaisteista kokemusta.

      Lainaa

    19. Tulos: +62 (74 ääntä)
      meinasin sanoa että taitaa olla kokoomuksen eliittiainesta mutta joku kerkis jo postaan tietoja, ja näkyy että olin oikeassa.. :P

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (33 ääntä)
      ei saanut piparia--> natsimeininki. Tuon olisi tiennyt ilman "aiemmin tapahtunutta" juttua

      Lainaa

    21. Tulos: +60 (60 ääntä)
      Turo: Nyt lainauksia tuon jannun profiilista “Turun Yliopisto/oikeusteettelinen tiedeluokka Oikeusnotaari. Rikosoikeuden laudsatur ja finanssi -sekä hallunto-oikeuden ja julkisoikeuden cumu.” “freenlancer” “järjestyksenvalvoja Toholammilla Lampin Lavalla ja Lestijärven Discolandiassa huvitilaisuuksissa, piirivartija Kokkolassa, myymälävahtimestari Jyväskylässä City Marketissa ja Pietarsaaressa Prismassa, myymäläetsivä” “Kokkolan polissilatios” “Päihtymyksen vuoksi ja pidätettyhen vartuiunu, Poliisivankilan esimies.” “i Tavastehus inte vara Svenska Folk Partiet. Aikoinani olin Nuorten Keskusta liiton puheenjohtaja usean kauden asuessani Pohjsnmsslla. Nyt kokoomusen aktiivipolittinen vaikuttaja. Hämeenlinnan tuleva kaupunginvaltuuttu.” “Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näytteleen Olen erään mallitoimiston listoilla mallina.” “Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään.” Osaa se sentään melkein kirjoittaa. Todellisuudentaju sen sijaan on vähän pahemmin hukassa.
      Toi oikeusluokka oli paras, kyllä on vakuuttava tyyppi.

      Lainaa

    22. Tulos: +99 (107 ääntä)
      Mallikansio... :D Tuon profiilissa...! Siis mallikansio on ilmeisesti sarja ammattikuvaajan ottamia kuvia, joissa tämä "malli" voi olla ihan minkä näköinen kaljuuntuva narupetteri hyvänsä. Kunhan kuvat vain ovat ammattilaisen ottaman näköisiä??? Ja vähän kun laittelee niitä mustavalkoisiksi (=taiteellista), niin sehän on siinä. :D :D

      Lainaa

    23. Tulos: +59 (61 ääntä)
      Ja "mallikuvia".. :D Ehkäpä vieläkin jäätävämpi kuvasarja. xD

      Lainaa

    24. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Vähän vaikuttaa lievältä mytomaanilta. Ei varmaan valehtele ihan suoranaisesti hirveän paljon, mutta kaikki jutut ovat potenssiin kymmenen. Hyvänä esimerkinä vaikkapa, että oikein ruotsinkielisen hotellin johtajaksi oli ollut haastiksessa ja kaikkee. Ei sentään väittänyt ihan suoraan toimineensa pestissä, kun ei tullut valituksi. Vaadittiin täydellistä ruotsin osaamista ja varmaan paljon muutakin pätevää osaamista. Millähän meriiteillä lienee hommaan hakenut, kun ei näytä tuo koulutus olevan kovin kummoista? Samoja opintoja monessa eri koulussa useina vuosina, eli lienee ollut ongelmia edistyä opinnoissaan. Oma näkemyksensä hylkäyksen syystä oli tyyypillisen ruotsalaisen nimen uupuminen. No juu, ei ole sitäkään, mutta todellisuudessa ihan varmaan pomppasi suorilta haastiksessa heti kun avasi suunsa. Kun ei tuo sen "mycket bra" ruotsikaan oikein vakuuta. Toki pikkuvirheitä tulee helposti kirjoittaessa, jos ei paljoa normisti kirjoittele, mutta kun puuttuu sanoja, loputkin on väärässä järjestyksessä ja väärin taivutettu, se nimittäin kuuluu puheessa pahemmin kuin näkyy tekstissä. Sitäpaitsi johtajan tarttisi varmaan osata kirjoittaakin ymmärrettävästi...

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Katoin eka, et yrittää herra pitää puoliaan, on vaan sanat sekaisin ja kommunikointitaidot vähän puutteelliset. Ilmeneehän se kuka tässä on halventava ja pikkumainen.

      Lainaa

    26. Tulos: +120 (124 ääntä)
      Kaikki nämä taustatiedot, kun nivoo yhteen niin käy aika selvästi ilmi, että kyseessä ei ole ihan henkisesti terve tyyppi. Jotenkin pilaa sen hauskuuden. Ei ole mitenkään hauskaa jos henkisesti epävakaa ihminen väittää jotain valheellista minkä avulla saada suurempaa hyväksyntää, koska ei osaa tehdä sitä mitenkään muuten.

      Lainaa

    27. Tulos: -15 (31 ääntä)
      Mistä hänen profiilia voi käydä kurkkaamassa ?

      Lainaa

    28. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Oikeestihan Vesa on Kokkolan läheltä pikkukylän peräkammarinpoika joka ei ole mitään mitä väittää :DD nämä "mallikuvat" on toimistojen koekuvia missä voi kuka tahansa käydä lärviänsä kuvauttamassa ....kunnallisvaaleissakin kaiken kehumisensa jälkeen taisi saada kaksi ääntä joista toinen taisi olla oma :D

      Lainaa

    29. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Arska: Mistä hänen profiilia voi käydä kurkkaamassa ?
      Mitä jos kokeilisit vaikka facessa Kokkola ryhmästä etsiä...

      Lainaa

    30. yli opisto hörho 30.10.2014 12:43
      Tulos: +50 (50 ääntä)
      Tässä on kyllä kummallinen ukkeli.

      Lainaa

    31. Tulos: +76 (76 ääntä)
      "Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään ;)"

      Lainaa

    32. Tulos: +41 (43 ääntä)
      "Minä olen Yli-pää-master-über-chief, siis _MINÄ_! Sitäpaitsi tää on mun Intter-Netti!!!1!"

      Lainaa

    33. Satunnainen randomi 30.10.2014 15:29
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      RouvaP: Ja “mallikuvia”.. Ehkäpä vieläkin jäätävämpi kuvasarja.
      Ja "malli-kuwat" niille jotka ovat harjoittaneet paljaan käden/jalan taitoja ja sananmuuttelua. Sanojen useammassa merkityksessä.

      Lainaa

    34. Härkäruoska 30.10.2014 15:55
      Tulos: +60 (60 ääntä)
      Päivitys ryhmässä tänään: "Kylä on tullut taas tänään paljon liittymispyyntöjä. Tähän kellonaikaan mennä 20. Muina päivinä en ole laskenut liittymispyyntöjä mutta kymmeninä lisääntyy joka päivä. Tässä on yp ihan täys"työllistetu ja kiirettä on niin ku sammakolla äkehe alla ".

      Lainaa

    35. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Vesa, go home.

      Lainaa

    36. Kokkolalainen 30.10.2014 16:44
      Tulos: +23 (35 ääntä)
      entinen kökköläläinen: Aina saa kärsiä ja hävetä kotikaupunkinsa ihmisten takia. Kokkola – merestä noussut kaupunki
      ja yli puolet ihmisistä olis saanu jäädä sinne mereem...

      Lainaa

    37. emptyerhead 30.10.2014 17:27
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      heh, tää on vasta alkua, lisää on tulossa :) On ollu varsin viihdyttävä viikko tuossa ryhmässä nääs.

      Lainaa

    38. Rouva Toosavainen 30.10.2014 17:59
      Tulos: +72 (80 ääntä)
      Profiilikuvasta: Joku tyyppi "There are monkeys in Finland?" Mr. Kokkola "No here in Finland is not monkeys. Only in zoons. That pic has taken in Gran Cranian, Play del Ingles" Englanti täys 10!

      Lainaa

    39. Tulos: +82 (84 ääntä)
      FB-profiilista: mesetunnus: isokulli@*******.fi :D :D :D

      Lainaa

    40. Tuntematon Potilas 30.10.2014 18:17
      Tulos: +39 (39 ääntä)
      Nyt ainakin useampi tuntee Vesan, koska tyyppi päätyi feissarimokiin jo toisen kerran :)

      Lainaa

    41. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Slobo: Slobo: 16 tuntia sitten Tulos: +42 (72 ääntä) entinen kökköläläinen: Kokkola – merestä noussut kaupunki Ja siltä se haiseekin…
      Nyt sulla on menny Jeppiksen kanssa (tai Oulun) sekasin. Ei Kokkola haise. Itse asiassa Pietarsaarikin on suurimmaksi osaksi lakannut haisemasta. Mistähän johtuu?

      Lainaa

    42. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Herranjestas, myötähäpeä. Vesa, ihan kuka vaan voi päästä fb-ryhmän ylläpitäjäksi perustamalla sellaisen. Ihan kuka vaan.

      Lainaa

    43. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Saivar: Kaikki nämä taustatiedot, kun nivoo yhteen niin käy aika selvästi ilmi, että kyseessä ei ole ihan henkisesti terve tyyppi. Jotenkin pilaa sen hauskuuden. Ei ole mitenkään hauskaa jos henkisesti epävakaa ihminen väittää jotain valheellista minkä avulla saada suurempaa hyväksyntää, koska ei osaa tehdä sitä mitenkään muuten.
      No ei kai kukaan terve ja tasapainoinen noissa mittakaavoissa valehtelekaan? Eli saako moinen käytös olla koskaan hauskaa? Tuo Kokkola-ryhmä on muuten aina koominen nyt :D

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Kokkola mainittu- torilla tavataan!

      Lainaa

    45. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Vesa näyttelee selkää Salkkareissa = maailmankuuluisuus.

      Lainaa

    46. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Onks tää mies tosissaan?: Ne jotka kyseisen henkilön profiilin osaavat löytää ja kuten Turo jo tuolla lainailikin parhaita paloja, miehen profiili on kyllä ehdottomasti vilkaisun arvoista viihdettä.. Viimeistään siinä vaiheessa kun näin hänen sähköpostiosoitteensa, sekä mese tunnuksensa, repeilin ääneen Joo ei sais olla ilkeä, mutta kyllä tässä menee miehellä ego jo vähän yli. Ja päivän helmi löytyykin kansiosta “Salatut elämät”, kuvatekstinä: “Esiinnynn Salatuissa Elämissä (istun selin vaaleassa takissa)”, ja screenshotti ilmeisesti nyt sitten salkkareissa, jossa näkyy tosiaan hänen selkänsä taustalla. :D:D:D EN KESTÄ!!! Vau mikä filmistara!!!
      Mun oli aivan pakko ettiä itekki tää jamppa, ja auta armias pitäskö itkee vai nauraa noille osotteille.. Eih.. D::D

      Lainaa

    47. Kääväkäs 31.10.2014 11:43
      Tulos: +18 (18 ääntä)
      entinen kökköläläinen: Aina saa kärsiä ja hävetä kotikaupunkinsa ihmisten takia. Kokkola – merestä noussut kaupunki
      Hämeenlinna kiittää tästä lahjasta meille... not :)

      Lainaa

    48. Tulos: +76 (76 ääntä)
      Vesan julkinen tilapäivitys: "Tuli taas tekstiviesti joltain tuotantoyhtiöltä jossa kysyttiin mua näyttelemään. Minähän en lähde pilkkahinnoilla mihinkään produktiohin tällä ammattitaidolla ja osaamisella ja kokemuksella."

      Lainaa

    49. Tulos: +42 (44 ääntä)
      Vesa ei tajuu.

      Lainaa

    50. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Sama tyyppi on myös Hämeenlinna-ryhmän ylläpitäjä, olin ryhmässä hetken mutta kyllästyin siihen että Vesa poisteli kommenttejani ja monien muiden kommentteja jotka ei sen silmää miellyttänyt joten häivyin sieltä aika nopsaan...

      Lainaa

    51. Yleinen Puuhamies 31.10.2014 13:05
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Onks tää mies tosissaan?: Ne jotka kyseisen henkilön profiilin osaavat löytää ja kuten Turo jo tuolla lainailikin parhaita paloja, miehen profiili on kyllä ehdottomasti vilkaisun arvoista viihdettä.. Viimeistään siinä vaiheessa kun näin hänen sähköpostiosoitteensa, sekä mese tunnuksensa, repeilin ääneen Joo ei sais olla ilkeä, mutta kyllä tässä menee miehellä ego jo vähän yli. Ja päivän helmi löytyykin kansiosta “Salatut elämät”, kuvatekstinä: “Esiinnynn Salatuissa Elämissä (istun selin vaaleassa takissa)”, ja screenshotti ilmeisesti nyt sitten salkkareissa, jossa näkyy tosiaan hänen selkänsä taustalla. :D:D:D EN KESTÄ!!! Vau mikä filmistara!!!
      Kokeileppa huvikses googlettaa se sähköpostiosoite niin sitten vasta nauratkin kun näet niitä sen viestejä esim. Suomi24 langoille :D

      Lainaa

    52. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Mäkin ylläpidän yhtä keskustelupalstaa jonne ei pääse modeksi ihan kuka vain. Kumartakaa. Eiku.

      Lainaa

    53. etkötiedä 31.10.2014 14:06
      Tulos: +49 (49 ääntä)
      "isokulli@.. valokuvamalli@.." Puhelinnumerot, osoitteet, kaikki julkisena näkyvillä.. "..Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään ;)" "FAVORITE QUOTES ei oo lainauksia vaan kaikki on omia letkautuksia ja persoonallisia" ..olen sanaton.

      Lainaa

    54. Vesan FB-profiili 31.10.2014 18:25
      Tulos: +39 (41 ääntä)
      valokuvamalli/mainosmalli, näyttelijä mutta tavallinen ja normaali Olen mukava ja siisti,kunnollinen, luotettava, huumorintajuinen, sosiaalinen, empaattinen sekä sympaattiseksi sanottu ystävällinen ja kohtelias.Osaan¨myös käyttäytyä ja pukeutuä ja puhu muirteila aidosti. Pituutta on n. 176 cm ja painoa n. 70 kg. Silmät ovat tummat, vihreät ja ruskea tukka. Olen esiintynyt monissa suomalaisissa sarjoissa ja elokuvissa taustanäyttelijänä sekä rooleissa näyttelijänä myös venäjän kielisessä ja muissa ulkomaalaisissa produktioissa, tv-mainoksissa sekä musiikkiviihdeohjelmassa.Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näytteleen Olen erään mallitoimiston listoilla mallina. Teen pääasiassa mainosmallin/valokuvamallin hommia. Olen toiminut myös Suomen Neito-kauneuskilpailun tuomaristossa. Olen opiskellut suomen lisäksi seitsemää kieltä: englantia, ruotsia, espanjaa, venäjää, italiaa, saksaa ja ranskaa. Puhun sujuvati viittä kieltä: suomea, ruotsia, englantia, espanjaa ja venäjää. sekä muitakin kieliä ymmärrettävästi. Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään. Aksenttini on pohojanmaan murre. Olen muuntautumiskyinen. Pidän mm. matkustelusta. Lisätietoja saa kysymällä :) Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään ;)

      Lainaa

    55. Tulos: +37 (37 ääntä)
      "Tuli taas tekstiviesti joltain tuotantoyhtiöltä jossa kysyttiin mua näyttelemään. Minähän en lähde pilkkahinnoilla mihinkään produktiohin tällä ammattitaidolla ja osaamisella ja kokemuksella." Puheitten perusteella luulis, että on isompiki stara. Mää oon never höörd susta :D

      Lainaa

    56. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Olisiko sama tyyppi kuin terveydenhuollon vaaleissa persujen listoilla?

      Lainaa

    57. Tulos: +41 (43 ääntä)
      Poikaparka! Siis tuo Vesa. Vahinko, että hän on joutunut/päässyt netin pauloihin, kun oikea osoite olisi ollut mielenterveystoimisto. (Sairaalaanhan ei enää jouduta, eikä edes halutessaan pääse.)

      Lainaa

    58. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Noi Vesan Suomi24 -viestit on oikeesti vähän pelottavia.

      Lainaa

    59. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Jaahas, mun viestit jäi pysyvästi roskaposteihin. Oliko suomi24-keskusteluun linkkaaminen kiellettyä? Ei siinä, ehkä parempi että pysyvätkin koko kansan näkyviltä piilossa, kun tarkemmin ajattelee.

      Lainaa

    60. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ihan vinkkinä kaikille, älkää vaan googlatko Vesan profiilista löytyvää puhelinnumeroa. Menenkin tästä silmäpesulle.

      Lainaa

    61. Eikääää 4.11.2014 7:54
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Mauno: Voisko Kokkolan kaupunginjohtaja erottaa Vesan sieltä Kokkolasta?
      Elä hemmetti! Sittenhän se tulee jollekin muulle paikkakunnalle pullistelemaan xD

      Lainaa

    62. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ja jos googlaa tuon puhelinnumeron, löytyy vielä yksi sähköpostiosoite, jonka googlaamalla löytyy vielä lisää mielenkiintoisia keskusteluita

      Lainaa

    63. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Onko tämä ihminen todellinen? Onko tällaisia ihmisiä oikeasti olemassa? Vaikea lopettaa nauramista! Nyt jollekin tuotantoyhtiölle vinkkiä, kun on noin julkisuudenkipeä henkilö kyseessä, että lähtisikö mukaan omasta elämästään kertovaan tosi-tv-sarjaan. En näe kieltäytymisen mahdollisuutta. Ja katsoisin varmasti!!

      Lainaa

    64. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Elokuvan kuvauksista otettujen kuvan kommenteissa: "tämä elokuva oli epäonnistunut jo alusta lähtien ku opiskelitjat koittaa jotain ohjata ja kuvata. en ole koskaan ollut tollaisteen pekka rintalan ja toisen hyypiön kuvauksissa johon niistä ei oo." Vesa nähtävästi saanut itse kritiikkiä näyttelijäsuorituksestaan? Ei Vesa, se olit sinä, joka epäonnistui.

      Lainaa

    65. Tulos: +8 (12 ääntä)
      http://www.terveydenhuollonvaalikone.fi/tutustu/ehdokas/eid/911 Tässähän syitä miehen käytökselle löytyy. " Olen kotoisin Toholammilta, Keski-Pohjanmaan pohjoisosasta. Työskentelin siellä jonkin aikaa myös terveyskeskuksen potilasosastolla avustavana hoitajana. Muutin Hämeenlinnaan hieman yli kuusi vuotta sitten. Minulla siis on jonkinlainen näkemys terveydenhuollosta, jonka lisäksi on paljon omakohtaista kokemusta. Minulla on ataxia ja näköhermovaurio niin on joutunut usein käymään terveyskeskuksessa sairaanhoitajalla ja lääkärin vastaanotolla sekä erikoissairaanhoidossa neurologilla. Koordinaatio ja tasapainovikojen sekä kävelyvaiukeuksien vuoksi käyn säännöllisesti myös fysioterapiassa. "

      Lainaa

    66. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Vilperi: Valokuvakansiosta: “Näyttelen yhtenä pääosan esittäjänä Verimalja-nimisessä elokuvassa NKVD neuvostoupseeria roolihahmona kapteeni” “Joo tämä elokuva-produktio on ollut pitkissä kantimissa, mielestäni liiankin. Tätä ollaan työstetty nyt jo 2 vuotta että eiköhän pikkuhiljaa ala oleen jo purkissa. Mulla oli viimeiset kohtaukset tähän tuotantoon tossa talvella, luultavasti mutta noista amatööreistä en tiedä. Minä pyrin valmistautumaan roolisuorituksiin aina huolella ja se on ohjaajan pätemättömyyttä jos joutuu ottaan monta otosta. Niin kuin tässäkin vaihdettiin yhtä äkkiä kesken kuvausten mun käsikirjoitusta jossa puhuin venäjää ja oli muutenkin kaikkein vaativin rooli jossa oli eniten näyttelemistä. Toivotaan että yleisö tulisi tämän näkemään koska sitä on paljon odotettu. Valitettavasti kuulin ohimennen vaan sellaista ettei tv:on tulisi mutta ehkä elokuvateatteriin tai ainakin filmifestivaaleille.” Eiköhän tässä ole jo todettu, että miehellä on perin suuret luulot itsestään. Noita työpaikkakuvauksia lukiessa tuli btw hieman epämukava olo, sillä lieneekö tällainen henkilö paras mahdollinen vartijan tai järkkärin tehtäviin..?
      Valitettavasti näitä hulluja ihmisiä löytyy kyseisiltä aloilta. Tiedän tapauksen jossa järjestyslainmukainen järjestyksenvalvoja oli ottanut PISTOOLIN töihin ja perusteli sen kantamista hätävarjelutilanteita varten. (Järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineisiin ei kuulu pistooli/ampuma-ase. Vartijan voimankäyttövälineisiin kuuluu ampuma-ase, mutta se on käytössä lähinnä henkisuojaus tehtävissä ja esim. ydinlaitoksissa. Ja siihen tarvitaan tiukat kriteerit, että saa kantaa asetta tehtävissä.) Nimimerkillä: alalla työskentelevä

      Lainaa

    67. Tulos: +31 (31 ääntä)
      virhe: Ihan vinkkinä kaikille, älkää vaan googlatko Vesan profiilista löytyvää puhelinnumeroa. Menenkin tästä silmäpesulle.
      Voi perhanan banaani. Vähän ikävän täkyn teit. Naurattaa, mutta unet meni ihan muista syistä. Millä pesit pois? Kloori? Hammasharja? Auta.

      Lainaa

    68. jeparijeppe 5.11.2014 9:28
      Tulos: +31 (33 ääntä)
      No siinäpä ois Tuksulle mukava kolli. Komee ja urakin jenkkilässä hallussa.

      Lainaa

    69. Tulos: +11 (15 ääntä)
      bob: Voi perhanan banaani. Vähän ikävän täkyn teit. Naurattaa, mutta unet meni ihan muista syistä. Millä pesit pois? Kloori? Hammasharja? Auta.
      Kiitos. Mä kuolin just vähän. *soittelee terapeutille*

      Lainaa

    70. Tulos: +30 (30 ääntä)
      mollamaija: Kiitos. Mä kuolin just vähän. *soittelee terapeutille*
      Ei jumalauta, jätkä laittaa FB:iin numeronsa, minkä laittaa myös kaikkiin mahdollisiis seksitreffi-ilmoituksiin, sekä kuvaa omasta jormastaan. Valtuustoon kaltaistensa seuraan!!! :D

      Lainaa

    71. Tulos: +17 (17 ääntä)
      virhe: Ihan vinkkinä kaikille, älkää vaan googlatko Vesan profiilista löytyvää puhelinnumeroa. Menenkin tästä silmäpesulle.
      Pakkohan mun oli kokeilla kun noin sanoit... kadun syvästi...

      Lainaa

    72. Tulos: +11 (13 ääntä)
      "Olen mukava ja siisti,kunnollinen, luotettava, huumorintajuinen, sosiaalinen, empaattinen sekä sympaattiseksi sanottu ystävällinen ja kohtelias.Osaan¨myös käyttäytyä ja pukeutuä ja puhu muirteila aidosti. " Nauroin! Saan myös käyttäytyä xD Ei hele mikä tyyppi, haha. :D

      Lainaa

    73. Tulos: +9 (13 ääntä)
      meh: Valitettavasti näitä hulluja ihmisiä löytyy kyseisiltä aloilta. Tiedän tapauksen jossa järjestyslainmukainen järjestyksenvalvoja oli ottanut PISTOOLIN töihin ja perusteli sen kantamista hätävarjelutilanteita varten. (Järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineisiin ei kuulu pistooli/ampuma-ase. Vartijan voimankäyttövälineisiin kuuluu ampuma-ase, mutta se on käytössä lähinnä henkisuojaus tehtävissä ja esim. ydinlaitoksissa. Ja siihen tarvitaan tiukat kriteerit, että saa kantaa asetta tehtävissä.) Nimimerkillä: alalla työskentelevä
      Puhumattakaan toisesta tapauksesta, jossa vartijana työskennellyt oli vakuuttunut siitä, että hänen kollegansa yrittävät myrkyttää hänet SYANIDILLA.

      Lainaa

    74. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Tällaisilta ihmisiltä pitäisi kokonaan kieltää pääsy nettiin. Tekevät vain itsestään pellen ja aiheuttavat ongelmia itselleen, eihän tuollaista voi enää missään tosissaan ottaa. Lisäksi aiheuttavat monille aivosyöpiä, verkkokalvon tuhoamisia ymv. Vesa mitä jos jättäisit sen internettisi rauhaan.

      Lainaa

    75. Pieksämäenpoikkii 14.11.2014 2:08
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      entinen kökköläläinen: Aina saa kärsiä ja hävetä kotikaupunkinsa ihmisten takia. Kokkola – merestä noussut kaupunki
      et halua tietää mitä Pieksämäki meinaa vanhan kansan sanomana

      Lainaa

    76. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Vesalla pyörii tyhjää. Raasu keulii, koska muuta tekemistä ei ole.

      Lainaa

    77. Tulos: +3 (5 ääntä)
      No mutta on sentäs kanasalaattia saatu iltapalaksi ja räntääkin sataa.

      Lainaa

    78. Macho robotti 22.10.2021 23:52
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Vieläkö toimii fb-ryhmä?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Vesa, Kokkola, ryhmä, ylläpito, ylläpitäjä