Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Ikuisesti iholla, osa 10

  Kotikutoinen tatuointi johtaa lääkärireissuun.
  Suurenna näkymä
  Ikuisesti iholla, osa 10

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. kynsilakka 16.9.2014 1:17
   Tulos: +401 (427 ääntä)
   Mikä toi on..?

   Lainaa

  2. Tulos: +1026 (1050 ääntä)
   "Tarkotus nyt oli kuitenkin saada Teron harjoitella", NO MUTTA SITÄ VARTEN ON HARJOITUSNAHKOJA. Kunnioittakaa nyt ihmiset vähän enemmän omaa kehoanne. Siis ja oikeastiko se MAKSOI siitä, että Tero sai vähän "harjoitella"? Ei oo totta.

   Lainaa

  3. Tulos: +192 (202 ääntä)
   Vahingosta viisastuu..

   Lainaa

  4. Tulos: +361 (369 ääntä)
   Näyttää pulloväreillä tehdyltä. Tuo kun on nakutettu ihoon vuonna 2010, olisi ihan kivaa nähdä täistä päivitetty versio, että miltä näyttää nyt parannuttuaan (ja kuinka paljon kaduttaa). Tämä "otin tatuoinnin kun halvalla sain!!" -systeemi on kyllä itselleni täysi mysteeri, ja tämä kuva toki myös on loistava esimerkki siitä, että ennemmin säästäkää sitä rahaa leikkauksiin (plastiikkakirurgia jne.)ja tatuointeihin ja antaka kunnon ammattilaisen hoitaa asia, kyse on kumminkin vartalosasi jonka kanssa joudut elämään loppuikäsi.

   Lainaa

  5. Tulos: +210 (242 ääntä)
   Ihmettelijöille tiedoksi että tuo on Green Day-nimisen bändin logo.

   Lainaa

  6. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Järkipuhetta Jannina! Tosin taitaa vieläkin pitää tuota hienona.

   Lainaa

  7. Tulos: +160 (176 ääntä)
   12. helmikuuta: Day 1 14. helmikuuta: Day 2

   Lainaa

  8. Tulos: +25 (29 ääntä)
   kynsilakka: Mikä toi on..?
   http://news.bbc.co.uk/media/images/41761000/jpg/_41761742_green_day_grenade203.jpg

   Lainaa

  9. yövuorolainen 16.9.2014 2:49
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Smash: Ihmettelijöille tiedoksi että tuo on Green Day-nimisen bändin logo.
   Kiitos. Googletin ja siltä se tosiaan jopa hieman näyttää.

   Lainaa

  10. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Sitä saa mitä tilaa

   Lainaa

  11. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Hyi kauhistus. Sanat ei riitä taas. Mahtaako saada tuollaista peitettyäkään toisella, poistaminen ainakin jättää "hienot" jäljet. Tosin arvet voittaa kyllä tämän "tatuoinnin". Miltähän näyttää näin neljän vuoden jälkeen?

   Lainaa

  12. Siipiveikko 16.9.2014 6:22
   Tulos: +23 (43 ääntä)
   Mun mielestä tuo näyttää ihan mopolla, josta on tippunut takarengas ja bensatankki kärsii pahasta liikakasvusta.

   Lainaa

  13. Tulos: -12 (32 ääntä)
   Näyttää Greendayn CD:n kannelta...

   Lainaa

  14. Tulos: +145 (145 ääntä)
   Ei oo Janninan viimeinen tatuointi, kyllähän tuo vielä peitekuvan vaatii..

   Lainaa

  15. Tulos: +77 (99 ääntä)
   Smash: Ihmettelijöille tiedoksi että tuo on Green Day-nimisen bändin logo.
   Tuli mieleen käsikranaatti.

   Lainaa

  16. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Mä en ole koskaan voinut käsittää tuota, että annetaan minkä tahansa urpon hakata nahkaan kuvia. Se kuva kuitenkin on ja pysyy pitkään eli eikö ois järkevämpi jättää kuvat vallan tekemättä, jos ei raski oikealle ammattilaiselle asiasta maksaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +90 (122 ääntä)
   dollyboy: “Tarkotus nyt oli kuitenkin saada Teron harjoitella”, NO MUTTA SITÄ VARTEN ON HARJOITUSNAHKOJA. Kunnioittakaa nyt ihmiset vähän enemmän omaa kehoanne. Siis ja oikeastiko se MAKSOI siitä, että Tero sai vähän “harjoitella”? Ei oo totta.
   Piirtämistä voi harjoitella halvalla myös paperiin. Melko tyhmää harjoitella toisen nahkaan ja vielä tyhmempää ANTAA JONKUN OPETELLA PIIRTÄMISTÄ OMAAN IHOON. Jos nämä tuherrukset ennen kertoivatkin merimies- tai vankilataustasta, nykyään ne paljastavat ihmisen kaksinumeroisen älykkyysosamäärän.

   Lainaa

  18. Tulos: +67 (77 ääntä)
   kynsilakka: Mikä toi on..?
   Mun mielestä se näyttää hieman ehkä mansikalta. Mutta toisaalta siitä taas tulee jostain syystä mieleen sirpalekäsikranaatti. Tiedä häntä.

   Lainaa

  19. Tulos: +59 (75 ääntä)
   Mä ajattelin heti, että se on "Sokka irti!". Ja tehty käsikranaatti sydämeksi.

   Lainaa

  20. Tulos: +35 (39 ääntä)
   kylläh: Tuli mieleen käsikranaatti.
   Sitä se onkin, tosin sydämen muotoinen... Heart grenade? KUVA: http://imgs.tuts.dragoart.com/how-to-draw-the-green-day-heart-grenade-letters_1_000000000968_5.jpg

   Lainaa

  21. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Alli: Piirtämistä voi harjoitella halvalla myös paperiin. Melko tyhmää harjoitella toisen nahkaan ja vielä tyhmempää ANTAA JONKUN OPETELLA PIIRTÄMISTÄ OMAAN IHOON. Jos nämä tuherrukset ennen kertoivatkin merimies- tai vankilataustasta, nykyään ne paljastavat ihmisen kaksinumeroisen älykkyysosamäärän.
   Ollaksemme toki tasapuolisia, on tatuoinnin hakkaaminen melko erilainen urakka kuin vain piirtäminen. Kyllä se opettelua vaatii vaikka piirtää osaisikin, minkä moni uuden sukupolven Kari Vapolaksi kaavaileva saakin kantapään kautta oppia. Usein tosin näin paskalla taitotasolla harjoittelu on tosiaan parempi tehdä jonnekin ihan muualle kuin kaverin käsivarteen.

   Lainaa

  22. Kranaattihan se 16.9.2014 9:15
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   on, Green Dayn käytössä tosiaan tuo kuva. Vaikka olenkin fani ja tatuoinneistakin pidän, niin ei tulisi ihan heti mieleen tuollaista ihooni hakkauttaa... Edes osaavalla taiteilijalla, koska en kuitenkaan osaa ennustaa mielipidettäni bändin suhteen vaikkapa 10 vuoden päästä.

   Lainaa

  23. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Sokka irti, se on väärinpäin.

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Joo se on Green Dayn heart grenade -logo American Idiot -levyltä. Ihan karmee tatska kyllä.

   Lainaa

  25. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Tuo yrittää olla Green Dayn American Idiot -nimisen levyn kannessa oleva heartgrenade, joka ei suinkaan ole Green Dayn logo.
   Smash: Ihmettelijöille tiedoksi että tuo on Green Day-nimisen bändin logo.

   Lainaa

  26. Höh höö 16.9.2014 9:59
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Aa toi liittyy Green dayyn.. Olin varma että toi on joku spider man juttu.

   Lainaa

  27. Onomatopoeettinen 16.9.2014 10:28
   Tulos: +74 (78 ääntä)
   Hyvästi t-paidat ja topit, tervetuloa pitkähihaiset ja takit.

   Lainaa

  28. Tulos: -38 (52 ääntä)
   Sokka irti, ihan selkeä. Toivottavasti mimmi fanittaa cheekkiä vielä jatkossakin :D

   Lainaa

  29. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Ja sokkakin sit laitettu väärinpäin (siihen Green Dayn kuvaan verrattuna)

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (66 ääntä)
   Ihana teini nahkani päässyt tänne! Tää on se mitä 18v pikku apinan päässä liilkuu kun äiti on kieltäny tatuoinnit ennen täysi-ikäisyyttä. Yhtäkään tatuointia en ole ottanut enkä kuuntele sitä cheekkiä. Enkä ole ylpeä... enään. Sokka kiinni vaan. Kuvan laittajalle kiitosta sain naurut et melkein pissasin sänkyyn! :D

   Lainaa

  31. yli opisto hörho 16.9.2014 13:07
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   En voi ymmärtää ihmisiä jotka antaa muiden harjoitella piirtämistä/tatuoimista omaan nahkaansa. Jonkun tussiluonnostelun nyt vielä voisin antaa tehdä, jos olisi vesiliukoinen, mutta kuva mikä tulee pysymään nahassa loppuelämän tai joudut maksamaan ihan helvetisti että pääset siitä eroon? Onnea vaan.

   Lainaa

  32. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Jannina: Ihana teini nahkani päässyt tänne! Tää on se mitä 18v pikku apinan päässä liilkuu kun äiti on kieltäny tatuoinnit ennen täysi-ikäisyyttä. Yhtäkään tatuointia en ole ottanut enkä kuuntele sitächeekkiä. Enkä ole ylpeä… enään. Sokka kiinni vaan. Kuvan laittajalle kiitosta sain naurut et melkein pissasin sänkyyn!
   Onko sulla Jannina edelleen toi tatska vai ootko ottanut peitekuvan?

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Itselläni on kaksi hyvän ystävän tekemää kuvaa ihossa, toinen on juurikin erään bändin logosysteemi, jonka ottamista harkitsin useamman vuoden, ennenkuin päätin sen ottaa, bändin fani olen ollut vuodesta 99 ja rakastan molempia kuviani edelleenkin. Ystävältäni uskalsin ottaa ja sain lahjaksi, sillä tiesin tarkasti että harjoitteli tekonahkaan, sekä näin hänen omia itselleen tekemiä kuvia. Mutten koskaan ottaisi keneltä tahansa kuvaa, ellen näkisi millaisia kuvia on tehty muille. Ei kaikki kotitatskaajat paskoja ole, mutta ammattilainen on useimmiten varmempi nakki, jota suosittelen erittäin lämpimästi, vaikkei huonoja kokemuksia itselläni olekaan.

   Lainaa

  34. Rappion Apostoli 16.9.2014 13:45
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tämä on sitä elämän kovaa koulua.

   Lainaa

  35. Tulos: +19 (21 ääntä)
   No on taas tatuointi... Kauempaa katsottuna näyttää kaameankokoiselta avohaavalta. Onnea vaan tämän taideteoksen omistajalle!

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (15 ääntä)
   yövuorolainen: Kiitos. Googletin ja siltä se tosiaan jopa hieman näyttää.
   Paino sanalla "hieman".

   Lainaa

  37. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Mutta pääasia on, että Tero sai harjotella.

   Lainaa

  38. Tulos: -2 (12 ääntä)
   On kyllä ehkä rumin näkemäni tatuointi ikinä :D

   Lainaa

  39. Tulos: +9 (17 ääntä)
   Spider strawberry...?

   Lainaa

  40. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Näyttää erittäin pahalta ihosyövältä.

   Lainaa

  41. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Vautsi vau! Terossa on ainesta. Enää pari - kolmekymmentä nahkaa niin noistahan alkaa saada ehkä jopa jotain selvää. Vielä jonain päivänä Jannina voi olla ylpeä saadessaan omistaa _maailmam_ _kuullun_ tatuiointitaiteilija The Tero-Man:in erään varhaisimman työn, joka aivan ihanan naivistisella ja hellyttävällä tavalla peilaa elämää 2010-luvulla.

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (17 ääntä)
   Mä luulin, että timantit on ikuisia vielä silloinkin, kun sokka on melkein irti. Oikeesti luulin siis, että liittyy taas jotenkin Cheekiin.

   Lainaa

  43. Tulos: -38 (46 ääntä)
   Alli: Piirtämistä voi harjoitella halvalla myös paperiin. Melko tyhmää harjoitella toisen nahkaan ja vielä tyhmempää ANTAA JONKUN OPETELLA PIIRTÄMISTÄ OMAAN IHOON. Jos nämä tuherrukset ennen kertoivatkin merimies- tai vankilataustasta, nykyään ne paljastavat ihmisen kaksinumeroisen älykkyysosamäärän.
   Minulla on (siististi tehty) tatuointi ja älykkyysosamääräni on 132. Mitä voitin?

   Lainaa

  44. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Tepadj... ja älykkyysosamääräni on 132.
   Nettitestejä ei lasketa.

   Lainaa

  45. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Kalle: On kyllä ehkä rumin näkemäni tatuointi ikinä
   Olen täällä nähnyt kuvan jossa eräällä neidillä on maailman hirvein tatuointi IKINÄ KOSKAAN. Ne silmät siellä selässä oli maailman karmeimmat!

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (7 ääntä)
   käsikranaatti tuli ekana mieleen. heh

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Tätä en olisi voinut edes kuvitella näkeväni.Tosin mielikuvitukseni on ilmeisesti joko viallinen tai onko sitten niin ettei sellaista ole koskaan tapahtunutkaan,mutta epäilen kyllä vahvasti kohdassa B olevaa soturia kuvion arvoituksen ratkaisuksi.

   Lainaa

  48. Tulos: +11 (11 ääntä)
   murrehirmu: Olen täällä nähnyt kuvan jossa eräällä neidillä on maailman hirvein tatuointi IKINÄ KOSKAAN. Ne silmät siellä selässä oli maailman karmeimmat!
   http://www.feissarimokat.com/2012/09/tatuointi-tupakkatauolla/

   Lainaa

  49. Hörhöjä kaikkialla 17.9.2014 10:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   (T)reissaaja: Hyvä Jannina, tajusit sentään lopulta, miten typerää ja vaarallista tollasten tatskojen hankkiminen on ja päätit vielä, ettet aio enää hankkia tatuointeja.
   Jos ei käy ammattilaisella niin tulos on tämä, saa syyttää vain itseään ja sitä loistavaa "taiteilijaa".

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Koska tiedostan, että kauneus on katsojan silmässä, pyrin yleensä välttämään kaikenlaisia ulkonäköön liittyviä kannanottoja. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että tuo tatuointi on ihan objektiivisesti poikkeuksellisen ruma.

   Lainaa

  51. Tulos: +23 (23 ääntä)
   no on kyllä yks pahimman näköisitä tatuoinneista ikinä, ja oon sentään nähnyt aika pahojakin. Ohueen ihokohtaan ihan liian syvään jyystetty + näköjään infektoitunutkin, ja takuulla jää kohoarveksi. Vielä tuollainen valtava yhtenäinen palikka, näkyvällä paikalla - haparoivien ohuiden viivojen päälle saisi sentään tehtyä peittotatuoinnin kunhan vähän haalistuvat. Edes klassinen musta neliö päällä ei tuota arpiröpelöä välttämättä peitä. Jos Jannina on punksihenkinen tyyppi niin ehkä joku sellainen kakkatatuointi-sleeve olisi vaihtoehto johon toi hukkuis, mutta muuten on edessä joko monta laaserhoitoa+kalliin ammattilaisen tekemänä peittotatuointi, tai ihonsiirto. Tai ikuinen kärsimys. Älkää hyvät ihmiset ottako amatöörihakkaajilta kuvia vaikka olisivat kuinka hyviä kavereita, tai jos on ihan pakko, niin sitten vaikka perseeseen tai reiteen. Häiritsevät siellä nimittäin hiukkasen vähemmän kuin kädessä.

   Lainaa

  52. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Suosittelen paljon auringonottoa (aurinko saattaa haalistaa) siten että hyvän suojakertoimen aurinkorasvaa kaikkialle paitsi tatskaan + apteekista arpirasvaa jos viivat ovat koholla. Tätä ~ viis kesää niin ehkä pystyy jo ottamaan peittotatuoinnin. Tsemppiä Janninalle, luonteen on pakko tuon luokan mokasta kasvaa. : D

   Lainaa

  53. emptyerhead 17.9.2014 17:53
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei taatusti ollu viimenen kerta.. Pitäähän tuo kuva korjata.

   Lainaa

  54. Tulos: -2 (4 ääntä)
   kynsilakka: Mikä toi on..?
   mulle tuli mieleen ehkä green dayn sydän-käsikranaatti?

   Lainaa

  55. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Juuri tämän takia otan tatuointini ammattitatuoijalla.

   Lainaa

  56. pentti-anneli 18.9.2014 9:55
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mustelmien ilmestyminen ja turvotus tatuoinnin oton jälkeen on ihan normaalia, mutta tuosta kyllä huomaa että ei oo mikään taitava kaveri ollut asialla... :D

   Lainaa

  57. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Tää kyseinen henkilö on vanha tuttu. Katsoin sillon samaa, että nyt on ruma tatuointi ja huonosti tehty. Tiedän myös tatuoinnin tekijän ja meinasin sille jo pistää viestiä, että miten kehtaa edes rahaa ottaa vastaan ja pitäsköhän harjoitella eka itselleen/harjoitusnahkaan tai vaikka mandariininkuoreen, kun sekin käy tohon hommaan. En ikimaailmassa ottais rahaa jos työn jälki olis tollanen, saattaisin jopa maksaa oma-alotteisesti korvauksia. Muistaakseni myös tää Janina sai jonkun verenmyrkytyksen. Toivon myös että Tero ei enää tee tatuointeja, en oo siitä kuullut vuosiin, mutta ainakin hänen käsivarret on niin törkeen näkösen..joo avautuminen mut apua "VITUN HIENO"

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Niin ja tosiaan ei ole mikään teini-ikäinen edes kyseessä :D

   Lainaa

  59. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kuvottavin tatuointi ikinä... Oonko ainut jota alkaa ällöttämää ja puistattamaa ku kattoo tota?

   Lainaa

  60. Tulos: +19 (21 ääntä)
   ....Oon aika varma, että tämä on yksi syy, miksi tatuoinneilla on niin huono maine. En pysty kattoo tota nauramatta ja samalla tunnen syvää sääliä ja myötähäpeää, että jollakulla on tommonen oikeasti iholla. Mitä turvotukseen ja mustelmiin tulee niin ne on ihan normaaleja kehon reaktioita uuteen tatuointiin. Menee ohi muutamassa päivässä kunhan pitää puhtaana ja hoitaa kylmä-/kuumahauteilla - laskee hyvin turvotusta. Ja omat kuvani otin erittäin pätevällä ammattilaisella ja silti käsi oli seuraavana päivänä kuin läskillä lapsella. Mutta tietenkään Jannina ei tätä tiennyt, koska Tero ei ole ammattilainen, eikä osaa neuvoa jälkihoidossa tai kertoa mahdollisista turvotuksista ja mustelmista. Enemmän mua huolettaa tommosissa ''tein ite ja säästin'' -tatuoinneissa yleinen hygienia ja esim. neulojen ja välineiden puhtaus, koska jos neula on likainen, niin voitte vaan mennä googlettamaan infected tattoo ja niistä kuvista saa aika hyvän motivaation mennä ammattilaisella ja maksaa siitä leimasta. KIITOS, OLEN PUHUNUT.

   Lainaa

  61. kukka keppi 22.9.2014 16:09
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Tepadj: Minulla on (siististi tehty) tatuointi ja älykkyysosamääräni on 132. Mitä voitin?
   Sulla on myös ollut tapana leikkiä myrkkykäärmeillä päissään ja saada niiltä myös puremia. Älykkyysosamääräsi on paskapuhetta.

   Lainaa

  62. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tohon ei auta kuin ihonsiirto. Aivan järkyttävän hirveän kammottavan idioottimaisen ruma tatska. Rumin mitä oon koskaan nähnyt!

   Lainaa

  63. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ja tatuoinnista EI kuulu tulla turvotusta. Mulla on yli 20 leimaa, eikä mistään ole koskaan tullut. Toi on varmaan hakattu lihaskudokseen asti... voi likka parka. Ei voi tota kättä pitää esilläe nää koskaan :/

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Näyttää kävyltä.

   Lainaa

  65. tuleva rakennusmestarinainen 14.11.2015 22:13
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pullero: Ja tatuoinnista EI kuulu tulla turvotusta. Mulla on yli 20 leimaa, eikä mistään ole koskaan tullut. Toi on varmaan hakattu lihaskudokseen asti… voi likka parka. Ei voi tota kättä pitää esilläe nää koskaan
   Mä otin ekan tatskan ammattilaisella ja se turpos. Turpoominen ja mustelmien tuleminen on normaali kehon reaktio. On hyvin yksilöllistä, miten niitä tullee.

   Lainaa

  66. Tulos: 0 (0 ääntä)
   (T)reissaaja: Hyvä Jannina, tajusit sentään lopulta, miten typerää ja vaarallista tollasten tatskojen hankkiminen on ja päätit vielä, ettet aio enää hankkia tatuointeja.
   :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: tatuointi, tatuointimoka, tatska, tatuoinnit, kranaatti, kuva