Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Komeudenhoito

Äijille löytyy nyt omat rasvat ja tökötit, mutta meneekö tämä jo liian pitkälle?
Suurenna näkymä
Komeudenhoito

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. pepsodenthymy 27.5.2014 2:24
   Tulos: +932 (956 ääntä)
   Itsekin olen tässä viime päivinä tuota miesten hammastahnan funktiota pohtinut. Ehkä Axel on oikeassa, vaikken tuollaisia makuja heti aamusta suuhuni haluaisi.

   Lainaa

  2. Tulos: +144 (254 ääntä)
   Eikö tänne voisi lähettää myös Twitter mokia?

   Lainaa

  3. Tulos: -306 (742 ääntä)
   Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä

   Lainaa

  4. Tulos: +674 (692 ääntä)
   Lumia: Eikö tänne voisi lähettää myös Twitter mokia?
   Facebook, Twitter, Google+ (haha), Instagram, Tinder... Kaikki kelpaa!

   Lainaa

  5. kanelipulla666 27.5.2014 3:08
   Tulos: +378 (394 ääntä)
   FMteam: Facebook, Twitter, Google+ (haha), Instagram, Tinder… Kaikki kelpaa!
   Mahtavaa, että FM-tiimikin on ymmärtänyt miten surkuhupaisa etusivun "Myös Google+ kelpaa"-teksti on. :)

   Lainaa

  6. Tulos: +252 (268 ääntä)
   Ja l'orealillahan oli se miesten kasvosaippua, joka "sisältää hiiltä" ja se oli oikeen miehisen mustaa se saippua siellä tuubissa. Aika monessa yhdisteessä nyt on hiiltä, eli olis aika mielenkiintosta nähdä pesuaine, jossa ei hiiltä olis ollenkaan. Tosin, myytiinhän sitä jotain naisten ryppyvoidettakin tekstillä, että "sisältää DNAta"... Kun nyt ajatellaan, että kasveillakin on dna, niin näin ollen kait joku oliiviöljykin sisältää dnata? Vikasta voin kyllä olla väärässä... Se nyt on selvää, ettei siitä dnasta ole yhtään enempää hyötyä kun hiilestäkään, ja kasvorasva käy kyllä niin miehille kuin naisillekin ihan tasapuolisesti.

   Lainaa

  7. Tulos: +206 (432 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.

   Lainaa

  8. pers reikä 27.5.2014 6:56
   Tulos: -389 (541 ääntä)
   Feministejä pitää lyödä. Naamaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +372 (400 ääntä)
   Naisena en oo kyllä joutunu kärsimään, tuskailemaan ja kuluttamaan tuhottomasti aikaa ihonhoitoon. Varmaan jotenkiin väärällä tavalla ihoani hoidan, kun ei tarvihe tunteja kuluttaa aikaa ja tuskailla ihonhoijon kanssa.

   Lainaa

  10. Tulos: +255 (267 ääntä)
   Kaipa se on valintakysymys sekä naisille, että miehille, että käyttääkö sataa eri tuotetta vaiko vain yhtä naamaansa..

   Lainaa

  11. Tulos: +197 (243 ääntä)
   Ensimmäisille henkilöille en sano muuta kuin että älkää käyttäkö niin paljon aikaa naaman värkkäämiseen jos koette sen hankalaksi. Naisten lehdet sun muut missä mainostetaan meikkejä ja tököttejä on naisilta naisille. Ei ne miehet käske teitä "hei tejän nyt pitää käyttää niin ja niin paljon aikaa tälläytymiseen". Ja mitä sitten jos käskisivät? Pakkoko se on totella? Olen itsekkin miettinyt mikä järki miesten hammastahnassa on. Ymmärrän vielä hajustetut jutut kuten saippuat ja dödöt, koska miehet ei välttämättä halua tuoksua kukkaniitylle. Mutta hammastahna....?

   Lainaa

  12. Tulos: +27 (243 ääntä)
   : Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.
   Edellinen kirjoittaja kommentoi nimenomaan feministejä eikä feminismiä. Vaikka aikaisemmin feministit ovatkin ajaneet feminismin asioita niin nykyään siitä on menty aika kauas. Nykyään oikeat feministit ei edes viitsi sanoa itseään feministiksi, kun heti leimataan nykyaikaisiksi feministeiksi, jotka todellakin pyrkivät ajamaan vain miestä alentavia naisten etuuksia.

   Lainaa

  13. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Kaikkee ne keksii saadakseen myytyä... Varmasti miehet innostuu ostamaan tota tahnaa kilokaupalla, kun tulee niin paljon miehisempi olo. Ikioma hammastahna

   Lainaa

  14. Tulos: +166 (170 ääntä)
   "Makuina viina ja pillu", väsyttää ja hymyilin tälle

   Lainaa

  15. Tulos: +21 (71 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   Ja tässä haettiin hyötyä..... niin, kenelle? Joten lauseesi ei taida olla ihan oikeassa paikassa.

   Lainaa

  16. Tulos: +92 (192 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   Menehän siitä takaisin leikkikentälle. Tässä hiekkalapio ja ämpäri. Netti on aikuisia varten.

   Lainaa

  17. kosmetologi 27.5.2014 9:20
   Tulos: +54 (80 ääntä)
   hahahah: Se nyt on selvää, ettei siitä dnasta ole yhtään enempää hyötyä kun hiilestäkään, ja kasvorasva käy kyllä niin miehille kuin naisillekin ihan tasapuolisesti.
   Miehen iho on paksumpi (ja muutenkin erilainen, esim. enemmän talirauhasia) joten itse en välttämättä laittaisi samoja voiteita ja mömmöjä nainen ja miehen iholle. Se takia usein miehille tarkoitetut voiteet ovat "tehokkaampia (jotta ne päsäevät tarpeeksi syvälle ihoon)" ja ne ovat tehty palvelemaan erilaista ajatusta. Naiset haluavat että se iho tuntuu hyvältä ja meikki on helppo levittää ja miehet taas haluavat että se näyttää hyvältä. Miesten kosmetiikassa on myös usein rauhoittavia ainesosia parranajon takia, naisilla niitä ei niin paljon ole, vaan tuotteissa panostetaan siloittaviin ja pehmentäviin ainesosiin. Periaatteessa sillä ei kyllä tosin ole eroa, kumpaa tuotetta käyttää, mutta ihan täysin tasapuolisesti ne eivät käy. Ne kun palvelevat eri tarkoituksia. Tosin ei se kyllä ihan järkyttävän suuri virhe (tai virhe ollenkaan) ole käyttää samaa voidetta. Tuoksussahan se taitaa silti olla se suurin ero.

   Lainaa

  18. Tulos: -45 (67 ääntä)
   Ruotsalainen Feministiskt Initiativ sai jäsenen EU-parlamenttiin. Näiden vääryyksien takia kehotan myös suomalaisia perustamaan vastaavan yhden asian liikkeen!

   Lainaa

  19. Tulos: -75 (131 ääntä)
   : Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.
   Tiedätkö itse, mitä feminismi on? Useimmat feminismin puolustajat vetoavat joihinkin wikipedia-määritelmiin tai historiassa tapahtuneisiin feministien saavutuksiin. Feminismi on naisasialiike nimensä mukaan, ei tasa-arvoliike. Feministien ja feminismin nimeäminen tasa-arvoliikkeeksi on kuin vetoaisi natsismin olevan ympäristöliike, koska natsit arvostivat luonnonläheisyyttä ym.

   Lainaa

  20. Tulos: -21 (45 ääntä)
   O_o: Edellinen kirjoittaja kommentoi nimenomaan feministejä eikä feminismiä. Vaikka aikaisemmin feministit ovatkin ajaneet feminismin asioita niin nykyään siitä on menty aika kauas. Nykyään oikeat feministit ei edes viitsi sanoa itseään feministiksi, kun heti leimataan nykyaikaisiksi feministeiksi, jotka todellakin pyrkivät ajamaan vain miestä alentavia naisten etuuksia.
   Kompaten; http://24.media.tumblr.com/tumblr_lt8hzuCOmG1r3pcego1_500.jpg

   Lainaa

  21. Tulos: +93 (103 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   Niin no, kai sen jo kaikki tietää, että on olemassa sekä feministejä että "feministejä". Jälkimmäiset ei tiedä asiasta muuta kuin sen, että se liittyy ainakin jotenkin naisiin.

   Lainaa

  22. Mieluummin minttu... 27.5.2014 10:28
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   wow: Kaikkee ne keksii saadakseen myytyä… Varmasti miehet innostuu ostamaan tota tahnaa kilokaupalla, kun tulee niin paljon miehisempi olo. Ikioma hammastahna
   Äläs nyt. Eihän se paljoa auta, että miehellä haisee kainaloissa jokin perus miehille suunnattu tuoksu, jos suussa maistuu suudeltaessa tylsä sukupuolineutraali hammastahna ;D Tosin jos Axelin makuvaihtoehdot menevät läpi niin suosittelen, että vaimoiltaan läheisyyttä kaipaavat miehet pitäytyvät edelleen tylsissä vanhoissa hammastahnoissa. En halua suuhuni naapurin Irman makua tuli se sitten purkista tai luonnosta!

   Lainaa

  23. Tulos: +75 (87 ääntä)
   O_o: Edellinen kirjoittaja kommentoi nimenomaan feministejä eikä feminismiä. Vaikka aikaisemmin feministit ovatkin ajaneet feminismin asioita niin nykyään siitä on menty aika kauas. Nykyään oikeat feministit ei edes viitsi sanoa itseään feministiksi, kun heti leimataan nykyaikaisiksi feministeiksi, jotka todellakin pyrkivät ajamaan vain miestä alentavia naisten etuuksia.
   Ihan uteliaisuuttani kysyn, että mitkä on näitä mistä alentavia etuuksia?

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Mielenkiinnosta kysyn että mitä kaikkea tököttiä naiset oikein kasvoihinsa tunkevat kun kerran on noin vaikeaa.?????

   Lainaa

  25. Tulos: +74 (86 ääntä)
   Mie kanssa vähän mietin et millä lailla naisten ihon hoito on kivuliasta? Siis jos vähennetään pois epilaattorin tms. käyttö? Käytän omaan naamaani vain kosteusvoidetta ja joskus kun jaksan ni jotain muuta. Jep, kivuliasta on.

   Lainaa

  26. Tulos: +31 (33 ääntä)
   blah: “Makuina viina ja pillu”, väsyttää ja hymyilin tälle
   En mäkää ymmärrä miks repesin tolle kommentille :D

   Lainaa

  27. Tulos: -38 (48 ääntä)
   "Miesten" tahna on enemmän suunnattu ilmeisesti kahvin ja erityisesti tupakan aiheuttamiin tummentumiin, tilastollisesti siis pääkohderyhmä on ihan oikea, eli miehet.

   Lainaa

  28. Tulos: +65 (65 ääntä)
   irkku: Ensimmäisille henkilöille en sano muuta kuin että älkää käyttäkö niin paljon aikaa naaman värkkäämiseen jos koette sen hankalaksi.
   Lue vaikka se Tiian jälkimmäinen kommentti uudestaan. Sehän nimenomaan ihmetteli, että miksi oletetaan, että naisten kauneudenhoito on niin vaikeaa:D Mainostajat vaan käyttää hyväkseen tätä stereotypiaa myydäkseen mitä erilaisimpia tuotteita ja vaikuttaakseen kohderyhmäänsä. Ja se on melko perseestä minusta, koska aina joku on tyhmä ja menee lankaan..:D

   Lainaa

  29. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Ei se parranajo ainakaan itselleni kivutonta ole, ei höylällä eikä koneella.

   Lainaa

  30. Tulos: +99 (105 ääntä)
   0111010101: “Miesten” tahna on enemmän suunnattu ilmeisesti kahvin ja erityisesti tupakan aiheuttamiin tummentumiin, tilastollisesti siis pääkohderyhmä on ihan oikea, eli miehet.
   Joo, koska naisethan ei koskaan juo kahvia tai polta tupakkaa.

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Oluenmakuista hammastahnaa odotellessa.

   Lainaa

  32. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Sattuu se kuulemma muijallaki, ku se ajaa parran...

   Lainaa

  33. Tulos: +100 (100 ääntä)
   Kaiken huipentuma on kyllä se, kun miehillä ja naisilla on omat korvatulpat ... Ja kokemuksesta voin sanoa että miesten Garnier-shampoo ainakin tuoksuu täysin samalta kuin naisten vastaava shampoo; ainoa ero on se, että se miesten shampoo purkki on musta ja siinä lukee "strength and power". Niin että.

   Lainaa

  34. Tulos: +41 (45 ääntä)
   blah: “Makuina viina ja pillu”, väsyttää ja hymyilin tälle
   Ai, miehet haluaa et niitten henki haisee pillulle tai viinalle?:D No, ainakaan ei tarttee ihmetellä sen jälkeen, miks kaikki välttälee:D

   Lainaa

  35. Tulos: +96 (102 ääntä)
   dints: Kompaten; http://24.media.tumblr.com/tumblr_lt8hzuCOmG1r3pcego1_500.jpg
   Tarvitsee vain vilkaista suomen raiskaustilastoja niin tietää ettei ole länsimaissakaan naisten kunnioitus ihanteellisella mallilla. Voin omasta kokemuksesta kertoa että on tullut useita miehiä vastaan jotka eivät vaan lakkaa ruinaamasta ja häiriköimästä kielloista huolimatta. Pitäisi kuulemma "ottaa huumorilla" kun joku kohtelee minua kuin lihanpalaa.

   Lainaa

  36. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Musta on aika huvittavaa, että lähes kaikkia miehille tarkoitettuja tuotteita mainostetaan niin, että ''näin saat naisia''. Esimerkkinä kaikenmaailmat Axet yms. Ihan mielenkiinnosta haluisin tietää, että miten toi miesten tahna eroaa normaalista :D

   Lainaa

  37. Tulos: -40 (60 ääntä)
   : Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.
   Oletko itse hieman yksinkertainen. Eiköhän kaikki tiedä mitä feminismi on, kyse on vaan siitä, että monet naiset ratsastavat sen varjolla ja vaativat itselleen suurempia etuuksia kuin miehet. Länsimaisessa yhteiskunnassa mies on monessa tilanteessa altavastaajana. Jos olet asiasta eri mieltä, mene toki tutustumaan esimerkiksi arabikulttuureihin ja naisen asemaan niissä.

   Lainaa

  38. Tulos: -14 (34 ääntä)
   : Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.
   Sovinismin vastakohta.

   Lainaa

  39. Tulos: +19 (31 ääntä)
   mims: Naisena en oo kyllä joutunu kärsimään, tuskailemaan ja kuluttamaan tuhottomasti aikaa ihonhoitoon. Varmaan jotenkiin väärällä tavalla ihoani hoidan, kun ei tarvihe tunteja kuluttaa aikaa ja tuskailla ihonhoijon kanssa.
   Tai sitten sulla on luonnostaan hyvä iho.

   Lainaa

  40. Tulos: +52 (78 ääntä)
   seterror: Oletko itse hieman yksinkertainen. Eiköhän kaikki tiedä mitä feminismi on, kyse on vaan siitä, että monet naiset ratsastavat sen varjolla ja vaativat itselleen suurempia etuuksia kuin miehet. Länsimaisessa yhteiskunnassa mies on monessa tilanteessa altavastaajana. Jos olet asiasta eri mieltä, mene toki tutustumaan esimerkiksi arabikulttuureihin ja naisen asemaan niissä.
   "vaativat itselleen suurempia etuuksia kuin miehet" Anteeksi mutta mitä aktuaalista vittua? Ei feminismin tarkoitus ole saada suurempia etuuksia kuin miehet, vaan olla miesten kanssa saman arvoisia (koska vielä tänäkään päivänä se ei ole kaikille itsestäänselvyys). Olis ihan kiva saada töissä samaa kohtelua ja samaa palkkaa samasta työstä mitä miehetkin tekevät. Olis ihan kiva saada käydä baarissa tms ilman että joku miesporukka huutelee sun perään.. Tätä listaa vois jatkaa enemmänki, mut nii kaua ku nää asiat ei oo muuttunu, tarvitaan feminismiä.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Izev: Joo, koska naisethan ei koskaan juo kahvia tai polta tupakkaa.
   Tilastollisesti vähemmän. Sehän se pointti on. Tuotteita yritetään saada sopivalle kohderyhmälle. Tässä on varmaan myös ajateltu se, että paljon tupakoivat ja kahvia juovien miesten joukossa saattaa olla myös se kohderyhmä, jonka nykyinen hammashygienia on heikkoa (jos en ihan väärin muista, niin tilastollisesti miesten hammashygienia on heikommalla tasolla). Koska siis puhutaan kohderyhmästä, joka ei ole erityisen kiinnostunut huolehtimaan tästä hygienian osasta, olisi turha markkinoida tuotetta erityisen värjääntyneille hampaille, koska tätä porukkaa ei kiinnosta. Tuolla markkinoinnilla sitä ostaisi todennäköisesti naiset, jotka ovat huolestuneita pienistä värjäytymistä ja he ovat jo valmiiksi ahkeria kuluttajia tällä saralla, myynti ei siis lisääntyisi. Mutta brändätäänpä tuote kunnon ÄIJÄ-meiningiksi, strategia on se, että hammashygieniasta kiinnostumaton henkilö innostuisi tästä ÄIJÄ-meiningistä ja ostaa tuotteen sillä perusteella. Toimiiko tämä? No, sen näyttää myyntitilastot sitten joskus.

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (20 ääntä)
   "Naisten kauneudenhoito on aina aikaavievää ja kivuliasta." Mikä myyntilause! :D mutta senhän voi päättää ihan itse miten paljon aikaa käyttää kauneudenhoitoonsa ja kuinka paljon kipua on valmis sietämään. Esim. itse siedän kipua esim. kulmakarvojen nyppimisen tasolla (eikä se tunnu niin kivuliaalta että jättäisin tekemättä), mutta kauneusleikkaukseen EN menisi. Aikaa käytän joinain päivinä monta tuntia, voin vaikka pitää "kauneudenhoito-illan" tai meikata kaksi tuntia juhliin. Sitten on niitä päiviä kun harjaan hampaat ja kampaan hiukset ja laitan dödöä. Aikaa menee n. 5 min. Riippuu ihan itsestä :D !!

   Lainaa

  43. Tulos: -9 (33 ääntä)
   : Olet joko surkea trolli tai henkilö, joka ei tiedä, mitä feminismi oikeasti on.
   En ihmettele hänen väärinkäsitystään sillä äänekkäimmät "feministit" tuppaavat olemaan hänen kuvailemiaan feminatseja.

   Lainaa

  44. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Partaaa: Tiedätkö itse, mitä feminismi on? Useimmat feminismin puolustajat vetoavat joihinkin wikipedia-määritelmiin tai historiassa tapahtuneisiin feministien saavutuksiin. Feminismi on naisasialiike nimensä mukaan, ei tasa-arvoliike. Feministien ja feminismin nimeäminen tasa-arvoliikkeeksi on kuin vetoaisi natsismin olevan ympäristöliike, koska natsit arvostivat luonnonläheisyyttä ym.
   Miehiä ei (ainakaan vielä) tarvitse kovin monessa asiassa puolustaa, joten tottakai tarvitaan ensin feministejä ja sitten vasta tasa-arvon puolustajia. On kyllä sen verran abstrakti käsite tuo "tasa-arvo" että en tiedä miten se saavutetaan. Ehkä niin että lakataan luokittelemasta ihmisiä naisiksi ja miehiksi sukuelimen mukaan, mutta siihen voi mennä vielä jonkin aikaa...

   Lainaa

  45. Tulos: -23 (65 ääntä)
   tuoreliha: “vaativat itselleen suurempia etuuksia kuin miehet” Anteeksi mutta mitä aktuaalista vittua? Ei feminismin tarkoitus ole saada suurempia etuuksia kuin miehet, vaan olla miesten kanssa saman arvoisia (koska vielä tänäkään päivänä se ei ole kaikille itsestäänselvyys). Olis ihan kiva saada töissä samaa kohtelua ja samaa palkkaa samasta työstä mitä miehetkin tekevät. Olis ihan kiva saada käydä baarissa tms ilman että joku miesporukka huutelee sun perään.. Tätä listaa vois jatkaa enemmänki, mut nii kaua ku nää asiat ei oo muuttunu, tarvitaan feminismiä.
   Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma. Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odote jne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin "otatsä naiselta pataan". Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua

   Lainaa

  46. Tulos: +46 (66 ääntä)
   seterror: Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma.Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odotejne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin “otatsä naiselta pataan”. Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua
   Oot oikeessa että nää on ongelmia, eikä feminismi sitä kielläkkään, mutta suurin osa näistäkin ongelmista perustuu sille ajatukselle, että naiset on heikompia ja tätä ajattelutapaa feminismi yrittää muuttaa, joten siitä on siis hyötyä tasa-arvolle yleisestikin.

   Lainaa

  47. Tulos: +39 (55 ääntä)
   seterror: Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma.Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odotejne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin “otatsä naiselta pataan”. Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua
   Istuppa ystäväiseni alas niin selitän jotain siten että ehkä sinäkin ymmärrät. Kun puhutaan ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta on totta että kaikilla on ongelmia, mutta voimme laittaa eri ihmisryhmät vaikeustasoiksi ja hahmoryhmiksi. Noh, valkoinen cissukupuolinen heteromies on kaikista helpoin vaikeustaso. Kyllä, silläkin tasolla on vastuksia ja tehtäviä joissa voi epäonnistua MUTTA jos otetaan joku toinen ihmisryhmä, vaikka sitten ne naiset, niin pelin vaikeustaso muuttuu hiukan vaikeammaksi (liittyen myös siihen missä ollaan, mihin pyritään jne). Se että kaikilla vaikeustasoilla on yhtä tehtäviä, vastuksia ja vaikeita kohtia ei muuta sitä faktaa, että on tasoja joilla asiat ovat vielä vaikeampia. No, sitten tulee toki ne hahmoryhmät, on haltiatn kääpiöt keijukaiset ja muut kivat örkit ja niillä kaikilla on omat vahvuutensa tietyillä osa-alueilla jolloin kyseiset osa-alueet ovat heille helpompia kuin muille hahmoille. Tässä tilanteessa voimme sanoa vaikka että naishahmojen vahvuuksiin kuuluu se huoltajuusalue siinä missä mieshahmoilla on vahvuus ns. "äijäaloilla" ja niiden johtoportaissa. Ja jos aletaan puhumaan feministejen pyrkimyksistä niin voin sanoa että vähemmän haittaa feministeistä on mulle ollut, kuin miestenoikeusk aktivisteista. Viimeksi kun kuuntelin tälläistä ihanaa "MIEHIÄ SORRETAAN!!" henkilöä hän uhkasi hakata mut siihen pisteeseen koska en tahtonut olla hänen silmissään tarpeeksi maskuliininen (mm. olen jäänyt kotiin hoitamaan lapsia enkä kasvata viiksiä tai ymmärrä mihin hittoon tarvitaan miesten jugurttia).

   Lainaa

  48. Tulos: +19 (29 ääntä)
   seterror: Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma.Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odotejne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin “otatsä naiselta pataan”. Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua
   sphn ehtikin jo vastata kysymykseesi, mutta se on väistämättä selvää että naiset kärsivät eniten tässä epä-tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. http://noturoverlyattachedgirlfriend.tumblr.com/post/86977709146/dont-dare-tell-me-that-in-modern-days-we-dont Ole hyvä ja selaa loppuun asti.

   Lainaa

  49. Tulos: -14 (24 ääntä)
   tuoreliha: sphn ehtikin jo vastata kysymykseesi, mutta se on väistämättä selvää että naiset kärsivät eniten tässä epä-tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. http://noturoverlyattachedgirlfriend.tumblr.com/post/86977709146/dont-dare-tell-me-that-in-modern-days-we-dont Ole hyvä ja selaa loppuun asti.
   Kannattaa nyt muistaa, että tuo blogiposti on yhdysvalloista, joissa tilanne on vähän eri. Suomessa en muista kenenkään koskaan puolustaneen julkisesti raiskauksia millään verukkeella, eikä vastaavaa fundamentalistikantaa ole. Mutta joo, kolmannen aallon feministeistä ei sen enempää kuin, että radikalisaatio on rumaa. Sama pätee moniin miestenoikeusliikkeisiin. Tasa-arvo ketään sortamatta olisi jees, ja vaikka siihen ei nyt varmaan koskaan päästäkään niin mitä lähemmäksi, sen parempi. Haluaisin uskoa, että Suomessa ollaan aika pitkällä oikeaan suuntaan vaikka näitä PS:ä välillä ilmeneekin.

   Lainaa

  50. Tulos: +39 (41 ääntä)
   seterror: Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma.Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odotejne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin “otatsä naiselta pataan”. Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua
   Olen tasa-arvon kannattajana täysin samaa mieltä tuosta, että miehiäkin syrjitään monissa asioissa ja tuo asevelvollisuus on yksi suurimmista aukoista suomalaisessa tasa-arvossa. Samoin huoltajuuskiistat. Mutta... Alempi eliniän odote? Mitä ihmettä kukaan sile voi tehdä? Toki voihan sitä itse jossain määrin vaikuttaa omaan elinikäänsä esimerkiksi terveellisemmillä elintavoilla, mutta miten tämä on tasa-arvokysymys?

   Lainaa

  51. Hörhöjä kaikkialla 28.5.2014 9:43
   Tulos: -28 (40 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   Suurin osa nykyfeminaitseista kyllä. Ovat pilanneet kunnon feministien maineen totaalisesti. Feministi on Suomessa yhtä kuin sovinismi.

   Lainaa

  52. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Juu miehetkin kokee ennakkoluuloja sukupuolensa takia. Mutta päin vastoin kuin miesten oikeuksien puolestapuhujat kuvittelevat, eivät nuo mainitut ole feminismin syytä, vaan maskuliinisuuden myytin, jota yhteiskuntamme, erityisesti miehet pitävät yllä. Kuinka moni yksi mies kohtaa noita ongelmia automaattisesti sukupuolensa takia ja kuinka moneen miehet voivat kollektiivisesti itse käytöksellään ja asennoitumisellaan vaikuttaa? Perinteisesti feminiinisistä ominaisuuksista alkaa olla nykyään enemmän hyötyä kuin perinteisesti maskuliinisista ominaisuuksista. Ehkä miehet kokevat jäävänsä jälkeen, koska heidät on kasvatettu ajattelemaan, että feminiinisyys on jotain heille kuulumatonta, vähemmän arvokasta. Naiset kokevat ennakkoluuloja, jotka perustuvat miesten stereotypisten maskuliinisten ominaisuuksien arvostukseen, ja ovat täten voimattomampia muuttamaan asioita. Siltikin siinä ovat onnistuneet. Ilman naisten aktiivisuutta nykyistä tasa-arvon tasoa ei olisi saavutettu. Vaikka paljon on tehty, parannettavaa on edelleen. Naisten tasa-arvoisuus miesten kanssa rikkoo maskuliinisuuden myyttiä ja parantaa näin ollen myös miesten elämänlaatua.

   Lainaa

  53. Tulos: +35 (43 ääntä)
   Sehän siinä tosiaan onkin, että naisten epäarvostetumpi asema tekee hallaa myös miehille. Sen nostaminen auttaa myös miehiä, ei ainoastaan naisia. Miksei sellainen siis olisis tasa-arvoa?

   Lainaa

  54. Tulos: -33 (37 ääntä)
   JukkL: Feministit ei havittele tasa-arvoa, ainoastaan etuuksia asioissa joista naisille hyötyä
   134 feministiä ei tykkää tästä.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (24 ääntä)
   pers reikä: Feministejä pitää lyödä. Naamaan.
   Voin kuvitella helposti nimimerkin "pers reikä" todellisuuden. Pahanhajuinen (peseytyy kahdesti vuodessa, kun äiti valittaa tarpeeksi) 250-kiloinen peräkammarin poika istuu kaiket päivät ja yöt lapsuuden huoneessaan tietokoneen edessä purkamassa pahaa oloaan trollaamalla joka paikassa. Ympärillä on vuori kokispulloja ja kuivuneita pizzanjämiä, loput ruuantähteet löytyy paidalta ja naamasta. Äiti on jo epätoivoinen, kun 30-vuotias poika ei suostu hankkimaan minkäänlaista elämää saati muuttamaan jo jonnekin helvettiin vanhempien nurkista. Vilpittömät pahoitteluni, jos olen väärässä.

   Lainaa

  56. Satunnainen randomi 28.5.2014 16:39
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Hörhöjä kaikkialla: Suurin osa nykyfeminaitseista kyllä. Ovat pilanneet kunnon feministien maineen totaalisesti. Feministi on Suomessa yhtä kuin sovinismi.
   Jännä juttu. Kun rasismi tungetaan joka paikkaan missä puhutaan syrjinnästä, sovinismi ymmärretään naisten syrjinnäksi. Sovinismi tarkoittaa kuitenkin laajalti kaikenlaista yhden totuuden suosimista ja muiden ajatusten väheksymistä, olkoon se "yksi totuus" sitten naisten tai miesten asia, poliittinen aate tai uskonto.

   Lainaa

  57. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Mutta… Alempi eliniän odote? Mitä ihmettä kukaan sile voi tehdä? Toki voihan sitä itse jossain määrin vaikuttaa omaan elinikäänsä esimerkiksi terveellisemmillä elintavoilla, mutta miten tämä on tasa-arvokysymys?
   Vakuutusmaksut, lainojen korkoluokitukset yms.

   Lainaa

  58. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Pege: Istuppa ystäväiseni alas niin selitän jotain siten että ehkä sinäkin ymmärrät. Kun puhutaan ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta on totta että kaikilla on ongelmia, mutta voimme laittaa eri ihmisryhmät vaikeustasoiksi ja hahmoryhmiksi. Noh, valkoinen cissukupuolinen heteromies on kaikista helpoin vaikeustaso. Kyllä, silläkin tasolla on vastuksia ja tehtäviä joissa voi epäonnistua MUTTA jos otetaan joku toinen ihmisryhmä, vaikka sitten ne naiset, niin pelin vaikeustaso muuttuu hiukan vaikeammaksi (liittyen myös siihen missä ollaan, mihin pyritään jne). Se että kaikilla vaikeustasoilla on yhtä tehtäviä, vastuksia ja vaikeita kohtia ei muuta sitä faktaa, että on tasoja joilla asiat ovat vielä vaikeampia. No, sitten tulee toki ne hahmoryhmät, on haltiatn kääpiöt keijukaiset ja muut kivat örkit ja niillä kaikilla on omat vahvuutensa tietyillä osa-alueilla jolloin kyseiset osa-alueet ovat heille helpompia kuin muille hahmoille. Tässä tilanteessa voimme sanoa vaikka että naishahmojen vahvuuksiin kuuluu se huoltajuusalue siinä missä mieshahmoilla on vahvuus ns. “äijäaloilla” ja niiden johtoportaissa. Ja jos aletaan puhumaan feministejen pyrkimyksistä niin voin sanoa että vähemmän haittaa feministeistä on mulle ollut, kuin miestenoikeusk aktivisteista. Viimeksi kun kuuntelin tälläistä ihanaa “MIEHIÄ SORRETAAN!!” henkilöä hän uhkasi hakata mut siihen pisteeseen koska en tahtonut olla hänen silmissään tarpeeksi maskuliininen (mm. olen jäänyt kotiin hoitamaan lapsia enkä kasvata viiksiä tai ymmärrä mihin hittoon tarvitaan miesten jugurttia).
   Kuule joo, istuin alas ja mietin... Jep näin se on. Miehet, varsinkin suomalainen mies on varsinainen paska. Onneks meillä on vastapainoks pelkästään hienoja naisia. Ugh olen puhunut ja tää oli täs kiitos piste ja aamen

   Lainaa

  59. Tulos: -30 (34 ääntä)
   tuoreliha: sphn ehtikin jo vastata kysymykseesi, mutta se on väistämättä selvää että naiset kärsivät eniten tässä epä-tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. http://noturoverlyattachedgirlfriend.tumblr.com/post/86977709146/dont-dare-tell-me-that-in-modern-days-we-dont Ole hyvä ja selaa loppuun asti.
   Ja sulle 16v kaikentietävä neiti, voitko kertoo mitä kysyin? Kysyinkö mitään? En selaa loppuun, itseasiassa en edes avaa linkkiäsi. Ajattelin istua hetken soffalla ja kuunnella kuinka lapseni (poika 4v ja tyttö 3v) kasvaa. Huomenna ajattelin ajella nurmikon. Jos sataa en viitti. Ajattelin myös tarkistaa ton vitun ilmastointivehkeen kunnon. En tiedä. Ehkä en. Ai niin mitä kysyin?

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (15 ääntä)
   En kans ymmärrä mitä merkittävää eroa on miesten hammastahnalla ja tavallisella tahnalla muuta kuin pakkaus? Mut hei feministinä vaadin meille naisille ihan omaa ruusuntuoksuista hammastahnaa! Miksi miehillä pitää olla oma jos meilläkään ei ole?! :D

   Lainaa

  61. Tulos: +10 (12 ääntä)
   kosmetologi: Miehen iho on paksumpi (ja muutenkin erilainen, esim. enemmän talirauhasia) joten itse en välttämättä laittaisi samoja voiteita ja mömmöjä nainen ja miehen iholle. Se takia usein miehille tarkoitetut voiteet ovat “tehokkaampia (jotta ne päsäevät tarpeeksi syvälle ihoon)” ja ne ovat tehty palvelemaan erilaista ajatusta. Naiset haluavat että se iho tuntuu hyvältä ja meikki on helppo levittää ja miehet taas haluavat että se näyttää hyvältä. Miesten kosmetiikassa on myös usein rauhoittavia ainesosia parranajon takia, naisilla niitä ei niin paljon ole, vaan tuotteissa panostetaan siloittaviin ja pehmentäviin ainesosiin. Periaatteessa sillä ei kyllä tosin ole eroa, kumpaa tuotetta käyttää, mutta ihan täysin tasapuolisesti ne eivät käy. Ne kun palvelevat eri tarkoituksia. Tosin ei se kyllä ihan järkyttävän suuri virhe (tai virhe ollenkaan) ole käyttää samaa voidetta. Tuoksussahan se taitaa silti olla se suurin ero.
   Ainakin miehille tarkoitetut markettituotteet (esim. l'oreal) ovat todella paljon huonompia kuin naisten. Poikaystäväni sai lahjaksi jonkun tällaisen kasvovoiteen, mitä lainasin kerran kun oma oli loppu. Tökötti aiheutti minulle aivan järkyttävän naamapistelyn ja punoituksen. Poikaystäväni tunnusti että sen takia ei tykkääkkään käyttää kasvovoiteita, kun ne aina sattuvat ja "se kai kuuluu asiaan". No ei, kasvovoiteen ei kuuluisi sattua! Tai pistellä! Tai jättää kasvoja punottavaksi. Mitä taas naisten voiteisiin tulee, tehokkaampia niistä suurin osa on mitä imeytymiseen tulee, ei se miesten nahka niin paljon paksumpaa ole ettei voide siihen muka imeytyisi... yleensä se kasvovoide jää joka tapauksessa ylimpiin ihokerroksiin.

   Lainaa

  62. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Jukezu: Kaipa se on valintakysymys sekä naisille, että miehille, että käyttääkö sataa eri tuotetta vaiko vain yhtä naamaansa..
   Tai ei yhtään.

   Lainaa

  63. Tulos: -7 (25 ääntä)
   Mitäs vittua noi naiset valittaa, kuka ne muka pakottaa kärsimään ja tuskailemaan sen ihonhoidon takia, jos itse päättää esim. käyttää meikkiä joka päivä?

   Lainaa

  64. Kosmetologi 30.5.2014 22:26
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   illuusia: Ainakin miehille tarkoitetut markettituotteet (esim. l’oreal) ovat todella paljon huonompia kuin naisten. Poikaystäväni sai lahjaksi jonkun tällaisen kasvovoiteen, mitä lainasin kerran kun oma oli loppu. Tökötti aiheutti minulle aivan järkyttävän naamapistelyn ja punoituksen. Poikaystäväni tunnusti että sen takia ei tykkääkkään käyttää kasvovoiteita, kun ne aina sattuvat ja “se kai kuuluu asiaan”. No ei, kasvovoiteen ei kuuluisi sattua! Tai pistellä! Tai jättää kasvoja punottavaksi. Mitä taas naisten voiteisiin tulee, tehokkaampia niistä suurin osa on mitä imeytymiseen tulee, ei se miesten nahka niin paljon paksumpaa ole ettei voide siihen muka imeytyisi… yleensä se kasvovoide jää joka tapauksessa ylimpiin ihokerroksiin.
   Häh? En nyt ihan ymmärtänyt. Koska kukaan on väittänyt, ettei voide imeydy miehen ihoon? Tottakai se imeytyy, mutta kun epidermiksen kerrokset ovat paksumpia ja rakenne on erilainen, niin tottakai se vaikuttaa eri tavalla ihoon! Ihojen erot johtuvat lähinnä testosteronin vaikutuksesta ja ihon kollageenitiheys on suurempi ja siinä on keskimäärin enemmän talirauhasia (jollon se on alttiimpi epäpuhtauksille). Ja tuotteissakin on eroja kuinka syvälle ne pääsevät. Joku jää lillumaan siihen str. corneumin pintaan ja joku taas pääsee jopa lähes dermikseen asti. Se, että jokin tuote ei sopinut sinulle tai poikaystävällesi, ei tarkoita että markettituotteet ovat miesten puolella huonompia. Inciä tutkimalla selviää paljon asiaa ja netistä selaillen (eur-lex). Voidehan voi toki kirvellä/pistellä ihan ihon kuivuudenkin takia. Aika paljon tuomitset yhden tuotteen perusteella kaikki miesten tuotteet huonoiksi. Jos ei osaa itse kartoittaa omia ihon tarpeitaan ja hakea sitä oikeaa, itselle sopivaa tuotetta, kannattaa kääntyä ammattilaisen apuun. Stockmann, Sokokset ja Kicksit ovat täynnä asiantuntevaa henkilökuntaa, jotka opastavat mielellään. Ainakin miehille tarkoitetut selektiiviset tuotteet, kuten Biotherm Homme (sekin lorkun omistuksessa) ovat saaneet paljon tunnustusta tehokkuudensa takia. Et voi kertoa tuotteen tehokkuudesta mitään sen imeytymisen perusteella. Jos naiselle suunnattu kasvovoide imeytyy paremmin ihoosi, et voi sanoa sitä tehokkaammaksi sen perusteella. Esimerkkinä vaikka kaksi kasvovoidetta, joiden inci näyttää samalta, ei kerro juuri mitään tuotteen sisällöstä. Esim 1. Tuote sisältää 80% vettä, 10% Aloe Veraa ja 10% denaturoitua alkoholia. Esim 2. Tuote sisältää 70% vettä, 25% Aloe Veraa ja 5% denarutoitua alkoholia. Molempien tuotteiden inciluettelo näyttää tältä: Aqua/Water, Aloe Vera, Alcohol Denat. Kuitenkin esim. 2, sisältäen enemmän tehoaineita, on tehokkaampi iholle, vaikka esim1 imeytyisikin paremmin ihoon.

   Lainaa

  65. Tulos: +24 (28 ääntä)
   seterror: Tais mennä taas vähän ohi. Oletko koskaan miettinyt, että myös miehiä sorretaan tässä yhteiskunnassa aika rajusti. Ihan vain luettelonomaisesti tässä muutama ongelma.Asevelvollisuus vain miehillä, vaarallisten töiden kasautuminen miehille, miesnäkökulman puuttuminen tasa-arvoelimissä, miestutkimuksen puuttuminen, poikia syrjivä koulujärjestelmä, alempi eliniän odotejne jne. Lisäksi esim huoltajuuskysymyksissä miehen on oltava paljon parempi isä kuin naisen äiti, jotta huoltajuuskiista ratkeaa miehen eduksi. Perheväkivallan uhreista 40% on miehiä, mutta hätäkeskuksesta vastataan tyyliin “otatsä naiselta pataan”. Feministeistä suuri osa lakaisee nämä mielellään maton alle, mutta huudetaan suurempaa palkkaa, vaikka tehdään vähemmän töitä kuin miehet. Sitä aktuaalista vittua
   Voin sanoa, että hätäkeskuksessa ei yleensä vastata "otatko sä naiselta pataan", jos mies soittaa että hänen vaimonsa on pahoinpidellyt hänet. Tämä mainitsemasi oli vain valitettava yksittäistapaus, jonka tuomitsen ja niin myöskin tuomitsi hätäkeskuksen johto (muistaakseni kyseinen päivystäjä sai varoituksen siitä). Että sillain...

   Lainaa

  66. Tulos: +4 (10 ääntä)
   meh: Voin sanoa, että hätäkeskuksessa ei yleensä vastata “otatko sä naiselta pataan”, jos mies soittaa että hänen vaimonsa on pahoinpidellyt hänet. Tämä mainitsemasi oli vain valitettava yksittäistapaus, jonka tuomitsen ja niin myöskin tuomitsi hätäkeskuksen johto (muistaakseni kyseinen päivystäjä sai varoituksen siitä). Että sillain…
   Mutta, kun yleistämällä on niin helppo tuoda oma pointti paremmin esiin! Ihan tosissaan nyt taas. Feministejä löytyy monenlaisia, joten älkää nyt lokeroiko niitä kaikkia samaan kastiin. Netissä tuntuu pyörivän enemmän niitä idiootteja, mutta sama pätee myös niiden vastustajiin.

   Lainaa

  67. Tulos: +19 (19 ääntä)
   asd: Mutta, kun yleistämällä on niin helppo tuoda oma pointti paremmin esiin! Ihan tosissaan nyt taas. Feministejä löytyy monenlaisia, joten älkää nyt lokeroiko niitä kaikkia samaan kastiin. Netissä tuntuu pyörivän enemmän niitä idiootteja, mutta sama pätee myös niiden vastustajiin.
   En haluaisi käyttää skottimiehen virhepäätelmää, mutta nyt joudun sitä käyttämään. Eli feministeja saattaa olla erilaisia, mutta itse alkuperäisen feminismin idea on pyrkiä sukupuoliseen tasa-arvoon, jota oikeat feministit pyrkivät pitämään yllä. Feminismi ei siis perustu miesten syrjimiseen vaan siihen, että naiset ja miehet olisivat jokaisessa asiassa mahdollisemman samanarvoisessa asemassa.

   Lainaa

  68. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tuo tahna ei valkaise mitään! Kyse optisesta vaikutuksesta, joka kestää vain hetken!!! :D

   Lainaa

  69. Sorea susi 7.3.2022 23:48
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kyse ei ole siitä, että miehille pitäis saada hankalaa, kivuliasta ja aikaa vievää kauneudenhoitoa, vaan siitä että naisille vähemmän. Suurin osa naisten hygieniatuotteista on ihan hevonpaskaa ja tieteeseen perustumatonta. Useat saattaa lyhyellä aikavälillä näyttää paremmalta mutta pitkällä aikavälillä tekevät iholle vain hallaa. En nyt lähde tuomitsemaan jos joku tykkää meikata enemmänkin mutta kaikki skin care routinet ihan ku iho niitä tarvis on ihan hevonpaskaa ja niitä kannattaa kyseenalaistaa. Myös hiustenhoitotuotteita on aivan liikaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Pepsodent, hammastahna, Nivea, miehet, kauneudenhoito, voide, rasva, tahna, kasvojenhoito, kauneus, kosmetiikka