Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Paineita ja pesuri

Painepesuri aiheuttaa ilmiriidan Facebookissa.
Suurenna näkymä
Paineita ja pesuri

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Life's_hard_school 15.7.2014 1:05
   Tulos: +1375 (1423 ääntä)
   Eipä yllättänyt tuo koulutustausta yhtään..

   Lainaa

  2. Tulos: -46 (102 ääntä)
   . . . No comments avaible

   Lainaa

  3. Tulos: +292 (324 ääntä)
   Mieslapsi... -.-

   Lainaa

  4. Pinkkihinkki 15.7.2014 1:22
   Tulos: +569 (597 ääntä)
   Elämänkoulu on vahva tässä yksilössä. En kyllä tosiaan tajua miten voi pottu keittää noin pahasti ja vielä noin pienen jutun takia.

   Lainaa

  5. koulujakäynyt 15.7.2014 1:25
   Tulos: +196 (204 ääntä)
   Usko yhteiskuntaan ja elämänkouluun koetuksella. ...taas

   Lainaa

  6. yövuorolainen 15.7.2014 1:26
   Tulos: +331 (353 ääntä)
   Arvasin että kyseessä on elämäm koululainen!

   Lainaa

  7. Tulos: +221 (227 ääntä)
   Missä tälläset taistelut on sillon ku selaat kuolemantylsistyneenä etusivua. Laittakaa edes Jannen sukunimi esille, niin voi kaveriksi lisätä :D

   Lainaa

  8. Tulos: +101 (111 ääntä)
   no huhhuh, ei se näköjään aina aikuisillakaan ole kaikki muumit muumilaaksossa... :(

   Lainaa

  9. Tulos: +45 (83 ääntä)
   "Elämäm koulu"

   Lainaa

  10. Tulos: +160 (182 ääntä)
   Ja tässä näemme vaitettavan yleisen munapää uroksen lounnollisessa elinympäristössään.

   Lainaa

  11. Tulos: +68 (82 ääntä)
   Elämänkoulu, yllätys yllätys :D

   Lainaa

  12. Tulos: +237 (251 ääntä)
   Ai että, kun ikää olisi tuolla Jannella edes se 20 vuotta vähemmän, niin joku saisi taas seksuaalista mielihyvää, kun pääsisi voivottelemaan Suomen tulevaisuutta... Osaapa näköjään se Suomen nykypäiväkin ihan yhtälailla ^^

   Lainaa

  13. hörppäsymake 15.7.2014 2:07
   Tulos: +272 (288 ääntä)
   ihmetyttää vain, että mistä se paska sinne pesurin sisään on menny? ainaki oma kokemukseni pesureista on, ettei ne mitään imureita oo..

   Lainaa

  14. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Voiko muuta odottaa kun elämänkoulu aloitettu heti kun äidistä irronnut :)

   Lainaa

  15. Tulos: -6 (36 ääntä)
   Elämänkoululaiset<3

   Lainaa

  16. Tulos: +141 (151 ääntä)
   Tainnu jäädä elämänkoulussakin ekalle luokalle.

   Lainaa

  17. Tulos: -18 (40 ääntä)
   Mitä mä just luin...?

   Lainaa

  18. miinaharava 15.7.2014 4:18
   Tulos: +141 (151 ääntä)
   Oivaltava "Aaa!"-äännähdys tuli elämänkoulun kohdalla. : D Mut hyvä, että Janne siivoaa Alko-kaverilistan, ei piä liian dokujen kans kaveerata!

   Lainaa

  19. Tulos: +83 (87 ääntä)
   Miten kummassa kärcher oli tuohon kuntoon saatu? Siinähän on vesisäiliö suihkuttamista varten. Elämänkoululaisia enemmänkin liikkeellä?

   Lainaa

  20. töttöröö 15.7.2014 6:42
   Tulos: +91 (93 ääntä)
   Olen aina ajatellut, että asiat voidaan (ainakin aluksi) yrittää selvittää puhumalla. Melkeen päivittäin kuitenki tulee eteen ihminen, jolla se ei käy edes mielessä :D ne on vissiin tätä "suoran toiminnan" porukkaa

   Lainaa

  21. Ministeri Nieminen 15.7.2014 6:48
   Tulos: -67 (235 ääntä)
   hörppäsymake: ihmetyttää vain, että mistä se paska sinne pesurin sisään on menny? ainaki oma kokemukseni pesureista on, ettei ne mitään imureita oo..
   Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun - no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.

   Lainaa

  22. Tulos: +123 (181 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   moi janne!

   Lainaa

  23. Tulos: +188 (192 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   Tottakai tollasessa tilanteessa saattaa pinna palaa ja saakin palaa, mutta tuon ikäsen miehen pitäs jo osata reagoida pikkusen kypsemmin. Olis käskenyt putsaamaan tai hommaamaan uuden, as simple as that.

   Lainaa

  24. Ministeri Nieminen 15.7.2014 7:24
   Tulos: -97 (111 ääntä)
   Garza: moi janne!
   Janne who?

   Lainaa

  25. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Pitääkin muistuttaa itseäni, että jos joskus se jälkikasvu siunaantuu, niin kyllä ei elämänkouluun ole asiaa. Olen kuullut myös vaihtoehtoisesti sellaisesta kuin nolifestä.

   Lainaa

  26. Puolikiero_savolainen 15.7.2014 8:28
   Tulos: -8 (42 ääntä)
   Kostona voisi tämä pariskunta kusaista Jannen postiluukusta. Se olisi oikeutettua ja tietysti lapsellista.

   Lainaa

  27. sokkiylläri 15.7.2014 8:35
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   miinaharava: Oivaltava “Aaa!”-äännähdys tuli elämänkoulun kohdalla. : D Mut hyvä, että Janne siivoaa Alko-kaverilistan, ei piä liian dokujen kans kaveerata!
   Nimenomaan. Loppukaneettiin asti oli vähän odottava, että mitä sieltä vielä paljastuu suuntaan tai toiseen...

   Lainaa

  28. töttöröö 15.7.2014 8:38
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   Kyllähän Janissakin vikaa toki oli, mutta ei tuommosesta tarvis tommosta paskamyrskyä kehittää :D paljon vähemmällä olis päästy kun vaan olis hetken asiaa miettiny tämäki Janne

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Hei c'moon ihmiset vähän ymmärrystä kun haju oli sentään "vitullinen" :D Ihme kun ei kyrvällinen.

   Lainaa

  30. Tulos: +18 (46 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Janne who?
   ei tos näy sukunimee.

   Lainaa

  31. muumimamma 15.7.2014 9:54
   Tulos: +80 (104 ääntä)
   Täytyy sanoa, että oona ja jani eivät kyllä mitään menetä jos tuollainen sukulainen ottaa etäisyyttä! :D Voittohan tuo on heille! :D Ketään _täysjärkinen_ ja kypsä aikuinen ei tee noin ,vaan soittaa ja sanoo, että "nyt kyllä saatte putsata tän sisällön täältä itse" ja homma on sillä selvä!

   Lainaa

  32. Tulos: -57 (127 ääntä)
   Ei ole kyllä Oonallakaan tässä kovin puhtaat paperit. Miksi kaikki pitää ylipäätänsä vetää sosiaalisen median puntaroitavaksi. Kaikesta myös hehkuu se, että Oona lienee ne paskat pessyt, mutta puolustautuu sillä ettei itse ole pesuria lainannut, huoh. En haluis olla kummankaan kanssa tekemisisässä, joten onnea vaan tälle veljenpojalle...

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (10 ääntä)
   hörppäsymake: ihmetyttää vain, että mistä se paska sinne pesurin sisään on menny? ainaki oma kokemukseni pesureista on, ettei ne mitään imureita oo..
   Esim. http://www.karcher.fi/fi/Tuotteet/Home__Garden/Tekstiilipesurit.htm

   Lainaa

  34. Tulos: +82 (90 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   No varmaan vituttais joo mutta olishan tossa nyt ollut miljoona muuta tapaa ratkaista asia. Vieläpä siten että sympatiat olisi hyvinkin voineet olla ihan muualla kuin nyt. Sen sijaan että aikuinen mies ryhtyy 5-vuotiaan kostotoimiin puhuu todellakin sen puolesta että "Janne on syyllinen ja täyspaska" kuten ilmaisit. Sori vaan.

   Lainaa

  35. Tulos: +132 (136 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   Janissa vika, kostetaan Oonalle. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (44 ääntä)
   No mutta periaatteessa, kyllä mullakin alkaisi pinna kiristyä jos tavaroita lainailtaisiin eikä palautettaisi ja hakiessa huomaisi, että joku on paskonut (kirjaimellisesti) lainatut tuotteet. Tosin toteutuksessa on pientä hienosäätöä, mutta kyllä tästä huomaa että tapauksen taustalla on myös aiempia kärhämöitä.

   Lainaa

  37. Tulos: -31 (153 ääntä)
   1) Maksa 1500 egeä kunnon höyrypesuri-imurista 2) Sukulaisnulikka hakee sen lainaan 3) Sukulaisnulikka ei saatana tuo sitä takaisin monen viikon päästäkään 4) Joudu itse hakemaan se takaisin 5) Pesuaineet käytetty loppuun, masiina jätetty putsaamatta, sata kiloa shittiä sisällä 6) RAGE Ymmärrän ihan kympillä tuota pesurin omistajaa. Ja näitä kiittämättömiä, välinpitämättömiä, toisten omaisuutta kaltoin kohtelevia Oonia ja Janeja on maailma väärällään.

   Lainaa

  38. Tulos: +78 (86 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   Paskanheiton kohteeksi ei kuitenkaan joutunut Jani, vaan Oonan auto. Sinunko mielestä on ihan oikein sotkea sivullisen omaisuutta jos joku muu vähän ärsyttää?

   Lainaa

  39. Kumpi olikaan pahempi...? 15.7.2014 13:43
   Tulos: -70 (132 ääntä)
   Olenko ainoa jonka mielestä Oona on tämän tarinan se naurettava osapuoli? Tuossa mm. Iso Hoo jo kertonut, miksi.

   Lainaa

  40. Tulos: +57 (63 ääntä)
   "Mulla keitti" - Aaaa, no tämähän selittää (ja oikeuttaa) kaiken. <3 <3 <3 <3 <3

   Lainaa

  41. Tulos: +96 (100 ääntä)
   Iso Hoo: ... 5) Pesuaineet käytetty loppuun, masiina jätetty putsaamatta, sata kiloa shittiä sisällä 6) RAGE Ymmärrän ihan kympillä tuota pesurin omistajaa.
   7) Ennen p**kanheiton aloittamista varmista että kohde on oikea.

   Lainaa

  42. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Kyseessä voi olla esim. märkäimuri tai imevä höyrypesuri. Olisikohan Jani pessyt koiran paskomaa mattoa tms. ja jättänyt sitten paskat laitteen uumeniin? Kyllä minullakin olisi vastaavassa tilanteessa pinna palanut. Ai mutta joo, Jannehan on käynyt elämän kovan koulun – no siinä tapauksessa Janne on syyllinen ja täys paska eikä Janissa ei ole mitään vikaa. Menikö nyt oikein? No ei mennyt.
   Varmasti palaisi pinna, mutta menisinkö heittämään paskavedet täysin asiaan liittymättömän ihmisen auton päälle? Enpä usko. Minä olen tietyissä asioissa pitkävihainen ja vittumainen, kyllä. Minä en kuitenkaan ole niitä halveksittavia ihmisiä, jotka purkavat vittuuntumisensa lähimpään kohteeseen, riippumatta siitä, onko kohteella osaa tai arpaa vitutukseeni. Kostaminen on hienoa, sanovat humanistit mitä hyvänsä. Raivon purkaminen satunnaisiin ihmisiin on kusipäistä, sanovat kusipäät mitä hyvänsä.

   Lainaa

  43. Tulos: +21 (51 ääntä)
   Janinhan tuon auton on pakko olla kun se on Janin pihalla. Eihän naiset osaa ajaa autoa! Kamalia nulikoita, yrittävät tuolla tavoin huijata viatonta Jannea ja ehkä verottajaa myös. Tai sitten se oli tekstiilipesuri, mistä syystä se oli tietenkin Oonan käyttämä, koska eihän miehet kangastavaraan koske, eihän? Ja jos sillä oli Oonan mattoa tms pesty niin sisällys oli Oonan moskaa, ja kuuluukin Oonan auton päälle. Ettei vaan pesurista olisi mitään hyötyä ollut mokomalle pikkulikalle. Tätä tulkintaa tukee myös Jannen oma hihkuminen asiasta. Tietenkin jäi vähän epäselväksi miksi Jannella olisi siinä tapauksessa ollut mokoma akkain kone...

   Lainaa

  44. Tulos: +18 (30 ääntä)
   Vain valkoroskat riitelevät sukuriitansa julkisesti.

   Lainaa

  45. Tulos: +57 (59 ääntä)
   eep: 7) Ennen p**kanheiton aloittamista varmista että kohde on oikea.
   8) Siltikin, vaikka kohde olisi oikea selvitä ennen paskanheittoa, että suostuuko ko. kohde vapaaehtoisesti puhdistamaan paskaisen laitteen.

   Lainaa

  46. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Vaan mitkä ovat tuon elämänkoulun pääsyvaatimukset?

   Lainaa

  47. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Forsythia: Vaan mitkä ovat tuon elämänkoulun pääsyvaatimukset?
   V**tumainen asenne ja ÄO < 75.

   Lainaa

  48. Ministeri Nieminen 15.7.2014 20:47
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Lope: Paskanheiton kohteeksi ei kuitenkaan joutunut Jani, vaan Oonan auto. Sinunko mielestä on ihan oikein sotkea sivullisen omaisuutta jos joku muu vähän ärsyttää?
   Ei. Olenko jotain sellaista jossain väittänyt?

   Lainaa

  49. Tulos: +14 (28 ääntä)
   "ihmiset", joilla lukee "elämänkoulu, elämän korkeakoulu, elämän kova koulu" tai muuta vastaavaa, heitä ei pidä ottaa vakavasti.

   Lainaa

  50. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Oonan olisi pitänyt pyytää Jannen käytöksen jälkeen Kärcheriä lainaan, koska hänen autonsa on taas likainen.

   Lainaa

  51. Tulos: +35 (35 ääntä)
   Antti: Missä tälläset taistelut on sillon ku selaat kuolemantylsistyneenä etusivua. Laittakaa edes Jannen sukunimi esille, niin voi kaveriksi lisätä>
   Voin kertoa vinkkinä, että Ilta-Sanomien fb-sivujen kommentteja selaamalla noita elämänkoululaisia löytyy vaikka millä mitalla :D aikaa saa kulumaan vaikka tuntikaupalla ku niitten seinien jutskia lueskelee xD

   Lainaa

  52. Kuules nyt, Janne... 15.7.2014 22:46
   Tulos: -28 (44 ääntä)
   Garza hetti huulena sellaisen asian, minkä tämän kommettiketjun lukeneena tajusin olevan täysin totta. Janne, sinä itse kommentoit tänne eri nimimerkkejä käyttäen koko ajan! Ei tarvitse edes nimimerkkejä mainita, kun katsoo kirjoitustyyliäsi, toistuvia sanoja (esim. nulikka) ja täysin samaa agressiota kyseisestä tapahtumasta. Lisäksi on erikoista, että nämä muka "ulkopuoliset kommentoijat" osaavat kertoa jutun ulkopuolisia tietoja, kuten pesurin hinnan ja sen, että "pesuaineet käytetty loppuun". Hah! Janne paljastuit! Ei näytä kukaan olevan sinun kanssasi samaa mieltä, vaikka kuinka yrität saada kannatusta valhekommentoinnillasi. Tosiasia on, että olet tosiaan lapsi miehen ruumiissa, eikä tähän asiaan löydy mitään muuta ratkaisua kuin, että tarkastelet omaa elämääsi ihan rehellisesti tosiasioiden valossa. Miten oikeutettuna kokisit asian, jos jostain syystä olisit itse tehnyt noin kuin veljenpoikasi ja sinulle kostettaisiin näin? Olisiko se kaikesta huolimatta se oikea reaktio kyseiseen asiaan? Se, millä tuomiolla me tuomitsemme, sillä meidät itsemmekin tuomitaan, joten on paras astua totuuteen rehellisesti ja tunnustaa syntinsä ja löytää armo! Kyllä, juuri niin! JEESUS RAKASTAA SINUA, sinä hullu mies, ja jos annat elämäsi Herralle ja antaudut Hänelle, niin Hän voi käyttää tuota sinun radikaalisuuttasi kirkastaakseen Itseään ja tuomaan Hänelle kunniaa! Toisin kuin nyt, kun paholaisella on ohjat elämässäsi ja käytät tuota Pietarin-omaista äkkipikaisuuttasi ja tuittupäisyyttäsi vain tuottamaan läheisillesi kärsimystä ja itsellesi häpeää. Ystävä rakas, tee parannus! Herra rakastaa sinua.

   Lainaa

  53. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Näköjään jäänyt Janne luokalle siinä elämänkoulussakin, ja ehkä muutama jälki-istuntokin on onnistuttu hankkimaan ;-)

   Lainaa

  54. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Haukkuu riidan ulkopuolista Oonaa vielä läskiksi päivityksessään, hieno ja esimerkillinen ihminen.

   Lainaa

  55. yli opistö horhö 16.7.2014 16:09
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   No siis mun mielestä ainoa moka minkä tämä ukko teki oli se, että sotki väärän auton. Ja vittuilee väärälle henkilölle. Onko nämä nyt semmosia asioita joita vain "elämänkoululaiset" voivat tehdä?

   Lainaa

  56. ministeri_niemelä 16.7.2014 22:24
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mene lääkäriin ja sano sille, että internetissä eppäiltiin, että sinulla saattais olla semmonen asperkerin syndrooma.

   Lainaa

  57. polvipetteri 17.7.2014 7:19
   Tulos: -28 (48 ääntä)
   Uskomatonta porukkaa täällä. Asiat hoidetan päin seiniä ja sitten ihmetellään, kun jollain keittää yli. Toinen osapuoli voi siis käytäytyä täysin vastuutomasti, mutta vain toiselta osapuolelta odotetaan aikuismaista suhtautumista. Ymmärtääkseni auton omistajakin on jo täysi-ikäinen. Kumppanistaan, tästä pesurin sotkijasta en tiedä. Mistä tuostakin tietää, mitä muuta taustalla on. Eivät vaikuta kovin tasapainoisilta nuo välit muutoinkaan. Ei tietenkään ole älykästä kostaa väärää tekoa väärällä, mutta miten tässä vain yksi osapuoli on syyllinen? Jos se pesuri olisi palautettu käytön jälkeen asiallisesti ja asiallisessa kunnossa, ei koko kärhämää olisi tapahtunut. Ja mitä tulee siihen, että tämä pesurin omistaja kirjoittelisi näihin kommentteihin, ennemminkin jutun toinen osapuoli, joka tämän on tänne postannutkin, on leegioineen kommentoimassa näitä. Kovin yhteismitallisia ovat kommentit. Hyvä vapaa kasvatus! Ei oteta mistään vastuuta ja kiukutellaan, kun ei saadakaan "toteuttaa" itseä, vaan joku pistää kampoihin.

   Lainaa

  58. Tulos: -19 (55 ääntä)
   Samaa mieltä "polvipetteri":n kanssa. En nyt tajua miksi Oona ja Jani päästetään tässä kuin koira veräjästä ja Janne vain on kaikki pahaa tässä (koska "Elämänkoulu")? Eihän se nyt todellakaan oikein ole Jannelta olla tehnyt tuota, mutta eipä kuulosta Oonan ja Janinkaan touhut siltä, että yhtään kattelisin pidempää. Jos jotain lainataan, niin sehän perkele palautetaan kun sitä on tarvittu, ja sellaisessa kunnossa (tai paremmassa), kuin se on lainatessa ollut. Kyllä tässä tapauksessa kuulus ihan jokaisen mennä vähän peilin eteen katselemaan, että mitä sieltä näkyy. ps. Ennenkuin joku tulee sanomaan, että Oona on täysin asiaankuulumaton - kun kyse on miesystävästä, niin oletan että ovat samaa "perhettä". Kyllähän se Oona ois voinu sille Janille sanoa, että palautahan tuo pesuri kun et sitä enää tartte. Tai vaikka ite rahdata jos mies on niin vätys ettei viitsi. Eihän se sen "homma" ole, mutta mun mielestä pari on sen verran "vastuullinen" toisistaan, ettei voi sanoa olevansa täysin asiaankuulumaton toista koskevassa asiassa.

   Lainaa

  59. Tulos: +10 (12 ääntä)
   'Elämänkoulu' kruunasi kaiken, repesin :D Ja tämän perusteella ollut nähtävästi täyden kympin oppilas kyseisessä oppilaitoksessa...

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Ainakin Janne osaa kirjoittaa yllättävän hyvin, toisin kuin elämämkoululaiset yleensä.

   Lainaa

  61. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Ja sitten toi Janne tolvana tulee viel tänne puolustelemaan tekojaan ja haukkumaan muita ihmisiä. Voi jösses mikä urpo. Tee nyt palvelus itelles ja veljelles ja äitilles ja isälles ja kaikille sukulaisilles (vaimoa ja lapsia sulla tuskin on); 9mm burana, ni pääset ahdistuksistas ja henkisistä rajoitteistas.

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Näille "elämänkoulu"-tyypeille pitäisi antaa jokin erikoispalkinto, niin runsaasti ne on Facebookin käyttäjien elämää pidentäneet aiheuttamallaan naurulla. :D Toisaalta säälittää niiden sukulaiset ja muut läheiset, niin kuin tässäkin tapauksessa.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mikä säälittävä vanha mies... :D

   Lainaa

  64. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Nakkaisin kyllä varmaan itekki sisällöt takas sinne mistä tulleetkin, mikäli tavaroita lainattu eikä palautettu eikä edes putsattu =D

   Lainaa

  65. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pinkkihinkki: Elämänkoulu on vahva tässä yksilössä. En kyllä tosiaan tajua miten voi pottu keittää noin pahasti ja vielä noin pienen jutun takia.
   On varmaan taustalla vähän muutakin. Eiköhän se ole yleispaska elämä joka vituttaa ja se puretaan vähän kaikkeen.

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (7 ääntä)
   polvipetteri: Uskomatonta porukkaa täällä. Asiat hoidetan päin seiniä ja sitten ihmetellään, kun jollain keittää yli. Toinen osapuoli voi siis käytäytyä täysin vastuutomasti, mutta vain toiselta osapuolelta odotetaan aikuismaista suhtautumista. Ymmärtääkseni auton omistajakin on jo täysi-ikäinen. Kumppanistaan, tästä pesurin sotkijasta en tiedä. Mistä tuostakin tietää, mitä muuta taustalla on. Eivät vaikuta kovin tasapainoisilta nuo välit muutoinkaan. Ei tietenkään ole älykästä kostaa väärää tekoa väärällä, mutta miten tässä vain yksi osapuoli on syyllinen? Jos se pesuri olisi palautettu käytön jälkeen asiallisesti ja asiallisessa kunnossa, ei koko kärhämää olisi tapahtunut. Ja mitä tulee siihen, että tämä pesurin omistaja kirjoittelisi näihin kommentteihin, ennemminkin jutun toinen osapuoli, joka tämän on tänne postannutkin, on leegioineen kommentoimassa näitä. Kovin yhteismitallisia ovat kommentit. Hyvä vapaa kasvatus! Ei oteta mistään vastuuta ja kiukutellaan, kun ei saadakaan “toteuttaa” itseä, vaan joku pistää kampoihin.
   Eikö susta ollut vähän liioiteltua? Edes vähän? Vai onko tyylillä kaikkeen pakko vastata riehumalla ja paskomalla jotakin? Se tässä varmaan jokaista ei-elämänkoululaista ihmetyttää. Olisi vaan ottanut romunsa ja sitten lyönyt välit poikki, olisi meinaan ollut toisinpäin asetelma sitten.

   Lainaa

  67. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pesuri on muuten todennäköisesti Kärcherin tekstiilipesuri. Lainasin just viikonloppuna siskolta semmosta että saa sohvan pestä ja se likavesipuoli haisi kuolemalle vaikka tein sen melkein heti sohvan ja yhden maton pesun jälkeen. Voin vaan kuvitella hajun jos on useamman päivän tai viikon ollu siellä koneen sisässä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: painepesuri, auto, likainen, riita, kuva, lainata, sukulaiset, sukulainen