Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Peppukipeyttä Puskaradiossa

Seuranhaku saa yllättävän käänteen.
Suurenna näkymä
Taustatietoja: Keskustelu on käyty Puskaradio-ryhmässä, jossa on tarkoitus jakaa tiettyyn alueeseen liittyviä vinkkejä ja linkkejä. Peppukipeyttä Puskaradiossa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +545 (615 ääntä)
   En ymmärtänyt sanaakaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +1328 (1352 ääntä)
   Venäjä mainittu niin Igor iski paikalle

   Lainaa

  3. Tulos: +820 (848 ääntä)
   Hyvä Igor :D

   Lainaa

  4. Tulos: -64 (336 ääntä)
   Tommi on just ja just vissiin sen 15 vuotta täyttäny? Eläkä vaan tule sanomaan jos olet vanhempi. Tommina pitäsin turpani kiinni viimistään nyt, ärsyttävää huomion kerjäämistä, enkä tajua noita kommenteista tykkääjiäkään. Toinen nätisti pyytää vaan kaveriseuraa ja heti pitää vittuilla. Oisit tommi vaan jättäny kommentoimatta jos ei kiinnosta.

   Lainaa

  5. Tulos: +139 (175 ääntä)
   Tommi on 26.

   Lainaa

  6. nimimerkinkeksiminenonvaikeaa 27.5.2014 7:34
   Tulos: +80 (226 ääntä)
   Cameron: Tommi on 26.
   Ei kyllä uskois...

   Lainaa

  7. kotonakomeamies 27.5.2014 7:40
   Tulos: +134 (242 ääntä)
   Tälleen ku aamulla herää ja lukee nää jutut ni tommihan vaikutti ihan hauskalta :D

   Lainaa

  8. Tulos: -139 (211 ääntä)
   Se ei tommi tarkoita sitä, jos sinä tykkäät perseistä ja oot homo, niin muut olis samaa:D taitaa olla Tommi aika epätoivoinen homppeli:D

   Lainaa

  9. Tulos: +197 (281 ääntä)
   No oli kyllä "läpän" taso aika surkeeta. Miettikää tilanne toisin: nainen etsii kavereita ja mies tulee kysymään, että kumpaan reikään. Naurattaako? No ei tasan.

   Lainaa

  10. Tulos: +52 (96 ääntä)
   Tommi on kyl vuoden koomikko, oli niin hauska jätkä...

   Lainaa

  11. Tulos: +89 (159 ääntä)
   Ei, kyllä mä oon iha peräänantamaton ja iloinen homppeli ;)

   Lainaa

  12. Tulos: +212 (338 ääntä)
   Kysehän oli lähinnä siitä että ko. ryhmää ei ole tarkotettu miksikään seuranhakupalveluksi vaan ihan eri asioihin. Onko se nyt sitten kumma jos väärinkäytöstä seuraa vittuilua? Tästä on kaikki mun kohteliaat kommentit poistettu, osaan mie sivistyneestikki keskustella jos vaan haluan. ..ja joo, olinhan mie humalassaki. :D

   Lainaa

  13. Itsekäs myöskin 27.5.2014 10:02
   Tulos: -64 (94 ääntä)
   Tommi: Ei, kyllä mä oon iha peräänantamaton ja iloinen homppeli
   Hmm... Ai peräänantamaton. Kyllä sinä Tommi kuulostat mielestäni enemmän selfish-seksuaalilta kuin täysin homoseksuaalilta! Kuulun itsekin tosin hieman samaan kategoriaan kanssasi. Ero siinä miksi homma toimii loistavasti minulla muttei niinkään sinulla on se, että minä olen suhteellisen kelvollisen näköinen ja vielä nainen.

   Lainaa

  14. Tulos: +21 (83 ääntä)
   Mua niin hävettää Tommin puolesta.. huhhui. Ja luulee vielä olevansa niinkin hauska, että lähetti itse feissarimokiin, ehh!

   Lainaa

  15. Tulos: +12 (88 ääntä)
   Vai että jos et pidä homovitseistä, olet homofoobikko. Tää oli uutta!

   Lainaa

  16. Terasedward 27.5.2014 11:05
   Tulos: +6 (92 ääntä)
   Onse kun ihmiset ei läppää ymmärrä :D Tommi nyt lähinnä heitti tuon läpän siksi, koska ko ryhmä ei ole mikään seuranhaku (kaveri/seksi ylipäätään) palsta. Joten ne, jotka ei sitä ymmärrä, mitää olla *aska huumorintaju :D

   Lainaa

  17. Tulos: +20 (30 ääntä)
   Oulun puskaradio, parasta viihdettä <3

   Lainaa

  18. Tulos: +94 (110 ääntä)
   Mokan suurimmat mokaajat on noi, jotka kiljuu "YP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Ylläpitäjät eivät caps lockin käytöstä ja huutomerkeistä huolimatta huomaa. Noikin laiskurit vois opetella käyttämään facen hakutoimintoja sen verran, että etsivät ylläpitäjät jäsenistä ja tägäävät jonkun heistä keskusteluun. MARTTI AHTISAARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Lainaa

  19. Tulos: +13 (83 ääntä)
   Tommi: Kysehän oli lähinnä siitä että ko. ryhmää ei ole tarkotettu miksikään seuranhakupalveluksi vaan ihan eri asioihin. Onko se nyt sitten kumma jos väärinkäytöstä seuraa vittuilua? Tästä on kaikki mun kohteliaat kommentit poistettu, osaan mie sivistyneestikki keskustella jos vaan haluan. ..ja joo, olinhan mie humalassaki.
   Viestin sisältö: "No en mä oikeasti ole paskakasa en ole ollenkaan enkä toiminut tässä väärin mitenkään ja sitäpaitsi olin humalassa" -> kaiken voi kuitata "kännissä ja läpällä" -meiningillä, mut jotenkin se vie pohjaa tuolta puolustelulta.

   Lainaa

  20. Tulos: -17 (49 ääntä)
   kotonakomeamies: Tälleen ku aamulla herää ja lukee nää jutut ni tommihan vaikutti ihan hauskalta
   Mietin samaa! Jos on niin tiukkis ettei tollasta huumoria ymmärrä niin huhuh :D Kyllä suomen kansa on välillä niin "ihku" <3

   Lainaa

  21. Tulos: +103 (109 ääntä)
   "Mää syön ruisleipää" :D:D

   Lainaa

  22. Tulos: -2 (76 ääntä)
   Tommi edelleen ne asiat voi esittää asiallisesti, eikä vittuilemalla. Luulis sunkin jo sen 26 ikävuoteen mennessä oppineen.

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (121 ääntä)
   Itsekin luin tuon alkuperäisen keskustelun Oulun Puskaradio-ryhmästä ja kyllä tuossa se stoorin idiootti on Joni, joka etsii kavereita väärästä ryhmästä. Puskaradio-ryhmät kun ei ole mitään kavereiden etsimistä varten vaan siellä infotaan kaupungin tapahtumista yms., eikä itketä, kun jollakin ei oo kavereita.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (41 ääntä)
   Saatanan ylläpitojen perään parkujat, joka paikassa näitä itkupillejä piisaa!!

   Lainaa

  25. Tulos: -4 (44 ääntä)
   Ihme hälinä yhest läpäst :D iha hauska heitto ku tyyppi tulee ettii kaverii tollasella ilmoituksella. Kyllä se vähän seuranhaulta kuulosti..

   Lainaa

  26. Tulos: +99 (105 ääntä)
   Igor on asian ytimessä

   Lainaa

  27. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Ei pidä venäjälle mennä, kun kuulin puskasta huhua että joku vihainen Suomi Leijona fani lahtaa sitä jengiä. :(

   Lainaa

  28. Tulos: -16 (72 ääntä)
   Miltä ihmeen puolustelulta? :D Sanoin ilkeästi ja tarkoitin myös joka sanaa, en mä ole yrittäny mielipiteitäni tässä muuttaa. On kummaa juttua jos pienestä propagandasta pitää ihmisten suuttua, saman tien voitte lähtä Venäjälle kiusaamaan homoja jos ei suomalaista perusläppää kestä. Homous ei ole rikos! Siitä saa vittuilla jos haluaa, se kertoo enemmän ihmisestä joka vittuilusta ottaa nokkiinsa kuin vittuilun kohteesta itsestään.

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (68 ääntä)
   Maailmassa ei pahempaa asiaa olekkaan ku toisten puolesta mielensä pahoittajat

   Lainaa

  30. yksinkertainen 27.5.2014 16:08
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Ai mä luulin että se oli joku homoryhmä.

   Lainaa

  31. yli opistö horhö 27.5.2014 16:48
   Tulos: +11 (31 ääntä)
   Itsekäs myöskin: Hmm… Ai peräänantamaton. Kyllä sinä Tommi kuulostat mielestäni enemmän selfish-seksuaalilta kuin täysin homoseksuaalilta! Kuulun itsekin tosin hieman samaan kategoriaan kanssasi. Ero siinä miksi homma toimii loistavasti minulla muttei niinkään sinulla on se, että minä olen suhteellisen kelvollisen näköinen ja vielä nainen.
   Niin helvetin tyhmä avautuminen että tulee väkisinkin mieleen narsistinen keski-ikäinen nainen. Jakele vaan takapuoltasi kelle huvittaa mutta tarvitseeko sitä mainostaa feissarimokien kommenttiosastolla?

   Lainaa

  32. Tulos: +23 (49 ääntä)
   Aivan helvetin säälittävää ja ilkeää kommenttia henkilölle joka yrittää löytää kavereita puskaradion kautta. Tajuatkohan yhtään kuin pahasti saatoit kommentin jättäjää satuttaa? Yksinäistä ihmistä joka yrittää tutustua muihin. Ja vielä se että lisäät tämän muka "hauskan" jutun vielä itse feissarimokiin kertoo että et mahda olla mikään älyn jättiläinen... juohan vaan sitä kaljaa lisää nii tuut poika viisaammaks ;) Kukaan muuhan tuossa ei ole homoista aluksi puhunutkaan kun sinä, jos ystävänä hakeminen on "homoa" niin kaikki mahdetaan olla hiukan homoja. Toivottavasti sinä et homoilultas saa yhtään ystävää.

   Lainaa

  33. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kysymys: Miten homous liittyy tähän?

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (54 ääntä)
   Tommi on just niitä ärsyttäviä tyyppejä, jotka heittää paskaa läppää ja sitten suuttuu kun toiset ei naura.
   Tommi: Homous ei ole rikos! Siitä saa vittuilla jos haluaa, se kertoo enemmän ihmisestä joka vittuilusta ottaa nokkiinsa kuin vittuilun kohteesta itsestään.
   Kuitenkin rupesit itse räyhäämään ja haukkumaan homofoobisiksi kun Ida ja Heli vittuilivat siitä sinulle?

   Lainaa

  35. hempton4lyfe 27.5.2014 18:38
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Hahah, se tunne kun avopuoliso on tuo ruisleivänsyöjä. Tuo Oulun puskaradio nyt on kyllä muutenkin semmonen foorumi, ettei kannata ottaa tosissaan kaikkia juttuja. :---D

   Lainaa

  36. Tulos: -23 (41 ääntä)
   Mää en vieläkään kyllä tajua että mitä suuttumista mun mielipiteissä on? :D Jos nämä vihapuheena on niin syytä on enemmän teissä itsessänne, ihan nauraen minä näitä heittelen tässä :D

   Lainaa

  37. Tulos: -19 (31 ääntä)
   HeliKoo: No oli kyllä “läpän” taso aika surkeeta. Miettikää tilanne toisin: nainen etsii kavereita ja mies tulee kysymään, että kumpaan reikään. Naurattaako? No ei tasan.
   Väitätkö sä nyt että naiset ei koskaan halua seksiä?

   Lainaa

  38. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Tommille tiedoksi että vika on usein kertojassa, ei yleisössä, jos vitsi ei vaan naurata.

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Ja kukaan ei hoksannut että viestin aloittaja oli kehitysvammainen..

   Lainaa

  40. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Tommi vaikuttaa pa$kalta ihmiseltä.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (25 ääntä)
   On kyllä pakko myöntää että en älynnyt että toi oli vitsiksi tarkoitettu. Luulin olevan tosissaan, koska tollasta se setti kaikissa miesten välisissä deittipalveluissa on.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (34 ääntä)
   En kyllä hoksannut jos hän oli kehitysvammainen, ku ei näy päällepäin ja netissä tapaa kaiken maailman idiootteja. Jos hän tosiaan oli kehitysvammainen niin pyydän käytöstäni kyllä anteeksi. Mutta nyt täytyy sanoa että ei, en huomannu.

   Lainaa

  43. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Igor <3

   Lainaa

  44. Tulos: -13 (43 ääntä)
   Ja miksi sen ees pitäs ihmisten huomata, mikä juttu seki on että vammaisiin pitäs suhtautua tasavertaisesti mutta heille EI saa vittuilla samoin ku muille ihmisille? Tasa-arvo kunniaan kuhan se on kohteliasta tasa-arvoa ja jätetään huonot jutut pois? Jos kerran puhutaan tasa-arvosta nii ollaan sitte tasa-arvosia ja kohdellaan kaikkia ihmisiä samalla tavalla

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Se Oulun Puskaradion lihapiirakkakeskustelu oli kyllä legendaa. Tais olla Joni siinäkin alottajana :D

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tuo omituinen tunne haukatessani ruisleipää ja lukiessani viimeisen kommentin...

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (6 ääntä)
   No kun oli siis niin tasokasta läppää.

   Lainaa

  48. Tulos: +29 (33 ääntä)
   Typerintähän tässä on se, että Tommi ite menee kertomaan paskoja läppiään, ite lähettää koko jutun tänne Feissarimokiin ja vielä ite täällä kyttää vastailemassa jokaiseen kommenttiin, jonka tämä koko paska saa. Ja muuten, tutkipa tuota tasa-arvon käsitettä vähän tarkemmin. Tasa-arvo ei automaattisesti tarkota sitä, että jokaista kohdellaan täsmälleen samalla tavoin. Tasa-arvolla voidaan tarkoittaa myös sitä, että tukea tarvitseville annetaan tukea enemmän kuin muille, jotta heillä on mahdollisuudet samoihin asioihin kuin muillakin.

   Lainaa

  49. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Joooo: Typerintähän tässä on se, että Tommi ite menee kertomaan paskoja läppiään, ite lähettää koko jutun tänne Feissarimokiin ja vielä ite täällä kyttää vastailemassa jokaiseen kommenttiin, jonka tämä koko paska saa. Ja muuten, tutkipa tuota tasa-arvon käsitettä vähän tarkemmin. Tasa-arvo ei automaattisesti tarkota sitä, että jokaista kohdellaan täsmälleen samalla tavoin. Tasa-arvolla voidaan tarkoittaa myös sitä, että tukea tarvitseville annetaan tukea enemmän kuin muille, jotta heillä on mahdollisuudet samoihin asioihin kuin muillakin.
   Toisaalta sekään että kohdellaan erityisvarovasti ei ole tasa-arvoista eikä myöskään yleensä kohderyhmän taholta toivottua jos erilaisiin vähemmistöihin kuuluvia on uskominen. Yleensä siinäkin on kyse enemmän siitä et ei vaan tiedetä miten suhtautua niin ei suhtauduta oikein mitenkään tai sitten kompensoidaan tarpeettomilla puolustuspuheilla. Mut ite mokasta ni en nyt tiiä mikä tuo moka tuos on. Vitsailua, aiheestakin (jos ei nyt kauhean hauskaa, mutta eihän se aina ole huippusuoritus) ja jos joku tuota pitää epätavallisen loukkaavana niin on elänyt aika internet-pimennossa.

   Lainaa

  50. Tulos: +5 (9 ääntä)
   TK: Toisaalta sekään että kohdellaan erityisvarovasti ei ole tasa-arvoista eikä myöskään yleensä kohderyhmän taholta toivottua jos erilaisiin vähemmistöihin kuuluvia on uskominen. Yleensä siinäkin on kyse enemmän siitä et ei vaan tiedetä miten suhtautua niin ei suhtauduta oikein mitenkään tai sitten kompensoidaan tarpeettomilla puolustuspuheilla.
   Totta tuokin. Lähinnä pointtina se, että tasa-arvo ei ole automaattisesti että kaikille samat jutut oli tilanne mikä hyvänsä. Positiivista syrjintää ja mahdollisuuksien tasa-arvoa voi myös googletella. Mutta se tästä off-topicista.

   Lainaa

  51. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Katos, isäm maa-Igor!

   Lainaa

  52. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Tommi edustaa siis omin sanoin koko internetiä nerokkuuksillaan. "leikkimielinen pottuilu" on kiusallisinta aikoihin siinä huonossa mielessä. Olisipa hän vain ollut hiljaa. Harmittaa.

   Lainaa

  53. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Ko. feissarimoka kärjistettynä: J: Moi, tarvis juttuseuraa T: Tykkäätkö homoilla J: Ööö..? T: MITÄMITÄMITÄ ALATKO VITTUILEEN MIKÄ SULLA ON HOMOJA VASTAAN TASA-ARVO HOMOT SATEENKAARI MITÄ VITTUA MITÄ HOMOT ON SULLE TEHNY HOMO HOMO HOMO Aina sais olla ne silkkihansikkaat kätösissä.

   Lainaa

  54. guggelosgaali 29.5.2014 23:41
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Igor tuntuu symppikseltä! :) mäki syön ruisleipää!

   Lainaa

  55. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ööööö? " Tasa-arvo kunniaan, kaikille pitää saada vittuilla samalla tavalla!" ?! Ymmärrän kyllä sen liialliisen varovaisen kohtelun, mutta että pitäis oikeen vittuilla tasa-arvoisesti KAIKILLE! Pitäisköhän tässä nyt loukkaantua jos kukaan ei vittuille? Minua ei kohdella tasa-arvoisesti! Hieno maailma..

   Lainaa

  56. Lörttönen 30.5.2014 21:23
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ja täällä puhutaan koko ajan tasa-arvosta, kun oikeasti tarkoitetaan tasavertaisuutta. Kyllä minä vaan niin mieleni pahoitin. Minne tästä voi soittaa?

   Lainaa

  57. Tulos: -12 (14 ääntä)
   kia: Ööööö? ” Tasa-arvo kunniaan, kaikille pitää saada vittuilla samalla tavalla!” ?! Ymmärrän kyllä sen liialliisen varovaisen kohtelun, mutta että pitäis oikeen vittuilla tasa-arvoisesti KAIKILLE! Pitäisköhän tässä nyt loukkaantua jos kukaan ei vittuille? Minua ei kohdella tasa-arvoisesti! Hieno maailma..
   Tykkää tai ei, mutta sellainen tämä maailma on eikä parempiakaan oo tarjolla. Eihän sitä kukaan pakota vittuilemaan, mutta tosiasia nyt vaan on että jotkut tykkää niin tehdä.

   Lainaa

  58. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Oletettavasti huumeissa..

   Lainaa

  59. irokeesiankka 1.6.2014 16:17
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Meanwhile in Russia: Igor syö ruisleipää.

   Lainaa

  60. pimennysverho 2.6.2014 10:10
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Suora lainaus Tommin facebook seinältä, jossa hän hehkuttaa tätä kyseistä meriittiään. Eli feissaromokiin pääsemistä. "Sitäpaitsi hyvinhän tuo Zilla oli mua kompannu ja ku kattoo miten ihmiset on äänestäny plussaa tai miinusta niin kansahan on puolellani. Ei tästä enää tarvi kapinoida"

   Lainaa

  61. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tervetuloa te kaikki muutkin Oulun Puskaradioon, maan mahtavimpaan huumoripaikkaan :D https://www.facebook.com/groups/puskaradio.oulu/

   Lainaa

  62. voihyvääpäivää 11.6.2014 3:05
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Omasta mielestäni Tommi heitti ihan hauskaa läppää, enkä ymmärrä miksi kaikki ovat täällä pallit hiessä ja sitruunat pillussa marisemassa kuinka Tommi nyt on paha ihminen kun kiusasi pientä Joni parkaa. Huumoria on olemassa monenlaista, eikä kaikkiin pure samat jutut. Yhtä naurattaa banaani, toista omena. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ja jätetään Tommi rauhaan. Jos ei huumoria ymmärrä, niin ehkä ei sitten kannata lukea feissarimokia.

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (6 ääntä)
   kotonakomeamies: Tälleen ku aamulla herää ja lukee nää jutut ni tommihan vaikutti ihan hauskalta
   Joo varmaan sen kerran mutta jos tyyppi kerran jatkuvasti heittää samaa paskaa läppää niin ei varmaan monikaan jaksa nauraa.

   Lainaa

  64. Kylmä Totuus 15.1.2018 15:57
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   HeliKoo: No oli kyllä “läpän” taso aika surkeeta. Miettikää tilanne toisin: nainen etsii kavereita ja mies tulee kysymään, että kumpaan reikään. Naurattaako? No ei tasan.
   Repesin totaalisesti, ois kyl hyvä! :D:D

   Lainaa

  65. Typötyhjä sitruuna 7.7.2020 23:25
   Tulos: +1 (1 ääni)
   ..: Ko. feissarimoka kärjistettynä: J: Moi, tarvis juttuseuraa T: Tykkäätkö homoilla J: Ööö..? T: MITÄMITÄMITÄ ALATKO VITTUILEEN MIKÄ SULLA ON HOMOJA VASTAAN TASA-ARVO HOMOT SATEENKAARI MITÄ VITTUA MITÄ HOMOT ON SULLE TEHNY HOMO HOMO HOMO Aina sais olla ne silkkihansikkaat kätösissä.
   Reps.
   Ja btw kyllä minä jo tosta tekstistä huomasin kehitysvammaisuuden mahdollisuuden. 
   Voi Tommi. 

   Lainaa

  66. Lymfoidi greippi 26.2.2021 12:40
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tommi: ÄGÄLÄ GÄÄGGÄ Normaali ihminen: Niin että mitä? Tommi: Tervetuloa internettiin!!! Normaali ihminen: YP! Tommi: Mikä ihmeen YP?? Sattuukohan Tommin tyhmyys hänen omien korvien väliin yhtä paljon kuin hänen läheistensä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: puskaradio, takapuoli, peppu, riita, keskustelu, seuranhaku