Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 29

Tuiki tavallinen bussimatka muuttuu Hollywood-tyyliseksi seikkailuksi.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 29

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 44 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +536 (588 ääntä)
      Rannekellohan löytyy aika monen ranteesta nykyään :D

      Lainaa

    2. Tulos: -204 (288 ääntä)
      En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella :D

      Lainaa

    3. töttöröö 12.8.2014 1:29
      Tulos: +381 (389 ääntä)
      Näin sitä saadaan rutiininomaisista bussimatkoistakin paljon jännittävämpiä

      Lainaa

    4. Tulos: +373 (407 ääntä)
      Yksi juttu mitä mä usein mietin busseissa istuessa on, että mitä jos takanaoleva iskee mua yhtäkkiä puukolla niskaan. Tai ampuu, ihan miten vaan. Joo, mulla(kin) on hieman liian ylivilkas mielikuvitus.

      Lainaa

    5. Tulos: +464 (474 ääntä)
      Turvavyötä mäkin aina käytän jos epäilen että kohta räjähtää.

      Lainaa

    6. Tulos: +24 (72 ääntä)
      Rannekellot on päälliköitä :)

      Lainaa

    7. Tulos: +94 (144 ääntä)
      itellä on toisinaan vähän toinen näkövinkkeli toimintaleffojen/vastaavien ansiosta; toisinaan saatan jäädä tutkiskelemaan jotain kerrostaloa ja miettimään mihin ikkunaan asettuisin kiikarikiväärin kanssa jos tarvitsisi salamurhata joku, tai joskus autossa ollessa tutkiskella ympäröivää maastoa miettien mihin asettaisin väijytyksen. ...ja heti huomenna tulee Karhuryhmä kylään, no, ei ainakaan tarvitsisi miettiä mitä huomenna tekis...

      Lainaa

    8. töttöröö 12.8.2014 1:53
      Tulos: +144 (164 ääntä)
      dollyboy: Yksi juttu mitä mä usein mietin busseissa istuessa on, että mitä jos takanaoleva iskee mua yhtäkkiä puukolla niskaan. Tai ampuu, ihan miten vaan. Joo, mulla(kin) on hieman liian ylivilkas mielikuvitus.
      Itseasiassa, ei ole yhtään vilkas mielikuvitus. Huolestuttavaa, mutta nykypäivänä ei edes ylläty isommin, kun lukee uutisia ja törmää juttuun, jossa joku on puukottanut sattumanvaraisesti jotain keskellä päivää. Ja joitain vuosia sitten oli mies huitaissut junassa edessä istuvaa kanssamatkustajaa kirveellä takaraivoon. Näitä lukiessa kyllä itse ainakin katson kenen eteen tai viereen istun.

      Lainaa

    9. Tulos: +151 (153 ääntä)
      Motivaatiot turvallisuuteen kunnossa. Jos dösä räjähtää on hyvä olla turvavyöt <3

      Lainaa

    10. saara-anna 12.8.2014 2:00
      Tulos: +64 (78 ääntä)
      Pakko myöntää et itekkin jos nään jossaki juna-asemalla tai vastaavalla jonkun hylätyn kassin/repun tms. niin rupeen miettiin et oisko siellä joku pommi.. :)

      Lainaa

    11. töttöröö 12.8.2014 2:05
      Tulos: +153 (165 ääntä)
      saara-anna: Pakko myöntää et itekkin jos nään jossaki juna-asemalla tai vastaavalla jonkun hylätyn kassin/repun tms. niin rupeen miettiin et oisko siellä joku pommi..
      Saat muut juoneen mukaan kun hiivit repun luo, avaat sitä hieman ja huudat niin kovaa kuin pystyt "Pommi! Kaikki maahan!" Ja maastoudut niin kuin toimintaleffoissa

      Lainaa

    12. Tulos: +89 (105 ääntä)
      Ja juuri heiluttelin kädessäni rannekelloa. Empä taida kiinnittää enää käteen, kerta pommikuriiriksi luullaan.

      Lainaa

    13. Tulos: -75 (97 ääntä)
      En lukenu koko juttua mut kommentoin silti: Aikas huono läppä :DD

      Lainaa

    14. Tulos: -35 (81 ääntä)
      Nyt ymmärrän, miksi elokuviin laitetaan ikärajat. No juttu oli kuitenkin huomiohuoraamista...

      Lainaa

    15. Tulos: +147 (151 ääntä)
      töttöröö: Saat muut juoneen mukaan kun hiivit repun luo, avaat sitä hieman ja huudat niin kovaa kuin pystyt “Pommi! Kaikki maahan!” Ja maastoudut niin kuin toimintaleffoissa
      Muuten hyvä, mutta ikävä kyllä myös poliisi saattaa lähteä juoneen mukaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +62 (80 ääntä)
      Ja olin siis täåmän jutun kanssa ihan tosissani.
      Tjooh, jos oikeasti olisi uskonut, että repussa on pommi, niin eiköhän Senja olisi poistunut bussista ensimmäisellä pysäkillä.

      Lainaa

    17. Hörhöjä kaikkialla 12.8.2014 8:53
      Tulos: +78 (80 ääntä)
      Hyvä mielikuvitus on yleensä kirous, varsinkin krapulassa :/

      Lainaa

    18. Tulos: -24 (64 ääntä)
      Olin ihan tosissani peloissani, joten istuin ihan hiljaa paikallani. Koska jos vilpittömästi ihan oikeasti uskoisin siellä olevan pommin, mieluummin hyväksyn vain kohtaloni ja kuolen pois, kuin avaan suuni ja estän kuolemani. Tai sitten olen vain huomiohuora.

      Lainaa

    19. Tulos: +121 (131 ääntä)
      japile: Nyt ymmärrän, miksi elokuviin laitetaan ikärajat. No juttu oli kuitenkin huomiohuoraamista…
      Heh, aina jotain inisemistä. Minua henkilökohtaisesti ilahduttaa tämän jutun kaltaiset hauskasti kirjoitetut tekstit facebookin uutisvirrassa. Ilmeisesti sinne olisi suotavaa kuitenkin kirjoittaa vain että "se ois sit loma" "se ois sit töihi" tai "oon bussis", ettei aiheuta peppukipua verbaalisesti lahjattomille tylsimyksille.

      Lainaa

    20. Tulos: +40 (42 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Tuskin niitä kaupunkibusseissakaan on. Tai ainakaan Tampereella ei ole. Tilausajobusseissa olen kyllä silloin tällöin nähnyt.

      Lainaa

    21. Tulos: -3 (37 ääntä)
      Mokkeri: Heh, aina jotain inisemistä. Minua henkilökohtaisesti ilahduttaa tämän jutun kaltaiset hauskasti kirjoitetut tekstit facebookin uutisvirrassa. Ilmeisesti sinne olisi suotavaa kuitenkin kirjoittaa vain että “se ois sit loma” “se ois sit töihi” tai “oon bussis”, ettei aiheuta peppukipua verbaalisesti lahjattomille tylsimyksille.
      Voi ei kai taas tämä keskustelu? Toiset tykkää, toiset ei, sinun täytyy se vain hyväksyä. Ja on olemassa muuten myös kultainen keskitie "Se on nyt loma" ja ylipitkien, täytesanoilla täyteenumpattujen statusten välillä. On olemassa muitakin mielipiteitä, kuin vain sinun omasi, se on aina hyvä muistaa. Ja tästäkin tulee varmaan vielä jotain napinaa.

      Lainaa

    22. Landelleeee 12.8.2014 10:36
      Tulos: +44 (50 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Mäkin asun landella ja silti nähnyt busseissa turvavöitä ja jopa pitänyt niitä, kun se on kerran nykyään yhtä pakollista kuin henkilöautoissakin. Ja kyllä, minäkin käytän rannekelloa

      Lainaa

    23. Tulos: +58 (64 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Siis niitähän on just noissa landebusseissa, jotka menee pidempiä matkoja. Kaupungin busseissa sen sijaan ei. Johtuiskohan siitä, ettet koskaan lähde kotoa minnekkään?

      Lainaa

    24. Tulos: +45 (45 ääntä)
      töttöröö: Itseasiassa, ei ole yhtään vilkas mielikuvitus. Huolestuttavaa, mutta nykypäivänä ei edes ylläty isommin, kun lukee uutisia ja törmää juttuun, jossa joku on puukottanut sattumanvaraisesti jotain keskellä päivää. Ja joitain vuosia sitten oli mies huitaissut junassa edessä istuvaa kanssamatkustajaa kirveellä takaraivoon. Näitä lukiessa kyllä itse ainakin katson kenen eteen tai viereen istun.
      Yöbusseissa varsinkin saa olla oikeasti varuillaan. Ei sitä tiedä kenellä menee johonkin pikkuasiaan hermot, tai kuka heittää laatat päälle. Kerran yks ääliö repi hätävasaran irti, jäi bussista pois ja mennessää löi kaikki toisen kyljen ikkunat rikki. Hienoa porukkaa yöbusseissa.

      Lainaa

    25. Media-assistentti 12.8.2014 11:21
      Tulos: -4 (20 ääntä)
      Itse olen naureskellut opiskeluaikoina kanssamatkustajien ilmeille, kun olen videokameraa joutunut kuljettamaan linja-autossa ja kameran laukkuhan näyttää just toimintaleffojen pommisalkulta.. :D

      Lainaa

    26. Tulos: +22 (26 ääntä)
      töttöröö: Saat muut juoneen mukaan kun hiivit repun luo, avaat sitä hieman ja huudat niin kovaa kuin pystyt “Pommi! Kaikki maahan!” Ja maastoudut niin kuin toimintaleffoissa
      Tod näk saat myös sakot ja ehkä jonkun syytteen mutta pikkuvikoja :D

      Lainaa

    27. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Onneksi Suomi on tässä mielessä vielä vähän lintukoto, että on aika harvinaista jos jollekin tulee mieleen bussiin unohtuneesta repusta pommi. Mutta monissa isoissa suurkaupungeissa tuo on ihan arkipäivää, esim. metroissa tulee usein kuulutuksia, että jos näette omituisia tavaroita, hylättyjä reppuja yms. niin heti viestiä vartijoille.

      Lainaa

    28. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Kyllä se on nykyisin ihan laissa että bussissakin pitää olla turvavyöt ja niitä pitää käyttää. Näin ei tosin ollut vielä muutama vuosi taaksepäin. Toisaalta, poliisin on erityisen hankala valvoa sen turvavyön käyttöä.

      Lainaa

    29. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Turvavyötä on pakko käyttää bussissa, jos sellaiset penkiltä löytyy. Joten vilkaisepa ensi kerralla tarkemmin, jospa vaikka olisi vuoden 2006 jälkeen käyttöönotettu bussi kyseessä vöineen kaikkineen.

      Lainaa

    30. Tulos: +41 (43 ääntä)
      wendy: Onneksi Suomion tässämielessä vielä vähän lintukoto, että on aika harvinaista jos jollekin tulee mieleen bussiin unohtuneesta repusta pommi. Mutta monissa isoissa suurkaupungeissa tuo on ihan arkipäivää, esim. metroissa tulee usein kuulutuksia, että jos näette omituisia tavaroita, hylättyjä reppuja yms. niin heti viestiä vartijoille.
      Jep, asustelen tällä hetkellä ulkomailla ja täällä nimenomaan rohkastaan ilmottamaan kaikesta vähänkään epämääräsestä "it's probably nothing, but..." -mainoskampanjoilla.

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (13 ääntä)
      idiootti...

      Lainaa

    32. S. aivartelija 12.8.2014 21:50
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Se on kaikissa uusissa busseissa ja lain mukaan sitä myös pitäisi käyttää.

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (18 ääntä)
      japile: Nyt ymmärrän, miksi elokuviin laitetaan ikärajat. No juttu oli kuitenkin huomiohuoraamista…
      Siis mikä tän huomiohuoraamisen määritelmä nyt nykyään olikaan, mie oon tippunut kärryiltä ??

      Lainaa

    34. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Minulla on rannekello, siitä on aika kätevä katsoa esim. mitä kello on.

      Lainaa

    35. turnipsitonttu 14.8.2014 0:19
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Selvästi minunkaan mielikuvitukseni ei kestä elokuvia sillä olen aivan varma, että taannoin näin spidermanin viemässä roskia naapuritalon pihassa. Olen myös melko varma, että nykyään ninjat kulkevat polkupyörillä. No, ainakaan ei käy aika pikäksi kun on rikas sisäinen maailma.

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Itse mietin kerran tuota pommijuttua junassa, kun yhdellä penkillä oli reppu jonka omistajaa ei näkynyt missään. Taitaa vissiin olla siis suht. yleistä tällainen ajattelu. :D

      Lainaa

    37. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Kuulostaa pakko-oireisen häiriön oireilulta. Nimimerkillä: kyseisen sairauden omaava

      Lainaa

    38. Tulos: -5 (11 ääntä)
      meh: Kuulostaa pakko-oireisen häiriön oireilulta. Nimimerkillä: kyseisen sairauden omaava
      Isälläs oli pakko-oireisen häiriön oireilua

      Lainaa

    39. Tulos: +10 (12 ääntä)
      töttöröö: Saat muut juoneen mukaan kun hiivit repun luo, avaat sitä hieman ja huudat niin kovaa kuin pystyt “Pommi! Kaikki maahan!” Ja maastoudut niin kuin toimintaleffoissa
      En suosittele lentokentällä... Varsinkaan ulkomailla...

      Lainaa

    40. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Galaki: En ole kyl koskaan nähnyt turvavyötä bussissa.. johtuisikohan siitä että asun landella
      Täh! Niissä maalla kulkevissahan niitä just on! Harvoissa paikallisliikenteen busseissa oon turvavöitä nähny...

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Kunnon apina. Ensimmäinen asia mikä pitäis tulla mieleen olisi viedä se vaikka kuskille. Ennen ku joku toinen apina pöllii tavarat...

      Lainaa

    42. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Ihana!! :D

      Lainaa

    43. Mun siskon veli 29.9.2014 14:48
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      "Huumeet eivät yleensä räjähdä" This, is not meth.

      Lainaa

    44. Tulos: +4 (10 ääntä)
      Innostuin ajatuksesta jättää asemalle reppu, jossa ärsyttävästi tikittävä seinäkello sisällä :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: bussi, pommi, reppu, huumeet, joukkoliikenne