Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tähtinäyttelijä

"Rooleja tarjolla TV-mainoksessa!"
Tähtinäyttelijä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1599 (1669 ääntä)
   Itsekin laskeuduin takaisin maanpäälle Taivaasta, missä kävin tuomitsemassa sieluja helvettiin. On se vaan rankkaa olla sukua jumalalle.

   Lainaa

  2. Moosehorse 4.9.2012 6:12
   Tulos: +873 (903 ääntä)
   Uskoisin että mainoksessa vaaditaan pohojanmaan murteen lisäksi myös suomen kielen taitoa, mitä Vesalta ei näytä löytyvän.

   Lainaa

  3. Tulos: +500 (534 ääntä)
   Mitä sä Vesa tota murretta jankkaat?

   Lainaa

  4. Tulos: +783 (805 ääntä)
   Vesa ei tajuu...

   Lainaa

  5. Minä vaan 4.9.2012 6:43
   Tulos: -118 (252 ääntä)
   "Vesa ei tajuu...."

   Lainaa

  6. Tulos: +86 (106 ääntä)
   Ei hemmetti...

   Lainaa

  7. Tulos: -90 (318 ääntä)
   Kuinka mä en yhtään yllättynyt, et Vesa on pohjalainen?

   Lainaa

  8. Tulos: -552 (590 ääntä)
   Hyi kuka haluu jonku ison läskin mainokseensa.. Pitää ol sikspäkki (;

   Lainaa

  9. Tulos: +457 (467 ääntä)
   Miksi vittu pitää ruveta vääntään tuollaista päin metsää kirjotettua "pohojammaata", tekee vaan itsestään vielä typerämmän.

   Lainaa

  10. Tulos: +429 (439 ääntä)
   Don ja muut Johnsonit :D

   Lainaa

  11. Tulos: +455 (469 ääntä)
   Voisin hakia tohon naisen roolihin, vaikken mikään komia flikka ookkaan, mutta moon sentäs poho jam maalta, notta murtehella pystytähän kompensoimahan puuttuva kauneus! RISTUS. Jos pohojammaalaanen ei kelapaa mainoksehen, se mainos ei oo mistään kotoosi.

   Lainaa

  12. Tulos: +410 (444 ääntä)
   Jessica: Hyi kuka haluu jonku ison läskin mainokseensa.. Pitää ol sikspäkki (;
   Kaikkien mainoksien kohderyhmä ei koostu kiimasista teinitytöistä. (;

   Lainaa

  13. olenko tosissani? 4.9.2012 9:39
   Tulos: +432 (442 ääntä)
   Kyllä toi Vesa aika rehelliseltä vaikuttaa. Kyllä mäkin mielummin jäisin Suomeen mainosnäyttelijäksi 800 euron palkalla, kuin menisin Hollywoodiin miljoonanäyttelijäksi. Kun sinne ollaan oikeen kyselty näytteleen.

   Lainaa

  14. Tulos: +261 (263 ääntä)
   Eihän se eres kirjoottanu tuota murretta oikein. Esim täydellisesti kirjoitetaan täyrellisesti

   Lainaa

  15. Tulos: +396 (406 ääntä)
   Jotenkin tuli mieleen, että Vesa vois sopia hyvin yhteen Tuksun kanssa. Voisivat sitten elää luksuselämäänsä yhdessa Amerikassa Vesan miljoonatuloilla ja Johannan kauneudella ja täydellisellä amerikanenglannilla.

   Lainaa

  16. Tulos: +187 (241 ääntä)
   Jessica: Hyi kuka haluu jonku ison läskin mainokseensa.. Pitää ol sikspäkki (;
   Ei yllättänyt kommentoijan nimi... Mikä siinä on ku ei oo tavannu ainuttakaan normaalia jessiccccccccaaa?

   Lainaa

  17. Tulos: +57 (77 ääntä)
   vesa ei kyllä todellakaan ole pohjanmaalainen o_O pohjoisesta ehkä, mutta ei pohjanmaalta! :D

   Lainaa

  18. Tulos: +124 (146 ääntä)
   Jos joku ei huomannut niin tämä "Jessica" on kommentoinut suunnilleen kaikkiin uusiin mokiin ja aina yhtä trollaavasti. On se toki mahdollista että sielltä on oikeasti taustalla bimbo blondi, mutta on voinut vain saada paljon kimmokkeita tuosta yhden mokan keskustelusta, jossa kaikki C-kirjaimen nimessään omaavien tyttölapsien(erityisesti Jessicoiden) todettiin olevan irtaantuneita tosielämästä reippaasti.

   Lainaa

  19. Tulos: +109 (109 ääntä)
   Jos on sukua Don Johnsonille, niin pakko olla hieno mies.

   Lainaa

  20. Tulos: +165 (173 ääntä)
   Oivoi!! :D Tiedän heti näin äkkiseltään kolme pohjalaista miestä, jotka ovat isoja ja puhuvat pohjanmaata. Yksi heistä on ISO (parimetrinen ja reilu satakakskytkiloinen) ja näytellyt vieläpä tuossa Härmä-elokuvassa. Joten mistä tuo Vesa nyt sen riipaisi, että vaikea kenenkään täyttää kaikki kriteerit kun mäkin näin äkkiseltään keksin heti kolme.. :D

   Lainaa

  21. Tulos: +109 (119 ääntä)
   kikkj: Ei yllättänyt kommentoijan nimi… Mikä siinä on ku ei oo tavannu ainuttakaan normaalia jessiccccccccaaa?
   Jessica on trolli joka kommentoi jokaiseen mokaan jotain kliseisen typerää.

   Lainaa

  22. Tulos: +103 (103 ääntä)
   Enna: Eihän se eres kirjoottanu tuota murretta oikein. Esim täydellisesti kirjoitetaan täyrellisesti
   Ja mahdoton kirjootetahan notta maharotoon :)

   Lainaa

  23. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Mainoshan oli siis Kotipizzan, jo telkkarissakin nähty.

   Lainaa

  24. Tulos: -2 (20 ääntä)
   Mitä vittua.

   Lainaa

  25. Tulos: +26 (46 ääntä)
   Keskinen taas vauhdissa..? :D

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (67 ääntä)
   Sehän on Keskisen Vesa!

   Lainaa

  27. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Vesa on pohjanmaalta kotoisin mutta muu suku Hollywoodista.

   Lainaa

  28. Tulos: +105 (111 ääntä)
   Vesa näyttelee omien sanojensa mukaan (fb) Salatuissa elämissä. Siinä jos jossain on meriitit kohdallaan!! Antaa Hollywoodin jäbien kysellä, Salkkarit vie voiton.

   Lainaa

  29. Tulos: +69 (69 ääntä)
   ensinnäki Vesa EI osaa pohjanmaan murretta, ainakaan niin hyvin kuin kuvittelee. t. pohjalainen

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Jim_: Jos joku ei huomannut niin tämä “Jessica” on kommentoinut suunnilleen kaikkiin uusiin mokiin ja aina yhtä trollaavasti. On se toki mahdollista että sielltä on oikeasti taustalla bimbo blondi, mutta on voinut vain saada paljon kimmokkeita tuosta yhden mokan keskustelusta, jossa kaikki C-kirjaimen nimessään omaavien tyttölapsien(erityisesti Jessicoiden) todettiin olevan irtaantuneita tosielämästä reippaasti.
   Jessica on kyllä trollaillut täällä aika kauan ennen tuota kyseistä mokaa. En silti sano että kuvittelisin hänen olevan aito bimbo, luultavasti vain huono trolli, mutta tuosta mokasta ei ole Jessica syntynyt.

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (37 ääntä)
   kikkj: Ei yllättänyt kommentoijan nimi… Mikä siinä on ku ei oo tavannu ainuttakaan normaalia jessiccccccccaaa?
   minä oon tavannut. huippuoppilaita meidän lukiossa :)

   Lainaa

  32. Tulos: +119 (121 ääntä)
   "valokuvamalli/mainosmalli, näyttelijä mutta tavallinen ja normaali Olen mukava ja siisti,kunnollinen, luotettava, huumorintajuinen, sosiaalinen, empaattinen sekä sympaattiseksi sanottu ystävällinen ja kohtelias.Osaan¨myös käyttäytyä ja pukeutuä ja puhu muirteila aidosti. Pituutta on n. 176 cm ja painoa n. 70 kg. Silmät ovat tummat, vihreät ja ruskea tukka. Olen esiintynyt monissa suomalaisissa sarjoissa ja elokuvissa taustanäyttelijänä sekä rooleissa näyttelijänä myös venäjän kielisessä ja muissa ulkomaalaisissa produktioissa, tv-mainoksissa sekä musiikkiviihdeohjelmassa.Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näytteleen Olen erään mallitoimiston listoilla mallina. Teen pääasiassa mainosmallin/valokuvamallin hommia. Olen toiminut myös Suomen Neito-kauneuskilpailun tuomaristossa. Olen opiskellut suomen lisäksi seitsemää kieltä: englantia, ruotsia, espanjaa, venäjää, italiaa, saksaa ja ranskaa. Puhun sujuvati viittä kieltä: suomea, ruotsia, englantia, espanjaa ja venäjää. sekä muitakin kieliä ymmärrettävästi. Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään. Aksenttini on pohojanmaan murre. Olen muuntautumiskyinen. Pidän mm. matkustelusta. Lisätietoja saa kysymällä :) Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään ;)" Vesa lienee vakavasti harhainen. Kuuleman mukaan hän vikittelee mm. irc-galleriassa puolta nuorempia naisia, varsinkin varattuja, tyylillä "multa saat parempaa kuin mieheltäs ikinä, mulla on hyvää ;)".

   Lainaa

  33. Tulos: +69 (71 ääntä)
   Voiko myötähäpeään kuolla?

   Lainaa

  34. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Jim_: Jos joku ei huomannut niin tämä “Jessica” on kommentoinut suunnilleen kaikkiin uusiin mokiin ja aina yhtä trollaavasti. On se toki mahdollista että sielltä on oikeasti taustalla bimbo blondi, mutta on voinut vain saada paljon kimmokkeita tuosta yhden mokan keskustelusta, jossa kaikki C-kirjaimen nimessään omaavien tyttölapsien(erityisesti Jessicoiden) todettiin olevan irtaantuneita tosielämästä reippaasti.
   Sinä et taasen ole huomannut, että tämä jessica on ollut jo vähän kauemmin, ennekuin tämä kyseinen moka tuli julki...

   Lainaa

  35. Tulos: +96 (110 ääntä)
   Olisi varmaan pitänyt hakea tuohon miehen rooliin, vaikka olen nainen. Naiset on kuitenkin nykyään tasa-arvoisia miesten kanssa. En muuten osaa pohjanmaanmurretta, mutta osaan savoa. Sehän on oikeestaan paljon kivemman kuulosta.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Voi Vesku Vesku....vaikka paljoon oletkin kykeneväinen, on sinulla nähtävästi myös vielä paljon opittavaa.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (62 ääntä)
   Mä olen "näytellyt" kymmenissä proggiksissa ja myös ollut mallina eikä kukaan tunnista kadulla. Eikä se ole tarkoituskaan. Taustalla olo ei paljoa ilmeilyä vaadi eikä pari repliikkiäkään. Mua ei ole koskaan kysytty Hollywoodiin enkä sinne varmaan edes menisi, ei sinne noin vaan mene Suomen työllistetyimmät ja parhaat näyttelijätkään. Hyvä että edes jenkkiläiset sinne pääsee!! Pitää olla oikea sauma ja todellakin huomattavaa lahjakkuutta huomattavassa projektissa ja siltikin se on siinä ja siinä. Joo, mulla on jalat maassa. Näytteleminen on hauska harrastus. Opiskelen media-alalla enkä luule itsestäni liikoja =)

   Lainaa

  38. Tulos: +20 (20 ääntä)
   vesalta ei näytä toi pohjanmaan murre kukoistaa juuri ollenkaa! täydellisesti - täyrellisesti, seka että - notta yms. Siis aivan täydellisesti puhuu pohjanmaan murretta :D ristus. :D

   Lainaa

  39. Tulos: +30 (32 ääntä)
   rölli: Voisin hakia tohon naisen roolihin, vaikken mikään komia flikka ookkaan, mutta moon sentäs poho jam maalta, notta murtehella pystytähän kompensoimahan puuttuva kauneus! RISTUS. Jos pohojammaalaanen ei kelapaa mainoksehen, se mainos ei oo mistään kotoosi.
   Rölli mää rakastan sua.

   Lainaa

  40. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Onko tuo Vesa Tuksun pohojanmaan serkku ?

   Lainaa

  41. Tulos: -19 (35 ääntä)
   ikinä en kitise kirjotusvihreistä, mut tätä ei jotenki pystyny lukemaan ;o mut miksei vesa saanu roolia? ois ollu varmasti mahtava roolissa :) ja asiasta poiketen, en usko et tää kommeintoija jeccccciccca on trolli, koska kaduilla näkee satoja jecccccicoita ,janiccccoita, camilloita, christinoita, catariinoja, cecilioita ja muita C:llä alkavia idiootteja. vaikka ei pitäis yleistää, mut ihan totta, et mäkään en tunne yhtään viisaita jeccica511der1p1551c51ä -.-"

   Lainaa

  42. olenko tosissani? 5.9.2012 18:25
   Tulos: +45 (55 ääntä)
   Ciara: Mä olen “näytellyt” kymmenissä proggiksissa ja myös ollut mallina eikä kukaan tunnista kadulla. Eikä se ole tarkoituskaan. Taustalla olo ei paljoa ilmeilyä vaadi eikä pari repliikkiäkään. Mua ei ole koskaan kysytty Hollywoodiin enkä sinne varmaan edes menisi, ei sinne noin vaan mene Suomen työllistetyimmät ja parhaat näyttelijätkään. Hyvä että edes jenkkiläiset sinne pääsee!! Pitää olla oikea sauma ja todellakin huomattavaa lahjakkuutta huomattavassa projektissa ja siltikin se on siinä ja siinä. Joo, mulla on jalat maassa. Näytteleminen on hauska harrastus. Opiskelen media-alalla enkä luule itsestäni liikoja =)
   Ok.

   Lainaa

  43. Tulos: +74 (76 ääntä)
   "Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näyttelee" Vesa nähtävästi on saanut yhden sähköpostin Amerikasta, kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään näyttelijöiden rekrytointitoimisto, vaan Vesan amerikassa asuva täti, joka tiedusteli onko Vesa saanut tarpeeksi syödäkseen ja tulivatko tädin kutomat villasukat perille. Vesa vain hieman väritti juttua.

   Lainaa

  44. randomname 5.9.2012 23:37
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Mä en edes huomannu, että koko mokassa olis ylipäätään haettu miestä, joka osais tätä POHOJANMAAN MURTEHETTA. :D

   Lainaa

  45. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Koko ilmoitus ei vaan näy tossa mokassa kokonaan, siinä alkuperäisessä oli kyllä kriteerinä se murrekin kun sen kokonaan aukaisi.

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Vesa vähä typottaa :D

   Lainaa

  47. jannnnnnnnu 6.9.2012 16:21
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   valokuvamalli/mainosmalli, näyttelijä mutta tavallinen ja normaali Olen mukava ja siisti,kunnollinen, luotettava, huumorintajuinen, sosiaalinen, empaattinen sekä sympaattiseksi sanottu ystävällinen ja kohtelias.Osaan¨myös käyttäytyä ja pukeutuä ja puhu muirteila aidosti. Pituutta on n. 176 cm ja painoa n. 70 kg. Silmät ovat tummat, vihreät ja ruskea tukka. Olen esiintynyt monissa suomalaisissa sarjoissa ja elokuvissa taustanäyttelijänä sekä rooleissa näyttelijänä myös venäjän kielisessä ja muissa ulkomaalaisissa produktioissa, tv-mainoksissa sekä musiikkiviihdeohjelmassa.Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan Hollywoodiin näytteleen Olen erään mallitoimiston listoilla mallina. Teen pääasiassa mainosmallin/valokuvamallin hommia. Olen toiminut myös Suomen Neito-kauneuskilpailun tuomaristossa. Olen opiskellut suomen lisäksi seitsemää kieltä: englantia, ruotsia, espanjaa, venäjää, italiaa, saksaa ja ranskaa. Puhun sujuvati viittä kieltä: suomea, ruotsia, englantia, espanjaa ja venäjää. sekä muitakin kieliä ymmärrettävästi. Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään. Aksenttini on pohojanmaan murre. Olen muuntautumiskyinen. Pidän mm. matkustelusta. Lisätietoja saa kysymällä :) Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään ;) Asuu nyt paikkakunnalla Hämeenlinna, Finland Syntynyt 6. huhtikuuta Osaa kieliä Suomi, English, Svenska ja 8 muuta kieltä. toi teksti on suora lainaus hänen profiilistaan ja hei huom. kertoo osaavansa 11 eri kieltä ;OO

   Lainaa

  48. Seinäjoki 6.9.2012 22:58
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Sen verran on pakko kommentoida, ettei ole olemassa yhtä ja ainutta etelä-pohjanmaan murretta. Se vaihtelee kovasti paikkakunnittain. Lapualla puhutaan hyvinkin eri tavalla kuin esimerkiksi Kuortaneella joka taas eroaa Kauhajoella puhuttavasta murteesta suuresti.

   Lainaa

  49. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Pohjanmaa on kyllä vähän laajempi alue kun pelkkä Etelä-Pohjanmaa, jolloin ne murteetkaan ei ole samoja kaikkialla. Esim. Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla on ihan täysin erillaiset murteet. Missä oli mainittu että Vesan mainitsemalla pohjanmaalla tarkoitettiin juuri Etelä-Pohjanmaata?

   Lainaa

  50. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Vesa näyttää olevan myös tuleva Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu, jolla on hotmail-osoitteen mukaan iso k*lli. :D Pitää varmaan iskeä kiinni ennenkuin joku vie.

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (22 ääntä)
   a.le: Rölli mää rakastan sua.
   Pohojammaalaasta on helappo rakastaa! Soot kans aika henuune <3

   Lainaa

  52. Tulos: +59 (59 ääntä)
   nykyään sama tyyppi osaa jo 16 eri kieltä profiilinsa mukaan. ja on opiskellut oikeustiedettä ammattikorkeassa

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (11 ääntä)
   jannnnnnnnu: Olen opiskellut suomen lisäksi seitsemää kieltä: englantia, ruotsia, espanjaa, venäjää, italiaa, saksaa ja ranskaa. Puhun sujuvati viittä kieltä: suomea, ruotsia, englantia, espanjaa ja venäjää. sekä muitakin kieliä ymmärrettävästi. Isoäidin pulelta olen suomkeruotsalainen ja isosiän puolelta amerikalainen syntyperältään. Aksenttini on pohojanmaan murre. Olen muuntautumiskyinen. Pidän mm. matkustelusta. Lisätietoja saa kysymällä Niin ja vinkkinä että tartten naisseuraa joten vapaasti saa panna mulle sähköpostiviestejä tai textareita tai soittaa tai vaikka tulla käymään Asuu nyt paikkakunnalla Hämeenlinna, Finland Syntynyt 6. huhtikuuta Osaa kieliä Suomi, English, Svenska ja 8 muuta kieltä. toi teksti on suora lainaus hänen profiilistaan ja hei huom. kertoo osaavansa 11 eri kieltä ;OO
   Kertoo puhuvansa muitakin (kuin jo mainitsemiaan) kieliä ymmärrettävästi.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (10 ääntä)
   kikkj: Ei yllättänyt kommentoijan nimi… Mikä siinä on ku ei oo tavannu ainuttakaan normaalia jessiccccccccaaa?
   Hei hei, mä oon törmännyt sellaseen! Varmaan ainut laatuaan, kiva ja normaali mimmi :D :D

   Lainaa

  55. Tulos: +85 (97 ääntä)
   Mainostoimisto: "Etsimme siroa naishenkilöä malliksi..." Vesa: "Min' oon mies, mut eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki." Bensa-aseman myyjä: "Tästä tankkaamastanne summasta puuttuu 10 euroa." Vesa: "Eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki." Pomo työpaikalla: "Pyysin Vesa sinua tuomaan viisisataa kopiota sadan sijaan näistä ilmoituksista, koska olemme laajentaneet markkina-aluettamme!" Vesa: "Eiköhä ne riitä ku on riittäny ennenki." Lääkäri: "Tämä teidän painoindeksi on nyt noussut todella paljon, eli teidän täytyy lisätä liikunnan määrää huomattavasti." Vesa: "Eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki." Neuvolan täti: "Kolmostenne syntymän myötä vaimonne kaipaa nyt enemmän tukea ja apua mm. kodinhoidossa kuin aiemmin." Vesa: "Eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki." Vaimo: "Huomenna meille tulevat aiemmista perheaterioinnista poiketen siskoni perheen lisäksi syömään tätini ja setäni perheineen sekä isovanhempani, muistithan ostaa ruoka-aineksia tarpeeksi?" Vesa: "Eiköhä ne riitä ku on riittäny ennenki." KUULUISIA VIIMEISIÄ SANOJA: "Eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki."

   Lainaa

  56. uliulijakolmaskinuli 8.9.2012 15:30
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Alakaa peellä loppuu aalla hieanoo olla pohojanmaalta!

   Lainaa

  57. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Kuvittelin, että Vesalla olisi satoja, ellei jopa tuhat kaveria fb:ssä, joista 91 prosenttia "julkkiksia", mutta...36? (Vai eivätkö ne sitten näy kaikille? Mutta Vesan muista jutuista/"avoimuudesta" päätellen aika erikoista, jos ei tahdo kaikkien näkevän kaikkia kavereitaan.) "..esiintynyt monissa suomalaisissa sarjoissa ja elokuvissa taustanäyttelijänä sekä rooleissa näyttelijänä..." jne. Valitettavasti itse en muista nähneeni Vesan naamaa yhtään missään, edes vilaukselta. "Osaa kieliä Suomen kieli, Swedish, English ja 13 muuta kieltä." Jossain aiemmassa kommentissa mainittiin 11? Voi että, olisinpa minäkin yhtä nopea oppimaan kieliä! Ja pakko vielä todeta, että mielestäni Vesa on kovin teennäisen näköinen näissä mallikuvissa fb:ssä, ei yhtään luonnollisen oloinen. Anteeksi Vesa. Kyllä, olen utelias, kävin stalkkaamassa Vesan profiilia -_-

   Lainaa

  58. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Ja aiempaan lisätäkseni ihmettelen edelleen, miten Vesa voi olla vielä sinkku!

   Lainaa

  59. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Axu: Ja aiempaan lisätäkseni ihmettelen edelleen, miten Vesa voi olla vielä sinkku!
   Vesassa on niin paljon laatua, ettei sitä voi yksi nainen omia. Minua ihmetyttää, miksi Don ja muut Johnsonit eivät ole päässeet perhealbumiin.

   Lainaa

  60. Tulos: +33 (37 ääntä)
   "Tällä hetkellä ollaan kovasti kysytty Amerikkaan"... Kävisit Vesa vihdoin tätiäsi tervehtimässä, hän niin kovin sitä toivoo ja kovasti on huolissaan jaksamisestasi, kun sinulla näitä työkiireitä tuntuu olevan ympäri maailmaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ja tämä kyseinen tätihän on nuorempana ollut ihastunut Don Johnsoniin, kirjoittanut hänelle fanikirjeen ja nähnytkin hänet ehkä (aivan varma ei ole) vilaukselta suuressa fanitapahtumassa. Vesa siis tosiaankin 'melkein sukua julkkikselle'.

   Lainaa

  62. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ei me pohojalaasetkaa täyrellisiä olla - meiltä puuttuu heikkouret..

   Lainaa

  63. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Vesalla on itseasiassa kaksi eri profiilia, toinen on ilmeisesti malli/näyttelijä profiili ja toinen ihan henkilökohtainen. Plus eräältä treffipalstalta löytyy hänen omaperäinen ilmoitus :D Oli mielenkiintoista luettavaa.

   Lainaa

  64. Hepsunterä 27.9.2012 17:54
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tämä kaverihan on myös persujen kunnallisvaaliehdokas Hämeenlinnassa päin. Ammatti ei olekaan näyttelijä vaan "ylivartia" ja siitäkin ollaan ilmeisesti jo eläkkeellä!

   Lainaa

  65. Tulos: -2 (8 ääntä)
   tantta: Miksi vittu pitää ruveta vääntään tuollaista päin metsää kirjotettua “pohojammaata”, tekee vaan itsestään vielä typerämmän.
   Niinpä tuo ei edes kuulosta pohjan maan murteelta(itsehän olen etälä-pohjanmaalta joten tiedän), tuo kuulostaa siltä,mikä on mainoksissa, televisiossa, internetissä yms.

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Axu: Mainostoimisto: “Etsimme siroa naishenkilöä malliksi…” Vesa: “Min’ oon mies, mut eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki.” Bensa-aseman myyjä: “Tästä tankkaamastanne summasta puuttuu 10 euroa.” Vesa: “Eiköhä se riitä ku on riittäny ennenki.” Pomo työpaikalla: “Pyysin Vesa sinua tuomaan viisisataa kopiota sadan sijaan näistä ilmoituksista, koska olemme laajentaneet markkina-aluettamme!” Vesa: “Eiköhä ne riitä ku on riittäny ennenki.” Jne~
   Söin just suklaata ja meinasin turskauttaa sen nenästä ulos kun ton luin :'''''D

   Lainaa

  67. koti koira 7.2.2014 17:20
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Vivirose: Itsekin laskeuduin takaisin maanpäälle Taivaasta, missä kävin tuomitsemassa sieluja helvettiin. On se vaan rankkaa olla sukua jumalalle.
   tää on kyll paras kommentti mitä oon eläessäni lukenu x)

   Lainaa

  68. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Perhanan "pohojanmaa"

   Lainaa

  69. Pohojalaane 30.10.2014 10:49
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Paskat oo pohojammaalta! Jätkä asuu Hämeenlinnassa... (sori hämeenlinnalaiset)
   : Kuinka mä en yhtään yllättynyt, et Vesa on pohjalainen?

   Lainaa

  70. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Suoraa lainausta Vesan kuvan kommenttikentästä, jossa salkkareiden Ami häärää Kentaurissa: Sensuroitu naishenkilö: Mahdanko tuntea sut jostain kun oli kaveripyyntö 23. joulukuuta 2009 kello 22:39 · Tykkää Vesa: en ole varma mutta saatat sinä minut jostain tunteakin tai ainaki teitää 23. joulukuuta 2009 kello 22:50 · Tykkää Sensuroitu naishenkilö: Ei nyt äkkiä kyllä tule mieleen 24. joulukuuta 2009 kello 14:42 · Tykkää ....................................................................... Taustalla soi Eminem, mä en pelkää

   Lainaa

  71. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Linkkejä kehiin.. täytyy nähä Veskun treffi-ilmotus ja napata tä "normaalia-parempi-mies" ennen kun joku myu kerkiää!!!!! Uuuuuu mikä mies. Niin fiksu ja vieläpä isok*llinen.. :)

   Lainaa

  72. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Pakko oli googletella Veskua, on kyllä varsinainen linkkuveitsi mieheksi: opiskellut taloutta ja hallintoa sekä oikeustieteitä, työskennellyt ylivartijana (?), mallina, terveyskeskuksessa, poliisilaitoksella, käräjäoikeudessa, syyttäjänvirastossa... Kyllä minä uskon että noi on Veskulle tuttuja paikkoja.

   Lainaa

  73. Tulos: +3 (3 ääntä)
   tantta: Miksi vittu pitää ruveta vääntään tuollaista päin metsää kirjotettua “pohojammaata”, tekee vaan itsestään vielä typerämmän.
   Varmaan siksi koska Keski-Pohjanmaalla ei kyllä tuolleen puhuta :D

   Lainaa

  74. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Enna: Eihän se eres kirjoottanu tuota murretta oikein. Esim täydellisesti kirjoitetaan täyrellisesti
   No ei kai kun raukka on Kokkolasta ja siellä ei puhuta noin :D

   Lainaa

  75. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Voi vittu et ottaa päähän nää (kai jotain ylemmyyden tunto paskaa kokevat) tietäjät jotka ei heitä linkkejä kehiin, vaan pätee tyyliin '"joo kato piti kattoo sällin kirjottamat herkkupalat, en nyt kuitenkaan jaksa control V'tä painaa, kun pitää tässä keulia!" Pällit.

   Lainaa

  76. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Vesa toistelee ehtimiseen että kyllä hänet pitäisi rooliin ottaa kun hän osaa Pohjanmaan murretta, kun koko ilmoituksessa ei missään vaiheessa mainittu että sitä edes pitäisi osata.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: näyttelijä, mainos, casting, Hollywood