Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pakkoloma

Reilu kaveri.
Suurenna näkymä
Pakkoloma

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 134 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +2413 (2457 ääntä)
   Kalle, mitäs vittua nyt.

   Lainaa

  2. Tulos: +1900 (1924 ääntä)
   Tämän lukeminen oli psykologinen Linnanmäki-reissu.

   Lainaa

  3. Tulos: +1019 (1101 ääntä)
   Kallen söpöstä ideasta eskaloitui sitten aikamoinen soppa.

   Lainaa

  4. Tulos: +656 (746 ääntä)
   Boy, that escalated quickly

   Lainaa

  5. Tulos: +1390 (1398 ääntä)
   Haluan tietää miten tämä tilanne päättyi!

   Lainaa

  6. Tulos: +1023 (1083 ääntä)
   Vaikee arvata mikkä oli kallen motiivit ystävyydelle alunperinkään.... yök.

   Lainaa

  7. Tulos: +691 (699 ääntä)
   Jännä, miten edelleen ihmisten tyhmyys voi yllättää.

   Lainaa

  8. Tulos: +646 (686 ääntä)
   Epätoivoinen iskuyritys nro. 2421

   Lainaa

  9. Tulos: +826 (836 ääntä)
   Kahdesta ystävyksestä tuli vihamiehiä alle kahdessa minuutissa.

   Lainaa

  10. Tulos: +2357 (2381 ääntä)
   Hei Kalle, mä ostin sulle muuten Mersun, sä oot mulle 25 tonnia velkaa. Ai miten niin et maksa? Sähän sanoit kesällä että sä haluisit uuden auton!

   Lainaa

  11. Theguynextdoor 25.9.2014 0:44
   Tulos: +618 (636 ääntä)
   Jännä että tollasen kanssa alunperinkään ollu jonkunnäkösissä väleissä

   Lainaa

  12. Tulos: +157 (223 ääntä)
   Mitä helvettiä just luin..

   Lainaa

  13. Tulos: +411 (439 ääntä)
   Kuuleppaskalle, tuollainen peli ei vetele

   Lainaa

  14. Tulos: +490 (494 ääntä)
   Saammekohan päivityksen tilanteesta kahden viikon päästä?

   Lainaa

  15. Tulos: +195 (213 ääntä)
   vittu mikä pelle. :D

   Lainaa

  16. Tulos: +285 (295 ääntä)
   pelottavaa...

   Lainaa

  17. Tulos: +261 (335 ääntä)
   Luulen, että Kalle ei ollut edes ostanut lippuja. Halusi vain rahaa johonkin ja keksi että hei, tilaanpas muka liput ja sehän maksaa ne mulle ja sit mulla on rahaa. Lähen vaikka sinne Phukettiin.

   Lainaa

  18. some_metalhead 25.9.2014 1:37
   Tulos: +77 (115 ääntä)
   Kalle, mitä vittua?

   Lainaa

  19. Tulos: +248 (252 ääntä)
   No jopas. Itsekin haluan kyllä tietää kuinka tämä päättyy.

   Lainaa

  20. Tulos: +337 (343 ääntä)
   Vaikuttaa siltä että toivottavasti on tyttö tehnyt ilmoituksen. Ei vaikuta kovin lupaavalta tilanne parin viikon päästä... o.O

   Lainaa

  21. OhTheIrony 25.9.2014 2:08
   Tulos: +125 (149 ääntä)
   Jotenkin kun näitä juttuja lukee, niin usko tähän ihmiskunnan "tulevaisuuteen" hiipuu vähitellen.

   Lainaa

  22. Tulos: +673 (677 ääntä)
   Laura ei suostunut maksamaan kulua, jonka syntyyn hänellä ei ole ollut osaa eikä arpaa, eikä ylistänyt Kallen oma-aloitteisuutta tai romanttisuutta tai mitä ikinä Kalle yrittikään esittää -> "Vittu mikä huora." Justjust.

   Lainaa

  23. Tulos: +66 (104 ääntä)
   Tuli aivan täysin mieleen jutusta eksäni. :D

   Lainaa

  24. Tulos: +333 (355 ääntä)
   Taitaa olla laitonuhkaus ja varmasti kalliimpi kuin 1200€ liput. :D

   Lainaa

  25. Tulos: +345 (347 ääntä)
   Kalle, unelmien poikaystävä.

   Lainaa

  26. Tulos: +274 (298 ääntä)
   viimeinen viesti kallelta sotii pahasti asiaa vastaan. kunnon huora ottaisi ilolla liput vastaan.

   Lainaa

  27. Tulos: +123 (147 ääntä)
   Petkele: Taitaa olla laitonuhkaus ja varmasti kalliimpi kuin 1200€ liput.
   No ei taatusti kyllä joudu tommosta summaa maksamaan laittomasta uhkauksesta edes hyvätuloinen.

   Lainaa

  28. Tulos: +225 (301 ääntä)
   Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.

   Lainaa

  29. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Well played.

   Lainaa

  30. Tulos: -69 (193 ääntä)
   Amis...

   Lainaa

  31. Tulos: +86 (104 ääntä)
   Kyllä minä niin mieleni pahoitin nuorison käytöksestä. Lättähattu saa mennä sinne, missä pippuri kasvaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +73 (103 ääntä)
   Ja näin saimme ihanan romanttisesta ajatuksesta ikävän päätöksen, koska toinen on päästään sekaisin.

   Lainaa

  33. kirjastontätisetä 25.9.2014 7:35
   Tulos: +445 (447 ääntä)
   lirbo: Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.
   Itse uskon, että kusipää on kusipää somessa ja somen ulkopuolella, mutta somessa se tulee vaan paremmin esiin.

   Lainaa

  34. Tulos: +264 (286 ääntä)
   Kysymys herää: Eikö Kallella ole töitä? Jos olisi, hän olisi myös anonut / järjestänyt itselleen loma-ajan matkaa varten ja näin ollen tajunnut ehkä kysäistä tästä asiasta neidoltakin. Jos Kallella ei ole töitä, kuinka ihmeessä hänellä on varaa maksaa tonnin verran kahden ihmisen lennoista Phuketiin? O.O Jos näistä ylemmistä kumpikaan tilanne ei päde Kalleen, mitä ihmettä Kalle oikein tekee, että hänellä on aikaa lähteä milloin sattuu lomalle ulkomaille ja vielä lisäksi rahaa maksaa se? O.O

   Lainaa

  35. Muna Pää 25.9.2014 7:38
   Tulos: +212 (266 ääntä)
   Kalle vaikuttaa kaikin puolin tasapainoiselta kaverilta. Toivottavasti joku ladyboy vetää sitä hanuriin thaikuissa.

   Lainaa

  36. Tulos: +385 (389 ääntä)
   Kalle halusi yllättää. "Sä joko yllätyt tai itket ja yllätyt!"

   Lainaa

  37. Puolikiero_savolainen 25.9.2014 7:57
   Tulos: +162 (162 ääntä)
   Kalle, nyt kun lähdet niin kerkeät vielä. Täydellinen tollo ja idiootti menee ostamaan lipun ilman että varmistaa toiselta päivän.

   Lainaa

  38. Tulos: +326 (330 ääntä)
   Hyvä Kalle. Ensin uhkaillaan virkavallalla ja sen jälkeen väkivallalla. Tekisi mieli täysin ulkopuolisena antaa Kallelle hieman isällisesti avokämmentä.

   Lainaa

  39. Tulos: +97 (97 ääntä)
   J33: Haluan tietää miten tämä tilanne päättyi!
   sama juttu! Mitä rapattu! Onko tää asia edenny käräjille?? :D:D

   Lainaa

  40. Tulos: -20 (146 ääntä)
   lirbo: Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.
   Voi olla totta. 90-luvullakin osa vanhemmista ei käytännössä _kasvattanut_ lapsiaan ollenkaan vaan antoivat kaikessa periksi. Kun tällainen lapsi kasvaa aikuiseksi, on pettymyksiä mahdotonta kestää ja sitten alkaa uhmaikäisen itkupotkuraivari. Niin kuin tässäkin.... Surullista.

   Lainaa

  41. Tulos: +86 (102 ääntä)
   höpö: Kysymys herää: Eikö Kallella ole töitä? Jos olisi, hän olisi myös anonut / järjestänyt itselleen loma-ajan matkaa varten ja näin ollen tajunnut ehkä kysäistä tästä asiasta neidoltakin. Jos Kallella ei ole töitä, kuinka ihmeessä hänellä on varaa maksaa tonnin verran kahden ihmisen lennoista Phuketiin? O.O Jos näistä ylemmistä kumpikaan tilanne ei päde Kalleen, mitä ihmettä Kalle oikein tekee, että hänellä on aikaa lähteä milloin sattuu lomalle ulkomaille ja vielä lisäksi rahaa maksaa se? O.O
   Kalle voi olla opiskelija, joka on ollut hyvätuloisissa kesätöissä ja asuu halvassa solussa. Kesätyörahat voi laittaa matkaan ja loma-ajankohdan voi päättää järjestelemällä kursseja (tai jättämällä ne ensi vuoteen...)

   Lainaa

  42. Pavosen Heska 25.9.2014 8:51
   Tulos: -56 (324 ääntä)
   Millainen informaatioarvo on kuluneilla muotikommenteilla "Kalle, mitä vittua?" sekä "Mitä vittua mä just luin"? Ja millaiset ihmiset suoltavat niitä jutusta toiseen? Samanlaiset ihmiset kuin tämän jutun Kalle, idiootit.

   Lainaa

  43. Tulos: +49 (159 ääntä)
   Pavosen Heska: Millainen informaatioarvo on kuluneilla muotikommenteilla “Kalle, mitä vittua?” sekä “Mitä vittua mä just luin”? Ja millaiset ihmiset suoltavat niitä jutusta toiseen? Samanlaiset ihmiset kuin tämän jutun Kalle, idiootit.
   Informaatioarvo on paljon suurempi. Toisin kuin todennäköisesti täysi-ikäisellä interweb angstaajalla. Pitäiskö se huono päivä purkaa pururadalle, eikä muiden silmille?

   Lainaa

  44. Tulos: +85 (143 ääntä)
   ruffel: Informaatioarvo on paljon suurempi. Toisin kuin todennäköisesti täysi-ikäisellä interweb angstaajalla. Pitäiskö se huono päivä purkaa pururadalle, eikä muiden silmille?
   Paljon suurempi kuin mikä? Mä en nimittäin kans oo huomannut tuollaisissa kommenteissa mitään a) hyvää tai b) informatiivista, joten nyt tuli yllätyksenä, että niillä ei vain olisi informaatioarvoa vaan että se olisi myös suurempi kuin jokin.

   Lainaa

  45. Tulos: -71 (333 ääntä)
   Mikähän helvetin "amis" tuolla kommenteissa taas vilahti? Alkaa palamaan käpy. Kyse on mielestäni melkoisen suppeasta ihmiskäsityksestä, jos jotakuta arvioidaan koulutustaustan perusteella. Tai sitten kyse on puhtaasta provokaatiosta. Kävin siis itse amiksen. ÄO:ni on korkea. Olen siis "fiksu", joskin sitäkin on montaa sorttia. Myönnän auliisti olevani monessa asiassa tietämätön, minunkin suustani pääsee sammakoita ja teen toisinaan kirjoitusvirheitä. Se on kumminkin fakta, että minulla on parempi yleissivistys, kielitaito ja äidinkielellinen osaaminen kuin monella tuntemallani lukion käyneellä. Koulutus ei ole autuaaksi tekevä asia. Paljon riippuu ihmisen persoonallisuudesta ja mielenkiinnon kohteista. Hawking oli peruskoulussa keskiverto-oppilas. Einstein teki tylsää ja ilmeisesti huonosti palkattua työtä patenttiviraston virkailijana. Ihan vaan esimerkkinä.

   Lainaa

  46. yli opisto hörho 25.9.2014 10:32
   Tulos: +103 (103 ääntä)
   Voi hyvä elämä sentään. Kalle ei ole se kaikkein tasapainoisin henkilö. Hieman pelottava tyyppi.

   Lainaa

  47. Tulos: +188 (188 ääntä)
   Tyyppi ostaa toiselle henkilölle matkan mitään kertomatta tai lupaa kysymättä ja vaati vielä maksamaan uhaten seuraamuksilla jos maksua ei tule. Eikö tuo ole jo jonkinlainen rikos? Ainakin se on käsittämättömän tyhmää käytöstä.

   Lainaa

  48. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Mukavia ystäviä Lauralla.

   Lainaa

  49. Tulos: +63 (67 ääntä)
   Mistä muka saa noin halvalla matkan Phukettiin ja vielä sesonkina? Ei ole edes mikään äkkimeininkilähtö.

   Lainaa

  50. Nimi M. Erkki 25.9.2014 11:34
   Tulos: +174 (228 ääntä)
   linda: Mikähän helvetin “amis” tuolla kommenteissa taas vilahti? Alkaa palamaan käpy. Kyse on mielestäni melkoisen suppeasta ihmiskäsityksestä, jos jotakuta arvioidaan koulutustaustan perusteella. Tai sitten kyse on puhtaasta provokaatiosta. Kävin siis itse amiksen. ÄO:ni on korkea. Olen siis “fiksu”, joskin sitäkin on montaa sorttia. Myönnän auliisti olevani monessa asiassa tietämätön, minunkin suustani pääsee sammakoita ja teen toisinaan kirjoitusvirheitä. Se on kumminkin fakta, että minulla on parempi yleissivistys, kielitaito ja äidinkielellinen osaaminen kuin monella tuntemallani lukion käyneellä. Koulutus ei ole autuaaksi tekevä asia. Paljon riippuu ihmisen persoonallisuudesta ja mielenkiinnon kohteista. Hawking oli peruskoulussa keskiverto-oppilas. Einstein teki tylsää ja ilmeisesti huonosti palkattua työtä patenttiviraston virkailijana. Ihan vaan esimerkkinä.
   Sori, mutta jos yksi "amis"-kommentti saa kävyn leimahtamaan tollaisen palopuheen verran, kannattaisi keskittyä ihan aluksi itsetunnon parantamiseen. Vittuako ketään murrosiän ohittanutta kiinnostaa kävikö/käykö amiksen, lukion, vai steiner-koulun, samoja debiilejä imbesillejä kaikissa on. Pitää uskoa itseensä; niin kuin tapauksen Kalle. Esimerkkityyppi kaiken kaikkiaan vankumattomasta uskosta itseensä.

   Lainaa

  51. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Kiinnostais tietää miten tää tarina päättyy :D

   Lainaa

  52. Tulos: -64 (164 ääntä)
   Nimi M. Erkki: Sori, mutta jos yksi “amis”-kommentti saa kävyn leimahtamaan tollaisen palopuheen verran, kannattaisi keskittyä ihan aluksi itsetunnon parantamiseen. Vittuako ketään murrosiän ohittanutta kiinnostaa kävikö/käykö amiksen, lukion, vai steiner-koulun, samoja debiilejä imbesillejä kaikissa on. Pitää uskoa itseensä; niin kuin tapauksen Kalle. Esimerkkityyppi kaiken kaikkiaan vankumattomasta uskosta itseensä.
   Ei se mun itsetuntoani hetkauta suuntaan eikä toiseen. Lähinnä käpy palaa siihen, että "noinko ihmiset oikeasti ajattelevat". Halusin siis vain herätellä toisia ajattelemaan asiaa eri puolilta. Lukuisissa aiemmissa viestiketjuissa on tätä amisasiaa puitu vaikka ja kuinka. Olen ennenkin miettinyt, että tekisi mieleni tätä teemaa kommentoida. Nyt sattui vain olemaan aikaa ja inspiraatiota ;)

   Lainaa

  53. Puolikiero_savolainen 25.9.2014 12:08
   Tulos: +74 (202 ääntä)
   linda: Mikähän helvetin “amis” tuolla kommenteissa taas vilahti? Alkaa palamaan käpy. Kyse on mielestäni melkoisen suppeasta ihmiskäsityksestä, jos jotakuta arvioidaan koulutustaustan perusteella. Tai sitten kyse on puhtaasta provokaatiosta. Kävin siis itse amiksen. ÄO:ni on korkea. Olen siis “fiksu”, joskin sitäkin on montaa sorttia. Myönnän auliisti olevani monessa asiassa tietämätön, minunkin suustani pääsee sammakoita ja teen toisinaan kirjoitusvirheitä. Se on kumminkin fakta, että minulla on parempi yleissivistys, kielitaito ja äidinkielellinen osaaminen kuin monella tuntemallani lukion käyneellä. Koulutus ei ole autuaaksi tekevä asia. Paljon riippuu ihmisen persoonallisuudesta ja mielenkiinnon kohteista. Hawking oli peruskoulussa keskiverto-oppilas. Einstein teki tylsää ja ilmeisesti huonosti palkattua työtä patenttiviraston virkailijana. Ihan vaan esimerkkinä.
   Heh, veikeän näköistä tekstiä, kun koitat kirjoittelullasi todistella olevasi "fiksu" amis ja vieläpä piti oikein vetäistä ÄO-kortti esille. Tuon kirjoituksen perusteella et sinä nyt niin fiksu ole. Hiljaisissa vesissä ne suurimmat kalat uivat, ja tarpeesi tuoda mahdollinen älykkyytesi esille kielii vaan alemmuudentunteesta, jota koet käytyäsi amiksen.

   Lainaa

  54. Tulos: +206 (208 ääntä)
   Saisko tästä jatkotarinan facebook-mokiin? Pakkoloma osa 2: Kallen uhkailut Pakkoloma osa 3: Ystävät puuttuvat peliin Pakkoloma osa 4: Mykkäkoulu Pakkoloma osa 5: Kallen kauna Pakkoloma osa 6: Viimeinen varoitus Pakkoloma osa 7: raastuvassa tavataan jne...

   Lainaa

  55. Tulos: -68 (142 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Heh, veikeän näköistä tekstiä, kun koitat kirjoittelullasi todistella olevasi “fiksu” amis ja vieläpä piti oikein vetäistä ÄO-kortti esille. Tuon kirjoituksen perusteella et sinä nyt niin fiksu ole. Hiljaisissa vesissä ne suurimmat kalat uivat, ja tarpeesi tuoda mahdollinen älykkyytesi esille kielii vaan alemmuudentunteesta, jota koet käytyäsi amiksen.
   En koe tarvetta todistella ventovieraille ihmisille mitään. Enkä mä mikään nero olekaan herrantähden :D. Täällä on vain kovasti vedetty yleisesti johtopäätöksiä ihmisistä heidän koulutuksensa/työnsä perusteella. Siihen aattelin ottaa kantaa. Onhan näitä tyyppejä jotka älykkyyttänsä kuuluttavat. Mut en mä kyllä niihin kuulu jos tässä anonyymisti kirjoittelen. Kai sitä nyt ittensä esimerkiksi ottaa, en mä täällä toistenkaan asioista ala huuteleen. Eikä mun ÄO:ta tiedä kukaan muu ku mää ihan ite ja omaksi tiedokseni saa jäädäkin, se siitä todistelusta ;)

   Lainaa

  56. Tulos: +61 (105 ääntä)
   linda: En koe tarvetta todistella ventovieraille ihmisille mitään. Enkä mä mikään nero olekaan herrantähden :D. Täällä on vain kovasti vedetty yleisesti johtopäätöksiä ihmisistä heidän koulutuksensa/työnsä perusteella. Siihen aattelin ottaa kantaa. Onhan näitä tyyppejä jotka älykkyyttänsä kuuluttavat. Mut en mä kyllä niihin kuulu jos tässä anonyymisti kirjoittelen. Kai sitä nyt ittensä esimerkiksi ottaa, en mä täällä toistenkaan asioista ala huuteleen. Eikä mun ÄO:ta tiedä kukaan muu ku mää ihan ite ja omaksi tiedokseni saa jäädäkin, se siitä todistelusta
   Jos olet käynyt virallisessa äo-testissä, sun äo:n tietää joku muukin - ellet sitten ole vetäissyt hatusta jotain itseäsi miellyttävää lukua, jolloin osviittaa sun äo:sta saa helposti muutkin. :)

   Lainaa

  57. Tulos: +90 (90 ääntä)
   Kalle mitä vittua? Oma moka, ei se lennon peruuttaminen sentään koko lennon hintaa olisi tullut maksamaan, vaikka ei sekään ilmaista ole. Mutta tässä kyllä mennään jo uhkailun ja kiristyksen puolelle loppua kohti.

   Lainaa

  58. Tulos: +65 (73 ääntä)
   lirbo: Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.
   Johtuu samasta ilmiöstä minkä olen huomannut monessa peliyhteisössä: Kun porukat oli suppeammat, piti kunnioittaa muita tai ei pääse kenenkään kanssa pelailemaan uudestaan. Sitten tapahtui se globaalistaminen, jolloin ihmiset voivat käyttäytyä aivan miten naurettavasti, ilkeästi tai epäreilusti tahansa, eikä siitä tule minkäänlaista sanktiota, kun on todennäköistä että eivät koskaan enää tapaa...

   Lainaa

  59. Tulos: +114 (150 ääntä)
   Hei Linda, ketään ei kiinnosta. Chattailkää jossakin muualla. Ei liity taas päivän feissarimokaan yhtään mitenkään.

   Lainaa

  60. Tulos: +86 (92 ääntä)
   "Fedora nice guy" on vahva Kallessa.

   Lainaa

  61. Tulos: +126 (128 ääntä)
   Keihtovin juttu mitä oon lukenu hetkeen! :D Mitenkähän käy/kävi? 28.9. asti vielä maksuaikaa, koska keskustelu on käyty 14.9. aikaleimojen mukaan. Onko asiasta keskusteltu lisää vai odottaako Kalle sunnuntaille asti kunnes räjähtää? Vai olisiko Kalle tajunnut virheensä, pyytänyt anteeksi? Kauankohan he olivat tunteneet toisensa? Pyörivätkö samoissa porukoissa ts. tuleeko tulevaisuudessa väkisinkin mahdollisesti ikäviä kohtaamisia? Mitä sanovat kaverit (tuntevat he sitten toista osapuolta tai eivät)? Kansa tahtoo tietää lisää!

   Lainaa

  62. Tulos: +92 (116 ääntä)
   linda: En koe tarvetta todistella ventovieraille ihmisille mitään. Enkä mä mikään nero olekaan herrantähden :D. Täällä on vain kovasti vedetty yleisesti johtopäätöksiä ihmisistä heidän koulutuksensa/työnsä perusteella. Siihen aattelin ottaa kantaa. Onhan näitä tyyppejä jotka älykkyyttänsä kuuluttavat. Mut en mä kyllä niihin kuulu jos tässä anonyymisti kirjoittelen. Kai sitä nyt ittensä esimerkiksi ottaa, en mä täällä toistenkaan asioista ala huuteleen. Eikä mun ÄO:ta tiedä kukaan muu ku mää ihan ite ja omaksi tiedokseni saa jäädäkin, se siitä todistelusta
   Anna nyt olla jo. Menee pahemmaks vaan ja alkaa tulemaan myötähäpeäkin. Sit asiaan.. Olis mukavaa jos ko. mokan Laura jaksaisi heittää vaikka jotain päivitystä että jäikö asia ihan tohon vai oliko Kalle kunnon sekopää? Jotenkin pelottava tyyppi, yhtä kaikki.

   Lainaa

  63. Tulos: +157 (179 ääntä)
   Hyviä uutisia Laura! Juristina näin, että sinulla on tässä hyvä keissi. Pistin haastehakemuksen Kallea vastaan vetämään ja voitto on taattu. Kulut toistaiseksi 5 000 euroa. Maksuaikaa kaksi viikkoa. Saat varmaankin perittyä ne Kallelta kunhan voitamme tapauksen, mutta kun oman Mersuni osamaksua pukkaa niin joudun nyt kuitenkin heti veloittamaan sinulta tähän asti toteuneesta työstä.

   Lainaa

  64. Tulos: +94 (124 ääntä)
   Urpo: Jos olet käynyt virallisessa äo-testissä, sun äo:n tietää joku muukin – ellet sitten ole vetäissyt hatusta jotain itseäsi miellyttävää lukua, jolloin osviittaa sun äo:sta saa helposti muutkin.
   Ehkäpä se on tehnyt netissä kaiken kattavan 'Testaa ÄO-tasosi!'- testin.. Ne on siellä samalla osastolla kun 'Rakastaako poikaystäväsi sinua oikeasti' ja 'Mikä olit edellisessä elämässäsi'-testit

   Lainaa

  65. Tulos: -131 (167 ääntä)
   KALLE: Tapa ittes. Kiitos.

   Lainaa

  66. Tulos: +46 (54 ääntä)
   alrighty then...kivasti vinksahtanu tyyppi. Antaa tyypin uhota, ei tuommoinen vässykkä mitään saa tehtyä. Jos saa persauksen hilattua poliisiasemalle niin nauravat ulos. Jos taas kerää rohkeutta tulla oikeasti mesoamaan "velalliselle", niin ei muuta kuin poliisien avustuksella sekopää putkaan. Niin monta kertaa, että pakolla tulee mielenterveydestä merkintä papereihin, sehän se ilahduttaa miehen elämää jatkossa :) Mitäs tilasi ja maksoi, maksakoon ite oman idiotisminsa seuraamukset. Eikä se mitään oikeasti ole kumminkaan maksanut, varannut ehkä. Kun ei toinen innostunutkaan, niin luulee, että saa vielä toisen "kannustettua" mukaan syyllistämisellä. Ei raukkaparka pölö ymmärrä, ettei pakottamalla saa kavereita.

   Lainaa

  67. turnipsitonttu 25.9.2014 14:20
   Tulos: +93 (103 ääntä)
   Kallelle voisi tehdä hyvää rentouttava pakkoloma psykiatrisessa hoitolaitoksessa täyshoidolla.

   Lainaa

  68. Tulos: -80 (120 ääntä)
   höpö: Kysymys herää: Eikö Kallella ole töitä? Jos olisi, hän olisi myös anonut / järjestänyt itselleen loma-ajan matkaa varten ja näin ollen tajunnut ehkä kysäistä tästä asiasta neidoltakin. Jos Kallella ei ole töitä, kuinka ihmeessä hänellä on varaa maksaa tonnin verran kahden ihmisen lennoista Phuketiin? O.O Jos näistä ylemmistä kumpikaan tilanne ei päde Kalleen, mitä ihmettä Kalle oikein tekee, että hänellä on aikaa lähteä milloin sattuu lomalle ulkomaille ja vielä lisäksi rahaa maksaa se? O.O
   Itselläni ei ole ollut töitä 3 vuoteen ja rahaa silti tilillä 4tonnia ja summa nousee kokoajan, miksi ajattelet että työttömät ovat rahattomia??? elän paremmin mitä työtä tekevät ystäväni jotka ovat PA kuun puolesta välistä jo.

   Lainaa

  69. Tulos: -96 (112 ääntä)
   Itselle kävi samallain :D mut lähin kyl reissuu ku mulla ei ollu kouluu eikä töitä :D ja sit ku sanoin kaverille et no voimmä oman matkan maksaa vaik en ollut aikonut ees lähtä mihinkää niin ei se sit antanut tilinumeroa mihin maksaa nii sain ilmasen matkan New Yorkiin, lähetti vaan tekstiviesitn mulle että osti liput :D ja ei ollu poikakveri yms vaan ainoastaan kaveri, eikä mun poikakaveriaakaan haitannut, oli ihan kiva kierrellä kaupunkia, yritin tosiaan maksaa matkan mut se ei sit suostunut siihen et maksan. ¨Halusi kai vaan kiertelyseuraa mukaan kun sil ei ollu ketää muita kavereita (huom. se ei ole normipoika joka tietenki jotain yrittäis, kaverina vaan oltiin ja se ei oo ikinä ees seurustellut kenenkää kans), Ois sit ehkä haitannut jos oisin ollu töissä yms mut kyl mä kerran lähdin pikareissuun vaik oisin päässyt liikunnanopetyajan sijaiseks töihin

   Lainaa

  70. Tulos: -15 (37 ääntä)
   jaa tuskinpa, jos pahoinpitelystäkään ei tule yleensä kuin parisataa sakkoja, tuloista riippuen voi olla vain muutama päiväsakko. Ei poliiseja edes tällaiset kiinnosta ennen kuin jotain oikeasti tapahtuisi
   Petkele: Taitaa olla laitonuhkaus ja varmasti kalliimpi kuin 1200€ liput.

   Lainaa

  71. Tulos: +138 (138 ääntä)
   Mitäköhän siel thaimaas ois käyny ku kaveri paljastu luonteeltaan tämmöseks...

   Lainaa

  72. Tulos: +92 (92 ääntä)
   Olin ehkä toisiks viimeseen kommenttiin asti siinä uskossa että se vaan vedätti tolla vitsillään mutta kieltämättä toi huora -kommentti vähän vähentää mun uskoa siihen.

   Lainaa

  73. Tulos: +39 (75 ääntä)
   Vaikka ei kaikki amikset välttämättä ole sitä säkin himmeintä sakkia, niin tuollaiset lindat kyllä antavat heikon vaikutelman keskiverto amiksesta.

   Lainaa

  74. Tulos: +32 (44 ääntä)
   jep jep…: Itselläni ei ole ollut töitä 3 vuoteen ja rahaa silti tilillä 4tonnia ja summa nousee kokoajan, miksi ajattelet että työttömät ovat rahattomia??? elän paremmin mitä työtä tekevät ystäväni jotka ovat PA kuun puolesta välistä jo.
   Pääomatuloillako elelet? Harvoilla työttömillä on niitäkään. Sossua en uskalla edes mainita.

   Lainaa

  75. Tulos: -62 (78 ääntä)
   höpö: Kysymys herää: Eikö Kallella ole töitä? Jos olisi, hän olisi myös anonut / järjestänyt itselleen loma-ajan matkaa varten ja näin ollen tajunnut ehkä kysäistä tästä asiasta neidoltakin. Jos Kallella ei ole töitä, kuinka ihmeessä hänellä on varaa maksaa tonnin verran kahden ihmisen lennoista Phuketiin? O.O Jos näistä ylemmistä kumpikaan tilanne ei päde Kalleen, mitä ihmettä Kalle oikein tekee, että hänellä on aikaa lähteä milloin sattuu lomalle ulkomaille ja vielä lisäksi rahaa maksaa se? O.O
   Noinhan me aina kaverin kanssa lomareissut bookataan. Tosin kysytään sentään tekstarilla tms yleensä vahvistus toiselta ensin 5min varoitusajalla, "nyt olis 300€ vinkuintiaan 05.01. go?" :) Lomahan järjestyy sitten haluttuun aikaan kun sen duunikalenteriin kliksuttelee. Ei siihen sen kummempia anomuksia tarvita.

   Lainaa

  76. Mikä jätkä 25.9.2014 18:11
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Onko Kalle tyhmä, keskenkasvuinen vai luonnehäiriöinen? Heittäytyy vielä marttyyriksi, kun itse on selvästi tehnyt väärin.

   Lainaa

  77. Tulos: +125 (125 ääntä)
   Stalkkeri-Kallessa taitaa olla perheväkivaltailijan ainesta, se verran nopeasti alkoi uhkailla. Ei helvetti.

   Lainaa

  78. Tulos: +85 (87 ääntä)
   stnz: Noinhan me aina kaverin kanssa lomareissut bookataan. Tosin kysytään sentään tekstarilla tms yleensä vahvistus toiselta ensin 5min varoitusajalla, “nyt olis 300€ vinkuintiaan 05.01. go?” Lomahan järjestyy sitten haluttuun aikaan kun sen duunikalenteriin kliksuttelee. Ei siihen sen kummempia anomuksia tarvita.
   Loma järjestyy monessakin duunissa jos ajoissa kysyy, ja monissa muissa saa tehdä etätöitä, ja freelancer tekee sen mitä huvittaa. Mutta tässä se tekstari on aika tärkeä asianosa -vaikka miten olisi itsesäädettävä kalenteri niin mistä sen tietää jos toisella on vaikka se vuoden yksi pakottava meno ellei *kysy*. Ja sitten tässä on vielä sekin että nuo ilmeisesti eivät ole varhemmin yhdessä matkustelleet (tai selvästikään kun olivat puheväleissä) -itsekin saatan laittaa puolisolle tekstaria "nyt törmäsin halvimpaan vinkuintialentoon ikinä, paivät x-y, varmista heti kalenterisi niin tilaan?" kun ennenkin on lomailtu yhdessä ja ennenkin ne on tilattu teorialla "löytyi halpa". Seurusteluaikana ensimmäistä yhteistä lomaa pohdittiin vähän huolellisemmin. Oletus että "satunnainen rupattelu paikoista minne voisi mennä" = "sitoutuminen yhdessä matkustamiseen ilman eri neuvottelua" on sinälläänkin jo omituinen vaikka se viesti olisikin lähetetty.

   Lainaa

  79. Tulos: +75 (83 ääntä)
   Ja mä oon lähdössä Phuketiin alkavaksi kaudeksi oppaaksi. Toivon todella, ettei tää Kalle tule omalle vastuualueelle.

   Lainaa

  80. Tulos: +100 (104 ääntä)
   Toivottavasti Laura meni poliisille ja kertoi kaveripiirilleen tästä asiasta niin että jos jotain sattuisi Lauralle, tietäisivät kaikki kuka on syypää. Jumalauta mikä saatanan sekopää, puhumattakaan että jätkä on tyhmempi kuin vasemman jalan saapas. Varmaan on pelkkää keskenkasvuisen paviaanin uhoa, mutta ei tuosta kauhean turvallinen fiilis jää.

   Lainaa

  81. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Vittu mikä psykokitso tää Kalle-pelle.

   Lainaa

  82. Phuketissa käy juntit 25.9.2014 20:35
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Mervi: Mistä muka saa noin halvalla matkan Phukettiin ja vielä sesonkina? Ei ole edes mikään äkkimeininkilähtö.
   No kuule, aika monestakin paikasta. Tälläkin hetkellä halvimmat liput tammikuussa n. 500€. Tässähän ei puhuttu suorista lennoista.

   Lainaa

  83. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Hetken kävi mielessä, että oma exä taas vauhdissa. Kuulosti niin tutulta.

   Lainaa

  84. Tulos: +74 (80 ääntä)
   lirbo: Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.
   Minkähän takia tässäkin tapauksessa piti nostaa tämä iänikuinen "rappeutunut nuoriso -kortti" esiin, kun tästä mokastahan ei ikiä löydy, ja Laura puhuu vielä töissä käymisestä, mikä sekin viittaisi siihen, että ainakin koulut on jo käyty aka mitään teinejä ei tässä enää luultavasti olla. Kysympähän vaan, tälleen omasta mielestä ihan suht fiksuna ja erittäinkin kilttinä nuorena ihmisenä... Stereotypiaa ei tartteis pitää hengissä sentään väen vängällä joka paikkaan tunkemalla.

   Lainaa

  85. Tulos: +56 (64 ääntä)
   linda: En koe tarvetta todistella ventovieraille ihmisille mitään. Enkä mä mikään nero olekaan herrantähden :D. Täällä on vain kovasti vedetty yleisesti johtopäätöksiä ihmisistä heidän koulutuksensa/työnsä perusteella. Siihen aattelin ottaa kantaa. Onhan näitä tyyppejä jotka älykkyyttänsä kuuluttavat. Mut en mä kyllä niihin kuulu jos tässä anonyymisti kirjoittelen. Kai sitä nyt ittensä esimerkiksi ottaa, en mä täällä toistenkaan asioista ala huuteleen. Eikä mun ÄO:ta tiedä kukaan muu ku mää ihan ite ja omaksi tiedokseni saa jäädäkin, se siitä todistelusta
   En ole koskaan aikaisemmin Feissarimokien kommenteissa nähnyt tällaista keskusteluketjua joka sai alkunsa yhdestä ainoasta sanasta.

   Lainaa

  86. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Luulisi, että Kalle tajuaisi, että matkan voi myös perua. Luulisi vielä saavan rahat takas kokonaan. No, ehkä vähennettyinä jollain toimistokuluilla. Ei tarttis heti Huoraks haukkuu,

   Lainaa

  87. Tulos: +99 (105 ääntä)
   Mahtaa Laura olla tyytyväinen, oli aika lähellä, että ois menny jonnekin Phuketiin tuommoisen psykon kanssa.

   Lainaa

  88. Tulos: +77 (77 ääntä)
   Huorakortti kruunasi kaiken.

   Lainaa

  89. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Haluun kuulla jatkoa että miten tässä käy :D

   Lainaa

  90. Tulos: +33 (43 ääntä)
   foo: En ole koskaan aikaisemmin Feissarimokien kommenteissa nähnyt tällaista keskusteluketjua joka sai alkunsa yhdestä ainoasta sanasta.
   Uskaltaisin epäillä että tällaisen keskustelun aiheuttaminen oli ensimmäisen sanan postaajan pyrkimys. As in onnistunutta trollailua, vähän köyhää tosin.

   Lainaa

  91. Tulos: +41 (53 ääntä)
   jep jep…: Itselläni ei ole ollut töitä 3 vuoteen ja rahaa silti tilillä 4tonnia ja summa nousee kokoajan, miksi ajattelet että työttömät ovat rahattomia??? elän paremmin mitä työtä tekevät ystäväni jotka ovat PA kuun puolesta välistä jo.
   Tää onkin hauska, sulla on varmaan jotain sitten eri tavalla kuin muilla työttömillä ja suurimmalla osalla työssäkäyvistä kavereistasi? Joko jotain muita tuloja, kuin peruspäiväraha/työmarkkinatuki/ansiosidonnainen, joko laillisia tai laittomia tuloja. TAI sitten makaat mamman peräkammarissa maksamatta itse yhtään mitään, kyllähän niistä pienistäkin tuloista voi karttua ihan kivat rahat, jos joka sentin saa säästöön :) Mun on pakko myöntää, etten ole itsekään pa kuun puolivälissä, yleensä en ihan edes ennen palkkapäivää. Eli jotain jää joskus jopa "säästöön", mutta kyllä se siitä tasaantuu ajan kanssa sitten.

   Lainaa

  92. Tulos: -48 (52 ääntä)
   Ööm.. Eikös matkan varaamiseen tarvita sen henkilön passia?

   Lainaa

  93. Tulos: +24 (28 ääntä)
   jaa: No ei taatusti kyllä joudu tommosta summaa maksamaan laittomasta uhkauksesta edes hyvätuloinen.
   Nopealla googletuksella näyttää siltä, että päiväsakkojen määrä on 40 molemmin puolin, eli ei tarvitse edes olla hyvätuloinen.

   Lainaa

  94. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Murupuru: Ööm.. Eikös matkan varaamiseen tarvita sen henkilön passia?
   Ei minun muistaakseni tarvita. Passia tarvitaan vasta kun kirjaudutaan lennolle.

   Lainaa

  95. Tulos: +72 (76 ääntä)
   linda: Mikähän helvetin “amis” tuolla kommenteissa taas vilahti? Alkaa palamaan käpy. Kyse on mielestäni melkoisen suppeasta ihmiskäsityksestä, jos jotakuta arvioidaan koulutustaustan perusteella. Tai sitten kyse on puhtaasta provokaatiosta. Kävin siis itse amiksen. ÄO:ni on korkea. Olen siis “fiksu”, joskin sitäkin on montaa sorttia. Myönnän auliisti olevani monessa asiassa tietämätön, minunkin suustani pääsee sammakoita ja teen toisinaan kirjoitusvirheitä. Se on kumminkin fakta, että minulla on parempi yleissivistys, kielitaito ja äidinkielellinen osaaminen kuin monella tuntemallani lukion käyneellä. Koulutus ei ole autuaaksi tekevä asia. Paljon riippuu ihmisen persoonallisuudesta ja mielenkiinnon kohteista. Hawking oli peruskoulussa keskiverto-oppilas. Einstein teki tylsää ja ilmeisesti huonosti palkattua työtä patenttiviraston virkailijana. Ihan vaan esimerkkinä.
   Jossain päin Suomea amis on vaan synonyymi juntille. Outoo, mutta se ei mitenkään liity ammattikoululaisuuteen.

   Lainaa

  96. Hannu Siivonen 26.9.2014 12:09
   Tulos: +113 (115 ääntä)
   Hipitys90-luvullakin osa vanhemmista ei käytännössä _kasvattanut_ lapsiaan ollenkaan vaan antoivat kaikessa periksi. Kun tällainen lapsi kasvaa aikuiseksi, on pettymyksiä mahdotonta kestää ja sitten alkaa uhmaikäisen itkupotkuraivari.
   Muistan vielä 90-luvun. Silloin sanottiin ihan samaa 70-luvusta

   Lainaa

  97. näin tänää 26.9.2014 14:04
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   jaa: No ei taatusti kyllä joudu tommosta summaa maksamaan laittomasta uhkauksesta edes hyvätuloinen.
   joo ei niin..itse sain aikoinaan moisesta 3kk ehdotonta vankeutta..

   Lainaa

  98. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tossa viimeisten viestien aikana Kalle ajatteli jo varmaa et: ''ei helkkari, mitä mä oon menny tekee?!''

   Lainaa

  99. SellaastaSeOn 26.9.2014 18:08
   Tulos: -18 (98 ääntä)
   kalle vaikuttaa sairaalta ihmiseltä, mutta pakko silti lauraa lainkaan syyttämättä todeta, että mä en kyllä yhtään pidä myöskään sellaisista "katotaan sitä sitten" -ihmisistä. olen yrittänyt järjestää matkaa erään henkilön kanssa nyt todella pitkään, mutta siitä ei tule mitään, kun toinen aina vastaa että katsotaan. kun talvella kysyn asiasta, tämä henkilö vastaa, että katsotaan sitä sitten kesällä, ja kesällä hän sanoo, että katsotaan sitä sitten talvella. koskaan mitään ei olla valmiita tekemään eikä järjestelemään, aina vaan katsotaan. rasittavaa kerta kaikkiansa!! mieleeni ei kyllä silti tulisi ostaa lippuja toiselle hänen tietämättään :D mutta tämä viesti ei oikeastaan edes liittynyt tähän mokaan, eikä tarkoitukseni ole MISSÄÄN NIMESSÄ syyttää lauraa tai varsinkaan puolustella mielipuolisen kallen tekemisiä. tuli vaan mieleen mokasta tämä!

   Lainaa

  100. Tulos: +46 (48 ääntä)
   Hipitys: Voi olla totta. 90-luvullakin osa vanhemmista ei käytännössä _kasvattanut_ lapsiaan ollenkaan vaan antoivat kaikessa periksi. Kun tällainen lapsi kasvaa aikuiseksi, on pettymyksiä mahdotonta kestää ja sitten alkaa uhmaikäisen itkupotkuraivari. Niin kuin tässäkin…. Surullista.
   Kasvatuksella ja ympäristöllä on aina oma osuutensa asioihin, mutta ei ne asiat sentään niin mustavalkoisia ole. Voi olla hyvä koti rakastavine ja rajoja laittavine vanhempineen, mutta lapsesta kasvaa kuitenkin häiriintynyt persoona. Niin moni asia vaikuttaa ja joissain tapauksissa olen alkanut epäillä, että jotkut vaan ovat syntymämulkkuja.

   Lainaa

  101. Tulos: +27 (51 ääntä)
   Joku linda haluaa vääntää täällä jonkun amis-keskustelun, joka ei yhtään liity aiheeseen ja sitten ei edes myönnä provosoituneensa yhdestä sanasta... :D

   Lainaa

  102. Tulos: +132 (136 ääntä)
   SellaastaSeOn: kalle vaikuttaa sairaalta ihmiseltä, mutta pakko silti lauraa lainkaan syyttämättä todeta, että mä en kyllä yhtään pidä myöskään sellaisista “katotaan sitä sitten” -ihmisistä. olen yrittänyt järjestää matkaa erään henkilön kanssa nyt todella pitkään, mutta siitä ei tule mitään, kun toinen aina vastaa että katsotaan. kun talvella kysyn asiasta, tämä henkilö vastaa, että katsotaan sitä sitten kesällä, ja kesällä hän sanoo, että katsotaan sitä sitten talvella. koskaan mitään ei olla valmiita tekemään eikä järjestelemään, aina vaan katsotaan. rasittavaa kerta kaikkiansa!!
   Tulkitsisin kyllä vastaavassa tilanteessa, että se toinen osapuoli ei nyt vain halua lähteä kanssasi reissuun, muttei kehtaa sanoa sitä suoraan :d

   Lainaa

  103. Tulos: -59 (75 ääntä)
   Kyllä Kalle on KUNINGAS! toivottavasti saa rahat perittyä moiselta sopimuksen rikkojalta. Mut mahtaaks olla edes totta. Tais aika nopeen muuten loppuu lääkkeiden vaikutus.

   Lainaa

  104. Tulos: +16 (46 ääntä)
   SellaastaSeOn: kalle vaikuttaa sairaalta ihmiseltä, mutta pakko silti lauraa lainkaan syyttämättä todeta, että mä en kyllä yhtään pidä myöskään sellaisista “katotaan sitä sitten” -ihmisistä. olen yrittänyt järjestää matkaa erään henkilön kanssa nyt todella pitkään, mutta siitä ei tule mitään, kun toinen aina vastaa että katsotaan. kun talvella kysyn asiasta, tämä henkilö vastaa, että katsotaan sitä sitten kesällä, ja kesällä hän sanoo, että katsotaan sitä sitten talvella. koskaan mitään ei olla valmiita tekemään eikä järjestelemään, aina vaan katsotaan. rasittavaa kerta kaikkiansa!! mieleeni ei kyllä silti tulisi ostaa lippuja toiselle hänen tietämättään mutta tämä viesti ei oikeastaan edes liittynyt tähän mokaan, eikä tarkoitukseni ole MISSÄÄN NIMESSÄ syyttää lauraa tai varsinkaan puolustella mielipuolisen kallen tekemisiä. tuli vaan mieleen mokasta tämä!
   Vain suomessa, tässä pimeässä mielensäpahoittajien yhteiskunnassa joutuu aina kirjoittamaan rautalangasta väännetyt selitykset/tyynnyttelyt/pahoittelut, jos haluaa sanoa jotain vähänkään "poikkeavaa" ilman että siitä seuraa paskamyrsky, syyllistämistä, haukkumista ja vähättelyä :D Paskamyrsky mainittu, mielensäpahoittajat go! (miinus ;3)

   Lainaa

  105. Tulos: +54 (64 ääntä)
   Mietin tässä että, miksi luen näitä juttuja täältä kun nää ei todellakaan suurin osa naurata tai ole yhtään hauskoja millään tavalla vaan pistää vihaks ja alkaa vaan vituttamaan. Miten tyhmiä, sairaita ja ihan sekasin päästään nää jotkut ihmiset on? En vaan käsitä.. Oonko ainut joka tulee ihan helvetn vihaseks kun lukee näitä?

   Lainaa

  106. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Kaksi viikkoa on täynnä. Nyt päivitystä!!

   Lainaa

  107. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Juomari: Kalle, unelmien poikaystävä.
   Kalle eläinten ystävä.

   Lainaa

  108. Tulos: +24 (28 ääntä)
   weew: Tossa viimeisten viestien aikana Kalle ajatteli jo varmaa et: ”ei helkkari, mitä mä oon menny tekee?!”
   Toivottavasti.

   Lainaa

  109. Tulos: -7 (51 ääntä)
   OhTheIrony: Jotenkin kun näitä juttuja lukee, niin usko tähän ihmiskunnan “tulevaisuuteen” hiipuu vähitellen.
   Ei mene sinullakaan lujaa jos yksi vajakki internetissä pystyy saamaan ajatuksesi tuollaiseen. Jos vähän jatkat netin lukemista, niin olet kohta avaimilla sahaamassa ranteita auki...

   Lainaa

  110. Tulos: +12 (76 ääntä)
   ...miehet.

   Lainaa

  111. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Jolle: Kiitos. Tulos: 19 (21 ääntä) Luulisi, että Kalle tajuaisi, että matkan voi myös peru
   Luulisi että tajuaisit, että mikäli et maksa kalliimpaa lippua (puhutaan yleensä kympeistä), lippua ei voi muuttaa kenenkään muun nimelle, eikä myöskään perua.

   Lainaa

  112. Asiantuntia 30.9.2014 10:21
   Tulos: -22 (48 ääntä)
   Pavosen Heska: Millainen informaatioarvo on kuluneilla muotikommenteilla “Kalle, mitä vittua?” sekä “Mitä vittua mä just luin”? Ja millaiset ihmiset suoltavat niitä jutusta toiseen?
   Mitä vittua mä just luin? Taisin lukea Pavosen Heskan huomionkerjuupostin. "Katsokaa, olen älykkäämpi kuin te!"

   Lainaa

  113. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Asiantuntia: Mitä vittua mä just luin? Taisin lukea Pavosen Heskan huomionkerjuupostin. “Katsokaa, olen älykkäämpi kuin te!”
   Dafuq did i just read? / Mitä vittua just luin? Onhan noi oikeesti tosi väsyneitä ja kuluneita kommentteja. Turhia.

   Lainaa

  114. Tulos: -16 (60 ääntä)
   Linda = amis.

   Lainaa

  115. Tulos: +22 (38 ääntä)
   Ehkä Joni maksoi velat? Nyt on varaa lähteä Phukettiin.

   Lainaa

  116. Tulos: +33 (39 ääntä)
   J33: Haluan tietää miten tämä tilanne päättyi!
   En ymmärrä miks jotkut anto jopa tollekkin kommentille miinusta. Onko muka joku joka ei haluu

   Lainaa

  117. Tulos: -13 (27 ääntä)
   popsi: Ehkä Joni maksoi velat? Nyt on varaa lähteä Phukettiin.
   Kuka Joni?

   Lainaa

  118. öööööö 1.10.2014 21:41
   Tulos: -100 (104 ääntä)
   siis oonko ny ainoo joka piti lauraa tässä tyhmänä xD luulin koko keskustelun ajan että kalle vaa heittää läppää ja toine ottaa iha tosissaa...

   Lainaa

  119. Tulos: +29 (29 ääntä)
   lirbo: Oonko mä väärässä vai rupeaako aika useilla nuorilla, somen kera kasvaneilla ihmisillä kieroutumaan tavat ja taidot ratkoa konflikteja? Näitä lukiessa tuntuu, että kaikki on aina julkista ja kinat kiihtyy nollasta sataan kahdessa lauseessa. Ikävä maailma on tämä.
   Nykyään asiat, joita on aiemmin tullut suutuspäissä baarin ulkopuolella toiselle huutanut ja unohtaneet seuraavana aamuna, on kaikki pysyvää... ja niistä puuttuu kaikki sanaton viestintä. Isot alkukirjaimet, pilkut, pisteet, hymiöt jne. on ainoat tavat viestittää äänenpainoa ja ilmeitä. Kyllä ihmiset on aina osanneet riidellä, nyt vaan niitä väärinymmärryksiä (paljolti projisoinnin kautta) tulee vaan enemmän ja sanottua ei saa yhtä helposti sanomattomaksi.

   Lainaa

  120. Tulos: +52 (54 ääntä)
   SellaastaSeOn: kalle vaikuttaa sairaalta ihmiseltä, mutta pakko silti lauraa lainkaan syyttämättä todeta, että mä en kyllä yhtään pidä myöskään sellaisista “katotaan sitä sitten” -ihmisistä. olen yrittänyt järjestää matkaa erään henkilön kanssa nyt todella pitkään, mutta siitä ei tule mitään, kun toinen aina vastaa että katsotaan. kun talvella kysyn asiasta, tämä henkilö vastaa, että katsotaan sitä sitten kesällä, ja kesällä hän sanoo, että katsotaan sitä sitten talvella. koskaan mitään ei olla valmiita tekemään eikä järjestelemään, aina vaan katsotaan. rasittavaa kerta kaikkiansa!!
   Ehkäpä kyseistä henkilöä ei erityisemmin kiinnosta lähteä sun kanssas mihinkään. Hän ei vaan kehtaa sanoa sitä, vaan toivoo että unohtasit koko homman. Useinkin toimiva taktiikka. Just sayin... :D Taidampa kommentoida itse mokaakin. Oon itse hyvin harkitseva ihminen, jopa niinkin arkisissa asioissa kun shampoon ostossa, ja tuommoset Kallen kaltaset yli-impulsiiviset ihmiset ei kyllä pysy kaveripiirissä kauheen kauan. Varsinkaan ne ihmiset jotka ei suostu myöntämään virhettään, vaan yrittää syyllistää toista niistä.

   Lainaa

  121. Tulos: +24 (34 ääntä)
   Tulin nauramaan, mutta menetin taas palan uskostani ihmisiin.

   Lainaa

  122. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Tulin menettämään palan uskostani ihmisiin, mutta nauroin.

   Lainaa

  123. Rönttä-Köllönen 7.10.2014 17:01
   Tulos: +28 (54 ääntä)
   Silti parempi rakkaustarina kuin Twilight.

   Lainaa

  124. Tulos: +9 (11 ääntä)
   jaa: No ei taatusti kyllä joudu tommosta summaa maksamaan laittomasta uhkauksesta edes hyvätuloinen.
   Ei tie vaik joutuiski ku ylinopeudestaki voi rapsahtaa 800€ /kokemuksella

   Lainaa

  125. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Kannatti ostaa liput kysymättä ensin :D

   Lainaa

  126. Tulos: +26 (26 ääntä)
   Miksei tähän oo saatu tietoa, että lähtikö Kalle Phuketiin ja kenen kanssa? :D

   Lainaa

  127. Tulos: +14 (14 ääntä)
   ^ niinpä! Edelleen odotan

   Lainaa

  128. Tulos: +12 (12 ääntä)
   jaa: No ei taatusti kyllä joudu tommosta summaa maksamaan laittomasta uhkauksesta edes hyvätuloinen.
   Varmasti joutuu jos asia menee käräjille. Ei mitään puolustettavaa koko jutussa ja tuomion päälle lankeaa vastapuolenkin oikeudenkäyntikulut.

   Lainaa

  129. Parantumaton maksamakkara 6.11.2020 18:37
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tätä oltais nyt 6-vuotta odotettu, että mitenkä homma on päättyny? aivan rupee jo jännittämään.

   Lainaa

  130. Sydämetön dinosaurus 14.4.2021 9:23
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kansa vaatii lisätietoa

   Lainaa

  131. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mutta miten tässä kävi?!

   Lainaa

  132. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Piparjuuri: Mutta miten tässä kävi?!
   Tässä tätä on jo melkein seitsemän vuotta kyselty. Emme taida saada koskaan tietää.

   Lainaa

  133. Tulos: +14 (14 ääntä)
   foo: Tässä tätä on jo melkein seitsemän vuotta kyselty. Emme taida saada koskaan tietää.
   :(((

   Lainaa

  134. Lystikäs kotka 23.12.2021 22:09
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Pesvul: Kallen söpöstä ideasta eskaloitui sitten aikamoinen soppa.
   Joo, onneksi, oli naisella töitä! Mieti kun ois matkal kilahtanu tolleen..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: loma, Thaimaa, matka, liput, velka, maksaa

 • Uusimmat

 • Kategoriat