Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 15

Kummallista kassakäymistä kerrostalossa.
Rakkaat naapurit, osa 15

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Wuppiduppiduu 12.6.2014 3:08
      Tulos: +167 (285 ääntä)
      Onko muka muita reittejä sisälle kuin parvekkeen kautta :o?

      Lainaa

    2. Tulos: -206 (364 ääntä)
      Kuinka moni tulee sisälle huomattuaan toisen avaimet ovessa vain palauttaakseen avaimet? Siis ihan kiva että on tommosia ihmisiä mutta onhan se vähän tunkeilevaa varsinkin jos sattuu istumaan vessassa ovi auki :D

      Lainaa

    3. Tulos: -85 (329 ääntä)
      Miksei se nainen pudottanut niitä avaimia postiluukusta? Ei toisten kotiin saa tunkeutua vaikka tarkoitus olisi kuinka hyvä

      Lainaa

    4. Ministeri Nieminen 12.6.2014 5:52
      Tulos: +395 (441 ääntä)
      jepulis: Miksei se nainen pudottanut niitä avaimia postiluukusta?
      Koska ei voinut varmuudella tietää, että Sanna oli kotona. Mitä jos Sanna olisi ollut käymässä esim. naapurissa? Avainten pudottaminen postiluukusta oven avaamisen jälkeen taas olisi ollut tosi hieman ihmeellinen veto.

      Lainaa

    5. Tulos: +380 (400 ääntä)
      jepulis: Miksei se nainen pudottanut niitä avaimia postiluukusta? Ei toisten kotiin saa tunkeutua vaikka tarkoitus olisi kuinka hyvä
      No ei kaikissa asunnoissa oo postiluukkua. musta toi oli kivasti tehty!

      Lainaa

    6. Tulos: -11 (115 ääntä)
      Olisin ottanut avaimet omaan taskuun ja sulattanut itselleni kaulakorun niistä..

      Lainaa

    7. Tulos: +145 (189 ääntä)
      Se tyyli ilmaista asiat, kun kirjoitat tällä tavalla... Miksi kaikkien pitää?

      Lainaa

    8. Ministeri Nieminen 12.6.2014 7:34
      Tulos: -72 (132 ääntä)
      lirbo: Se tyyli ilmaista asiat, kun kirjoitat tällä tavalla… Miksi kaikkien pitää?
      Pitihän sinunkin.

      Lainaa

    9. Tulos: +163 (173 ääntä)
      Toi avainten palauttaminen on toki ystävällista, jos sattuu olemaan kotona. Se taas ei oo kauheen ystävällista kun käyt pikaseen avaamassa kaverille rappukäytävän oven, etkä kiireessä löydä avaimia, niin päätät jättää oven raolleen. Kun tulet takaisin, joku on painanu sun ulko-oven kiinni. (joka on sen verran jäykkä, ettei esim. vedossa mene itsestään)

      Lainaa

    10. Tulos: -85 (95 ääntä)
      Öh, miksei tiputtaisi ne avaimet postiluukusta sisään?

      Lainaa

    11. Tulos: -57 (103 ääntä)
      Wuppiduppiduu: Onko muka muita reittejä sisälle kuin parvekkeen kautta ?
      Kyllä. Esimerkiksi ovi.

      Lainaa

    12. Hörhöjä kaikkialla 12.6.2014 9:25
      Tulos: +27 (59 ääntä)
      Hehers: Kuinka moni tulee sisälle huomattuaan toisen avaimet ovessa vain palauttaakseen avaimet? Siis ihan kiva että on tommosia ihmisiä mutta onhan se vähän tunkeilevaa varsinkin jos sattuu istumaan vessassa ovi auki
      Oma naapuri sentään koputti ensin..

      Lainaa

    13. Tulos: +143 (147 ääntä)
      Soittihan se avainten palauttaja ovikelloa ensin :D

      Lainaa

    14. Tulos: +16 (44 ääntä)
      Wuppiduppiduu: Onko muka muita reittejä sisälle kuin parvekkeen kautta ?
      no vaikka sorkkarauta.... ehe ehe

      Lainaa

    15. Tulos: +10 (106 ääntä)
      kkyh: Se taas ei oo kauheen ystävällista kun käyt pikaseen avaamassa kaverille rappukäytävän oven, etkä kiireessä löydä avaimia, niin päätät jättää oven raolleen.
      Ehkä ne avaimet kannattaisi aina laittaa samaan paikkaan, niin ei tarvitsisi etsiä. Oikeesti, mihin te oikein käytätte aivokapasiteettianne?

      Lainaa

    16. harmaahärpäke 12.6.2014 14:16
      Tulos: +59 (69 ääntä)
      jepulis: Miksei se nainen pudottanut niitä avaimia postiluukusta? Ei toisten kotiin saa tunkeutua vaikka tarkoitus olisi kuinka hyvä
      Väärin autettu, sietäisi hävetä moinen naapuri... Jepjep. No esimerkiksi mun asunnon ovessa ei ole postiluukkua tai muutakaan aukkoa mistä avaimia survoa. En tiedä miten tarinamme päähenkilöllä.

      Lainaa

    17. harmaahärpäke 12.6.2014 14:21
      Tulos: +9 (59 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Koska ei voinut varmuudella tietää, että Sanna oli kotona. Mitä jos Sanna olisi ollut käymässä esim. naapurissa?
      Miksi avaimet olisivat ovessa, jos Sanna olisi poistunut asunnostaan vaikka naapuriin? Ei niillä ole mitään järkevää tapaa päätyä lukkoon oven ulkopuolelle kun asunnosta lähdetään pois, ja tuskin kukaan on niin tollo, että laittaa avaimet "säilöön" oven lukkoon siksi aikaa kun ei ole kotona. Avaimet jää ulko-oven lukkoon kun asuntoon tullaan sisälle, avaimia ei tarvita muulloin.

      Lainaa

    18. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Mulla jäi tässä avaimet yksi päivä lukkoon, ei ole kauan ja naapuri soitti ovikelloa, mitähän olisi tehnyt jos olisin vaikka ollut vessassa. Minulla juuri ei ole postiluukkua asunnossa ja postilaatikon ainoa avain on samassa nipussa - tiedän, että vuokranantajallani on vara-avain siihen, mutta hän asuu "hevon kuusessa".

      Lainaa

    19. Ministeri Nieminen 12.6.2014 16:16
      Tulos: +76 (80 ääntä)
      harmaahärpäke: Miksi avaimet olisivat ovessa, jos Sanna olisi poistunut asunnostaan vaikka naapuriin? Ei niillä ole mitään järkevää tapaa päätyä lukkoon oven ulkopuolelle kun asunnosta lähdetään pois,
      Vuosia sitten kävi niin, että huomasin kotikadulla matkalla baariin, että avaimet olivan jääneet kotiin. Joku naapureista tuli sopivasti ulos juuri kun pääsin rappukäytävän kohdalle. Lampsin omalle ovelle kolmanteen kerrokseen, ja helpotus oli suunnaton huomatessani että avain oli jäänyt oveen. Kyllä, oman kotioven lukkoon, porraskäytävän puolelle. Tarinan opetus: elämän ihmeelliset tapahtumat eivät aina noudata järkeä.

      Lainaa

    20. Tulos: +44 (58 ääntä)
      Tyhmä kysymys tuo "mitä juuri tapahtui?". Joku äijä kiipesi vahingossa väärän asunnon parvekkeelle, niin tapahtui.

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Itse olen kerran huomannut naapurin avaimet ovessa roikkumassa kun olin viemässä roskia pois. Kun niitä ei oltu otettu sisälle vielä roskiksilta palatessanikaan, niin soitin naapurin ovikelloa ilmoittaakseni hänelle asiasta. Naapuri avasi ovensa onneksi ihan itse, sillä en tiedä mitä olisin tehnyt jos ei olisi avannut. Meidän talossa kun ei ole postiluukkuja, on vain postilokerot. Ajatus toisen kämppään tunkeutumisesta ei hirveästi innosta, joten olisin varmaan vain todennut että yritin auttaa, ei ole minun ongelmani tästä eteenpäin, ja olisin jättänyt avaimet lukkoonsa.

      Lainaa

    22. Tulos: +81 (83 ääntä)
      "Väärä kämppä" Asunnossa olikin väki kotona. ;)

      Lainaa

    23. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Wuppiduppiduu: Onko muka muita reittejä sisälle kuin parvekkeen kautta ?
      Itehhä pamautan seinästä läpi. Mikä se kikka on, että seinät pysyy ehjänä? Eikä jaksa aina kiipeillä parvekkeelle.

      Lainaa

    24. Tulos: -17 (25 ääntä)
      harmaahärpäke: Miksi avaimet olisivat ovessa, jos Sanna olisi poistunut asunnostaan vaikka naapuriin? Ei niillä ole mitään järkevää tapaa päätyä lukkoon oven ulkopuolelle kun asunnosta lähdetään pois, ja tuskin kukaan on niin tollo, että laittaa avaimet “säilöön” oven lukkoon siksi aikaa kun ei ole kotona. Avaimet jää ulko-oven lukkoon kun asuntoon tullaan sisälle, avaimia ei tarvita muulloin.
      Miksi avaimet olisivat koskaan ovessa muutoin, kun avaushetkellä? Jos olen sisällä, niin silloin myös avaimet ovat kotona pöydällä. Jos taas lähden kämpästä, niin laitan avaimet taskuuni. Kaipa joillain sitten on tapana pitää avainta ovessa, kuulostaa kyllä hieman erikoiselta.

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Itelläki kerran jäi avaimet oveen. Ovikello soi ja ulkomaalaistaustainen nainen ojensi avaimiani sanoen: "Oli ovessa." Onneks ei pitänyt feissaritapauksessakaan avaimia itte.

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Toi eka tapaus haiskahtaa joltain (melko huonolta) murtovarkaalta, joka sitten jäätyään kiinni yrityksestään keksii tommosen selityksen :D P.S. Kellään muulla sellasta ilmiötä näitten kommenttien kanssa, että aina säännöllisin väliajoin ne koko ajan joutuu roskapostiin? Luultavasti sitten aina kirjotan jotain niin "epäilyttävää", että automaattisesti hetken aikaa on kaikki viestit roskapostia? :o No edellisessä kommentissa taas kävi tämä sama ja puhuin seksuaalisesta suuntautumisesta...Hei ylläpito, suosittelen tarkistamaan sensuuriasetukset :)

      Lainaa

    27. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Itku poru ja vali vali, ttu näitäkin kommentteja :D

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (36 ääntä)
      Massu: Miksi avaimet olisivat koskaan ovessa muutoin, kun avaushetkellä? Jos olen sisällä, niin silloin myös avaimet ovat kotona pöydällä. Jos taas lähden kämpästä, niin laitan avaimet taskuuni. Kaipa joillain sitten on tapana pitää avainta ovessa, kuulostaa kyllä hieman erikoiselta.
      Joskus on tullut jätettyä oveen kun kantaa enemmän tavaraa sisälle ja unohtunut lukkoon. Eipä se niin ihmeellistä ole.

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Hehers: Kuinka moni tulee sisälle huomattuaan toisen avaimet ovessa vain palauttaakseen avaimet? Siis ihan kiva että on tommosia ihmisiä mutta onhan se vähän tunkeilevaa varsinkin jos sattuu istumaan vessassa ovi auki
      Se soitti ovikelloa ensin. Olisiko pitänyt kysymättä pudottaa ne postiluukusta, jolloin olisi ehkä käynyt niin, että asukas olisi tullut lukituksi asuntonsa ULKOPUOLELLE? Toisaalta niin minä tekisin.

      Lainaa

    30. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Itse kans tiputtaisin kyllä postiluukusta, jos jonkun avaimet ovessa näkisin. Saattaisin kyllä ovikelloa ensin soittaa jos sattuisi olemaan asukas kotosalla. Kyllähän kerrostaloissa saa tilattua sen oven avauksen, jos ulos lukitsee ittesä. Kallistahan se on varmasti useimmissa paikoissa, mutta mielummin niin, kuin että joku varastaisi avaimet itselleen ja käyttäisi niitä vääriin tarkoituksiin..

      Lainaa

    31. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Vuosia sitten kaveri1 oli kiivennyt melkoisissa kaasuissa ränniä pitkin kolmannen kerroksen parvekkeelle muistellen kaveri2:sen asuvan siinä. Oli hakannut parvekkeen ovea aikansa, mutta kun kukaan ei tullut avaamaan niin sammahti lopulta siihen partsille. Heräsi sitten kun poliisi retuutti pihalle ja uteli syytä miksi oli häirinnyt asunnossa asuvaa vanhaa mummoa tuolla tavalla. Noh se kaveri2 oli asunut siinä samaisessa kämpässä, mutta varmaan kolme vuotta ennen tätä tapahtumaa.

      Lainaa

    32. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Kaikilla ei tosiaan oo asunnoissa niitä postiluukkuja. Itellä on ainakin avaimella aukeava postilaatikko oven vieressä, sepä se vasta sotku ois ollu jos joku ne sinne ois tiputtanu! Kyllä toi pimpottaminen ja avainten tuominen sisälle oli mun mielestä täysin oikein toimittu, eihän se mikään tunkeutuminen ole jos avaa auki olevan oven huikatakseen naapurille. Nipoja!

      Lainaa

    33. Tulos: -4 (14 ääntä)
      Temppu: Kyllä. Esimerkiksi ovi.
      Et ihan tainnut tajuta?

      Lainaa

    34. Haihattelija 14.6.2014 16:50
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Itse unohdan jatkuvasti avaimet ulko-oveen kiinni, asun rivitalossa, kertaakaan ei ole kukaan naapuri niitä tuonut sisälle, enkä sellaista kyllä toivokaan. Omapahan on vikani jos olen hajamielinen. Joskus jätän tarkoituksellakin avaimen oveen kiinni, jos käyn esim. nopeasti vain viemässä roskapussin. Olisi kyllä kovin ikävää jos joku naapuri olisi silläaikaa lukinnut minut ulos. Asun toki rauhallisella alueella, Pääkaupunkiseudulla tilanne voisi olla eri.

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (18 ääntä)
      "Se hetki, mutta sitten se tunne." Niin mitä?! Se hetki oli mitä? Millainen tunne? Miksei ihmiset kirjoita lauseitansa enää nykyään loppuun? Lainauksesta poistettu sivulauseet tarpeettomana.

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Itellä on kyllä avaimenperiä hirveästi joten ei mahtuisi lainkaan postiluukusta... ehkä sama juttu tälläkin neidillä.

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (1 ääni)
      Hekomopo: “Väärä kämppä” Asunnossa olikin väki kotona.
      tai siinä oli ovi :)

      Lainaa

    38. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Mutta mistä naapuri huomasi Sannan olevan kotona? Hajusta?

      Lainaa

    39. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Miss K.: “Se hetki, mutta sitten se tunne.” Niin mitä?! Se hetki oli mitä? Millainen tunne? Miksei ihmiset kirjoita lauseitansa enää nykyään loppuun? Lainauksesta poistettu sivulauseet tarpeettomana.
      Mitä jos juttu on kirjoitettu sisäpiirin vitsinä kaveriporukalle? Ei varmaan ajatellut, että tulee tänne feissarimokiin kaikkien arvosteltavaksi. Noh, nettiä himan selanneena tiedän, että tuon tyyppisissä kirjoituksissa on yleensä kuva mukana "siitä hetkestä". Ja niitä enemmän lukeneena ei tarvitse enää kuvaa, vaan antaa mielikuvituksen hoitaa loput. Ei tarvitse pahoittaa mieltä, jos et kuulu tuon kirjoituksen kohderyhmään. Jokaisella on omat facebook kaverit ja ite ainakin julkaisen tekstejä vain heitä ajatellen.

      Lainaa

    40. harmaahärpäke 18.6.2014 1:10
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Massu: Miksi avaimet olisivat koskaan ovessa muutoin, kun avaushetkellä? Jos olen sisällä, niin silloin myös avaimet ovat kotona pöydällä. Jos taas lähden kämpästä, niin laitan avaimet taskuuni. Kaipa joillain sitten on tapana pitää avainta ovessa, kuulostaa kyllä hieman erikoiselta.
      Esimerkiksi siten, että sinulla on paljon kantamuksia tullessasi kotia. Kädet täynnä kaikkea roipetta. Kun olet saanut oven taiteiltua auki, ja haluat edetä ns. "yhden pysähdyksen taktiikalla", eli suorittaa itsesi ja kantamuksesi kotieteisen puolelle yhdellä kertaa, saatat kodin turvalliseen piiriin päästyäsi laskea kamat eteisen lattialle, ja vetäistä oven perässäsi kiinni. Ja sitten huomata, että eiku jehna ne avaimet on vielä ovessa. Tämä lienee se yleisin tapa, jolla avaimet saadaan jäämään oven lukkoon sisälle tultaessa. Kotoa poistuessa avainten asettelu ehdoin tahdoin lukkoon on sen sijaan melko harvinaista, koska avaimia ei tarvitse sijoittaa asuntonsa oven ulkopuolella olevaan lukkoon päästäkseen asuntonsa sisäpuolelta ulkopuolelle... Ehkä sellaisessa tilanteessa, jossa kiireessä poistuu asunnosta, mutta huomaa hetikohta unohtaneensa jotakin, palaa takaisin, avaimet oveen ja ovi auki, asunnosta ihan nopsaa vaan tosta se unohtunut artikkeli matkaan, ovi kiinni ja menoksi, avaimet jää vilkuttamaan perään siihen lukkoon ...

      Lainaa

    41. Tulos: +2 (10 ääntä)
      facepalm: Mitä jos juttu on kirjoitettu sisäpiirin vitsinä kaveriporukalle? Ei varmaan ajatellut, että tulee tänne feissarimokiin kaikkien arvosteltavaksi. Noh, nettiä himan selanneena tiedän, että tuon tyyppisissä kirjoituksissa on yleensä kuva mukana “siitä hetkestä”. Ja niitä enemmän lukeneena ei tarvitse enää kuvaa, vaan antaa mielikuvituksen hoitaa loput. Ei tarvitse pahoittaa mieltä, jos et kuulu tuon kirjoituksen kohderyhmään. Jokaisella on omat facebook kaverit ja ite ainakin julkaisen tekstejä vain heitä ajatellen.
      Ensinnäkään minä en "pahoita mieltäni" tämmöisistä jutuista :D Et oo ilmeisesti huomannut, että lähes KAIKKI kirjoittaa noita "Se tunne" -juttuja. Mä vaan en oo vieläkään kuullut yhtäkään niistä loppuun ;)

      Lainaa

    42. Vastikkeeton kenguru 11.10.2020 20:19
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      Tässä on 2 ilmaisua jotka pitäisi kieltää lailla: 1) könytä, mitä helvettiä se tarkoittaa, eikö aikuinen ihminen osaa Suomen kieltä puhua? 2) Se tunne, mitä ihmettä se tarkoittaa? Mikä tunne? Hä?

      Lainaa

    43. PikkuPippuri 10.6.2022 19:40
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      On tosiaan aika kummallista kassakäymistä tosiaan kyseisessä / kyseisissä naamakirjan helmissä 🤔

      Lainaa

    44. Pehmeä jänis 17.8.2022 8:08
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Wuppiduppiduu: Onko muka muita reittejä sisälle kuin parvekkeen kautta :o?
      Ai viikonloppusin? no ei.

      Lainaa

    45. Luvaton marja 2.2.2023 13:19
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      harmaahärpäke: Miksi avaimet olisivat ovessa, jos Sanna olisi poistunut asunnostaan vaikka naapuriin? Ei niillä ole mitään järkevää tapaa päätyä lukkoon oven ulkopuolelle kun asunnosta lähdetään pois, ja tuskin kukaan on niin tollo, että laittaa avaimet "säilöön" oven lukkoon siksi aikaa kun ei ole [...]
      Entäs sellainen ovi, joka täytyy lukita avaimella?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naapuri, naapurit, parveke, vessa, avaimet, avain