Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 11

Nyt ilmaisia kahvitusseja!
Roskalavalla rapisee, osa 11

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +797 (837 ääntä)
   Johanna <3

   Lainaa

  2. Tulos: +423 (461 ääntä)
   Hmm jotenkin tuli mieleen että voisiko olla suodatinpusseista kyse.

   Lainaa

  3. Tulos: +511 (555 ääntä)
   Mietin kyllä aina näitä tyyppejä, jotka ei osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. Puhuuko ne myös ilman minkäänlaisia lauserakenteita? Ylipäänsä musta on käsittämätöntä, että ihminen, joka osaa puhua, ei kykene kirjoittamaan ymmärrettävästi.

   Lainaa

  4. Tulos: +298 (308 ääntä)
   Jane keksinyt loistavan tavan pitää "hulluja" jännityksessä.

   Lainaa

  5. Tulos: -123 (175 ääntä)
   Tussukahvit <3 Tää oli uus mulle. Pidän mielessä.

   Lainaa

  6. yövuorolainen 28.8.2014 4:40
   Tulos: +357 (367 ääntä)
   Suomalaiset tykkää jonottaa jopa Facebookissa.

   Lainaa

  7. Tulos: -51 (171 ääntä)
   yövuorolainen: Suomalaiset tykkää jonottaa jopa Facebookissa.
   Suomalaisethan nimenomaan ei tykkää jonottaa. Varsinkin jos jonossa on venäläisiä. T. Kassaneiti

   Lainaa

  8. Tulos: +177 (199 ääntä)
   Jos ilmoituksessa ei sanota mitä annetaan, saahan kuvasta valita mitä haluaa ottaa?

   Lainaa

  9. Tulos: +69 (81 ääntä)
   Taitaa olla kahvipusseista kyse.

   Lainaa

  10. Tulos: +92 (96 ääntä)
   av ja yv! älkää turhaan jonottako enää!

   Lainaa

  11. Tulos: +58 (86 ääntä)
   Jahas: Mietin kyllä aina näitä tyyppejä, jotka ei osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. Puhuuko ne myös ilman minkäänlaisia lauserakenteita? Ylipäänsä musta on käsittämätöntä, että ihminen, joka osaa puhua, ei kykene kirjoittamaan ymmärrettävästi.
   Lukihäiriöinen osaa kyllä puhua täysin ymmärrettävästi, mutta kirjoittaessa (tai lukiessa) sanat, kirjaimet ja lauserakenteet voivat olla mitä sattuu. Lukihäiriötä pidetään neurologisena poikkeavuutena ja sitä voidaan hoitaa monenlaisilla menetelmillä kunhan se jossain vaiheessa vain todetaan.

   Lainaa

  12. Savolaene riähkä 28.8.2014 11:13
   Tulos: +49 (55 ääntä)
   Jahas: Mietin kyllä aina näitä tyyppejä, jotka ei osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. Puhuuko ne myös ilman minkäänlaisia lauserakenteita? Ylipäänsä musta on käsittämätöntä, että ihminen, joka osaa puhua, ei kykene kirjoittamaan ymmärrettävästi.
   Minä oon miettiny samaa. Joillakin on pilkut ihan väärissä kohdissa ja saattaa löytyä pari yhdyssanavirhettä -sitä sattuu-, mutta silti lukija ymmärtää tekstin pointin. Toisin kuin nyt tässä Pirkon tapauksessa..

   Lainaa

  13. Tulos: +74 (102 ääntä)
   Siskollani on lukihäiriö jota hoidettiin vasta myöhään -ja vaikka hänen oikeinkirjoituksensa onkin aika luovaa ja vaatii jonkun tarkistamaan jos kyseessä on vaikka CV tai muu tärkeämpi paperi -niin sitä on sentään mahdollista oikolukea koska tekstistä käy ilmi mitä siinä pitäisi olla. Tuosta Pirkon tekstistä en edes tietäisi mistä aloittaa. "Löytys jäälistä"?

   Lainaa

  14. Tulos: -15 (39 ääntä)
   Jahas: Mietin kyllä aina näitä tyyppejä, jotka ei osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. Puhuuko ne myös ilman minkäänlaisia lauserakenteita? Ylipäänsä musta on käsittämätöntä, että ihminen, joka osaa puhua, ei kykene kirjoittamaan ymmärrettävästi.
   Luulen tuon tavan olevan perua 90-luvun kaikkien saatavilla olevista kännyköistä, joiden tekstiviestiominaisuudet olivat aika...noh, sanotaan vaikka rajalliset. Siihen aikaan kun oli nuori, näpräsi paljon kännyllä ja lähetti n. 150 tekstaria päivässä kavereille niin hyvin iskostui kaikki mahdolliset lyhenteet aivorunkoon asti. Ja sitten kun on jäänyt teinin asteelle, niin eihän sitä opi kirjoittamaan oikein vaikka mahdollisuus siihen olisin, myös kännyllä.

   Lainaa

  15. Tulos: +101 (105 ääntä)
   Jääli on nykyisin Oulun kaupunginosa, ent. Kiimingin kunnan keskus. "Löytys jäälistä" siis tarkoittaa, että kahvitussit on noudettavissa sieltä.

   Lainaa

  16. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Tämäpä hämmentävää, kuva laitettu 8min sitten mutta eka kommentti laitettu jo 9min sitten. What the fuck

   Lainaa

  17. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Sannni: Siskollani on lukihäiriö jota hoidettiin vasta myöhään -ja vaikka hänen oikeinkirjoituksensa onkin aika luovaa ja vaatii jonkun tarkistamaan jos kyseessä on vaikka CV tai muu tärkeämpi paperi -niin sitä on sentään mahdollista oikolukea koska tekstistä käy ilmi mitä siinä pitäisi olla. Tuosta Pirkon tekstistä en edes tietäisi mistä aloittaa. “Löytys jäälistä”?
   Ilmeisesti Pirkko asuu Jäälissä. Jääli on yksi Oulun suuralueista ja entisen Kiimingin kunnan taajama.

   Lainaa

  18. Seppo Saviniemi 28.8.2014 12:52
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Lobo: Luulen tuon tavan olevan perua 90-luvun kaikkien saatavilla olevista kännyköistä, joiden tekstiviestiominaisuudet olivat aika…noh, sanotaan vaikka rajalliset. Siihen aikaan kun oli nuori, näpräsi paljon kännyllä ja lähetti n. 150 tekstaria päivässä kavereille niin hyvin iskostui kaikki mahdolliset lyhenteet aivorunkoon asti. Ja sitten kun on jäänyt teinin asteelle, niin eihän sitä opi kirjoittamaan oikein vaikka mahdollisuus siihen olisin, myös kännyllä.
   Tällä teorialla ei kyllä taida olla minkäänlaista todellisuuspohjaa.

   Lainaa

  19. Tulos: -4 (14 ääntä)
   vai oliskohan kahvikassista kyse? https://www.google.fi/search?q=kahvikassi&tbm=isch&imgil=AN8dlXlZQk8nXM%253A%253BzivyIiqF5QvyhM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fleiviska.net%25252Fkahvikori-ja-kahvikassi%25252F&source=iu&fir=AN8dlXlZQk8nXM%253A%252CzivyIiqF5QvyhM%252C_&usg=__5kyTsKMI1r0UHIzrdX5ZS87kBwQ%3D&sa=X&ei=GQX_U_C9HKvb4QT1-IGADw&ved=0CCMQ9QEwAA&biw=1920&bih=979#facrc=_&imgdii=_&imgrc=AN8dlXlZQk8nXM%253A%3BzivyIiqF5QvyhM%3Bhttp%253A%252F%252Fleiviska.net%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F04%252Fkorijakassi.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fleiviska.net%252Fkahvikori-ja-kahvikassi%252F%3B960%3B641

   Lainaa

  20. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Kahvikassiteoriaan en usko, koska kahvikasseja ei yleensä myydä kaupoissa. Veikkaisin suodatinpusseja.

   Lainaa

  21. töttöröö 28.8.2014 13:54
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   Sebbe: Tussukahvit Tää oli uus mulle. Pidän mielessä.
   Mistäs sä nyt sen tussun tähän keksit? :O

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (42 ääntä)
   : vai oliskohan kahvikassista kyse? [linkki]
   Mutta..."oon tossa aukonut ja tulin siihen tulokseen roskiinn"? o_O Jos kyse oli tollaisista kasseista, MITÄ Pirkko niiden sisältä löysi, jos tuli siihen tulokseen että "Roskiinn (tai vahinko kiertämään)!"

   Lainaa

  23. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Vai olisko kyse ihan kahvipaketista? Sellaisesta tyhjästä muovisesta (tai mitä materiaalia se nyt on), josta jotkut askartelevat esimerkiksi ostoskasseja. Sopisi hyvin tuohon avaamiseen ja voisi olla kirjoitusvirhe kahvitussille (=kahvipussi)?

   Lainaa

  24. Tulos: +39 (43 ääntä)
   riesa: Suomalaisethan nimenomaan ei tykkää jonottaa. Varsinkin jos jonossa on venäläisiä. T. Kassaneiti
   Suomalaisethan tykkää nimenomaan jonottaa! Jossain jenkkikahvilassa Helsingissä, XXL- kaupan avajaisissa (myöhästyin duunista tuon ruuhkan takia). Ja tuon XXL- jnon uutisoinnin yhteydessä oli iltapäivälehdessä juttu kun tamperelaiset jonottivat muoviämpäreitä, 1e/kpl. Tuohon repesin ruuhkabussissa:). Siis suomalaiset todellakin jonottavat..

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (18 ääntä)
   kyseessä oli kahvipussi, tullu vaan kirotusvire :)

   Lainaa

  26. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Mikä on jääli?

   Lainaa

  27. Tulos: +25 (31 ääntä)
   : Ilmeisesti Pirkko asuu Jäälissä. Jääli on yksi Oulun suuralueista ja entisen Kiimingin kunnan taajama.
   Ahaa, kiitos. Tämä pitää printatata äidinkielenopettajille jotta saavat jakaa luokalleen esimerkin tilanteesta jossa iso kirjain erisnimelle olisi pelastanut paljon =). (Tekstailu käsittääkseni parantaa lasten kirjoitustaitoja; kyse ei ole siitä että entiset kympin tytöt siirtyvät OMG LOL WTF ilmaisuun, vaan lapset jotka eivät muuten kirjoittaisi lainkaan kirjoittavat edes jotain. Jos lukee historiaa tai vanhempaa kaunokirjallisuutta yms, havaitsee nopeasti että tuota unelmayhteiskuntaa jossa kaikki kirjoittavat pitkiä kirjeitä täydellisellä kaunokirjoituksella ei koskaan ole ollutkaan, ja nykyään osataan kirjoittaa paremmin kuin ennen)

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Tässä jälkimmäisessä näkyy koko fb-kirppisten idioottimaisuus. AV AV av YV ja AV Vttu pelkkää aaveetä koko leikki. Myyjä tai antaja ei edes tarjoa mitään, mutta silti on jo kymmenen av:ta ihan varmuuden vuoksi. Sit kun tää myyjä sanoo, että kyse on pienestä korista, niin alkaa paukkua niitä, "hei perun mun av:n, sori"

   Lainaa

  29. Tulos: +99 (109 ääntä)
   Hei, siis kyseessähän on KAHVITUSSEI! Eli sei (kala), jonka voi ottaa kahvitettavaksi, mikäli muuta seuraa ei ole saatavilla. Pirkko meni vahingossa aukaisemaan sen ja eihän siitä sitten enää kahvikaveriksi ole

   Lainaa

  30. Tulos: +25 (29 ääntä)
   luffi: Hei, siis kyseessähän on KAHVITUSSEI! Eli sei (kala), jonka voi ottaa kahvitettavaksi, mikäli muuta seuraa ei ole saatavilla. Pirkko meni vahingossa aukaisemaan sen ja eihän siitä sitten enää kahvikaveriksi ole
   Tää oli ihana :3

   Lainaa

  31. Satunnainen randomi 30.8.2014 13:31
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   luffi: Hei, siis kyseessähän on KAHVITUSSEI! Eli sei (kala), jonka voi ottaa kahvitettavaksi, mikäli muuta seuraa ei ole saatavilla. Pirkko meni vahingossa aukaisemaan sen ja eihän siitä sitten enää kahvikaveriksi ole
   Kun se on avattu, sen kohtalo on... seisoppa!

   Lainaa

  32. Tulos: +5 (21 ääntä)
   anonyymi: kyseessä oli kahvipussi, tullu vaan kirotusvire
   mikä se on se kahvipussi? mihin sitä niinku käytetää?

   Lainaa

  33. Tulos: +7 (27 ääntä)
   riesa: Suomalaisethan nimenomaan ei tykkää jonottaa. Varsinkin jos jonossa on venäläisiä. T. Kassaneiti
   Isoisä kuoli jatkosodassa sen takia, ettei tarvitsisi tulevien polvien ryssien kanssa jonotella.

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Bethos: Hmm jotenkin tuli mieleen että voisiko olla suodatinpusseista kyse.
   Mieleen tuli kahvimitta jonka nimen se on lapsesta asti opetellu väärin.

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (11 ääntä)
   muru7890: Suomalaisethan tykkää nimenomaan jonottaa! Jossain jenkkikahvilassa Helsingissä, XXL- kaupan avajaisissa (myöhästyin duunista tuon ruuhkan takia). Ja tuon XXL- jnon uutisoinnin yhteydessä oli iltapäivälehdessä juttu kun tamperelaiset jonottivat muoviämpäreitä, 1e/kpl. Tuohon repesin ruuhkabussissa:). Siis suomalaiset todellakin jonottavat..
   Tampere on ihan oma maansa. Älä siis vertaa suomalaisia tamperelaisiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +1 (3 ääntä)
   joo tuskin oon ainoa joka ei tiedä mikä on kahvitussi

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Onko se kahvitussi jo selvinnyt? Haluun tietää mikä se on!

   Lainaa

  38. Keuhkoton mato 1.7.2020 6:45
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Sannni: Siskollani on lukihäiriö jota hoidettiin vasta myöhään -ja vaikka hänen oikeinkirjoituksensa onkin aika luovaa ja vaatii jonkun tarkistamaan jos kyseessä on vaikka CV tai muu tärkeämpi paperi -niin sitä on sentään mahdollista oikolukea koska tekstistä käy ilmi mitä siinä pitäisi olla. Tuosta Pirkon [...]
   Jääli on paikkakunta.

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jahas: Mietin kyllä aina näitä tyyppejä, jotka ei osaa kirjoittaa kokonaisia virkkeitä. Puhuuko ne myös ilman minkäänlaisia lauserakenteita? Ylipäänsä musta on käsittämätöntä, että ihminen, joka osaa puhua, ei kykene kirjoittamaan ymmärrettävästi.
   Musta, ei se väri, on omituista kun jotkut osaa tehdä hyviä pop-,lauluja ja jotkut osaa rakentaa ydinvoimaa. Ohhoh jotkut osaa kirjoittaa hienoja kirjoja ja jotkut rakentaa sen talon jossa asut tai korjata sun vuotavan vesijohdon. Kaikki erilaisia taitoja vaativia ammatteja. Ja itse en osaa arvottaa niitä järjestykseen mutta hyvä on niitä jotka osaavat. Ihan normi homma että joku nahkapalloa potkiva sälli tienaa enemmän kuin kaikki euroopan sairaanhoitajat yhteensä? En sinua kohtaan halua hyökätä mut mä en vaan aina pysy kärryillä.

   Lainaa

  40. Koeajettu tiikeri 18.6.2021 8:17
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Höpö: Musta, ei se väri, on omituista kun jotkut osaa tehdä hyviä pop-,lauluja ja jotkut osaa rakentaa ydinvoimaa. Ohhoh jotkut osaa kirjoittaa hienoja kirjoja ja jotkut rakentaa sen talon jossa asut tai korjata sun vuotavan vesijohdon. Kaikki erilaisia taitoja vaativia ammatteja. Ja itse en osaa arvottaa [...]
   Et näköjään tosiaan pysy kärryillä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: roskalava, kirpputori, kirppis, kirppari, kahvitussi, kuva, jono, av, varaus