Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 12

Näillä ilmaisilla kengillä on huono asiakaspalvelu.
Suurenna näkymä
Roskalavalla rapisee, osa 12

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -85 (119 ääntä)
   Iäkkään ennoo nauranu

   Lainaa

  2. (T)reissaaja 30.9.2014 0:50
   Tulos: -62 (256 ääntä)
   Haluaisitko Jenni tulla lukemaan tätä kommenttiani? Ai, vaadit että maksan kaikki laskusi kun luet sen? Ei sitten.

   Lainaa

  3. Tulos: -144 (222 ääntä)
   Mirvan kuuluisi kyllä ehdottomasti maksaa bussikulut

   Lainaa

  4. Tulos: -60 (88 ääntä)
   tuolla takana on kasoja

   Lainaa

  5. Voi vittu.. 30.9.2014 1:08
   Tulos: +523 (543 ääntä)
   Kiittämätön paska. Ilmainen tuote ja kun ei itse pysty noutamaan sitä niin heti alkaa raivoaminen ja toisen haukkuminen. Miten edes kehtaa pyytää Mirvaa maksamaan bussilippua? Saisi kengät ilmaiseksi mutta sekään ei tunnu riittävän kun pitäisi bussikulutkin korvata. Kuinka persaukinen tämä Jenni oikein on jos bussilipun hinnan vuoksi täytyy noin kovat itkupotkuraivarit vetää? Vai vaihtoehtoisesti on täysin saituri? White trash joka tapauksessa.

   Lainaa

  6. Tulos: +279 (287 ääntä)
   Uskomatonta miten röyhkeitä ihmisiä :(

   Lainaa

  7. Tulos: +135 (179 ääntä)
   No sehän räjähti nopeemmin, ku EU:n inflaatio...

   Lainaa

  8. Tulos: -131 (143 ääntä)
   Nuo kengät on kolmion muodossa ja se sanoo, että reunimmaiset. Minkäköhän reunan paria hän tarkoittaa?

   Lainaa

  9. Sipulimössö 30.9.2014 4:35
   Tulos: +118 (120 ääntä)
   V: Nuo kengät on kolmion muodossa ja se sanoo, että reunimmaiset. Minkäköhän reunan paria hän tarkoittaa? "oikean reunimmaiset"

   Lainaa

  10. kiittämättömyys... 30.9.2014 5:06
   Tulos: +236 (242 ääntä)
   Muistan aikana kun itsellä ei ollut vielä ajokorttia, autosta puhumattakaan, tarjouduin lahjoittamaan vanhan telkkani (oli ihan toimiva ja pätevä, ainoa vika oli että oli putkimallin telkka) naiselle jolla ei syystä x ollut mitään omaisuutta. Ainoa ehto oli, että telkka piti tulla itse noutamaan, minä en sitä lähtisi kuskaamaan. Tuosta syntyi sellainen myrsky, että oksat pois. Minut haukuttiin jopa muiden foorumilaisten toimesta, kun ei vastaanottaja voi lähteä hakemaan jotain telkkaa julkisilla, tai vuokrata autoa ja kuskia. Minulla nyt sattui olemaan tismalleen sama tilanne, minulla ei ollut ajokorttia joten olisi pitänyt vuokraa auto ja etsiä kuski, mutta ei. Minä olin tuossa se k-pää, eikä se siitä muuksi enää muuttunut. Mutta mitä tulee Jennin logiikkaan, onneksi mulla on nykyään ajokortti ja auto, kun ne bussiliput on niin kalliita. x)

   Lainaa

  11. Kikkelis kokkelis 30.9.2014 5:09
   Tulos: +80 (90 ääntä)
   V: Nuo kengät on kolmion muodossa ja se sanoo, että reunimmaiset. Minkäköhän reunan paria hän tarkoittaa?
   Selvästihän siinä lukee "Av oikean reunimmaiset", eli varmaankin niitä oikeassa reunassa olevia. Daa!

   Lainaa

  12. Tulos: +174 (178 ääntä)
   Hei et viittis tuua noita kenkiä Kemiin? Ai et!? No vittu maksa junaliput sit!!

   Lainaa

  13. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Av Labyrinth game! Lähetätkö postissa kotiovelleni? Sie Mirva maksat, koska en haluaisi poistua kotoa, enkä maksaa mistään mitään... ps. PIDÄ SAATANA KENKÄS!!!!!! JA HAISTA VITTU VARMUUDEN VUOKS!!! pss. Lähetä peli mahd. nopeasti. Olis KIIRE!!!

   Lainaa

  14. Puolikiero_savolainen 30.9.2014 8:15
   Tulos: +108 (116 ääntä)
   Tämä johtuu siitä, että tuo tyttö on todennäköisesti saanut koko elämänsä kaiken ilmaiseksi, pätäkät, vaatteet ja laukut ovat tulleet kuin Manulle illallinen (tiedän muuten oikeasti yhden puliukko Manun, joka aikoinaan neuvoi ilmaisen ravintolaruoan salat; piti ottaa vain lähin pöytä ulko-ovelta ja livahtaa hetken koittaessa). Ensin vanhemmat maksoi kaiken pyytämättä, sitten elämä jatkuu omillaan ja mitä todennäköisemmin vanhempien tuki jatkuu tai sitten tyttö siirtyi sosiaalihuollon piiriin ja näin yhteiskunta, eli me kaikki maksamme. En keksi muuta syytä tuollaiselle "mulle kuuluu ilmaiseksi kaikki"-asenteelle.

   Lainaa

  15. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Näitä on aina joiden mielest bensa on muille ilmaista ja he ovat niin köyhiä että 3e bussilippu on kauheen kallista..-.-

   Lainaa

  16. Jokapoika-paita 30.9.2014 10:01
   Tulos: +124 (124 ääntä)
   Ei "liikkumaan pääsemätön" kengillä mitään tee. Vai johtuuko liikkumisvaikeus nimenomaan siitä, ettei omista ensimmäistäkään kenkäparia? Jäikö se ainut viime pubireissulla johonkin ojaan? Siinä kohtaa voisi mennä seurakunnan tai jonkin hyväntekeväisyysjärjestön FB-sivulle anelemaan ilmaisia kenkiä. Ne ehkä tuotaisiinkin kotiin samalla kun tarkistetaan, mitä muuta apua ihminen tarvitsee.

   Lainaa

  17. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Elämänkoululta...

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista.

   Lainaa

  19. Tulos: +112 (112 ääntä)
   Sitten kun noi vielä veisi kotiinkuljetuksella Jennille, niin tuskin edes huolisi koko kenkiä, jos ovat edes vähän käytössä kuluneet. Yleensä tuonkaltaiset ihmiset vaatii täyttä laatua ilmaiseksi kotiinkuljetuksella.

   Lainaa

  20. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Joo hei mitäs tää on nyt olevinaan?? Toinen olis hyvää hyvyyttään ottamassa Mirva sulta kengät etkä sä viitti sen vertaa tehdä, että veisit ne hänelle taikka maksaisit edes matkat. Mihenkä tää maailma on oikein menossa...

   Lainaa

  21. yövuorolainen 30.9.2014 13:09
   Tulos: +52 (62 ääntä)
   Toi "av" on jotenkin ärsyttävä ilmaisu. Ilmeisesti "alustava varaus"? Mikä siinä on niin vaikeeta? Joko sä otat ne tavarat tai sitten et ota.

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (29 ääntä)
   Well, that escalated quickly.

   Lainaa

  23. Yleinen Puuhamies 30.9.2014 15:07
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   AV Labyrinttipeli. Lähetä se mulle kotiin tai suutun.

   Lainaa

  24. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Onneksi kohta tulee talvi ja tappaa kaikki kengättömät laiskurit.

   Lainaa

  25. Random roskalavalainen 30.9.2014 16:25
   Tulos: +71 (73 ääntä)
   Näiden ihmisten ongelma on se, että ne luulee tekevänsä suurenkin palveluksen ilmaisen tavaran antajille, kun avuliaisuudessaan ja anteliaisuudessaan suostuvat ottamaan vastaan käyttökelpoisia esineitä. Ihan kuin antaja ei pystyisi yhtä hyvin ja vielä vähemmällä vaivalla heittämään niitä roskiin. Jossain niistä voisi joku jopa maksaa!

   Lainaa

  26. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Tämä johtuu siitä, että tuo tyttö on todennäköisesti saanut koko elämänsä kaiken ilmaiseksi, pätäkät, vaatteet ja laukut ovat tulleet kuin Manulle illallinen (tiedän muuten oikeasti yhden puliukko Manun, joka aikoinaan neuvoi ilmaisen ravintolaruoan salat; piti ottaa vain lähin pöytä ulko-ovelta ja livahtaa hetken koittaessa). Ensin vanhemmat maksoi kaiken pyytämättä, sitten elämä jatkuu omillaan ja mitä todennäköisemmin vanhempien tuki jatkuu tai sitten tyttö siirtyi sosiaalihuollon piiriin ja näin yhteiskunta, eli me kaikki maksamme. En keksi muuta syytä tuollaiselle “mulle kuuluu ilmaiseksi kaikki”-asenteelle.
   No, mulla tuli lähinnä mieleen joku masentunut henkilö, joka on vain niin kyllästynyt siihen ettei sillä ole ikinä rahaa eikä ole varmaan koskaan ollutkaan. Yleensä nää daddys rich girl-naiset shoppailee luottokortille jossain muualla kuin roskalavoilla... :)

   Lainaa

  27. minuutinhirvi 30.9.2014 21:57
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Minuuttiin ei kuulu mitään ja aletaan valittamaan? Kärsivällisyys 5/5

   Lainaa

  28. Tulos: -47 (59 ääntä)
   Toki Jenni menee överisti törkeän puolelle, vaatiessaan bussilippuja, mutta tuo eka kommentti on minusta ihan järkevä. Jos Mirva tosiaan liikkuu itse keskustassa, miksei hän voisi Jennille kenkiä tuoda. Olisi kaikilla kiva mieli, eikä tarttisi noin riidellä "jos haluut, tuu hakee, ite en pistä tikkua ristiin!"

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Miarez_93: No sehän räjähti nopeemmin, ku EU:n inflaatio…
   Siis mitä ihmettä EU:n inflaatio tarkoittaa? Euron inflaatiota? Euron inflaatio ei ole kyllä koskaan "räjähtänyt"...

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jennillä kasetti hajoilee näemmä turhankin helposti.

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (42 ääntä)
   Lilja: Toki Jenni menee överisti törkeän puolelle, vaatiessaan bussilippuja, mutta tuo eka kommentti on minusta ihan järkevä. Jos Mirva tosiaan liikkuu itse keskustassa, miksei hän voisi Jennille kenkiä tuoda. Olisi kaikilla kiva mieli, eikä tarttisi noin riidellä “jos haluut, tuu hakee, ite en pistä tikkua ristiin!”
   Mirvahan on jo pistänyt sen oman tikkunsa ristiin, eli sensijaan että olisi laittanut tarpeettomat kengät suoraan roskikseen, on ajatellut että ehkä niistä olisi jollekulle muulle iloa, postittanut tuon ilmoituksen, ja oletettavasti valvoo siihen tulevia reaktioita, vastaa niihin, ja on valmistautunut sitoutumaan olemaan tiettyyn aikaan kotona -mikä kaikki on jo vaivalloisempaa kuin viedä roskapussi ulos. Näissä jutuissahan järki on se että pienten asioiden kysyntä ja tarjonta kohtaavat -jos itselläni ei ole Ikean isoa kassia pyykkikassiksi ja himosisustavalle naapurille on kertynyt 18, voin kipaista sellaisen ohimennessäni ilman että ostan oikean, kalliin pyykkikassin saati lähden Ikeaan (ja viedä jätskipaketin koska onhan se halvempi kuin oikea pyykkikassi ja helpompi kuin Ikeaan lähtö). Kaikille jää hyvä mieli. Siinä ei ole järkeä että jotain käytettyä pikkutavaraa joka ei omistajalleen ole paljon roskaa kummempaa pitäisi ninjailla pitkin maita ja mantuja.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Mä niin vihaan näitä tyyppejä. Alustava varaus jollekki ilmaseks lähteville kengille?? Haistattaisin tollasille paskat, eka ovella saakoon haluamansa.

   Lainaa

  33. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mikä hiiskatti näitä nyky ihmisiä vaivaa? Onko ollu jo vähän helppoa elämää jos voi ilmaisesta tavaroista alkaa valittaa? Mitä helvattia oikeesti :D Nyt kasvakaa aikuiseks. Tai edes oppikaa arvostamaan toisten anteliaisuutta.

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Tähän kiteytyy se minkälaisia pummeja ihmiset nykyään ovat.

   Lainaa

  35. terveisiä lastenkodista 20.5.2016 14:00
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Tämä johtuu siitä, että tuo tyttö on todennäköisesti saanut koko elämänsä kaiken ilmaiseksi, pätäkät, vaatteet ja laukut ovat tulleet kuin Manulle illallinen (tiedän muuten oikeasti yhden puliukko Manun, joka aikoinaan neuvoi ilmaisen ravintolaruoan salat; piti ottaa vain lähin pöytä ulko-ovelta ja livahtaa hetken koittaessa). Ensin vanhemmat maksoi kaiken pyytämättä, sitten elämä jatkuu omillaan ja mitä todennäköisemmin vanhempien tuki jatkuu tai sitten tyttö siirtyi sosiaalihuollon piiriin ja näin yhteiskunta, eli me kaikki maksamme. En keksi muuta syytä tuollaiselle “mulle kuuluu ilmaiseksi kaikki”-asenteelle.
   Täysin päinvastoin. Näin patologisia raivokohtauksia saa vain ihminen, joka ei ole koskaan saanut keneltäkään ilmaiseksi yhtään mitään. Ei liian hyvä kohtelu ja rehellinen, välittävä huolenpito tee ihmisestä hirviötä. Jennillä saattaa olla esim. psykoosipiirteinen tai aggressiivinen persoonallisuushäiriö - yleisempiä miehillä - lähtöisin synnynnäisestä aivovauriosta tai kasvuiän pahoinpitelyistä, hyväksikäytöstä ja tod.näk. vielä lastenkoti- ja muorisokotokierteestä. Näen punaista, kun joku väittää että pikkurikollinen tms. impulssikontrollihäiriöinen raivoaja on muka "aina saanut kaiken", "vapaan kasvatuksen hedelmä" tai "ei ole koskaan kielletty". Näitä ihmisiä kasvaa helvetissä, ei pumpulissa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppis, kuva, kengät, ilmainen, ilmaiset, ilmaiseksi, nouto, kuljetus