Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puhelinmyyjät, osa 3

Puhelinmyyjät joutuvat turvautumaan yhä epätoivoisempiin keinoihin. Toimiiko se?
 Puhelinmyyjät, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. töttöröö 12.8.2014 1:27
      Tulos: +390 (414 ääntä)
      Haha, pierutyynyn :DD miksei mulle ikinä soita tollaset puhelinmyyjät.. aina sama vanha jaarittelu suoraan paperista luettuna -_-

      Lainaa

    2. Tulos: -57 (275 ääntä)
      "Vittu millaista paskaduunia" Ja tämähän ei ilmeisesti ollut selvä asia jo ennen, kuin lähti "opiskelemaan" puhelinmyyjäks...

      Lainaa

    3. Tulos: +334 (344 ääntä)
      Pistetään elämä risaiseksi Kotiliedellä

      Lainaa

    4. Tulos: -78 (138 ääntä)
      Yebs: Pistetään elämä risaiseksi Kotiliedellä
      Tulevaisuuden vanhus: "Siis voi viddu mage mä oon ny niin swag! Mä tilasi viddu kodilieden!" http://peoplepassionate.com/wp-content/uploads/2014/07/6-Tips-You-Can-Use-Today-To-Be-a-Social-Badass.png

      Lainaa

    5. Tulos: +100 (128 ääntä)
      Tuli molemmista pari hyvää sotatarinaa mieleen omilta puhelinmyyntiajoilta. Ensimmäine oli ku joskus selattiin poikien kanssa vaihtoehtosten tilaajalahjojen luetteloa ja löydettiin "Kamelinruskea viitta". Toinen oli kun kollega vastasi tähän em. kuolemakommenttiin (ja teki kaupat), että sitte pistetään niin moneen kuukausierään, että pääset väkisinkin halvemmalla :D Hienoja muistoja, suosittelen kokeilemaan itse kullekin joku kerta puhelinmyyntiä, nimittäin parempia kahvitaukonauruja en ole missään muussa duunissa kokenut :)

      Lainaa

    6. Tulos: +143 (155 ääntä)
      Pierutyynyn saadakseni tilaisin mitä vain.

      Lainaa

    7. Tulos: +135 (153 ääntä)
      Zaborsky: Pierutyynyn saadakseni tilaisin mitä vain.
      Jos laitan puhelinnumeroni ja tilinumeroni, voit tilata multa käytetyt kalsarit hintaan 400e, lupaan laittaa pierutyynyn kylkiäisinä tulemaan!! Onks meillä diili?

      Lainaa

    8. Tulos: +74 (96 ääntä)
      Pikkasen ot, mutta onneksi meillä on Google, niin tällainen vanha pieru(-tyyny)kin voi selvittää, mitä tarkoittaa yolo ja muut modernit lyhenteet. (Hymynaama)

      Lainaa

    9. Tulos: +89 (117 ääntä)
      Boss93: Tulevaisuuden vanhus: “Siis voi viddu mage mä oon ny niin swag! Mä tilasi viddu kodilieden!” http://peoplepassionate.com/wp-content/uploads/2014/07/6-Tips-You-Can-Use-Today-To-Be-a-Social-Badass.png
      Onko tämä Boss93 jotenkin henkisesti jälkeenjäänyt vai miksi sen kommentit on aina tätä tasoa?

      Lainaa

    10. Tulos: +170 (174 ääntä)
      Eli Jarkko tilasi lehden, vaikka yrittääkin muuta uskotella itselleen.

      Lainaa

    11. Tulos: +171 (177 ääntä)
      Läheltä seuranneena ikäihmisille lehtienmyynnin vois lopettaa kokonaan. Dementoituvalle vanhukselle tulee kaikki Seiskasta Demiin, eikä mitään niistä muista tilanneensa. Ja vaikka koko suku soittais firmoihin ja kieltäis markkinoinnin, niin joku ei koskaan ymmärrä. Vois vähän kuulostella millanen henkilö on kyseessä eikä käyttää vanhuksia hyväkseen!

      Lainaa

    12. Puolikiero_savolainen 12.8.2014 8:15
      Tulos: +7 (57 ääntä)
      Boss93: “Vittu millaista paskaduunia” Ja tämähän ei ilmeisesti ollut selvä asia jo ennen, kuin lähti “opiskelemaan” puhelinmyyjäks…
      Ei se nyt ihan selvää ole. Joillekin se sopii ja joillekin ei, ja ne kenelle se sopii, yleensä tienaavat ihan mukavasti. Itse tein vielä 8 vuotta sitten tuota ja hyvää, arvokasta kokemusta sain. Kaikille ei isi ja äiti maksa juttuja, pakko on yrittää. Ps. Tuo ensimmäinen myyjä on ketku. Tekee olevinaan kaupat, vaikka kehoittaa asiakasta perumaan lehden heti, huijaa siis lehtitaloa. Tuollaiset tyypit on yleensä niitä luusereita.

      Lainaa

    13. Tulos: +114 (122 ääntä)
      Ps. Tuo ensimmäinen myyjä on ketku. Tekee olevinaan kaupat, vaikka kehoittaa asiakasta perumaan lehden heti, huijaa siis lehtitaloa. Tuollaiset tyypit on yleensä niitä luusereita.
      Kyllä siinä taidettiin asiakasta huijata ennemmin. Onnea vain siihen lehden peruuttamiseen :)

      Lainaa

    14. yli opisto hörho 12.8.2014 12:12
      Tulos: +43 (57 ääntä)
      No voi harmi ettei vanhukset halua tilata kotiliesi-lehteä. Vituttaa puhelinmyyjät jotka soittelee noille vanhoille ihmisille ja kaupittelevat vaikka mitä puhelimen välityksellä, kun yleensä niitä sopimuksia yms pääsisi katsomaan vain netistä, eikä kaikilla sen ikäisillä ole nettiä.

      Lainaa

    15. Tulos: -12 (38 ääntä)
      yli opisto hörho: No voi harmi ettei vanhukset halua tilata kotiliesi-lehteä. Vituttaa puhelinmyyjät jotka soittelee noille vanhoille ihmisille ja kaupittelevat vaikka mitä puhelimen välityksellä, kun yleensä niitä sopimuksia yms pääsisi katsomaan vain netistä, eikä kaikilla sen ikäisillä ole nettiä. Myyjät saa töissä listan käteen/naaman eteen ruudulle mitä he alkavat soittamaan. Ei kukaan myyjä itse ehdoin tahdoin etsi vanhojen mummeleiden numeroita. Ihmisillä on niin idioottimaisia luuloja välillä puhelinmyyjistä. Lehden voi aina perua perinteisesti laskusta löytyvään numeroon soittamalla, eli lopetetaas tuo pskan jauhanta ihan alkuunsa.

      Lainaa

    16. Tulos: +54 (70 ääntä)
      Nainen: Läheltä seuranneena ikäihmisille lehtienmyynnin vois lopettaa kokonaan. Dementoituvalle vanhukselle tulee kaikki Seiskasta Demiin, eikä mitään niistä muista tilanneensa. Ja vaikka koko suku soittais firmoihin ja kieltäis markkinoinnin, niin joku ei koskaan ymmärrä. Vois vähän kuulostella millanen henkilö on kyseessä eikä käyttää vanhuksia hyväkseen!
      Puhelinmyyjien papereissa ei lue, kuka on dementoitunut tai muuten kykenemätön hoitamaan omia asioitaan. Kannattaa omaisten vain heti perua tilaus, kun huomaavat sellaisen taas tulleen otettua. Jos ei vanhus itse kykene huolehtimaan tuollaisista asioista, sen täytyy olla sitten omaisten tai jonkun asianhoitajan tehtävä. En puolustele puhelinmyyjiä, itse suljen puhelimen samantien, kun kuulen jonkun aloittavan myyntilitaniansa, en enää jaksa edes pahoitella asiaa, mutta ihan kaikkea ei sentään heidänkään niskoilleen voi laittaa. Heidän tehtävänsä ei ole huolehtia jonkun toisen omaisista, se on läheisten työ.

      Lainaa

    17. Tulos: +46 (58 ääntä)
      Peruutin huhtikuun alussa Kotilieden vuoden tilauksen, koska tilaaja eli äitini kuoli. Sain rahat takaisin äiti-vainaan tilille. Peruin samalla noin tuhat viisisataa muuta lehteä, jotka hänelle oli onnistuttu puhelinvajakkien toimesta myymään. Hän ei ollut jaksanut niistä yhtäkään lukea viimekesäisen syöpädiagnoosin jälkeen.

      Lainaa

    18. Tulos: +56 (64 ääntä)
      Nainen: Läheltä seuranneena ikäihmisille lehtienmyynnin vois lopettaa kokonaan. Dementoituvalle vanhukselle tulee kaikki Seiskasta Demiin, eikä mitään niistä muista tilanneensa. Ja vaikka koko suku soittais firmoihin ja kieltäis markkinoinnin, niin joku ei koskaan ymmärrä. Vois vähän kuulostella millanen henkilö on kyseessä eikä käyttää vanhuksia hyväkseen!
      Oletko sä ikinä ollu puhelinmyyjänä töissä? Ensinnäkään, puhelinmyyjä ei nää sitä toista ihmistä siellä luurin päässä. Äänestä saattaa kuulla, että kyseessä on _luultavasti_ vanha ihminen, mutta itse opin 2 vuoden "uran" aikana, että on olemassa myös alle keski-ikäiseltä puhelimen välityksellä kuulostavia 70-vuotiaita. Samoin on olemassa 20-vuotiailta kuulostavia harvinaisen itsevarmoja ja määrätietoisia 10-vuotiaita tyttöjä ja poikia sekä keski-ikäisiä naisia, jotka kuulostavat ja vaikuttavat kaikin puolin pikkulapsilta. Tuli loukattua muutamaakin yli 30-vuotiasta.... Samoin _melkein_ tehtyä kauppoja ala-asteikäisten kanssa. Hommatkaa dementoituneille vanhuksille ja lapsille Robinson-suoramarkkinointikielto, hyvät ihmiset :D Ei sitä ihan oikeasti aina vaan voi päätellä ihmisen ikää tai henkistä kuntoa pelkän äänen perusteella koko tyyppiä näkemättä. Toisenakaan, myyjä ei voi tietää, onko vanhalta kuulostava henkilö dementoitunut tai muuten liian sairas tekemään päätöksiä itse. Dementoituneetkaan eivät aina ole sekaisin kuin kaappikello, vaan niitä "selväjärkisiäkin" hetkiä löytyy, t. dementiaosastolla kesätöissä ollut. Jos puhelun aikana ei oo missään vaiheessa käyny ilmi, ettei se "asiakas" oo kartalla, ei myyjä sitä ihan oikeasti voi tietää. Ihmiset tilaavat kummallisia asioita, kuten tuo Demi vanhukselle, ja eipä se myyjälle kuulu lukeeko henkilö sitä ite vai tilaako Mauno 77-vee Demin että lapsenlapsi kävis joskus kylässä lukemassa. Sitä paitsi ihmiset on tosi outoja ja sekavia muutenkin :D Joskus tuli soiteltua osakkeisiin liittyvän lehden tiimoilta ylemmän tason ihmisille (titteli, firma jne herkulliset yksityiskohdat "asiakkaasta" näkyi soittotiedoissa) ja siinäkn joukossa oli tosi monta, joita ois voinu hyvin epäillä "vajaiksi" tai dementoituneiksi sen ulosannin perusteella. Ei siis vittuiltu, vaan outoa, sekavaa ja hidasjärkisen kuulosta juttua vaikka vastaajan luulis olevan suht skarppi jos on tosi ison firman toimitusjohtaja tms.... :D

      Lainaa

    19. Tulos: +15 (19 ääntä)
      th: Kyllä siinä taidettiin asiakasta huijata ennemmin. Onnea vain siihen lehden peruuttamiseen
      Ei välttämättä ;) On ihan hyvin voinu olla kampanja, jossa asiakas tilaa vain yhden lehden kestotilauksena. Jos ei muista perua heti sen yhden lehden jälkeen, on ison laskun saavuttuaki ihan kuluttajasuojalain mukaan oikeus peruuttaa tilaus vielä tietyn ajan kuluessa (muistelen että 14 päivää, mutta en jaksa googlettaa enkä muista enää). Tai ainakin vielä muutama bvuosi sitten oli. Tekniikan maailma on muuten oikeasti suht helppo perua, onnistuu netistä aika kätevästi. Sen sijaan Hollannista postitettaviin pikkuhousuihin tai bambusukkiin en suostu sortumaan, puhelinnumeroon ei kuulemma paljon vastailla... :D Itse tilasin muinoin Historia-lehden, muistaakseni tyyliin 4 numeroa kestotilauksena tähän ja tähän superalennushintaan. Unohdin perua ja kappas! Hirveän iso laskuhan se sieltä tulla tupsahti. Soitin asiakaspalveluun peruakseni. Kappas! Mulle olikin jo lähetetty 2 laskuun sisältyvää numeroa ennen laskun saapumista ja nämä lehdet nyt sitten pitäisi kuulemma erikseen maksaa. Kummasti muuttui tilanne kun latelin ulkomuistista kuluttajansuojalakia ja ennen laskua tulleet ylimääräiset lehdet sain pitää maksutta.

      Lainaa

    20. Tulos: -10 (26 ääntä)
      Irokeesi: Onko tämä Boss93 jotenkin henkisesti jälkeenjäänyt vai miksi sen kommentit on aina tätä tasoa?
      Oi kiitos sinä kaikkitietävä internetin jumala, kun pystyit muutamasta kommentista päättelemään älyllisen tasoni... Ja ei en ole henkisesti jälkeenjäänyt, vaan en vain yleensä jaksa huumorisivustoille alkaa vetämään mitään syvällisiä analyysejä sivuston sisällöstä...

      Lainaa

    21. Tulos: +39 (41 ääntä)
      "YOLO tilaa kotiliesi" Repesin niin totaalisesti.

      Lainaa

    22. Tulos: +33 (41 ääntä)
      Boss93: “Vittu millaista paskaduunia” Ja tämähän ei ilmeisesti ollut selvä asia jo ennen, kuin lähti “opiskelemaan” puhelinmyyjäks…
      Niin siis kun menee vaikka kesätöihin puhelinmyyjäksi ni siinähän on se muutaman tunnin koulutus ennen kuin pääsee soittelemaan. Vai mietitkö, että puhelinmyyjille olis oma koulutuslinja amiksessa tms?

      Lainaa

    23. Tulos: +5 (13 ääntä)
      jayp: Niin siis kun menee vaikka kesätöihin puhelinmyyjäksi ni siinähän on se muutaman tunnin koulutus ennen kuin pääsee soittelemaan. Vai mietitkö, että puhelinmyyjille olis oma koulutuslinja amiksessa tms?
      Joo ei puhelinmyyjäksi opiskella. Tosin itseäni nauratti tämä "Ei varsinaisesti, sovittiin että lähettää yhden ja sitten perutaan". Se ei ihan noin toimi, koska ne lähettää sitä paskaa kotiin _AINA_. Puhelinmyyjähän ei edusta tuotetta jota myy, joten yleensä sitten kusettaa silmille sopimusasioissa. :) Nimimerkillä meiltä lähtenyt kohta vuoden joka kuukausi vauvakirjat takasin postilla. Ei ne idiootit vieläkään ole purkanut sopimusta, vaan ottavat takkiin joka kuukausi postikuluissa.

      Lainaa

    24. Tulos: +7 (11 ääntä)
      dfdfd: Hommatkaa dementoituneille vanhuksille ja lapsille Robinson-suoramarkkinointikielto, hyvät ihmiset
      Loistava idea! Mullakin on suoramarkkinointikielto mut kummasti puhelin pirisee silti. Tämän tästä kaupustellaan Aku Ankkoja ja Me Naisia siitäkin huolimatta että heti puhelun alkuun asiallisesti suoramarkkinointikiellosta mainitsee kun ei muuten tunnu kys. kielto perille menneen.

      Lainaa

    25. Puhelinpojan päiväkirja 14.8.2014 21:05
      Tulos: +14 (24 ääntä)
      Mullakin on suoramarkkinointikielto mut kummasti puhelin pirisee silti.
      Olet todennäköisesti täyttänyt jonkun kyselyn, osallistunut arvontaan, vastaanottanut näytenumeron yms sen suoramarkkinointikiellon tilaamisen jälkeen. Numerosi menee soittolistoille ja sulle soitellaan. Saattaa olla myös, että olet tilannut markkinointieston niin kauan sitten, että se ei ole ollut enää voimassakaan aikoihin. Myös suoramarkkinointikieltojen laadut vaihtelevat. Ei soittojärjestelmät anna soittaa, jos on kunnollinen suoramarkkinointikielto päällä. Se on fakta.

      Lainaa

    26. Puhelinpojan päiväkirja 14.8.2014 21:30
      Tulos: +21 (37 ääntä)
      Muutama vinkki niille, jotka eivät puhelinmyyjiä siedä, eivätkä tosin ole itsekään sitä koskaan kokeilleet: 1. Jos haistattelet niin saat todennäköisesti seuraavana päivänä uuden soiton ihan vaan kostona kettuilusta. Kun kieltäydyt kohteliaasti niin samalta asialta ei enää soiteta. Myös luurin lyöminen korvaan aiheuttaa sen, että soitetaan useamman kerran, koska asia on saatava lähtökohtaisesti kerrottua. Jos et jaksa kuunnella niin kieltäydy kohteliaasti. 2. Markkinointikieltosi ei ole päällä, jos tulee puhelinmyyjältä soittoa. Tai sitten olet hankkinut paskan eston. 3. Suurin osa puhelinmyynnistä ei ole huijausta, vaikka niin luulet. Etenkin lehtimyynnissä on erittäin hyvät tarjoukset verrattuna normihintoihin. En kuitenkaan väitä, etteikö samantyyppisiä tarjouksia ole tarjolla myös muualla. 4. Puhelinmyyjä ei voi ottaa sinua ja numeroasi pois kokonaan asiakasrekistereistä, turha huutaa siitä myyjälle. 5. Toistan dfdfd:n sanat vielä kerran: "Hommatkaa dementoituneille vanhuksille ja lapsille Robinson-suoramarkkinointikielto, hyvät ihmiset ." 6. Myyjä ei tiedä, että sinulle on soitettu aiemminkin jonkun toisen firman toimesta. Esimerkiksi yhden lehtikustantamon lehtiä kaupittelevia firmoja on omassa kaupungissanikin yli kymmenen. Edelleen, jos et halua soittoja niin hanki se pirun esto. 7. Ja se ei ole myyjän vika, että sinulle ylipäätään soitetaan. Myönnän, että ihmisiä pommitetaan aivan liikaa puhelinmyynnillä, mutta tämä ei ole myyjän vika, vaan sen firman, joka haluaa tuotettaan tuputettavan liiaksi asti. Tiivistettynä, käyttäydy kohteliaasti niin pääset helpoimmalla. Tällöin sinua ei häiritä läheskään niin paljoa kuin siinä tapauksessa, että olet puhelinmyyjälle röyhkeä tai lyöt samantien luuria. Itsekään en riemastu soitoista, mutta se ei vaadi paljoa, että hetken kuuntelee ja kieltäytyy kohteliaasti.

      Lainaa

    27. Tulos: -14 (22 ääntä)
      Viimeksi kun puhelinmyyjä soitti minulle, minä vain pieraisin luuriin ja katkaisin puhelun :'D Mahtoi puhelinmyyjä ihmetellä :D

      Lainaa

    28. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Itse kyllä kieltäydyn aina kohteliaasti, mutta kyllä väkisinkin alkaa äänensävy kiristymään kun joutuu kolmannen kerran toistamaan sen saman "en halua tilata, kiitos" -fraasin samalle myyjälle, joka mekaanisesti toistaa niitä myyntilauseitaan. Eräs myyjä hoki joka kieltäytymisen jälkeen vaan "eiköhän laiteta sullekin tulemaan?" täysin samoilla äänenpainoilla. Tiedän kyllä, että heille opetetaan, että asiakkaan täytyy kieltäytyä X kertaa ennen kuin myyjä saa luovuttaa, mutta se ei tee tästä ilmiöstä yhtään vähemmän ärsyttävää. Ja jonkinlainen esiintymiskoulutus voisi myös olla paikallaan, mikään ei ole niin rasittavaa kuultavaa kuin suoraan paperista tekopirteästi pajattava teini. Ja joo, Puhelin-Robinson on hankittu, ja soitot ovatkin kiitettävästi vähentyneet sen jälkeen.

      Lainaa

    29. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Eli Jarkko tilas :D:D:D Se on laitettu kestotilaukselle. Ainahan sen voi itse perua.

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Puhelinpojan päiväkirja: 1. Jos haistattelet niin saat todennäköisesti seuraavana päivänä uuden soiton ihan vaan kostona kettuilusta. Kun kieltäydyt kohteliaasti niin samalta asialta ei enää soiteta. Myös luurin lyöminen korvaan aiheuttaa sen, että soitetaan useamman kerran, koska asia on saatava lähtökohtaisesti kerrottua. Jos et jaksa kuunnella niin kieltäydy kohteliaasti. 2. Markkinointikieltosi ei ole päällä, jos tulee puhelinmyyjältä soittoa. Tai sitten olet hankkinut paskan eston. Tiivistettynä, käyttäydy kohteliaasti niin pääset helpoimmalla. Tällöin sinua ei häiritä läheskään niin paljoa kuin siinä tapauksessa, että olet puhelinmyyjälle röyhkeä tai lyöt samantien luuria. Itsekään en riemastu soitoista, mutta se ei vaadi paljoa, että hetken kuuntelee ja kieltäytyy kohteliaasti.
      Tämä! Meidänkin firmassa vakiotyöntekijöille oli tapana merkitä vittupäisimpien ihmisten kohdalle "soita uudestaan" :D Asia tietenkin erikseen mikäli vittupäinen käytös oli osittain oma vika, eli jos "asiakas" raivostui tuputuksesta, en tietenkään tehnyt hänelle jekkua. Kiusattavaksi merkittävä "asiakas" oli juuri tällainen, joka raivostuu heti kun saat nimesi sanottua, pelleilee tai muuten käyttäytyy järkyttävän epäasiallisesti ilman mitään syytä. Ja soitellaan muuten minullekin. Ainoan kerran kun en seuraavalla dialogilla ole päässyt eroon puhelinmyyjästä, on ollut kun olin aidosti asiasta kiinnostunut ja sattui hyvä myyjä kohdalle :D Pitää vaan olla erittäin määrätietoinen ja päättäväinen äänensävy kieltätytyessä. "T'äällä ois tästä GimmeYourWalletista Hansu-Petteri terve" -No terve, mitäpä kaupittelet? Hyvä myyjä: "lisää tähän 2 lauseeseen mahtuva tiivistelmä myyntispiikistä" Huono myyjä: "jatkaa myyntispiikkiä ladellen ulkoa" (jolloin en kuuntele ollenkaan ja keskeytän) -No nyt en kyllä tällä hetkellä tarvitse, mutta hyvät illanjatkot sulle! Vaikeaa? Ei niin lainkaan :D

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (17 ääntä)
      leenu: Itse kyllä kieltäydyn aina kohteliaasti, mutta kyllä väkisinkin alkaa äänensävy kiristymään kun joutuu kolmannen kerran toistamaan sen saman “en halua tilata, kiitos” -fraasin samalle myyjälle, joka mekaanisesti toistaa niitä myyntilauseitaan. Eräs myyjä hoki joka kieltäytymisen jälkeen vaan “eiköhän laiteta sullekin tulemaan?” täysin samoilla äänenpainoilla. Tiedän kyllä, että heille opetetaan, että asiakkaan täytyy kieltäytyä X kertaa ennen kuin myyjä saa luovuttaa, mutta se ei tee tästä ilmiöstä yhtään vähemmän ärsyttävää. Ja jonkinlainen esiintymiskoulutus voisi myös olla paikallaan, mikään ei ole niin rasittavaa kuultavaa kuin suoraan paperista tekopirteästi pajattava teini. Ja joo, Puhelin-Robinson on hankittu, ja soitot ovatkin kiitettävästi vähentyneet sen jälkeen.
      Tämä on kyllä usein totta, mutta suurin osa kuitenkin vakiotyöntekijöistä ymmärtää jutella asiakkaan kanssa, eikä vain tyrkyttää samaa asiaa monotonisella äänellä paperista lukien. Siinä vaiheessa voi jo luurinkin korvaan lyödä, jos ei muuten lopeta. Tosiaan joillekin työ sopii ja joillekin ei. En pidä lehtimyyntiä paskaduunina, koska tienaan itse kuitenkin keskimäärin n. 15 euroa tunnissa, eikä tarvitse kuin istua ja höpistä ihmisten kanssa. Kusetusfirmat ja kusettajamyyjät sitten erikseen.
      Tiilimies: Viimeksi kun puhelinmyyjä soitti minulle, minä vain pieraisin luuriin ja katkaisin puhelun :’D Mahtoi puhelinmyyjä ihmetellä
      Luultavasti myyjä vain kohautti olkapäitään ja merkkasi "soita myöhemmin" ja jatkoi muille soittelua. Sama homma, kuin kaupan kassalla, kun porukka luulee olevansa vitsikkäitä, vaikka samat vitsit on kuultu satoja kertoja jo aiemmin.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Boss93: “Vittu millaista paskaduunia” Ja tämähän ei ilmeisesti ollut selvä asia jo ennen, kuin lähti “opiskelemaan” puhelinmyyjäks…
      Mee pois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: puhelinmyyjä, puhelinmyynti, Tekniikan maailma, lehti, pierutyyny, kylkiäinen, Kotiliesi