Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Unissakävelijät

  Suurenna näkymä
  Unissakävelijät

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -131 (155 ääntä)
   Pitkästä aikaa vauvankuvankin näkee.

   Lainaa

  2. Tulos: +632 (654 ääntä)
   Ainakin Sailalla on oikea asenne.

   Lainaa

  3. Tulos: +289 (327 ääntä)
   ...jostaki helevetin laatikosta... :'D Ihan loistava!

   Lainaa

  4. Tulos: -36 (196 ääntä)
   Saila kusettaa!

   Lainaa

  5. Tulos: +315 (329 ääntä)
   Kännissä olen kuullut, että on tullut tilailtua fiksuja juttuja, mutta että unissaan... No Sailalla on ainakin oikea asenne! Kerrankos sitä.

   Lainaa

  6. Tulos: +162 (186 ääntä)
   Kalliiksi tulee elämä jos unissaan nuita matkojauseinkin tilailee.

   Lainaa

  7. Tulos: +495 (509 ääntä)
   Tein kerran remonttia keskellä yötä, vaihdoin vesihanan. Mitään en aamulla muistanut, ennenkuin menin vessaan ja näin keskellä lattiaa pahvilootassa vanhan hanan ja altaassa kiinni uuden. Perhekään ei ollut herännyt. Olen perheenäiti, jolla ei ollut aiempaa vesijohtoasennuskokemusta. Homman syy oli uusi epilepsialääke, joka tainnutti, vei muistin ja tuotti ihmeellisiä ideoita ja luovuuskohtauksia. Keskushermostoon vaikuttavilla aineilla epäilen olevan tekemistä mokienkin kanssa.

   Lainaa

  8. Kuusmetrinenkaulahuivi 16.9.2014 10:25
   Tulos: +158 (164 ääntä)
   Mä nukahdin kerran koneen ääreen ku makasin sängyllä läppäri mahan päällä. Olin kyllä jo valmiiksi ihan väsyksissä ja kirjotin jotain viestiä kai jollekki ja nukahdin sitte kesken sen viestin, joten kymmensormijärjestelmän osaavana jatkoin unissani vaan kirjottamista, mutten ehtiny onneksi lähettää sitä. Oli se kyllä aika mielenkiintosta luettavaa sen jälkeen ku heräsin.

   Lainaa

  9. Tulos: +52 (64 ääntä)
   Vertti: Ei se laatikko niinkään, mutta VR:N KUULUTUS! Nope.

   Lainaa

  10. Tulos: +235 (239 ääntä)
   Itse olen unissani mm. lähetellyt tekstiviestejä kavereilleni, soitellut hämmentäviä puheluita, tehnyt voileipiä, päivittänyt facebook-statusta, siivonnut asuntoani ja heräillyt milloin mistäkin. Entinen avopuolisoni ei myöskään osannut arvostaa tapaani seistä sängyn vieressä tuijottamassa lasittunein silmin häntä keskellä yötä. Lapsesta lähtien olen tätä sekoilua harrastanut nukkuessani eikä loppua näy, vaikka kaiken maailman uniklinikoilla on tullut ravattua. Saa nähdä milloin koittaa se kaunis päivä kun unissani täräytän esim. auton alle :3

   Lainaa

  11. Tulos: +24 (40 ääntä)
   Nauroin vedet silmissä Vertille :'D Ai että.

   Lainaa

  12. Tulos: +58 (58 ääntä)
   ite oon kävelly rappuset alas jääkaapille ja vissiin piirtäny jotain, jutellu siskon kanssa ( molemmat siis nukuttiin), mutta noin radikaalia en oo koskaan kuullu :o

   Lainaa

  13. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Ehkä Vertin tapaukseen liittyvät jotenkin tyrmäystipat ja Kouvolan Kouvot.

   Lainaa

  14. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Unissaan kun kävelee niin kyllähän näitä sattuu. Itse kävelen unissani vain jos nukkuminen stressaa, ja nukkuminen stressaa vieraissa ympäristöissä. Esim. unien yövaunuun on enää uskalla, senverran seikkailullista on ollut...

   Lainaa

  15. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Joskus olin pienenä kävellyt unissani ulko-ovelle ja yrittänyt kahvaa kääntämällä päästä ulos, mutta heräsin kesken kaiken. Olisi kyllä ollut hauska tietää, mihin olisin matkannut. :)

   Lainaa

  16. Tulos: +211 (215 ääntä)
   Itse laitoin unissani kännykkään muistutuksen jossa luki että "etsi niitä poneja joilla on tassunjälki"

   Lainaa

  17. Tulos: +85 (87 ääntä)
   Olen joskus ala-aste aikoina potkulautaillut kaverin luota yökylästä himaan pari kilometriä. Unissani ja keskellä yötä. Äiti oli ihmeissään kun ilmoitin tuleni hakemaan "kamoja"..

   Lainaa

  18. Tulos: -78 (82 ääntä)
   Miten kummassa moinen on edes mahdollista enää 2000 luvun aikoihin,lääkkeetkin on keksitty.

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Timon: Kännissä olen kuullut, että on tullut tilailtua fiksuja juttuja, mutta että unissaan…
   Jos muistatkin jutut väärin, koska olit kännissä?

   Lainaa

  20. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Entinen yliopistoproffa kertoi, etta oli kerran ottanut unilaaketta minka sivuvaikutuksena monet seikkailee unissaan. Han herasi auton ratista. Poliisit olivat pidattamassa kun auto oli ojassa eivatka uskoneet ettei seta ollut umpihumalassa.

   Lainaa

  21. Tilipitappi 17.9.2014 0:04
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Lapsesta asti kans tullut käveltytä ja puhuttua unissaan. Joskus Teini-iässä lähdin yks kaks keskellä yötä ulos (onneksi oli kesä) ja ravaamaan taloa ympäri nauraen samalla hysteerisesti. Isä oli herännyt tähän ja tarkkaillut tilannetta portailta ja lopulta ohjannut takaisin sänkyyn. Toisella kertaa olin tätini luona yötä ja unissani lähdössä kovalla pakkasella hyvillä mielin kouluun. Täti heräsi, kun huusin ulko-ovelta jotain, että "sieltä se bussi tuleekin, menee varmaan myöhäseen kotiin tulo. Älkää pitäkö ruokaa lämpimänä"

   Lainaa

  22. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Alli: Tein kerran remonttia keskellä yötä, vaihdoin vesihanan. Mitään en aamulla muistanut, ennenkuin menin vessaan ja näin keskellä lattiaa pahvilootassa vanhan hanan ja altaassa kiinni uuden. Perhekään ei ollut herännyt. Olen perheenäiti, jolla ei ollut aiempaa vesijohtoasennuskokemusta.
   No toimiko se?

   Lainaa

  23. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:33
   Tulos: +16 (32 ääntä)
   Nuo vielä mitään, viime yön vietin pari tuntia yöhalvausten parissa..täyttä helvettiä alusta loppuun.

   Lainaa

  24. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Lankomies sisusti unissaan. Kerran oli raahannut kaikki olohuoneen huonekalut parvekkeelle, vetänyt sängyn olohuoneeseen ja herännyt siinä aamulla.

   Lainaa

  25. Tulos: +44 (52 ääntä)
   Melu: Itse laitoin unissani kännykkään muistutuksen jossa luki että “etsi niitä poneja joilla on tassunjälki”
   Tipuin! :D

   Lainaa

  26. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Näiden rinnalla oma unissa nauraminen ja herättämistä yrittäville haistattelu ja huitominen alkaa tuntua niin kovin pieneltä :D

   Lainaa

  27. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Itse lähetin kerran unissani kaverille viestin "Pojat puku päällä nam" jaaha

   Lainaa

  28. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Yksi tuttu oli kerran käynyt kaupassa aamulla nukkuessaan. Herätessään myöhemmin aamulla oli löytänyt pöydältä tuotteita (osa oli päättömiä esim. ruokia joille allerginen) ja kuitin. Myyjä varmaan katsonut että mikä narkkari tuo on kun lasittunein silmin ollut kaupassa ja mahdollisesti tietty sekoillutkin.

   Lainaa

  29. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Kotimies: Lankomies sisusti unissaan. Kerran oli raahannut kaikki olohuoneen huonekalut parvekkeelle, vetänyt sängyn olohuoneeseen ja herännyt siinä aamulla.
   Tässä syy miksei miesten anneta sisustaa.

   Lainaa

  30. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Nämä kommentit on kyllä kans aivan parasta antia :'D thanks for sharing people

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Meillä piti aikoinaan olla kotona ovissa turvalukot kun itsellä ja siskoilla oli tapana uneksia harvase yö, pahin tapaus taisi olla kun pikkusisko oli naapurissa yötä ja oli 20 asteen pakkasessa lähtenyt kävelemään yöllä kotiin, ilman kenkiä pelkkä yöpaita päällä. Kyyhötti ja itki unissaan ovemme takana niin kauan että koiramme heräsi ja alkoi haukkumaan. Välillä piti laittaa tuoleja yms temppuratoja ulko-oven eteen siltä varalta että vanhemmat kuulevat kun joku lapsista pyrkii ulkoilemaan. :D Itsellä oli lähinnä ärsyttävä tapa herätä suihkusta keskellä yötä, vaatteet päällä tai ilman. Kymmeneltä kun meni nukkumaan tiesi jo valmiiksi että parin tunnin päästä alkaa talossa tapahtumaan. Puhumiset ja tekstareiden lähettelyt ovat onneksi aika harmittomia, yksi hauskimmista kuitenkin oli ehkä kun toinen siskoista oli kaatanut huonekasvin ruukku väärinpäin koulureppuunsa ja vienyt sen aamua varten valmiiksi eteiseen.

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Intissä oli ihan hauska tapaus. Itse kyhnötin kipinä vahdissa kun kaveri epämääräisesti ryömii teltan helman ali ulos. Sitten se alkaa siellä huutamaan "SUOJAUTUKAA" x3 ryntää takaisin teltaan, heittää makkarapaketin ulos (?), pieraisee ja käy maaten. Aamulla ei uskonut tarinaa vaikka koko teltta siihen riehumiseen heräsi :D

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kaveri kuvas unissaan koiraansa x3

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: unissakävely, unissakävelijä, uni, matka, liput, japani, Tokio, VR, juna, pöytä, pöydän alla