Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 75

On tapahtunut rikos.
Kirpputorin löytöjä, osa 75

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +71 (133 ääntä)
   mulla on kaapissa neljä muovilautasta joiden pohjassa on tornilogo, päälle yksi teräsmuki jossa myöskin logo lautaset ostettu ylijäämäerästä, mukin historiaa en muista.

   Lainaa

  2. Tulos: -56 (266 ääntä)
   Ja ihan aiheeseen liittyen, miksi helvetissä pitää aloittaa lause "ei ehkä kuulu tänne mutta silti", jos aikoo silti kertoa paskan juttunsa? Jos on sitä mieltä että se ei kuulu sinne, niin ÄLÄ LAITA SITÄ SINNE. Tai älä ainakaan mainitse olevasi tietoinen siitä, ettei SE KUULU SINNE, jos kerran aiot sen SINNE LAITTAA.

   Lainaa

  3. Tulos: +456 (470 ääntä)
   Sitä pokerinaaman määrää respan tiskillä kun joku oman elämänsä sankari ilmoittaa ajaneensa forssasta kuopioon pyyhettä palauttamaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +201 (295 ääntä)
   Ja asiasta kolmanteen, kuka ostaa pyyhkeen kirpparilta? Ehkä ens kerralla löytyy ota kaksi maksa yksi tarjous, missä saa hammasharjan kylkeen.

   Lainaa

  5. Tulos: +99 (113 ääntä)
   Antti: Sitä pokerinaaman määrää respan tiskillä kun joku oman elämänsä sankari ilmoittaa ajaneensa forssasta kuopioon pyyhettä palauttamaan.
   Voin jo nähdä sieluni silmin tämän tilanteen xD

   Lainaa

  6. Tulos: +109 (133 ääntä)
   Antti: Ja asiasta kolmanteen, kuka ostaa pyyhkeen kirpparilta? Ehkä ens kerralla löytyy ota kaksi maksa yksi tarjous, missä saa hammasharjan kylkeen.
   Kyllähän nuita pyhkeitä voi ostaa vaikka koiralle makuualustaksi..

   Lainaa

  7. Tulos: +127 (133 ääntä)
   Rehellisiä Silja-line astioita, kukapa ei semmoisia haluaisi..

   Lainaa

  8. (T)reissaaja 11.9.2014 6:50
   Tulos: +98 (110 ääntä)
   dollyboy: Ja ihan aiheeseen liittyen, miksi helvetissä pitää aloittaa lause “ei ehkä kuulu tänne mutta silti”, jos aikoo silti kertoa paskan juttunsa? Jos on sitä mieltä että se ei kuulu sinne, niin ÄLÄ LAITA SITÄ SINNE. Tai älä ainakaan mainitse olevasi tietoinen siitä, ettei SE KUULU SINNE, jos kerran aiot sen SINNE LAITTAA.
   Siinä on taikasana nimeltä "ehkä". Henkilö ei ole varma kuuluuko se oikeaan paikkaan, mutta se voi kuitenkin kuulua oikeaan paikkaan. Tuolla voidaan korostaa sitä, että muut henkilöt voisivat ottaa tuon asian huomioon ja siten kertoa henkilölle, että kuuluuko se sinne vai ei.

   Lainaa

  9. Tulos: +216 (220 ääntä)
   Siellä Auerin sellikaverina istuu joku hotellin saippuoita kähveltänyt Anja.

   Lainaa

  10. Tulos: -168 (178 ääntä)
   VANHA!! Itsekin otan kotiin aina vähintään pyyhkeen hotellista. Olen siitä maksanut ja välillä jos en ole saanut rahoilleni vastinetta otan muutakin!!

   Lainaa

  11. Tulos: +113 (127 ääntä)
   kokoko: VANHA!! Itsekin otan kotiin aina vähintään pyyhkeen hotellista. Olen siitä maksanut ja välillä jos en ole saanut rahoilleni vastinetta otan muutakin!!
   No et ole kyllä maksanut mistään sellaisesta että saisit mukaan ottaa, nyt se järki käteen hei! Kas kun et roudaa sieltä sänkyä tai telkkaria mukaan.. Mutta mikäs siinä, vie vaan jatkossakin niitä pyyhkeitä, toivo vaan ensikerralla että minä en ole ollut siivoamassa sinun huonettasi, ties vaikka olisi pyyhe käynyt siellä missä ei päivä paista.

   Lainaa

  12. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Mikä tuossa kysymyksessä on niin ihmeellistä? Voihan olla, että kirpparilla on ollut sata noita samoja pyyhkeitä ja on sitten jäänyt miettimään, voiko sellaisen ostamisesta tulla jälkiseuraamuksia. Suurin osa kommenteistakin on ihan asiallisia.

   Lainaa

  13. Tulos: +14 (34 ääntä)
   Antti: Ja asiasta kolmanteen, kuka ostaa pyyhkeen kirpparilta? Ehkä ens kerralla löytyy ota kaksi maksa yksi tarjous, missä saa hammasharjan kylkeen.
   Vähän käytettyjä tampaxeja naurettavan edullisesti.

   Lainaa

  14. pönttöpää einari 11.9.2014 10:21
   Tulos: +18 (30 ääntä)
   Njäh: Mikä tuossa kysymyksessä on niin ihmeellistä? Voihan olla, että kirpparilla on ollut sata noita samoja pyyhkeitä ja on sitten jäänyt miettimään, voiko sellaisen ostamisesta tulla jälkiseuraamuksia. Suurin osa kommenteistakin on ihan asiallisia.
   Jos kyseessä olisi vaikkapa ko. hotellin sohvakalusto, voisi olla aiheellista jo tavaran arvon vuoksi vaikka soittaa ko. hotlaan ja kysästä onko kalusto ollut asiallista reittiä myynnissä. Käytetty pyyhe, joka on myyty kirpparilla, ei aiheuta poliisioperaatiota tai jos aiheuttaa, poliiseilla on liikaa resursseja käytössään. Luulisin, että olisi käynyt ilmi tuossa kesustelussa, jos kirpparilla olisi ollut myynissä noita pyyhkeitä sata kappaletta, joka toisaalta saattaisi jopa puoltaa enemmän sitä spekulaatiota, että pyyhevarasto on myyty hotellin toimesta könttänä pois uusien tieltä, ei niinkään sitä, että ne olisivat varastettuja. Vain totaalinen järjen köyhimys veisi koko satsin "kuumaa" tavaraa samalle kirppikselle, tai ainakin toivon näin. Lopuksi pakko ihmetellä Sirpan logiikkaa siltä osin, että jos hän epäilee syyllistyneensä tekoon, josta ajattelee voivansa joutua lain edessä hankaluuksiin, niin miksi hän myöntää teon julkisesti ja vielä kirjallisena? Eikö pyyhkeestä kannatais vain olla hiljaa ja vaikka polttaa syksyn kylmenevien iltojen ratoksi takassa?Joku Einaria viisaampi voi kenties valottaa tämän potentiaalisen suurrikollisen järjenjuoksua tässä.

   Lainaa

  15. Tulos: +3 (27 ääntä)
   Hyvin suomalaista: "Tää on väärin, laissa sanotaan niin!" Mutta omaa järkeä ei osata käyttää.

   Lainaa

  16. yli opisto hörho 11.9.2014 15:38
   Tulos: +96 (100 ääntä)
   kokoko: VANHA!! Itsekin otan kotiin aina vähintään pyyhkeen hotellista. Olen siitä maksanut ja välillä jos en ole saanut rahoilleni vastinetta otan muutakin!!
   Maksat hotellihuoneesta mikä sinun käsityksesi mukaan tarkoittaa sitä että olet myös ostanut itsellesi hotellin omaisuutta. Ethän baarissakaan juoman ostettuasi osta sitä lasia itseään, vain sen sisällön. Sama kuin vuokraisit asuntoauton jossa on televisio, ja pitäisit sitten sen television itselläsi koska "olen maksanut tästä", ja ottaisit vaikkapa matkajääkaapinkin mukaasi autosta jos auto tuntui siltä ettet saanut vastinetta rahoillesi. Oletpa aika syöpäläinen tuolla ideologialla. Ok, pyyhe nyt on aika pieni juttu sinänsä. Mutta tekeekö se siitä sallittua silti? Varkaus on varkaus.

   Lainaa

  17. pyykkiäpyykkiä 11.9.2014 22:55
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   yleensä hotellien pyyhkeet pestään pesulassa, itsellänikin on hotellin pyyhkeitä kotona koska ne eivät enää kelpaa hotellille ja ovat poisto-pyyhkeitä tahrojen tai rispaantumisen vuoksi. Yhden pyyhkeen ostaminen ei ole mikään maatakaatava rikos, luulisi hotelleilla olevan satoja pyyhkeitä varastossa.. :D

   Lainaa

  18. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Mitä? Eikö kukaan muu naurahtanut viimeiselle kommentille? Ihan hissukseen, eiks je? http://www.feissarimokat.com/2014/07/verottajasta-viis/

   Lainaa

  19. hohhoijaa? 13.9.2014 9:51
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   kokoko: VANHA!! Itsekin otan kotiin aina vähintään pyyhkeen hotellista. Olen siitä maksanut ja välillä jos en ole saanut rahoilleni vastinetta otan muutakin!!
   Eli suomeksi ''Minä olen varas''

   Lainaa

  20. Tulos: +9 (11 ääntä)
   wertti: Mitä? Eikö kukaan muu naurahtanut viimeiselle kommentille? Ihan hissukseen, eiks je? http://www.feissarimokat.com/2014/07/verottajasta-viis/
   Ihanaa, en siis olekaan ainoa jolle tuli juuri tuo moka mieleen!

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Antti: Ja asiasta kolmanteen, kuka ostaa pyyhkeen kirpparilta? Ehkä ens kerralla löytyy ota kaksi maksa yksi tarjous, missä saa hammasharjan kylkeen.
   Et varmaan käytä hotellissakaan pyyhettä, kun siellä ne käyttävät samoja pyyhkeitä useamman kerran?

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (12 ääntä)
   meh: Et varmaan käytä hotellissakaan pyyhettä, kun siellä ne käyttävät samoja pyyhkeitä useamman kerran?
   En tietenkään. Ostan sinne omat pyyhkeet tilalle ja lähdön yhteydessä vien kaikki mukanani, jotta hotellipyyhkeet voi myydä kirpputorilla. Järki käteen hei. Jos jotain myydään kirpparilla, niin se yleensä tarkottaa sitä, että se on sen verran puhki kulutettu, että edes omistaja ei sille enää käyttöä löydä ja vaihtaa sen mielellään kiiltävään euron kolikkoon. Tokkopa hotelleissä hirveän monta vuotta kuitenkaan samoja pyyhkeitä käytetään.

   Lainaa

  23. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Marko nyt jumalauta...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pyyhe, varastettu, hotelli, Cumulus, kirpputori, kirppis, kirppari