Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Who let the dogs out?

Kuinka monta kertaa koira voi karata päivän aikana?
Who let the dogs out?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +901 (937 ääntä)
      Koirien omistaja keksinyt näppärän keinon säästää ruokakuluissa.

      Lainaa

    2. Tulos: +606 (622 ääntä)
      On kyllä inhottavia nuo lemmikkien omistajat joita ei yhtään haittaa vaikka oma Musti juoksentelis missä... koska jotakuta muuta saattaa silti haitata, esim. naapureita?

      Lainaa

    3. DoggyStyle 15.7.2014 1:29
      Tulos: +384 (416 ääntä)
      Siis se neljä kertaa ei riittänyt ennen toimenpiteitä, viis kertaa on minimi että tekevät jotain? :O Entäs se toinen dogi mikä ilmesty tarinan aikana vaan kerran? Tarviiks senki sitte käydä neljä kertaa lisää että tulevat senkin hakemaan :D Mutta joo, hyvä että koirilla on vastuulliset omistajat...

      Lainaa

    4. Tulos: +217 (231 ääntä)
      DoggyStyle: Siis se neljä kertaa ei riittänyt ennen toimenpiteitä, viis kertaa on minimi että tekevät jotain? :O Entäs se toinen dogi mikä ilmesty tarinan aikana vaan kerran? Tarviiks senki sitte käydä neljä kertaa lisää että tulevat senkin hakemaan Mutta joo, hyvä että koirilla on vastuulliset omistajat…
      Veikkaan että hoitolasta sanottiin jotain siihen suuntaan kun "jos se nyt vielä kerran tämän jälkeen tulee..."

      Lainaa

    5. (T)reissaaja 15.7.2014 7:06
      Tulos: -61 (97 ääntä)
      Onkohan näillä niin sanotuilla vastuullisilla omistajilla myös muita lemmikeitä? Silloinhan varmaankin heidän kissansa tunkeutuvat toisten asuntoihin syömään koiranruokaa. PS: Moneskohan moka/postaus tämä on täällä, jonka otsikko on enkuksi? Ensimmäinen perätikö?

      Lainaa

    6. Tulos: +40 (110 ääntä)
      (T)reissaaja: Onkohan näillä niin sanotuilla vastuullisilla omistajilla myös muita lemmikeitä? Silloinhan varmaankin heidän kissansa tunkeutuvat toisten asuntoihin syömään koiranruokaa. PS: Moneskohan moka/postaus tämä on täällä, jonka otsikko on enkuksi? Ensimmäinen perätikö?
      Lemmikeitä. LOL

      Lainaa

    7. Tulos: +178 (208 ääntä)
      Moneyquin: Koirien omistaja keksinyt näppärän keinon säästää ruokakuluissa.
      Meillä on samanlainen naapuri, tietäis vaan kuka. Sen kissa roikuskellut riesana vuoden ja toimitettu kaksi kertaa löytöeläintaloon. Sieltä ei kerrota, kuka mäntti kissan omistaa. Ei siitä muuten haittaa olisi, vaan kun meillä on kaksi omaa kissaa, joita ulkoilutetaan vain valjaissa ja jotka saavat totaaliraivarin, kun tuo vieras ilmestyy reviirille. Yhtä perheenjäsentä purtu, muita raavittu niin että on arvet jääneet, sälekaihdin hajonnut, lamppu hajonnut, kukkalaatikko hajonnut, kun tuo vieras kolli loikkaa siihen istumaan ja tuijottelee sisälle, josta tuijottaa takaisin kaksi raivostunutta omaa kissaamme. Jos saan omistajan selville, kannan kissan joka jumalan kerta aamukahdelta takaisin sinne ja soitan ovikelloa, kunnes omistaja könyää avaamaan. Vika ei ole kissan, vaan idiootin, joka on kissan laiminlyötäväkseen ottanut. Sitä odotellessa joudun käyttämään kovia keinoja: puutarhaletkusta kylmää vettä kissaparan niskaan joka kerta kun tänne ilmestyy. Miksi tunnen itseni eläinrääkkääjäksi ja huonoksi ihmiseksi?

      Lainaa

    8. Tulos: +146 (160 ääntä)
      =): Meillä on samanlainen naapuri, tietäis vaan kuka. Sen kissa roikuskellut riesana vuoden ja toimitettu kaksi kertaa löytöeläintaloon. Sieltä ei kerrota, kuka mäntti kissan omistaa. Ei siitä muuten haittaa olisi, vaan kun meillä on kaksi omaa kissaa, joita ulkoilutetaan vain valjaissa ja jotka saavat totaaliraivarin, kun tuo vieras ilmestyy reviirille. Yhtä perheenjäsentä purtu, muita raavittu niin että on arvet jääneet, sälekaihdin hajonnut, lamppu hajonnut, kukkalaatikko hajonnut, kun tuo vieras kolli loikkaa siihen istumaan ja tuijottelee sisälle, josta tuijottaa takaisin kaksi raivostunutta omaa kissaamme. Jos saan omistajan selville, kannan kissan joka jumalan kerta aamukahdelta takaisin sinne ja soitan ovikelloa, kunnes omistaja könyää avaamaan. Vika ei ole kissan, vaan idiootin, joka on kissan laiminlyötäväkseen ottanut. Sitä odotellessa joudun käyttämään kovia keinoja: puutarhaletkusta kylmää vettä kissaparan niskaan joka kerta kun tänne ilmestyy. Miksi tunnen itseni eläinrääkkääjäksi ja huonoksi ihmiseksi?
      Ensimmäisenä haluan sanoa sinulle suuret kiitokset, että ulkoilutat kissasi valjaissa ja olet vastuullinen. Myöskin hatunnostot sille. Liian monet päästävät kissansa taajamassa vapaaksi ja ne pissaavat ja kakkaavat puutarhakalusteiden pehmusteille ja joku joskus käynyt omassa pihassa pienen koirani kimppuunkin. Oli lemmikki mikä tahansa, se kuuluu pitää kiinni ja poissa muiden tonteilta. Pidän peukkuja, että saat omistajan selville!

      Lainaa

    9. Tulos: +30 (68 ääntä)
      Kissajuttuja lukiessa tulee aina paha mieli. On meilläkin kissa, jota ulkoilutetaan vain valjaissa ja joka tietysti aina välillä pääsee karkuun. Tuolla metsässä liikkuessaan katin kanssa saa sitten kuulla jos jonkinmoista tappouhkausta ja huutelua. Tällä alueella liikkuu vielä joku hullu, joka ampuu kissoja...

      Lainaa

    10. Tulos: -13 (27 ääntä)
      Hah tuttu julkasu. Luin tota juttua meijän kunnan face sivulta! Kumma tapaus :D

      Lainaa

    11. Tulos: +124 (128 ääntä)
      ES: Veikkaan että hoitolasta sanottiin jotain siihen suuntaan kun “jos se nyt vielä kerran tämän jälkeen tulee…”
      Meidän pikkupaikkakuntamme rankkuri ilmoitti minulle, ettei hän ota mukaansa koiraa, joka oli ulvonut kiimassaan kolme yötä meidän ovemme takana ja kynsinyt oven täyteen naarmuja, koska "omistaja päästää sen kuitenkin heti vapaaksi, kun on hakenut sen meiltä" Kysyin, että hänkö siis tunnistaa koiran ja mies myönsi. Kysyin nimen, yritin soittaa kaverille ja, kun sieltä ei vastattu, ongin miehen vanhanäidin numeron esiin ja soitin tälle. Ilmoitin, että koiran voi hakea terassiltamme parin tunnin kuluttua, jahka olemme saaneet oven korjauksesta laskun. Laskun sanoin laittavani koiran kaulapantaan kiinni. Koira haettiin kymmenessä minuutissa, eikä ole kuulemma sen jälkeen irrallaan paikkakunnalla juoksennellut. Oli saanut uuden kodin seuraavalla viikolla.

      Lainaa

    12. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Pallokala: On kyllä inhottavia nuo lemmikkien omistajat joita ei yhtään haittaa vaikka oma Musti juoksentelis missä… koska jotakuta muuta saattaa silti haitata, esim. naapureita?
      naapurin jackrussel tapasi livistää ulos ja tulla leikkimään meidän kissan kanssa, kissa siis ulkona keskelle nurmikkoa kiinnitetyn liekanarun päässä, toisinaan taas se koiro lähti muutenvain seikkailemaan.

      Lainaa

    13. Tulos: -70 (78 ääntä)
      mortal1ty: naapurin jackrussel tapasi livistää ulos ja tulla leikkimään meidän kissan kanssa, kissa siis ulkona keskelle nurmikkoa kiinnitetyn liekanarun päässä, toisinaan taas se koiro lähti muutenvain seikkailemaan.
      niin joo edelliset neljä kissaa (emo plus kolme jälkeläistä eri pesueista) ulkoili lähes aina vapaana, emosta en osaa sanoa mitä touhusi reissuillaan, mutta sen tiedän että ei se ainakaan muiden kissojen tai koirien päälle olisi käynyt, korkeintaan antanut 'korvamakkeeta' jost tulivat liian lähelle. Muista kolmesta elikkä tämän jo mainitun kissan 'pennuista' kaksi oli sellaisia lampaita että olivat tappeluissa pikemminkin ottavana osapuolena, kolmas taas taisi lähinnä pyydystellä pikkulintuja ja tuoda ne kituvina näytille.

      Lainaa

    14. Syvä huokaus 15.7.2014 15:21
      Tulos: +50 (68 ääntä)
      mortal1ty: niin joo edelliset neljä kissaa (emo plus kolme jälkeläistä eri pesueista) ulkoili lähes aina vapaana, emosta en osaa sanoa mitä touhusi reissuillaan, mutta sen tiedän että ei se ainakaan muiden kissojen tai koirien päälle olisi käynyt, korkeintaan antanut ‘korvamakkeeta’ jost tulivat liian lähelle. Muista kolmesta elikkä tämän jo mainitun kissan ‘pennuista’ kaksi oli sellaisia lampaita että olivat tappeluissa pikemminkin ottavana osapuolena, kolmas taas taisi lähinnä pyydystellä pikkulintuja ja tuoda ne kituvina näytille.
      Arvostan, että nykyään pidät kissasi pihassa kiinni, mutta mikä sinun mielestäsi oikeuttaa kissasi antamaan "korvamakkeeta" muille eläimille heidän ollessaan omalla tontillaan, omalla reviirillään jossa kissasi on tunkeutuja. Tottakai mikä tahansa eläin pitää vahtia reviiristään ja tarkistaa minkälainen eläin hänen alueelleen on päätynyt. Tottakai ne tulevat lähelle ja haistelevat. Silloin sinun kissasi on ollut väärässä paikassa sinusta johtuvasta itsekkyydestä. Ajattele koko kokonaisuutta ja mieti olisiko sinusta mukavaa että pihassasi juoksentelisi muita kissoja tuhoamassa omaisuuttasi ja uhittelemassa sinun lemmikeillesi (kuten mainitsit, että et pidä jackrusselin vierailuista, niin asiaa pitää aina ajatella myös muiden kannalta). Myöskään en ymmärrä kissojen (tai minkään muunkaan lemmikin) vapaana pitämistä. Siinä on hirveä riski, että se oma lemmikki voi hyvinkin jäädä mm. Auton alle. Se, mitä monet eivät ota huomioon on, mitä se rakas lemmikki tekee naapureiden/ naapuruston asukkaiden pihoissa ja asumuksissa. Minun kotiini on kissa jos toinenkin eksynyt sisälle ja tehnyt tarpeitaan matolle, enkä ole koskaan saanut selville omistajaa jolle olisin palautetta voinut antaa. Mitä jos näin olisi käynyt jollekin hyvin allergiselle henkilölle? Saarnani saattaa ehkä olla turha enää sinua kohtaan, mutta muut lemmikkien omistajat jotka luette niin pitäkää ne rakkaat lemmikkinne kiinni hyvät ihmiset.

      Lainaa

    15. Tulos: -34 (48 ääntä)
      Syvä huokaus: Arvostan, että nykyään pidät kissasi pihassa kiinni, mutta mikä sinun mielestäsi oikeuttaa kissasi antamaan“korvamakkeeta” muille eläimille heidän ollessaan omalla tontillaan, omalla reviirillään jossa kissasi on tunkeutuja. Tottakai mikä tahansa eläin pitää vahtia reviiristään ja tarkistaa minkälainen eläin hänen alueelleen on päätynyt. Tottakai ne tulevat lähelle ja haistelevat. Silloin sinun kissasi on ollut väärässä paikassa sinusta johtuvasta itsekkyydestä. Ajattele koko kokonaisuutta ja mieti olisiko sinusta mukavaa että pihassasi juoksentelisi muita kissoja tuhoamassa omaisuuttasi ja uhittelemassa sinun lemmikeillesi (kuten mainitsit, että et pidä jackrusselin vierailuista, niin asiaa pitää aina ajatella myös muiden kannalta). Myöskään en ymmärrä kissojen (tai minkään muunkaan lemmikin) vapaana pitämistä. Siinä on hirveä riski, että se oma lemmikki voi hyvinkin jäädä mm. Auton alle. Se, mitä monet eivät ota huomioon on, mitä se rakas lemmikki tekee naapureiden/ naapuruston asukkaiden pihoissa ja asumuksissa. Minun kotiini on kissa jos toinenkin eksynyt sisälle ja tehnyt tarpeitaan matolle, enkä ole koskaan saanut selville omistajaa jolle olisin palautetta voinut antaa. Mitä jos näin olisi käynyt jollekin hyvin allergiselle henkilölle? Saarnani saattaa ehkä olla turha enää sinua kohtaan, mutta muut lemmikkien omistajat jotka luette niin pitäkää ne rakkaat lemmikkinne kiinni hyvät ihmiset.
      otetaanpas nyt vähän takapakkia, milloin sanoin että nuo neljä kissaa olivat "minun"? Teknisesti ottaen kissat olivat äitini (olin lapsi/teini tuolloin-), joten minua on turha syyttää siitä että kissat kulkivat vapaana, ja en usko että tämä emo olisi väkisin tunkenut muiden kissojen reviireille (tosin yhden pitemmän poissaolon jälkeen kasvain josta eläinlääkäri oli sanonut että ei uskalla leikata oli kadonnut, joten kissa ilmeisesti asusti jonkin aikaa jonkin toisen perheen luona, joten voin olla väärässäkin), tarkoitin että kyseinen narttu oli leikkaamaton, eikä varmasti kiima-aikana antautunut taistelutta. Sitte se jackrussel, missähän vaiheessa sanoin että en erityisemmin pitänyt siitä että se tuli meidän pihalle? Olihan se välillä turhauttavaa jahdata & kantaa se kotiinsa, mutta siihen se jäikin. Nykyään kotona on yksi kissa, kun taas minä asun toisella paikkakunnalla ilman lemmikkejä, että avautumisesi meni suurimmaksi osaksi väärään osoitteeseen.

      Lainaa

    16. Tulos: -28 (38 ääntä)
      Syvä huokaus: Arvostan, että nykyään pidät kissasi pihassa kiinni, mutta mikä sinun mielestäsi oikeuttaa kissasi antamaan“korvamakkeeta” muille eläimille heidän ollessaan omalla tontillaan, omalla reviirillään jossa kissasi on tunkeutuja. Tottakai mikä tahansa eläin pitää vahtia reviiristään ja tarkistaa minkälainen eläin hänen alueelleen on päätynyt. Tottakai ne tulevat lähelle ja haistelevat. Silloin sinun kissasi on ollut väärässä paikassa sinusta johtuvasta itsekkyydestä.
      mistähän päättelet että kohtaamiset ovat tapahtuneet jonkun tontilla? Nyt puhutaan 90 -luvun pikkukaupungin omakotitaloalueesta jossa on vasta ihan viime vuosina alkanut näkyä valjaissa olevia kissoja, ja edelleenkin enemmistö näkemistäni kulkee irrallaan, eivätkä varmasti ole villejä koska niillä on yleensä kaulapannat (yleensä ilman hihnan lenkkejä joten karkaaminen on epätodennäköistä)

      Lainaa

    17. Tulos: +38 (50 ääntä)
      Omistajat lopetettaviksi, koirille uusi ja hyvä koti.

      Lainaa

    18. Syvä huokaus 15.7.2014 18:29
      Tulos: +43 (55 ääntä)
      mortal1ty: mistähän päättelet että kohtaamiset ovat tapahtuneet jonkun tontilla? Nyt puhutaan 90 -luvun pikkukaupungin omakotitaloalueesta jossa on vasta ihan viime vuosina alkanut näkyä valjaissa olevia kissoja, ja edelleenkin enemmistö näkemistäni kulkee irrallaan, eivätkä varmasti ole villejä koska niillä on yleensä kaulapannat (yleensä ilman hihnan lenkkejä joten karkaaminen on epätodennäköistä)
      Käytit muotoa "meidän", se on omistusmuoto joten sain käsityksen, että kissa on jollakin tapaa sinun. Sehän siinä on, että et voi tietää missä se lemmikki on kulkenut, ei sitä tiedä kukaan. Ja kuten itse sanoit "emosta en osaa sanoa mitä touhusi reissuillaan, mutta sen tiedän että ei se ainakaan muiden kissojen tai koirien päälle olisi käynyt" koska et tiennyt mitä emo teki reissuillaan, mistä tiedät, ettei käynyt muiden kimppuun tms.? Kyllä ne kissat, kuten muutkin eläimet voivat ihan helposti mennä muiden reviireille, etenkin jos hajuista päätellen kokevat kissan olevan itseään alempiarvoisempi. Jackrussel-asia taas oli oma ajatusmokani, huomasin sen jälkeenpäin itsekin. Avautimisestani sen verran, että siksi laitoin loppuun tekstini olevan tarkoitettu laajemmalle lukijakirjolle ja että ehkä tekstini ei ole ajankohtainen juuri sinulle. Minä en voinut lyhyestä tekstistäsi tietää vuosilukua, asuinaluetta tai mitään muutakaan. Myöskin, kissan ei tarvitse olla villi käydäkseen tekemässä pahojaan :)

      Lainaa

    19. Tulos: -36 (58 ääntä)
      Syvä huokaus: Käytit muotoa “meidän”, se on omistusmuoto joten sain käsityksen, että kissa on jollakin tapaa sinun. Sehän siinä on, että et voi tietää missä se lemmikki on kulkenut, ei sitä tiedä kukaan. Ja kuten itse sanoit “emosta en osaa sanoa mitä touhusi reissuillaan, mutta sen tiedän että ei se ainakaan muiden kissojen tai koirien päälle olisi käynyt” koska et tiennyt mitä emo teki reissuillaan, mistä tiedät, ettei käynyt muiden kimppuun tms.? Kyllä ne kissat, kuten muutkin eläimet voivat ihan helposti mennä muiden reviireille, etenkin jos hajuista päätellen kokevat kissan olevan itseään alempiarvoisempi. Jackrussel-asia taas oli oma ajatusmokani, huomasin sen jälkeenpäin itsekin. Avautimisestani sen verran, että siksi laitoin loppuun tekstini olevan tarkoitettu laajemmalle lukijakirjolle ja että ehkä tekstini ei ole ajankohtainen juuri sinulle. Minä en voinut lyhyestä tekstistäsi tietää vuosilukua, asuinaluetta tai mitään muutakaan. Myöskin, kissan ei tarvitse olla villi käydäkseen tekemässä pahojaan
      edelleen pidät faktana että meillä kotona olleet kissat ovat teurastaneet viattomia lemmikkejä jotka ovat olleet kiltisti omilla pihoillaan, siltä tuo edelleen vaikuttaa, ja esität todisteeksi sitä ettemme seuranneet kissojen tulemisia ja menemisiä ties millä seurantapannoilla tms. Jos sinulle on käynyt niin että jonkun irti oleva lemmikki on telonut sinut/lapsesi/lemmikkisi omalla tontillasi, olen pahoillani siitä, mutta sei EI oikeuta rääpimään päätään jokaiselle tuntemattomalle joka mainitsee että hänen perheellään ON OLLUT kissoja jotka OVAT OLLEET irrallaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -40 (54 ääntä)
      Syvä huokaus: Avautimisestani sen verran, että siksi laitoin loppuun tekstini olevan tarkoitettu laajemmalle lukijakirjolle ja että ehkä tekstini ei ole ajankohtainen juuri sinulle.
      "en minä sinulle, minä vain tungin avautumiseni kommenttiin jossa lainasin sinun kommenttiasi ja sitten ihan lopussa parilla sanalla sanoin jotain siihen suuntaan että ei ole suunnattu *ENÄÄ* sinulle", joopa joo...

      Lainaa

    21. Tulos: -43 (55 ääntä)
      Syvä huokaus: Myöskin, kissan ei tarvitse olla villi käydäkseen tekemässä pahojaan
      Ja missähän välissä sanoin muuta? Sanoin "ja edelleenkin enemmistö näkemistäni kulkee irrallaan, eivätkä varmasti ole villejä koska niillä on yleensä kaulapannat (yleensä ilman hihnan lenkkejä joten karkaaminen on epätodennäköistä)", joka, siltä varalta että et sitä itse kykene päättelemään, tarkoittaa: 1. alueella on paljon kissoja 2. ne ovat enimmäkseen vapaana 3. niistä useimmilla on kaulapannat josta voimme todeta että nämä vapaana olevat kissat ovat lemmikkejä joiden omistajat antavat olla vapaana, joten vaikka "vanha mamma" olisikin tapellut muiden lemmikkikissojen kanssa, ei ole mitään näyttöä että tappelu/tappelut olisi tapahtunut/tapahtuneet sen/niiden toisen/toisten kissan/kissojen reviirillä/reviireillä, ja sehän se tässä sinun avautumisessasi tuntui olevan se ydin; että meidän kissat tunkivat muiden kissojen reviireille tappelemaan.

      Lainaa

    22. Syvä huokaus 15.7.2014 20:03
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      mortal1ty: Ja missähän välissä sanoin muuta? Sanoin “ja edelleenkin enemmistö näkemistäni kulkee irrallaan, eivätkä varmasti ole villejä koska niillä on yleensä kaulapannat (yleensä ilman hihnan lenkkejä joten karkaaminen on epätodennäköistä)”, joka, siltä varalta että et sitä itse kykene päättelemään, tarkoittaa: 1. alueella on paljon kissoja 2. ne ovat enimmäkseen vapaana 3. niistä useimmilla on kaulapannat josta voimme todeta että nämä vapaana olevat kissat ovat lemmikkejä joiden omistajat antavat olla vapaana, joten vaikka “vanha mamma” olisikin tapellut muiden lemmikkikissojen kanssa, ei ole mitään näyttöä että tappelu/tappelut olisi tapahtunut/tapahtuneet sen/niiden toisen/toisten kissan/kissojen reviirillä/reviireillä, ja sehän se tässä sinun avautumisessasi tuntui olevan se ydin; että meidän kissat tunkivat muiden kissojen reviireille tappelemaan.
      Avautumiseni ydin ei nyt ollut tarkalleen ottaen teidän kissojenne tunkeminen muiden reviireille, mikäli sitä et saanut pääteltyä. Ydin oli yleisesti kaikenlaisten lemmikkien hallitseminen ja niiden pysyminen kytkettynä tai hallinnassa oman tontin ulkopuolella. Mistä ei tiedä, siihen ei voi puuttua. Sinun tekstisi sattui olemaan täydellinen esimerkki siitä, että monet lemmikin omistajat eivät näe mitään väärää päästää kissojaan ja joskus koiriaankin kulkemaan missä tykkää. Ja tähän kohtaan minun on hyvä lopettaa, mietteeni alkaa selvästi menemään turhan syvälle. Hyvää jatkoa :)

      Lainaa

    23. Tulos: +6 (28 ääntä)
      (T)reissaaja: PS: Moneskohan moka/postaus tämä on täällä, jonka otsikko on enkuksi? Ensimmäinen perätikö?
      Toivottavasti tajusit että otsikko on suora viittaus Baha Menin samannimiseen biisiin

      Lainaa

    24. Tulos: +62 (74 ääntä)
      Mielestäni olisi ihan asiaa että kolmennella kerralla eläintä ei enää saisi löytökodista takaisin; itse olen ulkoiluttanut puolentusinaa kissaa valjaissa kohta vuosikymmenen ja karkaamisia on sattunut yksi. Sekin koska naapurin koira tuli päälle ja kissa suunnilleen veti olkapäänsä sijoiltaan että pääsi valjaista pakoon (nappaan normaalisti kissan heti kiinni ja tungen kantolaukkuun jos joku koira tulee; itseltäni on hajonnut luvuttomat puserot ja jäänyt muutama aika kiva arpikin koska täyspaniikissa olevaa kissaa ei ole helppo käsitellä...). Ja sitten nämä ison, hihnattoman, käskyjä kuuntelemattoman koiran omistajat huutavat kaljatölkki kädessään että "mutta sehän on tuollainen leikkisä, vittu mikä niipottaja olet" kun vaatteeni ovat riekaleina, käsivarsista valuu veri, ja kissa ei uskalla kuukauteen sängyn alta ulos. Pidän kyllä koirista, mutta niiden omistajat...

      Lainaa

    25. Tulos: -42 (54 ääntä)
      Syvä huokaus: Avautumiseni ydin ei nyt ollut tarkalleen ottaen teidän kissojenne tunkeminen muiden reviireille, mikäli sitä et saanut pääteltyä. Ydin oli yleisesti kaikenlaisten lemmikkien hallitseminen ja niiden pysyminen kytkettynä tai hallinnassa oman tontin ulkopuolella. Mistä ei tiedä, siihen ei voi puuttua. Sinun tekstisi sattui olemaan täydellinen esimerkki siitä, että monet lemmikin omistajat eivät näe mitään väärää päästää kissojaan ja joskus koiriaankin kulkemaan missä tykkää. Ja tähän kohtaan minun on hyvä lopettaa, mietteeni alkaa selvästi menemään turhan syvälle.Hyvää jatkoa
      ja ihan vain sattumalta aloitit suoralla hyökkäyksellä minua vastaan, perustaen hyökkäyksen virheellisiin olettamuksiin joita sitten yritit selitellä minun syykseni? ehkä on tosiaan hyvä lopettaa tähän, mitenkäs se sanonta menikään; "turha painia sikojen kanssa"...

      Lainaa

    26. Tulos: +18 (26 ääntä)
      Kuulostaa naapurimme kissalta. Tunkee sisälle, syö meidän kissojen ruuat ja on huonosti hoidetun näkönen (nälkiintynyt ja rähjäinen). Joka kerta saat raahata sen sinne niien ovelle ja et kerkeä edes omaan kotiin kun se syö taas meidän kattien ruokia. Ja se on nimenomaan vain se yksi kissa, alueella on joku 5-7 ulkokissaa eikä niistä kukaan muu tunge sisälle saati varasta ruokaa kuin tuo yksi.

      Lainaa

    27. nimi-erkki 16.7.2014 9:52
      Tulos: -1 (11 ääntä)
      Nyt oikeasti v*ttuun noi paivalehti.comin etanashokkimainokset maailmasta

      Lainaa

    28. Tulos: +19 (25 ääntä)
      ES: Veikkaan että hoitolasta sanottiin jotain siihen suuntaan kun “jos se nyt vielä kerran tämän jälkeen tulee…”
      Varmaan joo, mutta ihmettelen silti, että miksei se neljä kertaa riittänyt, kun piti kuitenkin vielä odottaa sitä yhtä kertaa.

      Lainaa

    29. Kanin ja kissan omistaja 16.7.2014 15:36
      Tulos: +14 (50 ääntä)
      Se on ihan perseestä kun ihmiset pitää kissojaan vapaana, ja niiden kissojen omistajat pitäis suosiolla viedä ladon taakse. Mun pitää joka kesä haukkana kattella koko ajan pihassa kun kani juoksee omassa ulkoiluaitauksessaan omalla tontilla että koska sieltä taas tulee ne naapureiden kollit ja yrittää tappaa sen. Mietippä ite miltä tuntuis jos kotona odottais oma lemmikkis raadeltuna vaan koska joku on niin vitun kusipää että pitää kissaansa vapaana. Mun kanini on mun pihassa, aidatulla alueella eikä siellä mitään pahaa tee (muulle ku nurmikolle) ja vannon että jos siihen jonku mulkun kissa tulee vielä vaanimaan niin sen kissan niskat taittuu saman tien :) (omistan myös kissan, joka on kanin paras kaveri, ja molemmat nätisti kulkee valjaissa) Että kaikki jotka pidätte kissoja vapaana taajamassa niin haistakaa iso paska ja muuttakaa maalle.

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Kanin ja kissan omistaja: Se on ihan perseestä kun ihmiset pitää kissojaan vapaana, ja niiden kissojen omistajat pitäis suosiolla viedä ladon taakse. Mun pitää joka kesä haukkana kattella koko ajan pihassa kun kani juoksee omassa ulkoiluaitauksessaan omalla tontilla että koska sieltä taas tulee ne naapureiden kollit ja yrittää tappaa sen. Mietippä ite miltä tuntuis jos kotona odottais oma lemmikkis raadeltuna vaan koska joku on niin vitun kusipää että pitää kissaansa vapaana. Mun kanini on mun pihassa, aidatulla alueella eikä siellä mitään pahaa tee (muulle ku nurmikolle) ja vannon että jos siihen jonku mulkun kissa tulee vielä vaanimaan niin sen kissan niskat taittuu saman tien (omistan myös kissan, joka on kanin paras kaveri, ja molemmat nätisti kulkee valjaissa) Että kaikki jotka pidätte kissoja vapaana taajamassa niin haistakaa iso paska ja muuttakaa maalle.
      Sanoit sen mitä olen salaa kiukuspäissäni ajatellut itsekin. Made my day :'D Viimeinen lause kruunasi kaiken :D

      Lainaa

    31. Tulos: -20 (38 ääntä)
      Kanin ja kissan omistaja: Se on ihan perseestä kun ihmiset pitää kissojaan vapaana, ja niiden kissojen omistajat pitäis suosiolla viedä ladon taakse. Mun pitää joka kesä haukkana kattella koko ajan pihassa kun kani juoksee omassa ulkoiluaitauksessaan omalla tontilla että koska sieltä taas tulee ne naapureiden kollit ja yrittää tappaa sen. Mietippä ite miltä tuntuis jos kotona odottais oma lemmikkis raadeltuna vaan koska joku on niin vitun kusipää että pitää kissaansa vapaana. Mun kanini on mun pihassa, aidatulla alueella eikä siellä mitään pahaa tee (muulle ku nurmikolle) ja vannon että jos siihen jonku mulkun kissa tulee vielä vaanimaan niin sen kissan niskat taittuu saman tien (omistan myös kissan, joka on kanin paras kaveri, ja molemmat nätisti kulkee valjaissa) Että kaikki jotka pidätte kissoja vapaana taajamassa niin haistakaa iso paska ja muuttakaa maalle.
      Luojan vitun kiitos, että olen asunut ennen maalla, jossa JOKAISEN kissat ovat vapaina. Ja ketään ei haittaa jos toisen kissa käy pihalla syömässä jotain, sitä sitten silitellään.. Ja kissat nyt toisinaan tappelee.. Reviiri -ym. riitoja. miten se poikkeaa perus 18v Mika-Einarin viikonlopusta

      Lainaa

    32. Tulos: +10 (24 ääntä)
      oldschool: Luojan vitun kiitos, että olen asunut ennen maalla, jossa JOKAISEN kissat ovat vapaina. Ja ketään ei haittaa jos toisen kissa käy pihalla syömässä jotain, sitä sitten silitellään.. Ja kissat nyt toisinaan tappelee.. Reviiri -ym. riitoja. miten se poikkeaa perus 18v Mika-Einarin viikonlopusta
      Kyllä se täällä maalla on edelleen noin, mutta alueilla jossa ei ole hiiriongelmia ja ei tarvita myrkkyjä joilla kuolee kaikki elävä sisäkissaa myöten (koska kolmannenkäden myrkytys) ei pidetä kissoja niin paljon vapaana. Nää ihmiset joilla kaikki alueen katit on kiinni ei asu tuholaisalueella jossa on myös viljaa ja esimerkiksi kanoja, mutta itse asun tässä viljapeltojen lähistöllä ja voin sanoa että ihan kaikki koko kylässä on sitä mieltä että kissat pidetään irti, ettei tarvitse myrkyttää tota asumusten ja peltojen välistä koiralenkitys metikköä ja tappaa porukan puudeleja. (Joo, tiedän että nyt tulee niin julmetusti miinuksia ihmisiltä jotka eivät asu alueella jossa hiiriloukut, -myrkyt ja muut systeemit ei ole toimivia ratkaisuja.)

      Lainaa

    33. Kanin ja kissan omistaja 18.7.2014 11:18
      Tulos: +16 (28 ääntä)
      Pege: Kyllä se täällä maalla on edelleen noin, mutta alueilla jossa ei ole hiiriongelmia ja ei tarvita myrkkyjä joilla kuolee kaikki elävä sisäkissaa myöten (koska kolmannenkäden myrkytys) ei pidetä kissoja niin paljon vapaana. Nää ihmiset joilla kaikki alueen katit on kiinni ei asu tuholaisalueella jossa on myös viljaa ja esimerkiksi kanoja, mutta itse asun tässä viljapeltojen lähistöllä ja voin sanoa että ihan kaikki koko kylässä on sitä mieltä että kissat pidetään irti, ettei tarvitse myrkyttää tota asumusten ja peltojen välistä koiralenkitys metikköä ja tappaa porukan puudeleja. (Joo, tiedän että nyt tulee niin julmetusti miinuksia ihmisiltä jotka eivät asu alueella jossa hiiriloukut, -myrkyt ja muut systeemit ei ole toimivia ratkaisuja.)
      Mun mielestä nimenomaan on OK että kissat on maalla vapaana ja tekee ns. töitä ja on hyödyksi mutta se että pääkaupunkiseudulla(missä itse asun) tiheään asutulla alueella pitää niitä vapaana niin että ne käy popsimassa naapureiden lemmikit ei tosiaan ole ok. Siksi tuo viimeinen heitto maalle muuttamisesta.

      Lainaa

    34. pilkulla nussi*ja 5.10.2014 3:36
      Tulos: +12 (20 ääntä)
      mortal1ty: Ja missähän välissä sanoin muuta? Sanoin “ja edelleenkin enemmistö näkemistäni kulkee irrallaan, eivätkä varmasti ole villejä koska niillä on yleensä kaulapannat (yleensä ilman hihnan lenkkejä joten karkaaminen on epätodennäköistä)”, joka, siltä varalta että et sitä itse kykene päättelemään, tarkoittaa: 1. alueella on paljon kissoja 2. ne ovat enimmäkseen vapaana 3. niistä useimmilla on kaulapannat josta voimme todeta että nämä vapaana olevat kissat ovat lemmikkejä joiden omistajat antavat olla vapaana, joten vaikka “vanha mamma” olisikin tapellut muiden lemmikkikissojen kanssa, ei ole mitään näyttöä että tappelu/tappelut olisi tapahtunut/tapahtuneet sen/niiden toisen/toisten kissan/kissojen reviirillä/reviireillä, ja sehän se tässä sinun avautumisessasi tuntui olevan se ydin; että meidän kissat tunkivat muiden kissojen reviireille tappelemaan.
      Oot idiootti

      Lainaa

    35. Tulos: -8 (18 ääntä)
      Kanin ja kissan omistaja: Mun mielestä nimenomaan on OK että kissat on maalla vapaana ja tekee ns. töitä ja on hyödyksi mutta se että pääkaupunkiseudulla(missä itse asun) tiheään asutulla alueella pitää niitä vapaana niin että ne käy popsimassa naapureiden lemmikit ei tosiaan ole ok. Siksi tuo viimeinen heitto maalle muuttamisesta.
      Kaiken paras olisi semmonen vaihtoehto että ei oteta niitä eläimiä sinne kaupungiin. Suomeen pitäis saara laki joka kieltää eläinten pidon kaupungeissa aivan täydellisesti ja jos eläimiä haluaisi ottaa niin ei muutaku maalle asumaan ja sitten huomataan jotta ei täällä maalla nyt olekaan niin paha olla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koira, koirat, karannut, karata