Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 18

Kolari, soitto huoltoon ja lappu tuulilasiin.
Suurenna näkymä
Avuton autoilija, osa 18

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +523 (677 ääntä)
   Osaa näköjää ne miehetki. :3

   Lainaa

  2. Tulos: -43 (75 ääntä)
   Hinaamo?

   Lainaa

  3. Tulos: +314 (448 ääntä)
   Rutto: Hinaamo?
   Yritys joka työllistää vain homoja.

   Lainaa

  4. Tulos: +336 (352 ääntä)
   Olin juuri tällä viikolla läheltä piti tilanteessa kun motarilla henkilöauto kiilasi bussin eteen (olin siis matkustajana) kyllä hyppäs sydän kurkkuun kun kuski vetäs liinat kiinni ettei törmätty.. Ja mitäs sitten näkyikään, henkilöauton kuljettaja räpelsi siinä kännykkäänsä..

   Lainaa

  5. Tulos: +327 (357 ääntä)
   Timona en kyllä puhuisi vitutukseen kuolemisesta, ois tyytyväinen ettei oma henki menny.

   Lainaa

  6. Tulos: +18 (114 ääntä)
   Repesin Timolle aivan täysin. Onneksi osaa ottaa jo asian sentään huumorilla, vaikka aluksi on hieman vituttanut :D Ja olen Timon puolella, tuossa vaiheessa kyllä syyttäisin minäkin matkustajia! (elleivät juosseet päin suojatiellä)

   Lainaa

  7. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Tuosta.

   Lainaa

  8. Tulos: -29 (79 ääntä)
   "Miehet" kommentteja odotellessa.

   Lainaa

  9. Tulos: +217 (303 ääntä)
   "Bussillinen matkustajia törmäsi henkilöautoon" Oonko ainoo, joka pitää tuota lausetta ihan kummallisena? :D Saan semmosen käsityksen, että bussin matkustajat on juossu linkistä pihalle ja jokanen käppäilly saman auton kylkeen. :D

   Lainaa

  10. Tulos: +84 (104 ääntä)
   Ja kun ei ollut edes timon oma auto,edellisenä iltana vielä sanoin kun autoa lainasin että "et sitten kolaroi etkä ota parkkisakkoja" :D

   Lainaa

  11. Savolaene riähkä 28.8.2014 11:07
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Jammu: Timona en kyllä puhuisi vitutukseen kuolemisesta, ois tyytyväinen ettei oma henki menny.
   Nimenomaan.

   Lainaa

  12. Näin sen näin 28.8.2014 12:47
   Tulos: +218 (220 ääntä)
   hekomopo: “Bussillinen matkustajia törmäsi henkilöautoon” Oonko ainoo, joka pitää tuota lausetta ihan kummallisena? Saan semmosen käsityksen, että bussin matkustajat on juossu linkistä pihalle ja jokanen käppäilly saman auton kylkeen.
   No et ole, johan tuon saman asian sanoi joku siinä itse mokassa.

   Lainaa

  13. Tulos: -64 (106 ääntä)
   bilar: Osaa näköjää ne miehetki. :3
   Oletan että bussikuski oli nainen.

   Lainaa

  14. Fantasiahörhö 28.8.2014 23:12
   Tulos: -10 (40 ääntä)
   Bussikuskit muuten harvemmin ovat naisia ! Tajusin tämän vasta.. Pitääkin alkaa kiinnittää tähän enemmän huomiota

   Lainaa

  15. turnipsitonttu 29.8.2014 2:54
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Ei ole ensimmäinen kerta kun keskari tarjoilee mielenkiintoista otsikointia. Itselläni taitaa olla tallessa artikkeli jonka otsikko menee suurinpiirtein tyyliin, lehmä lensi auton tuulilasiin. Se sitten on varmaan totta, koska koko ajan tapahtuu mitä ihmeellisimpiä asioita.

   Lainaa

  16. Tulos: -14 (22 ääntä)
   bilar: Osaa näköjää ne miehetki. :3
   Bussi tuli oikealta, ehkä pysäkiltä. Tieliikennelaki velvoittaa väistämään pysäkiltä lähtevää bussia mutta myös muita oikealta tulevia.

   Lainaa

  17. Tulos: +37 (41 ääntä)
   M: Bussi tuli oikealta, ehkä pysäkiltä. Tieliikennelaki velvoittaa väistämään pysäkiltä lähtevää bussia mutta myös muita oikealta tulevia.
   Pysäkiltä'ä lähtevää bussia pitää väistää vain 60km/h ja sen alle olevilla nopeusrajoitus aluilla. Ei 80km alueellla tarvitse pysäkiltä lähtevää bussia väistella. Ja oikealta tulevaa pitää väistää vain, jos on tasa-asarvoinen risteys......

   Lainaa

  18. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Frisker: “Miehet” kommentteja odotellessa.
   Semmonenhan tuli jo ennen omaasi :P

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Bethos: Semmonenhan tuli jo ennen omaasi
   Oho.. en enää ikinä yritä olla nokkela.

   Lainaa

  20. Tulos: +25 (25 ääntä)
   hekomopo: “Bussillinen matkustajia törmäsi henkilöautoon” Oonko ainoo, joka pitää tuota lausetta ihan kummallisena? Saan semmosen käsityksen, että bussin matkustajat on juossu linkistä pihalle ja jokanen käppäilly saman auton kylkeen.
   jos oisit lukenu mokan loppuun, tietäsit miten tää timoki sen ajatteli

   Lainaa

  21. Erkki Nimimerkki 1.9.2014 7:37
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Mase: Pysäkiltä’ä lähtevää bussia pitää väistää vain 60km/h ja sen alle olevilla nopeusrajoitus aluilla. Ei 80km alueellla tarvitse pysäkiltä lähtevää bussia väistella. Ja oikealta tulevaa pitää väistää vain, jos on tasa-asarvoinen risteys……
   Jep, ja pysäkiltä lähtevällä bussilla ei ole edes etuajo-oikeutta, vaikka moni niin luulee. Muilla toki on velvollisuus antaa tietä parhaansa mukaan. Hienoinen ero, mutta ero kuitenkin, joka velvoittaa bussikuskia tiettyihin toimenpiteisiin ennen pysäkiltä lähtöä. Eli, bussille pitää antaa tietä vain, jos se osoittaa riittävän ajoissa aikomuksensa lähteä pysäkiltä käyttämällä suuntamerkkiä ja pysäkiltä lähtö tulee tehdä noudattamalla erityistä varovaisuutta. Vaikka moni urpo bussikuski kiilaa ihan härskisti pysäkiltä liikenteen sekaan alle sekunnin vilkulla niin, että jo bussin takaosan kohdalla oleva auto joutuu väistämään toiselle kaistalle tai tekemään paniikkijarrutuksen.

   Lainaa

  22. Tulos: +6 (26 ääntä)
   Ja Erkki Nimimerkki voipi opetella ne liikennesäännöt: Pätkä tieliikennelaista: 22 § Tien antaminen pysäkiltä lähtevälle linja-autolle Jos pysäkillä olevan linja-auton kuljettaja tiellä, jolla suurin sallittu nopeus on enintään 60 km/h, osoittaa suuntamerkillä aikovansa lähteä liikkeelle, samaa tai viereistä ajokaistaa pysäkkiä lähestyvän ajoneuvon kuljettajan on vähennettävä nopeutta ja tarvittaessa pysäytettävä, jotta linja-auto voi esteettä lähteä pysäkiltä. (7.5.1997/414)

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (34 ääntä)
   mudilli: Ja Erkki Nimimerkki voipi opetella ne liikennesäännöt: Pätkä tieliikennelaista: 22 § Tien antaminen pysäkiltä lähtevälle linja-autolle Jos pysäkillä olevan linja-auton kuljettaja tiellä, jolla suurin sallittu nopeus on enintään 60 km/h, osoittaa suuntamerkillä aikovansa lähteä liikkeelle, samaa tai viereistä ajokaistaa pysäkkiä lähestyvän ajoneuvon kuljettajan on vähennettävä nopeutta ja tarvittaessa pysäytettävä, jotta linja-auto voi esteettä lähteä pysäkiltä. (7.5.1997/414)
   Joojoo, siinä tieliikennelaissa sanotaan myös tuo mitä Erkki sanoi, eli bussikuskin on näytettävä riittävän ajoissa aikomuksensa vilkulla. Ihme pätemistä.

   Lainaa

  24. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Useamman kerran olen joutunut polkaisemaan jarrut pohjaan, kun bussi tulee pysäkiltä (oikealta) eteen, vaikka bussin oikeanpuoleinen (pysäkinpuoleinen) vilkku on edelleen päällä. Millähän bussikuskeille saisi opetettua, että vilkkua näytetään ennen kaistanvaihtoa, eikä vasta kaistanvaihdon jälkeen?

   Lainaa

  25. Tulos: +9 (11 ääntä)
   M: Bussi tuli oikealta, ehkä pysäkiltä. Tieliikennelaki velvoittaa väistämään pysäkiltä lähtevää bussia mutta myös muita oikealta tulevia.
   Vai että lähet sinä antamaan tietä bussille 100 km/h rajoitusalueella.

   Lainaa

  26. Miika / Falck 10.9.2014 18:25
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   "Mokan" Annille: Vaikka neuvo sinänsä todennäköisesti oli ihan oikea, olisi sinun pitänyt saada apua eikä riittämättömiä neuvoja. Ota yhteyttä asiakaspalvelu@falck.fi, todista vaikka ruutukaappauksella olevasi "mokan" Anni, niin saat Falck Tieturvan vuodeksi Fordiisi ihan ilmaiseksi. Ei tarvitse pärjätä neuvoilla, vaan joku tulee auttamaan kun apua tarvitsee.

   Lainaa

  27. jukkapalmu 16.2.2020 9:25
   Tulos: +1 (1 ääni)
   bilar: Osaa näköjää ne miehetki. :3
   Bussi törmää autoon, eli siitä saa sellasen kuvan että bussikuski on syyllinen eikä sen sukupuolta mainita missään. Mun autoja on kolhittu kolme kertaa. Kerran se oli parkissa ja kuorma-auto peruutti siihen, yks meni lunastukseen kun toinen tuli kolmion takaa kylkeen ja kolmas kerta oli kun kaupan parkkiruudusta peruutti yks sankari mun auton etukulmaan kun katto vaan toisen puolen peiliä. (Tässä hyvä esimerkki mikesi kannata ajaa parkkiruutuun etuperin).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kolari, bussi, kuva, konepelti, kojelauta, viesti, lappu, parkkiruutu, parkkeerata, parkkeeraus, parkki, parkkipaikka